DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Krydret blomkålsuppe

Hei på dere og god lørdagskveld:)

Håper dere har hatt en fin dag. I dag var det min tur til å sove lenge, og det var veldig deilig. Victoria våknet en gang i natt, men sovnet heldigvis fort igjen. Hos henne så har feberen sluppet taket så hun har vært i ganske bra form i dag til tross for en litt stygg hoste.

Kim er fortsatt dårlig, og jeg er dessverre også fortsatt ganske dårlig. Halsen er ikke like vond lengre, men jeg nyser og snyter meg om hverandre. Har til tider feber også så denne helgen har virkelig ikke vært av de bedre. Jeg kjeder meg omtrent i hjel når jeg er sånn, og det er ikke så lett å underholde en vilter toåring heller. I morgen skal hun noen timer til mamma og pappa, og da tror jeg at jeg og Kim kommer til å innta horisontalen rimelig kjapt. Ikke for voksengøy, men for å sove vel og merke. Viltre barn er ekstra slitsomt når både mor og far i huset er skralle  :/

Vi kjøpte inn litt godt for søte skumle barn i går, men dessverre så har vi ikke fått noen på døren i dag. Vi var en kjapp tur i butikken i stad, så mulig noen av barna i nabolaget dukket opp da. Håper ikke de ringer på nå, for frøkna har endelig sloknet :)

Deler en god oppskrift på en litt annerledes blomkålsuppe med dere i dag.

Du trenger (4 porsjoner)

30 gram usaltet smør

600 gram blomkål i små buketter

1 hakket løk

1 dl hvitvin

Havsalt og svart pepper

Olje

1 toppet teskje med za'atar krydder

3 spiseskjeer olivenolje

1 spiseskje sitronsaftSlik gjør du

Smelt smøret på middels varme i en stor kjele. Ha i blomkål , løk og vin og la det koke i 15 minutter. Tilsett 7 desiliter vann, masse salt og litt pepper. Kok opp, ha på lokk og kok videre i 15 minutter. Kjør til pure i blender og hell suppen tilbake i kjelen for å varme den.

Bland oljen i en liten skål og drypp litt av blandingen over hver skål med suppe.

 

Ha en fin kveld <3

 

YSL kit - Omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet dagen 07.30 og nå har husfreden endelig senket seg. Eneste turen jeg har vært ute er nå i kveld for å kjøpe godteri til de de søte utkledde småtassene som forhåpentligvis kommer på døren her i morgen <3

Victoria kom inn til oss i 01 tiden og hadde da 39,5 i feber. Tok litt tid, men etter paracet og kald melk så sovnet hun endelig igjen. Jeg sover lett når jeg vet at hun ikke er form selv om min egen form heller ikke er noe å skryte av for å si det mildt.

Victoria har ikke hatt noe feber på dagen i dag, men snørra har rent og hun er forkjølet så vi har holdt oss inne stort sett hele dagen. Merker at hun kjeder seg litt siden formen hennes er på vei opp, men hun har bare godt av å kjede seg litt også. Jeg og Kim er fortsatt ganske dårlige, men satser på at vi kommer oss i løpet av helgen. Jeg har meldt meg syk fra jobb i morgen (har arbeidshelg på sykehuset), men håper jeg er bedre til søndag så jeg kan få med meg kveldsvakten i hvert fall. Det føles alltid kjipt å melde seg syk uansett hvor dårlig jeg er fordi jeg alltid tenker at det blir ekstra masse jobb på de som er igjen. Det er ingen hemmelighet at helgevakter på sykehuset kan være, og er ofte, veldig slitsomme så det føles ikke bra å være borte :(

Skriver en omtale i kveld, og nå er det YSL sitt kit som jeg kjøpte på flyplassen da jeg kom hjem fra Ungarn som står for tur :)

YSL sine produkter er alltid superlekre og fristende så det var nok litt av grunnen til at jeg falt for denne. Trengte ikke nødvendigvis produktene :P I kitet finnes 4 skygger (alle med skimmer), 2 leppestifter og en lys rosa rouge.


Kostene som følger med i sånne kit er alltid ubrukelige, men den som er laget for å ta leppestiftene er faktisk ganske god:) Skyggene er veldig fine selv om det blir litt i overkant glitrende til hverdags. Jeg har brukt den svarte som eyeliner og den lyseste som highlight under øyenbrynet og i fargen holder seg godt gjennom hele dagen.

 Rougen er nydelig og passer definitivt til min bleke vinterhud. Holdbarheten er god og huden blir ikke irritert av den :) Leppestiftene er også fine og de har overraskende god holdbarhet. De er mørke, men nå som det vinteren nærmer seg så liker jeg litt mørkere farger på leppene :) Jeg legger alltid litt blank gloss over for å unngå den matte looken som fort kan se tørr ut.

Prisen er jeg usikker på, og jeg vet faktisk ikke om du får kjøpt den i vanlig parfymeri, men om du skulle svinge innom YSL standen på flyplassen så finnes den i hvert fall der:)

Vi skal kose oss foran tv'n med litt mat så satser vi på en rolig feberfri natt for alle sammen <3

Ha en fin kveld :) 

Huset med de syke..

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag. Vi blir stadig sykere dessverre, og i dag har frøkna hatt feber hele dagen stakkars :/ Vi voksne har heldigvis ikke hatt så mye på programmet så vi har for det meste slappet helt av hjemme i sofaen foran peisen. Victoria har kastet opp også, men er fortsatt den samme glade jenta. Noe slappere er hun selvfølgelig, men det er ikke så dumt når alle vi andre er skralle også.

Jeg hadde time hos manuellterapeut på morgenen i dag fordi jeg har veldig vondt i korsrygg og bekken nå. Behandlingen er ikke veldig behagelig, men jeg tror hun fikk løsnet litt i dag.

Sheena er heller ikke i form:(

Etter turen dit var jeg en tur på senteret med en venninne for en kjapp lunsj + diverse innkjøp på apoteket. Jeg var kronisk tett i nesten første trimester, og hadde en mild nesespray liggende fra den tiden. Den rant bare ut igjen i natt, så det sier litt om hvor tett jeg er!! Halsen har en touch av piggtråd også, men har heldigvis ikke mistet smakssansen helt enda..

Jeg skal nå i gang med kveldskundene mine, og når jeg er ferdig med de skal jeg rett i seng.

Håper på bedre form i morgen for oss alle <3

Ha en fin kveld :)

Nytt for testing :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg våknet tidlig av meg selv i dag dessverre. Litt piggtråd i halsen, hodepine og en skikkelig vond venstrearm. Victoria sov til nærmere halv ni så det er jo typisk at det skulle skje:/ Armen kjennes bedre ut, men dessverre så kjennes det ut som om en forkjølelse kommer snikende på meg nå :( Det er noe jeg er veldig lite begeistret for i og med at jeg var i elendig form i hele september!!:(

Har proppet innpå med grønn te og litt kosttilskudd + litt paracet i hele dag og har da klart meg gjennom en arbeidsdag. Jeg har jobbet på Spa Lounge i Lillestrøm i dag, og det har vært veldig hyggelig som vanlig :)

Nå er frøkna i seng og jeg skal spise litt, se på Justified og legge meg tidlig :)

"Fikk" litt nytt i posten i dag også, blant annet denne hårbørsten fra Mason Pearson. Dette er visstnok hårbørstenes Rolls Royce, og til den nette sum av 1000kr så bør den være god også :)

Litt annet stæsj til håret :) Ekstra viktig å ta vare på håret nå som jeg har sveiset på litt ekstra:)

Selvbruning fra St.Tropez som skal sitte i 1-3 timer avhengig av hvor mørk man vil bli. Jeg elsker gradual tan fra dette merket, men dessverre så lukter den vondt og siden jeg må sove med den så blir ikke han jeg deler seng med videre beigeistret når jeg har smurt meg inn med den på kvelden :P

Her er en av kundene mine fra Spa Lounge i dag. Hun har fått satt 0,5 ml teosyal. Pris 1500kr.

Ha en fin kveld videre :)

Victoria vs William - Svangerskapet så langt :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg og Kim reiste en tur til Sverige i går kveld etter at frøkna hadde lagt seg så vi fikk gjort unna storhandelen. Hadde egentlig tenkt å ta det på fredag i barnehagetiden, men siden det plutselig kom 2 planleggingsdager (jeg hadde nemlig glemt å skrive ned det!) så brukte vi en sen kveld i går på det i stedet.

Hadde håpet frøkna skulle ta litt hensyn til det i dag tidlig, men hun våknet like godt klokken 06 og var blid som ei sol. Jeg følte meg ikke så blid:P Men ikke så galt at det ikke er godt for noe. Jeg fikk gått gjennom alle skapene på kjøkkenet i dag, og det viste seg at jeg kunne fylle hele 2 bæreposer med utgått mat! Fant til og med saus (i pose) som gikk ut i 2013!! Ellers så har jeg jobbet til nå og skal slappe av litt før jeg henter frøkna i barnehagen. Da skal vi kose oss sammen til jeg begynner å jobbe igjen klokken 18-21.

Jeg får mange spørsmål om svangerskapet mitt, og noen har skrevet til meg og spurt om jeg ikke kan lage et innlegg som sammenligner de 2 graviditetene så her kommer det.

 Sånn her ser jeg ut i dag (Uke 22 begynner i morgen)

 Sånn så jeg ut omtrent på samme tid i forrige svangerskap)Med Victoria

Trøtt og sliten i første trimester. Sov alltid etter jobb, la meg tidlig og sov hele natten også (med unntak av hyppige tissepauser i noen uker).

Sov generelt godt hele svangerskapet med unntak av de siste 6-8 ukene.

Mye plaget av sure oppstøt på slutten.

Kastet opp 3-4 ganger, men var generelt ikke mye kvalm.

Var syk (fokjølet/influensa)i hele januar (jeg ble gravid i november).

Fin form i andre trimester, trente mye frem til uke 25.

Ingen eller lite rygg og bekkensmerter før en pasient ramlet på meg (og jeg tok i mot) før i uke 25, etter dette var jeg sykemeldt 50% og i uke 30 ble jeg 100% sykemeldt på grunn av store rygg og bekkensmerter. Gikk til manuellterapeut flere ganger i uken, men ble ikke nevneverdig bedre.

Jobbet alt for hardt og hadde vanskelig for å si nei til å ta de tunge løftene.

Slukte alt jeg kom over av ting som omhandlet baby på nett, apper, bøker etc.

Magen var ikke særlig synlig før jeg var 4 måneder på vei.

Puppene hovnet ikke opp før de siste 10 ukene.

Fikk fullstendig cravings på hockeypulver og snap?n crackle (godteri) de siste 3 månedene.

Fikk aldri mye vann i kroppen (ødemer).

Magefølelsen min sa det kom til å bli en gutt.

Kjente spark første gang i uke 19.

Var opptatt av å holde meg fresh hele svangerskapet i form av å ta vare på utseendet (sminke, hår, barbering etc) og det opprettholdt jeg også når Victoria ble født. Jeg føler meg ræva om jeg ser ræva ut!

Gikk opp totalt 20 kilo, etter 1,5 år var alt borte igjen.

 

Med William

Slet veldig med søvnproblemer fra uke 8 til uke 17. Fikk ikke sove og våknet alltid etter noen timers søvn og fikk ikke sove igjen. Dette var fryktelig slitsomt. Sovner og sover heldigvis veldig godt nå.

Måtte tisse veldig ofte i første trimester

Ingen kvalme eller oppkast

Syk hele september (ble gravid i juni) med forkjølelse og influensa

Ingen magefølelse på kjønn.

Foreløpig ikke noe vann i kroppen

Foreløpig vektoppgang 7 kilo

Har så vidt sett på babyappen, og når jeg gjør det er det for å sjekke hvor langt jeg er på vei.

Leser ikke noe om baby eller svangerskap på internett, bøker eller blader.

Første spark kunne jeg kjenne i uke 16.

Magen vokste med en gang. Allerede i uke 7 kunne man tydelig ane en liten babykul.

Puppene har vokst betydelig allerede!

Er fortsatt i god form, men kjenner det godt i rygg og bekken så jeg har allerede startet opp med kiropraktor og manuellterapeut.

Er denne gangen flinkere til og ikke ta de tungene pasientene på jobb. Sier nei for å slippe å bli sykemeldt.

Trener fortsatt, men ikke like mye som sist.

Ingen cravings på spesiell mat eller godteri.

William er foreløpig litt roligere i magen enn det Victoria var. Med henne var det full spiker hele tiden, mens William «danser» litt for meg når jeg legger meg ned. Jeg håper han fortsetter å være en litt roligere baby når han kommer ut også.

Er også denne gangen opptatt av å se bra ut, og det betyr ikke at jeg prøver å holde vekten/ikke spiser nok, men at jeg prøver å holde meg i form ved å trene, spise sunt og regelmessig + sminke meg, pleie huden og ordne håret. Jeg takler ikke fett hår og joggebukse bare fordi jeg er på tjukka:P Det er så klart også viktig for meg at mannen min skal syns jeg er attraktiv. Sexlivet trenger ikke å dø selv om man har små barn og er gravid.

Avslappet i forhold til alt som omhandlet svangerskap, fødsel og barseltid. Jeg vet det blir et slit, men jeg vet også at det går over. Føltes ikke helt sånn forrige gang:P

 

Det var alt jeg kunne komme på nå:)

Ha en fin dag videre:)

<3

Enig <3

Søndagsfeber <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Snuppa vår hadde feber igjen da hun våknet i dag og har generelt vært litt pjusk :(

Vi har bare kost oss inne og hun har kost seg med is og film <3 Vi dro også til mine foreldre for middag og kake (mamma ble 58 på torsdag, men siden jeg jobbet ble det feiring for min del i dag). Alltid godt å komme hjem til mamma og pappa for deilig mat. Skulle ønske jeg var like flink som mamma :)

Victoria tok seg en dupp midt på dagen i dag, men våknet etter bare en time og gråt. Tok henne ned i stua, men hun sluttet ikke å gråte stakkar, men etter litt kos og melk så sovnet hun faktisk av en liten halvtime på sofaen igjen <3

Fantos passer på <3

Sjelden denne frøkna tar det med ro en hel dag, men selv små superjenter blir småsyke en gang i blandt. Krysser fingrene for at hun snart blir frisk igjen :)

Ha en fin kveld videre :)

Rå favn håndkrem - Omtale

Hei på dere og god lørdag :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Full fart her fra tidlig morgen som vanlig. I dag kom frøkna tuslende klokken 19 og sa "båt båt" Det betyr vår og ungen hadde tisset gjennom alt som var. Da ble jeg fort våken og fikk ungen opp i badekaret:) Etter en vask tok jeg henne inn til oss hvor hun fikk kose seg med en melkeflaske før jeg kledde på henne og vi gikk ned for frokost.

Victoria har fått dilla på risgrøt så da spiste vi det med masse smør og sukker på begge to. Koselig og rolig morgen :)  Det var Kim sin tur til å sove lenge i dag så da han stod opp fortsatte vi den rolige trenden før svigerfar kom på besøk og vi dro på Egon for å spise. Koselig, men det blir ikke et rolig måltid med frøken fryd som henger med. Det er klin umulig å få henne til å sitte stille så da byttet vi på å følge med henne før og etter selve maten.

Da svigerfar hadde dratt kom Victoria sin fadder og hans kone på besøk og de ble her helt til Victoria la seg for en time siden. Hun herjer som vanlig mye og shower veldig når vi har besøk, og det blir hun naturlig nok varm av, men nå ble hun varmere enn vanlig og plutselig fikk hun feber nå rett før kveldsmaten. En paracet og kald melk måtte til så nå har hun nettopp sovnet. Blir nok ikke så mye søvn på meg i natt da jeg instinktivt våkner regelmessig for å sjekke at hun har det bra når jeg vet hun har feber :/ Krysser fingrene for at det går fort over:)

Kjører en omtale av denne håndkremen jeg kjøpte på RÅ i Sandvika for 1 uke siden.

Om serien

RÅ Organic Skincare er en økologisk hudpleieserie utviklet og produsert i Norge med omtanke for mennesker og natur. Produktene bygger opp hudens naturlige, sunne flora og inneholder DEBIO sertifiserte ingredienser som hver og en er nøye utvalgt! RÅ Organic skincare fremstilles på en skånsom måte ved hjelp av kaldpressing, dermed bevares den høye konsentrasjonen av naturlige virkestoffer. RÅ Oranic Skincare kjennetegnes ved rene og naturlige dufter fordi kun friske og essensielle planteoljer brukes i produksjonen.

 

Om håndkremen:

"FAVN håndkrem er en mykgjørende fuktighetskrem for tørre hender. Kremen inneholder økologisk kokos og sheas som gjør at den virker mykgjørende og roende. Titandioxide gir beskyttelse mot UVA, UVB og UVC-stråler"

Planen var å ha denne i vesken, men etter bare to dager løsnet hele lokket med tuten så nå må den stå på badet. Den kan fortsatt brukes, men i og med at den ikke henger sammen i det hele tatt så må den smøres med omhu så det ikke blir gris.

Jeg har tidligere testet en bodylotion fra RÅ som jeg var veldig fornøyd med (også i serien Favn), men denne håndkremen skuffer dessverre. Ikke bare på grunn av tuten som løsnet, men fordi den rett og slett ikke gir så mye fukt som mine vintertørre hender trenger. Favn skal være serien for tørr og sensitiv hud, men jeg føler denne håndkremen bare trekker fort inn uten å gjøre noe for hendene mine i det hele tatt..Lukten er nøytral, men til 250 kroner for 50ml  så forventer jeg mer enn bare en helt ok krem. Jeg tror jeg skal gå tilbake til HEMP håndkremen fra Body Shop fordi den vet jeg gjør susen for mine hender:)

Nå skal vi bare slappe i sofaen før sengen kaller om et par timer:) Satser på en rolig natt og en feberfri unge i morgen <3

Ha en fin kveld videre:)

Fredag kveld og frihelg <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin uke og at dere har en god og avslappende helg i vente :)

Jeg har jobbet knallhardt hele uken så nå ser jeg frem til en deilig frihelg :) Vi har ingen store planer annet enn at vi får besøk av litt venner og familie i morgen og på søndag håper jeg å få til en tur på stallen også skal vi til mine foreldre å feire bursdagen til mamma:)

Fantos finner som vanlig plassen på fanget når mamman hans endelig setter seg ned <3

Nå er frøkna i seng og vi voksne skal kose oss med mat, godteri og film :)

Ha en fin kveld :)

Nytt hår :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg jobbet dagen i klinikken og nå er jeg på kveldsvakt. Ferdig med matpause så da benytter jeg sjansen til et lite blogginnlegg:)

Jeg lovte dere å vise frem det nye håret i dag, og her er det. Extensionene er fra greath lenghts, et merke jeg har brukt for lenge siden og som jeg var veldig fornøyd med :)

Håret er enda ikke vasket så har ikke lagt seg helt fint enda, men ser at det blir bra :)

Ha en fin kveld :)

Bilstol til William :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her var det tidlig på som vanlig, og i dag var Victoria usedvanlig trassig. Jeg blir helt svett av den ungen innimellom. I dag tidlig var virkelig alt galt. Ikke fornøyd med klærne, maten, tannpussen eller hårbørsting. Måtte virkelig kjempe her i dag tidlig:P Når ungen først var i barnehagen føltes det som om jeg hadde hatt den treningsøkta!

Da var det bare å komme seg i dusjen og ut i klinikken for jeg hadde mange tette kunder frem til klokken 14. Etter jeg var ferdig der så dro jeg til Lillestrøm for å sette på hairextensions :) Er så fornøyd, men veldig uvant med så langt hår :)

Etter det var gjort stakk jeg innom ei dame som har egen klinikk for å sette botox på henne også på vei hjem stoppet jeg hos en kollega for å kjøpe bilstol til William :) Jeg valgte å kjøpe brukt fordi jeg faktisk kjenner hun som har brukt den og da vet jeg den ikke har vært i kollisjon + at den er pent brukt :)

Merket er maxicosi (cabriofix)med isofixbase. Det var den stolen jeg ønsket meg i utgangspunktet så det var helt perfekt at jeg fikk kjøpe den :)

Nå er faktisk nesten alt klart til baby, og det føles deilig. Jeg liker å ha ting i orden god tid i forveien :) Eneste som mangler nå er noen gulpekluter, en babybjørn vippestol, adapter mellom barnevogn og bilstol og noen håndkler/kluter :)

Jeg kom hjem for en time siden så rakk akkurat leggingen til frøkna. Hun har ikke sovnet helt enda så jeg sitter i stua utenfor soverommet hennes og venter bare på at hun skal sprette opp av sengen nok en gang :)

Når hun først sovner nå så blir det kveldsmat og en episode av Justified før jeg finner sengen. I morgen venter jobbing i klinikken før jeg skal ha kveldsvakt så det blir mildt sagt en lang dag..

Ha en fin kveld videre :)

Smashbox camera ready BB-cream SPF 30- Omtale

Hei og god kveld til dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her startet dagen grytidlig siden jeg har vært på dagvakt på sykehuset. Dro som vanlig hjemmefra i god tid, men endte allikevel opp med å komme 15 min for sent til jobb. Masse kø! Folk får helt panikk bare de ser det ligger vann på veien. Det er sjelden glatt når det er 5+ grader, men folk kjører jo som om det skulle ha vært 30 cm snø på motorveien :(

Hadde en fin og rolig vakt, men har hatt småvondt i magen i hele dag så kan ikke akkurat si dagen har vært bra. Det begynner heldigvis å slippe taket nå, og nå har også husfreden senket seg (det vil si at Victoria har sovnet:P)

Jeg har mye på programmet i morgen så skal få lagt meg snart, men ført kommer omtalen av bb kremen fra Smashbox jeg kjøpte da jeg kom hjem fra Ungarn i September:)

Hva sier produsenten?

"Møt vår første og eneste BB med en vannlignende konsistens som gir flere fordeler i kun én dråpe. Hvorfor bli våt? Vår innebygde primer water technology gir en flytende silkeaktig konsistens, som sikrer at kremen ganske enkelt glir på ansiktet, duses enkelt ut og beveger seg med huden. Siden den er alkoholfri blir huden ikke tørr og sminken sprekker ikke opp under bruk. Den ekstra fuktighetsgivende og oljefrie sammensetningen gir også en lett, strålende finish som får deg til å elske huden din uansett lys."Hva syns jeg?

Førsteinntrykket er dårlig rett og slett fordi flasken er helt håpløs. For å få påført produktet så må man trykke inn knappen på lokket så er det en slags pipettesak som trekker opp produkt. Deretter må du trykke på knappen for å få produktet på huden. Garantert griseri!

Når man først får smurt på det hele så blir jeg heldigvis mer positiv. Kremen er lett å smøre ut (jeg foretrekker å bruke foundationkost, men den kan fin smøres inn med fingrene også). Liker at den er luktfri.

Dekningsgraden er ikke all verden så har du mye å skjule så vil du ikke bli fornøyd med denne. En BB krem er jo heller ikke en foundation som skal dekke, den er mer som en farget dagkrem for å korrigere ujevnheter. For min hud så fungerer denne kjempefint (jeg har en litt fet hudtype, men den er jevn og kvisefri). Fargen sklir ikke ut i løpet av dagen og jeg blir heller ikke fort blank som jeg har blitt av andre BB kremer jeg har testet tidligere. Jeg syns det går raskere å sveipe over med et mineralpudder, men denne falt absolutt i smak så vil nok bruke denne f.eks på sommertid. Den tørker ikke ut huden og huden min har ikke reagert med nupper/kviser. Huden min reagerer fort om et produkt inneholder "dumme" ingredienser så denne kan trygt anbefales til alle hudtyper:)

Stort pluss for høy solfaktor:)

Prisen ligger på ca 350 kroner. Jeg kjøpte min på taxfree, men jeg har også sett den på kicks :)

Ha en fin kveld:)

Jeg har bestilt hårfjerningslaser til klinikken :)

Hei på dere og god mandag :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært fullt kjør i hele dag med både jobb og lek med frøkna så nå har endelig roen senket seg:) Kim sitt fly er litt forsinket så jeg skal snart reise til Gardermoen for å hente han. Han har vært på jobbreise i Barcelona helt siden fredag så blir godt å få han hjem igjen. Sover alltid litt dårligere når han ikke er her pluss at det selvfølgelig føles litt ensomt her på kveldene.

Jeg har ganske tett program hele uken, men skal heldigvis ha helt fri til helgen. Da planlegger jeg å ta med Victoria ut til hestene igjen. Hun har snakket masse om "Toja" og "Est" i dag :) Toja er altså det Victoria kaller seg selv:)

Ellers så har jeg bestilt laser til klinikken i dag, og det gleder jeg masse til. Laseren kommer i løpet av november:) Jeg har mange kunder som vil ha permanent hårfjerning så dette tror jeg blir en suksess :) Jeg hatt laser i bakhodet helt siden jeg startet opp, men det koster en del penger så det er først nå jeg ser at jeg har råd til det uten å ta opp lån:) Gleder meg til å fjerne mine egne kroppshår også for det er vel ikke sånn at jeg noen gang vil savne håret på leggene, under armene eller i skrittet:P For meg er det bare kjempedeilig og kunne kaste barberhøvelen for godt!


Eksempler på områder som kan behandles. Menn kan selvfølgelig også få fjernet hår på rygg og bryst:)Nå skal jeg få i meg litt mat før jeg reiser så får dere ha en strålende kveld videre:) Jeg har dagvakt på sykehuset i morgen så planen er at jeg skal komme meg tidlig i seng ;)

Første gang på hesteryggen <3

Hei på dere og god søndag :)

Håper dere har hatt en fin dag. Jeg sov helt til 09.30 i dag (sammenhengende siden kl 01!!). Føltes fantastisk. Stakkars mamma og pappa derimot for der var frøkna våken fra23.30-04.30 :/ Heldigvis for dem så har ikke skjedd på veldig lenge når hun har vært der.

Jeg hentet henne i 13 tiden og da dro vi ut til min eks-svigermor sin stall som ikke ligger så langt fra oss. Her er det hester, katter, hunder og kaniner som man kan hilse på. Jeg vil jo gjerne at Victoria skal bli like glad i dyr som jeg er så det er klart jeg liker å ta henne med meg på sånne aktiviteter. Jeg tilbringer gjerne søndagene mine i en stall med jenta mi <3

Victoria spratt rett ut av bilen og gikk rett bort til de første hestene hun så. Den ungen finnes ikke redd! Vi hilste på alle hestene og de fikk også litt nyplukket gress. Vi koste med kattunger, hundene og kaninen også var det tid for at hun skulle prøve å få sitte på en av hestene der som heter Troll.

(Det er ikke strøm i gjerdet)

Troll er alt annet enn trollete da han er en gammel rutinert shetlandsponni som er vant til å ha små barn på ryggen. Kanskje ikke så små som Victoria, men han oppførte seg eksemplarisk.

Jeg regnet med at Victoria syns det var litt skummelt å sitte på hesten, men hun ville ikke av igjen! Ut i fra den erfaringen jeg har med hest så sier mange barn at de gjerne vil sitte på, men når de først blir satt på så hyler de og vil ned igjen. Burde jo kanskje skjønt at det ikke gjelder den lille tøffingen min for hun sa bare «mere mere» «litt til litt til». Da var det bare å finne en sal sånn at hun kunne sitte stødigere. Hun var både flink og rolig og holdt seg godt fast i håndtaket på salen. Jeg kjente meg faktisk litt sprekkeferdig av stolthet når jeg så hun virkelig koste seg der oppe, og jeg håper hun blir heste jente sånn som jeg var til jeg var 18 år.

Jeg syns det er veldig viktig at barn/unge interesserer seg for en idrett/aktivitet av et eller annet slag da det gjør at interessen for å sitte foran mobilen eller henge gatelangs blir mindre. Jeg bodde mer eller mindre i stallen fra jeg var 6 år til jeg var 18, og det tror jeg har hatt mye å si for hvordan jeg har blitt som voksen (og jeg må si jeg faktisk er fornøyd med den jeg har blitt som person). Jeg tror at det å tilbringe alle dager etter skoletid (og helger) foran en skjerm kan være veldig skadelig så her i huset skal det absolutt oppfordres til å delta på ting på fritiden. Hva slags idrett eller aktivitet er mindre viktig så lenge barna får gjøre noe de liker. Jeg håper så klart på en hestejente, men om hun skulle bli håndballfrelst så er det helt greit det også.

 

Før hylekoret skriker ut om hvor hjelmen er så kan jeg informere om at det vil bli kjøpt inn. Hadde ikke regnet med at hun faktisk ville ri og de hadde ikke noe der som passet. Vi gikk bare langs jordet og jeg holdt en hånd på dressen hennes og en i leietauet hele tiden så hun ble passet godt på:P

Frøkna sovnet i bilen etter vi hadde vært i stallen så jeg kjørte rundt med henne i 20 min før jeg måtte vekke henne (klokken var tross alt 16). Etter det så har vi bare kost oss hjemme og humøret hennes har vært på topp selv om hun på et tidspunkt tok på skoene og gikk til døren «mere hest?» Da jeg måtte si at det fikk bli neste helg ble det litt grining, men litt is kan løse alt så da koste vi oss med det.

Stemningen sank derimot betraktelig da hun skjønte at hun skulle legge seg for hun ville heller leke. Ergo ble det trassanfall til tusen fordi hun nektet å pusse tenner og ta på pysj. Flaks hun har en sta mamma også for jeg gir meg nemlig aldri:P

Ha en fin kveld videre:)

Hardbag til babyjogger og koselørdag :)

Hei på dere og god lørdagskveld :)

Håper dere har hatt en fin dag. Her i huset har dagen vært veldig koselig. Frøkna kom tuslende inn til meg klokken 08, og da lå vi bare og koste og pratet litt før vi stod opp. Vi spiste risgrøt til frokost og så på Alvin (Victoria sin favoritt tegneserie for tiden. Ikke snakk om å se på noe annet:P)

På formiddagen fikk vi besøk av Lene og etter at frøkna hadde tatt en lur så leverte jeg henne hos mamma før jeg dro til Langhus for å hente hardbag til babyjogger vognen vår. Victoria er ikke interessert i å sitte i vognen lengre, men hun sover fortsatt dupp i Emmaljunga vognen i barnehagen. Hvor lenge hun skal fortsette med det er usikkert så jeg tenkte det var greit å ha en hardbag til den vognen også. Dessuten er babyjogger vognen veldig deilig å trille + at den er lett å ta med seg. 

I stedet for å kjøpe ny så fant jeg en brukt på finn i går til bare 500kroner. Jeg er stor fan av gjenbruk og tenker kjøpe vippestol fra babybjørn brukt også. Jeg var ikke så flink til det når jeg ventet Victoria, men prøver å være mer bevisst nå. Det er jo veldig begrenset hvor lenge de bruker både hardbag og vippestol så slitt blir det jo ikke.

Slik ser vognen ut med bagen på. Jeg tok av hele sportdelen og la i vaskemaskinen :) Gruer meg til å montere den igjen:P

Victoria koser Fantos <3

Etter turen til Langhus så møtte jeg Lene igjen på Sandvika storsenter, og der har vi hengt helt til stengetid :P Vi tok selvfølgelig også en obligatorisk middag på Egon med banansplitt til dessert.

Jeg kjøpte masse godt på den fantastiske helsekostbutikken Kinsarvik + en håndkrem fra Rå (omtale kommer). Ellers så shoppet jeg ikke noe nytt av klær. Nå begynner magen min å bli så stor at klesbutikker ikke er helt inspirerende lengre :/

Mange tenker at det å være vegetarianer er veldig kjedelig, men når man kan finne utvalg som på Kinsarvik så er det absolutt ikke kjedelig. Jeg føler i hvert fall ikke at jeg har et kjedelig kosthold (mange tror at vegetarianere ikke har noe nvalgmuligheter når det kommer til middag, men det har vi altså)

 Kjøpte litt ny te og vaske og skyllemiddel fra Ecover. Litt dyrere, men bedre for både dyr og miljø.

Victoria sover hos mamma og pappa, og siden mannen er i Barcelona så skal jeg bare slappe av og kose meg hjemme :)

Ha en fin kveld :)

God morgen :)

Stikker bare innom for å ønske dere en fin dag <3

Prøver konturering :)

Hei på dere og god fredag <3

 Håper dere har hatt en fin uke og at dere har en fin helg i vente :) Jeg har hatt mye kunder i dag også, men i kveld så har jeg helt fri :) Har nettopp lagt Victoria så nå er planen et deilig bad og mange episoder med Justified (om du ikke har sett den serien så går den på TV2 sumo) :)

 Victoria sov heldigvis natten gjennom med unntak av 2 korte våkenperioder så da hun våknet så følte jeg meg ganske uthvilt også. Burde lagt meg tidligere, men fikk i det minste til en treningsøkt før første kunde :)

 Gjett hvem som ble sittende i sengen i går kveld og google på videoer av konturering alt for lenge? Det finnes veldig mange som er dyktige på sminke, og de har så mange tips og triks at jeg føler meg som den amatøren :)

Jeg har fått testet anastasia cream contour kitet i dag, og resultatet ble ikke så aller verst. Litt vanskelig å få det frem på bilde, men det ser ok ut i virkeligheten. Mannen syns i hvert fall ikke at jeg så rar ut, men heller ikke annerledes :)

Fargene i kitet er alt jeg trenger for å få jobben gjort, men jeg kjenner at dette ikke er noe jeg orker eller har tid til hver dag. Jeg liker heller ikke å føle meg så sparklet så jeg kommer til å holde meg til mineralpudder eller en lett foundation i hverdagen:) Men jeg syns sminke er gøy så jeg skal absolutt fortsette å eksprimentere med dette.

 Huden min blir heller ikke veldig glad av masse sminke så jeg er redd jeg hadde kommet til å få litt kviser om dette hadde blitt et hverdagsrituale:)

 Snille mannen min kjøpte nye sko til meg i dag

Frøkna gikk for Minnie Mus kjole og nisselue etter barnehagen i dag :P

Ha en fin kveld videre:)

Anastasia cream contur kit + ny bilstol til frøkna :)

Hei fininger :)

 Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har hatt litt hangover i dag grunnet søvnmangel i natt. Victoria våknet i det jeg og Kim nesten hadde sovnet (typ midnatt) og var våken til nesten 05!!:O

Dessverre så hadde ikke akkurat jeg en fridag på tapeten, men nå er jeg ferdig med alle dagens plikter og kan kose meg litt før jeg legger meg :) Kim er borte helt til mandag så jeg skal unne meg litt egenpleie i form av en ansiktsmaske og ett strøk neglelakk på tærne :)

 Jeg tok med meg Victoria og Sheena på senteret etter barnehagen for å spise pizza og pannekaker. Deilig å kose seg litt midt i uka også

Jeg kjøpte meg et kontur kit fra anastasia + litt svamper og en kost:) Jeg syns det er så mange som blir så fine med en skikkelig fin kontureringssminke så jeg må lære meg det jeg også :)

Vi var også på babyshop for å kjøpe ny bilstol til Victoria da hun har vokst ut av besafe izi setet sitt! Det skal gå til 18 kilo, men det er allerede alt for lite selv om hun ikke er mer en 14 kilo. Vi gikk for et fremovervendt cybex sete da det passet fint til henne. I den bilen vi bruker mest har vi cybex sirona (bakovervendt) og det passer enda fint. Jeg ville ha et bakovervendt nå også, men de rådet meg til å ta det som går fremover i og med at hun var lang nok til det. Det brukes dessuten bare en sjelden gang i bil nr 2, men det føles rart at hun allerede er så stor at hun sitter i et fremovervendt sete.

Gikk for Cybex solution M-FIX Victoria var ikke videre interessert i å prøve setet, men ville heller ligge i utstillingsmodellen av lekegrinden på butikken. Hun elsker å late som om hun er baby :)

Ha en fin kveld videre :)

Sexy duft og nye freshe negler :)

Hei fininger :)

 Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har nettopp satt rumpa i sofaen etter en lang dag :) Har hatt masse kunder i klinikken, fått bestilt extension hår til meg selv (denne gangen fra great lenghts så vet jeg at jeg får god kvalitet!) :)

 I går kjøpte jeg en ny parfyme fra YSL. Har alltid syns at YSL har litt tunge dufter som ikke har passet meg. Jeg har alltid likt lette dufter, men denne varianten er både tung og sexy uten at det blir for mye. Hadde jeg vært mann eller lesbisk så hadde jeg snudd meg etter ei dame med denne på :P Får ta meg en dusj og spraye på litt så kanskje det blir noe på meg i dag ;)

 

Fikk noen timer med Victoria etter barnehagen også reiste jeg til Dal velvære for nye negler. Nathalie er virkelig flink og har gode priser :) Sjekk ut facebooksiden hennes (Dal velvære) :)

Har også fått gavekort og menyer til klinikken i dag :) Bestilt fra vistaprint som leverer gode produkter til en god pris :)

Ha en fin kveld videre :)

Date night <3

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg fikk sove litt i dag også så jeg er glad og uthvilt selv om jeg hadde hodepine en periode i natt. Jeg har nesten fri i dag og har ikke andre planer enn legetime, lunsj med min venninne og skal ha en kunde i ettermiddag:)

I kveld skal jeg og mannen på kino for å se Klovn forever, og jeg gleder meg masse <3 Vi har ikke vært på kino på lenge, og har i det store og hele hatt veldig lite tid til hverandre i det siste. Mannen skal også reise bort med jobben i 5 dager snart så da føles det ekstra bra med en kveld sammen nå. Kino er kanskje ikke det mest romantiske man kan finne på, men jeg syns det er koselig å sitte i kinomørket sammen og spise godis <3

Jeg har sett alle episodene av klovn og den første filmen tidligere så jeg gleder meg til å se hva de gale danskene har funnet på nå. Skikkelig grisete humor, men jeg ler meg i hjel av de gutta der:)Jeg har heldigvis ikke fått dilla på noe spesielt usunt foreløpig i dette svangerskapet, men det jeg har lyst på hele tiden er noe surt. Jeg heller sitronsaft i vannet og drikker limonade hele tiden (ikke at det er så sunt, men det er bedre enn godteri) :) Hjemmelaget leomonade på sukrin er så klart det sunneste, men hittil har jeg ikke hatt ork til å lage det, men jeg skal få gjort det nå. Mye sukker i den varianten de selger på butikken, og jeg vil ikke legge på meg mer enn nødvendig :P

Nå må jeg få opp farten for å rekke det jeg skal:)

Ha en fin dag videre:)

Ingen mammapermisjon?

Hei fininger

Håper dere har hatt en fin start på uken. Mannen stod opp tidlig i dag så jeg fikk sove ut litt, og det var veldig deilig. Jeg har hatt stapp full dag i klinikken og kommer til å jobbe til klokken 21 i kveld (har vel og merke hatt et par timers pause for å spise middag og leke med Victoria). Flaks at jeg elsker jobben min <3 Nå venter jeg på siste kunde og da passet det bra å blogge litt:)

Mange kunder er småbekymret for om jeg skal ut i 1 års permisjon, men det skal jeg altså ikke. Planen min er å jobbe i klinikken frem til termin (om jeg skulle føde før tiden så får det bare bli sånn at Kim ringer og gir beskjed) også skal jeg begynne å jobbe igjen cirka 2 uker etter fødsel. Bestillinger svarer jeg på hele veien, men kanskje noe tregere enn vanlig.

Noen lurer sikkert på hvordan i all verden jeg skal klare eller orke det, men det vet jeg at jeg kan. Rett og slett fordi jeg må og fordi jeg vil. Per i dag har jeg en 40% stilling på sykehuset også jobber jeg resten her i klinikken. Sykehuset skal jeg selvfølgelig ikke tilbake til på minst 1 år, men jeg kan ikke stenge klinikken over en lengre periode for da vil jeg miste mange kunder.Jeg kommer ikke til å booke fulle dager, men kan for eksempel ta to kunder på formiddagen og to kunder på ettermiddagen i starten så får jeg øke på ved behov og om jeg kan. To kunder tar ca 1,5 time så jeg er helt sikker på at lille William fint klarer å være sammen med vår au pair/pappa/besteforeldre i den tiden jeg jobber. Victoria var med meg rundt overalt fra hun var veldig liten, og hun ble stort sett passet på barnepassen på Elixia 1 time hver morgen fra hun var 2 måneder til hun begynte i barnehagen. Det har hun definitivt ikke hatt vondt av og innkjøringen i barnehagen gikk med henne som en drøm. Hun er en veldig sosial og glad liten jente som er veldig trygg på seg selv.

Hva med amming? Jeg legger selvfølgelig opp til fullamming som sist og planlegger også nå ett års amming om jeg får det til. Jeg kan pumpe meg som sist om jeg må det, men siden jeg tross alt jobber 10 meter fra huset vårt så burde ikke det være noe problem:)Hva med Spa Lounge og Glød hår og velvære? Jeg skal fortsatt jobbe der regelmessig, men vil ikke ha 8 timers dager der før ammingen er over, men dersom det er behov for det kommer jeg heller to ganger i måneden (i 3-4 timer) fremfor en gang per måned i 8 timer. Mange velger kun å se problemene, men jeg ser i dette tilfellet bare løsninger. Det kommer sikkert til å bli litt tungt, men det er sånn det er. I mange land er barna overlatt til dagmamma fra de er veldig små fordi mor må jobbe fullt igjen. Det ville ha vært et mareritt for min del så jeg syns ikke synd på meg selv i det hele tatt.

Ha en fin kveld:)

Det er tid for lørdagskos..

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet dagen grytidlig i og med at jeg har jobbet dagvakt. Ikke så alt for mye å gjøre på jobb, men ryggen og bekkenet mitt var mildt sagt lite samarbeidsvillig:( Au!:(

Vel hjemme så hadde jeg mest lyst til å stupe i seng, men det går jo ikke når man har en liten jente som vil leke helt frem til leggetid. Leggetid var klokken 19, men det er fortsatt synging og hopping ut av sengen:P

Vi har planta rumpa godt ned i sofaen begge to, har spist vegetar rullekebab og nå skal vi gå løs på smågodtet før vi ruller i senga :P

Meg:P

Prinsessa spiser frokost i dag tidlig:) Hun sover alltid lenge når jeg skal på dagvakt, men har jeg kveldsvakt da er det helst opp grytidlig :/

Håper dere har en litt kulere lørdag og er i litt bedre form enn meg :)

Smashbox solpudder - Omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin fredag og at dere har en frihelg i vente :) Jeg sitter nå å venter på lunsj før jeg skal hente frøkna i barnehagen. Har jobbet i klinikken på formiddagen, men plutselig fikk jeg akutt lyst på vegetarsushi så da måtte den planlagte knekkebrødlunsjen vike :) Jeg skal jobbe i klinikken igjen fra 18-21 før jeg endelig tar kvelden. I morgen venter dagvakt på sykehuset og søndag har jeg kveldsvakt. Ergo ingen avslappende helg i vente for min del :P Det med helgejobbing (hver tredje helg) er en av de få tingene jeg misliker med å jobbe på sykehuset + at ingen dager er hellige. Ikke kult å jobbe hele jula når man har små barn :( Det var greit før jeg fikk barn dette med helligdagene, men nå kjenner jeg mer på at jeg ikke syns det er greit.

Over til noe hyggeligere, nemlig dette solpudderet fra smashbox! Har hatt dette en god stund, men har ikke brukt det så mye. Jeg syns det ser veldig mørkt ut og har ikke kunnet forestille meg at det ville passe min hud.

Å bruke det i hele ansiktet går ikke da det blir for mørkt, men det er helt supert å konturere med! Huden min reagerer ikke negativt på pudderet, det er lett å legge og fargen holder seg fint :) I motsetning til konturpudderet fra Inglot så gir ikke dette meg kviser i kinnene så dette er en ny favoritt:)

For en mørkere hudtype er det helt supert å bruke som et solpudder, men det går ikke for min bleke hud :)

Jeg kjøpte en ny type mascara her om dagen som straks skal testes :) Syns min gamle favoritt fra Isadora (lash and curl) har blitt så raskt tørr i det siste. Mulig de har endret på ingrediensene :/

Der kom maten min så får dere nyte resten av dagen :)

Fnis

;)

Den største forbrytelsen..

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har jobbet i klinikken på dagen i dag, men har hatt ettermiddagen fri :) Skal ikke jobbe noe mer i kveld heller. Victoria er nettopp lagt og jeg vurderer sterkt å gå ut i garasjen og trene litt. Ikke at ikke sofaen frister mer, men kroppen blir dessverre ikke strammere av å sitte der :P

Ellers så tenkte jeg komme med en liten bokanbefaling til dere i dag:) Jeg leser sjelden bøker, men denne plukket jeg med meg på flyplassen da jeg skulle til Budapest så den er jeg nå ferdig med :)

Boken handler om jødene i Norge fra 1900 tallet og utover. Om du liker historie og da spesielt krigshistorie så er dette en helt nydelig bok. Skal ikke røpe noe av historien så løp og kjøp :)

Ha en fin kveld :)

Legedag i klinikken :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg er litt småsliten etter en dårlig natt søvn :/ Victoria var våken et par timer, og selv om det var Kim som tok seg av det så ble det dårlig med søvn på meg også. Hadde også helt sykt vondt i ryggen/bekkenet i går, og dessverre så kjenner jeg det godt i dag også. Må få meg en time hos kiropraktor så snart som mulig!

Legen har jobbet sammen med meg i klinikken i hele dag, og i dag har han hatt med laseren og fjernet blant annet vorter og andre utvekster. Han har også fjernet føflekker:) Føflekkene som blir fjernes sendes så klart til patologisk undersøkelse slik at man ser om det er kreft. Legen er tilbake i klinikken 4 november (10-18). Tid kan bookes via 47243036 og prislisten ligger på www.skinclinic,no

Mamma hentet Victoria i barnehagen sin Kim er på seminar i hele dag (og er der fortsatt). Hun koste seg som vanlig masse der, og kom tilbake hit da jeg var ferdig i klinikken i 18 tiden. Ble ikke all verden med tid sammen i dag, men det tar vi igjen i morgen og på fredag :)

I aksjon med laseren :)Kirurgisk fjerning av føflekk

Meg i dag tidlig. Er nå 19 uker på vei så nå nærmer jeg meg endelig halvveis <3

Syns at veksten nå har flatet litt ut så magen er ikke så stor som jeg fryktet. Jeg begynte å få mage så fort jeg ble gravid denne gangen så var rett jeg kom til å være flodhest allerede nå :P

Jeg skal kose meg med litt mat og nyeste utgave av ELLE før jeg finner sengen og krysser fingrene for en god natt:)

Ha en fin kveld :)

H&M neglelakk - omtale

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg har nesten fri i dag så jeg bruker formiddagen på regnskapet for september. Følger med en del ekstraarbeid når man har eget firma så det er ikke bare morsomme ting jeg gjør:) Ingen store planer for dagen annet enn at vi må få kjøpt noen nye sko til Victoria da de små føttene snart har vokst ut av den størrelsen hun har nå:P Det går så latterlig fort!

For en måneds tid siden kjøpte jeg inn noen neglelakker + neglelakkfjerner fra den nye linjen til H&M så i dag skal dere få en omtale av de:)

Jeg har testet noen lakker fra den gamle serien som jeg syns var helt ok, men det har skjedd noe med innholdet her, og ikke bare designet for disse nye er mye bedre:)

H&M lanserte en helt ny linje med både sminke og neglelakker + en del andre ting, og det nye designet er definitivt mye mer eksklusivt enn hva det tidligere har vært. Ikke at designet betyr så mye, men det er hyggelig at det ser litt innbydende ut :)

Lakkene holder kjempegodt og er enkle å påføre. Neglelakkfjerneren gjør også jobben sin uten problemer. Prisene er like hyggelige som før så om du har neglelakkdilla så kan du trygt hamstre disse. H&M tester ikke produktene sine på dyr. Nå har jeg ingen planer om å teste sminken derfra (bortsett fra brow shaping gel og øyebrynspennen derfra som jeg har brukt i årevis, og kommer til å fortsette med), men om du har stramt budsjett så kan den være verdt å teste:) Spesielt øyeskyggene og mascaraen. Er som kjent ikke fan av annet enn mineralsminke når det kommer til foundation og concealer, men om du har en normal hud som ikke reagerer så kan det hende at de fungerer fint :)

Nå skal jeg hente frøkna i barnehagen så skal vi kose oss sammen i hele ettermiddag <3

Ha en fin dag videre:)

 

Purre og sennepssuppe

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har jobbet på Glød hår og velvære på Nordstrand i dag, og har hatt en veldig hyggelig arbeidsdag. Kom hjem i 18 tiden og da har tiden frem til nå naturlig nok vært brukt på frøkna:) Hun la seg litt over 19, men ligger fortsatt i sengen sin og synger + at hun kommer i døren med jevne mellomrom :P Skjønner ikke helt hvor godt det egentlig er å legge seg den lille tullejenta :P

Har ingen planer for kvelden annet enn at jeg skal slappe helt av og kose meg med litt god mat. Når det gjelder mat så deler jeg en oppskrift jeg fant for noen dager siden.

Dette skal jeg lage til lunsj i morgen:)

Du trenger (6 porsjoner)

50 gram usaltet smør

1 stor hakket løk

2 finhakkede hvitløksfedd

900 gram purre i strimler

1,5 desiliter hvitvin

1,2 liter grønnsaksbuljong

Havsalt og svart pepper

2 toppede teskjeer dijonsennep

Rømme og finhakket dill til servering


Slik gjør du

Smelt smøret på middels varme i en stor kjele og stek løken myk. Tilsett hvitløk og purre og stek videre i cirka 10 minutter til alt er mykt. Ha i hvitvin og reduser til det ligner sirup.

Tilsett buljong og litt krydder, kok opp og la suppen småkoke i 10 minutter. Kjør suppen i en blender sammen med sennepen. Varm opp suppen på nytt om nødvendig og server med litt rømme og dill :)

Ha en fin kveld videre:)

 

 

 

Memory lane <3

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin søndag så langt:) Jeg fikk ikke sove i går kveld fordi jeg lå å tenkte på at Victoria kanskje kom til å holde mamma og pappa våkne hele natten. Det gjorde hun heldigvis ikke! Jeg sov ikke spesielt godt heller når jeg først sovnet så jeg må si jeg føler meg ganske sliten til tross for barnefri :/ Jeg har fått til en liten time med trening og nå skal jeg spise litt før jeg snart må reise til sykehuset for en kveldsvakt. Det har jeg virkelig ikke lyst til, men heldigvis har vi hatt en god uke med ikke så alt for mye pasienter så satser på at det har fortsatt inn i helgen.

Jeg driver og rydder i alle bildene jeg har på maskinen om dagen, og det er faktisk veldig hyggelig. Har snart sprengt kapasiteten til den stakkars datamaskinen så det var på tide å slette og flytte på litt :) Sletter så klart ikke bilder av Victoria, men flytter en del over på en ekstern harddisk :) Datamaskinen går nemlig ganske så tregt når den er full :P

Deler litt av det jeg har kost meg med de siste dagene med dere også <3 Dette er bare noen av de bildene mamma sendte meg fra Victorias første 10 mnd så dere kan jo tenke dere hvor mange bilder jeg har gått gjennom :P

Dagen etter fødsel
Fantos har vært en flink storebror hele veien og passet på :) Her hjemme hos mormor :)


Her er vi i Tromsø. Victoria er 10 uker gammel :)


Med oldemor på Skjervøy (Nord Troms)


På Skjervøy


Dåp desember 2013


Victoria ser på tv mens vi andre spiser middag :)


Med morfar


På første overnatting hos mormor og morfar. Her var hun 9 mnd:)

Jeg må gjøre meg klar til dyst. Sykepleiere har jo som kjent ikke arbeidstid 08-16 mandag til fredag :P

Ha en fin dag videre:)

 

Et lite shoppingbonanza :P

Hei på dere :)

Håper dagen har vært fin så langt :) Jeg stod opp med Victoria i dag tidlig så koste vi oss sammen til hun tok en lur klokken 13. Det vil si at vi ikke koste oss spesielt mye fra 12-13 fordi ungen nektet å legge seg selv om det var helt tydelig at ungen trengte en lur. Jeg dro til Oslo og ba mannen vekke henne senest klokken 14. Må ikke sove for lenge heller.

Han hadde visst forsøkt sa han å vekke henne klokken 14, men hun ville visst ikke så opp så han lot henne sove til 15 han. Jeg ble så sint at jeg nesten fikk et hjerteinfarkt!! Sist han gjorde det samme tok det 3 timer å legge henne og hun var våken fra 01-06 på natta. Nå skal det sies at hun skal sove hos mine foreldre i natt, men det føles ikke så kult å overlate en unge til de som du mest sannsynlig vet kommer til å holde de våkne i natt. Et stykk sinna gravid dame her i stua nå med andre ord.

Fikk lettet litt på humøret med litt shopping da det alltid hjelper mot raserianfall :P

Jakke, skjerf og topp fra Zara :) Mammabukse fra H&M

Ble jo "litt" Frost klær til Victoria og litt tøy til William også <3

Vakkert smykke til meg fra Love Frogner/Farm House design :) Tenkte gravere V og W på det :)

Nå skal jeg slappe helt av resten av kvelden så får vi se om mannen tør å komme hjem :P

Ha en fin kveld:)

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits