DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Dagen i dag :)

Hei og god lørdag til dere fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :)  Jeg våknet med øyebetennelse på toppen av den fæle forkjølelesen min i dag så her er det klorfamfenikol og briller på høyt nivå. Får ikke blitt mer sexy :P Victoria er heldigvis nesten bra nå så vi har vært på Egon og spist lunsj med Lene og har hatt besøk av svigers nå i ettermiddag :)

Middagen er inntatt så nå skal resten av kvelden tilbringes på sofaen! Tar på å være på senteret nå som det nærmer seg desember. Takk og lov for at alle julegavene er i hus og allerede pakket inn (husmorpoeng til meg!) for jeg skal definitivt ikke innom senteret før julaften. Simpelten hater det klamme kaoset på kjøpesenter når det nærmer seg jul!
Ha en fin lørdagskveld :)Sminketabbene du forhåpentligvis ikke har gjort :P

Delte denne på facebooksiden min her om dagen, men vil dele den med dere andre også :) Vi har vel alle hatt våre sminkeproblemer undevei, men så krise har det aldri vært for meg i allefall :)

 
Håper du fikk deg en god latter :)Rev og hund :)

Hei fine:)

Dette er bilder tatt av Torgeir Berge (Kjenner han ikke, men fant disse bildene på facebook).

Det er hunden hans og en vill rev i skogen som leker sammen :) Syns dette var så nydelig at jeg ville dele det med dere :)

 


Viser hvorfor rever skal få leve i naturen og ikke bli pelskåpen til ekle egoistiske møkkafolk!Fotballfrua - Provosert

Du trodde kanskje jeg ble provosert av fotballfrue? Nei, tvert i mot, hun er superhot og inspirerende flink til å trene!Det som provoserer meg er alle de drittkjerringene som sitter bak tastaturet og legger ut i det vide og brede om hvor unormal Caroline er. Hvor dårlig forbilde hun er og hvor anorektisk hun ser ut.

Ei jeg skrev også at hun burde skamme seg! Skamme seg? Det er du som skrev det som burde skamme deg! Skamme deg for at du sitter å rakker ned på en annen kvinnes kropp! Tenk om noen hadde skrevet at du burde skamme deg for at du var så feit, unormal og stygg? Da hadde det blitt et ramaskrik herfra til Sør-Afrika!

Hun fremmer trening og et sunt kosthold på bloggen sin, og det er ikke å være et dårlig forbilde. Om fjortisene ikke tåler det så er det noe de mangler hjemmefra! Hun skal fortjener virkelig ikke å få skylda for at unge jenter sliter med kroppen sin. Det er nemlig ikke farlig å være sunn :) Hun har sikkert dårlige dager hun også som alle oss andre, men det må være helt greit og ikke fortelle leserne sine om det (hun blir jo også beskyldt for å være unaturlig blid og positiv). Jeg tror alle mennesker, unge som gamle, skjønner at livet ikke konstant er perfekt :)

Det er de som sitter gjemt bak tastaturet som lirer av seg dritten som er dårlige forbilder i mine øyne.

Hadde hun vært stor så hadde ingen sagt noe annet enn at hun så kjempeflott ut og hyllet hennes kvinnelige former. Uansett hvordan hun ser ut så har vel ingen rett til å si at det er stygt og unormalt? Hadde jeg sett sånn ut 4 dager etter fødsel så hadde jeg vært kjempestolt! Jeg la på meg 20 kilo når jeg gikk gravid, 8 kg er fortsatt igjen. De 8 kiloene er ikke svangerskapet sin skyld. Det skyldes at jeg fra uke 25 fikk bekkenløsning og ikke fikk trent like godt lengre. Veien til litt ekstra mat ble også kort når man satt hjemme og kjedet seg. Skjønte jeg det? Ja da, og jeg kunne sikkert ha spist mindre, men jeg valgte å kose meg litt ekstra (inne i mitt stille sinn håpet jeg kanskje at de ekstra kiloene bare skulle forsvinne av seg selv, men sånt skjer jo sjelden). Det er like normalt det som skjedde meg og det er like normalt at man fortsatt har litt å dra på i tiden etter et svangerskap, men hva man velger å gjøre med det er forskjellig. Ikke kom 3 år etterpå når du er fortsatt er overvektig og skyld på svangerskapet. Det er DIN egen feil!

Om du er tykk eller tynn spilller ingen rolle for meg, hva som er vakkert eller ikke er en smakssak, men jeg syns virkelig ikke at overvektig bør bli sett på som normalen! Det er tross alt usunt å være overvektig, på samme måte som det er usunt å være anorektisk!  Hadde Caroline hatt anoreksia hadde hun aldri klart og bli gravid og føde et barn med normal fødselsvekt. Enkelt og greit:)

Også syns jeg ikke folk skal slenge så mye dritt til folk som har en overmenneskelig bra kropp 4 dager etter fødsel!:) HEIA FOTBALLFRUE!

Og ja, jeg er bittelitt misunnelig) :)

 

 

Dagen i dag:)

Hei og god kveld til dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi er fortsatt ikke i form, men har det greit allikevel:) Gleder meg til å bli frisk! Har vært på styremøte i Ullensaker Høyre i kveld og nå skal resten av kvelden tilbringes i sofaen :)

Tenkte skrive litt om facebook i dag faktisk, for jeg syns det er så mange som klager over teit facebook er. Allikevel er jo nesten alle der:) Jeg personlig syns facebook er kjempeålreit :) Jeg er så heldig at jeg har blitt kjent med utrolig mange bra mennesker gjennom livet og jeg liker godt å følge med folk på face:) Ikke fordi jeg er så nysgjerrig, men fordi jeg gleder meg over at det går bra med folk jeg har blitt kjent med gjennom årene og jeg syns det er hyggelig at folk byr på vitser, fine bilder og morsomme statusoppdateringer:) Så lenge man har et sunt forhold til facebook så syns jeg det er en helt super måte å holde kontakten med folk på:)

 Prøvde å ta bilde av oss sammen i dag. Ikke helt vellykket:)

Ha en super kveld :)Haha :)Dagen i dag + kroppen 3 mnd etter fødsel :)

Hei på dere fine:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi sov som vanlig lenge, eller det vil si Victoria sov lenge. Jeg sliter faktisk litt med å finne roen om dagen selv om jeg er sliten. Merkelig, men det går seg sikkert til. Jeg er fortsatt dritforkjøla, Victoria er bedre og Kim er litt forkjøla enda han også. Dessverre så syns jeg ikke jeg har blitt noe bedre, snarere tvert i mot:/ Men heller nå enn neste uke for snart er det dåp:)

Presten var hjemme hos oss for dåpsamtale i dag også. En utrolig hyggelig og ikke minst morsom prest:) Liker så godt prester som har humor og som byr litt på seg selv. Noen er dessverre litt firkantede, men presten som skal døpe Victoria var helt herlig:)

Ellers skjer det ikke så mye når man bare henger rundt her og er skrall:P FIkk sett neste ukes episode av SOA i dag, og jeg sier bare hjelp for en spennende episode!!! Måtte den serien aldri slutte!!:)

Victoria tok seg en times dupp tidligere i dag, men har etter det bare sovet små powernapper.. Vært grinete og jeg ser jo at hun har vært trøtt, men har vært umulig å få henne til å sove. Har så stort suttebehov om dagen (tipper det snart kommer noen tenner), men vil jo fortsatt ikke ha den forbanna smokken. Prøvd meg med mange forskjellige i dag, duppet i både det ene og andre, men nei da......! Stakkars brystvortene mine sier jeg bare :/ Neste unge: Smokk inn rett etter fødsel. Kødder ikke! Akkuratt nå så ligger hun faktisk oppe å sover, men jeg har en mistanke om at det ikke varer så lenge. Badet henne og la meg litt med henne så hun kunne få bruke meg litt som smokk, og jammen så sovnet hun ikke ganske så raskt! Lov å krysse fingrene for at det varer til i morgen?

Har dere sett www.tegnehanne.no ? Anbefaler en kikk på siden hennes om du trenger en god latter. Dama er utrolig morsom:)

Dette er resultatet etter noen uker med mye trening og sunt kosthold. Kroppen har trukket seg en del sammen og magen er nesten flat igjen. Har skikkelig grevinneheng og ræva er merkverdig nok litt flat (Den var IKKE det før svangerskapet), men det er sånt som kan trenes finere:) Har ikke gått ned mer enn 2 kg, men kjenner at noe flesk er byttet ut med muskler, og det er i det minste postivt! Det er også deilig å få på seg noen av de gamle klærne sine igjen. Ikke noe som er mer motiverende enn det:)

De siste 8 kg kommer til å være seige å få av, men jeg får det til fordi jeg vil det :)Nok en dag uten merkeklær her i gården, mon tro om det er derfor hun har vært så sutrete i ettermiddag? Får reise ut å kjøpe noe dyrt til henne i morgen :P


Ha en flott kveld :)<3Dagen i dag :)

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg startet dagen med en sjekk hos tannlegen! Alltid noe jeg gruer meg til, men utrolig godt å få det gjort! Heldigvis så alt bra ut og jeg hadde ingen hull:) I løpet av mine 27 år har jeg kun hatt 2 hull i tennene, og det er jeg faktisk litt stolt av :)

Ellers så har jeg hentet salgsmelding hos biltilsynet for det ser ut til at bilen min blir solgt på søndag :) Kanskje litt sært, men på en måte vil jeg savne bilen litt, har hatt den i 4 år, og den har vært veldig snill mot meg og har alltid startet uansett hvor kaldt det har vært :) Men jeg må nå ærlig innrømme at det er superdeilig med nye biler også :)

Nå har vi nettopp fått i oss litt middag og har ingen andre planer om å ta det helt med ro resten av kvelden :)

 

 

Ring barnevernet! Victoria har billige klær på seg i dag og!!! :P


Sjekk blikket:) Ser ut som om hun også vurderer litt tomatsuppe :)

Ha en fin kveld :)
Homofob?

Elsker svaret :)

 

Inspo Zara

 

Hei på dere:)

Kikket litt på nettsidene til Zara i går kveld ble så fristet til å klikke hjem en hel haug med klær! MEN, jeg skal ikke gå bananas på shopping før kroppen er fin igjen, og selv om ting har blitt bedre så er det fortsatt 8 kilo igjen til trivselsvekta! Når jeg har nådd målet da skal jeg unne meg nye klær, ikke før:) "Må" ha en ny kjole til en bursdagsfest i desember da, men den skal være en type kjole som kan brukes når jeg er har nådd vektmålet mitt også:) 

Ha en bra tirsdag :)

Merkeklær til barn??

Hei og god mandagskveld til dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har bare kost oss inne etter trilleturen og nå står medlemsmøte i Ullensaker Høyre for tur:)

De siste dagene har det vært mye prat om merkeklær til barn og at mange foreldre føler seg presset til å kjøpe dyre designerklær til barna sine. Noen mener de som ikke kjøper merkeklær er misunnelige på de som tar seg råd til dette, men det er jammen meg det dummeste jeg har hørt! Babyer og barn vokser i kjempefart og rekker strengt talt ikke slite ut noenting (med unntak av litt større barn så klart) før de vokser ut av det. Barn vet heller ikke forskjell på Zara og Burberry, det er det bare foreldre som vet.

Da jeg var 20 uker på vei var vi i New York og der bugnet det av dyre designerklær til barn. Her snakker vi bodyer for over 1000 kr stykket! 

Kikket jeg på de? Ja.

Hadde jeg råd til å kjøpe ? Ja.

Kjøpte jeg noe? Nei!

De hadde absolutt mye lekkert, men Victoria har vel ingen glede av de klærne og nå har jeg allerede en full skuff med klær som ikke passer:/ Ingenting har rukket å bli slitt og jeg skal selvfølgelig spare på de til neste baby! Gjenbruk er tingen for ingen babyer og barn trenger ikke noe annet en gode, myke og komfortable klær. Dyre klær til småtassene er fullstendig bortkastede penger og de vil være mye mer takknemmelige om du heller setter av litt penger til dem for en dag blir de voksne og trenger både førerkort, bil og leilighet! Vil heller ha muligheten til å hjelpe til senere i livet fremfor å kaste bort pengene på dyre klær nå.

Jeg kjøpte meg heller en klassisk Chanel veske til meg selv jeg når vi var i New York i stedet for jeg:) Sikker på at hun vil elske å arve den fra mamman sin en vakker dag for det er tidløs design som kommer til å vare evig i motsetning til barneklær. Noen vil kanskje mene det er fullstendig bortkastet å bruke så mye penger på en veske også, men jeg må si at jeg ikke angrer en dag på det og den vesken blir mye brukt! Tar man pris per gang man bruker det så vil det i lengden ikke bli så galt. Hvor mange har ikke kjøpt masse på kjedebutikkene som bare henger i skapet? Mange vil jeg tro, og jeg har en del selv. Når kjøper ikke jeg masse dyr design hver måned, men noe har jeg unnet meg, men det er ting som er tidløse, og som blir mye brukt :)

Kvalitet skal hun selvfølgelig få, men dyr design? Nei, den dagen hun kan kjøpe seg dyr design selv så gjerne for meg, men jeg har ikke tenkt å bruke en formue på designerklær til et lite barn uansett hvor mye "press" jeg måtte bli utsatt for:) Victoria skal ikke oppdras til å tro at de med billige klær er mindre verdt og skal mobbes av den grunn:)

Spør du meg så er foreldrene som gir etter for denne type press mindre intelligente og skaper en dårlig økonomisk situasjon for seg selv på sikt. (Er du like rik som Røkke så skjønner jeg at du kan kjøpe så dyrt du bare orker, men der er ikke flertallet inntektsmessig) :)

 Det mye viktigere å eie egen bolig, eie bil og ha penger i banken fremfor en snobbeunge som kles opp for foreldrenes skyld:)  Bare tenk deg den dagen de blir tenåringer? Da blir de enkle å ha med å gjøre tenker jeg:)

 

Her har vi Victoria i dag:) I billigklærne sine fra H&M og Babyshop :P


Ha en fin kveld :)
Trilletur i novembersola:)

Hei igjen :)

Vi har nettopp kommet tilbake fra trilletur i det nydelige været og frøkna ligger nå å sover i vogna si på terrassen :)

Her er bildene jeg tok underveis :)


Nyt dagen :)

Ratatouille

god mandags morgen til dere:)

Håper formen er bra og at dere er klare for en ny uke :)

 

Starter uka med å dele denne deilige oppskriften med dere :) Som alltid vegetarisk, men det har dere bare godt av også dere som spiser kjøtt :)

 

RatatouilleDu trenger:

2 auberginer, i terninger

2 løk, hakket

2 squash, i skiver

2 paprika, strimlet og med frøene fjernet

4 tomater

3 fedd hvitløk, knust og finhakket

1 dl hvitvinseddik

Olivenolje

Fersk timian

Fersk basilikum

Salt og nykvernet pepperSlik gjør du:

Skjær et snitt i tomatene og legg dem i en bolle. Hell kokende vann over og vent 1 minutt. Deretter fjerner du skallet og deler dem i to. Fjern frøene og skjær dem i mindre biter. Varm olivenolje i en stekepanne og stek grønnsakene hver for seg til de har blitt gylne, med unntak av tomatene. Ha deretter alle ingrediensene i en kjele sammen med salt og nykvernet pepper, og la det koke i 30-40 minutter eller til alle grønnsakene er godt møre, Tilsett eventuelt litt vann underveis hvis det blir for tørt. Server som en enkel rett alene eller som en forrett:)

Enkelt & sunt :)

 

Ha en bra mandag videre :)

Søndag på Algarheim :)

Hei og god søndagskveld til dere:)

Er det bare meg eller blir dagene veldig korte når det blir så fort mørkt? Hadde store planer om en trilletur, men plutselig ble det svarte natta her og da er det ikke like fristende å rusle ut.. Kim er nå i badekaret med Victoria. Hun har fått litt grøt, og da må bading til etterpå. H :) Vi har hatt en veldig rolig og bedagelig dag og har ikke fått gjort annet enn husvask og middag, men ingen av oss er i form, så det er like greit. Bikkjene nyter også freden i huset og ligger godt plantet i sofaen nærmest peisen:)

Gleder meg til forkjølelsen slipper for jeg vil trene!!! Er inne i en veldig god spise og trenefase nå så typisk at vi skulle bli skralle alle sammen her. Minst skrall er forsåvidt Victoria. Der er det full fart :) Merker godt at jeg blir mer fysen på godis når jeg bare slapper av hjemme, så at trening og sunt kosthold henger sammen det er helt sikkert :) Har vært sånn passe flink allikevel da selv om det ble en del smågodt i går kveld. Vanskelig å bare ta et par biter når man har en hel skål stående foran seg. Derfor skal det ikke være godis i skapene i ukedagene, for da blir det nesten umulig å ligge unna, i alle fall for meg :)

Selv om jeg har lagt inn et ekstra gir på sunt kosthold så merkes absolutt ikke det på melkeproduksjonen. Man skal være forsiktig med slanking når man ammer, så derfor er jeg ikke på en streng diett, men jeg prøver å kutte ut sukker og raske karbohydrater og heller fokusere på mer proteiner og fett i kosten :) Har derfor ikke gått ned så mye, men ser forskjell på kroppen og satser på at normalvekta er der i februar (Har 8 kg igjen) :)
Ha en fin kveld fininger :)
Halloumi og aubergineburger

Hei og god søndag til dere:)

Håper helgen har vært bra og at søndagen brukes til å lade opp til uka:) Her i huset sov vi lenge i dag også! Deilig:) Lille Victoria sovnet som vanlig ikke før sent, men hun sov til 11, så det er vel en fordel med den lille b-menneske babyen vår :)

Vi har spist en god frokost og vasket andre etasje. Victoria sovnet nettopp i vogna si og da gikk Kim ut for å ordne med bilen min og rydde litt i garasjen.Jeg nyter stillheten og en kopp te og skal snart få lest nyeste utgaven av Costume :) En helt deilig start på søndagen med andre ord :)

 

Deler en oppskrift med dere i dag, nemig Halloumi og aubergineburger:) Et sunt og godt vegetarmåltid!

 

Du trenger:

1 aubergine, skåret i 1 cm tykke skiver

1 halloumiost, skåret i 8 skiver

4 burgerbrød eller rundstykker

4 salatblader

Olivenolje til steking

 

Chilisaus:

2 fedd hvitløk

1 rød paprika

1 rød chili (fjern frøene)

1 ss olivenolje

1 ts malt spisskummen

salt og nykvernet pepper

 

Hummus:

1 boks kikerter

saft av en 1/2 sitron

1 fedd hvitløk

1 ts malt spisskummen

3 ss olivenolje

1 ts tahini

salt og nykvernet pepper
Slik gjør du:

Lag chilisausen ved å ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Bland i noen sekunder til du får en tykk saus.

Hummusen lager du også i en kjøkkenmaskin eller med stavmikser. Bland til du får en fin pure. Tilsett litt vann om den blir for tykk. Sett chilisaus og hummus i kjøleskapet. Varm ovnen til 130 grader og hold burgerbrødene varme. Deretter varmer du en grillpanne og pensler aubergineskivene med litt olivenolje. Grill auberginen på begge sider til den har blitt myk og gyllen. Ha litt olje i en vanlig stekepanne og stek halloumiskivene til de er gylne. Smør et lag hummus på den ene delen av burgerbrødene og legg lag på lag med salat, aubergine og halloumiskiver samt chilisaus:)

En annerledes, men veldig god burger :)

 

 

 

Slapp lørdag :)

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en fin lørdag:) Her er vi småskralle alle sammen så vi har tidenes slappeste lørdag! Vi sov til 11 og Victoria sov til 12 (!!). Riktignok en del våken i natt, men uansett. Vi trenger litt ekstra søvn når vi er forkjøla. Hadde egentlig planer om en trilletur, men var så kaldt i dag at jeg rett og slett ikke gadd. Lov å være litt late innimellom også. Vi skal snart lage god middag og spise litt godis siden det er lørdag og jeg faktisk har vært utrolig flink til å spise veldig sunt de siste ukene uten noe godis i det hele tatt, så i dag fortjener jeg det rett og slett:)

Vi sitter også hundevakt for lille Bella i helgen :)

Ha en fin lørdagskveld <3 

 

Er det ikke sånn folk blir kjendiser i dag da? :P

 Dagen i dag :)

Hei og god fredag til dere fine:)

Vi hadde planer om å dra på fredagslunsj på jobben i dag, men jeg har på mystisk vis klart å skru av klokka sånn at jeg våknet ikke før 10.30!! Victoria sov helt til 11.30 (hun har selvfølgelig vært våken flere ganger for mati løpet av natten). Trengte tydeligvis en lang morgen begge to, men vi fikk da reist dit en tur allikevel :) Stakk også innom jobben til mamma også + at jeg fikk kjøpt julegaver og julekjole til Victoria + en liten julegave til Kim. Umulig å kjøpe noe til den mannen!

Victoria ble kjempesinna når vi skulle kjøre hjemover fra Lillestrøm til tross for både tørr bleie og mat, så endte med at jeg stoppet langs veien for å kose med henne. Hva gjør man ikke for ro i baksetet. Det er virkelig terror med en sinna baby, og da gjør man det som må til for å få ro, i Victoria sitt tilfelle er det stort sett litt puppekos som gjør susen :)

Frøkna er litt bedre i forkjølelsen i dag og er i det store og hele i godt humør, men veldig trøttesen når jeg prøvde å ta bilde av henne :) Jobber veldig med å stappe fingrene i munnen for tiden, får ikke helt tak på tommelen enda:) Jobber fortsatt med smokken, men det er fortsatt uinteressant. Pupp er bedre:)

Ha en fin kveld videre :)

Dagen i dag :)

Hei og god kveld til dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Fikk trent litt på dagen i dag, men Victoria var litt lei seg på barnepassen, så derfor avbrøt vi litt før og dro hjem.

Lille jenta mi har blitt litt forkjøla så vi har kost oss inne resten av dagen i dag foran peisen og med et godt bad :) Nå ligger hun å sover på ammeputa og bare koser seg. Er litt tett i nesa og hoster jeg også så nå tar vi noen dager hjemme. Ikke noe vits å dra på trening når man ikke er helt i form, og jeg tar heller ikke med meg henne dit når hun er forkjølet. Ikke bare for hennes del, men også for de andre barna som er der sin skyld :)
Fantos var ikke interessert i å bli tatt bilde av i dag :PVi har fått enda en ny bil som jeg også liker veldig godt:) Dette er en Mercedes C200 :)Ha en fin kveld :)

Hudpleietips til vinteren :)

Hei og god morgen til dere :)

Håper dere har hatt en god natt:) Det har vi og nå står trening på programmet:) Deilig! I går gikk en hel dag med mine gamle jeans uten fare for blodpropp også! Det er elskbart, selv om de det sitter mange mammakilo på fortsatt :P

Vi går inn i vinteren nå og det kan være en litt kjip periode for huden for de fleste av oss:)
Her kommer derfor noen råd til dere:

Er du plaget med tørr/stram hud etter rens så er renseproduktet ditt for hardt. Det skal nemlig ikke kjennes sånn ut :) Bytt derfor ut rensen din med rensemelk eller krem uten såpe. Bruk gjerne et serum eller en olje som underlag for dagkremen din. Ansiktsvann hjelper også huden din til å trekke til seg de næringsrike ingrediensene. Kremen du bruker trenger ikke være veldig fet, men den må være ekstra nærende (gjerne oljebasert) på vinterstid :) Skrubb huden en kveld eller to i uka og ta en nærende maske også 1-2 ganger per uke:)

Bruk riktig sminke! Har du veldig tørr hud kan pudderfoundation få deg til å se enda tørrere ut. Jeg plages sjelden av tørr hud så jeg kan bruke min pudderfoundation året rundt, men om du er det så anbefaler jeg heller en flytende variant. Trenger du god dekke så har Clarins mye bra, trenger du ikke så mye kan du f.eks prøve deg på en BB-cream (Jeg liker den fra Body Shop). I stedet for tørr rouge kan man i stedet bruke en kremrouge. Det blir aldri pent på meg for jeg har litt fet hud i kinnene, men passer fint for vintertørr hud :)

Litt olje på tørre neglebånd hver kveld gjør også susen. Jeg får fort tørre hender (spesielt når jeg er sykepleier, mye hånddesinfeksjon) og er opptatt av gode håndkremer. Min favoritt er hemp håndkremen fra Body Shop.

Elektrisk hår er jeg som mange andre også plaget med spesielt på vinterstid. Det kan hjelpe og bytte ut balsamen med en nærende hårkur for en liten periode :) Bruk også hårolje eller serum for å samle og roe ned håret.

Tørr hud på kroppen? Kjør på med fete kremer og oljer!! Vinteren tørker i allefall ut huden min så jeg smører meg alltid etter dusj! Har du tid så kan du også ta fotbad en gang i uka og smøre føttene med en fet fotkrem. Ta på deg sokker etterpå og sov med dem så får kremen virkelig trukket inn i huden. Jeg har ikke fått gjort det på lenge, men det skal bli gjort om ikke lenge :)

Nå som vinteren slår inn for fullt er det også lekkert med litt mørkere neglelakk (jeg lakker mine med shellac så slipper jeg ordne med neglene så ofte) og gjerne også litt tyngre parfymer:) Litt mørkere leppestift kan du også dra på med om du tør:) Jeg syns i allefall litt mørke lepper kan være superlekkert :) Bare se på disse hotte damene her :)


Ha en deilig novemberdag vakringer)

Mammahysteri :)

Hei og god kveld til dere :)

 

Vi har vært på farta i hele dag og kom først hjem klokken 18 :)

Først var det lunsj med jentene i barselgruppa, hjem å vaske hus og etter der dro vi til mamma for å spise middag :) Ikke fått klemt inn ei treningsøkt i dag, men det taes igjen i morgen tidlig :)Kim kommer hjem fra Marbella i kveld også, deilig å få han hjem igjen :) Nå blir det litt amming og litt grøt før vi hopper i badekaret og tar på pysjen :)

Dagens innlegg handler i bunn og grunn om hysteriske mødre (Det finnes nok hysteriske pappaer også, men tror mødrene er i flertall) :) Det er så mange mammaer der ute som leser og suger til seg så mye  informasjon, både fra pålitelige og ikke fullt så pålitelige kilder. Man kan bli sprø av mindre for alle barn er forskjellige og det som funker for en mamma funker ikke nødvendigvis for en annen :)

Når det gjelder disse små så syns jeg mange drar den alt for langt. Det er ikke rart at barn utvikler allergier og ikke tåler den minste ting. Sånn som mange holder på i dag så kommer det til å bli mange pinglete skralle unger i fremtiden. Skulle nesten tro man måtte sprite hendene (og ikke minst puppen) før man er i nærheten av barnet. Babyene får ikke noe naturlig motstandsdyktighet om de ikke utsettes for noe i det hele tatt. Derfor har jeg latt hunden være nær Victoria fra dag 1, de gangene hun har fått flaske så har jeg ikke kokt de i 15 min etterpå (de er selvfølgelig rengjort, men ikke desfinfisert), huset vaskes ikke hver dag, jeg spriter meg ikke for å ta på henne og om det er noen som er forkjølet så er det ikke sånn at jeg rømmer avgårde med henne heller. Litt tåler faktisk barn!

Da jeg gikk gravid sa mange at jeg ikke måtte spise jordbær og spinat for det kunne visst gjøre at ungen fikk allergi. Mulig det sa jeg, men at de to tingene skal gjøre min lille allergisk har jeg vondt for å tro så med mindre man kan vise til seriøs forskning så fortsatt jeg å spise det (ikke i enorme mengder såklart). Spiste heller ikke f.eks muggost og sånne ting som beviselig kan være skadelig og jeg drakk naturlig nok ikke alkohol eller røyket (mener forøvrig det burde ha vært straffbart å drikke og røyke i svangerskapet, men det får bli en annen diskusjon). Som ammende også så påstås det at jordbær og spinat skal kunne provosere frem allergi, men det spiser jeg fortsatt og ser ingen tegn til allergi hos min lille frøken :)

Noen mener også at man for all del ikke må gi litt grøt når de er 3 mnd for det kan gi alvorlige senskader (??!!). Jeg presser naturlig nok ikke i Victoria grøt og hun får bare smake bittelitt tynn grøt, men ærlig talt i "gamle" dager drakk de kumelk fra de var født (ingen mme den gangen om du ikke fikk ammet), ikke en flaske ble kokt og sterilisert på samme måte som i dag, de fikk grøt fra 2-3 mnd alder (det fikk jeg og, og er ikke allergisk mot noe), hygienen var en ganske så annen, men vet dere hva? Folk var MYE mindre allergiske da enn de er nå. Jeg er ikke en sånn person som mener alt var bedre i gamle dager, men at folk var mindre hysteriske det er jeg helt sikker på.

Folk i dag har så store forventninger og krav og så mye tilgang på mye ulik informasjon at det er ikke rart at folk blir forvirret og ikke minst så tror jeg noen kan bli deprimerte av alt "maset" :)

Noen ganger må man bare følge mammafølelsen for det er faktisk du som kjenner barnet ditt best :) Og er du usikker så snakk med en rolig mamma, ikke ei som baserer svarene sine på noe hun har lest, men faktisk erfart :)

Sressa mamma = stressa barn

Rolig mamma = rolige barn (stort sett :P)


Ha en fin kveld videre :)


Dagen og grøtstart :)

 

Hei på dere fine :)

Håper dagen har vært bra :) Min mamma var her fra 10.30 til 15.00 i  dag så jeg trente, dro hjem fo dusj, amming og mat også dro jeg på senteret for å handle gavebokser, gaveposer, bånd etc. Jeg er ekstremt ræva til å pakke inn i gavepapir, så alt jeg kam putte i boks eller pose er gull :)

Ellers har vi bare slappet av og nå har vi nettopp tatt et lite bad :) Victoria sovnet nettopp på ammeputa som vanlig, og i dag har hun sovet uvanlig mye til henne å være, men innimellom er det sove mye dager og andre ganger er det spise mye dager :)

 Vi har begynt med grøt hver kveld nå:) Hun liker det kjempegodt! Bruker Hipp risgrøt som er ment fra 4 mnd og oppover. Victoria er bare 3 mnd, men hun er nok klar for litt grøt ser det ut som, det hjelper også mot gulpingen hennes :)Ha en flott kveld :)
 

Primer - luksus vs budsjett :)

Hei og god morgen til dere:)

Natta har vært bra, men frøkna sovnet som vanlig ikke før klokken 23 i går heller:) Har ammet henne et par ganger, men ikke sett på klokken, så når hun vekket meg kl 08.30 for mer mat så oppdaget jeg at den ene puppen ikke har blitt ammet på i natt. Ergo: Et melkesøl over hele meg og senga.. Vel vel, fikk ammet henne på den sprengte puppen og da sovnet hun som en stein igjen. Noen fordeler er det altså med b-menneske babyer; de sover lenge om morgenen så man får litt tid på seg til å gjøre seg klar for dagen:)

Min mamma kommer hit snart for å være barnevakt noen timer så jeg får trent og handlet inn litt gavpapir, lappet etc. Noen ganger det faktisk utrolig deilig å kunne dra å handle uten baby for det går virkelig hundre ganger fortere og man blir ikke avbrutt :)

 

Dagens lukus vs budsjet innlegg handler om primer:) For dere som ikke vet hva det er så er det en krem/gele som påføres før foundation for å få den til å sitte lengre og for å fylle inn linjer og porer i huden :) Jeg bruker ikke dette på et daglig basis, men om jeg skal noe spesielt (vært lite av det i det siste) så bruker jeg det. Er ikke så tilhenger av mange lag med sminke og produkter på huden for innbiller meg da at den nærmest ikke får puste, derfor alltid mineralfoundation eller BB cream til hverdags :)

Vet at mange bruker smashbox sin og at den er veldig populær, men de tester på dyr og den er også veldig dyr, så anbefaler ikke den. BareMinerals og Glominerals har begge primere som begge er veldig bra, men dette er dyre saker:) Litt billigere på nett er det riktignok. Glominerals sin primer (15 ml) koster 192 kr og Bareminerals sin koster 200 kr (30 ml) på www.strawberrynet.com. Bareminerals sin koster 185 kr på www.feelunique.com, så litt billigere for den der:)  Anbefaler en av disse om du bruker det ofte :) Jeg har selv brukt primer fra Bodyography (249 kr for 30 ml) fra www.coverbrands.no og den har jeg hatt så lenge nå at den mest sannsynlig har gått ut  på dato. Har både varianten clear og tahitian glow (fin på sommeren). Liker begge to veldig godt og prisen er ikke så verst selv om du så klart for mye mer igjen for pengene ved å handle på feelunique eller strawberrynet:) 

Bruker du lite sminke i hverdagen anbefaler jeg ikke dette produktet i det hele tatt med mindre du har store porer og linjer i huden for da kan dette være noe som gir deg mer "fyll" :) Bruker du derimot flytende foundation hver dag kan absolutt dette være noe for deg :) Som jeg har skrevet tidligere så anbefaler jeg aldri å bruke de billigste produktene når det er snakk om noe som skal ligge inntil huden din hele dagen. Det er som regel en grunn til at ting er billig! Når det er sagt er ikke nødvendigvis det dyreste det beste, men det handler om hva slags ingredienser som er brukt og om noen av de er kjent for å irritere huden. Ting som f.eks er tilsatt mineralolje vil gi de fleste mer kviser og uren hud. Det er fyllstoff nr 1 i billigbrukter (og dessverre i noen dyre) :(

 


Ha en fin dag :)

Dagen i dag :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra mandag :)

Her har det vært stille og rolig etter trening i dag, men har fått bestilt nesten alle julegavene på nett :) HATER  kjøpesentre i Desember så deilig og kunne sitte hjemme å titte og få alt tilsendt hjem :) Har ebda ikke kjøpt noe til Kim riktignok, der er jeg helt blank på hva jeg skal kjøpe :P Noen tips? :)

Vi har nettopp tatt oss et bad og planen var at frøkna skulle bli trøtt av det, men nei, hun er lys våken og superhappy så kan ikke prøve meg riktig enda:)

 


Ha en fin kveld :)
Morrocanoil intense hydrating mask - omtale

Hei og god mandag til dere fine :)

Startet dagen med spinning og styrke i dag så her ble uka kickstartet:)

Da jeg dro til Skjervøy for noen uker siden spurte jeg om mamma kunne kjøpe med en liten hårolje fra jobben sin (hun er frisør), og da ble det en liten flaske + denne hårkuren fra Morrocanoil hun hadde med til meg. Aldri prøvd eller hørt om denne hårkuren før, men gav den da et forsøk, og det er jeg glad for!!

Dette er en kur som skal brukes 1-2 ganger i uken, mellom shampoo og balsam. La den virke i 5-7 minutter. Den skal gi fuktighet til tørt hår, og dette må jeg si er noe av det beste jeg har prøvd!!

Nydelig lukt, drøy i bruk og jeg kjenner faktisk merkbart forskjell på håret:) Morrocanoil er dyrt i salong, men noe billigere på nett.

 


Terningkast 6

Pris:

www.feelunique.com  247 kr for 250 ml og 76 kroner for 75 ml :)

Verdt å teste ut:)

Ha en fin dag videre :)

Dagen i dag :)

Hei på dere fine:)

 

Vi har vært på trilletur i dag:) Gikk i nesten 2 timer i det nydelige været :) Ellers har vi badet og kost oss litt :) Deilig å se at så mange andre av dere også ikke har barn som er helt etter boka i forhold til soving:) Frøkna mi sovnet kl 16.30 og sov i 1,5 time. Hun var trøtt og sur så kunne liksom ikke holde henne våken til 19 og lagt henne da heller for det ville ha blitt et helvete uten like!

Ellers holder jeg på å lime bilder inn i fotoalbumenet og drikker te. Ting tar tid med baby i hus så blir ikke ferdig med med det første:) Kim reiste til Marbella en tur i dag tidlig for å kikke litt på leiligheter/hus. Mulig det blir en feriebolig på oss etterhvert:)

Avslapning er på programmet i kveld før uka starter med trening igjen i morgen tidlig :) Jeg begynner faktisk å se forskjell på kroppen min nå, men det er laaaaangt igjen til jeg er der jeg vil være :)

 

Blide babyen min  <3Sjekk det nydelige været i dag:) Sjelden at det er sånn i November!


Ha en fin søndagskveld :)

Noen som kjenner seg igjen? :)

Jeg er ikke på diett nå, men de gangene jeg har kjørt litt for hardt har det ofte endt sånn her :)

Leggerutiner... Tips?

Hei og god morgen:)

Håper dere har hatt en god natt:) Det har vi selv om Victoria selvfølgelig sovnet sent i går også..Hun ligger fortsatt og sover, men mor våknet og da tok meg en dusj og ordnet meg litt frokost.  Fikk en kommentar av en leser om jeg ikke hadde tenkt å innføre leggerutiner, og jo det vil jeg så gjerne. Er jo ikke det at jeg ikke prøver :P

Prøvde å legge henne tidlig i går, men hun var rett og slett svært lite samarbeidsvillig, og i og med at skikekur ALDRI skal prøves hos oss så gav jeg til slutt opp, tok henne med meg med ned, koste med henne, ammet og lekte litt og da vi la oss sammen senere sovnet hun lett som bare det. Når hun da har sovnet er det bare å løpe inn til far i huset for en liten voksendate, og når den er over er det bare å tusle tilbake til Victoria. Jeg er helt sikker på at den ungen har en liten radar som stadig sjekker om mamma er like ved for noen ganger når hun ligger der å sover så åpner hun et øye og titter bort på meg også sovner hun igjen med en gang. Lille sheriffen min passer på:)

De (bøkene, og helsesøsterne som forteller oss hvordan ungene "skal" oppføre seg" ) anbefaler leggerutiner fra 3 mnd alder, nå ble hun 12 uker på fredag så jeg vil jo gjerne at hun skal legge seg klokka 19 jeg også, men hva gjør jeg da når ungen ikke er trøtt??Victoria sover godt når hun først sovner og våkner gjerne to ganger for pupp i løpet av natten og kan fint sove fra klokken elleve til klokken ni eller ti, men skulle jo gjerne hatt henne til å sove f.eks fra ni til syv i stedet. Hun er stort sett blid som ei sol og virker som en veldig trygg og tilfreds baby og det skal for all del i verden ikke ødelegges, derav ingen skrikekur her i gården:) I følge min mor var jeg helt lik i oppførsel når jeg var liten, så dette har hun nok fra meg:)

Humane sovetips taes i mot med takk:) Jeg er ny mamma og kan ikke dette her ;)

Treningsfri for meg i dag, men en trilletur blir det når frøkna våkner og får spist litt :)

 

Ha en god søndag folkens:)

Dagen i dag :)

Hei på dere fine :)

Lørdagskvelden er i gang og her er det hjemmekos på programmet:) Jeg hadde ei god styrkeøkt på Elixia tidligere og nå er Kim der borte for å løfte litt han også:) Når han kommer hjem blir det god middag og avslapning resten av kvelden. Frøkna sovnet på ammeputa i stad og sover nå på sofaen :) Har snart ligget der og sovet i 2 timer så spent på hvordan natta blir :) I følge babyverden appen jeg har skal babyer få en bedre døgnrytme nå, men det er mye "fakta" som ikke nødvendigvis stemmer med babyer har jeg funnet ut:) Victoria er et B-menneske fortsatt, og sovner sjelden før i 22-23 tiden. Kan til gjengjeld sove en stund utover morgenen, men våkner stort sett et par ganger om natta/tidlig morgen for litt mat. Glad jeg fortsatt kan amme henne for det å skulle ordne med melkeflasker om natta virker som et pes. Dette med ammingen var virkelig grusomt i starten, men er glad jeg holdt ut og bet tennene sammen for det er veldig praktisk og alltid ha med seg mat og ikke minst noe som alltid roer henne ned:)

 

Ingenting er så vakkert som en sovende liten baby <3

Sover godt. Elsker koseklut i ansiktet, så dette kan nok blir hennes greie i stedet for smokk :)

Så hva gjør man når babyen sover? Leser ELLE, gjør husarbeid og lakker negler :)

Jeg bestilte en hel haug med bilder her om dagen på www.fotoknudsen.no og de kom i går:) Nå skal det lages babyalbum:)Ha en superdeilig lørdagskveld alle dere flottinger :)


Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits