DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

En bra garderobe :)

Hei på dere :)

Håper at dere har hatt en fin dag :) Victoria tøyset som vanlig masse i natt, og dum som jeg var kom jeg meg i seng før rundt midnatt selv, og da var det jo selvfølgelig i gang :/ Sovnet heldigvis fort, men 03.30 var hun i gang igjen. Sovnet til slutt rundt 04.45, men da lå hun under dyna mi.. Så mye for å være en standhaftig mamma. Våknet en gang tidlig på morgenkvisten av at noe stakk i brystvorta mi. Victoria hadde tydeligvis våknet og ville ha litt melk, og tok skikkelig i da hun åpenbart fant ut at det var tomt. Fikk roet henne ned også sov vi sammen helt til 08.30 faktisk :)

Resten av kvelden nå skal brukes til å stripe håret (etterveksten er helt krise, så må få tatt noen få striper) også blir det kanskje en ansiktsmaske:) Har også planer om å se neste ukes episode av Sons of Anarchy før jeg legger meg:)

Først en liten update på garderobedetoxen min:) Jeg har ikke fått gjort så mye annet enn at jeg har kjøpt enda mer!! Kjøpte to gensere i dag som passer perfekt inn i basisgarderoben. Det er bare å innse at jeg har en veldig klassisk stil som er preget av svart, grått og noe hvitt så meningsløst å beholde lyseblå ullgensere for min del. De kan få et godt hjem et annet sted:)Steg 1; Første steg i detoxen er oversikt! Hva har du og hva mangler du for å få en garderobe du er fornøyd med? For min del manglet de to genserne, men de gjør at jeg kan kvitte meg med nesten alle de andre genserne. Sheena (aupairen vår) har fått 7 varme gensere, men det gjenstår fortsatt en del som ikke brukes som er for store for henne. Ellers kan jeg ikke umiddelbart se at det er noe jeg mangler, og det er jo positivt:) Ellers har jeg sett gjennom alt av sko og funnet ut at minst 70% kan gis bort, og det samme gjelder for skjorter.

Steg 2 er behold, gi bort eller selg!

Her skal jeg være skikkelig streng med meg selv, og det burde du være og når du rydder:)

Steg 3: Lag plass. Dersom garderoben din har begrenset med plass så pakk vekk sommertøyet (dessverre) og lagre det trygt til neste sommer.

Steg 4: Fiks det du virkelig liker, men som kanskje mangler en knapp eller 2 eller oppgrader plagget:) For min del er jeg ingen kløpper på sying, men om det er noe jeg virkelig digger så spør jeg i det minste mamma om hun kan hjelpe meg:) Når det gjelder å oppgradere plagg har jeg aldri gjort det, men det hadde vært gøy og kunne. Om Jenny kan så kan kanskje jeg lære meg det og?

Steg 5: Heng opp klærne!

Har du mulighet så bør så mange av klærne som mulig henge på henger. Oversiktlig og klærne ser penere og mer innbydende ut:) Et tips er å bruke tynne hengere så får du mer plass:)

Steg 6: Lag et system

Her har ikke jeg vært spesielt flink før, men denne gangen skal jeg fikse det:) Klærne skal sorteres etter farge og type klær.

Steg 7: Budsjett

Jeg kan virkelig ikke skryte på meg noe på budsjettfronten, men jeg har en liste over ting jeg ønsker meg og forholder meg til den når jeg handler. Det kan være lurt å lage en oversikt over hva du trenger og hva du virkelig ønsker deg. På den måten har du motivasjon til å spare fremfor å kjøpe klær som varer 1 vask og som du blir veldig lei av fort. Kvalitet fremfor kvantitet:)

Steg 8: Unngå shopping

Mission impossible? Nei da, det går for meg også, må bare ikke dra på senteret:) Men jeg har blitt mye flinkere til å være kritisk til hva jeg kjøper når jeg handler i det minste:)

Steg 9: Handle på salg

Butikkene har ofte salg, også de litt dyrere butikkene, så følg med uansett størrelse på lommeboken:) Her kan du gjøre mange kupp på flotte ting du kan glede deg over i lang tid:)
Men hva inneholder egentlig en god basisgarderobe etter min mening:

- En svart og en hvit t-skjorte i god kvalitet

- Komfortable jeans. En i svart og en i blå. Velg en modell som passer din kropp. Jeg er fan av skinny jeans i stretch:) Favoritten hittil er jeans fra Tiger of Sweden.

- Den lille sorte. Trenger vel ikke si mer om den saken.

- Pumps, gjerne et par i nude og et par svarte

- Boots til høst og vinter. Kjøp i god kvalitet som varer en stund og ta vare på de:)

- En fin kåpe. I den fargen du liker, men velg en med klassisk snitt som holder deg varm.

- Et par gensere som holder deg varm.

- En klassisk blazer. Jeg har lagt min elsk på Malene Birger sine og har en i svart, men ønsker meg en i lys grå også.

- Enkle singleter i svart og hvitt.

- Undertøy med god komfort. Jeg liker godt sømløse truser fra H&M, kappahl og lignende. Gå til undertøysbutikker (F.eks Change) og be om å bli målt slik at du finner din virkelige bh størrelse. Har mye å si for komfort og hvordan det ser ut på.

- En god kosedress for kalde kvelder.

- Et skjørt (gjerne i klassisk snitt til rett over kneet).

- Et deilig skjerf i god kvalitet.

- Et par joggesko/ sko som er gode å gå i.

- Et par fine skjorter i klassiske farger.

 

Avslutter med denne auditionen fra britians got talent. Verdt en titt:)


Ha en fin kveld :)

Endelig har aupairen vår kommet :)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en god start på uken :) I går ble det rett og slett ingen tid til blogging da jeg og mannen sov lenge og jeg dro rett på flyplassen etter frokost for å hente aupairen vår som endelig har kommet:) Etter det var det rett på sykehuset for en kveldsvakt, var hjemme kl 23 og var oppe med frøkna kl 01 (heldigvis bare i 10 min) og 06.10 var hun superklar for dagen. Jeg er med andre ord litt sliten, men sammenlignet med forrige uke er jeg som gira å regne:)

Prinsessa har nettopp lagt seg. Hun fikk en fridag fra barnehagen i dag for å bli bedre kjent med Sheena (aupairen vår), og de har virkelig funnet tonen. Victoria deler ut nusser og koser til henne så det er  tydelig at hun liker henne veldig godt. Ikke lett å komme til et helt nytt land med en annen kultur, men hun virker veldig glad og fornøyd og vi har fått et veldig godt inntrykk av henne. Veldig hyggelig og morsom jente som jeg er helt sikker på at kommer til å trives her og at vi kommer til å trives med å ha henne i vår familie:) Jeg er ikke en sånn person som forlanger at hun skal gjøre alt og "bare" jobbe her. Hun skal selvfølgelig hjelpe til, men ikke føle at hun må gjøre alt. Hun vil bli behandlet som en i familien og det er utrolig viktig for meg at hun har det godt her og trives med å leve med oss:)

Jeg har brukt deler av dagen på å ringe litt rundt til ulike instanser for å finne ut rekkefølgen i hvordan vi skal gjøre ting, og først og fremst må vi til politistasjonen i morgen for å få et kort som beviser arbeidstillatelse, så må vi må skatteetaten for å bestille skattekort (må selvfølgelig helt til Lillestrøm for å fikse det), så må vi i banken for at hun skal få en lønnskonto og bankkort:) Mye å sette seg inn i, så vi tar det rolig. Har fått ordnet en telefon med norsk abonnement til henne i dag + at jeg har snakket med den katolske kirken her på Jessheim. Hun er nemlig katolikk og ønsker å gå på messe når hun kan, og da passer det jo supert at den katolske kirken ligger rett over veien her hvor vi bor:) Presten jeg snakket med sa at det var flere fillipinske i kirken der, og det syns jeg er veldig hyggelig. Da får hun vært litt sammen med folk fra samme land også + at hun kan få flere venner her:)

Jeg har ingen andre planer for kvelden enn avslapning og egenpleie:) Også håper jeg virkelig at frøkna vår sover hele natta selvfølgelig <3

 

Ha en strålende kveld :)

FnisBarnefri i kveld og i natt :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin lørdag:) Her har det gått i ett for meg siden 05.30 i dag, men nå har jeg landet i sofaen :) Frøkna var like "ivrig" i natt og var våken fra midnatt til 04, men i natt var det Kim sin tur siden jeg hadde dagvakt på sykehuset i dag. ikke den beste vakta jeg har hatt, men ikke den verste heller. Kim kjørte Victoria til mamma og pappa i ettermiddag og der skal hun være til i morgen. Kan ikke si jeg er direkte lei meg for det da vi begge sårt trenger en god natts søvn:)

Jeg gikk rett til sengs etter jobb og tok meg en times powernap, deretter dro vi på senteret og handlet litt faktisk og nå skal vi kose oss med sen middag:) I morgen kommer også aupairen vår, og det gleder vi oss til:) Henter henne på flyplassen før jeg reiser på jobb:) Har vasket huset i kveld faktisk for at hun skal komme til et rent og pent hus. Vil ikke at hun skal tenke at her trengs det jammen en vask med en gang hun kommer:P I dag handlet vi litt til huset + friske roser her inne og til klinikken:)

 

Vasen og plastrosene kjøpte vi på confetti interiør. Har sett på de lenge, og selv om jeg i utgangspunktet ikke er så fan av plastikkblomster, så er det noen som ser ok ut:)En søt ugle:)

Prosjekt kvitte meg med 50% av klesskapet har foreløpig ikke startet grunnet søvnmangel denne uken, men satser på å få satt i gang kommende uke:)Her er  skoene mine (minus 3 par støvletter, 2 par flipflops, 2 par gummistøvler, 3 par joggesko og 1 par vintersko som er i 1 etasje og er mye i bruk). Ergo er de skoene som står her oppe ikke det som brukes mest og kan sikkert gi bort 70% av dem.Alle disse skuffene er fulle.. Gleder meg ikke til å gå gjennom dem :/Og disse 2 er fulle..Gleder meg til det er ferdig ryddet:)

Kos dere masse i kveld :)

FnisYSL gloss voulpte - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Her hadde vi en skikkelig dose med nattplaging igjen. I natt var hun våken fra midnatt til 04!! OMG!! Hadde nesten sovnet når hun satte i gang og til slutt resignerte jeg helt og tok henne under min dyne, og da sovnet hun som en stein.. 3,5 timer senere våknet hun og var superhappy... Hjelp! Sovnet kjapt nå til kvelden, og tro dere meg når jeg sier det blir tidlig kvelden for min del i dag. Jeg skal ha 2 kunder nå, men siden jeg skal opp 05.30 for dagvakt på sykehuset :/ Kan ikke si jeg gleder meg nevneverdig til det.. Takk og lov for at jeg ikke jobber mandag til fredag 08-16, da hadde jeg blitt sinnsyk :/

Aupairen vår reiser også fra Fillipinene i morgen og kommer til oss på søndag. Det gleder jeg meg veldig til. Hun skal selvfølgelig ikke ta seg av Victoria på natta, men det skal bli godt med avlasting på husarbeid og matlagingsfronten. Noen ganger kan hun også levere i barnehagen sånn at jeg kan sove litt til.

Kjenner at blogging blir det så som så med når jeg har null energi så da blir det heller en omtale av denne glossen fra YSL som jeg også kjøpte når vi var på ferie i sommer. Nå er den helt skrapa tom og jeg vil ha en ny!

Med andre ord så digger jeg den:) Sjelden jeg bruker opp en gloss fordi jeg som regel kjøper en ny før den er tom, men det har ikke skjedd denne gangen. Fargen er nydelig ferskenfarget, men er såpass nøytral at den passer til alt. Syns egentlig ikke denne gir så mye farge, men den gir nok til at jeg liker den.

Lukter godt, smørmyk i konsistensen og tørker ikke ut leppene. Ganske drøy i bruk er den også i og med at denne har vært i daglig bruk siden midten av juli .En innertier:)Pris:

226 kr på strawberrynet.com

Fåes også på vitaexclusive  og noën kicks butikker:) Dyre saker, men denne er verdt det:)
Ha en fin kveld :)

FnisClarins blush prodige - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her var det full fart på natta igjen, og jeg har vært i halvsvima i hele dag igjen. Ikke noe nytt med andre ord:P Frøkna har nettopp lagt seg og jeg skal snart ut i klinikken for dagens siste kunde. Om alt går etter planen skal jeg legge meg klokka 21 :)

Har skjedd veldig lite spennende i dag så derfor hopper jeg rett på en omtale:)

Denne rougen fra Clarins kjøpte jeg i sommer i Spania rett og slett fordi den jeg hadde fra Glominerals knuste. Mineralsminke var ikke veldig enkelt å oppdrive på Gran Canaria, så da falt valget på denne. Hadde ikke veldig høye forventninger, og regnet nesten med at jeg kom til å få litt urenheter av denne. Dette stemmer heldigvis ikke, og jeg liker den faktisk veldig godt.

Siden jeg er mest fan av mineralsminke direkte på huden så kommer jeg nok ikke til å kjøpe denne igjen, men den er absolutt et godt valg. Den drysser ikke, er drøy i bruk, gir passe med farge, og den har heldigvis ikke så veldig mye shimmer i seg som det kan se ut.

Som jeg skrev ingen urenheter og ikke minst holder fargen veldig godt:)Jeg valgte fargen 03 ( Miami pink)

Finner ikke denne i noen kjente nettbutikker, men de selges på de fleste parfymerier:)

Sånn ser rougen ut på meg:) Ikke veldig dominerende, men gir en fin glød.Ha en fin kveld:)

FnisGarderobedetox og nye kjøp :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en bra dag :) Frøkna var bare våken i 1,5 time i natt, så jeg føler meg ikke så verst. Er ganske sikker på at det er tennene som plager henne :/ Nå står nye negler på programmet før henting i barnehagen. Etter det blir det litt hjemmekos før Kim skal i foreldremøte og jeg skal i nominasjonsmøte i Høyre:)

I går kveld var jeg på kundekveld hos Frøken Pedersen og fikk selvfølgelig med meg noen godbiter som vanlig. Jeg har begynt med en skikkelig opprydning i garderoben nå, og planlegger å kvitte meg med minst 50%! Er så utrolig mye jeg ikke bruker som ser like fint ut, men som jeg bare ikke er glad i. Har masse varme gensere som er lite brukt som aupairen vår får nå hun kommer og resten går til venninner og Fretex :) Med alderen er jeg blitt mer kvalitetsbevisst og vil heller ha få utvalgte ting i skapet enn masse som aldri blir brukt allikevel :) Update på hvordan det går kommer snart.

 

Mykt og stort skjerf fra HolzweilerKjole fra GanniSvarte jeans fra Tiger of Sweden

Ha en flott dag videre:)

Barndomsminner <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Victoria hadde show for oss i natt også i hele 2 timer så jeg er litt skrall i dag også:/ Har heldigvis ikke hatt så mye å gjøre så har unnet meg en powernap:) I kveld står møte med Ullensaker høyre (helse og sosial) på agendaen + kundekveld hos Frøken Pedersen.

For en stund siden så sa min mor at mine besteforeldre sitt gamle hus var lagt ut for salg igjen. Vi solgte det i 2006 da bestemor fikk plass i omsorgsbolig. Min elskede bestefar døde i 2004, og da døde vel egentlig mormor også. Hun ville ikke leve lengre uten han dessverre.

Det at bestefar døde har virkelig vært min store sorg her i livet. Han var virkelig definisjonen på en fantastisk mann, og jeg har til gode å møte noen som han. Jeg var virkelig hans lille prinsesse, og selv om jeg fikk det jeg ville ha, så fikk jeg også oppleve en utrolig kjærlighet.

 I stedet for barnehage gikk jeg i fritidspark også var jeg mye hos bestemor og bestefar. Vil nok si at jeg tilbragte halve barndommen min hos dem. Var ofte med de på ferier også:) Bestefar var min store helt, så det å miste han som 17 åring var helt krise selv om han var syk. Jeg skjønte bare ikke hvor syk.

Meg i campingvogna som liten jente:)

Her er altså huset som jeg faktisk dro på visning på i går. Ikke en ting i huset var annerledes bortsett fra at terrassen var bygget litt større og badet var pusset opp,

Designmessig ingen perle, og det trengs absolutt oppussing, men for meg var det som å vandre rett inn i barndommen og alle minnene strømmet på. Hadde det ikke vært for at Victoria satt på armen min tror jeg nok at jeg hadde klappet sammen og grått høyt! Hadde jeg hatt muligheten hadde jeg kjøpt det på flekken og bare beholdt som museum :) Det luktet til og med bestemor og bestefar der enda.

Vel hjemme igjen så ringer Kim og spurte hvordan det var, og da sa jeg at det var tøft. Han sier da at tenkt så stolte de hadde vært av deg nå om de hadde levd. Da måtte jeg bare legge på å grine litt. Griner litt nå og:P

Ha en fin dag :)

FnisFnisSponset video - Få rabatt hos Peppes Pizza :)

Sponset innlegg

Hei på dere:)

Håper dere har en god mandag så langt:) Her var frøkna MYE våken i natt så jeg er helt ferdig :/ Begynte i 01.30 tiden og var urolig, men ikke lei seg. Kan ha vært tenner. Holdt dessverre på helt til 06 så mildt sagt sliten. Sovnet heldigvis frem til 08.30 så litt søvn ble det. Leverte i barnehagen og tok meg en time på øye etter det (takk og lov for at jeg ikke har en 08-16 jobb)

Nå er husarbeidet unnagjort så nå skal jeg sminke meg våken, ta en tekopp og hente frøkna i barnehagen :)

Jeg har vært så heldig å få dele et tilbud med dere i dag fra Peppes pizza. Nå får du 50 kr i rabatt ved kjøp av Pure New York pizza og 1,5 liter mineralvann.. Dette er en pizza med tynn og luftig bunn toppet med enkle og rene smaker. For å bevare smaken blir ikke pizzaen kuttet opp før levering :) 

 

 

Ha en flott mandag videre:)

Sponset innlegg

 FnisPostSøndag :)

Hei på dere :)
Håper helgen har vært bra :) Jeg dro tidlig avgårde på seminar i går og kom tilbake 12.30 i dag :) Natt til lørdag bestemte selvfølgelig frøkna seg for å tulle en del på natta (og Kim var borte) så jeg var mildt sagt trøtt på dagen i går. Heldigvis var det obligatoriske raskere ferdig enn antatt så jeg tok en powernap før jeg inntok spa og massasje. Er par glass vin opp det så var jeg egentlig klar før å legge meg i 21 tiden. Litt kaffe reddet meg fra å sovne med sittende midt i hovedretten. Holdt det faktisk gående til 01 før jeg da snek meg avgårde og besvimte i det hodet traff puta.

Sov i ett til i 08 tiden og slumret til 09. Digg! Etter en dusj, clear eyes, sminke og kaffe var det tid for frokost. Elsker frokostbuffet!:) Selv om jeg bare drakk 5 glass vin på 7 timer så er hjelmen faktisk litt trang i dag og jeg er sugen på godteri og junk. Victoria har nettopp sovnet og Kim er på vei for å hente Egon pizza til meg :)

Vanligvis er jeg sånn passe flink til å ta bilder når jeg er borte, men jeg tok ikke et eneste denne helgen :)

Kim sendte meg disse bildene når jeg var borte :)

De koste seg masse og det var så godt å komme hjem igjen etter over 1 døgn borte :) Nå er det tv og mat på programmet så satser jeg på at formen er på topp i morgen :)

Ha en fin kveld :)

FnisHelg og seminar med sykehuset :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her sovnet frøkna 18.30 i dag. Kjempetrøtt liten frøken som selvfølgelig har kjørt full fart i hele dag:) Sov heldigvis greit i natt, og våknet kun en gang for litt drikke:) Jeg er trøtt som fy, og føler jeg har vært det lenge nå!! Nesten så jeg får litt angst for at jeg er alvorlig syk (helt vanlig å bli litt paranoid når man er sykepleier). Bestiller meg legetime til uka i hvert fall :) Kim er på jobbfest i kveld så jeg skal kose meg med ELLE og Costume før jeg tar tidlig kvelden. Krysser fingrene for at frøkna sover godt i natt for i morgen reiser jeg på seminar med sykehuset (bare min avdeling). Det tror jeg blir både koselig og morsomt, og ikke minst litt avslappende. Det er tid for seg selv mellom 16 og 19.30 så da skal jeg kose meg på hotellet sitt spa + at jeg har booket rygg og nakkemassasje. Kan nesten ikke vente:)

Vi skal til Holmen fjordhotell. Må reise tidlig da det er faglig påfyll på dagtid og middag og fest til kvelds:) Kjenner jeg meg selv så legger jeg meg tidlig for å få mange timers søvn:) Sånn er det å bli eldre (for meg i alle fall), da er ikke fest så viktig lengre:)

Gleder meg til å nyte livet her litt i morgen :)Nå skal det pakkes og fikses:)

Ha en fin kveld videre:)
FnisFagdag, kjemisk peel og botox :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi hadde en hektisk natt med 1 stykk våken jente fra halv fire til halv seks, så nå er jeg rimelig sliten:/

Jeg har tilbragt hele dagen i Fredrikstad sammen med min kollega Ine og TM klinikken sin lege. Vi har hatt fagdag + at vi har behandlet hverandre litt. Jeg har fått en halv dose Botox i kråketærne rundt øynene. Har ikke mye linjer der, men Botox er som jeg har skrevet før forebyggende mot dypere linjer. Mulig jeg tar en peeling på meg selv nå i kveld:)

Ine har vi peelet med Neostrata peel 20% i ansiktet og 35% på armer og rygg. Ine har acnearr på ryggen og hyperkeratose på armene. Arrbehandling med peeling tar tid, men det kan absolutt bli mye bedre. Angående nupper på armene var vi faktisk litt usikre, men hjelpe meg for et flott resultat vi fikk, og det var da en første gangs behandling! Sliter du med nupper på armene kan vi garantere stor forbedring med en kjemisk peeling så vet dere det:)

Keratosis pilaris/hyperkeratose eller på godt norsk nuppete hud. Dette er en forstyrrelse i forhorningen, det vil si keratiniseringen, av hudceller rundt hårsekkene. Dette er noe mange har på armene, men noen har det også på ryggen, rumpa og bena. Disse må du for all del ikke klemme på da det kan skape en infeksjon i huden din.Gode eksempler på botoxbehandling av linjene rundt øynene :)Av fag så hadde vi fokus på ulike injeksjonteknikker fra Teosyal og avanserte botoxteknikker. Det er mye jobb å holde seg faglig oppdatert, men det er viktig for å kunne gi kundene våre de beste behandlingene:)

Nå er straks natta for min del:)

Ha en fin kveld:)

FnisHun kan gå :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra dag :) Har som vanlig vært full fart her. Frøkna var flink og sov hele natten, men selv om jeg la meg tidlig og sov godt, så er jeg trøtt allerede :) Har hatt en del kunder i dag + at vi har hatt besøk av megler for å få en verdivurdering av huset :)

Lille snuppa vår har i det siste begynt å gå et par skritt alene, men i går løsnet det skikkelig og hun sprader avgårde alene. Litt knall og fall, men hun ble brått veldig flink :)

Ikke så lett å få tatt et ordentlig bilde av vel og merke da det er full fart hele tiden :P

Nå står møte i nominasjonskomiteen i Ullensaker høyre for tur og etter det skal jeg legge meg. Har forresten sett første episode av sesong 7 av Sons of anarchy!! Omg!!

Ha en fin kveld :)

FnisVerdens nesehorndag nærmer seg :)

Hei på dere:)

Håper som vanlig at dere har hatt en fin dag:) Jeg er dritsliten etter å ha vært oppe med frøkna som tullet i natt også har jeg hatt en god del å gjøre på dagen i dag. Noe av de tingene jeg måtte gjøre var planlagt, noe var bare koselig, men en ting var noe j**** dritt!!! Hun som skal komme til oss som aupair har enda ikke mottatt papirene som jeg sendte med ekpressleveranse forrige onsdag. Ble lovet at det var fremme senest i går! Tok kontakt med posten og oppgav sporingsnummer, men de på posten hadde visst gjort en feil og registrert brevet som vanlig post selv om jeg betalte 1000 kr for en ekspresslevering!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Omtrent så glad ble jeg da jeg fant ut det :/

Typisk sånt som skjer når de legger ned postkontorene og kassadamene skal ta over jobben. Sier ikke at de ikke er kompetente til det om de får litt opplæring, men det har tydeligvis sviktet her!! De beklaget så mye, men det hjelper jo veldig lite da når vi nok en gang må ned på den Filippinske ambassaden, få stemplet nye papirer og sende alt på nytt. Skal selvfølgelig ikke betale 1000 kr en gang til, men surt allikevel!! Kan jo ta 1-2 mnd før det brevet som er sendt som vanlig post kommer frem! Jeg kjenner jeg ble så sur at jeg hadde mest lyst å skrike til hun på kundesenteret til posten, men det er jo ikke hennes feil stakkars så jeg forholdt meg rolig selv om jeg hylte inni meg. Skjønner at dette er et i-landsproblem, men det var da mitt hverdagsproblem for dagen. Ikke minst er det veldig kjedelig for Sheena som faktisk må bo hos fjerne slektninger enda en uke for at posten har surret.

 

Over til en annen sak, men mye viktigere; Nesehornene!!

Et nesehorn sitt horn er faktisk dyrere enn gull! Tyvjakten har de siste årene økt på og hensikten med hornene er ofte at de males opp og brukes som medisin (potensmiddel) og i smykker. Barbarisk og de står på randen til å bli utryddet!! Den 18 september arrangerer min fantastiske kusine og hennes mann en galla på Clarion Hotel post i Gøteborg i anledningen "Save the Rhino". 22 September er den internasjonale nesehornsdagen.

Alt arbeid i forbindelse med denne gallaen er frivillig og ulønnet for å samle inn mest mulig penger til nesehornene. Billettsalget er stengt da det er helt fullt, men man kan fortsatt gi penger. Alle monner drar. Jeg og Kim skulle egentlig ha vært der, men fordi mine foreldre er bortreist og vi ikke har en aupair enda (hadde ikke reist med mindre hun hadde vært her en stund for å bli kjent med Victoria vel og merke) får vi ikke vært til stede. Vi kommer i stedet til å donere penger, og jeg håper du vil gjøre det samme:)
Min kusine og hennes mann driver organisasjonen The Perfect World og  Volunteer travels som er 100% veldedige organisasjoner som har til hensikt og hjelpe både dyr og mennesker. Sjekk gjerne facebooksidene deres HER og  HER.

For å gi penger så bruker du følgende kontoinformasjon:

Bank Danske Bank
IBAN SE3012000000013860194690
SWIFT DABASESX
Link til donasjonssiden finner du HER 
Det er også mulig å gi via PayPal :)


Ha en fin kveld videre (jeg skal på posten en tur:P )

 

FnisGodt til frokost - over night oats:)

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det som vanlig vært full fart fra morgen til kveld med kunder, husarbeid og leking med frøkna. Victoria har ikke hatt noe feber siden lørdag og virket i toppform i går og i dag. Sendte henne derfor i barnehagen i 09 tiden og ringte i 13 tiden for å spørre om hvordan det gikk. De sa hun lekte og koste seg, og så ingen tegn til slapphet. F

Det har det heller ikke vært etter at hun kom hjem :) La henne 18.30 i går og da sov hun helt til 07 i dag! Hurra:) Det jeg har opplevd i det siste er at hun er veldig trøtt i 18 tiden, men i stedet for å vente til 19 (har gjort det siden jeg er redd hun vil stå opp 05 om jeg ikke gjør det) har jeg heller lagt henne litt før. De gangene vi har gjort det har hun sovnet fortere og sovet til 07 uansett. Våkner sjeldnere om natten gjør hun også selv om det bare er en liten halvtimes forskjell på leggingen. Rart, men det er forskjell:)

Deler en oppskrift med dere i dag som både er enkel, sunn og god:) Denne skal stå over natten så om du vil ha denne til frokost i morgen så må du fikse det nå:)

Du trenger:

1 dl glutenfrie havregryn (gjerne økologiske)

1 dl kokosmelk

1/2 ts sitronsaft

1 ts lønnesirup

 

 Slik gjør du:

Bland alt sammen i et lite norgesglass eller noe lignende kvelden før og sett i kjøleskap (Må ha lokk på også). Du kan eksperimentere med mange ulike matvarer som banan, bær, nøttesmør, kanel, vanilje eller noe annet du liker før du setter blandingen kald. Om morgenen har du ferdig havregrøt som kan spises kald eller varmes forsiktig opp:) Topp gjerne med friske bær eller hakkede nøtter:)  NAM:)

Ha en fin kveld :)

FnisNytt fra NeoStrata :)

Hei på dere og god søndagskveld :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har vi hatt en urolig natt med en frøken som ikke sovnet før 20.30 i går og var våken igjen fra 23.30-02.30 :/ Tittet på henne i 05 tiden for å sjekke om hun hadde feber, men heldigvis har hun ikke hatt noe feber siden i går :) Virker frisk og glad i dag også :) Trøtt til kvelden var riktignok i og med at det ble lite søvn i natt så hun måtte vi legge 18.30. Sovnet med en gang og nå småsnorker hun i senga si :)

Vi har ikke gjort stort annet enn å slappe av inne i dag + at vi har gått en liten tur i skogen for å få litt frisk luft :) Jeg er ikke helt frisk enda jeg heller, så denne uka skal jeg tvinge meg selv til p slappe av litt mer og legge meg tidligere om kvelden :) Nå er det middag straks og i kveld er det vegetar "kjøttdeig", nanbrød, grønnsaker og pasta på menyen :) Etter det skal jeg rense huden og legge på en ansiktsmaske. Huden min elsket ikke direkte denne ukens nattevakter med påfølgende lite og dårlig søvn :/

Ellers så har jeg shoppet litt til meg selv i klinikken i dag siden jeg nesten er tom for skin active serien jeg begynte med tidlig i juni. Har fortsatt masse serum igjen, men øyekremen gikk tom i dag og det er ikke så mye dag og nattkrem igjen heller.

Valget denne gangen ble en dagkrem fra anti-aging normal serien, nattkrem fra sensitive skin serien og øyekrem tilpasset alle hudtyper :) Gleder meg til å teste :)

En ting jeg liker godt med denne serien er at det ikke er så mange produkter å sette seg inn i. De har noe for en hver hudtype og tilstand uten å gjøre det alt for komplisert. Enkelt for kundene og enkelt for oss :)

Ha en fin kveld :)

FnisLes mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014
FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits