DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Godt nyttår :)

Hei på dere :)

Her er skikkelig guffent høstvær og lite som minner om 20 minusgrader (det var alltid det når jeg var fjortis og vi fikk være litt ute på nyttårsaften) :P Skal snart avgårde for å ta en soltime og en liten runde på elixia :) Er skikkelig støl etter en styrke/core time i går, men noe skal jeg da få til :)

Vi skal ikke ha noen tradisjonell nyttårsfeiring i dag, og har egentlig ikke lagt noen andre planer annet enn å kose oss hjemme. Ikke har vi "vanlig" middag heller, men kommer sikkert bare til å spise noe vi pleier å gjøre :) Det blir bare meg, Kim, Victoria og Fantos :) Jeg hater forøvrig det rakettfaenskapet da min lille hund blir kjemperedd, og vet det er mange dyr som har det fælt på denne dagen.. Hadde folk i det minste holdt seg til å holde på bare ved midnatt, men nei da, folk skyter jo opp hele dagen!!! Blir så irritert :/ Mulig vi kjører en tur rundt midnatt til langt unna alle boligområder for at Fantos ikke skal bli redd og for at Victoria ikke skal våkne..

Også var det dette med nyttårsforsetter da.. Jeg har ingen andre enn at jeg skal opprettholde et sunt kosthold og masse trening, så har ingen nye forsetter:)

Ha en fin og fredfull feiring og vær forsiktige (hilsen mamma) :P


Noe å tenke på?
 

Dagen i dag :)

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en fin mandag :) Skjønte at mange fortsatt har juleferie når jeg var på senteret i dag, for hjelp så mye folk!! Smekkfullt klokka 12 på en "vanlig" mandag :/  Jeg spiste lunsj med min venninne Lena og hennes lille jente Oda som er 3 uker eldre enn Victoria :)

Kjøpe med meg detinox fra apoteket for nå tror jeg snart det dukker opp noen tenner hos lille frøkna her, og da gjelder det å være forberedt :) Har hørt av flere at det har vært noen lange netter og dager når det kommer tenner så da bruker jeg de hjelpemidlene som finnes :) Har også kjøpt en bitering med veske i som man kan fryse/kjøle ned. Victoria tar jo ikke smokken "fast" enda selv om hun ikke lenger hater den, så ser for meg at puppene mine skal få kjørt seg :/

Nå kommer snart mamma hit en tur for hun skal passe Victoria en times tid mens jeg trener med Kristin :) Målte meg selv i dag og har gått ned 3 cm til i midjen de siste to ukene!! Tviler på at det er så mange som har gjort det i jula :)

Ha en fin kveld :)

Noe å tenke på for oss i helsevesenet og andre som møter alzheimersyke..Sunday funday :P

Hei på dere fine :)

Håper helgen har vært snill mot dere og at dere har hatt en deilig dag:) Her startet dagen med trening (som vanlig heldigvis), og jeg må si jeg virkelig nyter at jeg blir sterkere og i bedre form! Mye har skjedd på 15 uker selv om det er langt igjen til kroppen er som før :)

I dag har jeg hatt en skikkelig effektiv husmordag, og har fått vasket alle gulv, vasket to maskiner med klær og laget frisk juice. Men ikke nok med det, jeg har også fått ryddet i Victorias garderobe og min egen. Det vil si jeg er ikke helt ferdig med min enda, men har foreløpig fylt opp en sekk som skal kastes og 1 som skal gies bort. Deilig! Føles nesten som om jeg er på shopping for jeg har jo så mye som er glemt bort og ikke har vært brukt på veldig lenge :) Gleder meg til buksene mine sitter fint igjen :) Mamma var her og passet Victoria mens jeg holdt på og Kim jobbet med skisser og søknader til leilighet/studio som vi skal bygge over garasjen. Mye byråkrati som skal til  :)

Nå er det bare 3 uker til kursstart også! Gleder meg veldig, men blir også veldig rart å være så mange timer borte fra Victoria. Må nok ta med brystpumpa for å klare meg på kurs i 8 timer :) Kim skal nok få kjørt seg han også :)

Ha en fin kveld :)

True

Til alle idioter!Alkohol og barn?

Hei på dere og god morgen flotte folk:)

Vi sov lenge i dag også vi som vanlig, og nå er det trening på programmet:)

Vi hadde besøk i går kveld og det var veldig hyggelig:) Jeg drakk en frozen blue margarita for første gang på 1,5 år, og det var jammen godt:) Ble selvfølgelig  bare en drink fordi jeg ammer, men godt var det:) Og det bringer meg over til temaet alkohol og barn. Dette har det vært skrevet mye om i mediene i det siste og på forskjellige blogger, og jeg har vel ikke noe nytt å melde på den fronten egentlig.

Fyll og barn har ingenting med hverandre å gjøre!!! Uansett om barnet er 1 eller 13 år så syns jeg ingen skal se foreldrene sine dritings! Mange som ikke ser selv hvordan de blir når de blir fulle, og det er utrolig ubehagelig for barna sine å se den ene forelderen skifte personlighet etter en flaske vin! Jeg har opplevd det selv, og hater det fortsatt! Skal man ta den helt ut så skaffer man barnevakt.

Jeg syns derimot man kan ha et sunt forholdt til alkohol, og det gjør meg ingenting å ta et glass vin for å kose meg i selskap med barn, men det stopper der. Ville aldri drukket meg brisen en gang i nærheten av unger, men jeg vet hvor mye jeg tåler og et glass vin eller to går bra. Mange barn som lider seg gjennom ferier og høytider med dritafulle foreldre, og spør du meg så burde disse foreldrene ha mistet barna sine. Det er et helvete på jord for dem!

I forhold til amming så unner jeg meg også et glass vin innimellom når jeg vet det er noen timer til amming, men aldri noe mer.

 

Victoria har ikke slått seg, hun har bare blitt kysset på av meg :) Hun elsker å ligge på gulvet og titte på bikkjene :)


Ha en super dag:)

Nourish body butter - omtale

Hei og god morgen til dere fine :)

Håper dere har sovet godt og at formen er fin :) Jeg tar treningsfri i dag og ska snart avgårde til Ikea og til strømmen storsenter:) Både jeg og mannen fikk gavekort derfra, så ikke umulig at det blir noe nytt :) Jeg må også bytte et sett med klær Victoria fikk til jul da det var alt for lite :)

I kveld får vi middagsgjester så vi må finne ut av og handle det vi (les:mannen) skal lage :)

Har lenge vært nysgjerrig på merket Nourish og for noen uker siden så bestilte jeg dette body butteret. Skal passe for alle hudtyper, men skal visstnok være veldig fint mot tørr hud. Perfekt for meg, sånn i teorien i allefall .

Kremen lukter godt, noe sterk appelsin med en gang, men det gir seg etterhvert. Krukken er i glass og ikke i plast, og bare det er grunn nok til og ikke kjøpe denne kremen! Utrolig klønete og blytung boks. Kremen er veldig tynn og bruker lang tid på å trekke inn i huden, og når den endelig gjør det så føles jeg ikke helt gjennomfuktet, men den gir absolutt greit med fukt gjennom dagen, men denne er ikke bra nok til den prisen, Hadde den kostet 50 kroner så hadde det vært greit, men 167 kroner for 150 ml syns jeg er for dyrt. Da ville jeg heller ha satset på body butter fra The Body Shop :)

Terningkast 3

Pris 167 kroner for 150 ml på www.feelunique.com

 

Ha en flott dag :)

HahahaBilder fra 1.juledag :)

Hei på dere :)

Håper dere koser dere og forhåpentligvis nyter noen dager fri :) Her startet dagen med en time på Elixia, så nå trykte jeg nettopp ned en pannekake med god samvittighet :) Det var utrolig mye folk der til å være 2.juledag så tydelig at mange vil bli kvitt julegodtet asap :) Det var til og med flere som hadde PT-timer og det var flere gruppetimer også.

Vi har ingen store planer for dagen annet enn en trilletur i det nydelige været. Solskinn, grønt gress og varmegrader gjør at det ikke føles helt som vintern enda :)

Deler noen bilder med dere fra gårsdagen da vi spiste hos mine foreldre :)

Prinsessa så på tv mens vi spiste :) Hun babler i vei og ler innimellom :) Hun lå selvfølgelig ikke sånn i mer enn 20 min.Ha en deilig dag :)

Riktig :)Ellie Goulding - How long will I love you <3

Min nye favorittsang:)
Nydelig tekst som er veldig treffende for hva jeg føler for min kjære mann :)Julaften :)

Hei og god dag til dere flotte folk:)

Håper gårsdagen ble som dere håpte på og at dere har en deilig dag i dag også :) Victoria sov godt i natt og slumret lenge med meg i dag tidlig så vi stod ikke opp før klokken 10 :) Da var det havregrøt og en time på Elixia på programmet for min del:) Utrolig deilig for selv om jeg ikke spiser tradisjonell julemat, dyttet jeg nedpå med masse mat og godis i går allikevel :) En leser lurte på hva jeg spiste til julemiddagen, og det var Linda McCartneys sausage rolls, poteter, brun saus og grønnsaker. Til dessert var det is :)

Victoria fikk helt enormt mange gaver i går! Jeg ble helt overveldet av hvor mye fint hun fikk :) Nydelige klær, en stokke spisestol, bamser, penger og sengetøy var noe av det hun fikk :) Selv fikk jeg penger, gavekort, kroppsprodukter og ikke minst nydelig diamantøredobber fra mannen  min i samme serie som gifteringen min er fra :) Mannen min fikk billetter til Dagfinn Lyngbø på Latter, middag på Latter restaurant og en deodorant fra meg + at vi pakket inn jeans og t-skjorter til han fra Victoria som han riktignok hadde kjøpt selv :)

Snart skal vi avgårde til mine foreldre på middag :)Ha en deilig dag videre :)

 

Smart fyr:)God jul :)

Hei på dere fine:)

Ville bare hoppe innom dere for å ønske dere en kjempefin julaften :) Jeg håper dere får en rolig og fin kveld med nære og kjære & at dere får noen fine pakker:)

 

Vi hadde strømbrudd et par timer i dag tidlig så da var det bare å tenne lysene og fyre i peisen:) Nå skal vi snart i julegudstjeneste så blir det middag hos oss etterpå:)

Kos dere masse masse :)

Utstyr/klær til baby - nødvendig og unødvendig :)

Hei på dere :)

Håper dere har en fin lillejulaften:) Jeg startet dagen med en deilig treningsøkt i dag også og har nettopp spist opp restene etter gårsdagens kinamat. Jeg er hater å kaste mat så tar alltid vare på og spiser rester (nesten alltid i alle fall). Syns det er en uting å kaste mat som kan spises. Unødvendig sløsing!

I dag kommer det er innlegg om hva jeg har hatt bruk for og ikke når det gjelder babyutstyr. Fikk spørsmål fra en leser i forrige uke om jeg kunne skrive om dette, og har tenkt på det selv en stund også:)

Vordene foreldre (les; som regel mødre) tripper (vagger) rundt i 9 mnd med store forventninger til det å bli mor. Vi leser alt vi kommer over av tips og triks og handler som gale til vårt lille mirakel skal komme til verden. Jeg var en av dem jeg også, og jeg aner ikke hvor mange tusen vi brukte før Victoria kom til verden, men det var en hel del! Dyrt med baby, men det er ikke alt jeg har fått bruk for, så her kommer min lille guide om hva jeg har brukt mye og hva jeg ikke har brukt:)

 

Talking to me???

Klær:

Du trenger ikke kjøpe inn masse tøy i str 50 og 56. Du kan fort risikere at 50 ikke passer i det hele tatt, så du kan like gjerne kjøpe inn kun i 56. Anbefaler deg ikke å kjøpe masse pentøy, men heller kjøpe praktiske bodyer, bukser, noen pysjer, ulltøy. Du trenger ikke masse yttertøy i denne størrelsen heller. Det holder med en dress! Kjøp heller inn litt i 62 og 68 for dette er størrelser som holder lenger. Victoria er nå på 62, men går nok snart over til str 68. Kan ikke si jeg har fått slitt ut noe i str 62 heller..Kjøp heller ikke masse luer, votter og jakker. Det holder med en av hver ting per størrelse.

Gulpegluter:

Jeg hadde 5 da hun ble født. Nå har jeg 50, så dette kan du trygt hamstre inn.

Smekker:

Hadde ikke mange når hun ble født. Nå har jeg rundt 30, altså så er dette noe du også kan kjøpe inn.

Håndkler:

Jeg har 5 babyhåndkler. Du klarer deg med 2

Vognposer:

Jeg har 3!! Det holder med 2, en til bilstol når det er kaldt og en til vogna.

Barnevogn:

Dette har jeg naturlig nok brukt en del, men babyer vokser fort så anbefaler deg en kombivogn. Jeg har Crescent Classic combi kjøpt på www.jollyroom.no

Bilstol:

Dette må du selvfølgelig ha, men jeg kjøpte to seter og 2 baser, og det var unødvendig for vi bærer alltid ungen inn i setet, så derfor trenger vi ikke en per bil. To baser var riktignok fornuftig:)

Bæresjal:

Veldig praktisk i starten da jeg nærmest aldri fikk lagt fra meg ungen uten at hun skrek. Vi har ikke brukt det den siste tiden, men var gull verdt i nyfødtperioden.

Babybjørn bæresele:

Ikke brukt så mye enda annet enn på reise, men ser for meg at dette vil bli brukt mer senere.

Bleier:

Du skifter mer bleier enn du tror så du kan hamstre inn str 1 og 2 før fødsel. Jeg liker best pampers sine.

Ammeinnlegg:

Jeg lekker fortsatt som ei sil, så kjøp inn! Mine favoritter er fra Libero

Vaskekluter:

Bruker mye av dette!
Ammebh'r:

Passer ikke for meg så det bruker jeg aldri. Foretrekker løse sportsbh'r fra kappahl. Har du ikke like store jur som meg kan selvfølgelig ammebh være praktisk:)

Ammeskjold:

Aldri brukt

Snørrsuger;

Aldri brukt

Stellematter:

Jeg har 3, kun 2 er i bruk

Bleiebøtte:

Elsker det. Har 2 stk. Dyrt med refill, men verdt det.

Sengetøy:

Har 3 sett (laken og trekke)til vogn og 3 sett til sengen hennes. Ikke blitt slitt ut for å si det sånn, men du trenger det:) Du trenger beskyttelseslaken til seng (din egen og ungen sin), gjerne 2 stk.
Tepper:

Jeg kjøpte inn helsetepper og andre kosetepper før hun ble født. Ikke minst fikk jeg flere vakre tepper i gave. Ikke noe er slitt, og jeg har alt for mye.

Regntrekk/myggnetting til vogn:

Anbefales:)

Stellebag:

Må ha det:)

Tempmåler:

Ikke hatt behov for den enda, men den vil bli brukt så jeg vil si det er noe du kan skaffe deg.

Lekegrind:

Brukes en del, har en lekematte oppi sånn at hun underholdes når hun ligger der.

Badestol:

Aldri brukt.Vippestoler:

Den ene er så og si aldri brukt, men den som "durer" og har en uro over brukes mye. Du trenger altså bare en.

Spisestol:

Vi får stokkestol til jul og det trenger vi, men det er nok ikke noe du trenger kjøpe inn før fødsel.

Morsmelkerstatning:

Kjekt å ha noen ferdigblandede bokser liggende i tilfelle noe skulle skje eller du trenger en liten pause.

Flasker:

Selv om du ammer kan det være kjekt å ha kjøpt inn noen flasker. Greit å ha muligheten til å gi fra flaske også, dessuten kan du pumpe deg og la mannen din få lov å mate litt også.

Ammepumpe:

Lite brukt, men jeg har trengt den innimellom. Heller ikke noe must.

Babyprodukter:

Anbefaler deg produkter fra Weleda (billig på www.feelunique.com). Du trenger ikke ørten forskjellige produkter, men hamstre opp babyolje og bleiekrem for det går det mye av!

Våtservietter:

Jeg bruker sjelden det i stell, men har alltid det med i stellebagen. Victoria dusjer hver dag og blir vasket med olje nedentil morgen og kveld. Når hun bæsjer skyller jeg henne i vann i stedet for å bruke våtservietter, men bruker de ofte til å få av det verste før jeg skyller, så du vil nok garantert ha bruk for en del av det uansett for unger søler og griser:)

Uro:

Har en hengende over sengen hennes, og den liker hun å titte på. Jeg har en med lys og lyd:)

Leker:

Babyer trenger ingen leker i starten, så det kan du vente med, men noen bamser, kosekluter og kanskje en ting med lyd er fint å ha som en start:) Kan også være kjekt med noe å henge på vogna så de har noe å titte på :)

Bind:

Ikke til babyen så klart, men til deg og den lekre renselsen etter fødsel. HAMSTRE!

Ammepute:

Mange som mener dette er unødvendig, men jeg elsker min og anbefaler det til andre.

Smokker:

Kjøp gjerne inn noen, kan hende du har mer flaks enn meg:) Jeg har sikkert 30, men hun liker bare 3 av dem:) Husk for all del å putte inn smokken tidlig, ikke vent som jeg gjorde:)

Mat/drikke

Til deg selv etter fødsel:) Frokostblandinger, proteinbarer, sportsdrikker. Enkle ting med masse energi:)

Håper dette var til nytte for deg som venter barn :)

 

 

Kjenner meg godt igjen i dette:)Jul i stua :)Hei på dere fine :)

Håper dere ikke sliter dere helt ut i julestria, men også får slappet litt av :)  Jeg startet dagen i dag med en deilig treningsøkt og har tatt det med ro etter det :) Mannen er nå avgårde for å kjøpe kinamat (vegetar chop suey er nam!) :) Orket ikke lage middag i dag :) Ellers så blir det stadig litt mer jul her, og nå ser vi nesten ut som en etablert familie :P Fortsatt ikke helt på rødt, men det er i alle fall litt "julete" pynt vi har :)

 

Plastjuletre fra Ikea til 300 kroner. Duger for i år :)Denne nissen hadde Kim da han var liten :)Kulene er fra Riviera Mason og Black design shopJulebesøket vårt <3


Ha en fin kveld :)

Fremtiden?:)Dagen i dag :)

Hei på dere og god lørdag:)

Håper dagen har vært bra og at dere har en fin kveld foran dere :) Sov godt i natt og har hatt en særdeles avslappende dag :) Har pyntet juletreet og bare kost oss:) Hadde egentlig tenkt til å trene, men det ble med tanken i dag.. Tar det igjen i morgen :P

Har også sett gjennom alle bildene fra dåpen og innså raskt at ingen av bildene egnet seg til takkekort, så tok derfor nye bilder av frøkna i dåpskjolen i dag med sånn passe hell :) Skal alltids få brukt noen av bildene til takkekort. :) Har også fått bestilt noen brudebilder til svigermor. Hun hadde nemlig printet ut et fra pc'n sin og hengt opp det, og det var ikke et helt heldig bilde hverken av meg eller mannen, så nå skal hun få noen ordentlige:)

Litt av dagens" fotoshoot" (litt varierende hell med disse bildene) :PHa en flott kveld :)

Nye kjøp :)

Klassisk blazer fra Malene Birger

Enkel og superkomfortabel singlet fra Day Birger et Mikkelsen :) Disse mister ikke form og fasong i vask :)

Den beste butikken på Jessheim storsenter uten tvil :)

2 søte julenisser fra Bohus
Steviakonfekt - lavkarbo

Hei på dere:)

Ville bare dele denne oppskriften med dere :) Her snakker vi konfekt uten sukker. Kanskje noe å lage som et sunnere alternativ til jul?

 

Du trenger:

45 gr cocosa extra virgin
70 gr meierismør
45 gr sukrinmelis
35 gr sukrin+
35 gr regia bakekakao
20 gr fløte-Smelt alt fett og ha i det tørre

-Rør om

-Ha i fløten og varm til det tykner

-Hell det over i konfekt silikonformer.

-Sett i kjøleskapet

 

Pynt som du vil :)

:)Endelig fredag :)

Hei og god kveld til dere :)

Håper uka har vært bra og at julefreden snart senker seg over dere:) Og til dere som skal jobbe: Føler med dere, har gjort det samme i 8 år på rad:) Jeg har vært på koselig julelunsj på jobben i dag og nå i kveld har jeg og mannen vært på senteret en tur:) Kjøpte 2 fine nisser på Bohuhs og selvfølgelig klarte jeg å stikke innom Frøken Pedersen, og hva skjedde da? Jo da kjøpte jeg selvfølgelig noe :) Viser dere i morgen:)

Nå er det lasagne på programmet og snart kommer lille Bella hit:) Hun skal være hos oss i jula som hun også var i fjor:)

Ha en flott kveld :)

Hunder <3Hårfavoritter:)

God morgen til dere:)

Håper dere har sovet godt:) Jeg er usikker på hvor mange ganger jeg ble vekt i natt, men da vekkerklokka ringte hadde jeg lagt henne under dyna mi så hun har i minst våknet 1 gang:) Jeg skal hive i meg litt frokost nå før jeg skal ordne meg til julelunsj på sykehuset:)

Fikk spørsmål om hva slags produkter jeg bruker i håret så her kommer et lite innlegg om hvilke produkter som er mine favoritter:

 

Oljer fra Pureology og Morrocan oilShampoo/Balsam/Kur fra Pureology
Shine spray/Hårspray og Heat protecting spray fra GHD (Shine spray bruker jeg ikke daglig)Jeg bestiller alt fra www.feelunique.com da de er billigst på disse produktene:)

Ha en fin fredag :)

Bak fasaden :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Har fått trent i dag og ordnet en julegave til Kim, men ellers har jeg bare sitti på ræva og sett på søppel tv.. Noen ganger må jeg det ;) Noe jeg burde ha gjort i stedet er å kaste/gi bort minst halve garderoben min for her trengs det en garderobe detox! Etter at min lille prinsesse kom til verden har det blitt mye mindre tid for rydding og vasking.

Det skal sies at jeg har skikkelig støv på hjernen og vasker gulver, tørker støv og vasker badene flere ganger i uka, men noe mer enn det får jeg aldri satt av tid til, og det å gå gjennom alt i garderoben tar jo litt tid da.. Det havner stadig ting inn, men har ikke gått noe ut på lenge nå, og nå er den helt stappa sånn at jeg ser jo egentlig ikke hva jeg har selv om mye er hengt opp...Skal være superkritisk og kvitte meg med alt som ikke blir brukt, og heller unne meg noen nye kvalitetsting som jeg vet vil vare lenge og bli brukt. Kvalitet fremfor kvalitet er noe jeg har blitt mer opptatt av med årene, og det er også mye mer miljøvennlig :)

Tror jeg må få mamma til å passe frøkna i minst 4 timer om jeg skal få gått gjennom alt:)

Mål: Halvert det hele innen januar 2014!Ikke så lett å se hva man egentlig har når skuffene ser slik ut :/ (Dette er singlet/t-skjorte skuffen)

Årsaken til kaoset som jeg elsker over alt i verden :)

Ha en flott kveld :)

Body Butter fra Nourish :)

Fikk dette body butteret i posten i dag:) Dette er fra merket Nourish som er ganske nytt og ukjent, men som jeg er litt nysgjerrig på:)Gleder meg til å teste om det funker på min tørre vinterhud :)

Kjøpt på www.feelunique.com (Pris 169 kr for 150 ml)

True!Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits