DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Green people bodylotion - omtale

Hei på dere og god fredag:)

Håper dere har hatt en fin uke og at dere har en god helg i vente:) Her har det som vanlig vært full fart og jeg må si jeg er sliten! Frøkna var masse våken i natt også, og selv om det klør i tennene, så blir jeg så forbanna trøtt:/ Mamma og pappa har henne heldigvis på overnatting sånn at vi får en natt med god søvn:) I morgen er det full dag på klinikken så glad for å få en god natt før det blir full kjør i morgen:)

Jeg har vært i møte med nominasjonskomiteen i dag + at jeg har hatt noen kunder på ettermiddagen. Nå venter et lite besøk hos min venninne før senga roper på meg :)

Først en liten omtale:

Denne kremen fra Green People kjøpte jeg på vita for 1 måneds tid siden da jeg hadde gått tom for NeoStrata sin. Bestemte meg for å gi denne en sjanse selv om jeg har hatt dårlig erfaring med merket tidligere.

Denne kremen er i følge produsenten:

"Green People Body Lotion oser av luksus og beroliger huden, gir rikelig med fuktighet og en frisk duft av sitrus.

? Gir rikelig med næring til huden og fuktighet
? Rehydrerende og fuktighetsgvende for tørr hud
? Inneholder godt med Omega- 3 fettsyrer
? En naturlig duft av sitrus og florisk aroma

Green People Nurture Body Lotion er fremstilt uten alkohol (etyl alkohol, etanol), parabener, lanolin, ftalater, petrokjemikalier, natrium lauryl sulfat (SLS), natrium lauryl etersulfat (SLES), GMO?er, PABA, PEG?er, DEA, TEA, ftalater, propylenglykol og syntetisk parfyme for å gi deg den reneste fuktighetskremen som naturen kan tilby.

Velegnet til de med plage av eksem og psoriasis, samt veganere og vegetarer"

 Mye positivt å lese der altså, og jeg har faktisk ingenting å utsette på denne jeg heller:) En veldig god bodylotion på alle måter, men den kunne ha vært drøyere i bruk, for denne brukte jeg veldig fort opp. Stort pluss for gode ingredienser og at den er vegansk!

God nøytral lukt som ikke setter seg i klærne og den trekker relativt raskt inn i huden:)

Terningkast 5

Ha en super kveld:)

Huff :PFjortisminner fra en dagbok :)

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en bra dag :) Jeg har hatt fullt opp med kunder i dag også, og det er selvfølgelig veldig gøy :) Har rukket en liten økt på elixia også, og det var heller ikke feil. Nå står jeg faktisk på farten ut igjen (frøkna har nettopp sovnet), og jeg skal på thaimassasje. Det har åpnet et studio på Kløfta og kroppen min lengter etter en skikkelig god massasje:)

Her om dagen kom mamma med en svær sekk med ting som er mitt. Hun holder på med rydding i kjelleren, og med i den sekken lå disse herlighetene! Nemlig skoledagbøker fra 97-03!! Hjelpe meg! De trodde jeg var destruert for lenge siden! De burde i hvert fall ha vært der for her var det mye tragisk lesning.

Jeg var tydeligvis en racer på å skrive ned alt som skjedde, og det hver eneste dag. Resultatet var at jeg i går bare måtte rive ut alt inneholdet og brenne det for at ingen noen gang skal få lese det. Det ville faktisk ha vært litt krise:P

I den ene boka har jeg "sikret" med binders der hvor det mest hemmelige stod vel og merke. Måtte jo forsikre meg om at hemmelighetene var trygge (HAHA). Har også skrevet en side tidlig i boka om at det er strengt forbudt å lese i dagboka mi for den var privat og inneholdt hemmeligheter. Tipper barnebarna hadde hevet seg over disse når jeg dør om det ikke var for at de nå er destruert. Kim mente det ville være fint å ta vare på, men han har tross alt ikke lest dem. Dessuten ville jeg ikke spare på de et sekund lenger i tilfelle jeg skulle dø i nærmeste fremtid. Man vet jo aldri, og da er ikke disse et minne å gi videre til andre for å si det mildt:P

Det eneste som har blitt spart på er disse barnebildene av meg selv :)

Et lite utdrag med gullkorn fra bøkene skal jeg allikevel by på:)

" I dag har jeg blitt sammen med T, men nå som vi er sammen er han ikke så kjekk lenger. Jeg slår opp på onsdag og blir sammen med A i stedet"

"Han lå oppå meg mens vi kyssa. Vi kyssa helt til halv tre på natta. Det var digg og merkelig, jeg tror jeg liker han litt"

" I dag spurte L meg, men jeg sa nei for han er stygg"

" Jeg og S sier alle hemmeligheter til hverandre, og her er de" (Så har jeg ramset opp alle mulig rare ting vi hadde fortalt hverandre. Lurt å skrive ned:P

"Grunnen til at jeg ble sammen med O er at han har fin kropp, men jeg er mest forelska i Anders egentlig, men han har dame. Fuck hu"

" I dag har jeg vært på skolen. Det var kjedelig, men jeg var i stallen etterpå og det var gøy. Så dro jeg til typen og da pulte vi. Det var kjempekoselig da"

" Jeg klarer ikke å bestemme meg for hvem jeg liker best, men her kommer topp 5 listen:..........................................." :P

"Jeg elsker hester forever"

"Jeg elsker P 4-ever" (Mange jeg elsket 4-ever i de årene der)

" Jeg har vært sammen med A i 3 uker nå. Dritlenge, og han er kjedelig så jeg slår opp på skolen i morgen"

Tror det holder jeg, var så kleint at jeg tror jeg dør.

 

Ha en fin kveld :)

FnisNy babyshampo og helsekostdeo :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har fullt på klinikken i hele dag og har først nå satt meg ned for kvelden :) Hektisk, men kjempegøy :) Victoria sover, og jeg har planer om å se reprisen av svenske hollywoodfruer og kanskje siste episode av sons of anarcy. Kan nesten ikke vente, og siden Kim er på bowling passer det bra med litt guilty pleasures:) Victoria sov forresten hele natten<3 Elsk på det:)

Ellers så har jeg fått litt produkter i dag som skal på tester listen:)

Jeg er tom for Burts Bees Shampo til Victoria, og tenkte hun skulle få prøve noe annet. Denne kom jeg over på blivakker, og har aldri hørt om merket før, men ingrediensene ser bra og milde ut, så passer nok fint til frøkna:) Jeg har vært superfornøyd med Burt's produktene, men det var utsolgt når jeg bestilte så da ble det noe annet:)Hva sier produsenten?

Naturlig dusjsåpe og shampoo som rengjør og beskytter huden i løpet av dagen, takket være beroligende og revitaliserende Kamille og Gotu Kola ekstrakter. Med sin sjenerøse skum, renses huden nøye samtidig som den beholder sin naturlige PH-verdi. 98,99% av de totale ingrediensene er fra naturlig opprinnelse. 11% av de totale ingrediensene er fra økologisk landbruk.

 

Ellers så gjør jeg nok et forsøk på deodorant fra helsekosten!Jeg har vært mildt sagt uheldig med deodoranter kjøpt fra helsekosten tidligere, så jeg er mildt sagt skeptisk!! Er straks tom for den unaturlige varianten som inneholder aluminium, og det er jo helst ikke en ingrediens jeg vil smøre på huden, så letingen etter en god deo uten det holder jeg fortsatt på med.

Denne fra life sin egen serie skulle i følge han som jobbet på life være kjempebra, og siden den kostet 69 kroner så tok jeg sjansen på den:P

Hva sier produsenten?

Mild og pleiende deodorant uten parfyme, aluminium, PEG og parabener. Spesiellt tilpasset den følsomme huden under armene. Rik på fuktighet og mykgjørende ingredienser som salvieolje og allantoin. De aktive ingrediensene som forhindrer dårlig lukt er 100 % naturlige og fremstilles av salvie, kokos og bete. Produktet inneholder 97,5 % naturlige ingredienser. Brukes hver dag på ren og tørr hud for å forebygge vond lukt.

 

Ha en super kveld :)

29.10.2014Korres håndkrem - omtale :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt. Her blåser vi nesten bort :/

Victoria var urolig i natt og var lys våken kl 05.30 :/ Hjelp! Kunder på formiddagen og nå venter en kveldsvakt på sykehuset! Takk og lov for kaffe og sminke! Og ikke minst er jeg så glad for at jeg har Sheena!! Hun er så flink :) Kim er i møter i Gøteborg i dag så uten henne hadde ting plutselig blitt vanskelig og vi hadde vært avhengig av at jeg kunne bytte vakt eller at foreldrene mine hadde hjulpet til.

Kjører en omtale før jeg suser avgårde på jobb, og i dag er det denne håndkremen fra Korres som står for tur.

Denne kjøpte jeg etter anbefaling fra ei på Vita. Jeg har tidligere vært sånn passe fornøyd med body lotions fra merket, men likte lipbutteret derfra :)

Denne kremen inneholder ingen lumske ingredienser og er trygg for deg med sensitiv hud. Jeg vasker og spriter hendene mine på grunn av jobben min, og har derfor behov av en god håndkrem :)

Denne gjør jobben sin helt greit, men er ikke like bra som The body shop sin hemp krem. Ingen lukt og den trekker fort inn, og hendene føles myke:) Drøy i bruk er den også. Tror prisen var rundt 100 lappen :)

Terningkast 5

Ellers så er det 5 dager siden jeg kjørte en 35% Neostrata peel på huden min, og jeg er så fornøyd!! Jeg har nå tatt 3 peelinger og bruker produktene hver dag. Huden har aldri vært bedre:)

Ha en fin dag videre :)

FnisFnisRabarbrasuppe med rugbrødblanding :)

Hei på dere og god søndag :)

Håper dere har hatt en fin helg :) Her i huset har det gått ganske så rolig for seg. Victoria er ikke helt i form så hun blir nok hjemme fra barnehagen i morgen. Ikke kjempedårlig, men snufsete og småvarm. Vel og merke like gira og aktiv, men jeg tenker det er greit med en dag fri fra barnehagen uansett.

 Jeg skal på kurs med Esthetica/Teosyal i morgen og Kim må en tur på jobb, så da skal hun være sammen med Sheena :) Mamma og pappa er bortreist, så hadde det ikke vært for at Sheena var hos oss så måtte jeg ha blitt hjemme :) Jeg var redd jeg måtte opp grisetidlig i dag siden klokka ble stilt, men der tok jeg skammelig feil! Jeg var oppe kl 04 og skiftet bleie og gav drikke til Victoria, men så sov hun helt til 09!! (10 gammel tid"). Det er ny rekord i antall sovetimer for den frøkna :)

Nå har hun lagt seg og sovnet med en gang. Ikke så rart hun var sliten nå i og med at klokka egentlig er 20 for henne. Ikke bare like greit for de små å snu den timen når de er vant til faste rutiner.

Satser på at hun sover natten gjennom *krysser fingrene*

Deler en oppskrift med dere i dag som jeg har hatt liggende en stund, nemlig på rabarbrasuppe :) Kanskje ikke helt sesong for det nå, men kan jo være noe å huske på til en annen gang:)

Du trenger:

500 gr rabarbra i terninger

1 ss hakket ingefær

Korn av en 1/2 vaniljestang

6 dl vann

100 gr økologisk rørsukkker

 

Rugbrødblanding

75 gr revet rugbrød

2 ss sukker

 

Serveres med frisk mynte og gjerne noen bær.


(Biilde lånt av matprat.no)

Slik gjør du:

Kok rabarbraen med ingefær, vanilje og vann i 5 minutter. Sil så ut bitene av ingefæren, rabarbraen og vaniljestangen fra blandingen og hell saften tilbake i gryten. La den koke opp og smak til med sukker. Avkjøl og sett så suppen kald til den skal serveres. Rist rugbrødet i en tørr panne til vesken fra brødet har fordampet og brødet og skorpen begynner å bli sprøtt. Flytt så pannen bort fra varmen, rør sukkeret og la det smelte. Avkjøl og server:)

 

Ellers så anbefaler jeg dere å se denne videoen. Rørende <3


Ha en fin kveld :)
 

 

FnisOrgandonasjon burde være en selvfølge!

Hei på dere og god lørdag :)

Håper dere har hatt en fin dag:)  Frøkna sov til 07.30 i dag så jeg har følt meg riktig så pigg i hele dag. Jeg tok med meg Victoria på Elixia i 09 tiden så hun fikk leke ut litt energi mens jeg fikk trimmet flesket litt :) Kom hjem og da sovnet frøkna med en gang. Da benyttet jeg sjansen til en kopp te og litt lesing :) Deilig med en avslappet lørdag! Ellers i dag så har vi vært en tur på senteret, spist en banansplitt og handlet inn til helgekosen. Angående helgekos, så har det for min del vært litt i overkant mye kos til hverdags i det siste, og i dag har det vært en sånn dag hvor jeg har følt meg både stygg og feit :/ Jeg skal skjerpe meg, vel og merke etter i kveld :P

Over til noe helt annet, og mye viktigere; så nettopp på nyhetene at det i fjor døde dobbelt så mange i kø for å få organer som året før, og det syns jeg er forferdelig, og ikke minst unødvendig. I dag er det faktisk verdens organdonasjonsdag også, og de oppfordrer til å spre ordet. Dette er en av de sakene i helsevesenet jeg virkelig brenner for:)Jeg er sikkert på at veldig mange ville ha stilt seg positive til å være organdonorer dersom de hadde tenkt på, og også snakket med sine nærmeste om før de døde. Et menneske kan gi nytt liv til 7 mennesker! Ingen hadde behøvd å dø i kø om alle norske statsborgere automatisk ble donorer fra fødselen av. Dersom man ikke ville være det, fikk man heller melde det inn et sted eller gå med "jeg er ikke donor" i lommeboka. Folk som valgte det burde heller ikke få motta organer fra andre dersom han/hun selv ble syk. På den måten hadde det ikke behøvd å dø noen i kø!

Jeg kjenner jeg blir småsint bare av å tenke på det, for her står det folk i kø som kunne ha fått livet tilbake og muligheten for å komme seg ut i jobb igjen på vent i håp om at noen sier seg villig til at deres kjæres organer skal gis bort.

Jeg forstår at det er tøft å få et spørsmål om donasjon når man står midt oppe i en sorg. Kanskje er dødsfallet totalt uventet og det kommer som et sjokk? Kanskje man da ikke greier å ta stilling til organdonasjon? Det er kanskje lettest å si nei fordi man ikke vil at deler av den man elsker skal gå videre? Det skjønner jeg, men min personlige mening er at det burde være en selvfølge, og at vi alle automatisk var donorer, så slapp pårørende å ta stilling til det.

Husk å snakke om organdonasjon i dag, du vet ikke om du får en morgendag (ok, litt pessimistisk, men likevel et faktum) :)

Sjekk: www.organdonor.no for mer informasjon :)

Er du organdonor?

Ha en fin kveld:)

FnisNeoStrata kit :)

Hei på dere fine:)

Håper dere har hatt en fin dag og at dere har en fin helg i vente:) Her har dagen vært rolig og jeg har fått tid til både trening, kunder og noe som heter Zulu lunsj i barnehagen til Victoria. Mamma og pappa har også vært her på middag, og mamma har fått en hudpleie time som bursdagsgave :) Nå har roen senket seg og frøkna sover godt i sengen sin. Hun har vært helt turbo i hele dag så vi er slitne vi og :P

Ellers så har vi fått masse kit fra NeoStrata i dag da vi var gått tomme for det. Disse er veldig populære blant kundene våre fordi man her får muligheten til å virkelig få testet produktene før man kjøper de store variantene.

De minste vi har koster vanligvis 99 kr, men frem til 2 november koster de bare 90kr! I denne pakken får du 1 rens, 1 dagkrem og 1 nattkrem

Dette er minikit med produkter beregnet for sensitiv hud, og det kan være greit å starte med denne serien i og med at produktene er veldig effektive og trenger dypt inn i huden.For de med en hud som tåler litt kan man gå rett på et mini kit beregnet for normal hudMinikit varer i 3 uker om du bruker riktig mengde av produktene :) Er du usikker etter 3 uker kan du kjøpe et kit til så kan du teste i enda 3 uker.

Vi har litt større kit også, men i disse får du med en full størrelse av det fantastiske serumet også! Dette skal brukes morgen og kveld  i hele ansiktet/halsen etter rens og før dag/nattkrem. Serumet brukt 2 ganger per dag varer i cirka 3 måneder. Et slikt kit koster vanligvis 599 kr, men er som alt annet vi tilbyr i klinikken til 10% rabatt til og med 2 november.

For sensitiv hud får du dette.

For normal hud passer dette kitetDersom du er plaget med akne, fet hud og/eller mye urenheter har vi et kit for det også. Det koster 698 kr (10% rabatt på denne også til og med 2 november), Her får du med rens (200ml), dag/nattkrem (40 ml), spot treatment gel (15 ml) + 2 mini produkter til natten. Altså alt du trenger i flere måneder til en veldig fordelaktig pris.Må også nevne at vi ikke kan utføre kjemiske peelinger med Neostrata uten at du brukter produktene en liten periode i etterkant. Grunnen til det er at vi ikke kan love deg de beste resultatene om du drar hjem og smører på noe som ikke passer med peelingene. En peeling åpner nemlig huden veldig opp for produkter, og om du går hjem etter en så effektiv peel og smører på deg "skit" så vil du potensielt få mer urenheter og irritasjon i huden. Les mer her: http://m.klikk.no/kvinneguiden/mote/article763814.ece

Ha en fin kveld :)

FnisDøgnet har for få timer..

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her går det unna som vanlig, men heldigvis ikke så mye våkentid i natt (selv om jeg ble sittende å jobbe på pc'n etter at jeg kom hjem fra sykehusvakta i mi i går kveld). Sheena passet Victoria fra hun kom hjem fra barnehagen i går og var også den som la henne. Det gikk kjempefint :) Utrolig deilig at hun hjelper oss på sånne kvelder når det kræsjer litt :)

Ellers så skulle jeg ønske at jeg hadde litt mer tid til alt. Det går jo i ett kjør fra morgen til kveld både med sykehusjobbing, klinikken, bestillinger etc. Kjempegøy, men jeg skulle ønske døgnet hadde litt flere timer:) Fikk riktignok tid til episode 7 av Sons of Anarchy på formiddagen i dag, og kjenner at jeg døde litt inni meg. Den serien lever jeg meg litt i overkant inni i!! Også er jeg litt forelska i Jax da:P

I dag fant jeg ikke paraply, men denne hatten har ligget i en kurv i gangen i 2 år nå uten å bli brukt, så det var kanskje på tide å teste den:) Føler meg veldig rar i hatt vel og merke, litt for Hollywoodfrue for min del, men jeg holdt håret tørt i hvertfall:P

Nå er det medlemsmøte i Høyre som står på agendaen, men før det skal jeg få i meg litt mat og kose litt med prinsessa mi <3

Jeg har fått fikset negler igjen i dag. Her er det lagt akrylstøp over mine negler så ingen falske tipper denne gangen i og med at mine har vokst seg lange. Jeg går til Mari på Din Beauty her på Jessheim, og hun er kjempeflink :)

Ha en strålende kveld :)

FnisFnisFnisFnisFnisFnisDrikke bitte litti :P

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Jeg for min del har tilbragt dagen i delvis komatøs tilstand på grunn av sen vakt i går og tidlig vakt i dag. Topp det hele med en våken unge og tanker om klinikken så blir det alt for lite søvn :P

Jeg skal snart legge meg, men først så vil jeg bare dele videoen av Henriette Steenstrup. Jeg dør av latter av den dama her!!:)

 

">


God natt:)
FnisSkal du fylle opp igjen??

Hei på dere og god morgen:)

Her ble det avslapning foran tv i går kveld også la vi oss rundt midnatt. Sov i ett strekk til 10 og slumret i sengen til 10.30. En sjelden luksus her i huset, og sårt tiltrengt:) Kim reiser for å hente Victoria nå så vi får litt tid sammen før jeg skal på jobb igjen:) Satser på en fin kveldsvakt uten den helt store dramatikken:)

Kim spurte meg her om dagen om jeg hadde tenkt til å fylle opp igjen garderoben min, og svaret på det er nei. Jeg er fortsatt ikke ferdig med detoxen, men det kommer seg. Har igjen å gå gjennom alle skuffene, men bortsett fra det er jeg ferdig. I de skuffene ligger det stort sett t-skjorter, undertøy, sokker, strømpebukser, treningstøy etc, og ikke noe av det vil bli gitt bort, men gå i søpla. Kim foreslo jeg skulle selge de gamle trusene mine og tjene masse penger, men jeg må si jeg foretrekker at de går i søpla fremfor at en fyr (les:pervo) skal få "gleden" av dem:)

Men skal jeg shoppe noe? Er det noe jeg mangler? Jeg har vel så og si alt jeg trenger, men jeg har skrevet meg en liten ønskeliste over ting jeg vil ha for å komplementere garderoben, og her er den:

Trench coat fra Burberry
YSL sandaler
Jimmy Choo pumpsLouis Vuitton reisebagArmbånd fra Hermes (jeg vil ha hvitt med sølvlås)Jeg elsker designen til Diane Von Furstenberg, og disse kjolene ville heller ikke være å forakte:

I tillegg ønsker jeg meg et par svarte dressbukser i slim fit, en tykk grå bukse (typ: sigarettbukser), det perfekte paret med jeans i lys denim, gjerne med høyt liv og ankelkorte ben og en hvit blazer. Jeg har en svart blazer fra Malene Birger som jeg er glad i, og kunne gjerne tenke meg en i hvit også.

Ellers skal jeg prøve mitt beste for å styre unna alle dumme impulskjøp som blir lite eller aldri brukt:)

Nå venter jobben så får dere ha en strålende søndag :)

 

FnisNeoStrata øyekrem - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin lørdag :) Jeg har jobbet på sykehuset i dag. Det ble 3,5 timer søvn grunnet en noe vel aktiv Victoria. Kan vel si at jeg er delvis i koma. Det går tregt i topplokket i hvert fall:P

Victoria sover hos mamma og pappa. Var innom der en tur i stad for å være litt sammen med henne før hun la seg, og det føltes bra nå som jeg ikke får se henne før etter jobb mandag (med unntak av eventuell våkentid på natta da...)

Kjører en omtale av en øyekrem fra NeoStrata før jeg skal ligge som et slakt på sofaen resten av kvelden og kun forflytte meg herfra og over i senga om ikke så alt for lenge:)

Hva sier produsenten?

Aktive ingredienser: 4 % glukonolakton, vitamin E, grønn  te

Huden rundt øynene er ofte svært ømfintlig. Denne øyekremen tilfører masse fukt. Den motvirker og minimerer fine linjer på en skånsom, men effektiv måte, uten å irritere. Oftalmologisk testet. Brukes morgen og kveld

Har brukt denne i en måneds tid nå, og er veldig fornøyd. Den er utrolig drøy i bruk og gir masse fukt uten å være fettete. Ingen øyeskyggestriper av denne:) Minimerer fine linjer vet jeg ikke om den gjør da en liten dose Botox har gjort at de fine linjene jeg har rundt øynene har blitt borte. Den skal også bekjempe hovenhet og mørke ringer, og jeg må si at jeg ser forskjell etter at jeg har påført denne. Etter tøffe netter med mye våkentid er jeg både hoven og blå rundt øynene, men denne hjelper. Jeg masserer den da godt inn slik at jeg får litt fart på sirkulasjonen. Tidligere har jeg lært at øyekrem bare skal klappes på, men så får jeg kontrabeskjed om at det er bedre å massere litt for å fjerne hovenhet. Hva man velger å gjøre får være en smakssak, men jeg syns det hjelper å massere litt :) Prisen er det heller ingenting å si på. Trodde ikke det var mulig å få så gode produkter til så gode priser :)

Det som ofte skiller god hudpleie kontra "dritt" er at de gode inneholder og spesifiserer hvilke aktive ingredienser de har. Mange av de kommersielle (billige som dyre)inneholder ingredienser som ikke gjør noe for huden din i det hele tatt. F.eks hyaluronsyre. Ingrediensen kan gi en optisk effekt, men molekylene er så store at det ikke er fysisk mulig for de å trenge ned i hudlagene. De reklamerer med at hyaluronsyren gir mer fukt i huden etc. Dessverre ikke fysisk mulig, men det vet ikke "vanlige" folk som ikke har studert det :) Ikke la dere lure folkens, vil dere ha resultater går dere for medisinsk hudpleie :) Man trenger i velge det dyreste, og derfor er vi så fornøyde med NeoStrata. Moderat pris og fantastiske resultater:)

Pris: 399 for 15 ml.

 

Her er en omtalen av den andre (og den beste hittil) øyekremen jeg har testet fra NeoStrata: http://frutaraldsen.blogg.no/1404839041_neostrata_yekrem__omt.html 

Ha en fin kveld:)

FnisHva tjener du da??????

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag og at dere har en fin helg i vente:) Jeg skal jobbe på sykehuset i morgen på dagen, søndag kveld og mandag morgen så jeg har ikke noen rolige dager foran meg :/ Ikke får jeg sett Victoria før mandag ettermiddag heller i og med at hun skal sove hos mine foreldre i morgen, og da er hun ikke tilbake før jeg reiser på søndag. Det er veldig rart og litt trist :( Ukene går så utrolig fort nå og snart så er hun 14 måneder!! Hvor ble tiden av? Hun er så full av glede og energi den ungen at jeg blir så glad. Selv om hun sliter meg ut og er en utfordring innimellom er jeg så glad for at hun er som hun er:)

Vanligvis så surfer jeg innom nettaviser hver dag. Ser som regel på vg, dagbladet, aftenposten og dagens næringsliv. I dag har avisene alle hatt de samme overskriftene; SE HVA DE TJENER, SJEKK NABOEN etc.. Er det virkelig noe å skrive om? Finnes det ikke viktigere ting å skrive om? Jo, det vil jeg tro :)

Jeg syns det er helt tragisk at man kan gå inn å sjekke hva naboen din tjener bare fordi du er nysgjerrig. Hva folk tjener er en privatsak og jeg skjønner ikke hva den snokingen skal være godt for?

Skatteetaten vet det de skal, og det er vel ikke noe poeng at alle skal ha tilgang til den informasjonen? Det er jo kun av nysgjerrighet folk sjekker hva andre tjener, og det syns jeg er en uting. Dessuten er ikke tallene man får presentert helt virkelige, men det er nå en annen sak:) Uansett, om du ikke tør å spørre folk hva de tjener direkte så bør du ikke sjekke de på skattelistene heller :) Det som i det minste er litt morsomt er at man kan se hvem som har søkt etter deg.

Bare en ting å si om den saken: Harry! :P

Hva syns du?

 

Ha en fin kveld:)

FnisLes mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits