DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Lang dag..

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det gått i ett siden tidlig morgen. Har jobbet i klinikken + at jeg har jobbet på Glød hår og velvære på Nordstrand. Etter dagen der så hadde jeg enda en kunde her i klinikken så jeg var først ferdig med arbeidsdagen for en time siden :)  Klinikken hadde omsetningsrekord denne måneden, og det føles selvfølgelig veldig bra. Hadde det ikke vært for at jeg var gravid så hadde jeg tatt et glass vin for å feire:)

En ting som ikke føles så bra er den j**** ryggen og bekkenet mitt. I går kveld var jeg så smart at jeg tok 15 minutter i solarium. Har ikke tatt en soltime siden i september så hadde helt glemt hvor forferdelig vondt det er å ligge rett ut på den harde plastsengen med vond rygg. Kom meg nesten ikke opp av sengen  igjen, og etter det har ryggsmertene vært skikkelig fæle:/

Vanligvis så blir det bedre etter en natt hvor jeg ligger på sidene, men det verker fortsatt ganske mye selv om vi la oss veldig tidlig i går. Må få meg en kjapp time til manuellterapeut i morgen for å få knekt opp litt for sånn her kan jeg ikke gå.

Heldigvis går det greit når jeg kan sitte forholdsvis rolig, problemet er når jeg må gå lange avstander. Langt betyr ikke nødvendigvis veldig langt dessverre, kan holde å gå litt raskt i 500 meter før bekkenet ber meg roe ned. Heldigvis så er tredje trimester straks rundt hjørnet og svangerskapet nærmer seg siste fase. Definitivt ikke den beste fasen, men da nærmer det seg i det minste tiden for å få møte mageboeren :)


Litt klaging fra meg her nå, men det må være lov å klage litt også:) Nå skal jeg lage meg litt kveldsmat også skal jeg legge meg:)

Ha en fin kveld :)

Anastasia cream contour kit - omtale

Hei på dere og god søndag:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her startet dagen i tidligste laget for min smak for frøken fryd var klar for dagen 05.30 :/ Jeg og Kim bytter alltid på i helgene hvem som skal stå opp tidlig, og i dag var det så klart min tur. Jeg la meg noen timer igjen i 09 tiden også har det vært full fart siden da. Vi fikk besøk av Victoria sin kusiner og min svigerinne, og sammen dro vi på åpen gård. Her var det grøt, kaker og ponniridning så barna koste seg veldig. Victoria fikk ri på hest og ville selvfølgelig ikke av igjen :) Hun er så avslappet rundt hestene og viser ingen tegn til å være redd uansett hvor store  de måtte være. Veldig gøy så kanskje planen min om å få henne til å bli skikkelig hesteinteressert vil lykkes:)

Nå i ettermiddag har vi bare slappet av og kost oss hjemme. Frøkna er nettopp i seng og vi har ingen store planer for kvelden annet enn at jeg skal få vasket en maskin klær. I morgen skal jeg jobbe på Glød hår og velvære på Nordstrand + at jeg har kunder i klinikken her både før og etter jeg skal dit. Ergo så blir morgendagen veldig lang arbeidsmessig så jeg skal komme meg tidlig i seng for å orke alt sammen :)

Kjører en omtale som jeg vet flere har ventet på en stund nå, og det er kontureringskitet fra Anastasia. Dette er kremvarianten og jeg kjøpte fargen medium. Prisen er 695 kroner så dette er ikke billig. Jeg kjøpte mitt kit på Kicks, og vet ikke om noen andre som selger det samme.


Dette kitet har etter som jeg har forstått blitt veldig populært, men dessverre så likte ikke jeg det i det hele tatt:/ Fargene passer greit til min hudtone og det er forholdsvis enkelt å blende fargene sammen.

Resultatet rett etterpå ser greit ut, men jeg føler meg alt for oversminket og stram i maska. Etter hvert så blir hele sminken litt kakete, og der hvor man har litt tørre partier (jeg er litt tørr mellom øyenbrynene for tiden) så ser den helt forferdelig ut. Legger seg som et lokk oppå huden og den får ikke puste. Etter en stund syns jeg også huden min begynte å klø. Det er med andre ord ikke noe godt tegn, og ingrediensene i produktet er dessverre ganske så irriterende. Huden min er vant til mild mineralsminke så denne satte den liten pris på.

Jeg har brukt denne hele arbeidsdager og på slutten av dagen ser det absolutt ikke pent ut dessverre. Den sklir ut og forsvinner også der hvor jeg har litt fete partier.

Her er jeg rett etter å ha brukt den. Jeg har konturert ganske så moderat da jeg ikke er interessert i å se ut som en drag queen, men dere ser litt av resultatet i alle fall.

Dette var dessverre et bomkjøp for meg og kommer ikke til å bli brukt mer i fremtiden:/

Ha en fin kveld:)

 

Interiør på hjernen..

Hei og god lørdag til dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Frøkna sov helt til kvart på ni i dags å det er jo hva man kan kalle fantastisk luksus <3 Vi hadde ingen store planer for dagen i dag annet enn at vi har vært på besøk hos min venninne Anita og hennes barn, som også er mine fadderbarn. Victoria koser seg masse i selskap med andre, også er det så klart stas å leke litt med andre leker:)

Etter at vi hadde vært der dro vi på senteret sånn at jeg fikk min obligatoriske lørdagspizza på Egon. Deretter gikk jeg for å kjøpe meg nye truser av alle ting. Jeg har shoppestopp frem til romjulssalget, men nye truser måtte jeg bare ha da mine begynner å bli litt i overkant stramme i strikken + at de nok er modne for søplekassen. Fresht undertøy er aldri feil selv om man er aldri så gravid. Og med fresht mener jeg ikke trange stringtruser, men behagelige truser med litt blonder i strikken på. Deilig å ha på uten at man ser ut som bestemor :P Lille William fikk også litt nytt (elsker newbie serien på Kappahl) også hadde de selvfølgelig Black Friday priser på Frostklær så da fikk jo frøkna litt også :)

Nå har Victoria lagt seg, og hun sovnet faktisk med en gang. Ikke fått noe dupp i dag så hun var rimelig klar for å kose puta. Jeg er veldig klar for smågodt og litt tv-titting så skal straks komme meg ut å handle litt.

Jeg bruker mye av fritiden min på å se på ulike interiørblogger og interiørmagasiner om dagen. Jeg kan nesten ikke vente til hytta blir ferdig, men vi skal faktisk flytte mye av det vi har her hjemme til hytta, også skal vi fornye huset i stedet. Hytta kommer til å bli leid ut litt, og da er det like greit og ikke ha helt nye møbler der oppe. De møblene vi har her hjemme kommer til å passe veldig fint inn på hytta så det er ikke sikkert det blir kjøpt så veldig mye nytt til den, men vi må velge kjøkken og parkett + litt andre ting så klart:)

Her hjemme gleder jeg meg til det blir forandring. I det siste så har jeg lekt med tanken på å endre stilen hjemme totalt. Kunne tenke meg noe litt mørkere enn det vi har i dag. Liker godt de hvite gulvene, men kunne tenke meg noen mørkere vegger og mørkere møbler. Beige sofa var jo ikke så smart når man har småbarn så vi kommer garantert til å velge noe som både er fint, men også barnevennlig (les: flekker syns ikke så godt) :)

Jeg misunner de som helt uanstrengt ser hvilke farger og møbler som passer perfekt sammen. Det gjør absolutt ikke jeg, og stilen/smaken min er helt schizofren :P Burde vel strengt talt leie inn en interørdesigner for hjelp :)

Ha en super kveld videre:)

Uke 26 <3

Hei på dere og god fredag :)

Håper dere har hatt en fin dag og at dere har en god helg i vente :) Jeg har jobbet helt til nå, og skal ikke slappe av helt riktig enda:)

Jeg mangler et par gaveesker til julegavene + at jeg er sugen på vegetarsushi. Håper at alle gale Black Friday folk har forlatt senteret sånn at det er mulig å finne parkering og at det er lett å komme seg rundt på senteret. Tipper mange har svidd av mye penger på ræl de ikke trenger i dag. Overfylte sentre med stressede folk er ikke noe for meg så jeg har stort sett vært i klinikken i hele dag med unntak av et par timer i ettermiddag hvor jeg bare har kost meg med frøkna:)

Jeg har limt på meg løsvipper i dag bare for å sjekke hvor flink jeg var til å sette det på. Dette er en billigvariant jeg har hatt liggende i skuffen i årevis fra H&M. Sitter fortsatt fint på etter 12 timer så dette kan definitivt brukes. Neste uke er det julebord så da tenkte jeg ha på løsvipper, og da er det alltid greit å øve litt siden det er årevis siden jeg har satt på meg sånne selv:) Ellers så har jeg ikke på noen øynesminke og var rimelig trøtt da dette bildet ble tatt så jeg ser litt sliten ut :P

Babymagen i dag <3 Helt utrolig at jeg allerede er i uke 26. Jeg syns tiden går både fort og sakte og jeg ser enden på visa i det minste:) Håper de neste 3 månedene går i rekordfart:) Formen er fortsatt så som så i og med at jeg sliter med en forkjølelse som ikke slipper taket + at ryggen og bekkenet ikke alltid samarbeider så bra med meg. Jeg går til manuellterapeut en gang per uke og jeg håper at det kan holde det i sjakk:)

Nå skal jeg fyke av gårde:)

Ha en super kveld:)

Havre og solbærmuffins :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg våknet av at frøkna smågråt litt i sengen sin og hun hadde tisset tvers gjennom bleien så både pysj og sengen var våt. Heldigvis skjedde dette 07.30 og ikke 04.30 :P

Jeg har jobbet hele dagen i klinikken, med unntak av noen timer etter barnehagen, og nå har jeg nettopp gitt meg for kvelden:) Ingen store planer annet enn mat, litt egenpleie og den nyeste episoden av Solsidan i sengen med min kjære.

Først skal dere få en litt annerledes muffinsoppskrift av meg:)

Du trenger (8-10 stk)

- 2 dl bokhvetemel

- 2 dl havregryn

- 2 ss potetmel

- 2 ts bakepulver

- Litt salt

- 2 egg

- 0,5 dl honning

- 1,5 banan

- 1,5 dl havremelk (eller mandel, kokos eller soyamelk)

- 2 dl solbær (eller e n annen type bær om du heller vil ha det)

- 2 ss svarte sesamfrøSlik gjør du

Sett ovnen på 175 grader. Bland sammen alt det tørre i en skål og visp egg og honning i en annen skål. Mos bananen og visp den inn i eggerøren. Tilsett havremelk i det tørre. Bland inn bær og sesamfrø til slutt. Fordel røren i formene og stek midt i ovnen i 15-20 min til de har fått en mellombrun farge.

En sunn og annerledes variant:)

Ha en fin kveld videre :)

Marilyn :)

Stikker bare innom for å ønske dere en fin dag :)

Vi har kjøpt hytte :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg sov dårlig i natt fordi William brukte blæra mi som trampoline, men også fordi jeg var så utrolig spent på dagen i dag:)

Vi stod opp tidlig og reiste til Trysil, nærmere bestemt Fageråsen, for å se på hytte :) Vi har snakket om det en stund og for et par uker siden fant vi et prosjekt vi likte. Vi sendte papirer til banken i forrige uke og vi fikk heldigvis lån :)

Hytta var kjempefin, men jeg er glad for at vi fikk velge tomt og gjøre litt egne tilvalg på hytta selv. Visningshytta var 99kvm, men vi valgte en som er 115 kvm + at den vil få store vinduer i 2.etasje. Vi kan også få bestemme et annet kjøkken, lysløsninger og diverse andre ting.

Hytta skal ikke stå ferdig før neste høst, men det hindrer ikke meg i å starte planleggingen av møbler og designet inne i hytta :)

Om dere vet om noen fine nettsider med inspirasjon til interiør så del de gjerne med meg :)

 Nå er frøkna i seng og jeg skal snart i gang med å pakke inn julegaver :)

 

Ha en fin kveld :)

Svangerskapskontroll, jobbing på Spa Lounge og julegaveshopping :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en god start på uken :) Jeg fikk sove lenge nok en dag, og det er helt nydelig:) Jeg har hatt en hektisk dag som startet med svangerskapskontroll. Er i uke 25 nå (uke 26 begynner i morgen) så det var vanlig rutinekontroll. Alt var helt normalt og William sin hjertelyd fra veldig bra. Slet litt med å finne den fordi han sparket så mye og danset rundt inni der :P Lover bra :)

Etter kontrollen gikk turen til Lillestrøm og til Spa Lounge. Alltid hyggelig å komme dit, og her ser dere en av dagens leppekunder. Her har jeg satt 1 ml teosyal kiss, og jeg syns hun ble veldig fin:) Jeg gjør MYE lepper i løpet av en uke, og mange har fordommer mot det og tenker at alle som fyller i leppene sine får gakk-gakk lepper. Det får de aldri hos meg. Jeg syns også alt for store lepper er stygt, så det gjør jeg rett og slett ikke på kundene mine. Skrekkeksemplene som går rundt har som regel fylt på mye, og gudene vet hvem som har gjort de sånn. Mange godt voksne damer er superskeptiske til å fylle leppene sine når jeg foreslår det av frykt for et unaturlig resultat. Hittil har ingen av de angret for litt mer leppe har så mye å si for hvordan man ser ut. Jo eldre man blir jo mindre lepper får man + at linjene rundt munnen blir mindre synlige når man legger litt filler i:)

I lunsjpausen min dro jeg på senteret og fant julegaver til svigerfar og pappa, og nå i kveld etter at frøkna la seg så dro jeg på senteret her og kjøpte inn de siste gavene. Har kun gaven til farmor igjen, men jeg vet hva hun skal få så det kjøper jeg i løpet av uken:) Utrolig deilig å få det gjort så kan jeg ligge langt unna alle kjøpesentre i desember:)

Nå skal jeg spise kveldsmat og kose meg litt med mannen <3

Ha en fin kveld :)

Ny norsk nettbutikk :)

"Sponsede produkter"

 

Hei på dere og god søndag :)

Her skinner solen så en tur i skogen nå hadde vært nydelig. Dessverre så er ikke frøken fryd helt i form enda, og jeg må reise på jobb om ikke så alt for lenge. Satser på en rolig vakt som ikke tar knekken på ryggen. Har ikke hatt så mye vondt de siste 2 dagene (har vært veldig forsiktig med brå bevegelser) så håper det kan holde seg sånn.

Victoria sov godt i natt og lå helt til 07.30, men heldige meg fikk ligge helt til 10.30. Kjenner at jeg har et stort behov for ekstra søvn om dagen så deilig at mannen stiller så mye opp <3

Jeg vil tipse dere om en ny norsk nettbutikk som har kommet nå som heter MED24. Denne butikken virkelig alt mulig og er absolutt verdt en titt. Gode priser har de også :) Siden finner du HER :)

Jeg hamstrer allerede smokker til William i håp om at han i motsetning til søsteren sin skal få smaken på smokk fremfor å bruke meg som smokk. Kommer ikke til å høre på jordmor denne gangen som sa "vent 2 uker med smokk":) Erfaringen fra andre mødre sier det samme så det må bare gjøres:)

Utvalget i smokker finner dere HER :)Ammebh er noe jeg slet med sist. Endte til slutt om med å bruke litt løse sportsvarianter, men de gir jo ikke spesielt god støtte, og var ikke heller ikke alltid så praktiske. Derfor så gikk jeg for denne. Den er sitter stramt uten å være ubehagelig og den gir et godt løft og er enkel i bruk. Finnes HER

Cellulitter er jo alle damers "beste venn" så jeg gikk også for en anticellulitt krem. Jeg fikk en del fler cellulitter sist svangerskap som ikke akkurat forsvant i det ungen kom ut, og det ser ikke noe bedre ut denne gangen. Jeg har i utgangspunktet ikke tro på at en krem alene kan fjerne cellulitter, men jeg tror at den sammen med massasje og trening vil hjelpe på resultatet. Nå blir det ikke så mye trening på meg på en stund så jeg begynner med denne og litt massasje i stedet:P Du kan finne den HERNå skal jeg sette i gang med å lage litt mat som jeg tar med på jobb så får dere ha en super søndag videre:)

 

"Sponsede produkter"

 

Honningsvågrevyen :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart som vanlig. Frøkna hadde feber i går kveld så da sov jeg dårlig. En lyd fra henne og jeg hopper rett opp:/ Må være mammagenet det der. Litt piping var det så jeg var inne hos henne en del ganger. Hun var tett og surklete, men sov ganske godt. Våknet grisetidlig, men det tok heldigvis mannen seg av så jeg fikk sove litt <3

Vi tok en tur på senteret midt på dagen (vi og tusen andre) for å starte med julegavene :) Nå har jeg fått kjøpt inn til flere og nå gjenstår det bare å finne på noe til mannen, pappa og svigerfar så er jeg i mål :) Gaveeskene kjøper jeg på søstrene grene. Rimelige og fine + at jeg slipper å pakke inn. Hater å pakke inn, og det blir aldri fint heller:)

Nå i kveld har jeg, Kim, mamma og pappa vært på kulturhuset og sett på honningsvågrevyen. Jeg hadde vel ikke all verdens forventninger, og spesielt morsomt var det heller ikke. Vitsene de hadde var rimelig oppbrukt. Showet varte også bare i litt over en time så det var ikke mye til show. Etterpå dro vi ut å spiste en deilig middag og desssert på Castello:)

Nå skal jeg hive meg i dusjen før det blir litt tv-kos i sengen :)

Ha en fin kveld videre :)

Mason Pearson hårbørste - Omtale

Hei på dere og god fredagskveld :)

Håper uken har vært bra og at dere har en fin helg i vente:) Vi har ingen store planer enn at vi skal på Honningsvågrevyen på kulturhuset i morgen kveld og på søndag så jobber jeg kveldsvakt på sykehuset:) Frøkna har nettopp sovnet og jeg har skrevet ferdig journalene på dagens kunder i klinikken. Alle kunder får egen journal uansett hva slags behandling de tar. Da har jeg full oversikt og kontroll :)

I dag får dere en omtale av "kult"børsten Mason Pearson :)

Mason Pearson blir kalt hair-treatment børsten fordi den masserer hodebunnen, og framkaller naturlige oljer fra håret slik at det blir silkeblankt etter børsting. Du kan  børste håret hver dag uten å skade det. Du kan børste så mye og ofte du vil, denne hårbørsten vil ta vare på håret ditt, ikke slite på det. I tillegg er den laget slik at du lett får ut floker. Dette er veldig dyre børster, men til gjengjeld er de eksklusive og varer hele livet.


Jeg betalte 999 kroner på makestyle.no, og i noen salonger selges den for opptil 1500 kr. Leste også i avisen her om dagen at disse børste faktisk også selges i dyrebutikker for rundt 7-800kroner, men vet ikke om du får denne som er så stor der. Jeg har den største børsten i og med at håret mitt er både langt og tykt om dagen  :)

Jeg må si jeg var litt skeptisk, men også veldig nysgjerrig. Jeg snakket med ei som er frisør som brukte denne og hun sa den var verdt det.

Er den verdt det da? Faktisk så er jeg veldig begeistret. Den børster ut det lange extensionshåret mitt uten problemer og uten mye jobb. Det blir silkeglatt uten en eneste floke! Den er skånsom også for jeg mister ingen fester og den grer godt inntil hodebunnen sånn at jeg ikke får dreads innerst. Du kan også gre hår som er krøllet med krølltang uten at krøllene blir ødelagt. Revolusjonerende bra er den nok ikke, men om du har langt hår som det er ekstra viktig å ta vare på så er den en god investering. Det er tross alt en børste du kan ha resten av livet :) Har du 2 cm hår på hodet så dropper du det:)

Ha en fin kveld :)

 

Fordi jeg fortjener det :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg er glad for at min endelig er over for nå er jeg så trøtt at jeg svimer av snart! Vekkerklokken var på til klokken 06 i dag, men jeg våknet så klart litt over 05 fordi en liten fyr moser blæra mi. Dum var jeg som så på klokka og da skjønte jeg at jeg ikke kom til å sovne igjen:/

Lå litt og funderte før jeg til slutt kom meg opp og inn i dusjen. Hadde i det minste veldig god tid og reiste av gårde 10 min før jeg hadde tenkt. Allikevel var det kø fra helvete i og med at det hadde kommet en halv centimeter snø i natt! Hvorfor kjører folk uten vinterdekk nå egentlig???!!!

Vel fremme på Ahus så var det fagdag med ulike temaer. Mye interessant, men dessverre så var ikke ryggen og bekkenet mitt veldig happy for å sitte på en stol i mange mange timer som absolutt ikke var ergonomisk utformet for å si det mildt. Gjør vondt enda så skal snart legge meg i badekaret:)

Etter fagdagen så bar det hjem for middag og en times kos før turen gikk ut i klinikken. Der har jeg hatt laserkunder og det syns jeg er veldig stas. Virker som om folk får mer og mer øynene opp for permanent hårfjerning :) Det er noe kundene mine har etterlyst lenge, og nå er jeg skikkelig godt i gang!:)

I helgen så bestilte jeg meg nye lekre hansker fra mulberry, og selv om lageret ligger i England så ble de levert her på døren i dag:) Jeg har ønsket meg disse en stund, men har ikke funnet denne modellen i min størrelse noe sted. Jeg investerte i de fordi jeg syns jeg fortjener det :) Jeg er faktisk stolt av meg selv for at jeg gjør det så bra med klinikken min :) Det er jo litt unorskt å si, men sånn er det :)

Jeg syns mulberry har et rålekkert design og tror disse hanskene kommer til å brukes i veldig mange år. Ting som vesker, sko, skjerf og hansker syns jeg det er greit å legge litt ekstra penger i da det er store kvalitetsforskjeller. Ting som er klassiske går heller aldri av moten :)

Nå er det badekaret neste før sengen kaller :) Tidlig opp og jobbe hele dagen i klinikken i morgen så batteriene mine trenger definitivt lading :)

Ha en fin kveld videre :)

Olivia <3

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har endelig fått satt meg ned etter en lang dag. Har følt meg stuptrøtt i hele dag fordi frøkna våknet i 04 tiden og hadde mareritt. Litt usikker på hva som plaget henne, men hun la seg da ned til slutt og sovnet :) Jeg brukte derimot litt tid på å sovne igjen så jeg har gledet meg i hele dag til å få lagt meg igjen. Jeg har jobbet litt i klinikken på dagen i dag pluss at jeg har hatt en journalist på besøk som skal lage en sak om klinikken :) Gleder meg til den kommer på trykk!

Jeg har også vært en tur innom salongen til mamma for å sette på 20 fester til med hår da jeg syns det manglet litt volum:) Har tilbragt ettermiddag hjemme med familien og nå som frøkna har sovnet skal jeg snart legge meg i badekaret for å myke opp støle muskler og en vond rygg:P

Jeg har shoppestopp til meg selv for tiden når det gjelder klær, men den garderoben jeg drømmer om å ha må være Olivia Palermo sin. Jeg syns hun er så utrolig nydelig og hun er alltid velkledd. Jeg elsker at hun gjør det enkelt, men alltid elegant. Definitivt mitt forbilde når det gjelder å kle seg (med unntak av de gangene hun bruker pels da, det skulle jeg ønske hun tok til vettet og sluttet med). Mannen hennes Johannes Huebl er også en stilig fyr som vet å kle seg:)
Ha en fin kveld videre:)

Nytt for testing :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart siden tidlig morgen og frem til nå.

Startet dagen med foreldresamtale i barnehagen, og der kom det bare frem ting vi allerede visste. Vi er veldig fornøyde, og Victoria stortrives :)

Etter det gikk turen rett til manuellterapeut for å fikse litt på den "trivelige" ryggen min. Alltid vondt, men føles godt etterpå. Når det var gjort bar rett hjem for 4 kunder på rappen før det var tid for middag og en liten pause:)

Når frøkna var lagt var det ut i klinikken igjen for 3 nye kunder, og det er først nå jeg har kommet meg inn i huset igjen. Nå blir det kveldsmat og litt avslapning før batteriene må lades til i morgen :)

Fikk pakke i posten i dag med to nye produkter for testing, og det er alterna ten balsam som visstnok skal være helt fantastisk på behandlet hår og et konturkit fra glominerals :)

Victoria fikk Dr.McStuffins antrekk til bursdagen sin så det har hun hatt på seg i ettermiddag :) Lille søte frøkna har gått rundt og lyttet på alle i huset med stetoskopet sitt <3

Nå er det mat så får dere ha en fin kveld videre :)

Julegavetips :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en god start på uken:) Jeg sov godt i natt, og siden mannen stod opp med frøkna så fikk jeg sove litt lengre enn vanlig:) Det har vært full fart i klinikken med mange kunder, og laseren har også blitt brukt flere ganger i dag. Det er tydeligvis flere enn bare meg som gleder seg til å bli kvitt plagsomt kroppshår:)

Etter at jeg var ferdig med jobbing i 17.30 tiden så dro jeg, Kim og frøkna på senteret en tur for å kjøpe en soft is <3 Kanskje ikke noe alle får umiddelbart lyst på når snøen faller utenfor, men softis med sjokoladestrø er godt året rundt:) Victoria fikk litt nytt tøy (med frost så klart:P) og jeg kjøpte inn litt forbruksvarer til klinikken.

Victoria er nå i seng så da tenkte jeg dele noen julegavetips med dere:) Jeg har selv ikke begynt å handle enda, men har en rimelig god ide om hva jeg skal kjøpe så det bør jeg få unna på noen timer:)


Til mamma

Før det første må du tenkte på og faktisk spørre din mor om det er noe hun ønsker seg. Kommer hun med noe konkret så gjør deg selv en tjeneste og kjøp det hun vil ha. Om hun ikke kommer med et ønske så tenkt på hva som vil glede henne. Hva med teaterbilletter, konsertbilletter eller operabilletter om hun liker det? Hva med å booke fly og hotell og reise på en liten weekend sammen? Opplevelsesreiser er alltid en suksess:) Ellers så kan du kjøpe en god bok, en fint skjerf, duftlys, en god vin/champagne, deilige såper, bodylotions eller gavekort på velværebehandlinger. Hva en dag på spa for dere begge to? Kanskje har hun en sliten morgenkåpe som kan byttes ut? Kikk litt rundt neste gang du besøker henne:) Anbefaler å styre unna sminke og parfyme med mindre du kjøper noe du vet hun liker fra før av. En duft som er god i butikken og på deg kan lukte helt annerledes på henne.

Til pappa

Pappaer kan være en utfordringer da standardsvaret er "ønsker meg ingenting, har alt". Det sier i hvert fall min pappa:P Som regel får han skjorte, en klassisk genser, undertøy eller bøker. Kanskje litt kjedelig, men du må ikke finne opp kruttet på nytt heller. Det handler tross alt om å gi noe som kan brukes og som han blir glad for. Om faren din liker å gå på kino så kan gavekort på kino være en fin gave. Liker han hud og hårprodukter så kan det selvfølgelig også være en fin gave å gi. Hva med nye solide hansker, et skjerf eller en morgenkåpe? Du kan også gi bort en natt på hotell til foreldrene dine som de får sammen (eller om de er skilt så får han en hotelltur med den nye dama si:P). Om du har en singel pappa som bor alene så blir han sikkert glad for gavekort på husarbeid eller hjemmelagede middager. Ikke gi han gavekort på senteret da han fort kan glemme å bruke det:P

Til bestemor/bestefar

Disse kan også være en utfordring da de gjerne har alt de trenger. Det siste de som regel trenger er mer "nips" til hus og leilighet i hvert fall. Min erfaring er at besteforeldre setter veldig pris på noe personlig. Kanskje et fint innrammet bilde av deg og dine? Jeg husker et år jeg gikk til fotograf (da var jeg vel 22 år) og tok et fint bilde av meg og Fantos. Satte det i en fin ramme og gav til farmor. Hun ble veldig glad:) Om du har dårlig råd så kan et gavekort på husvask falle i smak. Du kan også gi personlige gavekort på middag, gressklipping etc. Gavekort på fotpleie og velvære er også en slager. Konsert/teater/opera/kino sammen med deg blir mange også sikkert glade for. Mange eldre sliter med å få stelt føttene sine selv så det er en veldig fin gave å få. Et fint skjerf eller et deilig pledd kan også være en god gave, men se hva han/hun har fra før av.

Til bror

Når det gjelder gaver til bror så er det selvfølgelig veldig aldersbetinget. Er din bror liten så blir han jo garantert glad for leker, er han tenåring så er vel penger og gavekort en hit. Har du en studentbror så blir han også garantert glad for et gavekort da studenter som kjent ikke alltid har så mye penger:) Er broren din en voksen mann så er det mange muligheter. Hudpleie, gode hårprodukter og gode kroppsprodukter (om han da bruker sånt), bøker, undertøy, en fin skjorte, favorittparfymen hans, barbermaskin (om den han har er sliten), en klassisk ullgenser i hans stil, gavekort hos frisør eller gavekort på senteret. Har han små barn og du har lite penger så kan du gi han gavekort på barnepass:)Til søster

Her er også gavene aldersbetinget, og det samme gjelder her som for små brødre og tenåringsbrødre. Leker når de er små og gavekort/penger i tenårene. Jenter ønsker seg generelt mer spesifikke ting enn hva gutter gjør så her er det bare å spørre. Gir hun deg ikke noe konkret så er alltid duftlys, kroppsoljer, bøker, såper og gode bodylotions deilig å få. Kanskje ønsker hun seg en hudpleieserie? Gavekort på velværebehandling? Om du som jente selv gir din søster noe så blir hun nok glad om du booker en natt på spahotell også så dere kan ha en jentetur med vin og behandlinger. Et par lekre øredobber, et fint skjert, nytt sengetøy, nye hansker eller fresht undertøy vil nok også falle i smak:) Om søsteren din har små barn så setter hun sikkert også pris på gavekort på barnepass.

Til kjæreste/mann

Dette er en utfordring for meg da mannen min aldri ønsker seg noe. Som regel har jeg tydd til opplevelsesgaver som f.eks billetter til konserter eller stand-up show + noe klær. Kjøp tøy du vet han kommer til å like da mannen din neppe blir glad for om du kjøper noe som absolutt ikke er hans smak. Størrelsen finner du i skapet hans, men husk byttelapp allikevel. Flybilletter og en hotellbooking i en storby er også en fin gave, det samme er 2 billetter til varmere strøk om du har råd og mulighet til det. Om favorittparfymen nærmer seg tom kan det også være en fin gave. Det samme kan hud og hårprodukter være om det er noe han bryr seg om. En hver mann vil nok også sette stor pris på personlige gavekort fra deg hvor du selv velger innholdet. Du kan f.eks lage et lite hefte hvor du har forskjellige gavekort med massasje, kile på ryggen, god middag, BJ eller hva nå enn kjæresten blir glad for. Gratis for deg, men garantert lykkefaktor hos den andre parten.

Til fadderbarn/nevøer eller nieser

Gjør deg selv en tjeneste og spør mor og far til barnet om de har konkrete ønsker. Spør også om klesstørrelse. Her gjør jeg det veldig enkelt og går ofte for praktiske gaver som ullundertøy, filmer (spør hva de liker og hva de evt har fra før), leker (igjen, spør hva de liker). Fine klær kan man alltid også gi ellers så kan man gjøre det så enkelt å gi et gavekort så kan barna få velge selv (eller foreldrene) :)

Håper du fikk noen tips du får nytte av:)

 

St.Tropex express tan mousse - Omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin søndag :) Vi sov helt til klokken 10 i dag begge to da frøkna sov over hos mine foreldre :) Jeg er fortsatt potte tett i nesa, men med nesespray og kleenex på nattbordet så går det greit. Kim er faktisk på butikken nå for å kjøpe mer nesespray :P

Frøkna er nettopp i seng så jeg holder vakt utenfor rommet. Har "bare" kommet ut 3 ganger hittil! Jeg skulle ønske jeg fant en magisk formel som gjorde at den ungen kunne legge seg og bli i sengen, men den har jeg foreløpig ikke funnet:/

Jeg har ikke gjort stort i dag annet enn litt husarbeid, besøkt en venninne, spist middag og mamma og pappa og vært på plantasjen er tur for å kjøpe litt nye blomster :)

Kjører en omtale i kveld, og i dag er det St.Tropez express tan som står for tur:) Jeg elsker å være brun, men ligger unna solarium, så da gjelder det å finne den beste selvbruningen. Jeg er glad i gradual tan fra samme merket, men problemet er at den lukter så ille at man ikke kan bruke den på dagtid og mannen vil helst ikke at jeg bruker den på natta heller :P Ny løsning måtte til, og jeg ble tipset om denne av hun som fikser neglene mine :)

Før man tar den på dusjer man seg og skrubber huden. Smører hendene godt med fuktighetskrem (skal egentlig bruke hansker, men det har jeg ikke) og smører moussen jevnt over hele kroppen. Moussen er farget så det er lett å se hvor du har smurt. Jeg anbefaler å vaske hendene godt etter smøring og ta litt mousse på en bomullsdott og smøre forsiktig rundt håndledd og litt ned på oversiden av hendene for å få det så jevnt som mulig.

Du har den på 1 time om du vil ha lys farge, 2 timer for medium og 3 timer for mørk. Jeg har hatt den på 1,5-2 timer på bildene her.

Litt skjoldete ved håndleddene, men ellers så er fargen veldig fin ellers på kroppen. Fargen holder også ganske godt, men man burde ta en runde en gang i uka. Eneste negative med denne er at jeg føler den tørker ut huden min, og det trekker selvfølgelig ned. Nå skal jeg kjøpe meg en ny og fetere krem enn jeg har hatt pluss at jeg skal kjøpe meg en god olje.

Prisen er ganske stiv (rundt 400kr), og de hadde den heller ikke inne på min favorittbutikk feelunique, men de får den sikkert inn der snart :)

Nå tror jeg frøkna sovnet så da skal jeg gå ned og kose meg med mat og lesing av costume og elle decoration :)

Ha en fin kveld :)

Laser på plass :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag. Jeg slet med å sove i går fordi jeg lå å tenkte på terroren i Paris :( Får helt vondt i magen og syns det er helt forferdelig.

Terroristene vil skape frykt, og det har de klart for min del. Blir ikke noe storbyferie på oss på lang tid kjenner jeg.

Jeg har hentet laseren jeg har kjøpt til klinikken i dag i Oslo. Jeg og Ann-Kristin fra Klinikk Blix i Hønefoss har sammen med legen vår gjennomgått lasertrening og har øvd oss på en pasient. Jeg hadde laser da jeg tok videreutdanningen, men det er noen år siden nå, så veldig greit med en oppfriskning :) Klar for kunder på mandag :)

Etter jul bestiller jeg mest sannsynlig også tatoveringslaser så da får jeg det på menyen også. Det merker jeg at det er mange kunder som etterspør :)

Jeg stoppet på Ikea på vei tilbake for å kjøpe et ekstra trillebord til klinikken, men det skal jeg la ligge til i morgen. Ryggen er sliten nå :/

Victoria sover hos mine foreldre i natt så vi skal bare slappe av hjemme resten av kvelden og sove lenge i morgen :)

Ha en fin kveld :)

#PrayforParis <3

Paris <3

Uke 24 :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag og at dere har en god helg i vente :) Her har det vært fullt kjør hele dagen og jeg har så og si vært i klinikken i ett strekk i 8 timer. Var ferdig klokken 18.30:)

I helgen skal jeg ha fri fra klinikken, men jeg reiser til Oslo i morgen for å ha et lite laserkurs med legen min og for å hente laseren. Jeg gleder meg veldig til å komme i gang, og jeg vet det er mange kunder som gleder seg til å kaste barberhøvelen også :)

Victoria la seg for 40 minutter siden, men har enda ikke latt søvnen vinne:) Den ungen gjør seriøst alt for å holde seg våken. Skulle tro hun var redd for å gå glipp av noe :)

Ellers så har jeg kommet meg til svangerskapsuke 24 nå, og det er stas. "Bare" 16 uker igjen til termin! Kan nesten ikke vente og tar meg selv i å bli mer og mer fokusert på den lille gutten i magen :) Han sparker og roter rundt så fort jeg setter meg eller legger meg ned :) Dessverre så er rygg og bekken ganske så kranglete så jeg gleder meg til time hos manuellterapeut på tirsdag! Selv om det gjør vondt så pleier jeg i det minste å ha noen gode dager etter behandling :)

Magen vokser og vokser og jeg stadig mindre utvalg i klesskapet:P

Kroppen er definitivt dvaskere, men det er fordi jeg har fått trent mye mindre enn hva jeg hadde håpet jeg skulle få til. Heldigvis så føler jeg ikke at jeg har blitt skikkelig tjukk selv om jeg nå har gått opp 10 kilo :/ Kommer sikkert til å gå opp 10 kilo til, men det kan slankes vekk og strammes opp etter hvert :)

Kim skal på kino med en kompis så jeg skal bruke kvelden på litt egenpleie, god mat og tv :)

Ha en fin kveld :)

Goal digger :)

Be one:)

The body shop spa of the world - Hawaiian kukuki vs Japanese camelia

Hei på dere og god kveld :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her har det vært full fres hele dagen, og enda så har jeg litt jobb igjen. Har hatt fri nå i ettermiddag for å få mange timer med frøkna, men skal snart ut i klinikken igjen nå som hun har lagt seg. Det er så deilig og kunne bestemme over egen tid og jobbe når man selv ønsker :) Jeg har lagt ned mange timer for å komme dit jeg er nå, men det er virkelig verdt det. At jeg elsker jobben min er selvfølgelig også et pluss:)

For en stund tilbake så skrev jeg omtale av The Body Shop sin Hawaiian kukui krem som jeg elsket. Da den gikk tom testet jeg Japanese camelia krem i stedet da en ekspiditør i Tyskland mente denne ville gi enda mere fukt.

 

Dette skriver body shop om hawaiian kukuki

 

  • Mykgjørende og perfekt for tørr hud
  • Absorberes raskt og gir næring
  • Inneholder kukuiolje fra Hawaii

 


Dette skriver body shop om Japanese camelia

  •  Gir rik fuktighet og mykgjør huden
  •  Har en lett duft av blomster
  •  Inneholder kameliaolje fra Japan

 


Begge kremene lukter en del, men hawaiian kukuki sin lukt forsvinner og er ikke kvalmende på noen måte. Japanese camelia kremen lukter alt for sterkt, og lukten blir hengende svakt igjen på huden også. Det liker jeg ikke:/ Begge kremene kjennes rike ut og er lette å smøre på. De trekker begge raskt inn i huden, men hawaiian kukui gir absolutt mest fukt av disse to. Med den så følte jeg meg gjennomfuktet hele dagen og huden så virkelig bra ut. Med Japanese camelia krem så føles huden litt tørr etter hvert og faktisk så klør huden min litt av denne.

Prismessig er de helt like (350kr)

Jeg anbefaler Hawaiian kukuki cream, men styr unna Japanese camelia cream med mindre du liker sterkt parfymerte kremer som ikke gir all verden med fukt:/

Ha en fin kveld videre:)

Isadora dynamic lash growth mascara - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har jobbet dagvakt på sykehuset og etter det har jeg jobbet i klinikken. Sov heldigvis godt i natt så har ikke vært noe problem å holde det gående.

Dessverre så er bekkenet mitt veldig vondt så har slitt litt på jobb i dag, men det har vært rolig og mine fine kollegaer er snille og tar hensyn til meg <3 Klinikkjobbingen er heldigvis ikke fysisk tung så det er ikke noe problem å jobbe med frem til fødsel. Mange kunder er bekymret for om jeg blir lenge borte, men planen min er jobbing frem til termin (så får jeg heller sende de en tekstmelding om han skulle komme før) også jobbe igjen 2 uker etter fødselen. Ergo blir det maks 3 uker jeg er borte, så det burde gå fint :)

Jeg skal få i meg litt kveldsmat nå også er det rett i seng for litt tv med mannen også sove!! Jeg har vært oppe siden 05.30 så jeg er rimelig sliten nå :/

Kjører en omtale av den siste mascaraen jeg kjøpte fra Isadora for en stund tilbake:)

Om mascaren (produsentinformasjon)

"Dynamic Lash Growth Mascara fra Isadora inneholder en rekke peptider og naturlige ekstrakter som støtter øyenvippenes naturlige vekst. De aktive ingrediensene er belagt med keratin. Den lille presisjons-børsten sikrer at de aktive ingrediensene fordeles optimalt på vippene og holder seg der. Uten parfyme. Testet av øyeleger."


Prislappen er rundt 150kroner.

Jeg liker koster som er tynne og uten for mye kost, så sånn sett er denne perfekt. Jeg syns det blir alt for mye søl med sånne "megavolum" børster. Denne er lett å legge pent på uten søl og den holder seg fin hele dagen. Vippene separerer seg fint og den smitter ikke til øyelokket eller huden under øynene.

Du trenger vel og merke 2 lag på overvippene om du vil ha litt volum.

Lengre vipper har jeg ikke sett noe til, men de har ikke blitt kortere eller av dårligere kvalitet heller:) Det jeg har gjort er å legge et lag av denne først på over og undervippene også legger jeg et lag med lash and curl (også fra Isadora) på overvippene. Resultatet da er superfint og holder gjennom en lang dag og kveld. Har brukt begge sammen nå i over en måned og ingen av de er i nærheten av å tørke ut foreløpig:) Ikke merket noe til irritasjon, så da kan denne trygt anbefales til de med sensitive øyne :)

Ha en fin kveld:)

Supertilbud på hårfjerning med laser!:)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg fikk sove lenge i dag og har hatt en veldig god dag:) Jobbet i klinikken frem til kl 15  og har etter det bare kost meg med frøkna mi <3 Hun er heldigvis i bedre humør i dag enn i går:) Jeg skal snart reise for å få fikset neglene mine på Dal velvære, og det trengs siden det er 4 uker siden sist. Neglene der holder utrolig lenge så det kan anbefales:)

Ellers så vet jeg nå at min hårfjerningslaser kommer denne helgen, og i den anledning får alle kunder som bestiller time før klokken 10 i morgen 50% rabatt på første behandling:)Her kommer til informasjon om hårfjerning med diodelaser hentet fra min hjemmeside www.skinclinic.no

Mange sliter med uønsket hårvekst og barberer/vokser seg jevnlig for å bli kvitt dette. Med laserbehandling kan du bli kvitt hårene for godt.

Behandlingen foregår med diodelaser med radiofrekvens (nm 810).

Diodelaserbehandling for sjenerende hårvekst ble godtkjent av FDA (amerikanske helsemyndigheter) allerede i 1997. Det er vist i flere studier at varig hårreduksjon på kroppen kan oppnås.

Behandlinger skjer i flere omganger avhengig av hårets vekstfaser. Håret har en livssyklus på 3 faser, og det er kun i vekstfasen at hårene lar seg behandle. Hårene befinner seg ikke i samme faser til samme tid, og det er derfor det er nødvendig med flere behandlinger. For å bli kvitt hårene for godt er det vanlig med 4-6 behandlinger, men lyse hår/dunhår kan trenge noen flere behandlinger.

Det mest optimale er hår som er mørkere enn huden, der kan hårene forsvinne helt etter få behandling. Personer med mørk hudtype må regne med noen flere behandlinger.

Eksempler på områder og deres vekstsyklus.

Overleppe/hake ? 4-6 uker

Armhuler   8-10 uker

Bikini  10-12 uker

Lår/legger  12-16 uker

Rygg  8-10 uker

Er behandlingen smertefull?

Teknologien varmer gradvis opp hårsekkene under huden, men siden laseren konstant flytter på seg så går behandlingen forholdsvis fort og er ikke veldig smertefull. Noen områder er mer sensitive som for eksempel brasiliansk (fjerning av alt hår i underlivet). Diodelaseren har en kjølefunksjon som reduserer sjansen for skader på huden.

Hvem kan ikke behandles?

Pasienter med diabetes, psoriasis, eksem, dermatitt eller annen hudsykdom må ha en legekonsultasjon før behandling.

Pasienter som bruker medisiner som gir økt lyssensibilitet skal ikke behandles.

Områder med tatovert hud kan ikke behandles.

Gravide behandles ikke.

Forberedelser

Unngå overdreven soling og solarium i minst 4 uker før behandling grunnet risiko for midlertidige pigmentforandringer i huden.  Behandling er mest effektiv på lys hud så smør deg heller ikke med selvbruning før behandling.

Du skal ikke vokse eller nappe hårene de siste 4 ukene før behandling da laseren kun virker på hårsekker som inneholder hår i en aktiv vekstfase. Barbering skal du gjøre dagen før eller samme dag som behandlingen skal skje, og det er fint om du aktivt barberer deg i noen uker før behandling for at flest mulig hår skal være i en vekstfase.

Ikke bruk sterke kremer eller peelingkremer den siste uken før behandling.

Etterbehandling

Unngå sterk sol/solarium i 3 uker etter behandling. Bruk alltid høy solfaktor i ansikt i 3 måneder etter behandling selv om du ikke soler seg.

Etter behandling kan huden føles noe sår og den kan bli lett rød så unngå irriterende kremer og peelinger i minst 2 uker.For å bestille time så kan du sende meg melding via min facebookside SkinClinic Jessheim, på post@skinclinic.no eller på 47243036.

 

Ha en fin kveld:)

Farsdag <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin søndag :) Frøkna sov lenge i dag, og det var deilig :) Hun har vært rimelig trassig og vrang i dag. Lå på gulvet og hylte i sikkert 10 minutter bare fordi hun ikke fikk demontere støvsugeren. Jeg får hodepine av mindre:/ Ikke har hun villet ha mat heller, men da vi foreslo hest var hun helt med:)

Vi var på stallen noen timer også dro vi til mine foreldre og spiste vafler. Etter at vi kom hjem derfra har vi spist middag og bare slappet av. Frøkna er i badekaret med Kim nå og skal straks legge seg.

Må si jeg gleder meg til litt egentid nå for nå er jeg sliten av å krangle med frøken vil ikke:( Har planer om fotbad og pedikyr + noen episoder med Justified :)

Ha en fin kveld :)

Familiekos <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en hyggelig lørdag. Jeg og Kim stod ikke opp før i 10 tiden siden frøkna sov hos mine foreldre, og det er som alltid helt nydelig med masse søvn <3

Hentet frøkna i 12 tiden og siden det har vi kost oss masse alle sammen. Vi reiste en tur til Alnabru for å gå på Toys?rus og Victoria storkoste seg selvfølgelig der. Litt nye leker fikk hun, men ikke så alt for mye. Det flommer bokstavelig talt over av leker her hjemme så litt må vi holde igjen. Hun sovnet i bilen på vei dit og da vi tok henne ut av setet så sovnet hun på fanget til Kim med en gang. Det gjør nesten vondt å vekke henne, men det begynte å bli sent så hun fikk ikke mer enn en halvtimes dupp.

Når vi hadde trasket rundt på lekebutikken en stund så dro vi til Mulberry butikken i Akersgata for at jeg skulle få velge julegave. Jeg syns det er like greit å vise hva jeg vil ha så slipper Kim å styre så fælt, og jeg får noe jeg virkelig ønsker meg <3 Gleder meg allerede til å ta det jeg fikk i bruk.

Vel hjemme så har vi bare kost oss foran tv?n og med hjemmelaget pizza. Victoria har nettopp lagt seg og vi skal bare slappe av. Jeg burde vel egentlig ha tatt en treningsøkt, men jeg kjenner at ikke orker. Ryggen er ikke helt bra nå så det blir sofatjeneste. Gleder meg til å få kroppen i form igjen for jeg har innsett at jeg neppe klarer å trene mye i dette svangerskapet heller på grunn av bekkenløsning :/

Victoria tar sin del av husarbeidet :)

Jeg kjøpte meg en superfin nattkjole på Lindex i går. Jeg elsker fargen og digger blondene. Jeg drømmer om en morgenkåpe med blondeermer fra La Perla, men prislappen på 9000kr var en smule avskrekkende så det får bli med lindexblonder inntil videre :P

Ha en fin kveld :)

God helg :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag og at dere har en god helg i vente :)

Jeg har hatt en veldig behagelig dag med lite jobb og mye kos. Fikk sove lenge på morgenen, har spist lunsj med en venninne og har også fått shoppet litt. Har fått kjøpt farsdagsgaver også :) Victoria kjørte jeg til mine foreldre i 18 tiden, og hun skal sove der i natt. Jeg og Kim skal på kino og se på James Bond:)

Victoria fikk nytt frost skjørt i dag, og hun er selvfølgelig i ekstase over det :) Skal ikke så mye til for å glede en liten jente <3

Ha en fin kveld :)

Hudpleie på vinteren:)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag. Dagen her startet litt før 07, og dagen har vært brukt til jobbing i klinikken og en time hos manuellterapeut. Ryggen har kjentes helt grei siste uken takket være henne! Skal fortsette å gå dit regelmessig for å forsøke å holde det i sjakk. Orker ikke tanken på å bli sittende i 10 uker som jeg ble sist. Det var nok de lengste ukene i mitt liv! Ellers så har vi bare kost oss hjemme i ettermiddag, og har brukt mye tid på dotrening også. Victoria elsker å sitte der, og siden hun er så flink (var faktisk tørr i dag tidlig og gikk rett på do for å tisse der) så blir det til at vi sitter en del på badet. Hun blir superstolt når hun får til noe der og klapper og roper hurra for seg selv. Supersøt <3

Nå er hun i seng, men jeg sitter nå her utenfor rommet hennes og følger henne regelmessig tilbake i sengen. Vi MÅ få slutt på dagsovingen asap for det tærer på humøret at vi alltid bruker minst en time på leggingen.

Ellers så har jeg fått noen forespørsler om jeg ikke kan skrive noe om hudpleierutinene nå som det er blitt vinter, så her kommer det.

Rens

Jeg bruker til hverdags en mild rens for fet hud fra Neostrata. 1 gang per uke bruker jeg foaming glycolig wash for en ekstra dyp rens. Denne er for sterk for meg til å bruke hver dag, men passer for eldre, grov og solskadet hud. Denne rutinen er lik sommer som vinter.

Serum

Jeg bruker et fuktgivende serum morgen og kveld. Mange foretrekker å bruke serum kun på kvelden, og alle bruker det kanskje ikke om sommeren heller, men huden min elsker fukten det gir så jeg kjører på året rundt.

Dagkrem

Jeg elsker skin active serien fra Neostrata. Det er en veldig aktiv anti-age serie med kraftige ingredienser. Om jeg bruker den serien hver dag så blir jeg i overkant stram i maska så derfor veksler jeg på mellom den og en lett fuktigivende krem beregnet på fet hud som fort blir blank. Også fra Neostrata selvfølgelig, og begge to med solfaktor som er et must året rundt.

Nattkrem

Skin Active er en favoritt også på natten, men den er sterk og nå på vinteren blir huden min ekstra tørr og da kan jeg ikke bruke den hver natt. I tørre perioder som nå så veksler jeg mellom skin active og en krem beregnet på tørr, fuktfattig og også eksemhud. Den gir rikelig med fukt uten at jeg blir kvisete nå på vinteren, men på sommerstid blir den alt for mye.

Fuktspray

Denne fra Avene er min favoritt, og den har også en veldig hyggelig pris på apoteket. Her får du mye for pengene. Jeg sprayer en dusj over ansiktet når jeg har sminket meg. Til vanlig så bruker jeg mineralfoundation (i pudderform) og litt rouge og solpudder i ansiktet, så denne bruker jeg rett og slett for å få sminken til å sitte godt og for å ikke se så matt ut i ansiktet.

Øyekrem

Nå for tiden så tester jeg ut denne øyekremen fra Neostrata som skal motvirke mørke ringer rundt øynene. Jeg har nettopp begynt med den, men førsteinntrykket er bra. Jeg bruker også skin active sin i perioder, men nå er jeg tom for den så da fikk denne bli med hjem fra klinikken.

De aller fleste har godt av å bytte litt på kremene de bruker da huden ofte forandrer seg i løpet av årstidene. Hudtypen vil alltid være den samme, men mange blir mer fuktfattige når kulden setter inn og vil da ha glede av å bytte til litt fetere kremer.

Ellers så anbefaler jeg at man vasker sminkekoster en gang per uke, skifter på sengen en gang per uke, drikker godt med vann, reduserer inntak av sukker og melkeprodukter, vitamintilskudd og  gode oljer. Mye som spiller inn på hvordan huden har det så en god krem kan ikke gjøre jobben alene.

Om du ønsker en vurdering av huden din og produktanbefalinger så er det bare å ta kontakt med meg på post@skinclinic.no eller 47243036. En konsultasjon er gratis. Sjekk også klinikken min på facebook (https://www.facebook.com/skinclinicjessheim/) og på instagram skinclinic_jessheim

Håper dere får en fin kveld:)

Legedag i klinikken :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg føler meg i bedre form etter en god natts søvn:) Snørra henger fortsatt i, men det kan jeg leve med. Mannen er også blitt frisk så nå er det bare velstand. En annen ting som er bra er at Victoria er så gira på å gå på do for tiden. Hun sier fra når hun skal tisse og bæsje så jeg øyner et håp om at hun skal være bleiefri innen William kommer :) Hun har vært blid og fornøyd etter at jeg kom inn fra jobb, men legging var så klart kjedelig. Nå har hun endelig sovnet etter å ha blitt fulgt tilbake i seng uendelig mange ganger den siste timen :P Mannen har reist for å spille bowling så jeg tester ut express selvbruning fra St.Tropez :)

Ellers så har legen vært i klinikken i dag, og det er som alltid både hyggelig og lærerikt for meg :)

I dag har han fjernet poser/løs hud under øyne med CO2 laser. Dette er en behandling som går forholdsvis raskt, men som krever at man gjør en god jobb selv med rensing og fri fra jobb/skole etterpå. Laseren brenner huden slik at den strammer seg og resultatet vil vare i cirka 10 år!

Her ser dere noen bilder fra behandlingen

Som dere kan se så ser man ikke veldig fin ut rett etter behandlingen, men resultatet etter tilheling er fantastisk! :)

Dr.Truedsson har også fjernet hud etter en navlepiercing som vokste ut. Her var det en del arrvev. Det svarte dere ser er bare markeringspenn:)

Fjerning av piercingarr og konsultasjoner har vi også hatt :)

Neste gang han kommer er 9 desember, og da har han tilbud på lipolyseinjeksjoner (10%). Lipolyse blir også kalt fat away injeksjoner og er super til å fjerne dobbelthaker og kjærlighetshåndtak. Kan også brukes på innside lår/knær/grevinneheng :)

Nå skal jeg kose meg med kveldsmat og en episode av Justified :)

Ha en super kveld :)

Tirsdag, men føles som (blå) mandag :/

Hei på dere :)

Håper at dere har hatt en bedre dag enn meg. Jeg våknet i 03 tiden i natt og fikk ikke sove igjen :( Aner ikke hvorfor jeg bare blir liggende våken for jeg føler meg veldig trøtt....

Klokken ringte 05.30 og da var det bare å komme seg opp og ut. Har jobbet dagvakt på sykehuset, og selv om vakten i seg selv var rolig så var det en h** kø til sykehuset og en h** kø hjem igjen. Litt kø skal jeg tåle, men når jeg er så sliten at jeg føler jeg omtrent svimer av så ser jeg ganske så mørkt på det. Ryggen slo seg selvfølgelig også vrang da jeg tok sparkesykkelen opp til operasjonsavdelingen for å hente noe utstyr. Ikke så mye som skal til med den dumme ryggen min :(

Vel hjemme så var det middag og det som burde ha vært kos med frøkna, men hun har vært et lite trasshelvete i hele ettermiddag, så direkte kos var det ikke. Hun har nettopp lagt seg og jeg håper ungen sovner kjapt så vi slipper å krangle mer i dag.

Mannen dro til Gøteborg klokken 06 i dag tidlig og kommer ikke hjem før om noen timer. Forhåpentligvis så rekker jeg å se han i 5 minutter for jeg svimer av.

I morgen er det legedag i klinikken, men begynner heldigvis ikke med pasienter før klokken 11 så da er det muligheter for å hvile litt etter at frøkna har dratt i barnehagen..zzz..

Ha en fin kveld :)

Barnerommene :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Jeg våknet veldig tidlig i dag og ble liggende å blomstre. Da jeg endelig sovnet igjen våknet frøken fryd, men det tok heldigvis Kim seg av sånn at jeg fikk sove litt til :)

Dagen har jeg tilbragt på Glød Hår og Velvære på Nordstrand hvor jeg har hatt mange fine kunder :) Var ferdig der litt før klokken 16 og siden det hadde vært en ulykke på E6 så brukte jeg 1,5 time hjem :/ Er så glad jeg ikke kjører i rushtrafikken inn og ut av byen hver dag for da hadde jeg blitt smågal!

Vel hjemme så har jeg naturlig nok bare vært sammen med Victoria frem til hun la seg nå :) Hun ville som vanlig ikke legge seg og skulle i hvert fall ikke stelle seg. Skjønner ikke at hun gidder å trasse sånn, men jeg håper det gir seg om ikke alt for lenge. Trassalderen er fint lite sjarmerende til tider:(

Ellers så har jeg kjøpt et nytt teppe på rommet til Victoria i og med at hun kastet opp på det forrige for ente gang på fredag. Finnes grenser for hvor rent det teppet blir i vask så det fikk ta kvelden nå. Victoria har ikke spydd mye i sitt 2 år gamle liv, men når hun har gjort det så har det nesten alltid gått hardt utover gulvteppet:P

Teppet kjøpte jeg på sprell da det passet godt til sengekanten, hyller og skrivepult som også er fra sprell:) Syns også fargene var fine mot skapet fra Ikea (som jeg har malt) :)

William sitt rom bærer foreløpig ikke så preg av å skulle bli et barnerom. Han skal sove i Leandervuggen inne hos oss etter fødsel, og siden mitt walk in closet blir hans rom etter hvert så stresser jeg ikke med å få det ferdig :)

Kommoden huset foreløpig hans klær, og den satte jeg nye knotter på i går. Utrolig hvor mye litt søte knotter gjør for en ellers så dritkjedelig kommode fra Ikea :)

Men hvor skal så walk in closetet mitt være når William flytter på eget rom? Vi skal bygge på huset etter hvert så jeg skal fortsette å ha et eget rom til klærne mine, men inntil videre så får jeg dele det med sønnen min<3

Nå må jeg få i meg noe mat så får dere ha en fin kveld videre :) Blir tidlig sengen her i og med at jeg har dagvakt på sykehuset i morgen :)

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits