DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Neostrata triple firming neck cream

Hei på dere flotte folk :)

Håper dere har hatt en fin helg:) For min del har denne helgen nesten utelukkende dreid seg om jobb jobb jobb! Kunder og litt tid med jenta mi på formiddagen også har jeg jobbet kveldsvakt, og nå skal jeg snart avgårde igjen :/ Ikke superhappy for det, men vakten i går kveld var i det minste ganske rolig, og jeg jobber med hyggelige og flinke folk:) Uansett hvor mye stress det er på sykehuset inni mellom så er gode trygge kollegaer det som gjør at det er ålreit å jobbe uansett:)

Det blir tid til en liten omtale før jeg drar, og i dag tar jeg for meg denne hals og brystkremen fra Neostrata som vi fikk på kurs tidlig i oktober. Jeg har brukt den opp nå, og er klar for å skrive om den:)

 Hva lover produsenten?

Denne kremen skal "plumpe" opp rynker og fine linjer på bryst og hals. Den inneholder neoglucosamine, stamceller fra epler, vitamin E, hyaluronsyre, collagen og aminosyrer. Denne kremen skal forynge huden og mykgjøre grov hud. Den skal også fjerne misfarging og aldersflekker.

Nå er ikke jeg plaget med noe av dette, men jeg har en lang linje som går på tvers av hele halsen som jeg gjerne kunne ha fått litt mindre. Har derfor smurt på morgen og kveld i snart 2 mnd, men jeg må dessverre si at jeg ikke kan se forskjell. Huden min er myk og god, og uten flekker av noe slag, så det hadde vært en fordel om denne hadde vært testet av en med mer plager enn meg selv. Min mor har en solskade på hals og bryst så jeg tror hun skal få en sånn av meg for å kunne si noe om selve huden endrer seg. Jeg kommer ikke til å fortsette med denne da jeg er tilhenger av å bruke så få produkter som mulig :) Den er nydelig som håndkrem og på kroppen (har prøvd det noen ganger), men det blir en litt vel dyr bodylotion:) Denne blir ikke lansert i Norge før til våren, men prisen da vil ligge på 399 kr for 80 ml om jeg forstod det riktig:)

 

Ha en fin dag videre:)

 

FnisFnisFnisBlack friday - galskap!

Hei og god fredagskveld :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Frøkna er fortsatt litt pjusk så hun har vært hjemme fra barnehagen i dag også. Er veldig glad for at jeg ikke har en 8-16 jobb når jeg har en syk unge :/ Har heldigvis Sheena som også hjelper meg masse sånn at alt stort sett går etter planen :)

I dag er det black friday, og jeg ble fristet til å kline til å kjøpe alle julegavene i dag, og det klarte jeg faktisk :)

Jeg tok meg en tur til outleten i Vestby når Victoria sovnet på formiddagen, og tenkte i mitt stille sinn at det sikkert ikke var så mye folk der på dagtid. I was wrong!!! Folk er jo klin kokos! Hver time hadde en eller fler butikker supertilbud på en bestemt vare. Fikk ikke med meg hva og hvor, men havnet ved et uhell inne i en butikk hvor de solgte en ytterjakke til 199kr. Ingen visste hva slags jakke som gjemte seg under plasten, men folk stod rundt i ring som om de ikke hadde fått mat på dagevis og at maten snart ble servert. Hjelpes, var bare å komme seg ut detfra. Sikker på at mange kjøper bare fordi det er billig, og ikke fordi de faktisk vil ha det som er på salg! For meg blir det bortkasta penger.

Forutenom at jeg fikk handlet alle julegavene (- Kim sin) så kjøpte jeg og gaveesker for å slippe å pakke inn da det ser ut som det er ei på 2 år og ikke 28 år som har pakket inn :P

En liten gave til meg selv ble det også. Loafers fra Filippa K. De skal få kose seg på skohylla frem til våren :) Klassiske og fine, og når de er satt ned fra 2000 kr til 500 kr så måtte jeg bare :)

Kim er på julebord og jeg skal pakke inn julegaver og ordne regnskapet for november :)

Ha en fin kveld :)

FnisBli festfin :)

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har dagen vært rolig og frøkna har også vært hjemme fra barnehagen i dag. Hun har ingen symptomer på øyekatarr lengre, men hun er ikke helt i toppform så vi har kost oss hjemme. Jeg har bare hatt noen kunder på formiddagen så har fått tilbragt masse tid med frøkna mi. Jeg har vært så heldig at jeg har fått øyekatarr på begge øynene så her går det i klorafenikoldråper! Jeg har arbeidshelg på sykehuset i vente og håper virkelig at jeg våkner med friske øyne i morgen :)

Jeg holder nok Victoria hjemme i morgen også siden hun har hatt litt feber i dag også, og jeg selv har heller ikke så tett program i morgen så da blir det mere kos for oss :)

Jeg har gjort unna julebordet for denne gang, men tenkte dele noen partyprepping tips med dere som har en del fester i vente den neste måneden :)
1. Skrubb

Dagen før festen så skrubber du hele kroppen med en grov skrubb som får fart på blodsirkulasjonen og mykgjør huden ved å fjerne døde hudceller. Fint som forberedselse til selvbruning er det også.

2. Barbering

Barber deg gjerne dagen før festen for å unngå nuppete og irritert hud. Smør deg med en god fuktighetsgivende krem etterpå.

3. Hårkur

Samme dag som du skal på fest kan du gjerne ta en hårkur, men ikke påfør kuren i hodebunnen, da kan håret fort se fett og flatt ut.

4. Bryn

Napp brynene dine dagen før festen. Gjør det i dagslys sånn at du ser alt. Jeg napper bryn i stua på dagtid så ser jeg godt. Lyset på badet lyver litt.

5. Ansiktsmaske

Dagen før kan det være fint å ta en god maske, men pass på å styre unna de utrensende maskene. Velg en som gir fukt, glød og strammer opp.

6. Bodylotion/olje

Jeg smører meg inn både morgen og kveld med en rik bodylotion, og samme dag som det er fest smører jeg meg med en skimrende olje for en fin effekt. Jeg bruker sjelden strømpebukse til fin kjole og pumps så da må bena skinne litt,

7. Selvbruning

Ikke samme dag som festen, men et par dager før, og da med en variant du er godt kjent med. Aldri begi deg ut på en ukjent selvbruning dagen før en fest. Potenisell katastrofe! Been there, done that :P

8. Negler

Lakk negler kvelden før så slipper du å stresse med det samme dagen. Sjansen for at du ender opp med ulakkede eller stygt lakkede negler som ikke fikk tid til å tørke er stor. Jeg har blitt så vant til støp nå, men har alltid fint lakkede tånegler fordi jeg rett og slett syns det ser fresht ut :)

9. Ekstra smøring

Smør inn føttene i en skikkelig fet krem og ta sokker på. La det virke over natten så våkner du forhåpentligvis med silkemyk hud på føttene. Anbefaler også fotbad og filing et par dager før for ekstra fine føtter:) Jeg personlig er avhengig av å ha velstelte føtter da jeg syns føtter er så usexy, og da må jeg gjøre de så fine jeg kan:)

10.Sminke og hår

Sminke og hår er viktig for de fleste jenter på fest, men om du skal være litt crazy og prøve noe nytt så test det gjerne ut et par ganger hjemme først og ikke prøv det første gang rett før festen. En tabbe jeg har gjort flere ganger :PHa en fin kveld videre:)

 

!FnisØyekatarr...

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har tilbragt dagen med brillene på for jeg våknet i natt med et gjenklistret øye! I går kveld da jeg var på vei i seng våknet frøkna, og da hadde hun over 39 i feber. Hun fikk paracet, kald drikke og masse kos før hun sovnet igjen 1 time senere. Jeg satte på vekkerklokken til 03 for å sjekke tempen på Victoria, og hun var heldigvis helt feberfri da, og det har hun også vært i hele dag.

I dag har det også kommet ut en tann foran nede. Har ikke sett tegn til den engang før den plutselig bare var der i dag, så det kan jo være grunnen til feberen også. Victoria hadde dessverre også et gjenklistret øye i dag, så vi har vært hos legen for å få øyendråper. Satser på at vi er bedre i morgen begge to:) Hun har selvfølgelig vært hjemme fra barnehagen i dag, og jeg regner med at hun blir det i morgen også. Øyekatarr er ekstremt smittsomt så tipper vi fikk med det hjem fra barnehagen i går :/ Takk for den presangen :) Ellers så fikk vi målt crp og tatt streptokokkerprøve begge to hos legen i dag, men prøvene viste heldigvis ingenting. Jeg har litt hovne mandler, noe legen også kunne se, men det er tydeligvis ikke noe bakterielt, men et virus. Kanskje har jeg en mild variant av influensa? Ikke vet jeg, men helt pigg her jeg ikke :((bildet er lånt av helsenorge.no)

Innlegget mitt som heter "Hvordan dør en sykeleier" ble lagt ut på nettsidene til Romerikes Blad i går (http://www.rb.no/jessheim/Nyheter/article7708898.ece) og i dag spurte de om å få trykke det i papirutgaven : ) Det er litt stas faktisk :) Kim kommer snart hjem etter å ha hatt en visning på en av leilighetene som skal leies ut så da blir det litt sofakos før det blir sengen. Krysser fingrene for en feberfri natt og en morgen uten masse gugg i øyet :P

Ha en fin kveld videre:)

FnisBurberry trench <3

Hei på dere :)

Full fart som vanlig her :) Har hatt kunder på formiddagen, lekt med frøkna hele ettermiddagen, en tur til Oslo for å kjøpe denne nydelige burberry trenchen som jeg har ønsket meg lenge:)

Etter at jeg kom tilbake var det rett ut i klinikken for å sette litt botox på en kunde og nå har jeg endelig landet i sofaen :)

Det blir snart senga for min del så får dere ha en fin kveld videre :)

2 gode venner <3

FnisNeoStrata line lift - omtale

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en god start på uken :) Dagen startet tidlig med frøken fryd kl 06, så jeg rakk heldigvis en liten dupp før dagens første kunde :) Ellers i dag har jeg shoppet litt og kost meg med prinsessa mi :) Endelig fikk vi masse tid sammen <3 Har savnet henne etter en uke hvor vi har fått lite tid sammen. Nå etter at hun har sovnet så har jeg jobbet litt, og nå har jeg har en liten pause før kveldens siste kunde.

Resten av kvelden skal nytes med en kopp te :)

Kjører en omtale av line lift produktene til NeoStrata i dag. Disse fikk jeg når jeg var på kurs sist, og jeg har nå brukt de i ca 2 mnd.

Hva er line lift serien?

Et innovativt totrinnssystem for dype linjer og rynker. Skaperne bak alfahydroxy-teknologien lanserer en ny, banebrytende teknologi, Aminofil?. Bygger opp hudens naturlige volum direkte på problemområdet og reduserer rynker og linjer med et synlig resultat.

Nå kan du ?rulle vekk? uønskede rynker; Unødige furer i pannen, såkalte ?bekymringsrynker?. Irriterende kråketær rundt øynene. Nasolabiale linjer som får deg til å se sint ut!

Rynkenes fiende ? uten injeksjoner

Dype linjer og rynker reduseres, og huden føles merkbart glattere og yngre.

De aktive ingrediensene i trinn 1 virker sammen med trinn 2 for å gi størst mulig effekt.

Trinn 1 og 2 må brukes sammen.

 

Aminofil? Activator - Trinn 1

Trinn 1 er en lett gel basert på den virkningsfulle og nyutviklede Aminofil?-teknologien. Applikatoren i form av en ?roller? gjør det lett å påføre produktet direkte på de linjene og rynkene som skal behandles. Applikatoren masserer dessuten produktet inn i huden på en effektiv måte.

Med et lett trykk på toppen av tuben fordeles en liten mengde av produktet på applikatoren. Påfør produktet på nyrenset ansikt, rett på rynken, furen eller linjen. Masser inn overskuddet med fingertuppen og la produktet trekke inn.

Brukes to ganger om dagen etterfulgt av Line Lift Trinn 2.

 

 

Finishing Complex - Trinn 2

Trinn 2 har en kremaktig konsistens og påføres over trinn 1. Den ?forsegler? Aminofil?-aktivatoren og forsterker også effekten av det første behandlingstrinnet.

La trekke inn. Påfør deretter et egnet NeoStrata serum. Avslutt med Skin Active dag-/nattkrem og husk øyekrem. Trinn 1 og 2 anvendes daglig morgen og kveld.

 Dette er det produsenten sier om saken, men har mine nasolabiale linjer blitt noe mindre? Nå har jeg ikke vært så flink å bruke disse to hver eneste dag, men jeg må ærlig innrømme at jeg absolutt ikke ser noe forskjell dessverre. Jeg må ærlig innrømme at jeg heller anbefaler kundene mine Botox i panne, rundt øynene og i sinnarynka, men man kan sette Teosyal i nasolabiale. Disse kan absolutt hjelpe litt om man dedikert bruker de hver dag, og studier viser at de faktisk har en effekt, men ikke så god effekt at de faktisk fjerner rynkene. Det er dessverre for godt til å være sant. Prisen for disse er 450 kr per stk, så da blir det 900 kr for 3 mnd bruk.
Om du flommer over av cash er disse et godt alternativ og supplement, men om du vil ha best mulig resultater som varer lengre så bruk pengene på mer aktive behandlinger:)

 

Ha en fin kveld :)

 

FnisPå harrytur :)

Hei og god kveld:)

Håper dere har hatt en fin dag og at kvelden er rolig :) Frøkna har nettopp sovnet så nå blir det sofatjeneste med en kopp te og nylaget smoothie :)

Vi har vært en tur i Sverige i dag og hamstret diverse :P

Det ble barnemat, smoothies, grønnsaker, dopapir, vaskemidler og diverse mat, men også ble det nye treningstights, treningsbh og treningsoverdel til meg :)

Victoria har snart vokst ut av str 86 så i dag fikk vi handlet inn litt i 92 :)

Da er det bare å starte vaskemaskinen :)

Ha en fin kveld :)

Fnis

Sponset video - Star Tours julekalender 2014

Sponset innlegg

 Hei på dere fininger og god lørdagskveld :)

Håper dere har hatt en god dag og har en fin kveld i vente:) I går var det julebord på Losby gods med sykehuset, og det var kjempegøy:) Jeg hadde hotellrom helt alene, og hadde store planer om å snike meg unna tidlig for å legge meg. Det hele endte med at jeg var i seng 03.30 også banket det regelmessig på døren frem til 04 og 09 våknet jeg av en melding på telefonen. Det ble med andre ord ikke like mye hvile som jeg hadde tenkt, men jeg koste meg masse, og heldigvis styrte jeg unna alt for mye alkohol så jeg er ikke fyllesyk i dag, bare litt trøtt:)

Har hatt kunder i dag også, så da tar det seg ikke helt ut med en skikkelig bakfull behandler:P  Nå er planen sofatjeneste og deilig mat. I morgen skal vi til Sverige, og siden planen er tidlig avreise så blir det vel ikke så alt for lenge til vi legger oss:)

Drømmer du som meg om sol og sommer? Jeg er ikke en som elsker vinterlivet, så jeg tar meg gjerne en tur til sydligere strøk denne vinteren:) Vi får se hva vi får tid til, men jeg skal uansett melde meg på Star Tour sin nye julekalender:) Her kan du vinne reiser hver dag :)

Ta gjerne en titt på videoen:

 

Bli med familien Andersen på juleferie til Thailand. Ny episode hver dag og mulighet til å vinne reisepremier for 75 000 kroner.

 

 

Ha en super kveld:)

 

Sponset video

FnisNeoStrata ultra daytime smoothing cream - omtale

Hei på dere fine og god fredag :)

Håper arbeidsuka snart nærmer seg slutten og at dere har en fin helg i vente :) Jeg har sovet godt i natt og har fått ladet opp til kveldens julebord nå i formiddag med et deilig bad og litt egenpleie:) Jeg skal faktisk reise veldig snart fordi jeg skal sitte på med ei på jobben som også har hotellrom der:) Gleder meg masse, selv om jeg har dårlig samvittighet for liten tid med frøkna mi, men det skal jeg ta igjen hele neste uke :)

Står litt på farten, men før jeg drar kommer omtalen av dagkremen fra den blå serien til NeoStrata:

Hva sier produsenten?

Kremen inneholder: 8 % glykolsyre, 2 % sitronsyre

En effektiv, pleiende dagkrem med AHA, utviklet for normal/kombinert, akneutsatt samt solskadet hud. Ikke egnet til sensitiv hud. Reduserer forekomsten av fine linjer og rynker og forbedrer hudens struktur. Inneholder et bredspektret UVA-/UVB-filter.

Jeg vil si huden min er ganske normal for tiden, men rett etter peeling er den litt sår, og da blir denne alt for sterk! For meg så går denne fint nå for det er en stund siden sist peel, men dette er ikke en krem jeg kan bruke hver dag. Bruker den derfor annenhver dag og da fungerer den kjempefint:) Det prikker og svir litt med en gang jeg smører på, men det gir seg raskt og huden føles bra resten av dagen :)

Alt i alt en veldig god dagkrem, men jeg syns fortsatt Matrix support fra skin active serien er hakket bedre:) Den er virkelig ikke noe for sensitiv hud, men den jobber skikkelig, og er et godt kjøp for deg som har en hud som tåler litt:)

Pris: 399 kr

Ha en super dag videre:)

Puh!

Hei!

Denne dagen har vært et race uten like! Først dagvakt på sykehuset, hjemme 16.30, leke med frøkna og gjøre seg klar for kunde kl 18 og nominasjonsmøte kl 19. Møtet gikk bra, og jeg har nå landet for dagen. Jeg må rett og slette bare hvile meg, så jeg deler denne.

Kommentar overflødig :P

 

Ha en fin kveld :)

FnisNytt fra NeoStrata :)

Hei og god kveld fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har hatt en veldig bra dag med nok søvn i natt, litt avslapning og noen kunder på formiddagen og nå i ettermiddag/kveld har vi hatt fagdag i klinikken:) I dag har vi nok en gang gått gjennom behandling av mørke ringer og poser under øynene, samt kinnben. Kundene våre ble fine og nå er vi slitne alle sammen.

I dag har jeg kun fått vært sammen med jenta mi på morgenen i et par timer og i morgen så skal jeg jobbe dagvakt på sykehuset og etter det er det siste møte i nominasjonsprosessen i Ullensaker Høyre. Spennende dag, men veldig lite familievennlig:/ Fredag skal jeg reise på julebord forholdsvis tidlig og kommer ikke hjem før lørdag så denne uka føler jeg meg som en dårlig mor:/ Victoria bryr seg neppe, men det mammahjertet mitt blør litt <3

Jeg har nye produkter for testing er denne rensen fra normal serien til Neostrata. Denne er ikke for sensitiv hud, men passer for de som tåler produktene godt fra før av. Dette er en dyptvirkende skummende rens som har en høyrere AHA konsentrasjon, noe som gjør denne til en rens som også peeler huden forsiktig.

Dagkremen jeg nå skal teste er for fet og acneutsatt hud. Jeg har ikke acnehud, men den er naturlig ganske fet. Dette er nok ikke en krem jeg vanligvis ville ha kjøpt til meg selv, men jeg føler det er viktig at jeg får testet ut produktene vi selger:) Dette er en lett, oljefri lotion som motvirker og reduserer aldringsprosessen i acneutsatt hud. Inneholder Phytotal om regulerer overskuddsfett uten å irritere + neoglucosamine som klinisk bevis reduserer mørke flekker fra acne og aldring samtidig som hudens struktur og spenst forbedres :)

Nå står hjemmelaget vegggislasagne på menyen og litt kos med mannen foran tvn:)

Ha en fin kveld:)

Meg :/Hvordan dør en sykepleier?

Hei på dere fine:)

Hektisk dag som vanlig her i huset og nå står kveldsvakt på sykehuset for tur :) For de som ikke vet det så jobber jeg på en mage/tarm kirurgisk post, og der har vi alt fra "snille" diagnoser som gallesten, betent blindtarm etc til de tunge uhelbredelige kreftdiagnosene. Hos oss har vi mange pasienter med kreft, og dessverre så er det sånn at når kreften først er oppdaget så er det mange ganger for sent. Det eneste alternativet de ofte får er livsforlengende behandling i form av cellegift eller stråling

 

 (illustrasjonsbilde lånt av Google)

Dette innlegget er inspirert av et innlegg Elin Ørjasæter skrev i forrige uke som omhandlet hvordan leger dør (innlegget kan du lese her: http://orjas.no/2014/11/hvordan-dor-leger/) Jeg syns det var så fint skrevet, og minnet meg veldig om min egen sykehushverdag.

For mange er møtet med helsevesenet preget av en enorm sorg over å få en dødelig diagnose og mange spørsmål reiser seg. Hva gjør jeg nå? Hos de eldre opplever jeg som regel at de aksepterer en slik diagnose med ro, men ofte er de bekymret for de pårørende. Jeg hadde en samtale med en gammel dame for en liten stund siden samme dag som legen hadde gitt beskjed om at hun hadde langtkommen kreft med spredning og at det eneste de kunne tilby var cellegift. Den gamle damen var fornøyd med livet, og selv om hun syns det var trist at hun skulle dø så aksepterte hun at hennes tid her på jorden snart var over. Hun var mer bekymret for hvordan barna kom til å ta det. Selv om barna var godt voksne ville egentlig ikke mor fortelle dem at hun var syk for hun orket ikke maset deres om at hun måtte ta alt av tilgjengelige behandlinger for å forlenge livet.

Så spurte om meg: "Hva ville du ha valgt?" Jeg ble stille en liten stund også sa jeg at jeg personlig ville ha avstått fra behandling og fokusert på smertelindring og en fin tid med mannen min og barna den siste tiden fremfor å gjennomgå strevsom behandling som uansett ikke kunne redde meg. Damen smilte og sa; Takk for at du ikke prøver å overtale meg til behandling, jeg setter pris på din ærlighet, og jeg tviler ikke et sekund på at det er det rette for meg.

Denne samtalen er for meg ganske vanlig. Det er ikke alle som spør meg så direkte, men mange resonnerer som denne gamle damen.

De yngre pasientene er litt annerledes for det er ikke "naturlig" å dø når du er 30 selv om jeg innimellom opplever det. Det er trist og vondt, og jeg tenker alltid at det kunne ha vært meg. Disse prøver somr regel alt av behandlinger uansett forventet utfall for de vil så gjerne litt til, og det forstår jeg godt. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort om jeg ble alvorlig syk nå, men jeg tror jeg hadde droppet det om jeg hadde fått dødsdommen. Døden er tabu, men ikke for meg.. Jeg har også skrevet livstestamentet som jeg har gitt til mine nærmeste. Her har jeg skrevet ned mange punkter som jeg vil de skal følge om det skulle skje noe med meg. Jeg er helt klar på at jeg heller vil at de skal skru av respiratoren dersom det viser seg at jeg har nedsatt hjernekapasitet eller at jeg uansett kommer til å dø. Jeg vil ikke ha livsforlengende behandling dersom jeg skulle bli "grønnsak", men heller få lov til å dø.

Ha en fin dag :)

FnisSmashbox :)

Hei fininger :)

Håper ukas første dag har vært snill mot dere og at det har roet seg for dagen :) Frøkna sov til 08 i dag så jeg føler meg også uthvilt!

Dagen for min del startet med kunder før det bar avsted for å sette på nye negler hos Mari. Blir alltid så fornøyd hos henne :) Hun jobber på Din Beauty på Jessheim :)

Ellers så rakk jeg en liten date med min kjære Anita før jeg hentet frøkna i barnehagen :) Vi har kost oss hjemme også tok vi en liten tur på senteret. Der svingte jeg innom kicks for litt påfyll av sminke. Jeg prøver sjelden noe nytt til hverdags, og jeg kommer sikkert ikke til å begynne med rød leppestift til hverdags heller, men til julebordet på fredag så tenkte jeg kline til med røde lepper, glødende highlight og en kremskygge med litt glød :)

Smashbox er et merke jeg likte tidligere, men så havnet de på dyrevernalliansen sine røde lister så da kjøpte jeg ikke noe mer derfra. Nå er de på grønn liste, og da kan de kjøpes igjen :) Omtale kommer senere :)

Ha en flott kveld :)

FnisTake me in to your loving arms...

Hei på dere og god søndagskveld :)

Håper dere har hatt en god dag! Jeg sovnet seint i går, noe jeg angret på i dag tidlig siden det var min tur til å stå opp med frøken fryd. Vi tok en tur på Elixia når det åpnet også sov hun en dupp etter det :) Mens hun sov koste jeg meg med bladene som kom tidligere denne uken. Der fikk jeg se bilde fra den nye reklamenkampanjen til Calvin Klein! Googlet raskt bildene, og her er hva jeg fant:

Jeg er litt misunnelig på Doutzen :/Den ryggen.. For dere som har sett neste ukes episode av SOA så skjønner dere hva jeg mener.

Neste gang dere skal lage en reklame med Charlie Hunnam så er det bare å ringe meg. Med nok sminke og en god retusj så blir det like fint :P

 

Ellers så har jeg helt dilla på denne sangen! Den er bare helt nydelig <3

Ha en fin kveld :)


 

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits