DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Anastasia glow kit - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har det fint:) Ferien er definitivt over og dagene går i ett! Det har vært mye jobbing siden jeg kom hjem og i kveld skal jeg jobbe helt til 22! Har en liten pause nå så da passet det bra med en liten omtale:)

Sminke fra merket Anastasia har tatt helt av, og selv om jeg ikke likte cream contour kitet derfra så gav jeg denne en sjanse. Denne har jeg brukt som highlight på neserygg, mellom bryn og på hake (Sunburst), highlight på kinnben (bubbly) og som solpudder for å konturere i kinn, øverst i pannen, siden av nesen og litt på kjevelinjen (golden bronze). Fargene er nydelige og veldig godt pigmenterte. Selv om de har mye skimmer i seg så ser man heldigvis ikke ut som en diskokule.
Jeg syns også produktet legger seg fint på, bortsett fra at jeg måtte jobbe ganske mye med å få solpudderet helt jevnt i kinnpartiet. Mulig det er fordi jeg har litt fet hud der :)

Det eneste negative med dette pudderet er at jeg syns det forsvinner litt fort i forhold til hva for eksempel conturkitet til glominerals gjør. Denne inneholder bare skimrende farger, så for min del passer den best til sommerbruk når jeg ikke har fargen kritthvit :P Conturkitet til glominerals inneholder matte farger + en skimrende highlight, så for meg blir det et litt mer anvendelig produkt :) Prisen er rundt 600kr. Jeg kjøpte mitt på Kicks :)

Ha en fin kveld videre:)
 

Nytt til testing :)

Iglow vippeserum - omtale

Hei på dere :)

Håper alt er bra :) Vi koser oss masse på ferie, og nyter flott natur og ro :) Ro var kanskje litt å ta i med tanke på at barna holder det gående hele dagen (og junior litt på natta), men når de sover da slapper vi bare helt av eller går en tur i fjellet :) Det har blitt et glass vin eller to også :)

En ting jeg har vært flink å bruke i det siste er vippeserumet fra Iglow, og når ser jeg virkelig resultatene! Er kjempeimponert over hvor lange de har blitt.

Det var ikke veldig enkelt å ta bilde av vippene, og ikke hadde jeg noe godt før-bilde heller, men de har uten tvil blitt MYE lengre! Er så fornøyd :) Har brukt serumet nå nesten hver kveld i omtrent 3 uker og øynene mine har ikke blitt irriterte (jeg har veldig sensitive øyne så var redd jeg ikke skulle tåle det) :) Serumet er heller ikke blant de dyreste (tror jeg betalte rundt 600kr på Iglow.no). Det er naturligvis ikke testet på dyr!

Nå skal jeg drikke opp vinen, hive meg i dusjen og legge meg :)

Ha en fin lørdagskveld videre :)

YSL le teint touche eclat foundation - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart siden tidlig morgen og nå føler jeg meg sliten.. Skal snart finne sengen, men jeg må bare slappe av litt alene først. Begynte å legge barna 19.30 og William sovnet 20.30 (måtte visst både bæsje og få mer pupp i stedet for å sovne) og Victoria sovnet ikke før 21.. Kim er bortreist så jeg har noen kvelder foran meg som "alenemor" igjen :P Det er et forbanna slit skal jeg si deg :P Heldigvis har jeg Sheena som hjelper meg, men kan ikke slite ut henne heller :)

Omtaler har vært etterspurt og jeg har en hel liste over produkter som skal omtales så her kommer en :)

Etter fødsel så syns jeg huden min plutselig ble tappet for fukt og mistet rett og slett litt gløden. Derfor ville jeg ha en foundation som dekket mer enn det exuviance sine gjør. En kunde av meg fortalte meg om denne fra YSL og mente den ville gjøre susen. Jeg valgte å kjøpe den i 2 farger fordi jeg jeg innimellom tar selvbruning så da er det greit å ha 2 farger som også kan blandes ved behov.

Jeg hadde ikke veldig høye forventninger for jeg syns det er så mye dårlig på markedet, men denne var faktisk veldig god. Den har god dekkevne, lett å påføre pent med fingrene og holder seg fin hele dagen. Man ser ikke helt oversminket ut, men sånn til hverdags så syns jeg det blir litt mye :) I hvert fall nå på sommeren som jeg er så varm :) Denne brukes på dager hvor jeg syns huden ikke er så fin eller i en spesiell anledning hvor jeg syns jeg må dra på litt ekstra med sminken (kan jo fort bli lenge til neste fest:P) :) YSL får du kjøpt på vita exclusive og vita.no. Mulig at Kicks også har den. Ellers så har de ofte YSL i taxfree på flyplassen :) Prisen ligger på rundt 450kr så ikke en veldig billig foundation, men den er drøy i bruk og absolutt verdt det :)

Ha en fin kveld :)

Mamma må minke seg :P

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Her i huset er vi litt småsyke. Begge ungene er snørrete og halsen min er som piggtråd! Har stappet innpå med vitaminer for syk har jeg strengt talt ikke mulighet til å være nå. Ellers så er alt bra og nå er sminkebordet mitt ferdig :)

Jeg er superfornøyd og det er så godt å få sminket seg i skikkelig dagslys. Vi har ingen speil på badet oppe så det har skjedd at sminken har sett bra ut der inne, men så har jeg sett meg selv i dagslys ute og sett at det ikke var så fresht allikevel :P

Bordet er egentlig et skrivebord fra IKEA. Stolen er også kjøpt der, mens speil, fat og figur er fra Bohus :)

Victoria er stadig bortpå for å kikke litt og tar opp litt fra skuffen:) Hun sier "mamma sin minke" og "mamma må minke seg" når hun er der (ja, mamma må minke seg for å ikke skremme folk:P)

Kim begynner på selve byggingen av rommet (sette opp vegger) om ikke så lenge så da kan det nye walk in closetet mitt snart bli ferdig innredet. Gleder meg :)

Ha en strålende dag :)

Isadora brow shaping gel - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi startet dagen med en tur til helsestasjonen for å få veid lille William :) Jeg har enda ikke vært der siden fødsel (mother of the year altså), men de har heller ikke kontaktet meg, og de ble overrasket over at de ikke hadde fått meldt fødselen din. Spiller ingen rolle for jeg ser jo at ungen min er frisk og har lagt godt på seg :) Han veide hele 4480 gram i dag så han har gått opp litt over 800 gram i løpet av 4 uker. Det er slettes ikke verst:) Nå er frøkna i seng og William tar seg en liten lur i vognen på terrassen :) I den lille perioden det er "stille" i denne tiden så gjelder det å få gjort alt på agendaen så bloggen har blitt litt lite prioritert i det siste, og sånn kan det nok hende at det fortsetter å bli med mindre William plutselig sovner klokken 21 og sover natten gjennom (Kjære Gud kan det skje om ikke så alt for lenge?) :P

Jeg har mange omtaler på lager, og i dag kommer den av Isadora brow shaping gel som jeg nå har brukt en stund. Denne kjøpte jeg av ren latskap fordi jeg ikke orket gå på H&M og kjøpe den blanke varianten de har der. Jeg trodde jeg kjøpte den i blank også, men den viste seg å være i fargen Cashmere (mellombrun).


Jeg har null erfaring med farget brynsgele (har kun brukt den blanke og evt litt brynspenn) så her har jeg ikke noe å sammenligne med, men jeg er absolutt veldig fornøyd. Brynene får en naturlig look fremfor når man bruker brynspenn for her er det bare hårene som blir farget. Jeg har tatoverte bryn, men den tatoveringen har falmet veldig så nå er det på tide å få frisket opp den :) Denne gangen vil jeg prøve microblading og krysser fingrene for at det går til tross for en vanlig pmu tatoveringen i bunn.

Denne koster 119 kroner (selges på Vita, H&M, Cubus etc) og er virkelig verdt pengene. Den er drøy i bruk og brynene ser fine ut hele dagen. Stort pluss for at den er enkel å påføre uten gris og kløneri :) Du må ha litt brynshår for at denne skal se fin ut altså, har du ikke det bør du gå for penn eller de nye brynsproduktene (pomade og pudder) som jeg aldri har testet ut :)

Ha en super kveld:)
 

 

Jan Thomas BB-cream - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg er stuptrøtt allerede og har hatt hodepine i hele dag siden jeg var mye våken med lille W i natt. Amming amming amming.. Føler ikke jeg gjør annet :P I dag har jeg lunsjet med en venninne og bare slappet av hjemme. Den siste uken har vært preget av mye babyprat så i dag skal dere få en omtale igjen :)

Denne gangen er det BB-cream fra Jan Thomas som står for tur :)

Hva sier produsenten?

"Jan Thomas Studio Cosmetics BB Cream kombinerer de beste egenskapene til allsidig hudpleie og silkeaktig make-up. Alt-i-ett pleie for en hydrert, fast, glatt og fantastisk spenstig hud. Jan Thomas Studio Cosmetics BB Cream skjuler linjer og rynker, gir en jevn hudtone og beskytter huden mot solskader med SPF15. Inneholder også Vitamin E. " 


De fleste BB-creamer jeg tidligere har testet har ofte gitt meg blank hud eller alt for dårlig dekke. Denne gjør meg ikke blank og den gir helt fint dekke uten at det blir for mye :) Jeg hadde ikke kjempehøye forhåpninger til denne, men jeg er faktisk superimponert! Drøy i bruk, lett å påføre, nøytral lukt og fin finish. Har du mye å dekke så velger du ikke en BB-cream, men om du ikke har så mye å skjule så er denne veldig god. Irriterer ikke huden min i hvert fall, og den blir fort irritert av feil ingredienser :)

Pris 249kr på vita:)

Ha en fin kveld videre:)
 

NYX dreamcatcher shadow palette - Omtale

Hei på dere : )

Håper dere har hatt en fin fredag og at dere har en fin helg i vente: ) Her i huset går vi bare å venter på tegn til at fødselen skal starte, og de tegnene har jeg sett veldig lite til.. Var på en ny runde akupunktur på morgenen i dag også vasket jeg huset, tok et par kunder i klinikken og dro på senteret med Kim og Victoria (og der trykket jeg ned en stor pizza i håp om å dytte ungen ut!). I uventet så er jeg småsliten nå og skal bare slappe av på sofaen resten av kvelden. Terminen er i morgen, og det ser ut til at jeg også denne gangen må gå på overtid! Det må jeg helt ærlig si at jeg er veldig misfornøyd med selv om jeg vet at det er veldig normalt og at ungen kommer når den er klar og alt det der :P

Dere skal få en omtale av meg i kveld, og nå er det NYX Dreamcatcher Shadow Palette som står for tur.


Denne skyggepaletten inneholder helt nydelige farger, men jeg savner en svart som jeg kan bruke til eyeliner. Ser at den ene fargen ser svart ut på bildet, men den er i virkeligheten ganske blass grå. 

Fargene er sånn passe pigmenterte og du trenger en del produkt på kosten for å få bygget opp fargen. Drysser litt, men ikke så ille til å være billigsminke. Jeg syns personlig fargene forsvinner litt i løpet av dagen om jeg ikke bruker primer under, men om jeg har primer + litt pudder før jeg tar på skyggene så holder de rimelig bra. Prisen er bare 199 kroner (på blivakker)så som et budsjettalternativ kan denne absolutt anbefales : ) Vet at NYX er et merke som nå nylig har blitt tatt inn i enkelte parfymerier, men litt usikker på hvilke. Ser at mange hyller dette merket på ulike blogger så du skal ikke se bort i fra at jeg tester litt mer herfra :)

Send gjerne over litt fødestøv til meg <3

Ha en super kveld : )

Glo minerals mascara og eyeliner - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin start på uken:) Jeg sov faktisk ikke så aller verst i natt, men allikevel føler jeg meg helt utslitt allerede :/ Er ferdig med dagtidkundene, og har heldigvis bare 3 stykker som skal få behandling i kveld. Kjenner at 12 timers vakter ikke funker helt så nære fødselen. Skal jobbe litt på dagen i morgen også + litt på ettermiddagen onsdag, men så er det 3 uker mammaperm :) Skal på akupunktur i morgen kveld så har et håp om at det skal fungere. Har snakket med flere som forteller at de har hatt god effekt av det:)

Kjører omtale av eyeliner og mascara fra Glo Minerals i dag og her er hva produsenten sier om produktene:

Liquid ink eyeliner:

En fantastisk, sort og flytende eyeliner fra gloMinerals. Eyelineren har en tynn filt tupp applikator som gjør det lekende lett å påføre med presisjon. Den inneholder vitamin E som gir næring til vippene.Lineren lager en perfekt, sort farge som varer hele dagen.

 Lash boosting mascara:

En mascara som gir volum og lengde samtidig som den styrker og pleier vippene. Alt du kan ønske for vippene.Inneholder pleiende og formgivende ingredienser som gir en maskara med optimal funksjon.

 Ikke uventet så hater jeg begge produktene. Glo minerals er så flinke på øyenskygger, foundations, blush og solpudder, men når det kommer til eyeliner og mascara så har alt jeg har testet vært kjempedårlig:/

Mascaraen er i beste fall helt ok, og jeg har lagt den i toalettmappen i fødebagen sånn at jeg kan ha på noe sminke etter fødsel, men den går nok i søpla når jeg er ferdig der. Den er helt grei å påføre og ser ikke stygg ut, men det går ikke mange timene før vippene blir litt "slappe" og etter en lang dag så har jeg virkelig tapt seg.

Eyelineren er helt grei å påføre, men ta for all del på mascara først. Om du tar den på før du tar på mascara sørger den for at alle vippene dine klistrer seg sammen så det blir helt umulig å få mascara på. Testet selvfølgelig denne en dag jeg hadde smådårlig tid, så det ble en dag jeg ikke følte meg mye fin for å si det mildt. Pluss for at den holdt hele dagen, for skarp farge og for hyggelige ingredienser, men den kommer aldri til å bli brukt av meg igjen.

Disse to fulgte med i et sett jeg kjøpte og ieg hadde aldri bestilt de om det ikke var for at de fulgte med. Når jeg først hadde de i hus kunne jeg like gjerne prøve dem ut. Kunne jo hende de plutselig hadde noe jeg likte, men nei :( 

Nå skal frøkna hentes i barnehagen og vi skal kose oss hjemme før jeg må ut å jobbe litt igjen når hun skal legge seg <3

Ha en fin dag videre:)
 

Jan Thomas primer og foundation - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart fra tidlig morgen så jeg begynner å bli klar for sengen :) Jobbet til klokken 20, men jeg burde absolutt få gjort februar regnskapet før jeg legger meg så er jeg ferdig med det. Alt som er klart til William kommer er bra for da har jeg ikke nødvendigvis kveldene for meg selv lengre :) Natten var ikke av de verste, men nå orker jeg seriøst ikke å gå så langt lengre. Bare det å gå frem og tilbake til klinikken er mer enn nok "trim" for meg og jeg vet ikke en gang hva jeg skal kalle gangstilen jeg nå har fått. Syns jeg har vagget rundt lenge, men nå ser jeg ut som en full bryggesjauer der jeg vralter bortover:P I dag er det kun 9 dager til termin, og selv om man ikke skal tro noenting når det gjelder hverken svangerskap eller fødsler så skal jeg innrømme at jeg tror han kommer noen dager før termin. Det er i hvert fall det jeg håper veldig på:)

Først skal dere få en omtale av primer og foundation fra serien Jan Thomas har laget. Disse kjøpte jeg inn etter at jeg testet en lipgloss derfra som jeg likte overraskende godt:)

Hva sier produsenten?

"Jan Thomas Studio Cosmetics Lift Me Up Foundation SPF10 inneholder dermaxyl, som stimulerer hudens fornyelse. Hveteprotein har en oppstrammende effekt og bidrar til å redusere rynker. Jan Thomas Studio Cosmetics Lift Me Up Foundation inneholder også Vitamin E, som beskytter mot frie radikaler. Lysreflekterende pigmenter bidrar til å skjule fine linjer og skape et jevnt, strålende resultat.
Jan Thomas Studio Cosmetics Lift Me Up Foundation passer for normal til tørr hud. Påfør jevnt over huden ved bruk av fingertuppene, en makeup-svamp eller en foundation-børste. SPF10." Pris 279kr for 30 ml

Og om primeren?

"Jan Thomas Studio Cosmetics Moisturizing Make-Up Primer er en fuktighetsgivende primer med beroligende ingredienser. Det er den perfekte basen for hvilken foundation som helst! Jan Thomas Studio Cosmetics Make-Up Primer påføres over hele ansiktet ved hjelp av fingertuppene. Påfør deretter foundation." Pris 299kr for 30 ml Min mening

Foundation: Jeg valgte lift me up varianten fordi jeg rett og slett er veldig nære 30 år og anti-aging er noe jeg strengt talt bare kan sette i gang med:) Jeg hadde ikke veldig store forventninger til denne fordi huden min ofte blir irritert om jeg bytter foundation. Jeg var redd den skulle bli for fet eller at den skulle kake seg. Tenkte også at den kunne gi meg kviser, men ingen av mine negative forventer slo inn for den er kjempebra:) Huden min har ikke vært irritert i det hele tatt, men dessverre så valgte jeg en farge som er hakket for gul for min del har ikke hatt den på hver dag. Uansett så er dette er veldig godt kjøp til en veldig god pris:) Exuviance er fortsatt min favoritt da jeg syns den gir meg litt mer glød, men denne er absolutt en god nummer 2 :) Kommer nok til å kjøpe en til bare for å finne den perfekte fargen i og med at jeg var litt kjapp da jeg handlet den inn:)

Primer: Her var vel heller ikke forventningene kjempehøye i og med at jeg har vært så fornøyd med glominerals, men nok en gang blir jeg veldig positivt overrasket. Her så jeg også for meg irritert hud og et lite kviseutbrudd, men denne er virkelig fantastisk for min hud! Et pump holder mer enn nok til hele ansiktet og halsen og den gjør at foundation sitter veldig godt hele dagen. Luktfri, drøy i bruk og ikke så verst i pris:)

Min nye favoritt:)

Ha en fin kveld videre:)

Jan Thomas lipgloss - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Jeg sov faktisk ganske så godt i natt så har hatt en bra dag tross forkjølelsen som ikke slipper taket i meg. Propper innpå med vitaminer og sunn mat, men det hjelper fint lite. Jeg som nesten var kvitt nesesprayavhengigheten er tilbake på hardkjøret igjen :P Halsen er heldigvis ikke så aller verst.

Dagen i dag har vært brukt til litt jobbing i klinikken, men nå i ettermiddag/kveld har jeg hatt helt fri og bare kost meg hjemme med frøkna mi <3 Etter at hun la seg kjørte jeg innom sykehuset med sykemeldingen min og nå har jeg endelig plantet rumpa i sofaen, og her planlegger jeg å bli en stund :P

Først skal dere få en omtale av lipglossen jeg har testet fra Jan Thomas sitt eget merke :)

Her hadde jeg ingen store forventninger for å være ærlig. Fyren er flink med både sminke og styling, men om produktene var bra, det hadde jeg mine tvil om. Nå har jeg ikke testet noe annet enn denne lipglossen, men jeg er faktisk skikkelig imponert!! Fargen er nydelig, glossen er lett å påføre, sitter veldig godt og den tørker heller ikke ut leppene. Føles som en leppepomade!

Jeg er så imponert at jeg vurderer å kjøpe inn flere ting fra merket bare for å sjekke om det holder like høy kvalitet som denne glossen :) En liten kikk på nettsiden til vita avslører gode priser og stort utvalg så her skal det testes mer :)

Fargen jeg valgte, og som jeg er veldig fornøyd med :)

Pris; rundt 150 kroner på Vita. Mulig de har den andre steder også, men har bare sett den der foreløpig:) Kan også bestilles på nett, og finnes i 8 ulike farger.

Ha en fin kveld :)

 

The Balm read my lips og pretty smart lipgloss - Omtaler

Hei på dere og god søndag:)

Håper dere har hatt en fin helg og at dagen har vært bra. I natt hadde jeg en dårlig natt, og selv om det var Kim som stod opp med frøkna når hun kom tuslende klokken 07 så fikk ikke jeg sove noe særlig mer. Kroppen verket og det var umulig å finne en god liggestilling.

Vi har bare slappet av hjemme i dag. Skulle gjerne ha tatt en tur ut, men siden det var 20 minusgrader og vi alle er litt forkjølet så droppet vi det og ble inne i varmen i stedet. Nå i ettermiddag har vi hatt besøk av et vennepar og nå svimte frøken fryd av i sengen. Hun kunne sikkert ha sovnet for 1 time siden, men vi klarte å holde henne gående helt frem til klokken 19 :) Nå som vi virkelig har fått kuttet ut dagduppen så er ungen en fryd å legge og hun sover (bank i bordet) gjennom hele natten <3 Luksus som jeg ikke rekker å nyte før neste unge kommer :P Satser på en rolig liten fyr denne  gangen selv om Kim mener det er klin umulig at to så aktive personer som oss kan lage en rolig unge :D

Jeg har ingen store planer for kvelden annet enn at jeg faktisk skal unne meg en soltime. Snart 2 måneder siden sist så da unner jeg meg 15 min. Jeg er stor motstander av solarium når det brukes for mye, men om man tar 3 til 4 soltimer a 15-20 min i løpet av vinterhalvåret så mener jeg det er helt ok:)

I dag kjører jeg omtale av The Balm sine lipglosser. Tok litt tid før jeg skjønte at det faktisk er 2 ulike typer glosser jeg har testet siden de ser så like ut, men de er altså forskjellige, både i konsistent og kvalitet etter min mening.

Hva sier produsenten om pretty smart?

"TheBalm Pretty Smart Lip Gloss gir en fantastisk farge til leppene dine.Lip glossen er beriket med ginseng, et kraftig antioksidant som er mest kjent for sine utrolig stimulerende egenskaper og gjør at glossen er behagelig å ha på leppene."

Og om read my lips?

"En kremet lipgloss med intense farger som virkelig setter fokus på leppene dine! Den inneholder også ginseng, en sterk antioksidant."


Min mening:

Read my lips: Denne er kremet i konsistensen, men den legger seg på en litt rar måte så det ser ut som om jeg har tørre lepper (det har jeg virkelig ikke). Den kaker seg litt og holdbarheten er dessverre ikke god. Lukten er derimot veldig god og fargen er også fin, men det hjelper ikke når den både ser og føles uttørkende på leppene mine.. Kommer ikke til å kjøpe denne igjen.

Pretty smart: Den føles lettere og gir en fin glans. Fargen ser oransj ut på bildet, men er ikke så gul i virkeligheten. Lukter godt og den har ganske god holdbarhet. Denne føltes ikke uttørkende og er etter min mening mye bedre enn read my lips sin variant:) Denne kaker seg ikke på leppene, og selv om jeg liker den ganske godt er fortsatt smashbox sine glosser mye bedre, og jeg kommer ikke til å kjøpe noen av disse glossene igjen.

Prismessig ligger de på rundt 120 kroner og de selges både på blivakker, blush, makestyle og coverbrands sine nettbutikker:) Hvor man får tak i disse i fysiske butikker vet jeg faktisk ikke:) Har ikke sett noen selge de her hvor jeg bor i hvert fall, men de finnes sikkert i større byer:)

Ha en fin kveld videre:)

The Balm "what's your type?" mascara - Omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin søndag:) Her har det vært full fart i dag, og jeg har også fått jobbet noen timer i klinikken + tatt en laserbehandling på meg selv for å fjerne håret under armene. Det er andre gangen jeg gjør det nå og jeg regner med å se stor forskjell når disse hårsekkene som døde i dag løsner:) Det er ikke spesielt behagelig, men veldig deilig å bli hårfri :)

Ellers i dag så har vi hatt besøk av Anita og barna hennes. Da får vi voksne skravlet litt også får barna lekt litt sammen :) Kim driver med legging nå og jeg bare slapper av litt foran peisen med litt godis. Helt grei arbeidsfordeling :P

I kveld blir det omtale av The Balm sin mascara som jeg nå har brukt en stund:)

Hva sier produsenten?

"Med sin unike anti-klumpe formula og spesialdesignede børste lar "tall, dark and handsome" deg bygge opp vippene til en lendge du tideligere bare kunne drømme om, samtidig som den gir volum og naturlig bøy.Mascaraen er vannavstøtende, parabenfri og er egnet for kontaktlinsebrukere"Min mening? Jeg hadde ingen forventninger om at denne skulle være bra selv om mine favorittøyenskygger kommer fra The Balm. Grunnen er ganske enkelt fordi Isadora sin lash and curl mascara er så utrolig bra at jeg regner aldri med at noen kan banke den. Det kan dessverre ikke denne heller selv om det absolutt er en veldig god mascara. Fargen er rik og vippene blir virkelig svarte. Den er lett å påføre og den er så absolutt klumpfri. To strøk må til så får man et fint volum som varer ganske lenge, Den irriterer ikke øynene og den sverter heller ikke av på huden. Den tørker ikke fort inn, og prisen er det heller ikke noe å si på (rundt 200kr)

 Det eneste minuset med denne er at jeg ikke får den fine buen på vippene som jeg får med Isadora sin + at Isadora sin har bedre holdbarhet. Ergo så slår ikke denne Isadora lash and curl, men dette er absolutt en god mascara det også:)

The Balm tester selvfølgelig ikke på dyr :)

Ha en fin kveld videre:)Glo minerals face primer - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg jobbet kveldsvakt på sykehuset i går og var derfor sent hjemme. Kom meg heller ikke i seng med en gang så ble ikke så bra med søvn i natt :( Ikke bare ble natten kort, men jeg våknet sikkert 10 ganger på grunn av vill baby i magen og vond rygg og hofter. Det føles som om jeg skal få liggesår på hoftene siden jeg blir liggende så lenge av gangen i samme stilling :O

Jeg har tilbragt dagen i klinikken med unntak av noen timer nå i ettermiddag/kveld hvor tiden har vært brukt med frøken fryd. Hun har vært stuptrøtt i hele ettermiddag så hun spurte faktisk om å legge seg klokken 18!! Klarte å drøye det til 18.30, men da svimte hun rett og slett av i sengen..

Jeg skal straks i gang med dagens nest siste kunde:) Regner med å være ferdig i 20.30 tiden:) Da venter litt sofatjeneste og kveldsmat før jeg skal innta sengen. Blir forhåpentligvis en god natts søvn:)

I dag kommer omtalen av face primeren til Glo Minerals, som er mitt favorittmerke innen sminke:) En primer tar man på etter at dagkremen har trukket godt inn i huden og før man påfører foundation :)

Hva sier produsenten?

"En lindrende geleprimer som forbereder huden før sminke ved å fylle inn rynker og ujevnheter. Da primeren skaper en jevn overflate vil du trenge mindre foundation for å dekke huden, samt et penere resultat.Primeren inneholder en rekke antioksidanter som beskytter huden din mot frie radikaler. Ved jevnlig bruk kan dette forsinke aldringsprosessen."Min mening?

Den er helt nydelig!! Huden føles silkemyk uten å være for dekket og sminken sitter både fint og lenge oppå denne. Luktfri og irriterer ikke huden:) Jeg har i hvert fall ikke merket noe negativ påvirkning på huden på grunn av denne, og jeg tester alltid bare en ny ting til ansiktet per gang:)

Eneste minuset med denne er at den er kjempedyr! Rundt 300kroner for 15 ml syns jeg er alt for drøyt, og det er synd for denne vil jeg gjerne anbefale videre. Den er drøy i bruk, men jeg syns prisen er alt for høy! Sjekket litt forskjellige nettsider nå og ser at Blush.no har den på 40% rabatt nå så for dere som vil teste den er det der den er billigst nå:)

Ha en fin kveld videre:)

Glo minerals kontur kit - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Victoria sov hos mine foreldre i natt så alt lå til rette for en real soveøkt. Dessverre så sov jeg dritdårlig og har følt meg uggen i hele dag. Ikke fordi jeg føler meg syk, men bare uggen på grunn av lite søvn. Ryggen min har også verket noe helt forferdelig i hele dag så nå er jeg glad ungen er i seng og jeg kan sette meg godt til rette i godstolen.

Jeg og Kim tok en tur til Norsk hyttesenter på Hellerudsletta i dag for å få litt inspirasjon til hytta. Jeg orket ikke gå innom så veldig mange på grunn av ryggen, men noe fikk vi da sett, og det er jo så mye fint:) Etter vi var der dro vi en tur på Maxbo for å kjøpe maling. Jeg skal male sprinkelseng og nattbord til William. og selv om jeg gjerne skulle ha gjort det i kveld så setter ryggen en effektiv stopper for det. Krysser fingrene for at den er bedre i morgen for da skal jeg ha en kveldsvakt på sykehuset. Etter den turen dro vi for å hente Victoria og nå i ettermiddag har vi bare slappet av her hjemme. Jeg tok meg også en liten dupp på sofaen mens jeg hvilte ryggen litt da Kim og Victoria dro for å vaske bilene våre. Nå har vi ingenting på agendaen annet enn at vi må få i oss noe middag. Jeg har lyst på Egon pizza, men det er helt uaktuelt å reise seg opp herfra noe mer i dag annet for å legge meg i sengen så håper at mannen orker å dra ut etterpå. Han sovnet av han også stakkars så fort Victoria var i seng:)

I dag kjører jeg omtale av det populære kontur kitet til glominerals:)

Hva sier produsenten?

"Kitet inneholder fire nyanser som har hvert sitt bruksområde. Nyansene til venstre er matte og nøytrale, og egner seg godt til bruk i panne- og hakeområdet, mens de varmere nyansene til høyre ser best ut i kinn og på kinneben. De lysteste nyansene brukes til highlighting, altså for å fremheve, mens de mørke nederst brukes til contouring - skyggelegging. På den måten kan du prøve deg frem og fremheve akkurat dine beste trekk!

Contour Kit inneholder vitamin A, C og E, i tillegg til ekstrakt fra grønn te. Produktet er også såkalt triple milled, som betyr at pudderet er knust så fint før det har blitt presset, at holdbarheten og påføringen er helt unik. "Hva mener jeg?

Jeg simpelten elsker dette kitet og bruker det hver dag! Solpudderet mitt har jeg lagt bort, men jeg bruker fortsatt litt rouge i kinnene. Dette kitet inneholdet virkelig alt jeg trenger og jeg syns resultatet er utrolig bra. Ligger lett på huden gjennom hele dagen uten at det falmer på noen måte. Huden liker også godt produktet da det inneholder gode ingredienser som ikke ligger som et irriterende lokk på huden. Jeg er helt overbevist om at mange ville ha fått mye bedre hud om de sluttet med mye av den irriterende sminken som finnes på markedet og gikk over til mineralsminke i stedet. All mineralsminke er ikke like bra, men glominerals har virkelig mye god sminke til en fornuftig pris:) Ikke alltid så lett å få tak i, men mange av nettbutikkene har et veldig godt utvalg :)

 


Prisen er ikke så aller verst for så mye produkt. Jeg kjøpte min på blivakker.no for 629 kroner, men så på siden deres nå at den nå er på 30% og kun koster 440kroner. På coverbrands.no selger de den nå for 519 kroner(der er den på 20%).

Anbefales på det sterkeste :)

Ha en fin kveld videre:)

Anastasia cream contour kit - omtale

Hei på dere og god søndag:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her startet dagen i tidligste laget for min smak for frøken fryd var klar for dagen 05.30 :/ Jeg og Kim bytter alltid på i helgene hvem som skal stå opp tidlig, og i dag var det så klart min tur. Jeg la meg noen timer igjen i 09 tiden også har det vært full fart siden da. Vi fikk besøk av Victoria sin kusiner og min svigerinne, og sammen dro vi på åpen gård. Her var det grøt, kaker og ponniridning så barna koste seg veldig. Victoria fikk ri på hest og ville selvfølgelig ikke av igjen :) Hun er så avslappet rundt hestene og viser ingen tegn til å være redd uansett hvor store  de måtte være. Veldig gøy så kanskje planen min om å få henne til å bli skikkelig hesteinteressert vil lykkes:)

Nå i ettermiddag har vi bare slappet av og kost oss hjemme. Frøkna er nettopp i seng og vi har ingen store planer for kvelden annet enn at jeg skal få vasket en maskin klær. I morgen skal jeg jobbe på Glød hår og velvære på Nordstrand + at jeg har kunder i klinikken her både før og etter jeg skal dit. Ergo så blir morgendagen veldig lang arbeidsmessig så jeg skal komme meg tidlig i seng for å orke alt sammen :)

Kjører en omtale som jeg vet flere har ventet på en stund nå, og det er kontureringskitet fra Anastasia. Dette er kremvarianten og jeg kjøpte fargen medium. Prisen er 695 kroner så dette er ikke billig. Jeg kjøpte mitt kit på Kicks, og vet ikke om noen andre som selger det samme.


Dette kitet har etter som jeg har forstått blitt veldig populært, men dessverre så likte ikke jeg det i det hele tatt:/ Fargene passer greit til min hudtone og det er forholdsvis enkelt å blende fargene sammen.

Resultatet rett etterpå ser greit ut, men jeg føler meg alt for oversminket og stram i maska. Etter hvert så blir hele sminken litt kakete, og der hvor man har litt tørre partier (jeg er litt tørr mellom øyenbrynene for tiden) så ser den helt forferdelig ut. Legger seg som et lokk oppå huden og den får ikke puste. Etter en stund syns jeg også huden min begynte å klø. Det er med andre ord ikke noe godt tegn, og ingrediensene i produktet er dessverre ganske så irriterende. Huden min er vant til mild mineralsminke så denne satte den liten pris på.

Jeg har brukt denne hele arbeidsdager og på slutten av dagen ser det absolutt ikke pent ut dessverre. Den sklir ut og forsvinner også der hvor jeg har litt fete partier.

Her er jeg rett etter å ha brukt den. Jeg har konturert ganske så moderat da jeg ikke er interessert i å se ut som en drag queen, men dere ser litt av resultatet i alle fall.

Dette var dessverre et bomkjøp for meg og kommer ikke til å bli brukt mer i fremtiden:/

Ha en fin kveld:)

 

Isadora dynamic lash growth mascara - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har jobbet dagvakt på sykehuset og etter det har jeg jobbet i klinikken. Sov heldigvis godt i natt så har ikke vært noe problem å holde det gående.

Dessverre så er bekkenet mitt veldig vondt så har slitt litt på jobb i dag, men det har vært rolig og mine fine kollegaer er snille og tar hensyn til meg <3 Klinikkjobbingen er heldigvis ikke fysisk tung så det er ikke noe problem å jobbe med frem til fødsel. Mange kunder er bekymret for om jeg blir lenge borte, men planen min er jobbing frem til termin (så får jeg heller sende de en tekstmelding om han skulle komme før) også jobbe igjen 2 uker etter fødselen. Ergo blir det maks 3 uker jeg er borte, så det burde gå fint :)

Jeg skal få i meg litt kveldsmat nå også er det rett i seng for litt tv med mannen også sove!! Jeg har vært oppe siden 05.30 så jeg er rimelig sliten nå :/

Kjører en omtale av den siste mascaraen jeg kjøpte fra Isadora for en stund tilbake:)

Om mascaren (produsentinformasjon)

"Dynamic Lash Growth Mascara fra Isadora inneholder en rekke peptider og naturlige ekstrakter som støtter øyenvippenes naturlige vekst. De aktive ingrediensene er belagt med keratin. Den lille presisjons-børsten sikrer at de aktive ingrediensene fordeles optimalt på vippene og holder seg der. Uten parfyme. Testet av øyeleger."


Prislappen er rundt 150kroner.

Jeg liker koster som er tynne og uten for mye kost, så sånn sett er denne perfekt. Jeg syns det blir alt for mye søl med sånne "megavolum" børster. Denne er lett å legge pent på uten søl og den holder seg fin hele dagen. Vippene separerer seg fint og den smitter ikke til øyelokket eller huden under øynene.

Du trenger vel og merke 2 lag på overvippene om du vil ha litt volum.

Lengre vipper har jeg ikke sett noe til, men de har ikke blitt kortere eller av dårligere kvalitet heller:) Det jeg har gjort er å legge et lag av denne først på over og undervippene også legger jeg et lag med lash and curl (også fra Isadora) på overvippene. Resultatet da er superfint og holder gjennom en lang dag og kveld. Har brukt begge sammen nå i over en måned og ingen av de er i nærheten av å tørke ut foreløpig:) Ikke merket noe til irritasjon, så da kan denne trygt anbefales til de med sensitive øyne :)

Ha en fin kveld:)

YSL kit - Omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet dagen 07.30 og nå har husfreden endelig senket seg. Eneste turen jeg har vært ute er nå i kveld for å kjøpe godteri til de de søte utkledde småtassene som forhåpentligvis kommer på døren her i morgen <3

Victoria kom inn til oss i 01 tiden og hadde da 39,5 i feber. Tok litt tid, men etter paracet og kald melk så sovnet hun endelig igjen. Jeg sover lett når jeg vet at hun ikke er form selv om min egen form heller ikke er noe å skryte av for å si det mildt.

Victoria har ikke hatt noe feber på dagen i dag, men snørra har rent og hun er forkjølet så vi har holdt oss inne stort sett hele dagen. Merker at hun kjeder seg litt siden formen hennes er på vei opp, men hun har bare godt av å kjede seg litt også. Jeg og Kim er fortsatt ganske dårlige, men satser på at vi kommer oss i løpet av helgen. Jeg har meldt meg syk fra jobb i morgen (har arbeidshelg på sykehuset), men håper jeg er bedre til søndag så jeg kan få med meg kveldsvakten i hvert fall. Det føles alltid kjipt å melde seg syk uansett hvor dårlig jeg er fordi jeg alltid tenker at det blir ekstra masse jobb på de som er igjen. Det er ingen hemmelighet at helgevakter på sykehuset kan være, og er ofte, veldig slitsomme så det føles ikke bra å være borte :(

Skriver en omtale i kveld, og nå er det YSL sitt kit som jeg kjøpte på flyplassen da jeg kom hjem fra Ungarn som står for tur :)

YSL sine produkter er alltid superlekre og fristende så det var nok litt av grunnen til at jeg falt for denne. Trengte ikke nødvendigvis produktene :P I kitet finnes 4 skygger (alle med skimmer), 2 leppestifter og en lys rosa rouge.


Kostene som følger med i sånne kit er alltid ubrukelige, men den som er laget for å ta leppestiftene er faktisk ganske god:) Skyggene er veldig fine selv om det blir litt i overkant glitrende til hverdags. Jeg har brukt den svarte som eyeliner og den lyseste som highlight under øyenbrynet og i fargen holder seg godt gjennom hele dagen.

 Rougen er nydelig og passer definitivt til min bleke vinterhud. Holdbarheten er god og huden blir ikke irritert av den :) Leppestiftene er også fine og de har overraskende god holdbarhet. De er mørke, men nå som det vinteren nærmer seg så liker jeg litt mørkere farger på leppene :) Jeg legger alltid litt blank gloss over for å unngå den matte looken som fort kan se tørr ut.

Prisen er jeg usikker på, og jeg vet faktisk ikke om du får kjøpt den i vanlig parfymeri, men om du skulle svinge innom YSL standen på flyplassen så finnes den i hvert fall der:)

Vi skal kose oss foran tv'n med litt mat så satser vi på en rolig feberfri natt for alle sammen <3

Ha en fin kveld :) 

Smashbox camera ready BB-cream SPF 30- Omtale

Hei og god kveld til dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her startet dagen grytidlig siden jeg har vært på dagvakt på sykehuset. Dro som vanlig hjemmefra i god tid, men endte allikevel opp med å komme 15 min for sent til jobb. Masse kø! Folk får helt panikk bare de ser det ligger vann på veien. Det er sjelden glatt når det er 5+ grader, men folk kjører jo som om det skulle ha vært 30 cm snø på motorveien :(

Hadde en fin og rolig vakt, men har hatt småvondt i magen i hele dag så kan ikke akkurat si dagen har vært bra. Det begynner heldigvis å slippe taket nå, og nå har også husfreden senket seg (det vil si at Victoria har sovnet:P)

Jeg har mye på programmet i morgen så skal få lagt meg snart, men ført kommer omtalen av bb kremen fra Smashbox jeg kjøpte da jeg kom hjem fra Ungarn i September:)

Hva sier produsenten?

"Møt vår første og eneste BB med en vannlignende konsistens som gir flere fordeler i kun én dråpe. Hvorfor bli våt? Vår innebygde primer water technology gir en flytende silkeaktig konsistens, som sikrer at kremen ganske enkelt glir på ansiktet, duses enkelt ut og beveger seg med huden. Siden den er alkoholfri blir huden ikke tørr og sminken sprekker ikke opp under bruk. Den ekstra fuktighetsgivende og oljefrie sammensetningen gir også en lett, strålende finish som får deg til å elske huden din uansett lys."Hva syns jeg?

Førsteinntrykket er dårlig rett og slett fordi flasken er helt håpløs. For å få påført produktet så må man trykke inn knappen på lokket så er det en slags pipettesak som trekker opp produkt. Deretter må du trykke på knappen for å få produktet på huden. Garantert griseri!

Når man først får smurt på det hele så blir jeg heldigvis mer positiv. Kremen er lett å smøre ut (jeg foretrekker å bruke foundationkost, men den kan fin smøres inn med fingrene også). Liker at den er luktfri.

Dekningsgraden er ikke all verden så har du mye å skjule så vil du ikke bli fornøyd med denne. En BB krem er jo heller ikke en foundation som skal dekke, den er mer som en farget dagkrem for å korrigere ujevnheter. For min hud så fungerer denne kjempefint (jeg har en litt fet hudtype, men den er jevn og kvisefri). Fargen sklir ikke ut i løpet av dagen og jeg blir heller ikke fort blank som jeg har blitt av andre BB kremer jeg har testet tidligere. Jeg syns det går raskere å sveipe over med et mineralpudder, men denne falt absolutt i smak så vil nok bruke denne f.eks på sommertid. Den tørker ikke ut huden og huden min har ikke reagert med nupper/kviser. Huden min reagerer fort om et produkt inneholder "dumme" ingredienser så denne kan trygt anbefales til alle hudtyper:)

Stort pluss for høy solfaktor:)

Prisen ligger på ca 350 kroner. Jeg kjøpte min på taxfree, men jeg har også sett den på kicks :)

Ha en fin kveld:)

Prøver konturering :)

Hei på dere og god fredag <3

 Håper dere har hatt en fin uke og at dere har en fin helg i vente :) Jeg har hatt mye kunder i dag også, men i kveld så har jeg helt fri :) Har nettopp lagt Victoria så nå er planen et deilig bad og mange episoder med Justified (om du ikke har sett den serien så går den på TV2 sumo) :)

 Victoria sov heldigvis natten gjennom med unntak av 2 korte våkenperioder så da hun våknet så følte jeg meg ganske uthvilt også. Burde lagt meg tidligere, men fikk i det minste til en treningsøkt før første kunde :)

 Gjett hvem som ble sittende i sengen i går kveld og google på videoer av konturering alt for lenge? Det finnes veldig mange som er dyktige på sminke, og de har så mange tips og triks at jeg føler meg som den amatøren :)

Jeg har fått testet anastasia cream contour kitet i dag, og resultatet ble ikke så aller verst. Litt vanskelig å få det frem på bilde, men det ser ok ut i virkeligheten. Mannen syns i hvert fall ikke at jeg så rar ut, men heller ikke annerledes :)

Fargene i kitet er alt jeg trenger for å få jobben gjort, men jeg kjenner at dette ikke er noe jeg orker eller har tid til hver dag. Jeg liker heller ikke å føle meg så sparklet så jeg kommer til å holde meg til mineralpudder eller en lett foundation i hverdagen:) Men jeg syns sminke er gøy så jeg skal absolutt fortsette å eksprimentere med dette.

 Huden min blir heller ikke veldig glad av masse sminke så jeg er redd jeg hadde kommet til å få litt kviser om dette hadde blitt et hverdagsrituale:)

 Snille mannen min kjøpte nye sko til meg i dag

Frøkna gikk for Minnie Mus kjole og nisselue etter barnehagen i dag :P

Ha en fin kveld videre:)

Smashbox solpudder - Omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin fredag og at dere har en frihelg i vente :) Jeg sitter nå å venter på lunsj før jeg skal hente frøkna i barnehagen. Har jobbet i klinikken på formiddagen, men plutselig fikk jeg akutt lyst på vegetarsushi så da måtte den planlagte knekkebrødlunsjen vike :) Jeg skal jobbe i klinikken igjen fra 18-21 før jeg endelig tar kvelden. I morgen venter dagvakt på sykehuset og søndag har jeg kveldsvakt. Ergo ingen avslappende helg i vente for min del :P Det med helgejobbing (hver tredje helg) er en av de få tingene jeg misliker med å jobbe på sykehuset + at ingen dager er hellige. Ikke kult å jobbe hele jula når man har små barn :( Det var greit før jeg fikk barn dette med helligdagene, men nå kjenner jeg mer på at jeg ikke syns det er greit.

Over til noe hyggeligere, nemlig dette solpudderet fra smashbox! Har hatt dette en god stund, men har ikke brukt det så mye. Jeg syns det ser veldig mørkt ut og har ikke kunnet forestille meg at det ville passe min hud.

Å bruke det i hele ansiktet går ikke da det blir for mørkt, men det er helt supert å konturere med! Huden min reagerer ikke negativt på pudderet, det er lett å legge og fargen holder seg fint :) I motsetning til konturpudderet fra Inglot så gir ikke dette meg kviser i kinnene så dette er en ny favoritt:)

For en mørkere hudtype er det helt supert å bruke som et solpudder, men det går ikke for min bleke hud :)

Jeg kjøpte en ny type mascara her om dagen som straks skal testes :) Syns min gamle favoritt fra Isadora (lash and curl) har blitt så raskt tørr i det siste. Mulig de har endret på ingrediensene :/

Der kom maten min så får dere nyte resten av dagen :)

H&M neglelakk - omtale

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg har nesten fri i dag så jeg bruker formiddagen på regnskapet for september. Følger med en del ekstraarbeid når man har eget firma så det er ikke bare morsomme ting jeg gjør:) Ingen store planer for dagen annet enn at vi må få kjøpt noen nye sko til Victoria da de små føttene snart har vokst ut av den størrelsen hun har nå:P Det går så latterlig fort!

For en måneds tid siden kjøpte jeg inn noen neglelakker + neglelakkfjerner fra den nye linjen til H&M så i dag skal dere få en omtale av de:)

Jeg har testet noen lakker fra den gamle serien som jeg syns var helt ok, men det har skjedd noe med innholdet her, og ikke bare designet for disse nye er mye bedre:)

H&M lanserte en helt ny linje med både sminke og neglelakker + en del andre ting, og det nye designet er definitivt mye mer eksklusivt enn hva det tidligere har vært. Ikke at designet betyr så mye, men det er hyggelig at det ser litt innbydende ut :)

Lakkene holder kjempegodt og er enkle å påføre. Neglelakkfjerneren gjør også jobben sin uten problemer. Prisene er like hyggelige som før så om du har neglelakkdilla så kan du trygt hamstre disse. H&M tester ikke produktene sine på dyr. Nå har jeg ingen planer om å teste sminken derfra (bortsett fra brow shaping gel og øyebrynspennen derfra som jeg har brukt i årevis, og kommer til å fortsette med), men om du har stramt budsjett så kan den være verdt å teste:) Spesielt øyeskyggene og mascaraen. Er som kjent ikke fan av annet enn mineralsminke når det kommer til foundation og concealer, men om du har en normal hud som ikke reagerer så kan det hende at de fungerer fint :)

Nå skal jeg hente frøkna i barnehagen så skal vi kose oss sammen i hele ettermiddag <3

Ha en fin dag videre:)

 

Exuviance concealer - omtale :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har nettopp kommet hjem etter en arbeidsdag på Glød Hår og Velvære på Nordstrand :) Veldig hyggelig der som alltid :) Neste gang jeg er der blir 5 oktober :)

Skal jobbe litt i klinikken i kveld etter at frøkna har lagt seg, men frem til det blir det avslapning hjemme :)

Først en omtale av exuviance sin concealer som jeg har testet en stund nå :)

Jeg har bare brukt concealer fra glo minerals i lange tider, og den er i fast form. Denne er flytende, så jeg har slitt litt med doseringen :) Denne trenger man ekstremt lite av for å få et nok så den er mildt sagt drøy i bruk.

Den er luktfri og veldig holdbar. Liker godt resultatet den gir og den dekker urenheter og mørke ringer under øynene svært godt. Prisen er det heller ikke noe å si på (299kr) :)

Anbefales :)

Ha en fin dag videre :)

YSL touche eclat - omtale

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) I dag var det min tur til å sove litt så mannen stod opp med frøkna klokken 07 og jeg ble liggende til 09. Ser på telefonen at jeg har 4 ubesvarte anrop fra sykehuset og får litt angst for om det har skjedd noen jeg er glad i noe. Heldigvis var det bare sjefen som har rotet med vaktlistene for i boka stod det at jeg skulle jobbe dagvakt, men jeg gikk kun med på å bytte helg om jeg kunne få kveldsvakt fordi jeg straks har en kunde i klinikken. Hun som skulle jobbe dagen er sykemeldt så da har det blitt noe kluss :) Heldigvis hadde de fått tak i en kveldsvakt som kunne komme så jeg slapp å stresse meg i hjel for å komme, ergo skal jeg bare gjøre unna en kunde så reiser jeg av gårde:) Sånt stresser meg veldig faktisk:P

Jeg og Victoria tok en tur på Elixia og nå sover hun duppen sin, og Kim tar seg en liten lur han også :)

Kjører omtale av YSL sin touche eclat i dag. Denne kjøpte jeg på tax free i Malaga, og jeg har brukt den en gang for sikkert 10 år siden, så husker ikke hvordan den var i det hele tatt. Mest sannsynlig visste jeg heller ikke hvordan man brukte en highlight heller :P

Dette er en klassiker som har vært produsert i mange år, og det selges visst en hvert sekund på verdensbasis. Denne burde jo da være enormt bra, men er den egentlig det?

Av flytende highlights har jeg kun brukt Inglot sin som er ganske så bra. Har ikke brukt flytende på veldig lenge siden jeg stort sett bare har brukt pudderfoundation, og da passer det best med pudder highlight også hvis ikke blir det kakete. Denne sommeren har jeg brukt exuviance sin Foundation mye (flytende) siden den er veldig lett å transparent. Passer fint når man har litt farge i ansiktet fra før av og ikke har noen urenheter :)

Denne fra YSL er absolutt veldig godt, og den smelter fint inn i huden. Blir ikke stripete og kaker seg heller ikke. Den gir ikke veldig mye skimmer, og det syns jeg er helt greit da jeg ikke liker den "glitrende" looken. Det får meg til å se svett ut:)

Denne er riktignok ikke så bra at jeg syns prisen kan forsvares. Denne gjør ikke noe mer enn den fra inglot som koster halvparten så jeg tror jeg holder meg til den litt rimeligere varianten når denne går tom. Tror denne ligger rett under 300kr på parfymeri, og da snakker vi dyre dråper :) Det er tross alt bare 2,5 ml i den så spørs hvor lenge den holder:)


Ha en strålende søndag videre :)

YSL babydoll mascara - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg fikk sove helt til 09.30 i dag og gikk da etter frokost ut i treningsrommet vårt:) Tok en bra økt før jeg begynte med dagens kunder:) Nettopp inne fra klinikken nå, så det blir kveldsmat og en lang dusj før jeg skal finne sengen :)

Først skal dere få en omtale av YSL mascaraen babydoll som jeg kjøpte da jeg var i Marbella. Ville ikke ha noen andre enn Isadora, men det selger dem ikke der, så da ble det denne:)

Skeptisk i og med at lash and curl fra Isadora er så bra, men valget falt på denne pga smal kost med små "plastpigger" i stedet for stor bust. Volummascaraer syns jeg ofte klumper seg, og jeg har testet noen fra YSL tidligere som har vært vanskelig å legge pent.

Denne er derimot veldig lett å legge på, og man trenger ikke mye produkt for å få et fint resultat. Null klumper og pent volum. Jeg tar 2 lag oppe og 1 på de nedre vippene.

Det som ikke er så pent er at den smitter veldig av under øynene så jeg må passe på å se meg i speilet etter en stund for å fjerne de svarte flekkene :P Det er ikke så fint, men ellers så er dette en supergod mascara som virkelig holder seg fin hele dagen:)


Veldig dårlig bilde, men sånn ser den nå ut etter 10 timer på.

Prisen ligger på rundt 250kr, så dette er jo det man kan kalle luksusvare:) Har brukt den i 1 måned nå, og den er overhodet ikke blitt tørr så den er i det minste veldig holdbar og drøy i bruk:)

Sov godt <3

Glominerals suede matte stick - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin søndag:) Jeg lå helt til kl 10 i dag og jeg har brukt dagen på trening og montering av den siste IKEA kommoden. Har de siste dagene nå skrudd  2 store ikea kommoder + en bokhylle så høyrearmen er sliten:P Det blir lenge til neste besøk der kjenner jeg.

Dro til mine foreldre i 15 tiden for å spise middag og hente frøkna. Hun hadde vært en engel og hadde faktisk sovet nesten til 10 i dag hun også. Typisk det når hun sover borte:)

Frøkna er nettopp lagt og Kim har nettopp kommet hjem fra hyttetur, så nå skal vi bare slappe av og kose oss resten av kvelden <3

Først en omtale av Glominerals sin suede matte stick:

Hva sier produsenten?

"Suede Matte Stick er en ny type leppestift i et høyt og slankt design. Selve sticken har en matt tekstur og kraftig farge, som gir en langvarig, intens farge med en fløyelsaktig kremet finish. Beriket med antioksidantene Vitamin C og E, samt fuktighetsgivende mangoolje og sheasmør for nærende beskyttelse.

Brukes alene eller som en matt base under gloss, for en langvarig holdbarhet med mer glans. Den glir lett på huden og etterlater en jevn, og semi-matt farge. Et snev av peppermynte gir en frisk duft og en kjølig følelse, som åpner sansene og nærer leppene."Jeg kjøpte min i fargen pinup, og jeg hadde håpet den skulle være litt mer oransj enn det den er. Den er kraftig rød, litt for rød etter min smak, men den er fresh:) Leppestiften er som det ligger i navnet veldig matt, og jeg trives best med litt mer glans på leppene. Denne syns jeg det er litt vanskelig å legge pent på mine lepper da den ikke er like "myk" som jeg liker å jobbe med. Det kan selvfølgelig ha noe med den veldig knalle fargen å gjøre også. Litt lettere å "søle" litt uten at det syns med mer nøytrale farger :)

Holdbarheten er det ikke noe å si på, og den tørker heller ikke ut leppene :)

Vurderer å kjøpe en mer nøytral variant sånn at jeg får brukt den til hverdags for å teste den litt bedre:)

Pris 229 kr på blivakker

Ha en fin kveld:)

The Balm nudetude skyggepalett - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en bra dag :) Dagen her i huset startet i 08 tiden, og det har vært full fart frem til nå. Det vil si at frøkna fortsatt er våken og synger i senga si, men hun sovner nok snart :) Jeg har nettopp vært ute for å hente mat til meg og Sheena. Orket ikke dra ut i dag så da blir det en rolig kveld inne. Kim og Yngve er i Malaga og skal være der til i morgen så vi har jentekveld. Yngve reiser hjem til Norge i morgen, og tiden frem til vi skal hjem nå går veldig fort.

Det føles som om vi nettopp kom, så 3 uker er absolutt ikke for lenge å være i deilige Spania :)

Omtale i dag av skyggepaletten til The Balm - Nude tude.

Her har du 12 skygger i lekker innpakning. Har lest mange gode omtaler om denne, så var spent på om jeg ble like imponert :)

Jeg liker veldig godt fargeutvalget, her har du sminke til både hverdags og fest. Skyggen drysser minimalt og har god holdbarhet. Det eneste minuset med denne er at det er for mange skygger med skimmer i. Jeg savner en helt nøytral baseskygge uten skimmer i. Den gule nederst til venstre (snobby) blir dessverre for "glitrende" til hverdags og stand offish blir for rosa og glitrende for å bruke over hele øyelokket.

Skyggene er veldig godt pigmenterte og er enkle å jobbe med:) De det går mest av for meg er sassy som higligt, stubburn opp til globalen og sultry i globalen. Jeg bruker serious eller sleek for å lage eyeliner.

Anbefales :)

Pris: 399 kr på blivakker, men de har den på tilbud nå til 259 kr, 449kr hos coverbrands.

Ha en fin kveld :)

 

Glominerals sheer lipstick - omtale

Hei og god kveld til dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet ikke dagen før klokken 09, og vi har ikke gjort så mye annet enn å kose oss i solen og leke i bassenget. Victoria er så tøff og uredd at jeg allerede gruer meg til årene som kommer. Hun stuper nærmest i bassenget så fort vi nærmer oss så vi har kjøpt inn masse badeleker, badering og også en badevest som vi har sett flere barn ha her nede. Fungerer som en redningsvest, men den er ikke så stor. Selv om vi er med henne hele tiden så føles det litt tryggere med litt ekstra beskyttelse.

I ettermiddag var vi i Puerto Banus alle sammen, men vi rakk ikke noe annet enn middag fordi frøkna var trøtt og ble så utrolig grinete og rastløs. Vi bor en halvtimes kjøretur unna så det var bare å komme seg tilbake til leiligheten sånn at ikke hun skulle sovne i bilen. Det gjorde hun heldigvis ikke så vel tilbake så ble det grøt og litt kos før hun sovnet som en stein :) Jeg og Kim tok en tur ut for å handle litt og for å kikke litt på områdene rundt her. Nå er det snart natta, men skal slappe av med en kopp te først:)

Kjører en omtale i dag, og nå er det sheer lipstick fra Glomnerals som står for tur.

Hva sier produsenten?

"GloSheer Lipstick er en leppestift med mye fuktighet ? og et hint av farge. Den duse fargen holder hele dagen, samtidig som den tillater din egen farge å skinne gjennom.Konsistensen er rik og silkemyk, og pleier leppene fra første sekund."Fargen er helt nydelig og kan fin brukes til hverdags da det ikke er en veldig sterk farge. Jeg har fargen aruba som er lys korall/rosa. Den har litt skimmer i seg, men ikke så mye at du kjenner glitteret :) Jeg hater nemlig å kjenne at jeg har noe på leppene, og vil helst alt det skal kjennes som en leppepomade. Holdbarheten er det ingenting å si på, og den er lett å legge fint på. Jeg har ikke alltid speil i nærheten, og selv om jeg legger den på i blinde så ser det absolutt akseptabelt ut :P Hadde kanskje ikke gått med en mørk farge, men det er det sjelden jeg bruker uansett :)

Jeg føler heller ikke at den tørker ut leppene noe jeg ofte syns leppeprodukter gjør.

Pris på blivakker er 179 kr, men så nå på siden deres at den var på tilbud nå til 143 kroner. Det er ikke mye for en skikkelig god leppestift :)

Ha fortsatt fin kveld og sov godt:)

 

Isadora gloss - omtale :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en bra dag så langt:) Litt roligere dag her enn vanlig, men nok å gjøre allikevel :) Fantos har vært hos dyrlegen for å få fjernet tannsten og er nå trygt tilbake :) Jeg hater å gå fra han der, og jeg får det verste bebreidende blikket av han når jeg går. Kim er kjørt på flyplassen for han har et møte i Sveits i morgen og nå står middagen på ovnen og godgjør seg der. Skal spise og leke med frøken fryd frem til hun legger seg, og da er det rett ut i klinikken for å jobbe som vanlig :)

Kjører en omtale i dag, og nå er det Isadora sin lipgloss som står for tur:

Produktinfo (fra kicks sine nettsider)

"Multi Vitamin Gloss er en lipgloss bestående av 90% Vitamin A, C, E + Q10. Den forbedrer hudens elastisitet og styrker celle- og kollagenproduksjonen i leppene. Multi Vitamin Gloss har en kraftig antioksiderende effekt som gir myke lepper, og som forebygger hudens aldring og gir volumeffekt. "

Her har jeg på meg den beige

Jeg kjøpte inn 2 varianter, og begge fargene er fine.

Lipglossen gir fin farge (den er ikke så sterk), men den er veldig klissete og det føles som om leppene tørker veldig ut. Den har en del skimmer i seg, og jeg kjenner partiklene på leppene mine, og det har jeg aldri syns vært spesielt behagelig. Sånn som produsenten beskriver den så skal jo dette være rene leppepomaden, og det er det definitivt ikke. Dette er dessverre ikke en favoritt for meg, og vil ikke bli kjøpt inn igjen :)

Ha en fin dag videre :)

Inglot highlight - omtale

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en god søndag så langt :) Jeg var så sliten i går at jeg sovnet før klokken 23, og klokken 07 i dag tidlig kom frøken fryd inn på rommet vårt :) Vi stod opp og koste oss med frokost og film før vi dro til Elixia en tur så jeg fikk trent og hun lekte i barnepassen :)

Nå har Victoria sovnet og jeg skal slappe av med en kopp te og en liten pizza før turen går til sykehuset for kveldsvakt. Kan ikke si jeg gleder meg over det, men sånn er turnuslivet for en sykepleier :)

Kjører en omtale før jeg reiser, og i dag er det highligt fra Inglot som står for tur (AMC white pressed powder). (Til høyre på bildet)Hva er en highlighter?

Hva highlighter er ligger i grunn i navnet, du bruker highlighter for å fremheve noe (derav highlight). Likevel kan man både bruke highlighter til å fremheve ansiktstrekk, og det kan brukes for å korrigere, da gjerne i kombinasjon med skyggelegging .

Tenk på at lyse farger forstørrer, mens mørke forminsker. Om du da ønsker å fremheve kinnbena dine, legger du highlighter øverst på kinnbena. For ekstra effekt, sug inn kinnene dine og legg mørk farge (f.eks. solpudder) der du blir hul. Enten blir du flott, eller så ser du skjelettaktig ut, det gjelder å prøve seg frem for å finne teknikk, og produkter som passer en selv.

Her kan du legge hightlight?

-Under øyenbryn, på brynsbenet

-Øverst på kinnben

-Innerste øyekrok

-Kjeveben

-Krageben

-Amorbuen

Jeg har lenge brukt en lys skygge som jeg har lagt i øyekroken, og noen ganger tatt litt ekstra lys skygge under brynet, men har ikke før jeg var på kurs med Inglot begynt å bruke det under øynene/på kinnben og over nese, haken og amorbuen. Jeg gjør det ikke like fancy og inngående som på bildene over her viser, men jeg syns det er veldig fint å benytte seg av teknikken med highlight og konturering.

I det siste har jeg fått mye nupper der hvor jeg har påført kontureringspudderet til Inglot så jeg kuttet det ut i 2 uker og begynte å legge den matteste og mørkeste delen av Kiss solpudderet fra Glominerals som kontureringspudder i stedet, og nuppene er nå borte. Kan vel derfor konkludere med at huden min ikke er kjempebegeistret for ansiktsproduktene til Inglot, men jeg har ikke reagert på highlightpudderet så det kommer jeg til å fortsette å bruke opp :) Prisen på pudderet er rundt 200 kr, men det er veldig lite drøyt i bruk og drysser litt. Jeg kommer til å bruke det opp, men skal nok prøve å finne en variant fra glominerals i stedet siden det åpenbart at det er det merket som huden min er glad i :)

Ha en fin dag :)

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017
FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits