DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Dagen i dag:)

Hei og god kveld til dere:)

 

Her er det stille og rolig nå etter at 7 søte barn har vært på Halloween besøk her:) Godt jeg husket på å kjøpe inn litt godis (masse igjen til meg også dessverre). Kim har vært på svømming og er på vei hjem nå snart. Jeg og Kristin har meldt oss på Bosu Styrke i morgen tidlig, så skal prøve å få lagt meg om ikke så lenge. Frøkna var kjempetrøtt, så nå ligger hun faktisk og sover for seg selv. Får se hvor lenge det varer:) Mistenker at hun ofte lukker opp øye bittelitt bare for å se til at jeg er der, og er jeg ikke det, vel da hyler hun rett ut :P

Har så smått begynt å pakke litt til Skjervøy turen for også nå. Jeg er en liten kontrollfreak, så her gjøres ikke ting i siste liten. Spesielt ikke nå som Victoria har kommet til verden. Kim kaller meg Nazi-Helga. Ikke fordi jeg er streng med han, men fordi jeg har stålkontroll det meste og er en racer på planlegging:)

Ha en god kveld & natt :)Solpudder - luksus vs budsjett :)

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har vært på farta i dag og kom først inn døra nå. På helsestasjon hadde vi som har blir satt sammen i barselgruppe fellestime med fysioterapeut. Fikk ikke så mye ut av det, men hyggelig å møte de andre. Veide frøkna når vi var der, og nå veier hun 5030 gram :) Ikke rart vi må opp i størrelse på klær :P

Solpudder står for tur i luksus vs budsjett i dag :)

Her finnes det mange varianter i alle prisklasser. Jeg personlig foretrekker et matt pudder uten skimmer, men alle er ulike der :)

Jeg har prøvd mange merker gjennom årene, og har funnet ut at dyrest ikke nødvendigvis er best. Husker terrakottapudderet til Guierlain var mitt første luksuskjøp. Mener det kostet rundt 500 kr den gangen. Absolutt et bra og holdbart pudder, mem siden det både er veldig dyrt og dyretestet er ikke det verdt pengene. Har prøvd et veldig billig et fra Yves Rocher for noen år siden, og det føltes og så ut som det kostet;Billig!

Isadora har et stort & billig pudder som jeg vet mange liker. Har prøvd det jeg også, men det ble litt mye skimmer. Har også prøvd solpudder fra BareMinerals (dyrt), men det var absolutt ikke noe for  meg da det bare fantes i en farge (altfor mørkt) og var i løst pudder. Håpløst å få jevnt og sølete. Samme med billigmerket Tikei som jeg testet. Har også prøvd det ekstremt billige merket ELF, og det var faktisk ikke så verst, men ikke så veldig holdbart.  Solpudder er ikke noe du trenger å legge mest penger på, men de dyrere merkene er gjerne litt drøyere i bruk:)

 

 

Dette har vært min favoritt siden 2011, Too Faced chocolate soleil. Ekstremt holdbart, drøy i bruk, nydelig lukt og flott farge  :) Inneholder ekte kakao og jevner ut hudtonen :)

 Priser:

www.coverbrands.no 340 kr

www.makestyle.no 299 kr

 

Ha en bra ettermiddag :)

 

Dagens :)

Hei på dere:)

Håper kvelden er bra:) Jeg har nettopp hatt mamma på besøk:) Hun har fargen etterveksten min, noe som var veldig nødvendig nå:) Snart kommer Kim hjem fra trening, og han har med vegetarkebab til meg. Leste tydeligvis tankene mine i og med at jeg er supersulten nå:) Kjenner treninga godt enda i kroppen og er usedvanlig sliten og tung i kroppen nå:) Treningsfri i morgen etter dager på rad. Kan jo ikke kjøre meg helt i kjelleren heller:) I morgen skal vi på helsestasjon og møte barselgruppen. Blir spennende:) Lurer også på hvor tung og lang hun er nå. Mistenker hun er cirka 5 kg :)

Lille gullet mitt ble 6 år i dag <3Ha en deilig kveld :) 

Soverutiner

Hei på dere :)

Håper dagen har vært bra så langt:) Vi startet dagen med fast, fit and fabulous på Elixia! Super time som virkelig gjorde susen:) Har fått dusjet og spist og nå har Victoria tatt en liten dupp på sofaen :)

På oppfordring fra en leser kommer det her et innlegg om soverutinene til Victoria (eller de manglende..hehe) :)

Når hun lå i magen var hun veldig aktiv på natterstid, og dette fortsatte naturlig nok når hun kom ut.. De første ukene var helt grusomme sovemessig og hun ville jo også henge i puppen hele tiden da melkeproduksjonen tar litt tid å få i gang i starten. Dum som jeg var så hørte jeg på en jordmor som sa jeg ikke måtte gi smokk før det hadde gått 2-3 uker. Victoria tok smokk etter 4 dager, men jeg valgte å høre på jordmoren og hun vil fortsatt ikke ta smokken :/ Hun foretrekker min pupp som smokk, selv om dette har roet seg noe ned. I starten var det mange små soveøkter, og innen jeg hadde rukket og sovne, ja da kan du banne på at hun våknet igjen. Dette har blitt mye bedre, men hun er fortsatt et lite b-menneske, men fra å sovne tidligst kl 02, så har jeg nå fått justert det til kl 23.:) Hun sover ikke hele natten, men stort sett så sover hun 3 timer før hun vil ha mat eller bare litt kos (dvs smatte litt på puppen). Hun rekker aldri å begynne å gråte om natten for jeg sover ved siden av henne og legger henne til brystet når hun begynner å våkne. Vi sover sammen i en dobbeltseng på hennes rom for da får Kim ro om natta. og jeg får faktisk mer ro jeg også. Hun kan sove frem til 11 om jjeg ligger der med henne og koser, men planen min er å justere sovnetiden hennes til 19-20 tiden, men jeg har skjønt at dette kan ta litt tid. Skal også introdusere henne for sin egen seng snart og. Hun ligger litt i den i løpet av dagen, men tar henne opp så fort hun gråter så hun ikke skal forbinde den med noe negativt. Jeg tar henne alltid raskt opp når hun gråter for jeg tror det skaper utrygge barn om de blir liggende. På dagtid sover hun som regel en dupp på et par timer, så sover hun noen dupper innimellom :) På dagtid trenger hun ikke nødvendigvis sovne med puppen i munn, men hun vil gjerne bli båret eller trillet rundt litt for å sovne:) Kan ikke bare legge ungen ned nei:)

Ikke helt etter boka, men sånn er nå ståa her i huset per i dag :) Trøsten min er at det bare har blitt bedre siden fødsel (med unntak av noen fæle netter), så utviklingen går i det minste i riktig retning :)

Her var hun rundt 4 uker i et sovende øyeblikk i lekegrinda si :)


Ha en deilig dag :)

Dagen i dag :)

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har fått trent i dag også og etter det kom Annie på besøk og var her hele dagen :) Kim kom nettopp hjem fra jobb så vi har spist noe så luksuriøst som tomatsuppe og nå tar han og Victoria et bad og jeg nyter en kopp te:) Tirsdag er min favoritt tv-kveld med Svenske Hollywoodfruer, Charterfeber og Sons of Anarachy:) Skikkelig kvalitetstid for husmora sjæl :P

Jeg og Kristin har meldt oss på fast, fit and fabulous i morgen. Fengende navn og passende for to nybakte mødre som kjemper for å få kroppen i form igjen:) Blir det for mye dansing så rømmer vi da ingen oss har koordinasjonen helt i orden:)

Burde sikkert ha begynt å pakke til Skjervøy turen vår snart også, men har i det minste skrevet en liste over hva jeg trenger. Det vil si, nå har jeg jo ikke bare meg selv å passe på lenger, jeg må jo huske på alt lillemor vil trenge for ei uke også:) Uvant! Er veldig glad for at min egen mamma skal være med på turen også:)

 

Min vakre lille jente som snart er 10 uker <3 Syns jeg nettopp har fått henne, men ser jo at hun begynner å bli stor :) Har vokst seg ut av alle bodyer i 56 også nå, så der har vi et stort overskudd av nytt til neste baby for å si det mildt :)
Ha en deilig kveld :)

Inspirerende mann :)

Kroppsolje - luksus vs budsjett

Hei og god morgen til dere fine folk :)

 

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Her har natta vært sånn passe:) Våknet 02,04,06 og 08 for kos og mat, og da blir det jo ikke så veldig bra søvn på meg, men slettes ikke det verste jeg har vært borti:) Frøkna sovnet igjen nå, så da får jeg spist en god frokost og lest litt nyheter før hun våkner igjen:) Vi skal avgårde på trening om en times tid også, men regner med jeg slipper å vekke henne:) Etter trening kommer min venninne Annie innom for lunsj:)

Kroppsolje er på agendaen i dag:) For dere som har fulgt meg litt så vet dere at jeg elsker Bio Oil oljen, men at jeg også har prøvd Elemis sin camelia oil som er svindyr, Burts' Bees i mellomsjiktet og noen varianter fra The Body shop:)

Elemis sin camelia oil er en olje som har blitt skrevet masse om på flere internasjonale blogger. Dette skal visstnok være den Victoria Beckham bruker. Nysgjerrigper som jeg er så kjøpte jeg denne dyre (over 300 kr for 100 ml) mirakeloljen, men ble jeg imponert? Nei! Den var absolutt ikke dårlig, tvert i mot, men den er ikke så fantastisk at den er verdt den prisen:)

The Body shop har en del kroppsoljer de også, men jeg må si at jeg ikke har blitt veldig imponert av noen av disse. Ikke lukter de spesielt godt, og de er ganske dyre også. Burt's Bees sine oljer er veldig gode, men de er heller ikke spesielt rimelige og er ikke drøye i bruk heller:)

Min absolutte favoritt som jeg begynte med i slutten av svangerskapet er denne fra Bio Oil. Inneholder ingen skumle ingredienser, lukter nydelig, gir masse fukt og er selvfølgelig ikke testet på dyr. Rimelig er den også, så absolutt verdt å prøve ut:) Denne skal være fantastisk for forebygging og forminskning av strekkmerker, så plages du av det kanskje den er verdt et forsøk? Jeg fikk i alle fall ingen når jeg var gravid, så det kan jo hende denne hjalp til med det:)Pris:

www.feelunique.com 169 kr for 200 ml. Prisen i Norge er omtrent det dobbelte.

Konklusjonen er at du ikke trenger å bruke masse penger på en kroppsolje, men styr unna de som inneholder parfyme og eller alkohol. Det er garantert ikke godt for huden din:)

 

Ha en fin dag videre:)

Concealer - luksus vs budsjett

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en god start på uka så langt:) Jeg var flink jente i dag og fikk vært på både spinning og shape:) Victoria var også kjempeflink som koste seg i barnepassen:) Hadde store planer om en liten lur etter det, men Victoria var litt urolig og når hun først hadde sovnet, ja da ringte telefonen. Da gav jeg opp, men hun ligger fortsatt i senga og koser seg:) I dag skal vi få massasje hjemme igjen! Det er så utrolig deilig :)

Over til ukas første luksus vs budsjett:

Concealer! Dette er et produkt jeg først har brukt de siste årene da det i større grad har blitt mer vanlig:) Nå er det et uunnværlig produkt i sminkepungen:) Den første concealer/highligt jeg stiftet bekjentskap med fra mirakelpennen fra YSL. Svindyr, og ikke så bra som prisen skulle tilsi at den burde være. Etter dette har jeg forsøkt meg på mange forskjellige. Brukte en fra MAC i den tiden det ikke var på rød liste hos dyrevernalliansen som var ganske bra. Gikk så over til Clarins i stiftform som var bra, men som "kaket" seg litt i løpet av dagen. Har forsøkt meg på mineralconcealer fra Tikei i pudderform også, men det var virkelig ikke noe for meg, og gav null dekning:) Jeg har prøvd noen billigvarianter også, men har aldri blitt ordentlig fornøyd med de.

En god concealer har mye å si for sluttresultatet, og dette er også et produkt som ligger inntil huden din hele dagen, ikke minst den sarte huden rundt øynene. Derfor bør du bruke et produkt av god kvalitet her :) Det trenger ikke å være det dyreste på markedet, men ikke bruk de billigste heller!

 

Jeg bruker disse to nå fast fra Glo-minerals. De er dyre i salong, men ganske rimelige på nett + at de er utrolig drøye i bruk, så ikke noe du trenger å kjøpe ofte!

Camouflage bruker jeg på nesen og over eventuelle urenheter. Under eye bruker jeg selvfølgelig under øyene. Bruker og lid primer som skal holde øyenskyggen på plass, og tro meg, det gjør den virkelig:) Disse holder alle det de lover! Jeg påfører de med fingrene (rene!) for et naturlig resultat. Disse er enkle å jobbe med og kaker seg ikke i løpet av dagen. Ikke legger de seg i de små rynkene som jeg har observert har kommet snikende heller:)

Priser:

www.strawberrynet.com (Camouflage 162 kr, under eye 218 kr, lid primer: Utsolgt nå)

www.makestyle.no (Camouflage 249 kr, Under eye 249 kr, lid primer 299 kr)

www.coverbrands.no (Under eye 245 kr, lid primer 299 kr)

 

Ha en deilig dag:)

Hvorfor vegetarianer?

Kort oppsummert her:

Dagen i dag:)

Hei og god kveld til dere:)

 

Håper dere har hatt en fin dag :)

Jeg startet dagen med en soltime på Brun og Blid her på Jessheim, og vet dere hva? De har gratis sol til alle hver søndag, så lenge man vil + at man får en gratis krem!  Dette var ikke jeg klar over, men det er jo helt supert:) Etter det gikk turen til Elixia for FEMTE gang denne uka!! Må skryte litt av det:) Ikke nok med det, for i morgen har jeg meldt meg på spinning og en shape time med Kristin! Blir jeg ikke fit snart nå så veit ikke jeg :)

Ellers har vi bare kost oss resten av dagen med fyr i peisen og masse dårlige tv-programmer :)


Ha en deilig kveld :)
Supert innlegg av en flink blogger:)

En fyr som tar godt for seg hvorfor vegetarisme er bra! Les og lær:)

Les dette innlegget:

http://dengladevandreren.blogg.no/1382571955_en_tekst_om_kjtt_elle.html

Nei til pels :(

Snart sesong for de grusomt stygge folka i pelsjakker. Og ja, du kan være så pen du bare vil, men går du med ekte pels er du jævlig stygg i mine øyne, ikke minst forferdelig lite intelligent!!! 

Halalbarnemat på meny, coop og kiwi..

Har dere lest denne artikkelen?

 

http://e24.no/naeringsliv/skal-selge-halalbarnemat-i-1-000-britiske-butikker/22592150 

Jeg kommer til å boikotte meny, coop og kiwi fra nå av.

Nå får det være nok! Halalslakt er tortur av dyr! Og dette aksepterer vi i Norge? Skammelig! Vi må slutte å tilrettelegge på alle måter for muslimene! Halalmat forlanger  de i sykehus og fengsler, ikke skal de ha religionsundervisning, ikke skal de dusje etter gym, jentene får ikke svømmeundervisning og de barnehagene serverer ikke svin lengre.. Kunne bare ha fortsatt, men lar vær.

Jeg er ikke rasist, men jeg liker ikke islamifiseringen som ruller over vesten..

Dagen i dag :)

Hei på dere :)

Da har vi kommet tilbake fra butikken og nå står Kim og lager middag til oss :)  Middagsgjestene kommer snart, så jeg er bare innom for å ønske dere en fin lørdagskveld og dele noen bilder fra dagen i dag med dere :)

Frøkna har hatt en trøtting dag i dag og har sovet forbausende mye :) Deilig nå, men ikke sikkert det blir så deilig til natta. Lurer på når vi skal få til en normal rytme på henne, men leser flere skriver at de pleier å stabilisere seg rundt 3 måneders alder, og det er bare 3 uker til! Nå ligger hun å sover i vippestolen på spisebordet mens Kim lager mat og jeg slapper av med et lite glass vin <3 Jeg er heldig som er gift med en så bra mann <3

 

Kim lager mat og passer på baby på en gang :)Vakker høststemning på gåtur i dag :) Snart blir det hvitt.. Kan ikke si jeg gleder meg til det, jeg er og forblir et vår og sommermenneske:)
Vippetang - luksus vs budsjett

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en god helg så langt:) Vi sov sånn passe lenge i dag og nå har vi nettopp kommet tilbake fra en times gåtur i skogen. Er så støl at trening utgikk i dag, men en gåtur klarte jeg å gjennomføre:) Ingenting er gratis, og for å få kroppen i form igjen må man røre på seg:)

Frøkna sover nå på terrassen i vogna si mens jeg skal få unna litt husarbeid. Det er virkelig det deilige med å bo på landet. Fin natur og en egen stor terrasse og hage man kan boltre seg på. Så lenge vi har små barn blir vi nok boende litt landlig, og når vi blir gamliser så rømmer vi landet til fordel for sol og varme:) Mannen er på trening nå, og når han kommer tilbake skal vi ut å handle litt:) Vi får middagsgjester i kveld så må pønske ut hva vi skal lage for noe :)

 

Vippetang er det noe du trenger å legge mye penger i? Leser stadig om at kjendiser bare forguder den og den vippetanga (ofte de dyre selvfølgelig), men hvor bra får egentlig en vippetang egentlig blitt? De dyre koster rundt 250 kroner, og spør du meg er det virkelig ikke verdt pengene. Har prøvd en dyr en gang bare for å prøve, men må si min fra Vita til 49 kroner får jobben gjort den også:) Jeg vasker vippetanga en gang i uka for å unngå bakterievekst, og det skjer jo en gang i blandt at gummien nederst løsner. Ikke noe problem å klemme den på igjen, men til slutt må den selvfølgelig byttes ut, men det gjelder de dyre også, så her kan du bare kjøpe med deg en fra billigbutikkene. Tror de billigste koster 30 kroner på H&M :)Ha en fin dag videre :)

Et sorteringssamfunn..

Hei på dere

Denne frøkna har vært sporty i dag også, så her startet dagen med en time Bosu styrke. Etter det har jeg og Victoria tatt en liten lur (hun sover fortsatt), og Kim kommer snart hjem fra jobb. Vi skal faktisk på Ikea en tur for å handle en liten krakk/stol til barnerommet og noe hyller til Kim sitt walk in closet.

 

I dag kommer det et litt annerledes innlegg fra meg, nemlig om tidlig ultralyd/fosterdiagnostikk og abort. Jeg vil gjerne ha din mening om saken, også om du er uenig selvfølgelig.Da jeg gikk gravid så skrev jeg et innlegg om sorteringsamfunnet på den gamle bloggen min, og flere mente at jeg ville endre mening om dette når jeg først ble mor. Vel, det har jeg ikke gjort, selv om kjærligheten til min lille jente er uendelig stor. Jeg tok ultralyd i uke 12 for å se etter avvik, og jeg står fortsatt ved at jeg ville ha tatt abort dersom det viste alvorlige skader på fosteret eller f.eks downs syndrom.

Har dere sett nettsiden www.neitilsortering.no ?

Det var denne siden som inspirerte meg til å skrive min mening. Denne siden er opprettet av flere ulike mennesker med ulik bakgrunn, men felles for alle sammen er at de er i mot tidlig ultralyd og fosterdiagnostikk. De ønsker seg ikke et samfunn uten folk med funksjonshemninger, og de vil ikke gi kvinner muligheten til å velge bort syke barn fordi de mener det skal være plass til alle.

Dette er Marte Wexelsen Goksøyr i samtale med Jens Stoltenberg. Hun er av de som har skrevet innlegg på denne nettsiden. Hun mener det norske samfunnet vil utrydde de med Downs syndrom. Sterke ord mener jeg, da det aldri har vært snakk om å avlive barn eller voksne med denne sykdommen. Denne damen er en av de få som er velfungerende med sin sykdom. Dessverre er flertallet av de med Downs syndrom langt i fra velfungerende og svært mange trenger full pleie døgnet rundt.


Vil vi ha et samfunn uten folk med skavanker? Ja, det beste ville vel være om alle var funksjonsfriske og kunne bidra til samfunnet? Det høres kanskje grusomt ut, men det er min mening. Vi skal selvfølgelig legge til rette for å hjelpe alle mennesker med funksjonshemninger, og ære være de som orker å bære frem og ivareta disse barna, men folk må få velge selv. Jeg har ikke lyst til å bruke resten av livet mitt på å ta vare på en som vil trenge meg hele tiden så lenge han eller hun lever, og jeg unner heller ingen å måtte være på institusjon hele livet sitt. Dersom jeg skulle få et barn med en funksjonshemning ville jeg selvfølgelig ha elsket det ubetinget og ville ha gjort alt for at det skulle ha et verdig liv, men det er ikke noe jeg ønsker meg. I Danmark er det vanlig med tidlig ultralyd, og der fødes det nesten ikke barn med Downs syndrom lenger. Er det egentlig så ille?

Det er ikke bare for min skyld jeg ville ha tatt det bort, men også for barnet sin skyld. Det er sikkert mange som kan oppleve å ha god livskvalitet med Downs eller en sterk funksjonshemning, men det er ikke flertallet.

Nettiden jeg har linket til sammenligner muligheten med tidlig ultralyd og muligheten for abortere syke fostre med nazistenes utslettelse av psykisk syke og tilbakestående, men det mener jeg er et veldig svakt poeng!

Det er stor forskjell på å drepe folk og å ta abort. Alle må få rett til å bestemme over sin egen kropp, og hvis det fører til at folk med downs syndrom blir utryddet, så får det så være. Det må være opp til hver enkelt om man ønsker å bære frem et sykt barn. Samfunnet skal selvfølgelig ikke presse noen til å ta abort dersom de venter et sykt barn, og de skal selvfølgelig tilby støtte og omsorg til de som vil fullføre, men folk må som sagt få velge selv. Et annet svakt poeng de kommer med er at dette er noe staten har funnet på for at staten skal spare penger. Hallo i luken! Bare diagnostiseringen og oppfølgingen av gravide koster masse penger, så tviler på at dette vil gi en enorm økonomisk gevinst for staten.

Det å få et barn med en stor funksjonshemning er svært belastende på et parforhold også. Ikke bare er det krevende å få et barn inn i et forhold, men enda mer krevende å få et barn med store funksjonshemninger. Statistisk sett ryker svært mange forhold etter at man har fått barn med sterke funksjonshemninger. I tillegg til det er det ikke alle fostre som er levedyktige, så noen må føde dødfødte eller barn som dør svært kort tid etter fødsel. Noe så grusomt kan jeg ikke engang tenke meg!

Jeg mener ikke at staten skal kreve at alle tar tidlig ultralyd, poenget mitt er at alle uansett alder, inntekt eller bosted skal få lov til å bestemme over sin egen kropp og sitt eget liv.

 

Ha en deilig fredag :)

 

Dagen i dag :)

Hei og god kveld til dere fine:)

Her har det ikke skjedd så mye i dag, men Kim og en kompis har blitt ferdig med flislegging av trappa ute, og det ble kjempefint!: ) Har fått gjort unna masse husarbeid og til og med lest 2 magasiner, men tror du ikke det kom 2 blader i posten i dag også?! Før hadde jeg all tid i verden til å lese dem, men det er det jammen slutt på nå:) Har meldt meg på time på elixia i morgen også! Mammaflesket skal få svi!!

Fikk også dåpsinvitasjonene i posten i dag. Bestilte dem for 2 dager siden, så det var kjapt levert! Jeg bestilte fra www.optimalprint.no (ikke sponset innlegg bare så dere vet det), og er veldig fornøyd. Bestilte også takkekort derfra etter bryllupet. Billig og du kan designe dine egne :)

 Ha en deilig kveld <3


Dagkrem - luksus vs budsjett :)

Hei på dere fine :)

Her skinner sola og dagen har begynt så bra! Natta var også ganske bra sett bortifra at jeg ikke fikk henne til å sove før 01 i natt heller! Hun sov da frem til 06 og frem til 09 igjen, så alt i alt ble det nok søvn på meg i det minste:) En time på elixia med Kristin er også allerede gjennomført og det er så deilig! Med fare for å høres ut som fotballfrue (ikke at det er noe galt med henne btw), så får man virkelig masse energi av trening, og ikke minst er det deilig alenetid mens Victoria blir passet godt på i barnepassen!:) Nå har frøkna sovnet i vippestolen som hun endelig liker, så da skal jeg få gjort unna litt husarbeid:)

Men først dagens luksus vs budsjett, og i dag er det dagkrem som står for tur:)

Jeg har prøvd det meste fra de fleste merker, og det har vært dårlige dyre, gode dyre, dårlige billige, halvgode billige osv.. Dere skjønner poenget:) Når man er ung har man gjerne en litt annen type hud, så får deg som er under 18 ville jeg kanskje ha sett etter produkter som kun gir fukt og som ikke skal motvirke rynker. Rynkeforebyggende kremer blir gjerne litt for hardt for ung hud:) Selv bruker jeg ikke antirynkekrem enda, men en krem som skal motvirke de første rynkene:)

Jeg anbefaler alle å unne seg en time hos hudpleier for å finne ut av hva slags hudtype du har i første omgang for du kan ikke bruke produkter som er gode for f.eks meg om du har en helt annen hudtype enn det jeg har. Har du ikke råd til det kan jeg anbefale deg artikkelen http://www.hildechristina.com/guide-hva-slags-hudtype-har-du. Dette er en blogger jeg har lært mye om hud av og har kjøpt en del av merkene hun anbefaler. Blandt annet skal jeg nå snart prøve meg på merket Nourish som hun nå har prøvd og syns var bra. Dette er et relativt billig merke, så skal bli spennende å se:)

Merker jeg har forsøkt:

MD Formulations: Bra, men om du bruker alt (Rens, skrubb, serum, dagkrem, nattkrem, øyekrem, maske) så blir det litt for hardt for min hud selv om den ikke er veldig sensitiv. Per nå bruker jeg skrubb og vitaminmaske fra MD.

Decleor: Bruker nå rens,serum, dagkrem, øyekrem og maske herfra. Dyrt merke, men det unner jeg meg for huden min har blitt kjempefin med dette!

Priori: Bruker nattkremen Coffeberry herfra. Superbra, men alt for dyr, så om Nourish gjør susen blir nok denne byttet ut.

Greenpeople: Økologisk og vegansk, men fy så dårlig. Dette er ganske dyre produkter som virkelig ikke gjorde godt for min hud for å si det mildt!

Lancome: (lenge siden, før jeg visste at de testet på dyr). Brukte en fuktighetskrem herfra som jeg minnes var helt ok, men ikke verdt pengene.

Chanel: (Også lenge siden før jeg visste at de testet på dyr). Fullstendig oppskrytt, passet ikke min hud i det hele tatt.

Shiseido (Tester også på dyr dessverre, visste ikke det da). Brukte rens og dagkrem herfra en stund, og likte de godt. Litt for lett for vintern, men bra til sommerbruk

Yves Rocher: Superbillige produkter som dessverre nå har havnet på dyrevernalliansen sin røde liste. Likte produktene deres godt, så synd jeg ikke kan anbefale dem.

Ole Henriksen: Helt ok produkter, har prøvd masse herfra, og bruker enda en ansiktsmaske herfra. Syns personlig produktene er for dyre i forhold til hvor gode de er. Litt oppskrytt merke.

GloTerapeutics: Dette er hudpleieserien til Glo-minerals. Dyrt, men likte produktene godt, men de gav ikke meg nok fukt på vinterstid, men supert for sommerbruk.

 

Det gjelder først og fremst å vite hva slags hudtype man har som sagt før man investerer mye penger i produkter for det er utrolig surt å bruke masse penger på noe som ikke funker! Les på bruksanvisningen for å finne ut av hva kremen skal gjøre før du kjøper og vær litt kritisk! Sjekk også ut ulike nettsider for å finne den beste prisen så sparer du masse penger:)

Gode dagkremer trenger ikke være veldig dyre, men det er en jungel der ute, og det er grunn til at merker som Decleor, Priori, Matis, MD osv selges på hudpleiesalonger! Det er jo de som har peiling og lever av dette:) Styr unna produkter med alkohol og parfyme!!

 

Dette er den dagkremen jeg bruker fra Decleor:

 

 Pris for denne er 463 kr på www.strawberrynet.com Dyr ja, men den varer i 3 mnd om du bruker den hver dag, så veldig drøy i bruk:)

Sjekk ut www.feelunique.com for merker som Nourish (som jeg skal teste etterhvert) som er et middels dyrt merke og merket JASON om du er på stramt budsjett:)

 

Ha en deilig dag <3

Dagen i dag :)

Hei og god kveld til dere fine lesere :)

Håper dere har hatt en bra onsdag :) Vi har hatt en skikkelig slapp dag i dag! Var så støl at jeg rett og slett ikke orket å gå tur + at det var regnvær (Egentlig ingen unnskyldning).. Men har meldt meg på Elixia shape i morgen tidlig sammen med Kristin så da er det ingen unnskyldning som er god nok. En avtale er en avtale, og det er betraktelig lettere å komme seg på trening når man har meldt seg på en time og ikke minst har noen å trene sammen med:)

Vi har vært på besøk hos mine foreldre i kveld. Spist middag og kaker (mamma hadde bursdag i går, derfor kakene). Mamma lager verdens beste sjokoladekake som rett og slett ikke kan motstås :)

Ha en fin kveld videre :)Rouge - luksus vs budsjett

Hei på dere fine:)

Her i huset har det vært en ganske god natt, men føler meg nå trøtt allikevel :/ Er støl som bare det i dag så passer bra at det er treningsfri og bare en gåtur på programmet :)

 

Rouge er dagens når det kommer til luksus vs budsjett:)

Jeg bruker rouge i fast pudderform da kremblush vil bli for fet for meg og løs rouge sliter jeg med å få fint:) Min teori er at alt som ligger direkte på huden bør investeres litt i! Når det er sagt så ligger ikke rougen helt inntil om du bruker foundation, men jeg får fort litt urenheter i kinnene så velger derfor å bruke en mineralrouge som inneholder pleiende ingredienser. Har du veldig ren hud som ikke så lett får urenheter er ikke rouge det du trenger å legge så mye penger i :) Du får kjempefine rouger fra f.eks Isadora som er et ganske billig merke, som er enkelt å få tak i :)

Det viktigste for meg er resultatet og holdbarheten, og denne fra Glo-minerals er jeg kjempefornøyd med. Dette er en veldig liten rouge, men den varer lenge og er drøy i bruk. Har også mange fine farger du kan velge mellom:) Jeg bruker fargen papaya som passer for både kald og varm hud:) Denne er dyr i hudpleiesalong, men rimelig på nett, så har du 182 kroner å bruke på rouge vil jeg absolutt anbefale denne! Den inneholder pleiende mineraler og vitamin A, C og E. Det gjør IKKE billigmerkene!

Er du på veldig stramt budsjett kan du også gå på H&M og få en helt ok rouge til rundt 50 lappen. Den er ikke fantastisk, men heller ikke så verst:)

 
Priser:

www.strawberrynet.com 182 kroner

www.coverbrands.no 280 kroner

www.makestyle.no 279 kroner

I hudpleiesalong: Ca 350 kr

Mye penger å spare her:)

 

Ha en fin dag i høstværet:)

Hvordan få tilbake det intime livet etter fødsel

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en god tirsdag så langt:) Jeg har vært flink jente i dag også, og startet dagen på elixia med Kristin:) Mamma passet Victoria så lenge:) Deilig! Føler meg så mye bedre når jeg får trent litt, og i natt var heller ikke natta så verst :) Jeg skal få massasje hjemme i dag også, og i kveld blir det pizza på Egon med Lene :)En leser sendte meg en mail og lurte på om jeg ikke kunne skrive litt om hvordan man kommer i gang med sexlivet igjen etter fødsel da hun skrev at hun slet med null sexlyst, så dagens tema er sexlivet etter fødsel! Nå er ikke jeg noe proff sexolog, så dette blir jo basert på mine teorier og erfaringer:)

Jeg innrømmer glatt at jeg trodde jeg aldri skulle få lyst på sex igjen med en gang jeg hadde født. Ikke minst tenkte jeg at Kim kanskje heller aldri ville ha ligge med meg igjen etter å sett rett nedi der under fødselen ;) Heldigvis er menn enkle vesener sånn sett, så det har ikke vært noe problem :) For min del tok det noen uker før jeg greide å i det hele tatt tenke tanken på sex igjen, så når jeg leste at folk skrev at de sex en uke etterpå så tenkte jeg at de måtte være gale. Nå er alle fødsler og renselsesprossesser etterpå ulike, men det var nå ikke i mine tanker med en gang. Mange forteller at sexlysten aldri kommer tilbake og at det blir et stort problem i forholdet. Jeg kan skjønne manglende lyst når man har en liten baby som krever utrolig mye av deg, og kanskje blir sex nedprioritert i hverdagen. Det er greit nok det om begge parter syns det er greit med lite sex, men dersom den ene (som regel mannen har jeg inntrykk av) har mye mer lyst så blir det fort et problem i forholdet. Vi damer for ofte dekket behovet for nærhet av babyen, og de første ukene hadde jeg mer enn nok med meg selv og henne, og hadde absolutt ikke overskudd til å passe på mannen også. Ikke minst var sting og renselse nok ille nok, og jeg følte meg slettes ikke klar for det :) Heldigvis ikke noe mas fra mannen, tror nok han skjønte at det ikke helt var på agendaen enda:)Heldigvis har det gått over! Det tok sin tid, og renselsen varte i 5 uker og jeg ville på 6 ukers kontroll hos legen før vi satte i gang igjen. Første gangen var egentlig ganske vondt, og det føltes nesten litt som om man var jomfru igjen. På forhånd fryktet jeg det ville bli som å kaste pølse i romerriksporten, men det ble det nå heldigvis ikke, og Kim påstår at han ikke kjenner forskjell. Velger å tro han på det, da han er en direkte ærlig fyr :)

Gang to var noe bedre, men fortsatt vondt. Det er sikkert litt lett å gi opp om man har vondt, men etter de 2 første gangene føler jeg at det nå har blitt deilig igjen og at lysta nå har kommet tilbake selv om jeg til tider er fryktelig sliten og trøtt. Jeg mener at sex avler lyst på mer sex og at om man prioriterer det i hverdagen så vil man få glede av det! Ikke nødvendigvis flere ganger om dagen eller hver dag heller for den saks skyld, men jeg mener det er viktig å sette av litt tid til det. Ofte blir det kanskje til at man synker ned i sofaen i joggebuksa med litt smågodt når ungene først er i seng? Nå er det babyen som er sjefen i huset så det blir jo når hun sover, men det gjør hun jo innimellom heldigvis, og da går det fint ann å bruke litt tid på sex, i det minste litt kos og nærhet. Intimitet trenger ikke bety samleie, men det er viktig å kose og kysse litt når man har mulighet. Gjør man ikke det så tror jeg forholdet dør på sikt! Som sagt, trenger man ikke og er begge enige om at det er greit å ikke være nær, så er det selvfølgelig greit, men jeg tror de aller fleste setter pris på det:)  

Jeg har inntrykk av at damer er generelt dårlig på å ta initiativ til sex, særlig når de har fått barn. Slutt med det, og vis kjæresten din at du vil ha han! Med mindre du absolutt ikke vil ha han da, men da vil jeg tro det ligger mer problemer bak som må ordnes opp i først. Da vil jeg tro du får en lykkeligere mann som vil sette enda mer pris på deg og kanskje hjelpe deg mer med glede:) Det er ikke alltid man har kjempelyst, men når man først kommer i gang så er det vel bra? Hvis ikke bør du jobbe litt med selve sexen eller eventuelt annet grums i forholdet:) Husk at det trenger ikke være en helaften hver gang man skal gjøre det:) En kjapp en i dusjen kan være like bra det også, og orker du ikke det heller har jeg aldri hørt om en mann som ikke takket ja til en BJ, det tar faktisk ikke så forferdelig lang tid:) Nå får jeg vel kvinnegruppa ottar på nakken her, men dette er nå min mening!:)

 

Ha en fin dag videre:)

Dagen i dag :)

Hei på dere fine:)

Jeg fikk startet dagen med yoga i dag, og selv om det gjorde godt så får jeg ikke helt treningsfølelsen av det. Helt grei time, men ikke noe jeg gidder å gjøre flere ganger i uken :) Her skal mammaflesket bekjempes og da funker nok ikke yoga:) De er så flinke med henne på barnepassen, så ingen unnskyldning for og ikke trene:) Blir en tur på elixia i morgen også, men da skal mamma passe henne.

Var veldig trøtt etter trening og klarte heldigvis å overbevise Victoria om en times powernap i bytte mot å få bruke meg som smokk til hun sovnet:) Føler meg mye bedre nå, og etter at Kim kom hjem fra jobb har han kost med henne sånn at jeg har fått gjort litt ting i huset og bestilt dåpsinvitasjoner.Vi skal ha en liten dåp med aller nærmeste familie og fadderne. Etter dåpen skal vi bare ha litt mat og kaker hjemme hos oss:)  

Vi har funnet ut at Victoria liker musikken til Norah Jones, så nå ligger hun i vippestolen på kjøkkenbordet og sover mens jeg og Kim sitter på hver vår pc og Norah synger over høytalerannlegget her:) Ingen store planer for kvelden, men mulig jeg reiser å tar en soltime etterpå :)


Ha en fin kveld :)

Eyeliner - luksus vs budsjett :)

God morgen til dere :)

Denne frøkna sitter nå og spiser frokost (uendelig tidlig til å være meg, men nå sover prinsessa endelig). Blir snart hentet av Kristin for vi har meldt oss på energy yoga i dag! Heldigvis at jeg har en avtale med henne hvis ikke så hadde jeg aldri kommet meg på trening i dag! Prøver å innføre litt soverutiner på Victoria, men det er jammen ikke lett! I går kveld var hun trøtt i 19 tiden så stelte henne og la meg med henne til hun sovnet. Snek meg så ned til Kim og så litt på tv før det 40 min senere var fullt liv i lillemor. Hun var da så våken at jeg skjønte at det ikke var noe poeng å legge henne igjen, så hun fikk mat og kos nede med oss før jeg tok henne med opp igjen i 22 tiden for å prøve igjen.. Hun sovnet ikke før kl 01 (!!??) og våknet igjen 05 for mat, 06.30 for bæsjing (etter dette fikk ikke jeg sove igjen), våknet igjen klokken 08 for mere bæsjing, og da gav jeg opp å sove mer, så stod opp og ordnet meg og ungen så klart:) Hun duppet riktignok av igjen nå etter å ha fått litt mere pupp, så da får jeg i det minste i meg litt mat:) Som Kim sa i går; Fy faen for en tøff jobb det er å være mamma, og ja, det er jeg helt enig i! Selv om det er verdt det og det er masse kos, så tar det på å aldri få sove mer enn noen timer av gangen. Håper og krysser fingrene for at vi får til et godt sovemønster etterhvert:)

Over til dagens luksus vs budsjett innlegg:) I dag tar jeg for meg eyeliner! Til daglig bruker jeg mørk øyenskygge som eyeliner, men det hender at jeg drar på med flytende eller blyantvariant. Tidligere brukte jeg bare blyant:) Min mening er at her har ikke pris noe å si for jeg har brukt eyeliner fra H&M (19 kroner) som er hundre ganger bedre enn en fra Clarins (200 kr)! Dette er ikke noe du trenger å bruke penger på, her kan du prøve deg litt frem på billigmerkene:)

Selv liker jeg denne fra Barry M veldig godt! Holder godt og er enkel å påføre:) Har også en flytende variant (Ser ut som en tusj) fra dette merket som jeg liker:) Makeupmekka har også en god flytende eyeliner til en god pris (79 kr).

Styr unna de dyre merkene, det er grenser for hvor mye pleie du får i en eyeliner. Har du derimot veldig ømfintlige øyne vil jeg anbefale deg at du heller gjør som meg å bruker øyenskygge da det ofte irriterer mindre:) Jeg bruker enten mørk brun eller svart skygge fra Urban Decay.
Pris:

www.coverbrands.no 89 kroner, men er nå på salg til 19 kroner! Skal hamstre disse etterpå:)

 

Ha en fin dag:)

Bursdagsfeiring:)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har vært i bursdagen til de herlige fadderbarna mine Lennox og Saga, og etter det har vi bare tatt det rolig hjemme:)

Jeg hadde store planer om en soltime og en  tur på Elixia, men har forspist meg på kake, så orket rett og slett ikke:) I morgen skal jeg på Yoga med Kristin, så tar det igjen da:)

 

Pynta seg for burdagsbarna :)

De skjønne bursdagsbarna :)


Her blir det tidlig kvelden i dag for vi er trøtte alle sammen :)


Selvbruning - luksus vs budsjett :)

Hei og god morgen til dere fine  :)

Lå lenge i dag også, men det er fordi Victoria ikke ville sove i går.. Gud bedre så lenge vi koste, ammet og babla før øya henne endelig gled igjen.. Tror den var nærmere ett :/ Hadde hun i det minste sovet mange timer sammenhengende da så er det ikke sikkert jeg hadde sett ut som nøkken i dag, men nei da, våknet hele tiden (like blid) og ville bare kose og henge litt i puppen..

Vi skal snart i bursdag til de nydelige fadderbarna mine Lennox og Saga. De feirer felles bursdag siden de har bursdag så nære hverandre. Det er bare 11 mnd mellom dem :) Tenk om jeg hadde blitt gravid igjen nå? Tror ikke jeg hadde orket et svangerskap til helt enda, så venter til sommeren får vi prøver på neste:)

 

Luksus vs budsjett innlegg igjen nå, og i dag er det selvbruning som står for tur:)

Jeg har prøvd meg på selvbruning siden jeg var rundt 18, altså snart 10 år (Jeg føler meg gammel for tiden), så jeg vil si jeg har bred erfaring da jeg har testet utrolig mange forskjellige, med varierende hell :)

Første jeg prøvde kjøpte jeg på Vita, og det var en spray som skulle gi jevn glød. For å si det sånn; Jeg så helt jævlig ut!! Den kostet 150 kr og varte bare en påføring, og jeg har sett at de fortsatt har den! Så om du ser en spray der til 150 kroner må du ikke finne på å kjøpe den.

Har også forsøkt meg på billigvarianter fra Nivea og Dove (Før jeg viste at de var testet på dyr). Resultatet: Ikke så fint, men den fra Dove var ikke så ille heller. På Vita selger de en fra St.Moriz til 99 kroner for mousse. Den gjør deg møkkbrun på null komma niks og kan ikke anbefales for lys hud:)  Har også prøvd meg på Dior (som fikk best i test for en stund siden), men den gjorde meg ekstremt brun og ikke minst skjoldete som fy. Så helt forferdelig ut. Clarins har jeg også prøvd, og heller ikke den nådde opp.

Har funnet ut at når det kommer til selvbruning så er det variantene som gir deg gradvis farge som er tingen for meg, og St.Tropez gradual tan light/medium er den absolutt beste jeg noen gang har prøvd. I Norge selges den for det jeg vil kalle luksuspris, men de selger den til en rimelig penge på www.feelunique.com (120 kr for kropp, 200ml) og 120 til ansikt, 50 ml). På vita koster den til kroppen 399 kr, så her er det MYE å spare:)

Konklusjon: Prisen trenger ikke ha noe å si, for det finnes så mye ræva på markedet, både billige og dyre:)

Har du en veldig god selvbruning som du vil jeg skal teste? Fortell meg gjerne om din favoritt:)

Dagen i dag & nye kjøp :)

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en fin helg så langt:) Her sov vi lenge i dag, dvs jeg får veldig avbrutt søvn, men hun koser seg i det minste i senga sammen med meg, så da får jeg i allefall sovet en del timer til sammen:) Jeg og Kim tok en tur til Strømmen i dag! Flinke lille Victoria fikk ikke med seg det for hun sov hele turen:) Jeg fikk shoppet litt til meg selv i dag :) Kim er snart hjemme fra trening, så da skal vi lage mat og kose oss. Victoria sovnet nettopp i vippestolen sin (for første gang, hun har ikke vært så glad i den)

 

Frøken smørblid <3
Ei som er glad når vi skal ut på tur :) Kjempedeilig å ha en baby som liker bilkjøring. Hun sovner så og si alltid med en gang jeg bærer ut bilstolen :)

Dette fikk bli med meg hjem i dag:)

Vest fra Truly (Kjøpt på Companys)Genser fra Samsøe & Samsøe (Kjøpt på Høyer)Sko fra BiancoEndelig fått kjøpt bok nr 3 i Crossfire serien også. Leste de 2 første på bryllupsreise, så på tide at jeg får lest den siste:)Ha en fin kveld videre:)
 

Nytt i postkassa :)

Dette dukket opp i postkassa mi i går:) ENDA flere mascaraer for testing + ny kur fra Pureology:)

Jane Iredale Purelash lenghtening mascara og purelash lash extender og conditioner :)
YSL volume faux cilsAlt er kjøpt på www.feelunique.com :)

 

Ha en fin lørdag videre:)

Dagen i dag :)

Hei og god fredag kveld til dere:)

Her har vi ikke gjort stort i dag annet enn en liten gåtur på dagen og en tur på senteret nå i kveld:) Kim shoppet masse på Frøken Pedersen selv om det egentlig var jeg som skulle inn å "titte" :) Får ta meg en tur alene tenker jeg for det er vanskelig å underholde baby og kikke på klær samtidig ;)

Tok noen fine bilder av prinsessa i dag som skal få plass i albumet jeg har kjøpt :)


Ha en fin kveld :)

Nilens jord extension mascara - omtale :)

Hei og god morgen :)

Vi startet dagen sent og lå i sengen til 12:) Sov ikke så lenge så klart, men lå bare å koste, ammet og prata :)  Victoria er 2 mnd i dag! Hjelp som tiden flyr, syns jeg nettopp fødte :)

Har nå brukt extension mascaraen til Nilens jord i noen uker, så her kommer omtalen av den:)

Dette er faktisk den første mascaraen på lenge jeg er skikkelig fornøyd med! Den smitter ikke av, er enkel å påføre, klumper ikke og gir et flott resultat :) Eneste minuset er at du trenger minst 3 strøk for skikkelig volum, og da vil den nok gå fort tom..

Vil jeg kjøpe den igjen? Ja, om ikke mine siste kjøp som ikke er testet enda er mye bedre:)Terningkast 5+

Pris: 249 kroner hos www.makestyle.no

Ha en deilig fredag videre:)

Dagen i dag:)


Hei på dere fine:)

Håper dagen har vært fin og at roen har senket seg hos dere:) Det har den gjort her i alle fall:) Har nettopp hatt massasje hjemme igjen, og det er så utrolig godt for en sliten mammakropp:) Dersom du er interessert i at det kommer en massør hjem til deg (Forutsatt at du bor på Jessheim omegn) så si gjerne i fra til meg så kan jeg gi deg telefonnummeret hennes:) Det koster 350 kr per time + 100 kroner i kjøring. Veldig rimelig og veldig bra massasje:)

Ellers så fikk jeg bestilt flybiletter til Tromsø i går:) Reiser med Victoria & mamma en gang i starten av november :) Gleder meg masse! Har ikke vært i nord siden 2005, og det er jo rett og slett skammelig :/ 

Har ikke skjedd så mye her i dag utenom trening, men jeg har fått tatt ansiktsmaske og farget vippene, så litt skjønnhetspleie har jeg i det minste fått gjort. Rart hvor liten tid man får til sånt når man får baby :)  Ikke skjedd noe overnaturlig her i dag, men den hårstrikken min er fortsatt sporløst forsvunnet :/ 

 

Kim 1 & 2

Ha en fin kveld :) (Husk Nårje på tv2 kl 22.40 i kveld!)Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014 » Juli 2014
FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits