DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Litt mat :)

Hei på dere : )

Håper dere har hatt en fin start på uken. Her har det vært fullt kjør frem til nå, og dagen er enda ikke over : ) William sover en liten dupp i vognen sin, Victoria sover og jeg er nettopp ferdig på jobb så da har jeg et kvarter til overs :P Tiden går så fort at jeg blir nesten redd :D

Eggemuffins

Du trenger (6 stykker)

Et muffinsbrett med minst 6 former

6 egg

Frosne grønnsaker

 

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 180 grader. Legg frosne grønnsaker i muffinsformene. Dropp papirformene da det kan bli mye søl. Knekk et egg over hver muffinsform. Stikk hull på eggeplommen om du foretrekker det. Krydre med salt opp pepper eller evt annet krydder du liker. Stekes i ovnen i minst 30 minutter.

 

Daddelkuler

Du trenger

15 dadler

2 ss kakao

1 ts kanel

1 ts kardemomme

1-2 ts kokosolje

Kokosmasse eller revet kokos

Slik gjør du

Mos dadlene med en stavmikser, tilsett det tørre og rør det inn med en skje. Tilsett kokosolje til du får en seig konsistens du klarer å jobbe med. Tilsett gjerne litt kokosmasse for å trekke ut fuktigheten. Ta litt vann på hendene for å rulle ut kulene (advarsel: klissete!). Størrelse på kulene velger du helt selv: ) Rull så kulene i kokosmassene og legg dem på serveringsfat. Oppbevar i kjøleskap.

 Ha en super kveld : )

Power-smoothie :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi lå lenge i sengen i dag og William sov faktisk sammenhengende fra midnatt til 05.00! For en sliten mamma som ikke har sovet så mange timer sammenhengende på månedsvis så var det fantastisk <3 Etter at han våknet ble det ny bleie og pupp også sovnet han inntil meg og der ble han liggende til klokken 10 (med en del ammepauser da:P). Føler meg sånn passe uthvilt faktisk :)

Vi har hatt besøk i dag også har vi spist middag hos mine foreldre når vi hentet frøkna :) Hun hadde som vanlig storkost seg hos mormor og morfar :) Barna er så heldige som har engasjerte besteforeldre :)

Deler en digg smoothie oppskrift med dere i dag som gir energi og et vitaminboost :) Så meg selv naken i dagslys i dag, og nå motivasjonen for å komme i form litt kjapt er veldig stor :P

Du trenger (2 porsjoner)

4 dl frukt i biter (f.eks banan, mango eller bær)

1 beger yoghurt

1 dl knust is

2 stilker selleri (i biter)

2 ss blanding av malte frø (f.eks solsikkefrø, linfrø, mandler)

2 ss proteinpulver

1-2 ss honning

Ha alle ingrediensene i en blender og bland godt :) Serveres kald.

Ha en super kveld videre :)

Brownie proteinbar og sjokoladesmoothie <3

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin søndag. Jeg hadde faktisk en ganske god natt og har følt meg i bra form hele dagen, men dessverre så er det ingen tegn til fødsel enda. Det gjør meg smågal, men jeg har fått ordnet mye her hjemme, bakt boller (som jeg brant) med frøken fryd også har vi hatt besøk av Anita og hennes barn. Dagen har derfor gått ganske så fort:) Nå sitter jeg å kjenner litt på den der "faen jeg må bare få ut den ungen" følelsen, men jeg skal sette i gang med å vaske innsiden av skapene nå så får vi se om kjerringrådet "vasking" har noe for seg:P Ikke noe av det andre fungerer i hvert fall :/

Før jeg går i gang med det så skal dere få 2 oppskrifter av meg :)

Brownie fudge proteinbarer

Du trenger (8 barer)

300 gram svarte bønner (kokte og klare til bruk)

4 ss usøtet kakaopulver

1/4 ts salt

1 dl honning eller agavesirup

4 ss smeltet kokosnøttolje

2 ts vaniljeekstrakt

1 dl knuste kakaobønner 

Slik gjør du

Sett stekeovenen på 175grader. Bland alle ingrediensene bortsett fra kakaobønnene i en food processor. Kjør på høy hastighet til du får en jevn røre. Rør inn kakaobønnene. Hell røren i en smurt firkantet form (cirka 20x20cm) og stek barene i ovnen i cirka 15 minutter. Ta ut formen hvert 5 minutt og rør om. De skal være myke og fuktige nå du tar de ut av ovnen. Avkjøl og sett barene i kjøleskap for å stivne i minst 1 timer før du skjærer dem opp og deler de i passe størrelser. Kan oppbevares i kjøleskap i en uke:)

 

Sjokoladesmoothie

Du trenger (1 porsjon)

1 frossen banan

80 gram svarte bønner (kokte og klare til bruk)

2 dadler uten steiner

2,5 dl mandel eller hasselnøttmelk

1 ts honning

1 ts kakaopulver

1 ts kanel

1 ss knuste kakaobønner

Slik gjør du

Kjør alle ingediensene (minus kakaobønnene) i en blender til du får en jevn masse uten klumper. Hell smoothien i et stort glass og strø på de knuste kakaobønnene. Kan stå i kjøleskap i 24 timer, men smaker best fersk:)

Ha en super kveld :)

Sunne muffins :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her har det vært full fart i dag og jeg var først ferdig med dagens kunder for en time siden. Jeg hadde mange kunder på formiddagen i dag, men hadde fri for å være med familien i hele ettermiddagen og frem til leggetid. Svigerfar kom på besøk og vi dro på senteret og spiste middag ute. Victoria fikk selvfølgelig også litt presanger og insisterte på å få de nye skoene sine (med frost motiv så klart) med en gang vi hadde betalt :P Den ungen er så bevisst på hva hun skal ha på seg og hva hun liker at jeg blir helt redd. Dro med seg Kim inn i en gullsmed gjorde hun også og pekte på ting og sa "den er fin". Lover bra:P

Nå skal jeg bare spise litt også skal jeg komme meg i sengen. Det blir nok en lang arbeidsdag i morgen så jeg trenger å hente meg inn og få mest mulig søvn, men først skal jeg dele en supersunn muffinsoppskrift med dere:)

Du trenger

100 gr gresskarkjerner

100 gr solsikkekjerner

100 gr linfrø

100 gr sesamfrø

100 gr mandler

100 gr valnøtter

5 egg

2 ss olivenolje

2 ts salt

100 gr valgfri tørket frukt i små biter (f.eks fiken og aprikos)


(Bildet er lånt fra foodal.com)

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene til muffinsene sammen og fordel massen i cirka 14 muffinsformer (gjerne av silikon). Stekes på 160 grader i cirka 50 min. Avkjøl i formene før de tas ut :) Holder seg rundt en uke om de settes kaldt:)

Ha en fin kveld :)

Hjemmelaget tomatsuppe :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg fikk ligge lenge i dag, men sover jo fryktelig dårlig dessverre uansett. Heldigvis "bare" 35 dager igjen til termin :P Vi fikk besøk av min venninne Anita og hennes barn i 13 tiden og i 16 tiden dro jeg og Victoria for å besøke min venninne Lena og hennes datter Oda. Victoria har virkelig fått lekt fra seg i dag, og det er alltid hyggelig å få til litt voksenprat mens barna leker :) Det er definitivt en stor fordel at barna er litt større for da kan de leke litt alene og kose seg :) Victoria har enda ikke sovnet for hun er litt hard i magen sin stakkar. Hun sitter på do mens Kim underholder henne og håper at hun får bæsjet litt før vi legger henne. Ingen som er veldig gira på at hun skal våkne i natt for å få det ut :/ Hun sovnet så klart i bilen på vei bort til Lena i stad også, og selv om det bare var i 5 min er jeg redd det har gitt henne en ekstra boost:P

Vi har ingen store planer etter at hun har lagt seg så det blir vel bare til at vi slapper av foran tv'n med litt mat, og i kveld har jeg tenkt å lage en hjemmelaget tomatsuppe som jeg deler oppskriften på her:)

Du trenger (4 porsjoner)

3 dl vann

1 kg hakkede tomater

7 ss mandelmel

1 terning grønnsaksbuljong

1 fedd hvitløk

1 ss balsamicoeddik

4 ss kokosmelk

Pepper

 

Slik gjør du

Finhakk hvitløken og mål opp de våte ingrediensene. Bland alt sammen i en kasserolle og visp inn mandelmelet. Smak til med pepper og salt om du ønsker det. La det koke i cirka 10 minutter. Server med egg eller oppkuttet avokado

Visste du at tomater er enda sunnere når de kokes? Dette er fordi antioksidanten lykopen da tas bedre opp i tarmen :)

Ha en fin kveld:)

 

Bananvafler

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har hatt nok en våkenatt med frøkna.. Hun kom inn i 01 tiden og holdt det gående i flere timer. Til å bli gal av! Dessverre så har ikke jeg akkurat hatt en rolig dag. Jeg har listen helt full i klinikken og har enda 2 kunder til som kommer om en liten halvtime:P Etter at de er ferdig stukket så er det rett i seng på meg! Har en del på agendaen i morgen også, og kjenner at jeg må få noen timer søvn før det eventuelt "braker" løs igjen i natt..

Først skal jeg dele en god oppskrift med dere på en litt sunnere vaffelvariant:)

Du trenger (8 vaffelplater)

2 bananer

4 egg

3 ss bokhvetemel

1 ts bakepulver

Smør/formfettSlik gjør du 

Mos bananene i en bolle og visp inn egg. Du kan bruke en stavmikser om du har det.

Bland inn bokhvetemelet og bakepulveret. Man kan droppe disse to, men vaflene henger mye bedre sammen om man tilsetter det. Eventuelt kan man bruke vanlig hvetemel også:) Stek vaflene i et godt smurt vaffeljern:)

Enkelt og supergodt :)

Ha en fin kveld videre:)

Thai Wok med peanuttsaus :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Natten i natt var faktisk ikke så verst så dagen i dag har vært ganske bra:) Det var veldig bra for jeg har jobbet hele dagen i klinikken med legen. Lærer alltid noe nytt når han er i klinikken for å jobbe:) Nå er jeg sånn passe sliten så nå skal jeg tilbringe resten av kvelden i sofaen. Egentlig så koker jeg litt over av ting jeg vil gjøre, men jeg må virkelig lære meg å slappe av litt. Når jeg har dager som er ganske bra så er det sånn at jeg virkelig vil kjøre på med ting jeg vil ha gjort, men når mannen min sier "har du glemt at du er høygravid eller?" så er det kanskje greit å roe ned litt :P

Deler en oppskrift med dere i dag som jeg fant på www.vegetarmat.org (bildet er også lånt derfra da varianten jeg laget ikke så like fin ut) :)

Peanøttsaus

 • 2 fedd hvitløk 
 • 2 ss rød karri-pasta
 • 2 ss peanøttsmør 
 • 2 ts søt soyasaus
 • 4 dl kokosmelk 
 • 2 ss limesaft 
 • 1 stang sitrongress 
Grønnsaker
 • 5 fersk babymais
 • 1 paprika 
 • 1 dl erte-aubergine
 • 1 squash 
 • 4 champignon 
 • 1 rødløk
 • 4 vårløk 
 • 8 sukkererter 
 • 4 porsjoner ris
 • 2 ts sesamfrø 
Fremgangsmåte

Fres finhakket hvitløk i en stekepanne og tilsett rød karripasta, peanøttsmør, kokosmelk, limesaft og sitrongress. La det småkoke på middels til svak varme til det er en jevn saus, ca. 10 minutter.

Hell i en skål og sett til side mens du woker grønnsakene.

Kutt opp alle grønnsakene i passe biter før du begynner å steke. Ha paprika, fersk babymais, sopp, squash, rødløk og vårløk i en varm panne med olje. Når det er sprøtt og ferdig stekt heller du over sausen, plukk ut sitrongresset ? det kan være litt trevlete å tygge. Om du bruker fersk babymais har du det i først ? om du bruker hermetiserte skal de kun varmes opp og du kan ha det i etter at du har hatt over sausen. Erte-auberginen kan du ha i rett før du heller over sausen og sukkerertene kan du ha over til slutt. La retten marineres i sausen i panna i ca. fem minutter.

Strø over sesamfrø og server med kokt ris.

Ha en fin kveld :)

 

Hjemmelaget granola + quinoagrøt med frukt

Hei på dere god og fredag :)

Håper dere har hatt en fin uke:) Jeg er nettopp ferdig på denne ukas kunder og skal nå bare slappe helt av :) Jeg er stuptrøtt nå siden jeg sov smådårlig i natt. Kim var på jobbfest og selv om jeg ikke er bekymret for han ligger jeg og småvåkner til han kommer hjem. Han ramlet inn på soverommet i 03 tiden og da våknet jeg dessverre litt for mye opp og slet med sovingen igjen. Alt i alt så har dagen gått fort i og med at jeg både har vært til behandling for rygg og bekken + at jeg har hatt mange kunder:)

 

Kim kjørte Victoria til mine foreldre nå i ettermiddag og hun skal sove der. Vi skal bruke en del av morgendagen på å sove lenge (hvem gjør ikke det når ungen sover borte) og kikke litt på interiør (det er heller ikke noe man gjør med små barn på slep). Deretter skal vi bare kose oss alle sammen.

Deler noen oppskrifter med dere i kveld:)

 

Hjemmelaget granola

Du trenger

1 pakke havregryn (900gram)

1 dl linfrø

2 dl solsikkekjerner

2 dl valgfrie hakkete nøtter

2 dl vann

3-4 ss lønnesirup eller honning

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 180 grader. Fordel det tørre på en langpanne trukket med bakepapir. Hell det fuktige jevn over. Om du syns blandingen blir for tørr så tilsetter du litt mer vann. Stekes midt i ovnen i 1 time, de siste 15 minuttene med ovnsdøren åpen. Rør om et par ganger i løpet av steketiden. La granolaen før du heller har den over på en lufttett beholder.

 

Quinoagrøt med frukt

Du trenger (til 4 porsjoner)

2 dl quinoagryn

5 dl melk

2 ss chiafrø

Litt salt

1 ss honning

Kanel

1 eple

1 dl granateplekjerner

2 ss kokosflak

1 ss solbær, ferske eller tørkede


Slik gjør du

Skyll quinoaen i kaldt vann og ha den i en gryte med melk og chiafrø. Kok grøten på middels varme i 15-20 minutter. Rør regelmessig. Smak til grøten med salt, honning og kanel. Skjær banen og eple i skiver og legg de klar på en tallerken. Server med frukt kokosflak og bær :)

Smoothie :)

Hei på dere og god søndagskveld :)

Håper at dere har hatt en fin helg og at dere har fått ladet opp til ny uke:) Jeg sovnet sent på hotellet i går da det var en "liten" fest på et av naborommene. Folk løp også rund ti korridoren og skrek så selv om jeg hadde øreproppene på så slet jeg med å sovne. Våknet så klart av meg selv klokken 08 i dag også så jeg er stuptrøtt og gleder meg bare til å få lagt meg..zzzz..

Deler en liten oppskrift med dere før jeg kryper til sengs, og denne kan trygt kalles en vitaminbombe:)

Supersmoothie

Du trenger

2 appelsiner (skrelles og presses i juicemaskin før du putter dem i blenderen)

2 gulrøtter  (skrelles og presses i juicemaskin før du putter dem i blenderen)

1 mango

1 banan

Litt finrevet ingefær

1 fersk gurkemeie, skrelt og finrevetSlik gjør du

Bland juice fra appelsinene og gulerøttene sammen. Skrell deretter mango og banan og skjær dem i biter. Kjøres i blender og blandes sammen med juicen. Masse energi og vitaminer:)

Håper dere får en fin kveld videre:)

 

 

 

 

Havre og solbærmuffins :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg våknet av at frøkna smågråt litt i sengen sin og hun hadde tisset tvers gjennom bleien så både pysj og sengen var våt. Heldigvis skjedde dette 07.30 og ikke 04.30 :P

Jeg har jobbet hele dagen i klinikken, med unntak av noen timer etter barnehagen, og nå har jeg nettopp gitt meg for kvelden:) Ingen store planer annet enn mat, litt egenpleie og den nyeste episoden av Solsidan i sengen med min kjære.

Først skal dere få en litt annerledes muffinsoppskrift av meg:)

Du trenger (8-10 stk)

- 2 dl bokhvetemel

- 2 dl havregryn

- 2 ss potetmel

- 2 ts bakepulver

- Litt salt

- 2 egg

- 0,5 dl honning

- 1,5 banan

- 1,5 dl havremelk (eller mandel, kokos eller soyamelk)

- 2 dl solbær (eller e n annen type bær om du heller vil ha det)

- 2 ss svarte sesamfrøSlik gjør du

Sett ovnen på 175 grader. Bland sammen alt det tørre i en skål og visp egg og honning i en annen skål. Mos bananen og visp den inn i eggerøren. Tilsett havremelk i det tørre. Bland inn bær og sesamfrø til slutt. Fordel røren i formene og stek midt i ovnen i 15-20 min til de har fått en mellombrun farge.

En sunn og annerledes variant:)

Ha en fin kveld videre :)

Krydret blomkålsuppe

Hei på dere og god lørdagskveld:)

Håper dere har hatt en fin dag. I dag var det min tur til å sove lenge, og det var veldig deilig. Victoria våknet en gang i natt, men sovnet heldigvis fort igjen. Hos henne så har feberen sluppet taket så hun har vært i ganske bra form i dag til tross for en litt stygg hoste.

Kim er fortsatt dårlig, og jeg er dessverre også fortsatt ganske dårlig. Halsen er ikke like vond lengre, men jeg nyser og snyter meg om hverandre. Har til tider feber også så denne helgen har virkelig ikke vært av de bedre. Jeg kjeder meg omtrent i hjel når jeg er sånn, og det er ikke så lett å underholde en vilter toåring heller. I morgen skal hun noen timer til mamma og pappa, og da tror jeg at jeg og Kim kommer til å innta horisontalen rimelig kjapt. Ikke for voksengøy, men for å sove vel og merke. Viltre barn er ekstra slitsomt når både mor og far i huset er skralle  :/

Vi kjøpte inn litt godt for søte skumle barn i går, men dessverre så har vi ikke fått noen på døren i dag. Vi var en kjapp tur i butikken i stad, så mulig noen av barna i nabolaget dukket opp da. Håper ikke de ringer på nå, for frøkna har endelig sloknet :)

Deler en god oppskrift på en litt annerledes blomkålsuppe med dere i dag.

Du trenger (4 porsjoner)

30 gram usaltet smør

600 gram blomkål i små buketter

1 hakket løk

1 dl hvitvin

Havsalt og svart pepper

Olje

1 toppet teskje med za'atar krydder

3 spiseskjeer olivenolje

1 spiseskje sitronsaftSlik gjør du

Smelt smøret på middels varme i en stor kjele. Ha i blomkål , løk og vin og la det koke i 15 minutter. Tilsett 7 desiliter vann, masse salt og litt pepper. Kok opp, ha på lokk og kok videre i 15 minutter. Kjør til pure i blender og hell suppen tilbake i kjelen for å varme den.

Bland oljen i en liten skål og drypp litt av blandingen over hver skål med suppe.

 

Ha en fin kveld <3

 

Purre og sennepssuppe

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har jobbet på Glød hår og velvære på Nordstrand i dag, og har hatt en veldig hyggelig arbeidsdag. Kom hjem i 18 tiden og da har tiden frem til nå naturlig nok vært brukt på frøkna:) Hun la seg litt over 19, men ligger fortsatt i sengen sin og synger + at hun kommer i døren med jevne mellomrom :P Skjønner ikke helt hvor godt det egentlig er å legge seg den lille tullejenta :P

Har ingen planer for kvelden annet enn at jeg skal slappe helt av og kose meg med litt god mat. Når det gjelder mat så deler jeg en oppskrift jeg fant for noen dager siden.

Dette skal jeg lage til lunsj i morgen:)

Du trenger (6 porsjoner)

50 gram usaltet smør

1 stor hakket løk

2 finhakkede hvitløksfedd

900 gram purre i strimler

1,5 desiliter hvitvin

1,2 liter grønnsaksbuljong

Havsalt og svart pepper

2 toppede teskjeer dijonsennep

Rømme og finhakket dill til servering


Slik gjør du

Smelt smøret på middels varme i en stor kjele og stek løken myk. Tilsett hvitløk og purre og stek videre i cirka 10 minutter til alt er mykt. Ha i hvitvin og reduser til det ligner sirup.

Tilsett buljong og litt krydder, kok opp og la suppen småkoke i 10 minutter. Kjør suppen i en blender sammen med sennepen. Varm opp suppen på nytt om nødvendig og server med litt rømme og dill :)

Ha en fin kveld videre:)

 

 

 

Hirsegrøt :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin søndag :) Her startet dagen tidlig, og selv om det var Kim som stod opp så fikk ikke jeg sove igjen. Jeg er helt klar for senga nå, men får holde meg våken litt til :P

Jeg har vært hjemme og kost med frøkna, men også vært en tur på Egon med min venninne Lene :) Frøkna var da på besøk hos mine forelde. Der fikk hun også klippet den i overkant lange panneluggen sin. Jeg prøver jo å få spart den ut, men det er jo klin umulig å få den ungen til å akseptere spenner, strikk eller hårbøyle så det får vente litt til :)

Deler en oppskrift på hirsegrøt med dere i dag:) Jeg spiser havregrøt hver dag, men er egentlig ganske lei av det. Skal derfor prøve å spise hirsegrøt i stedet. Hirsegrøt er sunt og inneholder masse jern, B-vitaminer og magnesium:)

Du trenger (til 4 porsjoner)

4 dl hirseflak

1 liter lettmelk/mandelmelk/soyamelk

1 ts salt


Bildet er lånt fra tessadomesticdiva.com

Slik gjør du

Kok opp melken og dryss i hirseflak. La det koke opp og rør regelmessig. Blir grøten for tykk kan du spe på med mer melk eller vann. Smak til med salt til slutt. Av topping finnes det mange alternativer. Smør, sukker og kanel passer når man skal kose seg litt ekstra, men til vanlig er det bra med litt friske bær og kanskje litt sukrin for å få den litt søtere:)

Ha en fin kveld:)

 

Styrkedrikk :)

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag så langt:) Jeg er nettopp ferdig med dagkundene mine og skal sette meg ned å gjøre ferdig regnskapet for juli før jeg henter frøken fryd i barnehagen :) Har en kunde til i ettermiddag, men kvelden er ledig, og det er deilig :)

Sommerdagene ser ut til å være over og regnet høljer ned. Helt greit med noen dager med regn, men kan vi ikke få en måned til med sol og sommer? Jeg ønsker meg i alle fall det  for er definitivt ikke klar for høst og vinter.

En annen ting som "hører" med når været skifter er forkjølelse. Både jeg og Victoria er småforkjølet, så i dag skal jeg lage smoothies som forhåpentligvis gjør oss friske litt raskere:)

Victoria har litt dårlig matlyst om dagen, men heldigvis er det lett å få i henne frukt og bær. Grønnsaker er derimot ikke fullt så enkelt :P Brødskive vil hun ikke ha, men rundstykke med smør går ned. Samme med yoghurt, så ungen sulter ikke, men har blitt litt sær i det siste. Frokost vil hun plutselig heller ikke, men hun vil gjerne ligge på fanget mitt og drikke en flaske melk. Ser ut til at hun vil være litt "baby" igjen :) Går sikkert snart over:)

Her får dere noen gode oppskrifter:)

Bringebærsmoothie

125 gr bringebær (friske eller fryste)

2 dl lettmelk/plantemelk

5-6 mandler

2 ts havreflak eller quinoa

1 ss honning

Kjør alt i blender med litt is

 

Mangosmoothie

125 gr haket mangokjøtt

1 ss limesaft

2 dl vaniljeyoghurt

2 pasjonsfrukter (kun fruktkjøttet).

Kjør alt i blender med litt is

 

Spinatsmoothie

1/4 agurk

1 neve spinatblader

1/2 banan

2 dl ris eller soyamelk

1 ts linfrøolje

1 ss honning

Kjør alt i blender med litt is


Ha en fin dag videre:)

Sjokoladekake med blåbær

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Frøkna sov hos mine foreldre i natt så vi tok en 12 timers i senga <3 Det var slettes ikke feil for en sliten dame :) Jeg har allerede fått trent og jobbet litt så nå skal jeg snart reise på kveldsvakt på sykehuset. Hadde en fin vakt i går så krysser fingrene for det samme i dag :)

Deler en nydelig oppskrift med dere i dag:)

Du trenger

200 gram mørk sjokolade

90 gram smør

55 gram sukker (cirka 4 ss)

2 egg

150 gram hvetemel (2,5dl)

Blåbær, kakao, litt sjokolade og kremfløte til servering(bildet er lånt fra thefatfreevegan,com)

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 180 grader. Legg smurt papir i bunnen av en rund form på cirka 20 cm i diameter, og smør kantene. Smelt sjokolade og smør (kan fint bruke mikroen) og la det stå å kjøle seg litt mens du visper egg og sukker til det blir fluffy.

Vend den smeltede sjokolade og smørblandingen ved hjelp av en sleiv. Hell forsiktig røren i formen og stek i 25 min. Dekorer med blåbær, dryss over litt kakao og eventuelt litt smeltet sjokolade. Server gjerne med litt lettvispet kremfløte:)

Jeg må hive meg rundt og lage litt mat så får jeg komme meg på jobb:)

Ha en fin søndag :)

Sunne smoothies :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt. Her regner vi bort, og jeg tror at vi neste år kommer til å være minst 6 uker i utlandet. Deprimerende vær :/ Jeg jobber dagvakt på sykehuset i går og etter at jeg var hjemme og hadde spist middag så ble jeg så dårlig. Måtte bare ligge helt stille i sengen fordi jeg var både kvalm, svimmel og hadde vondt i hodet på en gang. Snille mannen min ordnet med bøtte og paracet + at han så klart måtte ta seg av alt med frøkna selv. Hadde vært et mareritt om jeg var alene i går, skjønner ikke hvordan aleneforeldre klarer det når de selv blir syke og ikke har hjelp med barna.

Uansett, så ble jeg litt bedre i løpet av kvelden, men turte ikke spise noe i frykt for at det skulle komme i retur :P Sovnet i 22 tiden og våknet ikke før frøkna kom inn til kl 07.30 i dag tidlig. Det trengtes, og i dag føler jeg meg ganske som vanlig igjen. Jeg kjørte frøkna i barnehagen kl 09 og etter det har jeg trent en time, dusjet og nå skal jeg spise litt lunsj før jeg går ut i klinikken og jobber:)

Deler noen deilige smoothie oppskrifter med dere først

Mango/ananas smoothie

- 1 moden mango

- 2-3 dl ananaskjøtt

- Korn av 1 vaniljestang

- Saft fra 1/2 lime

- 4 dl ferskpreset appelsinjuice

Kjør alt i en blender og server med isbiter:)Grønn bombe

- 2 kiwi

- 1/2 eple uten kjerne

- 1 skrellet frossen banan

- Et par kvaster mynte og persille

- 1 ts honning

- 4 dl eplejuice

Kjør alt i blender med litt is:)Vitamin bombe

- 1 melon

- 1 dl skåldede mandler

-1 håndfull frisk mynte

- Saft fra 1 lime

- 6 stk pasjonsfrukt

Kjør alt i blender med isbiterKryddermix

- 1 ss revet ingefær

- 2 ss honning

- 1 ts malt kardemomme

- 1 dl kokosmelk

- 4 dl yoghurt med vanilje

Kjør alt i blender og server i et høyt glass med isbiter

 

Røde bær

- 2 dl tranebærjuice

- 1 ss gojibær

- 2,5 dl frosne jordbær

- 2,5 dl frosne bringebær

- 1 dl jordbæryoghurt

Legg gojibærene i bløt i juicen i ca 10 min. Bland deretter de frosne bærene + yoghurt og kjør alt i blender til det blir en sorbeaktig konsistens :)

 

Ha en fin dag videre:)

Rå sjokoladetrøfler

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag så langt:) Jeg var opp med frøken fryd i 06.30 tiden, og da hun reiste i barnehagen la jeg meg ned for å ta en powernap:) Har hatt noen kunder i klinikken nå, og om en times tid så skal jeg reise på kveldsvakt på sykehuset, men før det skal jeg dele en oppskrift med dere:)

RÅ SJOKOLADETRØFLER (sunne) :)

Du trenger

2 SS rå kakao

1 dl havregryn

50 gram dadler (uten stein)

5 SS vann

1 vaniljestang (frøene)

Kokos

1/2 ts fiberhuskSlik gjør du

Legg dadlene i vann i 20 min. Kutt dem deretter opp i småbiter. Bruk omtrent 5 SS av vannet fra dadlene og ha alle ingrediensene i en foodprosessor. Kjør til det blir en jevn masse uten klumper. Om du ikke har en foodprosessor kan du knuse havregrynet i en pose og blande ingrediensene veldig godt sammen. La deigen hvile, og ha i mer vann og deigen er for tykk.

Form små kuler. Dypp hendene i vann for at de ikke skal feste seg. Det blir ca 15 trøfler.

Rull trøflene i kokos til de er helt dekket og la de stå i kjøleskapet i 30 min før de nytes :)

Ha en fin dag videre:)

Quinoagrøt med vanilje og mandel

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg jobbet "bare" til 17.30 i dag så nå er frøkna i seng, og jeg er glad jeg ikke skal så mye mer i kveld. Denne uken har jeg jobbet hver eneste kveld etter at hun har lagt seg så nå er det deilig at jeg ikke må ut i klinikken igjen:) Denne uka har det vært så sinnsykt mye og gjøre, og jeg tar helgen med god samvittighet nå :) Skal få til kvalitetstid med meg selv, med frøkna og med min venninne Lene:)

Jeg har faktisk tenkt til å utføre en microinjectorbehandling på meg selv i kveld. Hadde nemlig en kunde i går som var så glad for hun hadde blitt kvitt strekkmerkene sine (lyse og ikke veldig store) på kun 1 behandling. Det er helt fantastisk, og siden hennes strekkmerker ligner de jeg har på hofter og lår så må jeg prøve jeg også. Går selvfølgelig over ansiktet mitt også da jeg har noen små arr jeg gjerne vil bli kvitt også.

Deler en oppskrift med dere i dag, og det er quinoagrøt som står på menyen:)

Du trenger:

- 2 dl mandelmelk

- 1 kokt quinoa

- 1 dl mandelmasse

- 4 ss chiafrø

- 2 ss lønnesirup

- 1/4 ts mandelekstrakt

- 1/2 ts vaniljeekstrakt

- Smaksett med stevia

- Pynt med kuttede mandler

 Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i et syltetøyglass og la det stå i kjøleskapet over natten. Helt nydelig til frokost <3

Ha en fin kveld :)

Hjemmelagede lomper:)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag så langt:) Jeg har endelig hatt en rolig dag så jeg har fått landet litt etter ferien. Klesberget på vaskerommet har endelig nådd normale dimensjoner igjen :P Jeg har også fått tid til litt egenpleie i form av ansiktsmaske og lakking av ter. Har til og med fått sett noen hotell cæsar episoder og lest litt i blader. Stillheten er snart over vel og merke for jeg skal jo hente frøkna i barnehagen også skal jeg jobbe en del i klinikken i kveld. Har med andre ord ikke helt fri i dag, men det hører jo med til sjeldenhetene uansett:)

Egentlig har jeg litt lyst til å reise bort på senteret og shoppe litt, men formen er ikke superbra så jeg holder meg i ro så jeg lenge jeg kan:)

Lomper er undervurdert, og jeg har nå endelig fått somlet meg til å lage hjemmelagede. Jeg bruker de med pålegg i, jeg spiser veggispølser og jeg bruker de som "lefse" når jeg lager taco:)

Du trenger (8 stk)

-1/2 kilo poteter

-150 gr hvetemel eller sanmalt hvete

-1 liten ts saltSlik gjør du:

Kok potetene til de er møre og fjern skallet. Tilsett salt og mos med en gaffel til det er så jevnt som mulig. La kjøle og dampe av litt. Ha deretter melet over potetene og bland godt til du får en jevn deig. Ha mel på benken og fordel lompedeigen i 8 like deler.

Kjevle ut lomper på ca 18 cm i diameter. Snu regelmessig på lompene mens du kjevler og pass på at du hele tiden har nok mel på lompene siden deigen kan være ganske seig. Varm en stål eller jernsteikepanne og stek lompene over middels varme på begge sider til de har fått brune flekker.

Ha en fin dag :)

 

Grøt :)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har fått sove godt i natt, og formen er stigende :) Skal straks av gårde til memira Lillestrøm for en sjekk av synet etter laseroperasjonen:) Øynene føles bra og synet er perfekt så føler det er litt unødvendig, men må vel bare dra for en sjekk :)

Etter sjekken blir det jobbing i klinikken også skal jeg kjøre aupairen min på flyplassen. Hun skal til Paris for å besøke en venninne. Jeg er litt misunnelig :) Deretter er det et par kunder til i klinikken før jeg skal kose meg med jenta mi og mannen i kveld :)

Jeg har fått dilla på havregrøt i det siste, så dette spiser jeg til frokost hver dag :)

Havregrøt med friske bær

Du trenger (4 personer)

6 dl vann

1/2 ts salt

2 dl store havregryn

Blåbær

Slik gjør du:

Vann med salt og gryn kokes opp til ønsket konsistens. Jo kortere koketid dess mer koketid jo mer tyggemotstand.  Serveres med friske blåbær og litt sesamfrø :)

Ha en fin kveld :)

Blueberry hill <3

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg sitter nå i sofaen og nyter en stille stund før jeg må reise på sykehuset. Kveldsvakt venter, og jeg har allerede jobbet helt frem til nå med kunder, så håper på en rolig vakt:) Sliten og fortsatt forkjøla, men heldigvis stod mannen opp med frøkna i dag siden hun våknet så tidlig så jeg fikk sove litt.

Jeg har fått lagd meg smoothie i dag, og den skal jeg kose meg med nå før jeg drar.

Du trenger:

200 gram blåbær

1 dl granateplefrø

Frø av 1 vaniljestang

1 ss honning

2 dl skyr

1 dl mandelmelk/kokosmelk

Slik gjør du:

Blend blåbær, granateplefrø og vanilje med honning. Tilsett skyr og mandel/kokosmelk og blend i 30 sekunder til. Server og pynt gjerne med litt frisk mynte eller granateplefrø :)

 

Ha en fin dag :)

Halloumispyd med sopp, paprika og tzatziki

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg kom hjem fra nattevakt 08.30 og løp rett i seng. Sov som en stein til klokken 15, og da kom frøken fryd hjem fra barnehagen. Har lekt og kost meg masse med henne nå i ettermiddag og kveld, og nå er det snart duket for nattevakt nummer 2. Vi hadde heldigvis en veldig rolig natt, så håper det er det som gjelder i natt også :)  Kim har reist til Lillehammer for å gå birkbeinerrennet i morgen, så Sheena sover her sammen med Victoria i natt. Vi er så heldige som har henne <3

Jeg fikk lyst til å ta frem grillen i helga for det var så deilig vær. Nå er det surt og jævlig igjen, men jeg deler allikevel en supergod oppskrift med dere på grillspyd med halloumi. Vegetarisk grilling er bra :)

Ingredienser

- 250 gram halloumi skåret i store terninger

- 10 stk champignon skåret i 2

- 2 røde paprikaer i biter

- Litt olje

- Salt og kværnet pepper

- Pitabrød til servering

Tzatziki

- 1 agurk

- 2 dl gresk youghurt

- 2 hvitløksfedd, knust og finhakket

- 2 ss sitronsaft

- 1 ts olivenolje

- salt og kvernet pepperSlik gjør du:

Bløtlegg grillspydene i vann i 5-10 min før grilling slik at de ikke brenner over grillen. Tre på sopp, paprika og halloumi og pensle med litt olje. Dryss litt salt og pepper over og grill i et par minutter på hver side. Server med tzatziki og varme pitabrød.

Når du lager tzatziki deler du agurken i to på langs og fjerner frøene. Riv den på et rivjern og ha den over et tynt klede. Eventuelt kan du ha den over i en sil. Press så mye vann du kan ut av agurken. Bland med yoghurt, hvitløk, sitronsaft og olje og smak til med salt og pepper til slutt.

Ha en fin kveld :)

 

 

 

En liten boost:)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det som vanlig vært full fart fra tidlig morgen og nå skal jeg ut i klinikken for å ta en kunde før turen går til sykehuset for en kveldsvakt:) Før det så skal jeg dele 3 oppskriftet på deilige varme drikker som styrker immunforsvaret og gir en liten boost. Jeg er ikke helt i form enda, og en grønn te med gojibær skal nytes på vei til jobb i dag:)

Grønn te med gojibær

1 klype grønn te ekstraktpulver

2,5 dl kokende vann

1 ts honning

Mynte

1 ss gojibær

Hell teen i et glass og rør inn resten av ingrediensene :)
Ingefær og myntete

3-4 skiver skrellet ingefær

3 dl vann

1 ss honning

Limeskiver

Mynte

Ha ingefæren i en kjele med vann og la den småkoke i  min. Ha resten av ingrediensene i et glass og hell den kokende ingefærteen over. La det trekke noen minutter så er den klar.
Svartsurbær med appelsin

1 dl svartsurbærsaft

1 ss honning

2-3 dl kokende vann

1 skive appelsin

Bland saft og honning i et glass og hell kokende vann over. Rør til honningen er smeltet og legg appelsinskiven øverst i glasset.

Litt annerledes, men veldig godt :)

Ha en fin dag videre:)

 

Salat

Hei fininger:)

Håper dere hat hatt en fin dag :) Her har frøkna nettopp lagt seg og roen har senket seg:) Vi har vært på middag hos mine foreldre og skal nå kose oss med en film :) Vi sov helt til 11 i dag, og det var sårt tiltrengt for oss begge. Vi jobber begge mye og føler at vi aldri egentlig har helt fri så sånne sovemorgener når man ikke må opp er så utrolig deilig :) Jeg har planer om en skikkelig ryddesjau i garderoben nå som våren nærmer seg, og jeg kommer til å gi bort en del av det, og også selge en del dyre plagg som ikke brukes lengre til en billig penge:)

Formen min er ikke direkte dårlig, men jeg føler meg litt uggen. Er kvalm og svimmel uten at jeg helt skjønner hvorfor :/ Jeg tror ikke jeg er gravid altså siden tante rød nettopp var på besøk, men man vet jo aldri for noen har jo blødninger i svangerskapet også. Får sjekke det i løpet av uken..

Deler en salatoppskrift med dere i dag som er fin som lunsj eller et mellommåltid :)

Du trenger (4-6 personer)

- 1 pakke aspargesbønner

- 1 pakke sukkererter

- 100 gr skivet parmesan

- 60 gr soltørkede tomater

- 1 neve hakket fersk basilikum

- Karse (til toppen)

 

Dressing

- 1 lite fedd hvitløk

- 2 ss dijonsennep

- 1 ss eplesidereddik

-  4 ss olivenolje
Slik gjør du

Kok bønner og sukkererter i 2-3 min i lettsaltet vann. Hell og skyll over med kaldt vann. Visp sammen med hvitløk, sennep og eddik. Tilsett gradvis olivenolje og vispe til den tykner. Hell dressingen over bønnene mens de fremdeles er lunkne. Sett til side i 5 min og la dressingen trekke inn. Bland inn soltørkede tomater, parmesan og basilikum. Dryss litt karse på toppen hvis du liker det. Salt og pepper etter hva du liker:)

Ha en fin kveld :)

 

 
Hva skal du gjøre med juicerestene? :)

Hei og gratulerer med morsdagen alle mammaer der ute :)

Håper dere har hatt en fin og avslappende dag :) Vi hadde en rolig start på morgenen og sov helt til kl 11 i og med at frøkna var hos mine foreldre. Der hadde hun holdt party i natt, men det hadde visst gått greit :) De har henne ikke så ofte så de overlever en natt med litt lite søvn :) Jeg har ikke gjort stort i dag annet enn en treningsøkt og middag hos mine foreldre nå i ettermiddag :)

Nå er frøkna i seng, men jeg hører at hun ikke har planer om å sovne med en gang.. Lille rampejenta vår har blitt småvanskelig å legge i det siste. Før så sovnet hun nesten med en gang hun la seg, men nå holder hun det ofte gående en times tid. Hun er ikke sint, men skravler som en foss. Vurderer å redusere litt på dagduppen som vanligvis er på 1,5-2 timer for å se om det hjelper.

I morgen skal jeg på memira på synsundersøkelse for å se om jeg er kandidat til laseroperasjon for å forbedre synet. Jeg krysser alt jeg har for at jeg er så heldig at jeg kan det:) Er så lei av briller/linser at det skal bli en sann fornøyelse om jeg kan slippe det:)

Dagens innlegg handler av alle ting om hva du kan gjøre med restene etter juicing. Her i huset lages det fersk juice av grønnsaker og frukt flere ganger per uke, men restene går dessverre alltid i søpla:/ Ikke veldig miljøvennlig, men nå har jeg funnet ut av hva jeg kan gjøre med det i stedet.1. Putt restene i en blender med bær, en banan, litt soyayoghurt og litt juice og du får en supersunn smoothie med masse antioksidanter og ikke minst fiber :)

2. Stek restene i en kjele med løk, purre, vann og buljongpulver, så har du utgangspunktet i en god suppe til middag.

3. Putt restene i ispinneformer (bland ut med litt vann), så har du sunn is til varmere tider.

4. Lag grønnsakskraft ved å koke opp restene med masse vann, urter og krydder som du siler og fryser ned til du trenger det.

5. Lagt frukt-te ved å koke opp restene med vann, tilsett kanel og ingefær :)

Ha en flott kveld videre:)

 

Sjokoladebrownies med pistasjnøtter <3

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg var oppe med frøken fryd kl 04.30 i dag i dag så jeg er fortsatt litt groggy etter det. Leverte henne i barnehagen kl 08 og da var det rett hjem i seng for min del :/ Jeg skal jobbe natt på sykehuset i natt (22-08) så jeg er veldig glad for at jeg ikke booket kunder i formiddag :) Etter 3 timer i sengen dro jeg og Sheena en tur på senteret, tok en smoothie og handlet nye gardiner og litt annet stæsj til huset:) Ikke orket trening i dag så lifesum appen min sier jeg bare får 1200 kalorier, og jeg har så cravings :/

Gleder meg til lørdag for da skal jeg lage denne, og i mellomtiden kan jeg drømme om den:)

Du trenger (12 Brownies)

100 gr pistasjnøtter uten skall

200 gr grovhakket mørk sjokolade

200 gr sukker (eller sukrin)

125 gr smør (smeltet)

5 ss olivenolje

3 egg

2 ts vaniljesukker

75 gr mel (ca 8 ss)

25 gr kakao (ca 4 ss)

1/2 ts bakepulver

100 gr hvit sjokoladeSlik gjør du:

Forvarm ovnen til 175 grade. Smør eller dekk en form på ca 25x16 cm med smurt bakepapir og rist dem i ovnen til de blir gylne. Ta ut og sett til siden. Smelt den mørke sjokoladen i vannbad. Visp mørk sjokolade, sukker, smør, olivenolje og egg. Sikt inn vaniljesukker, mel, kakao og bakepulver og rød forsiktig. Vend ned pistasjnøttene og den hvite sjokoladen. Hell røren i formen og fordel den i et jevnt lag. Stek i ovnen i ca 30 minutter, eller til kaken er fast i kantene, men fortsatt myk i kjernen. La den kjøle seg ned litt før du skjærer den i biter.

Jeg gleder meg allerede :)

Er det noen av dere som vet om en god badevekt forresten? Min er litt psykotisk for tiden og svinger opp og ned flere kilo med minutters mellomrom så den er ikke til å stole på :(

Ha en fin dag videre:)

Salat :)

Hei og god fredag :)

Håper dere har hatt en fin uke:) Jeg har jobbet sinnsykt mye i klinikken denne uka, og vi satte faktisk omsetningsrekord denne måneden!! Jeg trodde januar skulle bli rolig, men der tok jeg skammelig feil! Jeg er faktisk veldig stolt :) I kveld har jeg hatt fri med unntak en kunde, og jeg jobbet ikke så mye på formiddagen heller så jeg har fått tid til både trening og en massasjetime. Det var virkelig ikke dumt for en sliten kropp:) Jeg skulle gjerne ha hatt en rolig helg, men jeg har helgevakt på sykehuset, så det kan jeg bare glemme :/

Dagens gladsak var at damen på thaimassasjestedet mente jeg hadde blitt mye slankere siden sist. Sist er 2,5 uke siden, så det var jo veldig hyggelig :) Merker selv at det går sakte men sikkert, og i morgen kan jeg unne meg litt ekstra igjen :) Har hatt en nedtur denne uka, men har klart å holde meg i skinnet så jeg er veldig fornøyd med meg selv :)

Deler en sunn og god oppskrift med dere i dag :)

Salat med gresskar, tomat og svarte bønner

-Du trenger (6 stk)

-1 stort gresskar (skrelles og kuttes i terninger)

-3 faste tomater (skjæres i båter)

-180 ml svartøyebønner, kokes og rennes av)

-4-5 reddiker, tynnskåret

-1 stangselleri, finhakkes

-3 ss (en liten neve) hakket bladpersille

-2 vårløk, finhakkes

-125 gr gorgonzola

-Balsamicoeddik

-Olivenolje

Slik gjør du

Legg gresskar og tomater over på et stekebrett og hell på litt olivenolje. Stekes til de er myke og litt svarte i kantene. Når gresskarbitene har kjølnet litt, bland dem sammen (forsiktig) sammen med bønner, reddik, stangselleri, persille og vårløk. Vend inn biter av gorgonzola, og hell over olje og balsamicoeddik. Salt og pepper etter smak:)

Ha en fin kveld :)

Tacotime :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin lørdag:) Full fart her i dag med både trening, jobbing i klinikken og lek med frøkna :) Hun er nettopp i seng og jeg har planer om å kose meg med litt ekstra god mat og litt godis. Nok en uke har gått uten usunn mat og godteri, og jeg må si det går overraskende bra. Faktisk så bra at jeg ikke har giddet å kjøpe inn noe godteri, men tar heller litt av det vi allerede har i skapet selv om det ikke er mitt favorittsnop. Fet mat frister heller ikke så veldig, men jeg skal unne meg litt vegetartaco. Jeg tror aldri jeg har vært så motivert til å komme i form som jeg er nå :)

Oppskrift på en litt sunnere taco er som følger (4 pers)

1 ss rapsolje

1 stor løk

2 gulrøtter

2 selleristenger

2 hvitløksfedd

1/2 chili uten frø

3 ss tomatpure

1 boks hakkede tomater

1 dl vann

2 ts paprikapulver

1/2 ts kajennepepper

1 1/2 ts spisskummen

1 ts koriander

2 ts gurkemeie

300 gram x 3 ferdigkokte bønner, kikerter og linser

1/2 ts kanel

Slik gjør du:

Finhakk løk, gulrot og selleri og stek det gyllent i oljen i en kjele. Ha i hviløk og chili og stek til alt er blitt blankt og mykt. Ha i tomatpure, salt og pepper, og la det steke i et par minutter til mens du skrur ned platen til middels varme. Ha i hakkede tomater. Ha deretter i krydderet, og la det småkoke i 5 min mens du skyller bønner, linser og kikerter. Ha det i gryta og la det putre på middels til lav varme i ca 15 min. Fyllet skal bli ganske tørt sånn at det ikke renner saus av det, men pass på at det ikke brenner seg:)

Jeg går for fullkornslefser i kveld, men du kan også lage dine egne om du gidder det:)

Du trenger (10 stk)

150 gr maismel

60 gr quinoamel

4 ss fiberhusk

1 ts bakepulver

1 ts havsalt

4 dl vann
Slik gjør du:

Bland alt det tørre i en stor bolle. Tilsett vann mens du rører det sammen. La det svelle i 15 min. Strø maismel på en benkeplate og hell deigen ut av bollen. Del opp i 10 like deler og rull dem til boller før du kjevler dem ut. Bruk mye maismel hvis ikke så blir det veldig klissete. Stek i tørr panne på høy varme i et par minutter til de har fått farge :)

Ha en fin kveld :)

Lifesum :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) I dag var det min tur til å sove så jeg våknet frisk og uthvilt 09.30 :) Tok med meg Victoria til Elixia så jeg fikk trent og hun herjet i barnepassen :P

Da jeg var ferdig hentet jeg henne på barnepassen før jeg gikk i garderoben for å skifte sånn at hun fikk se litt. Da vi kom ut i gangen så bøyde jeg med ned for å ta på sko og i det jeg ser opp igjen ser jeg Victoria spurter inn i herregarderoben og roper "hei hei" :) Hørte mange le og si hei tilbake, og jeg måtte jo løpe etter for å få fatt i den lille rampen :) Heldigvis ingen nakenhet i sikte der inne :) Flaut ;)

Har tatt en liten lunsj med Lene i dag, men ellers ikke gjort stort, og har heller ingen planer for kvelden. Lene tipset meg om en app som heter lifesum, og den er virkelig genial! Her kan du registrere treningsøkter, mat og drikke og få en total oversikt over hvor mye kalorier du har fått i deg og hvor mye du har brent. Veldig enkel, men samtidig får du mye info. Helt gratis:) Anbefales på det sterkeste!

Fantos har blitt badet i dag, og er som vanlig litt fornærmet :P

Victoria elsker det nye kjøkkenet sitt, og har holdt på med det i hele dag :)

Pappa leker også :)

Søndagsselfie :p

Ha en fin kveld :)

Kos <3

Hei på dere :)

Håper dere hatt en fin dag :) Her startet dagen halv seks for jeg har jobbet dagvakt på sykehuset. La meg tidlig i går, og Kim har stått opp når Victoria har våknet i natt, så føler meg ikke så alt for sliten :)

Victoria sovnet for 30 min siden, og jeg har nettopp kost med med deilig veganske vårruller, glassnudler med grønnsaker og vegansk "kylling" og et glass prosecco :)

Sheena (aupairen vår) lager så mye god mat at det er fort gjort å legge på seg her i huset om man ikke passer seg :)

Jeg har fulgt opp dietten hele uken, og også i dag. Lørdager har jeg bestemt kan være en dag hvor jeg kan unne meg litt ekstra, men jeg har faktisk ikke cravings på fet mat eller godis, men et glass prosecco var godt :)

Vi har ingen store planer for kvelden annet enn en film :)

Kos dere :)

Les mer i arkivet » August 2017 » Juni 2017 » April 2017
FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits