DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Litt mammaklær til meg :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Her i huset hadde vi "fest" i natt også, men bare fra 04-06 da:/ Blir helt utslitt, men krysser fingrene for at vi har en bedre natt i vente. Aner ikke hvorfor hun våknet i natt, men lys våken og veldig gladl. Jeg tar henne opp i sengen vår når hun våkner på natten, og later som om jeg sovner med en gang (i håp om at hun skal ta hintet og gjøre det samme). Det går sånn cirka 1 minutt hver gang så ser jeg det lille fjeset hennes i mørket setter opp den trutmunnen og gir meg et bløtt kyss for å vekke meg, også sier hun mamma inn i øret mitt. Da må jeg smile litt, for det er utrolig søtt gjort. Hadde det bare vært litt senere om morgenen...

Uansett, sånn er mammalivet til tider, og jeg får trøste meg med at om 10 år så er den perioden fortrengt. Jeg har jobbet litt på dagen i dag og skal jobbe i klinikken igjen i kveld etter at Victoria har lagt seg. Nå er hun faktisk ute på lekeplassen med Sheena og kommer sikkert inn igjen om ikke veldig lenge. Hun har ikke sovet dupp i barnehagen i dag så jeg satser på at vi snart er ferdig med dagsoving og at hun derfor vil sove bedre på nettene:)

Jeg fikk "gave" i posten i dag fra ASOS :) Jeg la inn en liten bestilling på mammatøy i posten i forrige uke, og allerede i dag så kom de. Har aldri bestilt noe derfra før og var derfor spent på kvaliteten og ikke minst om klærne ville passe. Det gjorde de heldigvis, og kvaliteten kjennes veldig bra ut selv om dette er en relativt rimelig nettbutikk :) Sist jeg var gravid så var jeg høygravid på sommeren, og det var litt lettere kle seg i lette sommerkjoler. Nå får jeg den verste perioden på vinteren så jeg må hamstre litt annerledes tøy denne gangen. Jeg liker å pynte meg litt selv om figuren ikke er så fin så mammakjoler et fint alternativ selv på vinteren (med mammastrømpebukse under så klart). Lettere å tre en kjole over hodet enn å dra på seg et par mammajeans på slutten av svangerskapet for å si det mildt:)
Ha en fin mandag videre:)

Ro i huset..

Hei fininger:)

 Håper dere har hatt en fin søndag :) Her er vi alle litt slitne i dag etter en heftig natt.

 Da jeg la frøkna for dupp på dagen i går ba jeg Kim vekke henne etter 1 time. Jeg dro lykkelig uvitende for å stå på stand, og Kim han sovnet selv.. 3 timer senere våkner han, ergo ble det litt i overkant mye soving på frøken fryd og hun våknet 00.30 i natt og holdt det gående til 05.30. Takk for den:( Ingen dupp på henne i dag så nå sover hun allerede som en stein! Satser på at hun sover søtt til i morgen tidlig..

Jeg har jobbet et par timer i klinikken i dag, men nå skal jeg bare svinge innom mamma og pappa for å vanne blomstene før jeg forblir i sofaen resten av kvelden. Er utrolig nok ikke så trøtt, men føler meg nesten litt fyllesyk pga manglende søvn :(

 Skal kose meg med disse i kveld :)

Victoria elsker å hjelpe til med støvsuging :)

Ha en fin kveld :)

Lørdag :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin lørdag. Victoria sov natten i gjennom til klokken 07, men det hjelper jo lite når jeg våkner klokken 04!:( Skjønner ikke hva det er med meg om dagen. Finner ikke roen igjen om jeg våkner på natten, og det gjør jeg jo alltid siden baby preser på blæra :/

Jeg har stått på stand med Ullensaker Høyre på Nordkisa i noen timer i dag, og det var som vanlig hyggelig:) Møtte mange hyggelige velgere, og jeg føler meg sikker på at den neste ordføreren her i kommunen er fra Høyre :)

Det som er litt skremennende er at veldig mange, spesielt unge, ikke aner hvor de står politisk! Får inntrykk av at enkelte ikke vet forskjellen på rødt og frp, og det er jo ikke helt heldig. Nesten like greit at disse holder seg hjemme på valgdagen. Noen stemmer nok også bare på magefølelse eller fordi de kjenner en eller annen på en liste. Veldig dumt :( Da jeg var "ung" tok jeg meg tiden til å lese gjennom alle partiene sitt program rett og slett for å vite hva de ulike partiene stod for og hadde som sine hjertesaker. Valget for meg var enkelt, og jeg håper flere (spesielt unge) engasjerer seg litt mer i politikk og hva som skjer i samfunnet rundt dem :)

Etter stand så dro jeg, Kim og Victoria en tur til Kløfta for å få med oss litt av kløftadagene. De pakket ned da vi kom så da ble det heller en tur på romerikssenteret for en soft is :)

Nå er frøkna i seng og vi skal kose oss med litt mat før jeg skal legge meg. Er stuptrøtt :(

Ha en fin kveld :)

Alterna caviar anti aging mask - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg våknet i 04 tiden og fikk f*** ikke sove igjen. Skjønner ikke hva det er med meg og sovingen om dagen, men det er som om kroppen bare våknet opp etter 4-5 timers søvn og jeg finner ikke roen igjen. Helt merkelig. Frøkna kom inn i 06 tiden, og heldigvis så stod den snille mannen min opp med henne. Jeg ble liggende enda noen timer for å prøve å sove litt igjen, men fikk det ikke til. Jobbet litt på klinikken i formiddag, også tok jeg og min venninne Lene en tur til Norwegian outlet på Vestby. Der kjøpte jeg et par cherrox til Victoria og 2 cardigan fra Gant ti meg selv. Ingen vits å kjøpe gensere nå, her er det ting som kan åpnes foran som gjelder en god stund fremover. Magen min buler jo ut allerede så det skal jo bli interessant å se om et par måneder hvordan jeg ser ut. Magen er ikke det eneste som buler for puppene er snart på vei ut av bhen de også, så snart er det tilbake til sømløse spilefrie ammevarianter:) Jeg stresser ikke med hvordan kroppen blir seende ut i svangerskapet selv om jeg ikke syns det er gøy å legge på meg. Trene det av meg senere klarer jeg uansett :)

Kjører omtale av Alterna sin caviar anti aging mask i dag mens jeg sitter vakt utenfor rommet til frøken fryd :) Blir "spennende" å se hvor langt tid det tar før hun sovner i kveld :P

Dette er en maske som passer fint for tørt og kjemisk behandlet hår. Den er fri for parabener:)Jeg kjøpte denne fordi jeg er veldig imponert over sjampo og balsam i samme serie, og selv om jeg syns det er litt i overkant dyr så gav jeg den en sjanse :) Jeg kurer håret 1 gang i uken og lar den alltid sitte i 5-10 min. Om du ikke lar den virke litt så blir det bortkastede penger. Jeg setter håret i en strikk og bruker ventetiden til barbering eller en god kroppsskrubb :) Kuren fordeles i hele håret og ikke bare i tuppene som man gjør med balsam.

Enkelte kurer kan gjøre håret mitt veldig tungt, men denne gjør håret mykt og deilig. Ikke antydning til tungt eller fett :) Elsker lukten og følelsen den gir, og kan absolutt anbefale denne videre:)

Denne er drøy i bruk så prisen kan forsvares (160 ml for 450 kr) Jeg kjøpte min på blivakker.

Ha en fin kveld :)

Rare drømmer...

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt.  Her er det øsende regnvær og det er mest fristende å sitte i sofaen med en kopp te. Dessverre så er det sjelden det lar seg gjøre, men jeg har da fått slappet litt av i dag.

Jeg våknet i 03 tiden i natt av at jeg hadde et skikkelig mareritt!! Det føltes så ekte at jeg våknet av at jeg gråt. Jeg drømte at jeg spontanaborterte babyen og hele opplegget var skikkelig dramatisk med mye smerte og blod. Fant ikke helt roen etter å ha våknet opp igjen da så resten av natten var hele kroppen urolig og jeg slet med å finne søvnen igjen. Mannen min sier at drømmer aldri skjer allikevel, og det har nok rett i, men det satte uansett en skikkelig støkk i meg.

Rare drømmer er noe jeg hadde sist jeg var gravid også, og ut i fra hva jeg leser så er det visstnok helt normalt. I forrige uke drømte jeg at jeg snakket med svigermor. Hun stod i gangen utenfor soverommet sitt og malte den gule veggen hvit. Jeg spurte henne "er ikke du død?". Så svarte hun at jo, men hun hadde kommet for å male gangen fordi huset skulle selges. Det var også en drøm som føltes så ekte at jeg gråt da jeg våknet.

Dette måtte jeg bare nevne til svigerfar da han var her, og han fortalte meg at svigermor faktisk ville male den gule veggen hvit, men at de ikke fikk gjort det før hun døde. Nå er ikke jeg veldig overtroisk, men denne drømmen gikk litt inn på meg.

Tidligere drømte jeg regelmessig at jeg hadde løse tenner/mistet enkelte tenner, og det skal visstnok bety at man er redd for å miste noen. Det har jeg heldigvis ikke drømt på lenge, og godt er det for jeg våknet alltid med vondt i hodet etter de drømmene der:)

Jeg monterte leander vuggen i går kveld, og gleder meg sånn til vi kan legge vår lille baby i den :) Kommer til å ha stativet i stuen og montere krok i taket på soverommet vårt:) Skal montere den ned igjen etterpå da det er litt tidlig å ha den oppe :)

Jeg har også fått ryddet unna alt av klær og sko som er for lite til frøkna i dag og fått vasket opp alt det nye vi kjøpte i går. Etter en gjennomgang ser jeg at hun kun mangler cherrox og litt ulltøy til vinteren kommer:)

Nå skal jeg hente frøkna i barnehagen så får dere ha en fin dag videre:)

Ostepop, trøtt jente og shopping :P

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag:) Her startet dagen tidlig, og jeg kjenner jeg må legge meg snart. Kan ikke huske at jeg var så trøtt forrige svangerskap. Jeg har jobbet hele dagen i klinikken, men sluttet klokken 15 i dag og har tilbragt ettermiddagen med jenta mi. Hun var litt småsur når vi kom fra barnehagen og ville bare ligge inntil meg og kose. Klikket helt da vi skulle spise middag så da ble det faktisk ostepop (fortjener en årets mor for det måltidet der:P) og melk + mikkes klubbhus på tv. Litt usikker på hvorfor hun var sånn da det ikke virket som om hun hadde vondt noe sted, men sånn er det bare en gag i blant.

Til kvelds ble det bedre og hun spiste både grøt og knekkebrød :) Etter at hun la seg dro jeg og Kim på senteret for å kjøpe litt nytt tøy. Hun har vokst ut av alt hun har i 92 + at sokkene har blitt for små så vi måtte gå til innkjøp av både bukser, gensere og sokker. Leander vuggen vår fra Stokke hadde også kommet til babyshop, så jeg har store planer om å få montert den etterpå. Lenge til baby kommer, men jeg vil ha den ferdig montert :)

Frøken fryd hadde tisset gjennom bleien i dag tidlig så da ble det en liten dusj. Etter dusjen ville hun ligge på stellematten på gulvet og hvile litt. Nektet å komme opp før det var gått et kvarter:P

Kveldsmaten min :)

Ha en fin kveld :)

Styrkedrikk :)

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag så langt:) Jeg er nettopp ferdig med dagkundene mine og skal sette meg ned å gjøre ferdig regnskapet for juli før jeg henter frøken fryd i barnehagen :) Har en kunde til i ettermiddag, men kvelden er ledig, og det er deilig :)

Sommerdagene ser ut til å være over og regnet høljer ned. Helt greit med noen dager med regn, men kan vi ikke få en måned til med sol og sommer? Jeg ønsker meg i alle fall det  for er definitivt ikke klar for høst og vinter.

En annen ting som "hører" med når været skifter er forkjølelse. Både jeg og Victoria er småforkjølet, så i dag skal jeg lage smoothies som forhåpentligvis gjør oss friske litt raskere:)

Victoria har litt dårlig matlyst om dagen, men heldigvis er det lett å få i henne frukt og bær. Grønnsaker er derimot ikke fullt så enkelt :P Brødskive vil hun ikke ha, men rundstykke med smør går ned. Samme med yoghurt, så ungen sulter ikke, men har blitt litt sær i det siste. Frokost vil hun plutselig heller ikke, men hun vil gjerne ligge på fanget mitt og drikke en flaske melk. Ser ut til at hun vil være litt "baby" igjen :) Går sikkert snart over:)

Her får dere noen gode oppskrifter:)

Bringebærsmoothie

125 gr bringebær (friske eller fryste)

2 dl lettmelk/plantemelk

5-6 mandler

2 ts havreflak eller quinoa

1 ss honning

Kjør alt i blender med litt is

 

Mangosmoothie

125 gr haket mangokjøtt

1 ss limesaft

2 dl vaniljeyoghurt

2 pasjonsfrukter (kun fruktkjøttet).

Kjør alt i blender med litt is

 

Spinatsmoothie

1/4 agurk

1 neve spinatblader

1/2 banan

2 dl ris eller soyamelk

1 ts linfrøolje

1 ss honning

Kjør alt i blender med litt is


Ha en fin dag videre:)

Første legekontroll + søkt fødeplass :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det som vanlig vært full fart med jobbing og lek med frøken fryd :) Jeg har også hatt første kontroll hos fastlegen i dag. Tatt de vanlige blodprøvene + søkt fødeplass. Denne gangen har jeg faktisk søkt om å få føde på Kongsvinger sykehus i stedet for Ahus. Det ligger kun 10 minutter lengre unna oss enn hva Ahus gjør så reisevegen blir ikke så mye lengre.

Grunnen til at jeg velger bort Ahus denne gangen er rett og slett på grunn av mange vonde opplevelser fra sist fødsel. Ordinær ultralyd ble gjort av en sur og stresset jordmor og fødselen ble ikke akkurat en drøm den heller. Har tenkt på dette siden jeg ble gravid, og selv om neste fødsel sikkert blir helt annerledes (får ikke blitt så mye verre!) så kjenner jeg at jeg faktisk ikke har lyst å føde der igjen.

Magen nå :)

Har fortsatt ikke kastet den forrige boken og i dag fikk jeg en ny :)

Victoria har nettopp lagt seg uten de helt store protestene, men jeg sitter nå her og holder vakt i stua utenfor rommet hennes :) Mulig hun fortsatt er sliten etter feiring i går. Hun har gått rundt i barnehagen i dag og sagt "kake kake", og det var det hun ba om i dag tidlig også :P Ungen er tydeligvis like glad i kake som pappan sin :)

Ha en fin kveld :)

Bursdagsjenta <3

Hei på dere :)

 

Håper dagen deres har vært like fin som vår :) Dagen startet grytidlig, men det var like greit i og med at jeg la meg tidlig og uansett måtte bake boller og steke vafler :) Vaske gulvene måtte jeg også, og det måtte jeg virkelig gjøre nå også etter en lang dag med feiring av vår lille prinsesse :) Hun ble 2 år i dag, og det er helt utrolig hvor fort tiden har gått :) Vi kjørte en litt åpent hus løsning i dag hvor gjestene kunne velge når de ville komme mellom 13 og 18, på den måten ble de spredd litt :) Vi hadde ikke en bursdag hvor vi inviterte barn fra barnehagen (hun er litt liten for det enda), men faddere og farfar var her :) Victoria har hele 6 faddere, og selv om 2 av de ikke kunne komme så ble vi mange allikevel :) På det meste var det 7 barn tilsammen her også så det ble liv i heimen :) Heldigvis var solen fremme hele dagen så vi har kunnet sitte på terrassen :)

Utrolig rart at dette er hele 2 år siden. Husker det som om det var i går.
Ha en fin kveld videre <3

Husmora :P

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin lørdag :) Jeg er i smådårlig form i dag og slet med å sove i natt :/ Stuptrøtt nå så det blir ikke en sen kveld for min del. Har nettopp lagt frøkna og hun ligger som vanlig og synger i senga si og går ut av rommet sitt x-antall ganger. Jeg blir gal.

Vi har ikke gjort så mye i dag annet enn at vi har vært ute og lekt + at vi har vært en tur på senteret. I morgen er det bursdagsfeiring så vi måtte handle inn til det. Victoria slo seg fullstendig vrang inne på meny så Kim måtte bare gå ut av butikken med henne. Jeg kjenner at jeg ikke orker lage noe fancy kaker til i morgen så det blir ferdigblanding ala toro på gjestene våre i morgen :P Heldigvis så syns jeg det smaker veldig bra :) Kim lager lasagne nå så forhåpentligvis så får vi kost oss litt sammen og får bakt litt etter at frøken fryd har sovnet:)

En annen ting jeg tenkte jeg skulle tipse dere om er tempurputer :) Jeg og Kim har fått oss hver sin, og de er bare helt fantastiske :) Vi har de variantene som ser ut som vanlige puter, men som virkelig former seg fantastisk etter nakke og hodet. Vi kjøpte våre på bohus.

Ha en fin kveld :)

En liten førfeiring :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg fikk sove litt i dag og har hatt en veldig fin og rolig dag. Har spist lunsj med min venninne Therese og jobbet litt i klinikken. Skal snart ut igjen for siste kunde for denne uken :)

Victoria har bursdag på søndag, men de feiret dagen i barnehagen i dag. Trodde de skulle feire på mandag så hadde planer om å bake til da, men Kim sa til meg i går kveld at det ble i dag, så da måtte han forte seg bort på bakeren og kjøpe en kake :) Tok med restene hjem, og den var slettes ikke verst :)

Mine foreldre reiser på ferie i morgen så de kom for å feire henne i dag de også :) Vi skal ha et litt større selskap på søndag med faddere og farfar:) Tipper det er en unge som kommer til å være i ekstase på søndag :)

Glad for dukkeseng fra mormor og morfar + at hun fikk en Elsa dukke fra oss :)

Endelig fått nye visittkort :) Snart kommer hjemmesiden også :)

Ha en fin kveld :)

God morgen :)

Kikker bare innom for å ønske dere en fin dag <3

Trøtt :P

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Klokken ringte 05.30, og selv om jeg et lite øyeblikk ikke "skjønte" at et var min klokke som ringte og ikke Kim sin :)  Karret meg opp og kom meg på sykehuset. Hadde en fin vakt der, men ble sittende 1 time i kø på vei hjem. Veldig glad for at jeg ikke jobber i byen og må pendle hver dag! Etter jeg kom hjem så var det bare å hive innpå med litt mat og leke med frøkna : ) Rett ut i klinikken klokken 18 og der har jeg vært frem til nå. Er ikke til å stikke under en stol at jeg er ganske sliten nå :) Har heldigvis en fin dag i morgen med kun litt jobbing i klinikken, og der starter jeg aldri klokken 07 :P

Mange lurer på åpningstidene i klinikken, og fakta er at jeg ikke har faste tider. Jeg er fleksibel på åpningstid mellom 09-21 og jeg har også åpent i helgene ved behov :) Ring eller send sms på 47243036 for kjapp booking :) Følg gjerne også facebooksiden min: https://www.facebook.com/skinclinicjessheim og instagram: skinclinic_jessheim :)

Nå er det snart natta her :)

Sov godt <3

Nye negler :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart fra morgenen av, men nå i kveld har det vært litt egenpleie:) Jeg føler meg som et takras om dagen så jeg trenger litt pleie jeg også :P Jeg har fått lagt gelenegler av flinkeste Natalie på Dal Velvære (på Dal i Eidsvoll kommune). Natalie gjør også vipper og voksing. Leggene mine ser ut som om de trenger en vokserunde, men det fikk vi ikke tid til i dag. Uansett veldig deilig at neglene i det minste er freshe :)

Har fått kost meg masse med denne frøkna i dag også. Dette bildet tok Kim i går da de var ute og gikk i skogen. Det hun holder er en buorm? Med andre ord en minislange i mine øyne, så jeg grøsset meg da Kim sendte meg disse bildene :P

Jeg må hive i meg litt mat og stupe i seng da klokken ringer på slaget 05.30! Dagvakt på sykehuset i morgen..

Sov godt <3

Drømmer meg bort..

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Heldige meg rakk noen timer i solen i dag også siden jeg ikke må reise på jobb før klokken 14 :) Har kveldsvakt i dag, og krysser fingrene for at ikke korridorene er overfylte :)

Jeg og Kim har snakket om å bygge på huset, og neste uke kommer det en snekker på befaring. I mellomtiden drømmer jeg meg bort på appen houzze for å få inspirasjon til hvordan vi kan få det :)

Ha en super dag og husk solkrem :)

Sol <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en strålende mandag <3 Det har i hvert fall jeg hatt selv om jeg nå er skikkelig trøtt:) Våknet grytidlig av meg selv, men har heldigvis hatt en veldig lat formiddag. Jeg har faktisk hatt fri store deler av dagen og har kunnet nyte litt sol på terrassen. Har ikke vært direkte bortskjemt med det på en god stund så det var helt nydelig :)

Jeg har jobbet litt i ettermiddag og kveld, og er nå nettopp ferdig med siste kunde:) Har hatt mange fine timer med denne frøkna etter barnehagen i dag også:)

Haha, nesten meg:P Jeg kan stikke i folk dagen lang og det skal mye til før jeg blir uvel, men om noen nærmer seg meg med en nål, ja da blir jeg faktisk kvalm:)

Nå skal jeg kose meg litt med mannen før jeg finner puta:)

Ha en fin kveld videre :)

YSL touche eclat - omtale

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) I dag var det min tur til å sove litt så mannen stod opp med frøkna klokken 07 og jeg ble liggende til 09. Ser på telefonen at jeg har 4 ubesvarte anrop fra sykehuset og får litt angst for om det har skjedd noen jeg er glad i noe. Heldigvis var det bare sjefen som har rotet med vaktlistene for i boka stod det at jeg skulle jobbe dagvakt, men jeg gikk kun med på å bytte helg om jeg kunne få kveldsvakt fordi jeg straks har en kunde i klinikken. Hun som skulle jobbe dagen er sykemeldt så da har det blitt noe kluss :) Heldigvis hadde de fått tak i en kveldsvakt som kunne komme så jeg slapp å stresse meg i hjel for å komme, ergo skal jeg bare gjøre unna en kunde så reiser jeg av gårde:) Sånt stresser meg veldig faktisk:P

Jeg og Victoria tok en tur på Elixia og nå sover hun duppen sin, og Kim tar seg en liten lur han også :)

Kjører omtale av YSL sin touche eclat i dag. Denne kjøpte jeg på tax free i Malaga, og jeg har brukt den en gang for sikkert 10 år siden, så husker ikke hvordan den var i det hele tatt. Mest sannsynlig visste jeg heller ikke hvordan man brukte en highlight heller :P

Dette er en klassiker som har vært produsert i mange år, og det selges visst en hvert sekund på verdensbasis. Denne burde jo da være enormt bra, men er den egentlig det?

Av flytende highlights har jeg kun brukt Inglot sin som er ganske så bra. Har ikke brukt flytende på veldig lenge siden jeg stort sett bare har brukt pudderfoundation, og da passer det best med pudder highlight også hvis ikke blir det kakete. Denne sommeren har jeg brukt exuviance sin Foundation mye (flytende) siden den er veldig lett å transparent. Passer fint når man har litt farge i ansiktet fra før av og ikke har noen urenheter :)

Denne fra YSL er absolutt veldig godt, og den smelter fint inn i huden. Blir ikke stripete og kaker seg heller ikke. Den gir ikke veldig mye skimmer, og det syns jeg er helt greit da jeg ikke liker den "glitrende" looken. Det får meg til å se svett ut:)

Denne er riktignok ikke så bra at jeg syns prisen kan forsvares. Denne gjør ikke noe mer enn den fra inglot som koster halvparten så jeg tror jeg holder meg til den litt rimeligere varianten når denne går tom. Tror denne ligger rett under 300kr på parfymeri, og da snakker vi dyre dråper :) Det er tross alt bare 2,5 ml i den så spørs hvor lenge den holder:)


Ha en strålende søndag videre :)

Dagens visdomsord :)

Zzzzzz....

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har jobbet nattevakt så har brukt store deler av dagen i sengen. Det vil si at jeg våknet etter bare 4 timer, men siden det kun var en natt, og jeg skal jobbe i morgen kveld var det greit og ikke sove så lenge..

Har brukt ettermiddagen på å være sammen med frøkna, og nå sitter jeg i tv stuen utenfor rommet hennes og holder "vakt". Hun har vært et mareritt å legge i det siste så her gjelder det å holde stand for å følge henne tilbake på rommet.. Er så møkkalei av tullet hennes at jeg blir gal!! 4 timers søvn hjelper ikke på tålmodigheten det heller:/ Føler ikke at ting vi gjør hjelper heller når vi er i sånne perioder. Jeg vil gjerne gjøre legging til en hyggelig ting, men nå føles det mer som en evig slitsom kamp :(

Så fort frøkna sover skal jeg få i meg noe mat og legge meg i sengen og lese det nyeste Costume. Tone Damli ser smashing ut!:) Ikke helt sånn jeg føler meg om dagen for å si det pent.

Ha en fin kveld :)

Klar for natten...

Hei fininger :)

Håper nok en gang at dere har hatt en bedre dag enn meg. Frøkna våknet i 04 tiden og nektet å sovne igjen! Hun ble kjørt i barnehagen 07.30 for å si det sånn. Trodde jeg skulle spy av søvnmangel. Tror det er tennene som plager henne så smørte med bedøvelse og fikk en paracet, men ungen var like våken:/ Heldigvis så skulle jeg jo egentlig ha jobbet natt så dagen i dag var satt av til soving. La meg nedpå etter at Kim kjørte henne i barnehagen og fikk i det minste sovet nesten 3 timer. Føler meg nesten litt fyllesyk etter den uka her med så lite søvn + at jeg har fått en betennelse i tannkjøttet som ikke er så veldig deilig heller *klage klage* :/

I natt skal jeg i hvert fall på nattevakt, så krysser fingrene for rolige pasienter så jeg i det minste får slappet litt av:) Morgendagen er også satt av til soving med unntak av at jeg skal jobbe litt i klinikken på kvelden :)

I dag kom det en øyestikker flyvende inn her, og den måtte selvfølgelig frøkna ha på fingeren. Hun syns det var stor stas, mens jeg er litt redd for de der :P

Treffende :P

Ha en fin kveld videre :)

Sliten mamma og sliten jente <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bedre dag enn meg.. Frøken fryd var et h*** å legge i går kveld og hun våknet igjen klokken 02 i natt. Klarte faktisk å holde det gående til klokken 06 i dag tidlig!!! Hun var virkelig lys våken og skulle på do, ha drikke, kose etc.. Kim og jeg byttet på, men det er ikke så lett å slappe av når du vet at ungen din er urolig selv om den andre holder på. I hvert fall så klarer ikke jeg det. Virket som om noe plaget henne, snørra rant og hun tok seg på magen og sa au au. Etter en stund så fikk hun en paracet og da roet hun seg ned, men sovnet ikke med en gang. Lot henne få sove litt på morgenen, men ikke lengre enn til 09 da planen var at hun skulle komme i rute igjen. Det gjorde hun ikke fordi hun nektet å sove dupp på dagen i dag. Gjett hvem som var ekstremt grinete før sengetid? Oh yes, det var ikke lett å holde henne våken til klokken 19, men nå håper jeg virkelig at hun er så sliten at hun sover til i morgen.

Jeg skulle egentlig på nattevakt i natt, men formen er mildt sagt begredelig av søvnmangel, og når man ikke får muligheten til å sove på dagen heller så er det grenser for hva man orker :/ Satser på en bedre natt, og i morgen har jeg satt av dagen til soving siden jeg egentlig skulle på nattevakt så satser på en blid og frisk jente som er klar for barnehagen i morgen sånn at jeg kan SOVE..

Victoria har funnet ut av hvor jeg oppbevarer neglelakkene mine (i kjøleskapet på vaskerommet), så i dag hentet hun pappa så han måtte lakke litt :)

Dårlig matlyst om dagen, men ris med ketchup går alltid ned. Ikke det sunneste kanskje, men noe må jeg få i ungen. I dag nektet hun å spise kveldsgrøt også, ville bare spise en yoghurt. Tenker kanskje det er jeksler på vei, og at det kan være noe av grunnen til at hun er både urolig og spiser dårlig. Kim mente hun hadde feber i natt også, men jeg kjente ikke det og tempmåleren i dag tidlig viste heldigvis ingen feber.

Nå er det natta for meg også :) Krysser fingrene for en fredelig natt og bedre form for oss begge i morgen :)

Sov godt <3

Første dag på glød :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har hatt første arbeidsdag på Glød hår og velvære på Nordstrand i dag, og det har virkelig vært en kjempedag:) Masse fine kunder har jeg hatt, og nå har jeg fått ruslet meg i seng faktisk. Sov veldig dårlig i natt, og siden jeg skal jobbe 2 netter på sykehuset nå så trenger jeg virkelig å lade opp:)

Rakk en time med frøkna når jeg kom hjem heldigvis, har kjent litt på mammahjertet de siste dagene <3 I dag gråt hun sårt når jeg leverte henne i barnehagen. Med mine gravidhormoner begynte jeg nesten å grine selv også:P Hun har heldigvis hatt en fin dag og sover nå søtt i sengen sin:)

Lokalene på glød er nyoppusset, og her ser dere mitt hjørne i 2.etasje :)

En av mine leppekunder i dag. Her er det satt 1 ml teosyal kiss :)

Nå skal jeg sove :)

Ha en fin kveld videre:)

Det første bildet <3

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Jeg hadde en skikkelig dårlig natt fordi magen min slo seg helt vrang. Hadde rett og slett skikkelig mageknip :/ Frøken fryd bestemte seg for å starte dagen i 05 tiden, men det tok heldigvis mannen så jeg fikk hvile meg. Kunne ligge litt i dag fordi jeg hadde i første kunde før kl 11 :) Etter det har det gått i ett kjør og jeg er nettopp ferdig med dagens jobbing:)

Vi var på ultralyd i dag for å hilse på den lille mageboeren vår, og det var selvfølgelig stor stas:) Alt så bare bra ut, og jeg har hatt rett med min egen utregning på termin som er 12 mars <3 Gleder oss til å få hilse på det som nå ser ut som en liten hamster, men som skal bli en fin liten baby :)

I morgen jobber jeg på glød hår og velvære fra 10-18, og det er kun 2 ledige timer så om du bor i Oslo og vil ha behandling så kan du booke på www.glodhaarogvelvaere.no :)

Ha en fin kveld videre:)

Sjokoladekake med blåbær

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Frøkna sov hos mine foreldre i natt så vi tok en 12 timers i senga <3 Det var slettes ikke feil for en sliten dame :) Jeg har allerede fått trent og jobbet litt så nå skal jeg snart reise på kveldsvakt på sykehuset. Hadde en fin vakt i går så krysser fingrene for det samme i dag :)

Deler en nydelig oppskrift med dere i dag:)

Du trenger

200 gram mørk sjokolade

90 gram smør

55 gram sukker (cirka 4 ss)

2 egg

150 gram hvetemel (2,5dl)

Blåbær, kakao, litt sjokolade og kremfløte til servering(bildet er lånt fra thefatfreevegan,com)

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 180 grader. Legg smurt papir i bunnen av en rund form på cirka 20 cm i diameter, og smør kantene. Smelt sjokolade og smør (kan fint bruke mikroen) og la det stå å kjøle seg litt mens du visper egg og sukker til det blir fluffy.

Vend den smeltede sjokolade og smørblandingen ved hjelp av en sleiv. Hell forsiktig røren i formen og stek i 25 min. Dekorer med blåbær, dryss over litt kakao og eventuelt litt smeltet sjokolade. Server gjerne med litt lettvispet kremfløte:)

Jeg må hive meg rundt og lage litt mat så får jeg komme meg på jobb:)

Ha en fin søndag :)

Ikke mer forespørsler om forever living, mary kay etc please...

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg våknet 04.30 fordi frøkna gråt litt, og siden hun gråt litt til rett etterpå så fikk jeg ikke sove mer. Klokken ringte 05.30 så da var det bare å slepe seg på jobb :/ Hadde en heldigvis en fin og rolig vakt, men jeg var selvfølgelig trøtt som fy, og det er jeg enda. Victoria sover hos mamma og pappa i natt så jeg fikk en powernap etter jobb, og du skal ikke se helt bort i fra at jeg satser på å legge meg tidlig i dag. I morgen har jeg kveldsvakt, men skal ha kunder i klinikken først så blir ikke så alt for lang sovemorgen :)En ting jeg må bare få sagt er at dere må slutte å sende meg forespørsler om å være vertinne for Mary Kay kvelder, blir forhandler av Forever living etc. Fremgangsmåten er den samme hele veien, og jeg kjenner jeg spyr av hele opplegget. Det går i mailer, kommentarer på instagram og kommentarer på bloggen, og man skulle tro de kjørte copy paste til tusenvis av folk samtidig.

Alle som driver med disse tingene er selvfølgelig ikke gale, men jeg mistenker at en stor del av de blir fullstendig hjernevasket på møtene sine. Folk man gikk på barneskolen begynner plutselig å sende hyggelige meldinger på facebook, og man tenker "jøss så hyggelig å høre fra henne igjen". Vips så er du invitert på en kaffe for å blir fortalt om denne FANTASTISKE muligheten som det og det firmaet er. Her snakker vi økonomisk frihet, lite jobb og ikke noe stress. Yeah right. Selv om man sier rimelig tidlig fra at det ikke er interessant å være med på dette så fortsetter de f*** meg å mase. Seriøst??!! "Du trenger jo ikke bruke produktene selv, du kan jo bare selge til vennene dine???" Eh, nei takk. Det beste er de som reklamerer med "Vil du ha økonomisk frihet, fritid, mulighet til å være sin egen sjef? Du trenger ikke være en selgertype, alt du trenger å gjøre er å selge til venner og bekjente"! WTF?

Hva folk velger å skrive om på bloggen, instagrammen eller facebooksiden sin er helt greit. Om man er helt gira på dette så må man gjerne få skrive om det, men når du begynner å mase, ja direkte mase på venner og bekjente så blir det alt for drøyt. Vet om fler som ikke orker å være venn med folk som er med på sånt fordi de aldri for fred for maset deres.

Tenk om jeg skulle ha mast på alle venner og bekjente om at de bare MÅTTE komme i klinikken og ta litt Botox? Det er ikke greit! Folk må få oppsøke sånne ting selv for jeg tror mange mister vennene sine på veien også får de kanskje sjokk når de finner ut at de sitter igjen alene med alle produktene sine. Tror de fleste oppegående mennesker skjønner at man ikke blir rik av å pushe produkter på vennene sine. Mulig produktene er ok, men orker bare ikke tanken på å prøve en gang.

*Dagens frustrasjon*

Trøtt, men får ikke sove. Sulten, men orker ikke mat...

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg var nok en dag heldig og fikk ligge lenge i dag, men problemet er jo at jeg ikke sover :( Jeg våknet i 04 tiden i natt for å tisse og etter det lå jeg bare å vred meg i sengen. Klarte ikke finne roen. Sulten var jeg også, men for trøtt til å gå ned å spise noe. Sånn har jeg hatt det noen uker nå, og det er fryktelig slitsomt. Kan ikke forklare det helt, men hodet mitt bobler over av tanker og ideer. Ikke at jeg har noen bekymringer, men kroppen min oppfører seg som om den har det. Veldig merkelig, og veldig kjedelig i og med at jeg har en del ting å gjøre for å si det mildt:O


Matmessig er også kroppen i en litt kaotisk tilstand. Jeg føler meg nemlig sulten hele tiden! Magen romler selv rett etter måltider. Ikke har jeg lyst på ting jeg vanligvis liker heller. Det eneste jeg har lyst på er raske karbohydrater!! Vanligvis spiser jeg mye grønnsaker med proteinrikt tilbehør av soya eller vegetariske kjøtterstatninger, men bare tanken på en brokkoli gjør meg nå kvalm. Pizza har jeg derimot lyst på, og det samme med pasta og ris. Har tydeligvis bare fått en proteinaversjon :P Jobber med å holde kostholdet sunt, men når tanken på grønnsaker får meg til å kaste opp så blir det knekkebrød med fløtemysost i stedet :) Noen ganger går jeg rundt og er supersulten, men bare tanken på  å spise gjør meg uvel :P

Jeg har jobbet hele dagen i klinikken og har nettopp hatt siste kunde så nå skal det slappes av litt med mannen før jeg kryper til sengs. Dagvakt på sykehuset i morgen :P

Ha en fin kveld :)

 

YSL babydoll mascara - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg fikk sove helt til 09.30 i dag og gikk da etter frokost ut i treningsrommet vårt:) Tok en bra økt før jeg begynte med dagens kunder:) Nettopp inne fra klinikken nå, så det blir kveldsmat og en lang dusj før jeg skal finne sengen :)

Først skal dere få en omtale av YSL mascaraen babydoll som jeg kjøpte da jeg var i Marbella. Ville ikke ha noen andre enn Isadora, men det selger dem ikke der, så da ble det denne:)

Skeptisk i og med at lash and curl fra Isadora er så bra, men valget falt på denne pga smal kost med små "plastpigger" i stedet for stor bust. Volummascaraer syns jeg ofte klumper seg, og jeg har testet noen fra YSL tidligere som har vært vanskelig å legge pent.

Denne er derimot veldig lett å legge på, og man trenger ikke mye produkt for å få et fint resultat. Null klumper og pent volum. Jeg tar 2 lag oppe og 1 på de nedre vippene.

Det som ikke er så pent er at den smitter veldig av under øynene så jeg må passe på å se meg i speilet etter en stund for å fjerne de svarte flekkene :P Det er ikke så fint, men ellers så er dette en supergod mascara som virkelig holder seg fin hele dagen:)


Veldig dårlig bilde, men sånn ser den nå ut etter 10 timer på.

Prisen ligger på rundt 250kr, så dette er jo det man kan kalle luksusvare:) Har brukt den i 1 måned nå, og den er overhodet ikke blitt tørr så den er i det minste veldig holdbar og drøy i bruk:)

Sov godt <3

My kind of guy

Fitbit, legedag i klinikken og mammabukser :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her har det gått i ett kjør fra tidlig morgen :) Jeg og min ansvarlige lege Dr.Stephan Truedsson har jobbet i klinikken helt frem til klokken 18 så nå skal jeg ta det helt med ro før jeg snart finner sengen :) Stapp full dag og mange glade pasienter er alltid hyggelig. Neste dag han kommer er 2 september, og det begynner allerede å fylle seg opp så kontakt meg om du vil ha time.

Her ser dere noen bilder av lipolyseinjeksjoner eller fat away injections som det også kalles. Dette er en super behandling å gjøre på områder der det er vanskelig å slanke seg. F.eks dobbelthake, kjærlighetshåndtak og ryggvalker. Pris er fra 3000 -5000 kr per område. For  mer informasjon så kan dere sende meg en mail på post@skinclinic, tlf 47243036 eller kontakte meg via facebooksiden til klinikken :) Stephan tilbyr mange forskjellige behandlinger og du kan se hele menyen på www.drtruedsson.no eller du kan sjekke ut http://skinclinic.blogg.no/1431859481_meny_og_priser.html for å finne hele min meny og prisliste. Hjemmesiden er snart ferdig så dere får se på klinikken sin blogg inntil den er ferdig:) Blir også glad for om dere følger min instagram som er skinclinic_jessheim eller min private lindakristinetaraldsen  :)

Etter tips fra min venninne Lene så har jeg gått til anskaffelse av en fitbit klokke:) Denne fungerer som en klokke, pulsmåler, skritteller og den forteller deg hvor mange kalorier du har brent, hvor mange km du har gått og hvor mye trapper du har gått:) Den kobles sammen med smarttelefonen din så du kan også registrere søvn og matinntak :)

I går gikk jeg også til anskaffelse av mammabukser!! Har noen fra før av, men trengte et par nye også. Helt nydelig med alt som ikke strammer rundt magen:) Skal på ultralyd allerede på mandag så da får vi krysse fingrene for at alt står bra til der inne:) En kunde i dag mente jeg så ut som om jeg hadde tvillinger der inne, så jeg kjenner jeg har litt angst for det:) Det er ikke det at tvillinger ikke er velkomment, men tanken på 2 viltre krabater gjør meg ekstra svett :P

Ha en fin kveld videre:)

3 år <3

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Litt uggen form her i dag fordi frøken fryd våknet x antall ganger i natt. Da hun kom tuslende inn i 05 tiden så hun virkelig lys våken ut, men fikk henne heldigvis til å sovne igjen med en flaske melk. Jeg fikk sove litt på morgenen da mannen tok leveringen i barnehagen, og det eneste jeg har fått gjort i dag er jobbing i klinikken og en liten treningsøkt. Skal snart ut å jobbe et par timer så skal jeg inn og kose meg med mannen :)

Vi har bryllupsdag i dag<3 Vi har vært gift i 3 år og kan i dag ferie det som kalles lærbryllup <3 Vi har ingen store romantiske planer, men mulig vi tar en middag ute etter at frøkna er i seng :)

Vi giftet oss i Holmenkollen kapell og festen hadde vi på Frognerseteren :) Bryllupsnatten hadde vi på Holmenkollen park hotell. Absolutt den fineste dagen i mitt liv <3

Deler litt bilder fra den store dagen med dere:) Mange av dere har sikkert sett de før for jeg delte en del i fjor også :)
Ha en fin kveld :)Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (http://skinclinic.blogg.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits