DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Siste kveld i 2015 :)

Hei på dere :)

 Håper dere har hatt en fin dag og kveld :) Jeg sov relativt godt i natt, men er allikevel stuptrøtt allerede, og klokken er ikke 22 engang :P Sånn er det å være gravid småbarnsmor :)

VI har hatt mine foreldre, svigerfar og min bror og hans samboer på besøk i kveld, og vi har kost oss med masse deilig mat. Noen spiste pinnekjøtt og medisterkaker, mens jeg spiste vegisterkaker og nøttestek. Det smakte helt nydelig, og det kommer til å bli middag i flere dager fremover i og med at jeg som vanlig lagde litt vel mye :) Jeg er fortsatt stappmett selv om det er flere timer siden vi spiste. Merker at jeg ikke klarer veldig mye mat nå som jeg er så gravid :O

Fine lille prinsessen min <3

Frøkna hjelper til med å dekke bordet:)

Min middagstallerken :)

Min lille prins som hater denne dagen :( Stakkar han er redd hele kvelden så fort rakettene begynner, og jeg dessverre så setter folk i gang fra midt på dagen :/ Skulle ønske det raketthelvete ble forbudt snart! I år som i fjor så har jeg vært hos dyrlegen for å skaffe litt dop, og han har ganske god effekt av det. Har prøvd uten alle andre år, men han er så redd stakkar at jeg bare må hjelpe han litt..

Nå har gjestene våre reist og vi skal bare slappe helt av hjemme med en god film. Rundt midnatt setter jeg meg på badet med boblebadet på for da hører ikke Fantos så mye <3 Kim passer på at frøkna ikke våkner og blir redd :)

Jeg håper dere har hatt et bra 2015 og at 2016 blir enda bedre:)

Kos dere med feiring :)

En liten pause fra shoppestoppen:P

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg fikk sove lenge i dag så føler meg ganske uthvilt i den grad det er mulig når man er høygravid. Jeg har brukt dagen i klinikken på årets siste kunder også har jeg så klart fått kost meg med frøkna mi :) Nå i ettermiddag var jeg og min venninne Lene en tur på Strømmen storsenter for litt shopping :) Vi ble enige om for rundt 2 måneder siden at vi skulle ha shoppestopp i 6 måneder, og det har vi faktisk klart ganske bra. Abstinensene gav seg etter hvert, men vi ble også enige om at vi en dag i romjula kunne shoppe litt om vi hadde vært flinke, og det har vi vært:) Vi koste oss først med en lunsj på Egon også var det bare å komme seg rundt i butikkene sammen med de tusenvis av andre folka som tydeligvis hadde sammen plan som oss i dag:)

Genser fra FWSS

Genser fra Second Female

Skjerf fra creative collective

Jakke fra Tiger of Sweden

Ingen av disse plaggene ser spesielt bra ut på meg i dag, men om bare 9 uker så passer de forhåpentligvis mye bedre:)

Nå skal jeg kose meg med mat og aller siste episode av Justified :( Noen som har tips til ny serie jeg kan begynne å se på?

Ha en fin kveld videre:)

NeoStrata dermal replenishment nattkrem - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag så langt:) Her startet dagen grytidlig da frøken fryd syns at det var ok å starte dagen klokken 05 :( Sheena kom inn i 08 tiden så jeg fikk lagt meg litt igjen, men jeg får fortsatt hangover følelsen i kroppen når jeg får avbrutt søvnen sånn. Sovnet så klart ikke før nærmere 01 selv heller så nå gleder jeg meg til denne dagen er forbi. Krysser fingrene for en bedre natt for å nå har det vært mange dårlige den siste uken :/

Jeg har en kort pause mellom kundene i klinikken nå så da tenkte jeg dele en omtale med dere for å utnytte tiden best mulig :)

Jeg har den siste tiden brukt dermal replenishment nattkrem fra Skin Active serien til Neostrata.

Hva sier Neostrata selv?

"Dermal replenishment er en intensivt fuktgivende nattkrem som inngår i Skin Active serien. Produktet passer godt til hudtyper som trenger ekstra fukt, men som samtidig ønsker en maksimal antiaging effekt. "

Dette er med andre ord noe for hudtyper som lett kan bli irritert av for aktive produkter, og som kan fort tørke ut. Nå på vinterstid blir den vanlige skin active nattkremen litt for sterk for meg, så da ville jeg teste denne i stedet:)


Pris: 599kroner for 50 ml

Min vurdering

Kremen er lett, men samtidig rik i konsistensen. Den trekker raskt inn og huden føles myk og deilig. Det er ingen ubehagelig prikking eller svie i huden. Lukten er helt nøytral som alle andre kremer fra Neostrata også er. For min hud er dette en helt perfekt nattkrem, og huden min blir ikke irritert eller blir uren. Huden min har en tendens til å bli fuktfattig på vinterstid, men denne har reddet den fra det i år :) Dette er nok min nye favoritt fra Neostrata og kommer til å bli brukt videre :) Endelig et produkt med mye aktive ingredienser uten at den irriterer huden min :)

Ha en fin kveld:)

Boks med minner <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag: ) Jeg sov skikkelig dårlig i natt, og klokken 03 kom frøken fryd tuslende.. Hun var heldigvis ikke kjempevåken, men det var ikke snakk om å legge seg i egen seng igjen så hun sovnet etter en times tid mellom oss. Når hun ligger der er jeg alltid litt redd for å bevege meg for mye i frykt for å vekke henne, men hun sov heldigvis ganske så bra og jeg sovnet av igjen til slutt jeg også. Det er jo ikke så lett å «ikke bevege» seg når man skal flytte på en høygravid kropp. Det kommer ofte noen ulyder med på flyttingen også i form av «au» «stønn» «må tisse» :P Går snart inn i uke 31 nå og den siste tiden må bare gå fort!Jeg har hatt småvondt i hodet i hele dag så nå er det godt at arbeidsdagen er over. Jeg har hatt en del kunder i dag, men de har vært spredt over hele dagen så har hatt bra med pauser. Siste kunde var ferdig nå klokken 20 så nå skal jeg bare ta det med ro resten av kvelden : )

I løpet av dagen i dag så har jeg fått laget en boks med klær som jeg vil ta vare på fra Victoria ble født og frem til nå. Noe av det jeg har lagt i boksen er også klær jeg hadde som baby som hun også har fått brukt: )

Jeg er glad i å rydde unna ting og blir ikke emosjonelt knyttet til klesplagg, men en boks med det mest spesielle og fineste vil jeg ta vare på så kan hun få den selv når hun blir voksen. Jeg er i hvert fall veldig glad for at mamma tok vare på enkelte ting til meg fra da jeg var liten : ) Jeg har fått gitt vekk masse allerede, og har sortert ut alt det jeg tar vare på videre til William. Alt i nøytrale farger får han arve, mens alt typisk jentete har jeg gitt bort til noen som trenger det. Mange tenker sikkert at jeg burde ha spart på det i tilfelle vi skal ha flere barn, men jeg føler meg helt sikker på at jeg ikke skal ha flere barn, og det er noe både jeg og Kim er helt enige. Barn er kjempestas, men det er mye jobb også. De skal følges opp i veldig mange år fremover så for oss er 2 barn helt perfekt : )

3 uker gammelFor meg er det helt absurd at hun har vært så liten at hun faktisk har passet denne minibodyen her :)

Her var hun bare noen dager gammel <3
Nå gleder jeg meg til å få lille William ut så jeg kan holde han i armene mine <3

Ha en fin kveld videre:)

Salg - shop og dropp!

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Frøken fryd sov godt natten gjennom så vi voksne i huset er hakket mer opplagte i dag enn i går. Vel og merke så føler jeg meg ikke helt opplagt om dagen uansett fordi det å sove godt ikke er enkelt når man er høygravid. Ligger jeg på rygg blir jeg kvalm, magen er åpenbart uaktuelt og det er ikke alltid lillemann i magen syns det er greit at jeg ligger på siden heller :P Sitte sånn halvveis oppreist derimot går han med på (når han ikke hopper på blæra mi).

Kim stod opp i dag så jeg fikk ligge litt lengre og etter noen timer oppe så leverte jeg henne hos mamma og pappa i noen timer uten noen annen grunn enn at jeg ville ha litt alenetid. Jeg så en episode av Justified og bare ryddet litt her hjemme. Når man er sliten så alenetid gull :) Vi hentet henne i 14 tiden for da bar det av sted til Rælingen igjen.  I dag har Victoria sin fetter Noah bursdag, og vi skulle dit for å feire:) Victoria sovnet i bilen så da ble det en lovlig sen dupp, men hun fikk løpt av seg en hel del energi i bursdagen så hun var ikke så aller verst i leggingen i dag heller:)

Jeg har ikke tenkt å bruke kvelden til noe annet enn sortering av de gamle klærne til Victoria (og de er det mye av!). Jeg har fått gitt bort en stor boks med 56-62 og har fått sortert ut 2 store bokser med 86-92 som jeg skal gi bort i morgen. Kjønnsnøytrale ting sparer jeg selvfølgelig på til William, men alt jentetøy gir jeg heller bort til noen som trenger det. Noen plagg har jeg selvfølgelig spart på, men det er grenser for hva man kan spare på et langt liv. Så mye plass på loftet har vi rett og slett ikke :)

Ellers så er romjulssalget i gang i morgen, og selv har jeg planer om en tur til Oslo på onsdag for å gjøre noen kupp:)

'
Store røde plakater og gode tilbud gjør mange (og kanskje spesielt damene) helt ville! Tidligere var jeg også en av de som kunne finne på å kjøpe noe bare fordi det var halv pris selv om det egentlig ikke var min stil eller størrelse (kunne jo hende jeg likte det senere eller slanket meg:P), men nå har jeg lært så tenkte jeg skulle dele noen tips med dere også:)

1. Ikke kjøp noe som ikke passer

Du kommer mest sannsynlig ikke til å endre kroppsfasong den ene eller andre veien i nærmeste fremtid, og selv om den skulle endre seg etter hvert så vil du garantert ikke ha plagget lengre da. Kjipt der og da, men bare glem det å gå videre.

2. Kjøp klassiske plagg som varer

Kanskje har de den kåpa på salg som du ikke kjøpte fordi den var for dyr, men som du elsket. Den kan du kjøpe om den har et klassisk snitt som du liker, og som du vet kommer til å vare. Fine vesker og klassiske sko kan du også investere i. Dessverre har aldri Chanel veskesalg, men mange av de litt rimeligere merkene har ofte 50-70% i januar så er det noen du ønsker deg kan dette være tiden for å kjøpe:)

3. Hold deg til stilen din

Det er kanskje fint på andre og kanskje det en gang kommer en anledning til å bruke plagget? Gå videre, dette er noe som kommer til å støve ned i skapet ditt.

4. Skriv en liste over ting du ønsker deg.

Da har du en plan og det er mye letter å unngå bomkjøp. Du trenger ikke 4 nye partykjoler selv om de er billige, men om den er en spesiell type kjole du er på jakt etter så noter deg den.5. Følg med på nett

Noen av butikkene legger ut mer på nett så selv om drømmeskoene ikke var igjen i din størrelse i butikken så kan det være lurt å sjekke nettbutikken også.

6. Ta en mat og hvilepause

Man shopper mer rasjonelt når magen er mett og man ikke er stresset :) For dårlig tid når man shopper ender sjelden bra.

7. Ta med en ærlig venn/venninne

Ofte så står man der svett i prøverommet og er usikker på om man i det hele tatt var noe fin i den kjolen. Ta med en god venn som sier sin oppriktige mening om dette er noe du får bruk for eller ikke.

8. Rydd plass i eget klesskap før du shopper

Jeg kan lett glemme ting jeg har, og det har skjedd mer enn bare en gang at jeg har kjøpt ting som ligner veldig på noe jeg allerede har. En skikkelig ryddesjau i skapene gir deg oversikt + at du kan kvitte deg med ting du ikke lenger bruker. Du kan enten bytte/gi bort til venner eller legge i en klescontainer:) Kast ting som er slitt i søpla!

9. Kjøp kvalitet som varer

Sannsynligheten for at du kommer til å elske plagg fra 30kroners salget på H&M er svært liten. Greit nok at du får mye ræl for pengene, men kvalitet bør gå over kvantitet når det gjelder klær altså. Det er også mye mer miljøvennlig å kjøpe mindre. Ergo, ikke kjøp noe bare fordi det er billig for det setter du ikke pris på allikevel. Det blir bare fyll i skapet som blir kastet senere uansett.

10. Ikke ta med små barn

Med mindre du har unger som oppfører seg helt eksemplarisk og som elsker å se på at mamma går rundt i butikker og prøver klær så lar du ungene være hjemme. Ergo bør det ikke være noen barn i sikte i klesbutikken. Små barn har null glede av butikker og du som mor ender opp med ting du egentlig ikke vil ha fordi du blir stresset av utålmodige barn.

Nå er det bena høyt, kveldsmat og en episode til av Justified <3

Ha en fin kveld:)

 

Vegansk julemat :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Victoria hadde show for oss i natt i hele 3 timer så vi har begge følelsen av å være fyllesyke i dag :/ Hun sov litt utover på morgenen, men det hjelper lite når totalmengen med søvn på oss voksne blir veldig lav :(

Vi har vært på besøk hos min svigerinne (konen til Kim sin storebror) og hennes barn. Vi har spist masse god mat og barna har lekt og kost seg masse. Vi dro derfra først klokken 19 så det var ingen enkel sak å underholde frøken fryd i bilen sånn at hun ikke skulle sovne.. Når vi kom hjem var det bare å få i ungen litt grøt også var det rett i seng. Ut i fra trøtthetsnivået på ungen så tror jeg ikke det blir noe tull i kveld, men man vet jo aldri om det blir et nytt show i natt så jeg skal legge meg tidlig for å være på den sikre siden :) Først skal bena i vann også skal tærne få et nytt strøk neglelakk. Mulig mannen må hjelpe til med det for jeg blir småkvalm når jeg må bøye meg fremover:P

Først skal jeg dele noen veganske julematoppskrifter med dere :)

Nøttestek (4-5 personer)

1 løk

3 hvitløksfedd

1,5 dl tørre røde linser (kokes opp i ca. 3 dl vann) eller 3 dl ferdigkokte linser

200 gram nøtter (valnøtter, hasselnøtter, mandler eller cashewnøtter)

1 ts røkt maldonsalt

1 ss BBQ-saus

Ca 25 gram fersk bladpersille eller kruspersille (ca. 3 ss)

10 biter med tørket aprikos (hakkes i små biter)

1 ts muskatt

1 ts løkpulver

Litt chillikrydder

1 ts koriander

1 ts ingefær pulver

1/2 ts nellikpulver

1 ts karri

0,8 dl grønnsaksbuljong

En halv pakke vegansk butterdeig

25 gram brødsmuler eller havregryn

Salt og pepper

 

Ta ut butterdeigen fra fryseren så den kan begynne å tine. Skyll de tørre linsene i en sil, og kok i 15-20 min. Eventuelt kan man bruke ferdigkokte linser. Hakk opp løk og hvitløk. Stekes i noen minutter. Sett det så til siden. Hakk opp nøtter i foodprosessor (jeg liker å ha litt biter, ikke helt melete) og bland i en bolle med løken, krydder, linsene og buljongen. Du kan bruke akkurat de nøttene du liker selv. Bland inn brødsmuler eller havregryn til ønsket konsistens og smak til med salt og pepper. Ta gjerne mer krydder om du ønsker det, eller legg til andre krydder eller urter du liker. Kjevle ut butterdeigen og putt blandingen i midten, pakk deigen rundt.

Stekes på 200 grader i 40-45 min. Ta den ut når den har blitt god og gylden i fargen.

Serveres med akkurat det tilbehøret du liker selv. Jeg er glad i kålrabistappe, brun saus, poteter, surkål og tyttebærsyltetøy. Vegisterkaker serveres også sammen med denne:)

Oppskriften er lånt fra https://veganmannen.wordpress.com

SAMSUNG CSC

Vegisterkaker  (30-35 stykker)

2 dl ris (gjerne basmatiris) + 4 dl vann og 1 ts salt.

1 stor blomkål (ca 700gram, kuttet)

2 dl små havregryn

1-2 ts vegansk buljongpulver

1 ts malt ingefærpulver

1 ts revet muskatnøtt

Litt salt og pepper


-Kok risen i dobbel mengde vann pluss 1 ts salt.
-Kok blomkålen såvidt mør, sil av vannet. 
-Ha den ferdigkokte risen, de kokte blomkålbitene, havregryn, buljongpulver og krydder i en stor bakebolle og mos det med stavmikser til det er passe jevnt.
-Form vegisterkaker og stek i olje til de er gyllenbrune på begge sider.

Oppskriften og bildet er lånt fra www.veganmisjonen.com


Dette blir nyttårsmiddagen her i huset i hvert fall, og jeg gleder meg allerede:)

Ha en fin kveld:)

@ sykehuset :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin 1.juledag :) Jeg sov nesten til 11 i dag og føler meg som et nytt menneske :)

Jeg tilbringer ettermiddagen og kvelden på sykehuset da sykepleiere er på jobb året rundt og døgnet rundt :)

Jeg er 50% sykemeldt fra sykehuset pga vond rygg, men jobber de kveldsvaktene jeg er satt opp på da det hittil har gått ganske bra :)

Ønsker dere en fin kveld videre <3

Julaften <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en deilig dag uansett hvordan dere feirer jul :) Her i huset startet dagen som vanlig ganske tidlig, men jeg lå litt ekstra lenge siden Kim stod opp med frøkna:)

Vi har hatt en veldig rolig formiddag sammen. Bare sett på film og kost oss med mat. Klokken 14 dro jeg, Kim, Sheena og en venninne av henne i kirken mens Victoria var hos mine foreldre siden hun ikke orker sitte stille i kirken 1 time:) For meg er det tradisjon å gå i kirken på julaften, og det er noe jeg vil fortsette med. Alltid magisk stemning der på julaften:)

Etter kirken dro vi til mine foreldre, og der ventet en deilig middag:) Mamma hadde stekt vegisterkaker (vegansk variant av medisterkaker) og de var helt nydelige! Mange tenker at jul for en veggis er stusselig matmessig, men jeg savner ingenting av tradisjonell julemat. Jeg spiser vegisterkaker og alt tilbehør så for meg føles det ikke som om jeg går glipp av noe :) Var aldri spesielt begeistret for den fete julematen uansett da jeg var yngre.

For meg er julen mest for barna og det er deres behov som bør stå i fokus! Victoria storkoste seg hele ettermiddagen og kvelden, men klokken 20.30 svimte hun av i sengen sin :) Blir mange inntrykk for en liten kropp :) Hun fikk enormt mye gaver i år, og da spesielt mange frostleker og klær. Hun visste nesten ikke hvor hun skulle begynne, og hun ville ha med alle klærne i sengen da hun la seg.

Nissen kom i år, og Victoria ble kjempeglad da han ringte på. Hun var ikke redd i det hele tatt, men ville ikke sitte på fanget:)

Ser på Pippi :)

Min middag:)

Lykkelig jente <3

Ser på Nissefar :)

Gamle Fantos er selvfølgelig også med. Han får ingen pakker, men er lykkelig for julematen han får smake på <3

Min fine mann kjøpte denne Mulberry lommeboken til meg i år:) Jeg visste om den fordi det var denne spesifikt jeg ønsket meg, men blir så klart like glad for det:) Til han kjøpte jeg klær, sko og Sivert Høyem konsertbilletter:)

Victoria la seg hos mine foreldre og sover der til i morgen:) Deilig for oss med en skikkelig sovemorgen, og siden jeg skal jobbe kveldsvakt på sykehuset i morgen er det ekstra godt å få ladet batteriene :)

Hadde egentlig planer om å få tatt litt fine bilder i kveld, men siden batteriet på kameraet var tomt så ble det noen dårlige mobilbilder i stedet.

Vi skal straks i seng og kose oss med noen episoder av Dag før vi sovner :)

Ha en strålende kveld videre:)

Svangerskapskontroll og den siste shoppingen til lille W :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg kom meg alt for sent i seng i går, men frøkna sov heldigvis helt til 08, og da måtte jeg uansett opp for å gjøre meg klar til legetime. Hadde vanlig svangerskapskontroll og alt så helt fint ut :) Har en helt normal vekst selv om jeg føler at magen er helt enorm.. Og enda er det 10 uker igjen!

 Etter kontrollen møtte jeg mannen på en lunsjdate også dro vi innom matbutikken og babyshop. På babyshop kjøpte jeg masse fint (de hadde 30% på alt av klær i dag) så nå tror jeg William har alt han trenger :) Fikk masse fint ulltøy og et nydelig hentesett:)

Jeg bestilte en del på HM i går også, både i 62 og 68 så nå bør vi være dekket for en stund :)

Jeg har planer om og håper selvfølgelig at jeg kan amme like lenge denne gangen som sist, men jeg syns det er greit å ha litt nye flasker liggende uansett for at jeg kan pumpe ut :) Denne ungen må bare akseptere smokk og flaske (*krysse fingrene*) for jeg må tross alt ut i jobb ganske kjapt. Selv om klinikken ligger ved siden av huset vårt så blir jeg borte 1-2 timer med kunder et par ganger i løpet av dagen/kvelden, og da må jo ungen bare få morsmelken på flaske de gangene jeg ikke er der :)

For min egen del har jeg hamsret bind og ammeinnlegg da det gikk helt sinnsykt mye av det sist! Medisinsk grønnsåpe kjøpte jeg også inn i dag da jeg satt i varmt vann med grønnsåpe sist for å rensene sårene. En fødsel medfører jo som regel en rift eller fler og da er det bra å sitte med underlivet i vann med medisinsk grønnsåpe.

Purelan ammesalve kjøpte jeg også. Brystvortene ble jo bare "litt"'såre de første ukene sist :P

Nå sitter jeg og venter på at frøkna skal sovne. Hun har kommet ut av rommet sitt utallige ganger og skal ha både det ene og det andre. Vi gjør vårt beste for å kutte ut dagduppen, men i går var hun stuptrøtt i barnehagen og fikk en halvtime der, og i dag sovnet hun av på sofaen. Grisetrøtt og grinete var hun så jeg kunne ikke annet enn å la henne sove en halvtime selv om klokken nærmet seg 15... Det får jeg igjen for nå :P

 

Ha en fin kveld videre og nyt julen <3

Nytt til klinikken :)

Hei på dere:)

Håper at dere har hatt en fin dag:) Jeg er nettopp ferdig med siste kunde for i dag og tar meg nå en velfortjent pause i noen dager:) Klinikken er åpen igjen i romjulen fra 28-30 desember :)

Dagen i dag har ikke gått med til noe annet enn jobbing + at jeg har hatt time hos manuellterapeuten for å fikse ryggen. Den var rimelig vond i dag tidlig, men kjennes bedre ut nå. Har også fått noen timer med Victoria på ettermiddagen og vi har kost oss masse :)

Ellers i dag så har jeg fått bekreftet bestilling på IPL (Intense pulse light)og YAG (laser som fjerner tatovering) laser som kommer til klinikken min i januar, og det gleder jeg meg veldig til. Føler nå at jeg får en stor og variert meny, og kundegrunnlaget vokser veldig.

Fjerning av tatovering har blitt veldig populært , noen vil fjerne helt og andre vil bleke ned for å lage en ny tatovering over.

IPL brukes for å fjerne sprengte blodkar, fødselsmerker og pigmentflekker. Det er også en super behandling for fjerning av arr, behandling av acneproblemer og hudforbedring.

Illustrasjonsbilde som viser hvor godt en god laser kan fjerne tatovering. Det kreves gjentatte behandlinger, men er verdt det når man ser hvor bra det blir:)Illustrasjonsbilde som viser pigmentflekk før og etter behandling med IPL

Nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden med mannen <3

Ha en fin kveld videre :)

Til lille W :)

Hei på dere :)

 Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det som vanlig vært full rulle siden tidlig morgen og nå er jeg snart moden for sengen:) Jeg har egentlig nettopp kommet hjem etter å ha jobbet på Spa Lounge i Lillestrøm frem til klokken 18 og da var det rett til Dal velvære for å fikse neglene hos flinke Nathalie:)

Jeg rakk en tur innom Name it før jeg dro til Dal, og der fikk jeg kjøpt inn litt av det jeg mangler til William. Jeg så blant annet i helgen at han faktisk ikke hadde noe annet enn sommerluer i de minste størrelsene så da måtte jeg kjøpe noe varmere. Sokker, strømpebukser, smekker og pysjer i str 56 var det også veldig lite av, men siden jeg ikke vet hvor stor han blir så avventer jeg litt før jeg hamstrer inn veldig mye mer i den størrelsen. Med litt uflaks så rekker han så vidt å bruke det:P Har også laget en liste over ting jeg trenger til meg selv etter fødselen sånn at jeg kan ha det klart i hus også til han kommer. Det er jo ikke veldig fristende å fly på butikken de første dagene etter en fødsel så her skal tingene stå klare:)

Kjøpte også med meg =Oslo i dag da jeg syns at det er et veldig flott tiltak. Alltid hyggelige selgere, og jeg syns de gjør en flott jobb. Syns hele prosjektet er kjempeflott, og jeg er helt sikker på at det føles fint for selgerne og faktisk ha et produkt som folk liker å kjøpe fremfor å tigge:)

Nå skal jeg få i meg litt mat så får dere ha en fin kveld videre og sove godt når den tid kommer:)

En sånn dag..

Hei fininger

Håper dere har hatt en fin søndag. Jeg kan dessverre ikke skryte av min dag fordi jeg rett og slett har følt meg helt ræva i hele dag. Jeg kom hjem fra julebord rundt midnatt i går og gikk ganske kjapt å la meg, men jeg fikk ikke sove. Tusen tanker raste gjennom hodet, Victoria hostet, Kim snorket, Fantos snorket, William hadde fest i magen og ryggen verket. Til slutt så begynte jeg nesten å grine, men det endte med at jeg slo av babycallen, stappet inn ørepropper og tok 2 paracet. Da var klokken rundt 02 og da tok det enda en tid før jeg sovnet.

Klokken 08 kom Victoria inn til oss, men selv om Kim stod opp med henne sovnet jeg ikke igjen. Det var nok en gang full fest i magen med påfølgende hopping på blæra mi, umulig å finne en god liggestilling, tusen usaklige tanker i hodet og lydene trengte gjennom øreproppene..

 


Jeg er helt gåen og har store planer om å legge meg ganske så snart da jeg har en lang arbeidsdag på Spa Lounge i morgen som jeg må være frisk og opplagt til :) Det er så irriterende å føle seg sånn for egentlig har jeg ingen grunn til det. Mistenker at det er noen hormoner inne i bildet:P Jeg så en video av en gutt som fikk møte Christiano Ronaldo i dag tidlig. Allerede før ungen hadde fått møte fyren så rant tårekanalene mine helt over. Er så oversensitiv at det er helt slitsomt :/ I tillegg er jeg konstant sulten og samtidig så føler jeg meg så feit og lite attraktiv at jeg har mest lyst til å legge meg under dyna og bli der til ungen er ute :( Voldsomt med sutring her nå, men jeg det er ikke min greie å late som om alt er bra når det ikke er det.

Krysser fingrene for en bedre dag i morgen <3

Forberedelser <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en bra dag :) Frøkna sov helt til 08 i dag så vi er ganske så uthvilte alle sammen. Frøkna er ikke helt i form så hun sovnet av en halvtime på sofaen nå i ettermiddag. Vi har kuttet ut dagdupp, men lar henne så klart få en liten lur når hun virkelig trenger det :)

Jeg har funnet frem alt av babytøy til William i dag og er i gang med vaskingen. Selv om jeg bare er i uke 29 så syns jeg det er greit å få vasket og sett over hva vi faktisk har i de ulike størrelsene. Denne gangen har jeg ikke tatt like av som jeg gjorde sist på shoppingen, og noe av tøyet er også arvet etter storesøster :) Vi kjøpte heldigvis en del nøytrale ting sist så det går naturlig nok i arv :) Det føles rart å plukke frem alt av skuffene og følelsen av at jeg snart skal bli mamma igjen kjennes veldig sterk når jeg holder på med dette.

Victoria er flink jente og liker å hjelpe mamman sin :) Hun har dårlig matlyst siden hun er så tett, men is går av en eller annen grunn alltid ned:P

Jeg skal på julemiddag med den fine gjengen jeg jobber med på Glød Hår og Velvære etterpå. Gleder meg til det, men først må jeg kose med meg gjengen hjemme :)

Ha en fin kveld:)

Nytt til testing :)

Hei på dere :)

 Håper dere har hatt en fin dag og uke :) Jeg har hatt det superhektisk og har jobbet helt ekstremt mye! Mamma og konehjertet har litt vondt, men jeg trøster meg med at resten av desember blir litt roligere :) Jeg jobbet fra 09-20 i dag med kun en times pause så nå er jeg veldig sliten:) Etter arbeidstid kjørte jeg au pairen vår til en venninne også dro jeg på butikken for å handle litt. Der ventet også en pakke med nye produkter fra blivakker også:) De hadde supersalg her om dagen så da benyttet jeg muligheten til å gjøre noen kupp.

Her er tingene som skal testes:)

Lipglosser fra The Balm. Elsker det morsomme designet <3

Brightening blonde sjampo fra Alterna

Fuktspray fra Glominerals. Har testet en annen variant tidligere, men ikke denne.

Mascara fra The Balm. Skeptisk, men har lest mye godt om den så den får en sjanse:)

Primer fra Glominerals

Castor oil fra pukka. Denne skal visstnok ha mange bruksområder, men jeg skal teste den på vipper og bryn. En kunde i klinikken min har så fine vipper at det ser ut som Extensions, men hun gir denne æren for de fine vippene :)

Nå må jeg slenge bena på bordet og få i meg noe mat før jeg stuper i sengen :)

Ha en fin kveld videre:)

Vintertips for hud, hår og sminke :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg har en liten hvil nå før jeg skal hente frøken fryd i barnehagen. Jeg har jobbet mye i klinikken frem til nå og skal jobbe igjen fra 18-22 derfor benytter jeg sjansen til et lite blogginnlegg nå.

Det blir lange dager nå før jul, men jeg trives heldigvis veldig godt. Ryggen er så som så, og jeg kjenner et viss press på isjias nerven siden jeg har en varmefølelse på lårene som jeg hadde sist den lå i klem. Heldigvis har jeg nå kommet meg til uke 29, og det er "bare" 11 uker igjen :P

Tenkte jeg skulle dele noen vintertips med dere i dag for hvordan man kan ta best mulig vare på hud og hår i disse kalde månedene vi har foran oss (og er inne i for så vidt:P)

Hår

Alle ønsker seg vakkert hår, men på denne tiden plages vel de fleste med ganske så statisk hår. Det kan være tørt og stritt og for noen blir det enda fortere fett enn det pleier å bli. Generelt så er ofte håret litt uregjerlig på denne tiden av året, og det hjelper jo ikke på med lue heller:)

Tips 1

Ikke vask håret for ofte. Dette har jeg ikke vært så flink til selv, men nå vasker jeg i det minste håret kun annen hver dag og det funker for meg. Unngå glovarmt vann da det stripper håret for naturlige oljer.

Tips 2

Hårkur! Bruk en god hårkur minst en fang per uke. Er håret ekstra tørt kan du gjerne sove med den over natten. Jeg er veldig glad i alterna caviar og alterne bamboo kuren :)

Tips 3

Invester i en god hårolje. Denne stryker du lett over håret og ta gjerne litt ekstra i tuppene så ser de ikke så slitt ut :) Joico og Alterna har gode oljer som ikke tynger håret:)

Tips 4

Ikke bruk "alt" av produkter. Håret blir tungt og slitt og det kan fort se fett ut om du overdriver. Litt skum og olje holder + litt lett spray for å fiksere frisyren. De dagene jeg ikke vasker håret bruker jeg litt tørrsjampo i røttene og litt olje i tuppene bare. Jeg liker godt Joico sine produkter, mens tørrsjampo fra Batiste holder mer enn nok for mitt hår:)

Tips 5

Varmebeskyttende spray. Dersom du er glad i rettetang og føner så husk å spraye over med en varmebeskyttende spray så blir håret minst mulig slitt. Jeg personlig elsker brazilian blowout behandlingene jeg gjør for da kan jeg legge rettetangen på hylla og håret mitt ser fortsatt glatt og fint ut. Mindre slitt blir det også.

Hud

Med kald luft kan også huden bli litt humørsyk. I hvert fall så forandrer min hud seg på vinterstid. Den blir tørrere og mer fuktfattig på denne tiden av året så da skifter jeg ofte nattkremen min til en fetere variant:)

Tips 1

Få mer fukt, både fra utsiden og innsiden! Hjelp huden ved å rense og skrubbe den godt (evt ta kjemiske peelinger som jeg gjør) og bytt ut kremene dine til rikere varianter. Fett må du også få inn fra innsiden så spis nøtter, avokado og ta tilskudd av omega 3 (jeg liker godt Udo's Choice).

Tips 2

Ansiktsolje. Dersom huden din er veldig tørr kan det være godt for deg med en rik ansiktsolje. Om du fort blir glinsende så bruker du oljen før du tar på nattkrem, men om du ikke blir glinsende som meg så kan du fint blande noen dråper i dagkremen også for en fin glød :)

Tips 3

Olje olje olje.. Dropp dusjsåpe og kjøp deg heller en dusjolje så sparer du tid. Har du derimot tid så smører du inn hele kroppen med en deilig kroppsolje eller body butter etter dusjen også. Jeg anbefaler også å fjerne øyesminke med babyolje + at jeg også bruker babyolje som nedentilvask.

På natten anbefaler jeg å smøre føttene med en fet krem før du putter de inn i et par varme sokker. Kanskje ikke så sexy,men man får utrolig myke og gode føtter. Jeg bruker også håndkrem regelmessig + at jeg alltid bruker hansker ute. Hendene er veldig utsatt på vinteren så de må også pleies. Jeg liker godt hemp håndkremen fra bodyshop da den er akkurat passe fet uten at den blir klisseteSminke

Sminkebehovet kan også endre seg på vinteren. Ofte kan den se kakete ut om den blir for tørr.

Tips 1

Velg riktig Foundation. På sommeren og høsten er jeg veldig glad i pressed base pudder fra glominerals, men nå som huden min er inne i en litt tørr fase så bruker jeg en fuktgivende Foundation fra exuviance i stedet. Den dekker ikke så godt, men gir en veldig fin glød. Jeg bruker også en fuktgivende primer i ansiktet fra glominerals som fikserer sminken og gjør at den holder godt gjennom hele dagen.Har du mye som må skjules så ville jeg heller ha gått for glominerals sin Foundation.

Tips 2

Dersom du fra naturen sin har en helt problemfri hud uten ujevnheter så kan det holde med en fuktigivende BB/CC krem.

Tips 3

Bruk en lett concealer og styr unna de tørre variantene.

Tips 4

Påfør sminke med rene og myke koster, det vil huden takke deg for. Jeg vasker mine minst en gang per uke med mild babysjampo. På den måten unngår du å smøre "skit" rundt i ansiktet. Invester i gode koster som er skånsomme mot huden (må ikke være de dyreste for å være gode) :)

Tips 5

Ikke overdriv! Det er gøy å sminke seg og det er lov å dra på litt når man skal ta seg en fest, men sånn til hverdags er det ikke pent med for mye sminke. Vinterlyset er ubarmhjertig så selv om det så ok ut på badet så kan det være greit å se seg i speilet i utelys også. Mange ser fort veldig oversminket ut, og det er ikke pent:)

Tips 6

Satinfølelse, men ikke glitter! Det er kjempefint med shimrende produkter, men rene "glitterbomber" bør du styre unna nå i disse bleke vintermånedene :) Produkter med litt shimmer sitter gjerne bedre og ser bedre ut enn alt for tørre produkter.Håper dere fikk nytte av disse tipsene så får dere ha en fin dag videre:)

 

 

 

 

 

Litt tid til meg :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Victoria sov godt natten gjennom så jeg har hatt en god dag. Småvondt i ryggen i hele dag, men har kun jobbet i klinikken så det har vært levelig. I dag skulle jeg egentlig ikke jobbe så mye, men siden Kim skulle på julemiddag med kompiser i kveld så tok jeg et par kunder etter at frøkna la seg allikevel :)

Nå har roen senket seg og jeg skal bare slappe av med litt kveldsmat, smågodt og det nyeste vakre hjem og interiør :) Jeg har fått interiør på hjernen og kan ikke vente til vi skal innrede hytta og her hjemme :)

Dette bildet tok jeg i et blad og jeg kunne tenke meg å gjøre noe lignende med vårt kjøkken. Vil rive en del av veggen for å få plass til kjøkkenøy og spisebord. Jeg liker åpne flater så om veggen kan rives så blir det nok sånn etter hvert :)

Ha en fin kveld videre :)

Zzzz...

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en god start på uken! Jeg må si jeg har hatt bedre dager ettersom Victoria syns det var fint å starte dagen klokken 04 i dag?zzz? Hun lå sammen med oss en god stund før jeg så de store øynene hennes cirka 2 centimeter fra meg og hun sier «gå ned?!!».. Jeg skjønte at det ikke var noe alternativ. Ungen var alt for våken til å sovne igjen. Jeg jobbet kveldsvakt på sykehuset i går, og siden jeg alltid sliter litt med å lande etter vakt så sovnet jeg sikkert ikke før nærmere 01. Kjente at 3 timer ble litt i overkant lite og jeg kjenner det godt enda. Heldigvis så var au pairen vår våken klokken 06. Hun hørte at vi var våkne så hun kom inn i huset og tok over frokosten. Jeg stupte rett i seng igjen siden jeg hadde muligheten til et par timer til før jeg måtte opp og avgårde til Nordstrand. Kan ikke avlyse kunder bare fordi man er trøtt heller: ) Vondt i ryggen hadde jeg også selv om gårsdagens kveldsvakt ikke var av det harde slaget. Det er all den gåingen som tar knekken på den dumme ryggen : (

Litt søvn fikk jeg i hvert fall, og det viste seg at Victoria brått ble trøtt hun også for hun hadde bedt au pairen vår om melk etter frokosten. Deretter gikk hun til sofaen og la seg der. Hun sov der i nesten 2 timer så da fikk hun i hvert fall totalt sett nok søvn :O Verre med mor og far :P

Jeg var ferdig på Glød hår og velvære klokken 16 i dag så da fikk jeg noen timer hjemme med frøkna før det var ut i klinikken igjen. Jeg har nemlig hatt 3 kunder her på Jessheim i kveld også da det er veldig stor pågang nå før jul! Det er jeg selvfølgelig bare glad for, men jeg må si jeg gleder meg til et par dager uten noe jobbing til uka: ) Nå skal jeg spise litt kveldsmat og skrive ferdig dagens journaler før jeg stuper i seng: ) I morgen har jeg ikke så mye å gjøre så da skal jeg få hentet meg inn litt og fått massert opp ryggen igjen:)

Krysser alt jeg har for at den natten blir god :)

Ha en strålende kveld : )

<3

Kanskje litt på kanten, men helt sant <3

Glo minerals kontur kit - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Victoria sov hos mine foreldre i natt så alt lå til rette for en real soveøkt. Dessverre så sov jeg dritdårlig og har følt meg uggen i hele dag. Ikke fordi jeg føler meg syk, men bare uggen på grunn av lite søvn. Ryggen min har også verket noe helt forferdelig i hele dag så nå er jeg glad ungen er i seng og jeg kan sette meg godt til rette i godstolen.

Jeg og Kim tok en tur til Norsk hyttesenter på Hellerudsletta i dag for å få litt inspirasjon til hytta. Jeg orket ikke gå innom så veldig mange på grunn av ryggen, men noe fikk vi da sett, og det er jo så mye fint:) Etter vi var der dro vi en tur på Maxbo for å kjøpe maling. Jeg skal male sprinkelseng og nattbord til William. og selv om jeg gjerne skulle ha gjort det i kveld så setter ryggen en effektiv stopper for det. Krysser fingrene for at den er bedre i morgen for da skal jeg ha en kveldsvakt på sykehuset. Etter den turen dro vi for å hente Victoria og nå i ettermiddag har vi bare slappet av her hjemme. Jeg tok meg også en liten dupp på sofaen mens jeg hvilte ryggen litt da Kim og Victoria dro for å vaske bilene våre. Nå har vi ingenting på agendaen annet enn at vi må få i oss noe middag. Jeg har lyst på Egon pizza, men det er helt uaktuelt å reise seg opp herfra noe mer i dag annet for å legge meg i sengen så håper at mannen orker å dra ut etterpå. Han sovnet av han også stakkars så fort Victoria var i seng:)

I dag kjører jeg omtale av det populære kontur kitet til glominerals:)

Hva sier produsenten?

"Kitet inneholder fire nyanser som har hvert sitt bruksområde. Nyansene til venstre er matte og nøytrale, og egner seg godt til bruk i panne- og hakeområdet, mens de varmere nyansene til høyre ser best ut i kinn og på kinneben. De lysteste nyansene brukes til highlighting, altså for å fremheve, mens de mørke nederst brukes til contouring - skyggelegging. På den måten kan du prøve deg frem og fremheve akkurat dine beste trekk!

Contour Kit inneholder vitamin A, C og E, i tillegg til ekstrakt fra grønn te. Produktet er også såkalt triple milled, som betyr at pudderet er knust så fint før det har blitt presset, at holdbarheten og påføringen er helt unik. "Hva mener jeg?

Jeg simpelten elsker dette kitet og bruker det hver dag! Solpudderet mitt har jeg lagt bort, men jeg bruker fortsatt litt rouge i kinnene. Dette kitet inneholdet virkelig alt jeg trenger og jeg syns resultatet er utrolig bra. Ligger lett på huden gjennom hele dagen uten at det falmer på noen måte. Huden liker også godt produktet da det inneholder gode ingredienser som ikke ligger som et irriterende lokk på huden. Jeg er helt overbevist om at mange ville ha fått mye bedre hud om de sluttet med mye av den irriterende sminken som finnes på markedet og gikk over til mineralsminke i stedet. All mineralsminke er ikke like bra, men glominerals har virkelig mye god sminke til en fornuftig pris:) Ikke alltid så lett å få tak i, men mange av nettbutikkene har et veldig godt utvalg :)

 


Prisen er ikke så aller verst for så mye produkt. Jeg kjøpte min på blivakker.no for 629 kroner, men så på siden deres nå at den nå er på 30% og kun koster 440kroner. På coverbrands.no selger de den nå for 519 kroner(der er den på 20%).

Anbefales på det sterkeste :)

Ha en fin kveld videre:)

Hjemmelaget granola + quinoagrøt med frukt

Hei på dere god og fredag :)

Håper dere har hatt en fin uke:) Jeg er nettopp ferdig på denne ukas kunder og skal nå bare slappe helt av :) Jeg er stuptrøtt nå siden jeg sov smådårlig i natt. Kim var på jobbfest og selv om jeg ikke er bekymret for han ligger jeg og småvåkner til han kommer hjem. Han ramlet inn på soverommet i 03 tiden og da våknet jeg dessverre litt for mye opp og slet med sovingen igjen. Alt i alt så har dagen gått fort i og med at jeg både har vært til behandling for rygg og bekken + at jeg har hatt mange kunder:)

 

Kim kjørte Victoria til mine foreldre nå i ettermiddag og hun skal sove der. Vi skal bruke en del av morgendagen på å sove lenge (hvem gjør ikke det når ungen sover borte) og kikke litt på interiør (det er heller ikke noe man gjør med små barn på slep). Deretter skal vi bare kose oss alle sammen.

Deler noen oppskrifter med dere i kveld:)

 

Hjemmelaget granola

Du trenger

1 pakke havregryn (900gram)

1 dl linfrø

2 dl solsikkekjerner

2 dl valgfrie hakkete nøtter

2 dl vann

3-4 ss lønnesirup eller honning

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 180 grader. Fordel det tørre på en langpanne trukket med bakepapir. Hell det fuktige jevn over. Om du syns blandingen blir for tørr så tilsetter du litt mer vann. Stekes midt i ovnen i 1 time, de siste 15 minuttene med ovnsdøren åpen. Rør om et par ganger i løpet av steketiden. La granolaen før du heller har den over på en lufttett beholder.

 

Quinoagrøt med frukt

Du trenger (til 4 porsjoner)

2 dl quinoagryn

5 dl melk

2 ss chiafrø

Litt salt

1 ss honning

Kanel

1 eple

1 dl granateplekjerner

2 ss kokosflak

1 ss solbær, ferske eller tørkede


Slik gjør du

Skyll quinoaen i kaldt vann og ha den i en gryte med melk og chiafrø. Kok grøten på middels varme i 15-20 minutter. Rør regelmessig. Smak til grøten med salt, honning og kanel. Skjær banen og eple i skiver og legg de klar på en tallerken. Server med frukt kokosflak og bær :)

:|

Kaffe <3

Babynest + magen uke 28 :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg fikk sove lenge i dag og det var veldig deilig! Har følt meg så utrolig trøtt i det siste så det å få ligge helt til klokken 10 i dag var helt fantastisk. Etter at jeg kom meg opp så var det ut i klinikken for å jobbe litt også hentet jeg frøkna i barnehagen. Vi koste oss noen timer så måtte jeg ut å jobbe litt igjen før jeg gjorde meg ferdig og gav henne kveldsmat og la henne. Hun sovnet først nå nettopp så nå er det min tur og spise kveldsmat og slappe av litt før sengen kaller:) Kim er på en julemiddag med jobben i kveld så jeg har nok en alene hjemme kveld. Ingen store planer akkurat annet en et par episoder med Justified:)

Ellers så kom babynestet jeg bestilte for noen uker siden i posten i dag, og det syns Victoria var så stas. Det fikk ikke ligge i fred for der skulle både hun og alle dukker og bamser hun har ligge. Hun sa "baby sova", "Toja sova" og "Olaf sova". En smule trangt, men hun klemte seg opp i det allikevel og holdt på med det helt til hun la seg:)

Jeg bestilte dette av ei som syr hjemme som heter Hanne Engløkk. Det kostet meg 620 kroner + frakt så det er absolutt en god pris. Hun kan dere finne på instagram hvor hun heter BIRLA_NEST, det er cirka 1-2 ukers levering:)

Jeg vokser og gror som bare det, og her ser dere hvordan magen min er i dag for dere som syns sånt er gøy:) Uke28 nå, så "bare" 12 uker igjen :)Ha en super kveld videre:)

Legedag i klinikken :)

Hei på dere : )

Håper dere har hatt en fin dag. Her har roet nettopp senket seg og jeg kan endelig legge den slitne kroppen min i sofaen. Planen er fotbad med litt ny lakk på tærne og en stor kopp te. Mannen er på bowling så da kan jeg kose meg med mine guilty pleasures tv-serier som han ikke liker:P

Frøkna sov helt til 09 i dag (jeg våknet så klart av meg selv klokken 08!!) og var derfor litt vrien å legge i kveld, men nå har jeg ikke hørt noe på 15 min så da har nok søvnen tatt henne. Tør riktignok ikke sjekke helt enda i tilfelle hun bare nesten har sovnet:P

Jeg har jobbet i klinikken fra klokken 10 sammen med min dyktige lege Dr.Truedsson. Vi hadde 10% på fettfjerningsinjeksjoner i dag så han har hovedsakelig jobbet med det + litt konsultasjoner, kontroller og småkirurgi som fjerning av utvekster og føflekker.

For de som lurer på hva fettfjerningsinjeksjoner er så skal dere få litt fakta om det her:

PPC injiseres i det øvre fettlaget i huden. Fettcellens vegger brytes ned og fettmolekylene transporteres ut og brytes ned naturlige. Behandlingen utføres normalt uten bedøvelse og nålene som brukes er svært tynne og gir lite ubehag.

 Passer for fjerning av mindre fettansamlinger på kroppen. Det er et alternativ til mindre fettsuginger, men er ikke en slankemetode.

Hvor ofte? En behandling hver 8 uke og 80 % av pasientene er fornøyde etter 2 ganger.

De vanligste områdene som behandles er følgende:

 • Ansikt: kinn, hamsterposer.
 • Hals: under haken og på siden av halsen.
 • Armhulene : fettputene foran og bak.
 • BH : fettputene over og under.
 • Bryster (menn).
 • Ryggvalker helt ned til midjen.
 • Mage: over og under navlen.
 • Setet: hengende nedre del av setet.
 • Lår på utsiden og innsiden.
 • Rundt knærne.
 • Fettkuler (lipoma).

 

Alle får bivirkninger som forsvinner i løpet av 1-2 uker.

  - Hevelse.

  - Varme.

  - Rødhet.

  - Moderate smerter.

  - Blåmerker.

Gravide og ammende behandles ikke. De med leverproblemer kan heller ikke få denne behandlingen.

Håper det var nyttig informasjon for de som tenker på å gjøre en sånn type behandling. Konsultasjonene hos oss er alltid gratis : )

Fjerning av utvekst på arm. Denne sendes til patologisk undersøkelse for å utelukke at den er ondartet.

Ha en flott kveld :)

 

Ps: Klinikken min var omtalt i lokalavisen i går og hvis dere vil lese saken så kan dere klikke HER :)

Litt tirsdagskos :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har vært stuptrøtt i hele dag selv om jeg sov helt til 07.30. Litt hodepine hadde jeg også da jeg våknet og det har ikke sluppet helt taket. Dagen startet med en time hos manuellterapeut for å jobbe med bekkenløsningen og deretter jobbet jeg noen timer i klinikken.

I ettermiddag og kveld har jeg hatt helt jobbfri og bare kost meg hjemme med familien. Etter at frøkna la seg dro jeg og Kim til Kløfta på Sirima thaimassasje. Dette er virkelig flinke damer som kan massasje. En time koster også bare 500kroner så dette er noe jeg unner meg ganske ofte selv om det har vært alt for lite av det i siste:)

Jeg fikk naturlig nok ikke en hard klassisk thaimassasje, men det var uansett veldig deilig å få knadd opp ømme muskler i både føtter og skuldre. Kroppen min føles som om den er 90 år om dagen så all behandling er kjærkommen. "Bare" 12 uker igjen med vond rygg så er det andre ting som gjør vondt i stedet :P

Nå er vi (det vil si mannen) i gang med å lage hjemmelaget pizza som vi skal kose oss med før vi kryper under dyna og ser en episode av Solsidan <3

Jeg ble intervjuet av Romerikes Blad for en stund siden, og i dag kom artikkelen på trykk. Jeg er stolt:)

Ny nattkrem fra Skin Active serien til Neostrata som skal testes ut:) Denne er litt mildere enn den andre nattkremen i samme serie så spent på hvordan denne vil være på meg.

Ha en fin kveld videre og sov godt når den tid kommer:)

Veldig sant i mitt tilfelle :)

Stelleprodukter til baby/barn - Mine favoritter

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin mandag. Her startet dagen grytidlig da frøken fryd syns at 05.30 var et ålreit tidspunkt å starte dagen på. Kan ikke si jeg er helt enig i det, så kjenner jeg er sinnsykt trøtt nå :/ Dagen har vært brukt på kunder også hadde jeg hyggelig lunsjbesøk av en kollega fra sykehuset. Ettermiddagen har jeg brukt med Victoria <3

Frøkna har nettopp lagt seg og jeg skal straks ut i klinikken og jobbe en time til før jeg gir meg for dagen :) Ingen store planer etter det annet enn en god dusj og kveldsmat:)

Fikk en forespørsel i forrige uke om jeg ikke kunne skrive litt om hvilke stelleprodukter Victoria bruker så her kommer en liten oversikt over det.

Sjampo fra Jason - Vanligvis så bruker vi Weleda sin sjampo, men denne var utsolgt sist jeg bestilte så da falt valget på denne fra Jason i stedet. Mild og god, og du får mye produkt for pengene.

Babyolje fra Weleda - Dette er et produkt også jeg bruker. Jeg fjerner øyesminke med den + at jeg bruker den til å vaske meg nedentil. Kan virkelig anbefales! Til Victoria så har jeg litt i badevannet daglig i stedet for såpe. Hun har myk og sterk hud :)

Jeg bruker også Weleda sin bleiekrem og ansiktskrem. Smører henne nedentil morgen og kveld, og den jenta har aldri hatt sår stump så disse produktene kan jeg varmt anbefale. Ansiktskremen bruker vi ikke fast, men smører inni mellom når hun skal legge seg.

William kommer til å bruke akkurat det samme som storesøsteren sin så fremt hans hud liker disse produktene like godt som Victoria sin hud.

Jeg kjøper mine på feelunique.com da de har veldig hyggelige priser og er en seriøs nettbutikk :)

Ha en fin kveld :)

Haha:P

Smoothie :)

Hei på dere og god søndagskveld :)

Håper at dere har hatt en fin helg og at dere har fått ladet opp til ny uke:) Jeg sovnet sent på hotellet i går da det var en "liten" fest på et av naborommene. Folk løp også rund ti korridoren og skrek så selv om jeg hadde øreproppene på så slet jeg med å sovne. Våknet så klart av meg selv klokken 08 i dag også så jeg er stuptrøtt og gleder meg bare til å få lagt meg..zzzz..

Deler en liten oppskrift med dere før jeg kryper til sengs, og denne kan trygt kalles en vitaminbombe:)

Supersmoothie

Du trenger

2 appelsiner (skrelles og presses i juicemaskin før du putter dem i blenderen)

2 gulrøtter  (skrelles og presses i juicemaskin før du putter dem i blenderen)

1 mango

1 banan

Litt finrevet ingefær

1 fersk gurkemeie, skrelt og finrevetSlik gjør du

Bland juice fra appelsinene og gulerøttene sammen. Skrell deretter mango og banan og skjær dem i biter. Kjøres i blender og blandes sammen med juicen. Masse energi og vitaminer:)

Håper dere får en fin kveld videre:)

 

 

 

 

På julebord :)

Hei på dere i natten :)

Litt sen blogging her i dag siden dagen har gått så fort og jeg ikke har kommet meg i seng før nå. Jeg har vært på julebord med gjengen fra sykehuset på Losby gods i dag, og siden det er en lang tur hjem så ligger jeg over her. Hotellet er kjempefint og sengen er god så satser på at jeg får sove godt :) Slipper i hvert fall å våkne fyllesyk i morgen som jeg gjorde i fjor på denne tiden:)

Jeg hadde på meg kjole fra Ganni og sko fra Christian Louboutin :)

Ha en god natt :)

Forberedelser til julebord :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag og at helgen dere har i vente blir bra. Jeg har hatt en god del kunder i dag og må si meg godt fornøyd med denne uken også. Ryggen er en smule bedre etter behandling så håper det holder seg:)

I morgen er det julebord med gjengen fra sykehuset, og det gleder jeg meg til. Nå blir det naturlig nok ikke noe hæla i taket og høy champagneføring for min del, men det er hyggelig å være litt sosial med kollegaer uansett. Jeg har booket hotellrom der vi skal være så da kan jeg bare trekke meg tilbake når jeg blir sliten og får nok av fulle folk. Kunne så klart ha kjørt hjem siden jeg selvfølgelig ikke drikker, men en natt på hotell hvor man kan sove lenge er ikke å forakte for en småsliten gravid småbarnsmamma :P Det gjør heller ingenting at jeg kan ordne meg på hotellrommet med en lang dusj, sminking og ordning av hår helt for meg selv. Mødre forstår hva jeg mener:P

Nesa mi er fortsatt veldig tett ,men har heldigvis fått igjen smakssansen så maten blir forhåpentligvis også god. Jeg elsker hotellfrokost <3

Det er ikke ofte jeg går på fest, og det gjorde jeg sjelden før jeg fikk barn også, men det er klart at det har blitt enda mindre etter at jeg fikk barn. Jeg er en jåle og jeg elsker å pynte meg til fest selv om jeg er gravid. Rutinene er derfor ikke noe annerledes selv om det ikke blir høy partyføring:)

Spraytan har jeg fått gjort i ettermiddag, og det er alltid deilig. Jeg hater strømpebukse i pensko, men bena mine var litt for bleke til å vises frem så da var det bare å bestille en time på Spa Lounge for å få sprayet litt. Selvbruning kan man selvfølgelig også bruke, men gjør deg selv en tjeneste og ikke test ut en variant du ikke har prøvd før dagen før en fest eller et annet event for den saks skyld. Det kan bli totalt katastrofe:P

Dette er altså ikke et bilde av meg:P

Enten du skal spraye deg hos profesjonelle eller gjøre det selv så anbefaler jeg at du skrubber huden godt før behandling sånn at du får et jevnt resultat.

Neglene fikk jeg fikset i går hos flinke Natalie på Dal Velvære :)

I kveld eller i morgen tidlig skal jeg ta en deilig fuktmaske for å friske opp huden enda mer til i morgen. Anbefaler en fuktgivende og gjerne oppstrammende maske før man skal på fest, men her kan også være lurt å droppe så veldig mye eksprimentering da det kan gjøre huden irritert. Huden skal ikke overstimuleres heller så det kan være greit å droppe besøket hos en ny hudpleier med nye produkter dagen før et event.

Pakkingen har jeg begynt med allerede siden jeg er en planlegger av natur:P Ved at jeg ikke spontanpakker så trenger jeg heller ikke mer enn en liten bag fremfor at jeg stapper full en koffert med masse jeg ikke trenger.

Kjolen i år er ikke helt ny, og med min bulende mage så er det ikke så mange muligheter. Denne omslagskjolen fra Ganni ser uansett ganske så fin ut på.

Jeg holder føttene myke året rundt ved å ta jevnlige fotbad med filing + at jeg alltid har lakkete tånegler. Nå har jeg gått for en mørkegrønn variant med et strøk av gull over.Mange ser kanskje ikke poenget med det, men det gjør at jeg føler meg bedre. I morgen så blir det nok også til at jeg tripper rundt litt barbent i og med at jeg ikke har noen fine lave sko. Jeg har enda ikke bestemt meg for hvem av penskoene som skal på, men det blir enten de svarte eller beige. Jeg har faktisk «bare» to par pensko som passer til fest, men de er jeg til gjengjeld veldig glad i. Når det kommer til sko så er det definitivt kvalitet fremfor kvantitet.

Da skal jeg kose meg med god mat og min kjære mann så får dere ha en super kveld videre:)

Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » November 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits