DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Kveldsro <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart fra tidlig morgen til nå :) Jobbet i klinikken på morgenen og dro deretter til Spa Lounge i Lillestrøm for å jobbe der :) Utrolig koselig sted og hyggelige jenter som jobber der. De er veldig flinke på vipper, negler og hairexstensions (noe jeg har veldig lyst på for tiden) :)

Etter jeg kom hjem har vi bare kost oss sammen :) Vi reiste også en tur til mine foreldre for å være litt sammen med dem og nå har frøkna endelig sovnet :) Hun er litt vanskelig å legge om dagen, men hun sover i det minste hele natten...zzz...

Vakker himmel over Jessheim i kveld <3

En av dagens leppekunder på Spa Lounge :)

Over til noe helt annet, men jeg blir fysisk uvel av å se gravide røyke. Så ei i dag som stod utenfor senteret og dampet i vei med en stor gravidmage.

Det burde seriøst ha vært straffbart for om ikke det er barnemishandling så vet ikke jeg!

Nå skal vi kose oss med litt mat og tv så venter sengen. I morgen skal vi på ordinær ultralyd + se på fødeavdelingen på sykehuset også skal jeg på kveldsvakt etterpå :)

Ha en fin kveld videre :)

En trist dag

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag. Jeg våknet klokken 05 i dag siden frøkna fikk et hosteanfall:/ Siden klokka mi skulle ringe 05.30 fikk jeg selvfølgelig ikke sove igjen :/

Jeg sovnet litt sent i går også så jeg føler meg rimelig sliten nå. Skal hive innpå med litt kinamat så blir det et par episoder med justified i senga :)

Noen er veldig fornøyd med de nye klærne sine :)

I dag leste jeg en veldig trist nyhet på facebook. En vakker kvinne som heter Solveig Grønlien Kindervåg sovnet inn i dag etter å ha kjempet mot kreften i snart 4 år :( Jeg møtte Solveig da jeg var 14 år (hun var 16) på tensingkor. Hun var så fin både på innsiden og utsiden at det var komplett umulig og ikke like henne. En vakker sangstemme hadde hun også

Dessverre så lykkes det ikke, og selv om jeg ikke har hatt kontakt med Solveig på mange år så syns jeg det er fryktelig vondt og urettferdig at hun gikk bort :( Hun var virkelig en enestående person og jeg føler med familien, spesielt mannen og den skjønne lille sønnen.

Om dere vil lese litt om henne så anbefaler jeg den rørende og brutalt ærlige bloggen som hun og mannen har skrevet sammen blogg.aftenbladet.no/gultar/

Vær forberedt på at tårene kommer til å trille :(

Ha en fin kveld

Redebygging :P

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin mandag så langt:) Kim tok seg av morgenstellet så jeg fikk sove lenge. Det var sårt tiltrengt og veldig deilig! Jeg føler meg endelig frisk igjen og startet dagen med en time trening. Det var tungt, ,men veldig etterlengtet. Håper formen holder seg sånn at jeg kan trene så lenge som mulig. Ikke fordi jeg syns trening er så morsomt, men fordi det er nødvendig :P Jeg vil for alt i verden unngå samme ryggplager/bekkenløsning som sist så jeg er veldig motivert for å holde meg i form.

 Nå er jeg nettopp ferdig med siste kunde for dagen og skal bare slappe av hjemme en times tid før jeg henter frøken fryd i barnehagen :) Vi skal bare kose oss i ettermiddag, og kanskje vi går en tur i skogen. Det er jo så fint vær så nå gjelder det å nyte dagene før det blir klissvåt høst igjen.

Svangerskapet nærmer seg halvveis og nå på torsdag skal vi på ordinær ultralyd på sykehuset. Nå har jeg jo allerede vært på 2 private ultralyder, men det er jo alltid hyggelig å få se på lille baby en gang til :) Jeg merker at jeg begynner å bli klar for en ny baby <3

Jeg vasker og rydder steder jeg ikke har vært på lenge, jeg sorterer babytøy som Victoria har hatt, planlegger hvordan rommet skal se ut, skriver lister over ting vi mangler, surfer på sider som babyshop.no og leser mamma og interiørblogger i større grad enn før. Jeg kjenner også det klør i fingrene etter å kjøpe fint babytøy, men jeg klarer å holde meg:P

Kim kommenterte det her om dagen han også at han kjenner igjen redebyggingstendensene fra sist:PDet er visstnok et ganske så normalt fenomen, og jeg koser meg faktisk med det. Jeg liker å kikke gjennom alt av babytøy og se på ting til babyen både på nett og i butikk. Jeg merker sparkene stadig mer så det er kanskje ikke så rart at jeg blir mer fokusert på at det bor en liten gutt i magen min som snart vi kreve alt jeg har og litt til :)

Denne gangen er jeg betydelig mer avslappet i forhold til graviditeten og jeg har jo allerede det meste på stell, men jeg har ikke innredet noe rom enda. Han kommer jo heller ikke til å trenge et rom med det første. Victoria sov inne hos oss til hun var 8-9 mnd og kom alltid inn til oss for amming frem til hun var 1 år. Både håper og tror at ammingen vil gå like greit denne gangen, og da er det absolutt mest praktisk å ha babyen på samme rom :) Man orker ikke fly så mye frem og tilbake på natterstid, dessuten syns jeg det føles trygt å ha babyen nære seg i starten, og det vil jeg nok syns nå også selv om jeg går inn i rollen som 2 barnsmor med mer trygghet og erfaring enn første gangen. Rommet vil jeg allikevel ha klart fordi man ikke nødvendigvis er i redebyggingsmodus når man har 2 små viltre barn :) Tiden strekker kanskje heller ikke til :O

 

Ha en fin dag videre:)

 

 

 

 

 

 

 

Hirsegrøt :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin søndag :) Her startet dagen tidlig, og selv om det var Kim som stod opp så fikk ikke jeg sove igjen. Jeg er helt klar for senga nå, men får holde meg våken litt til :P

Jeg har vært hjemme og kost med frøkna, men også vært en tur på Egon med min venninne Lene :) Frøkna var da på besøk hos mine forelde. Der fikk hun også klippet den i overkant lange panneluggen sin. Jeg prøver jo å få spart den ut, men det er jo klin umulig å få den ungen til å akseptere spenner, strikk eller hårbøyle så det får vente litt til :)

Deler en oppskrift på hirsegrøt med dere i dag:) Jeg spiser havregrøt hver dag, men er egentlig ganske lei av det. Skal derfor prøve å spise hirsegrøt i stedet. Hirsegrøt er sunt og inneholder masse jern, B-vitaminer og magnesium:)

Du trenger (til 4 porsjoner)

4 dl hirseflak

1 liter lettmelk/mandelmelk/soyamelk

1 ts salt


Bildet er lånt fra tessadomesticdiva.com

Slik gjør du

Kok opp melken og dryss i hirseflak. La det koke opp og rør regelmessig. Blir grøten for tykk kan du spe på med mer melk eller vann. Smak til med salt til slutt. Av topping finnes det mange alternativer. Smør, sukker og kanel passer når man skal kose seg litt ekstra, men til vanlig er det bra med litt friske bær og kanskje litt sukrin for å få den litt søtere:)

Ha en fin kveld:)

 

Dagens visdomsord :)

Lørdagskos :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en bra dag så langt :) Her i huset sov frøkna helt til 08, og det var deilig :)

Vi har hatt en rolig morgen med barnetv og lek i stua før vi gikk en tur ut :) Jeg tok med vogna hjem fra barnehagen i går for å vaske alle trekkene, og så fort jeg fikk tatt de på igjen så klatret hun rett opp i vogen og ville ha en flaske melk:) Hun elsker den vogna :)

Finnes ikke noe vakrere enn en sovende unge :)

Victoria fikk frost frisørpakke forrige helg og det er omtrent det eneste hun holder på med :)

Det syns at vi har barn :P

Nå må jeg snekre sammen litt mat så må jeg reise på sykehuset for en kveldsvakt. Ikke det jeg har mest lyst til i dag, men satser i det minste på en rolig vakt :)

Ha en fin lørdag :)

Vanskelig å la være <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin fredag :) Jeg har jobbet i klinikken hele dagen og har kost meg med frøkna i ettermiddag.

Jeg skal jobbe kveldsvakt på sykehuset i morgen (må ta igjen de vaktene jeg var borte når jeg var i Budapest) :) Søndag har jeg fri uten planer :) Det gleder jeg meg til. Frøkna har nettopp lagt seg så jeg tenkte rydde unna babytøyet hennes. Siden hun ble født på sommeren fikk hun veldig mye kjoler og lett tøy i gave + at jeg hamstret en del jeg også :P Lille W skal få arve litt, men kjoler og rosa skal pakkes bort og han skal få litt nytt tøy også :)

Jeg har allerede begynt :) Er så vanskelig å vente :/

Str 56 virker helt absurd smått, men når jeg tenker tilbake så brukte faktisk Victoria str 50 når hun ble født, og selv det måtte brettes opp :O

Tok med barnehagevognen hjem i dag for å gi den en skikkelig vask :) Det trengs innimellom :) Hun sover bare 30 min på dagtid nå så snart har vi nok kuttet helt ut :) Hun har forsåvidt snart vokst helt ut av den, men elsker å ligge i den uansett <3

Ha en fin kveld :)

Babymage uke 17 <3

Hei fininger :)

Stikker bare innom for å ønske dere en fin dag :) Jeg har det travelt i dag med kunder i klinikken på formiddagen og nå venter kveldsvakt på sykehuset :)

Babymage uke 17 <3

Det føles som om tiden går fortere i dette svangerskapet :)

Ha en bra dag :)

The bodyshop (spa of the world) bodylotion - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg sov faktisk ganske godt i natt, og det er første gang på så lenge jeg kan huske. Sovnet i 23 tiden og ble vekket av frøken fryd klokken 07. Helt nydelig! Har ikke følt meg så uthvilt på lenge:)

I dag har jeg jobbet i klinikken stort sett hele dagen og kvelden med unntak av noen timer etter at Victoria kom hjem fra barnehagen. Har stort sett alltid fri fra klinikken 16-19 sånn at jeg får tid til å være mamma også :) Kveldens siste kunde har nettopp gått så nå skal jeg slappe av i sofaen med et blad før jeg skal finne sengen :)

Først en omtale av bodylotion fra den nye serien til The Body Shop. Serien heter Spa of the world og inneholder en rekke spennende produkter.

Valget mitt falt på Hawaiian kukui cream fordi den luktet så utrolig godt.

 

Produktbeskruivelse fra body shop
Hawaiiske kvinner har i hundrevis av år visst at kukuioljen beskytter huden mot sterk sol og gir svært tørr hud fuktigheten tilbake.
  • Mykgjørende og perfekt for tørr hud
  • Absorberes raskt og gir næring
  • Inneholder kukuiolje fra Hawaii


Pris: 349 kroner for 350 ml.

Er jeg imponert?

Ja, dette er en utrolig god bodylotion som gir masse fukt! Huden kjennes silkemyk uten antydning til tørrhet noe sted. Tror faktisk dette er noe av det bedre jeg har testet:) Drøy i bruk, og selv om prisen er litt stiv så får man mye produkt for pengene. Krukken er tung så det er kanskje ikke noe man drar meg seg på tur, men den gjør seg godt i skapet på badet:) Til og med mannen stjeler litt av den :P

Lukter deilig, men lukten roer seg fort så den kolliderer ikke med parfymen man bruker. Verdt å teste :)

Ha en fin kveld videre:)

Nytt i sminkepungen :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har nettopp kommet hjem etter en dagvakt på sykehuset. Er rimelig sliten etter en hektisk dag så gleder meg til å finne senga litt senere :) Først blir det lek og kos med frøkna :) Hun bader med pappan sin nå, så da benytter jeg sjansen til litt blogging :)

Ingen store planer resten av kvelden for min del annet enn at jeg skal fikse neglene etter at frøkna har lagt seg :)

Jeg måtte shoppe litt i taxfree butikken på Gardermoen da jeg landet på søndag, og her er hva som fikk bli med :)

Ysl sin nydelige sminkepallett. 4 øyeskygger, 2 leppestifter og 1 rouge.

BB cream fra smashbox :)

Lipgloss fra Ysl :)

Omtaler kommer :)

Ha en bra dag videre :)

Budapest :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Jeg var hjemme rundt 01 i natt kom meg naturlig nok ikke i seng før 02.

Gjett hvem som våknet klokken 05 og var klar for dagen? Det var ikke meg for å si det sånn :P Dagen har gått i ett med jobbing i klinikken, lunsj med min venninne Annie og masse lek og kos med frøkna :) Har savnet henne masse <3 Har savnet mannen også så snart er det hans tur litt kos :P

Dagen i går tilbragte jeg i Budapest by, og jeg fikk rett og slett vært litt turist :) Byen er utrolig vakker, og det er en veldig god stemning i byen. Mange vakre bygninger og fine spisesteder.

Servicen på restauranter og cafeer er helt annerledes enn i andre øst europeiske land jeg har besøkt. Jeg har vært i mange så jeg føler jeg har godt sammenligningsgrunnlag :) De eneste jeg og de andre opplevde som uhøflige var kassedamene på de ulike matbutikken. Oppførte seg som om de satt der og gjorde kundene en tjeneste + at det går ekstremt sakte :/

Jeg var også på en helt fantastisk massasje på et sted som heter 5 elements spa. Ligger nede ved parlamentet. Beste massasjen jeg har hatt noensinne :) Ikke direkte dyrt heller så her kan man slå seg løs og ta en 2 timers uten at det går utover lommeboka :)

Nå skal jeg ta et fotbad og freshe opp neglelakken før jeg finner sengen :)

Ha en fin kveld :)

Dagen i Østerrike

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin helg :) Jeg befinner meg fortsatt i Ungarn, men reiser hjem i kveld. Skal bli godt å klemme familien igjen <3

Grytidlig i går så møtte jeg en gruppe frivillige som ville reise for å hjelpe. Først reiste vi til en togstasjon ikke langt fra den Østerriske grensen. Her var flyktningene allerede satt på toget, men toget ble stående i timesvis så da delte vi ut mat og drikke + klær og sko til de som var dårlig kledd. Jeg fikk delt ut litt medisiner til febersyke voksne og barn også. Glade og takknemmelige, men litt frustrere fordi ingen sa noe om hvor de skulle bli kjørt.

Da toget endelig kjørte avgårde dro vi til butikken for å kjøpe forsyninger. Deretter dro vi til en moske for å lage matpakker og organisere alt. Vi delte oss inn i lag. Det ene laget dro tilbake til stasjonen for å hjelpe neste gruppe flyktninger, mens min gruppe dro over den Østerriske grensen fordi der var det over 1000 flyktninger som hadde ventet siden 04 om morgenen.

Selv om jeg er tett i nesen så var det ikke noe problem å kjenne lukten i området der toalettene sto. Sier seg selv at det blir ille når over 1000 stk må dele få toaletter.. Uansett så meldte vi oss til hjelpearbeiderne der, og de ble veldig glade for flere hender :)

De var godt organisert og militæret bidro med å lage mat og holde orden. Det var store politistyrker på stedet og det var også ambulanser på området. Ikke noe å utsette på østerrikerne altså :) Flyktningene var lykkelige over å være der selv om de hadde ventet i timesvis siden de i det minste ble møtt med smil og vennlighet :)

Det var ingen som utagerte eller viste tegn til dårlig oppførsel i det hele tatt. De smilte og ville snakke med oss. En fyr begynte å gråte da jeg sa jeg kom frivillig fra Norge. Han spurte hvem som betalte for min reise og opphold, og da jeg svarte meg, så begynte han å gråte enda mer:/ De fleste snakket godt engelsk og var overhodet ikke ubehagelige. Ble advart av en mann her nede (taxisjåfør)om at jeg som kvinne måtte passe meg for alle de ville muslimske mennene. Vel, ingen var ubehagelige og alle ville hjelpe MEG! Da jeg gikk rundt og plukket søppel så løp de etter meg og sa at det kunne de gjøre. Jeg var tross alt gravid og kunne heller sitte sammen med dem og spise. Ikke tale om at de ville la andre, og spesielt ikke en kvinne plukke opp søppel etter dem.

Mange barn møtte jeg, og det var ikke få ganger at jeg fikk en klump i halsen :/

Kjørte tilbake til hotellet i natt så jeg fikk hvile meg.

Møtte forøvrig utrolig mange fine folk i går som jeg er sikker på at jeg kommer til å holde kontakten med <3

Nå må jeg sjekke ut av hotellet så får dere ha en fin søndag videre :)

En liten nedtur...

Hei fininger :)

Håper dere har det bra der hjemme :) Jeg har tilbragt dagen med de andre jentene som kom i går kveld og i dag. Vi tok turen til Keleti på formiddagen, men der var flyktningene på vei videre og de hjelpearbeiderne som var der trengte ikke oss.

Derimot så møtte vi en gruppe hjelpearbeidere nå i kveld som ville ha oss med til den ene grenseovergangen til Kroatia hvor behovet for hjelp var stort. Flyktningene der må visst løpe over jordene og systemet der nede fungerer ikke. Det tar minst 4 timer å kjøre dit og vi har ingen steder å hvile oss annet enn på bakken eller i bilen. Det orker faktisk ikke den gravide småsyke kroppen min! De andre har reist avgårde og kommer ikke tilbake før søndag.

Så hva gjør jeg da? Jeg har sendt med det jeg hadde fått med av klær til den konvoien som dro nå, men heldigvis så har jeg kommet i kontakt med en gruppe som reiser til en annen del av den kroatiske grensen (lengre sør) i morgen tidlig :) Dermed kan jeg bli med dem i stedet for de kommer tilbake til Budapest i morgen kveld/natt :)

Da føler jeg i allefall at jeg får bidratt med noe :) Hadde jeg ikke vært gravid og smådårlig hadde jeg lett dratt i natt, men jeg må faktisk ta litt hensyn til meg selv også.

Nå skal jeg gå ut for litt mat før jeg går tilbake på hotellet for å hvile til en lang dag i morgen. Hva som skal skje er litt usikkert fordi landene endrer seg hele tiden med tanken på flykningpolitikken. Ergo så skjønner jeg at det blir desperat stemning her nede :/ Men per nå så er det mye flyktninger der jeg skal i morgen som både trenger vann, mat og medisinsk hjelp.

Ha en fin kveld :)

En liten oppdatering fra Budapest

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) For min del startet dagen tidlig, men heldigvis sov frøkna godt i natt :)

Jeg pakket og ordnet meg på morgenen før jeg og Kim kjørte Victoria i barnehagen. Hun løper vanligvis rett inn i leken, men i dag var det bare "mamma mamma". Skjønte hun at noe skulle skje? Ikke vet jeg, men hun oppførte seg ikke som vanlig.

Kim kjørte meg til flyplassen hvor alt gikk veldig glatt. Sjekket inn kjapt og alt gitt greit på flyturen også med unntak av litt turbulens. Jeg blir helt svett under turbulens :/

Vel fremme i Budapest tok jeg taxi til hotellet hvor jeg tok en dusj og slappet av litt før jeg tok meg en tur til fots rundt i byen. Jeg bor like ved togstasjonen der flyktningene har hatt tilholdssted, men på grunn av de stengte grensene er det nå ikke så mange flyktninger igjen akkuratt her, men hjertet mitt blør allikevel for de små barna som løper rundt der nede og må sove i telt på en bråkete togstasjon :(

Hva vi skal gjøre nå er litt usikkert fordi situasjonen endrer seg hele tiden. Vi har leid bil fra i morgen så mulig vi kjører til den serbiske eller kroatiske grensen for å hjelpe til der siden det er der det er mest kaotisk og mest behov for hjelp.

Nå sitter jeg bare å slapper av og venter på at de andre jentene skal komme. Flyet deres lander veldig snart så da regner jeg med å møte de snart. De andre bor i en leilighet et par minutter fra mitt hotell. Jeg bor alene rett og slett fordi jeg er syk og gravid med søvnproblemer. Orker ikke dele rom med flere andre da :)

Ha en fin kveld :)

Snart avreise til Budapest...

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg er veldig sliten etter nok en natt med show fra frøken fryd + at jeg har jobbet i klinikken frem til nå :/

Nå er det pakking som står på agendaen. Jeg reiser til Budapest i morgen tidlig og jeg må gå gjennom alt jeg skal ta med meg. Folk har vært veldig snille og gitt masse fint tøy som jeg tar med nedover. Noen har dessverre også lagt med ødelagte klær med hull og flekker, og det er jo ikke så stas:/ Det går rett i søpla, og det jeg ikke klarer få med blir donert til annen veldedighet:)

Både gruer og gleder meg til turen, og jeg er spent på hva som møter meg der nede.. Jeg går inn i det med et positivt og åpent sinn og håper jeg kan bidra på en nyttig og god måte <3

Jeg har begynt på babybok til den lille prinsen i dag også. Victoria fikk den samme, og det er viktig for meg at de får det samme :) Ofte er det jo sånn at nr 1 kanskje får ekstra mye album og minnebøker, mens de yngre barna kanskje ikke får like mye :)

Jeg kjente de første tydelige sparkene i dag, og det er selvfølgelig stas <3

Sov godt :)

It's a...... <3

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg er nettopp ferdig med siste kunde i klinikken så nå skal jeg spise litt før jeg legger meg :) Frøkna sovnet som en sten før jeg rakk å komme inn siden hun ikke har sovet dupp på dagen i dag  + at hun hadde et aldri så lite 3 timers show for oss i natt fra 01-04.. Takk for den du..

Formen min er fortsatt begredelig, men har gått over i en ny fase i det minste. Hodepinen er borte, men nå sliter jeg med tidenes tørrhoste + søvnproblemer så det holder. Krysser alt jeg har for at formen min er bedre til torsdagen. For dere som ikke har fått det med dere så reiser jeg til Budapest da for å hjelpe flyktningene der med mat, medisiner og hygieneartikler.

Vi har vært på ultralyd i dag, og det var som alltid en veldig fin opplevelse. Vi var hos Dr.Lundring på Jessheim som er kjent for å være meget dyktig, og det er absolutt det inntrykket jeg fikk av han også:)

Alt så veldig fint ut der inne, og vi fikk vite at vi venter en liten gutt <3 Det er selvfølgelig stor stas:) Da vi fortalte det til Victoria tisset hun i sofaen (etter bading så hun suste rundt her en liten stund uten bleie). Mulig det var hennes tegn på at hun heller ville ha en lillesøster:P

Vi gleder oss :)

Ha en fin kveld videre:)

Kurs i sklerosering :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg la meg tidlig i går og håpte på en natt med søvn, men klokken 04 var jeg lys våken igjen! KLIKKER! Har hatt en lang dag i dag siden jeg har vært på kurs i Fredrikstad. I dag har jeg blitt kurset av min ansvarlige lege Dr.Truedsson i sklerosering. Med på kurset var også 2 andre sykepleiere fra andre klinikker:)

Sprengte? blodkar (teleangiektasier) kan i prinsippet oppstå hvor som helst på kroppen, men er mest vanlig i ansiktet og på bena. De kan av mange oppleves som skjemmende. På bena kan arvelig disposisjon, hormonelle endringer som f.eks svangerskap gjøre at man får disse synlige blodkarene.

Her ser dere en av kundene vi behandlet i dag

Hva er sklerosering?

Sklerosering innebærer behandling av eksisterende sprengte blodårer. Den forebygger ikke dannelse av nye. 80% av pasienter har meget god resultat. 10% har moderat resultat, mens 10% har liten effekt eller utvikler nye blodårer på det behandlede stedet

Stoffet AETHOXYSCLEROL injseres i små mengder med en tynn nål inn i åren. Stoffet er vevsirriterende og forårsaker gradvis innsnevring og lukking av åren. For optimalt resultat bør du bruke støttestrømper de første dagene etter behandling (støttestrømpe klasse 1)

Bivirkninger?

Blå-brune merker på injeksjonstedet kan forekomme og tilhelingen forsinkes ved soling av det behandlede område. Noe kløe og svie kan forekomme i en periode, men går som regel raskt over. Ømhet er vanlig. Noen får også forbigående pigmentflekker/forandringer i det behandlede området.

Alvorlige bivirkninger er svært sjeldne.

Behandlingen varer ca 30 minutter. Det kan være nødvendig med opptil tre behandlinger

Dr.Truedsson i aksjon på første pasient i dag

 

Hvem kan ikke behandles?

Gravide/ammende

Personer med ustabil/langtkommen diabetes

De som er allergisk mot stoffet

Infeksjon eler sår i aktuelt område

Bruker du p-piller skal du slutte på disse 1 mnd før behandlingen. Du kan starte på pillen igjen 1 mnd etter at behandlingen er over.

Spennende dag med andre ord:) Veldig gøy å se at blodkarene trekker seg bort med en gang slik at man får se et umiddelbart resultat:) Ta kontakt med meg for en uforpliktende konsultasjon og et prisoverslag :)

Ha en fin kveld:)

Home sweet home :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en god helg :) Jeg har kommet hjem fra seminar med gjengen fra sykehuset nå, og det var deilig å se mann, hund og barn igjen :)

Jeg har dessverre vært i bedriten form hele helgen og krysser nå alt jeg har for bedre form til torsdag :) Har hatt konstant vondt i hodet, feber og slitt med å sove. Ergo så ble ikke husmorferien helt hva jeg hadde drømt om :) Karret meg til middagene og var et par timer i Kiel på dagen i går så litt sosial fikk jeg i det minste vært :)

På tirsdag skal vi på ultralyd for en ny titt på mageboeren:) Håper vi får vite kjønnet:) Det spiller selvfølgelig ingen rolle hva det er, og jeg ønsker meg ikke et kjønn fremfor noe annet, men jeg er nysgjerrig :)

Nå går turen snart til valglokalene :)

Ha en fin dag videre :)

På seminar :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg fikk sove lenge i dag og har hatt en skikkelig kosedag:) Klokken 14 dro jeg og gjengen jeg jobber på med sykehuset på seminar. Vi er på Color Magic og har kursen mot Kiel :) Jeg har aldri vært borte 2 netter fra frøkna mi så kjenner at det er veldig rart :/ Hun er 2 år så jeg tror ikke hun tar noen skade av det, men mammahjertet kjenner på det allikevel :) Neste uke blir jeg borte i 3 netter fordi jeg reiser til Ungarn med nødhjelp, så kjenner litt på dårlig samvittighet selv om jeg vet hun koser seg masse hos Kim og hos mamma og pappa som skal ha henne i natt:)

Jeg har nettopp gått tilbake på rommet mitt etter et undervisningsopplegg, måtte dessverre gå litt tidlig fordi jeg fikk veldig vondt i magen etter å ha spist maten som ble servert der. Må rett og slett bare slappe av litt i sengen før vi skal møtes til middag om noen timer.

Rommet mitt! Jeg har slått ut håret og booket meg en rederlugar helt alene. Det er deilig med litt luksus når man har husmorferie :)

Vin, druer, jordbær og sjokolade sto fremme på rommet. Den vinen får bare stå, men kan kose meg med resten :)

Savner denne jenta allerede :)

Ha en fin kveld :)

Ganni Laguna Mesh dress <3

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg satte meg ned foran tv'n i går kveld etter at jeg var ferdig med siste kunde, og plutselig begynte det å flimre for øynene mine. Trodde først det var noe galt med skjermen, men så snudde jeg meg og så at resten av stua også flimret. Veldig ubehagelig! Så kjente jeg det begynte å prikke i armer og ben, og jeg trodde jeg skulle besvime. Karret meg opp i sengen og kjente tidenes migreneanfall var på vei! Var så ille at mannen måtte følge meg på badet for at jeg skulle få stelt meg fordi jeg var så uvel! Tok to paracet (ikke at det hjalp) og la meg ned med øynene igjen. Det gikk ikke akkurat fort over, men jeg sovnet vel etter noen timer. Våknet klokken 05 igjen og hadde fortsatt vondt i hodet. Det ødela mildt sagt dagen min. Jeg som egentlig skulle på kurs med Neostrata i dag også :( Jeg håpet i det lengste at jeg skulle føle meg bra nok til å reise, men dessverre måtte jeg bare innse at det ikke kom til å funke :(  Typisk at det ene følger det andre, nå er jeg lei av å være i dårlig form.

Jeg reiser på seminar med sykehuset i morgen og neste uke reiser jeg til Budapest for å hjelpe flyktningene der. Må derfor bare spare kreftene og bare hvile meg i sengen så mye jeg bare kan selv om det er veldig kjedelig..

Jeg kjøpte meg denne kjolen i lunsjpausen min :) Den er bare superfin, og passer godt til min gravide mage også siden det er en omslagskjole <3 Gleder meg til å bruke den i helgen, og håper jeg på mirakuløst vis blir i superform til i morgen..


Dere får nyte dagen så godt det lar seg gjøre så skal jeg prøve å bli fort frisk <3

Exuviance concealer - omtale :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har nettopp kommet hjem etter en arbeidsdag på Glød Hår og Velvære på Nordstrand :) Veldig hyggelig der som alltid :) Neste gang jeg er der blir 5 oktober :)

Skal jobbe litt i klinikken i kveld etter at frøkna har lagt seg, men frem til det blir det avslapning hjemme :)

Først en omtale av exuviance sin concealer som jeg har testet en stund nå :)

Jeg har bare brukt concealer fra glo minerals i lange tider, og den er i fast form. Denne er flytende, så jeg har slitt litt med doseringen :) Denne trenger man ekstremt lite av for å få et nok så den er mildt sagt drøy i bruk.

Den er luktfri og veldig holdbar. Liker godt resultatet den gir og den dekker urenheter og mørke ringer under øynene svært godt. Prisen er det heller ikke noe å si på (299kr) :)

Anbefales :)

Ha en fin dag videre :)

Oh joy..

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en bedre dag så langt enn meg :/ Jeg la meg i 22 tiden i går og ante fred og ingen fare. Slet litt med å sovne som vanlig, men jeg syns jeg måtte i overkant mye på do enn hva jeg pleier (gravidblæren min er på 4 ml så jeg må tisse ofte). Plutselig måtte jeg tisse hele tiden og det sved som bare rakkern. Så der satt jeg på do med min gamle "venn" uvi! Når jeg skjønte hva som var i gjære var det bare å spurte ned for å hive innpå med juice, paracet og antibiotika og krysse fingrene for at dette gikk raskt over. Jeg skulle tross alt på dagvakt på sykehuset i dag. Det funket ikke i og med at jeg ikke kom meg av do før klokken 04. Hvorfor dukker sånne ting alltid opp på natta? :(

Gjett hvem som kom inn på soverommet litt i overkant våken nøyaktig 04.15? Å ja, det var lille frøken fryd. Fikk henne tilbake i sin seng og skiftet bleie også sovnet jeg av litt .. Klokken 05 kom hun tilbake, og da la jeg henne mellom oss. Hun var nok ganske sliten da, men siden hun ligger som en roterende sjøstjerne så ble det ikke noe videre søvn på oss. Klokken 06 bar Kim henne over i sin seng igjen, og der ble hun 1 times tid før hun virkelig var klar for dagens eventyr. Hodet sprengte (det gjør det enda), og jeg var da evig takknemmelig for at jeg bare kunne bli liggende og vite at jeg ikke har noe på timeplanen i hele dag.

Jeg ligger faktisk fortsatt i sengen, har bare vært nede for å hente meg mat og for å gå på do. Har planer om å sove en liten dupp til, for det tror jeg at jeg trenger om jeg skal fikse resten av dagen. Føler meg seriøst fyllesyk!Sist jeg var gravid slet jeg veldig med tett nese og var avhengig av nesespray. Det har jeg blitt nå også, men tenkte jeg skulle være flink i går og kjøpte en saltvannsspray i stedet. Det var da det eneste jeg hadde i natt, og for å si det sånn så funket ikke den i det hele tatt! Pottetett i nesa, og da blir også søvnen enda dårligere. Noen som har noen tips om noen litt mildere nesesprayer enn otrivin? Man skal jo ikke bruke den over lang tid, men saltspray fungerte virkelig ikke :/

Håper dere får en fin dag videre så skal jeg lukke øynene igjen :)

Behandling med Cadiveu :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Jeg fikk sove helt til 09, og føler meg ikke så verst. Dessverre har forkjølelsen kommet tilbake så jeg propper innpå med vitaminer og urtete :)

Jeg har fått fikset håret mitt i dag (endelig!) :) Har stripet ettetveksten og gjort en ny cadiveubehandling. Sist jeg gjorde det var i mai så jeg er imponert over hvor lenge det holder :) Elsker at jeg har slått opp med rettetanga :)

Håret har aldri vært sunnere enn etter at jeg sluttet med rettetang. Nå kan det lufttørke og fortsatt se bra ut :) Pleier kun å ha i en liten dråpe olje i tuppene siden jeg ikke har klippet meg siden i Januar :)

Min trøtte lille gutt :)

Jeg har også rukket en time hos kiropraktor for å knekke opp ryggen i dag også har jeg jobbet litt i klinikken :) Nå skal resten av dagen brukes på kos med frøkna :) Vi har spist middag og nå ser hun på Frost (umulig å oppnå kontakt når den ungen ser på favorittfilmen sin) :)

Ha en fin dag videre :)

Leos Lekeland :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg klarte å sove nesten 7 timer sammenhengende i natt (første gang på lenge!), så jeg føler meg nesten uthvilt:) Kim stod opp med frøkna så jeg fikk hvile meg helt til klokken 09:) Vi har vært på Leos lekeland i Oslo i dag, og denne frøkna har storkost seg. Elsker å herje rundt, og er virkelig god til å klatre. Rene apekatten :)

Ble helt utslitt etter et par timer, men sovnet ikke i bilen på grunn av solen så da stoppet vi hos mamma og pappa så hun fikk ta en liten lur i vogna si der:) Etter duppen så ble det en sen lunsj der (de kom hjem fra Tyrkia i natt) og etter det har vi bare kost oss hjemme:)

Er ikke dette den fineste leppepomaden dere har sett? Inne i skjellet ligger det en dæsj med naturlige ingredienser som gjør leppene supermyke:) Fikk den av min venninne Lene i går. Kjøpt på Rå organic skincare i Sandvika:)

Nå skal jeg og Kim kose oss med take away pizza og nok en episode med Justified :) *Hekta*

Ha en fin kveld:)

Ny sminkeserie fra H&M og litt forberedelser til tur :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin lørdag :) Frøken fryd sov helt til 08.20 i dag så det var rett og slett fantastisk. Jeg våknet så klart klokken 04 og lå der med tankene mine som vanlig. Har ikke tatt meg noen dupp selv i dag så er veldig trøtt nå. Satser på at jeg nå er så sliten at jeg sover til i morgen tidlig *lov å håpe* :)

Jeg tok med meg frøkna på Elixia en tur og etter det tok hun en liten dupp. Jeg dro ut for å lunsje med en venninne så møtte vi Kim og Victoria på senteret etterpå. Victoria fikk ny regndress og en lue hun ikke ville ta av seg etterpå :)

H&M har kommet med ny sminke, neglelakker og diverse annet stæsj så dette fikk bli med hjem i dag. Prisene er like gode som alltid, og produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr. Jeg kommer ikke til å kjøpe inn fra denne serien når det gjelder foundation etc, men det er helt greit å teste neglelakker, lipgloss etc. Brynsgelen som dere ser her har vært min favoritt lenge, men nå har den kommet i ny og penere utgave:) Liten børste kjøpte jeg også med. Kjekt å ha når man skal reise. En ny toalettmappe er heller ikke feil:)

Snart skal jeg på seminar med jobben i hele to dager:) Vi skal reise med Kielfergen, og jeg har startet forberedelsene allerede selv om vi ikke drar før på fredag :) Har alltid vært sånn at jeg har planen klar for hva jeg skal ha med lenge før jeg drar noe sted. Elsker reisestørrelser så slipper jeg drasse med meg så mye :)

Ny serie fra Body Shop. Denne luktet fantastisk :) Omtale kommer

Min redning under kjolen :)

Klar for kaldere vær med ny kul lue :)

Nå skal jeg kose meg i sofaen med mannen. Vi har blitt hektet på en ny serie som heter Justified. Sett den? Vi ser den på tv2sumo :)

Ha en fin kveld:)

Nytt samarbeid :)

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg sov dårlig igjen som vanlig, men nå har jeg nesten begynt å venne meg til å sove veldig lite. Fikk hvile litt allikevel siden Kim stod opp og leverte i barnehagen :)

Jeg har vært i Lillestrøm i dag og hatt et møte med Nathalie som eier Spa Lounge, og vi har inngått et samarbeid :) Jente som jobber der er virkelig dyktige på negler, vipper og spraytan, og jeg gleder meg til å bli en del av teamet der :) Jeg har mange kunder som kommer hit til Jessheim fra området rundt der, så nå kan de slippe den lange reiseveien for Spa Lounge ligger midt i Lillestrøm sentrum :) Jeg vil i første omgang være er 1 gang per måned, og jeg vil ha den samme menyen der også:) Prisene er de samme som jeg har her på Jessheim og på Glød hår og velvære (Nordstrand) :)

Jeg har jobbet litt i klinikken frem til nå, og i kveld skal jeg få fikset neglene mine igjen for nå er de ikke veldig fine lengre:) Ellers har jeg ingen store planer for helgen annet enn kos med familien, litt jobbing og et en lunsjdate med en venninne :)

Ha en fin kveld:)

 

Fødeplass i boks :)

Da blir det ultralyd på Kongsvinger om noen uker :) Gleder meg :)

Sånn er det for meg for tiden...

Legedag i klinikken :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har endelig satt meg i sofaen etter en lang arbeidsdag. Dr.Truedsson har jobbet i klinikken i hele dag og har fått behandlet mange glade kunder :)

På bildene over kan dere se fjerning av piercingarr, Ellanse filler satt i kinn og fjerning av innkapslet verk i et gammelt øredobbhull. Pris for fjerning av piercingarr er 1700kr for 1 hull og 2500kr for 2. Småkirurgi fra 2000kr :)

Ha en fin kveld :)

Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Mars 2016
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits