DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Kava Kava hårkur - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har det bra:) Dagene går så fort at jeg rekker ikke mye blogging, men det blir vel bedre etter hvert :) Vi har det bare bra, og de siste nettene har William faktisk sovet fra 19.00--06-30 så det er helt vinduderlig <3 Victoria ble 3 år på tirsdag, og det var veldig hyggelig. Feiringen blir nå på søndag, men hun koste seg med både kake og pakker nå på tirsdag også. Kan ikke fatte og begripe at hun allerede har blitt 3 år!! William har blitt 5 måneder og han har blitt så stor :)

Dere skal få en omtale av en hårkur i dag :)

"Vidunder kur på et minutt!

En fantastisk maske for tørt og skadet hår. Beriket med keratin og økologisk ekstrakt fra gingko biloba og kava kava. Forsterker den indre strukturen i håret samtidig som den gir næring. Kuren glatter ut håret og etterlater et mykt og glansfullt resultat.Fordel i håndkle tørt hår og massèr den godt inn. La virke i 60 sekunder før du skyller godt ut."

Ting som går fort i en hektisk hverdag er jeg tilhenger av, så en hårkur som kun skal sitte i 1 minutt er helt perfekt for meg. Den lukter godt og man trenger ikke mye produkt om gangen, i hvert fall ikke om man begynner å bli skallet sånn som meg :P Har seriøst mistet hår i 8 uker nå så håper det gir seg!! Kommer til å se bra ut når det vokser ut :P Denne kuren kan absolutt anbefales, og håret føles ikke tungt eller fett etterpå :)

Jeg bestilte min fra blivakker og den koster rundt 450 kroner. Dyr, men den holder lenge i og med at den er på hele 500ml.

Nå på jeg jobbe videre så får dere kose dere og ha en god helg:)

 

Anastasia glow kit - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har det fint:) Ferien er definitivt over og dagene går i ett! Det har vært mye jobbing siden jeg kom hjem og i kveld skal jeg jobbe helt til 22! Har en liten pause nå så da passet det bra med en liten omtale:)

Sminke fra merket Anastasia har tatt helt av, og selv om jeg ikke likte cream contour kitet derfra så gav jeg denne en sjanse. Denne har jeg brukt som highlight på neserygg, mellom bryn og på hake (Sunburst), highlight på kinnben (bubbly) og som solpudder for å konturere i kinn, øverst i pannen, siden av nesen og litt på kjevelinjen (golden bronze). Fargene er nydelige og veldig godt pigmenterte. Selv om de har mye skimmer i seg så ser man heldigvis ikke ut som en diskokule.
Jeg syns også produktet legger seg fint på, bortsett fra at jeg måtte jobbe ganske mye med å få solpudderet helt jevnt i kinnpartiet. Mulig det er fordi jeg har litt fet hud der :)

Det eneste negative med dette pudderet er at jeg syns det forsvinner litt fort i forhold til hva for eksempel conturkitet til glominerals gjør. Denne inneholder bare skimrende farger, så for min del passer den best til sommerbruk når jeg ikke har fargen kritthvit :P Conturkitet til glominerals inneholder matte farger + en skimrende highlight, så for meg blir det et litt mer anvendelig produkt :) Prisen er rundt 600kr. Jeg kjøpte mitt på Kicks :)

Ha en fin kveld videre:)
 

Nytt til testing :)

Home sweet home :)

Hei på dere :)

Håper alt er bra med dere :) Vi har nettopp kommet hjem fra ferie og her er det helt kaos :P Vaskemaskin nummer 5 pågår og frøken fryd har nettopp sovnet. Hun legger seg vanligvis mye tidligere, men i dag sovnet hun en sen dupp i bilen og ergo så ble leggingen rimelig mye forskjøvet. Jeg venter på at Kim skal komme med kinamat nå, og vi skal bare slappe av resten av kvelden :)

Ferien var kjempefin og vi har både fått slappet av og trimmet litt. Vi gikk flere fjellturer når barna hadde sovnet og det var veldig koselig :) Godt å ha helt pause fra jobb også, men nå kjenner jeg at jeg er klar for hverdagen igjen :)

Nord Norge har nydelig natur og lufta er så frisk at det renser sjela, men det er jo ikke direkte varmt der oppe :P Vi var forresten på Skjervøy, ei lita øy 25 mil nord for Tromsø. Min kjære farmor bor der så det er dessverre ikke så ofte vi får sett henne :(

Nå hørt jeg mannen komme på gårdsplassen her så da får dere ha en fin kveld videre :)

:D

Med barna :)

Første bildet jeg har fått tatt med begge barna :P Ser at etterveksten er milelang og at jeg må komme meg til frisøren asap når jeg kommer hjem ;D

Ha en fin søndag videre :)

Iglow vippeserum - omtale

Hei på dere :)

Håper alt er bra :) Vi koser oss masse på ferie, og nyter flott natur og ro :) Ro var kanskje litt å ta i med tanke på at barna holder det gående hele dagen (og junior litt på natta), men når de sover da slapper vi bare helt av eller går en tur i fjellet :) Det har blitt et glass vin eller to også :)

En ting jeg har vært flink å bruke i det siste er vippeserumet fra Iglow, og når ser jeg virkelig resultatene! Er kjempeimponert over hvor lange de har blitt.

Det var ikke veldig enkelt å ta bilde av vippene, og ikke hadde jeg noe godt før-bilde heller, men de har uten tvil blitt MYE lengre! Er så fornøyd :) Har brukt serumet nå nesten hver kveld i omtrent 3 uker og øynene mine har ikke blitt irriterte (jeg har veldig sensitive øyne så var redd jeg ikke skulle tåle det) :) Serumet er heller ikke blant de dyreste (tror jeg betalte rundt 600kr på Iglow.no). Det er naturligvis ikke testet på dyr!

Nå skal jeg drikke opp vinen, hive meg i dusjen og legge meg :)

Ha en fin lørdagskveld videre :)

Fineste dagen i mitt liv <3

I går hadde vi 4 års bryllupsdag :) Burde absolutt ha laget dette innlegget i går, men dagen bare fløy avsted :) Vi bare slappet av hjemme i huset til farmor hele dagen, men på kvelden når barna hadde lagt seg så dro jeg og Kim til stedets eneste restaurant for å spise en bedre middag og bare være litt alene. Det var veldig fint og maten var nydelig:) Vel hjemme delte hele familien en flaske god champagne:) Kjenner i hodet at jeg fikk i meg litt bobler i går :P Jeg tåler seriøst ingenting :O

Bryllupsdagen min er absolutt den fineste dagen i hele mitt liv. Mange mener sikkert at jeg burde mene at dagen jeg fikk barna mine burde være den fineste dagen, men jeg holder en knapp på bryllupsdagen :) Det var absolutt fantastisk å få barn også, men jeg vil ikke kalle det å føde en fin dag/dager :P Det er liksom ikke sånn "åh, jeg skulle ønske jeg kunne føde en gang til jeg" :P Haha, men jeg vil gjerne fornye løftene en gang til når vi har vært gift i 10 år <3

Nå skal vi straks ut å kjøre en tur med hele gjengen her så dere får ha en strålende dag videre :)

Ferie <3

I går ankom vi vakre Skjervøy og skal nyte 10 dager med ro og kos med familien :)

Les mer i arkivet » September 2016 » August 2016 » Juli 2016
FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits