DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Harryhandel :)

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har hatt nok en våkenatt, men i natt var det full fart fra midnatt til 02.30, og det er faktisk lettere enn når det er fra 03-06 :/ Slitne er vi uansett for hun vekket oss 03.30 og 06 også. Utrolig frustrerende!! Det går sikkert over av seg selv og Victoria er jo like blid, men det er forferdelig tungt for oss som foreldre. Ikke så lett å fungere i hverdagen med så lite søvn :(

Vi har vært på harryhandel i Charlottenberg i dag, og som vanlig så kliner vi til når vi først drar dit!
Dette er ikke halvparten engang :/

Det vi hamstrer er dopapir, vaskemidler, hipp smoothies, frosne bær, kokosmelk, soyamelk, mandelmelk, ramløsa bokser, saft, noen middagsglass til Victoria, grøt, te og ikke minst veggiskjøttet mitt! Sverige har så utrolig mye bedre utvalg av kjøtterstatninger + at det er mye billigere! I dag var vi også innom bodypower og kjøpte soyaproteiner, questbars og vitaminer. Helsekosten avla vi også et besøk og kjøpte masse økologiske frø og nøtter. Skal lage en deilig og sunn frokostblanding ut av det :) Nå skal jeg virkelig skjerpe meg med kosten for det har sklidd ut i det siste.
Treningstøy til meg, forede gummistøvler til alle sammen og vinterklær til Victoria ble også med :) Vi trenger ikke dra i butikken på en stund og det er så deilig :)
Mamma kommer innom for behandling i klinikken snart og etter det blir det natta på meg, er så trøtt :/

Ha en fin kveld videre :)

Botox i sinnarynken :)

Hei på dere :)

Håper dere har sovet godt i natt og at dere har hatt en fin dag så langt:) Victoria var bare oppe i 2 timer i natt og siden Kim stod opp med henne fikk jeg sove til 10. Føler meg derfor ganske så uthvilt:) Nå sover hun og jeg har fått vasket hus og skiftet på sengen. Nå nyter jeg en kopp te og stillheten før det braker løs igjen. Vi får besøk av min venninne Lena og hennes datter Oda (også 1 år) snart så da kan de få lekt litt med hverandre:)

Jeg jobbet hele dagen på klinikken vår i Fredrikstad i går, og for en dag!! Det var stappfullt fra vi åpnet til vi stengte klokken 19! Rakk så vidt å spise en proteinbar mellom 2 kunder så jeg var rimelig sliten og sulten når jeg kom hjem i 21 tiden i går, men det var kjempemorsomt:) Masse fornøyde kunder som allerede bestilte flere behandlinger senere. Tror mange blir overrasket over hvor gode resultater man får både med Teosyal og ikke minst kjemisk peeling.

Selv tok jeg faktisk Botox i går. Ine satte litt i sinnarynken min. Ikke at den rynken har kommet frem på meg enda, men det er kun satt forebyggende. Mange er redde for Botox og tenker at det er en gift som er skadelig, men sånn er det ikke. Når jeg har fått litt Botox der nå så klarer jeg ikke å "lage" sinnarynken når jeg myser eller er sinna, og derfor kommer det heller ikke til å komme noen rynke der senere om jeg er flink å følge opp med behandlinger. Botox sitter i ca 4 mnd før man trenger nytt påfyll, men etter hvert når man har gjort det noen år så holder med en gang i året siden muskulaturen der har "glemt" hvordan den skal brukes. Jeg skulle egentlig sette litt rundt øyene også, men vi hadde så mye kunder i går at vi faktisk gikk tom! Legger inn ny bestilling til uka, så fra onsdag har vi det igjen. Vi har også fått bankterminaler og kassesystemet i orden nå, så vet dere det:)

Før jeg kunne noe om estetisk medisin så trodde jeg Botox var noe for de som allerede var rynkete, men etter undervisning med en dyktig hudlege fra Østerrike så lærte jeg at Botox er utrolig bra som en forebygger og at om man begynner med i slutten av 20 årene så blir man betraktelig mindre rynkete senere i livet. Når rynkene først har satt seg skikkelig holder det nemlig ikke bare med Botox for å glatte de ut, da må man bruke filler også, og det blir jo en del dyrere.

Jeg ser helt ut som før annet enn at jeg ikke lenger kan lage sinnarynken:)

Håper dere får en fin dag:)

FnisFnisFnisNeoStrata dry skin cream - omtale

Hei og god dag til dere:)

Her var det våkenatt fra 03.45 til 06.30. Hjelpe meg!! Vil gjerne joine klubben for foreldre med barn som sover hele natta snart :/ Flaks jeg skal ta litt Botox i morgen hvis ikke tror jeg at jeg kommer til å se permanent trøtt i trynet ut :( Prøvde å ta en dupp i stad, men det gikk ikke for det er 1000 tanker som flyr gjennom hodet. Burde lære med å meditere sånn at jeg får slappet mer av.

Kveldsvakt på sykehuset står for tur, men først en tur i banken, handle inn litt til klinikken og kanskje jeg rekker å spise litt før jeg må dra avgårde:)

Først en liten omtale av en krem beregnet på problemområder som hæler, albuer og knær. Disse områdene kan fort bli svært tørre, men for min del er det kun hælene som er tørre og trenger en fuktighetsboost.


Denne skal påsmørers problemområdene 2 ganger per dag, men jeg må ærlig innrømme at det kun har blitt på kveldstid for min del. Denne kremen er skikkelig feit og nesten litt vaselinaktig, men den trekker inn i huden tilslutt, men kan være en fordel å sove med sokker på for å ikke grise til sengetøyet:) Har smurt den litt på leggene også bare for å kjenne om det er noen effekt på ikke-problem hud, men kan ikke si jeg så noe forskjell der i og med at huden min er ganske så myk fra før av :)

Har denne kremen hjulpet hælene mine da? Nei, egentlig ikke. Jeg har ikke filt de like mye som vanlig når jeg har brukt denne for å se om den faktisk hjelper, og selv om føttene i seg selv er myke og gode så tar den ikke den hardeste og tørreste huden på hælene. Prisen på denne er 299kr så dette er ikke noe jeg kommer til å investere i igjen. For min del er det bedre å bruke fuktighetskremen jeg bruker til kroppen under føttene + hyppig filing og fotbad:)

Ha en fin dag videre:)

Nye produkter som skal testes :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Ble ikke noe blogging i går da jeg hadde fullt opp på dagen og jobbet kveldsvakt på sykehuset.

Frøkna sov hos mine foreldre i natt og det var mamma som leverte henne i barnehagen i dag :) Jeg fikk derfor sove hele 9 timer i strekk og føler meg som et nytt menneske :) Jeg er nå ferdig med formiddagskundene og skal spise lunsj før jeg henter i barnehagen. Etter det skal vi reise på besøk til min mors kusine og etter det blir det middag:) Har en del kunder på ettermiddagen og kvelden i dag også siden det er tilbudsdag så mamma blir med hit etter besøket for å hjelpe med meg Victoria mens jeg har kunder :) I morgen er det nok en kveldsvakt på sykehuset og på lørdag jobber jeg hele dagen i Fredrikstad. Føler det blir lite tid med prinsessa denne uka, men det skal vi ta igjen i helgen:)

Nye produkter har jeg kjøpt inn også:)

Dette er en bodylotion jeg kjøpte på apoteket av alle steder (299 kr). Grunnen til at jeg kjøpte denne er fordi den hudlegen vi har hatt praksis hos anbefalte denne serien. Han selger den faktisk også i klinikken sin, så jeg hadde lyst å prøve et produkt derfra jeg også. Han sa at veldig mye av det som selges på apotek er dårlig, men at denne serien faktisk er bra:)

Fikk også bodylotion fra mitt favorittmerke NeoStrata også i dag som jeg skal teste. Kommer nok til å bruke disse to kroppskremene hver for seg for å få testet de skikkelig sånn at jeg kan skrive en god omtale om de:)

Tom for rens var jeg også, og siden skin active serien er litt for aktiv for meg så prøver jeg meg denne gangen på en anti-aging rens som passer for normal og sensitiv hud.

Nå må jeg bare jobbe på videre så får dere ha en strålende dag :)

At noen fortsatt går på sånne ting.. :PStolt sykepleier <3

Noen sa til meg: "Å, er du sykepleier? Det ville jeg også bli da jeg var liten. Hva gjør du egentlig som sykepleier?" Jeg svarte: "Hva jeg gjør? Jeg kan få det å holde deg i hånda til å virke som det viktigste i verden når du er redd, jeg kan få barnet ditt til å puste igjen hvis det stopper, jeg kan hjelpe pappaen din til å overleve hjerteinfarkt, jeg står opp kl 05 for å sørge for at mammaen din... får medisinen hun trenger for å leve. Jeg jobber dag og natt for å redde livene til fremmede mennesker. Jeg utsetter middagen til jeg er sikker på at dine nærmeste blir tatt vare på videre, jeg dropper lunsjen så jeg rekker å dokumentere det jeg har gjort for kona di. Jeg jobber helger og i ferier, for folk blir ikke bare syke fra mandag til fredag. En dag redder jeg kanskje livet ditt. Så hva gjør jeg som sykepleier? Det eneste jeg vet, er at jeg gjør en forskjell." #stoltsykepleier

FnisNeoStrata skin active nattserum, nattkrem og rens - omtale

Hei på dere og god kveld :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har vært i halvkoma i hele dag siden frøken fryd fant det for godt å være våken fra 03.30-05.15... I strålende humør vel og merke, men fy f*** så slitsomt :( Klokken 07 var hun klar for dagen og da jeg leverte henne i barnehagen i 09 tiden var det rett hjem for en powernap før det kom kunder. Har svært sjelden kunder før 10 så det er absolutt en fordel og ikke måtte stå opp grisetidlig for å jobbe på sykehuset hver dag. Det tror jeg rett og slett ikke jeg hadde orket i dag:/

Hentet frøkna i 15 tiden så vi har lekt og kost oss frem til nå:) Hun sover og jeg venter på at mannen skal komme hjem fra trening sånn at jeg kan gå ut i klinikken for å ta dagens siste kunde:)

I mellomtiden skal dere få omtalene av de siste NeoStrata produktene jeg har testet i det siste:

 

Først ut er skin active firming collagen booster:

Dette er et avansert serum utviklet for å maksimere kollagenproduksjonen i aldrende hud og å tilføre ny fasthet og spenst i huden. Den bidrar også til å jevne ut pigmentflekker. Dette er et veldig aktivt serum og bør ikke brukes hver natt.

Hva syns jeg? Dette er et serum som virkelig jobber! Det er i sterkeste laget for meg så jeg bruker det cirka 2-3 ganger pr uke. Huden min blir ikke irritert, men jeg kjenner at dette blir for mye for meg. Dette passer derimot perfekt til en som har passert 35 og som ikke har sensitiv hud. Lukter medisinsk, men den lukten blir fort borte. Trekker raskt inn i huden og den føles veldig myk når man våkner dagen etterpå selv om dette ikke er et typisk velværeprodukt.

Pris: 599  for 30 mlCellular restoration nattkrem

Denne aktive nattkremen intensiverer huden naturlige reparasjonssyklus og vitaliserer cellefunksjonen. Den styrker også hudens struktur. Kremen inneholder stamceller fra epleekstrakt som bidrar til å beskytte hudens egne celler og gjør at de får lengre levetid. Dette er en krem som bidrar til å utsette synligheten av aldringstegn. Kremen inneholder blant annet druekjerneekstrakt som har betennelsesdempende egenskaper og ekstrakter av granateple, blåbær og acaibær som inneholder masse gode antioksidanter.

Hva syns jeg? Jeg er veldig tilhenger av NeoStrata produktene og jeg liker også denne kremen veldig godt! Den er drøy i bruk og trekker lett inn i huden. Kombinert med serum føles hun fresh og myk når man våkner om morgenen, mens med en gang etter påføring så kan man kjenne en lett prikking av de aktive produktene. Dette er et veldig effektivt produkt som jeg nok er litt for ung for, men jeg elsker det allikevel, og huden min har aldri sett bedre ut:)

Pris 599 kr for 50 ml

Exfoliating wash

Denne rensen gir en lett eksfoliering samtidig som den gir huden en grundig rens. Tørker ikke ut huden. PHA som glukonlakton og maltobionisk syre stimulerer cellefornyelsen og fjerner smuss fra porene, samtidig som om hudens struktur og klarhet forbedres.

Min mening? En veldig god rens som du trenger svært lite av for å føle deg helt ren. Med denne rensen trenger du ikke å bruke en peeling ved siden av da denne mildt peeler huden hver dag (uten korn). Sammen med de andre NeoStrata produktene er denne super:)

Pris 349 kr for 120 ml
Som dere skjønner så digger jeg NeoStrata produkter og anbefaler de på det varmeste:) For spørsmål om serien og hva som kan passe for din hud så kan du gjerne sende en mail til: linda@tmklinikken.no

 

Ha en super kveld:)

FnisFnisAmmestopp :)

Hei på dere og god søndags kveld:)

Håper helgen har vært bra og at dere har kost dere :) Vi har bursdagsbesøk av tanter og kusiner i dag og nå på ettermiddagen kom besteforeldrene hjem fra ferie og har vært her nå frem til leggetid:) Frøkna hadde ikke lyst å legge seg, men var så trøtt at hun sovnet etter 2 minutter allikevel :) Deilig! Jeg er sliten og fortsatt syk så det blir veldig tidig kvelden her igjen.  Jeg hater å være syk og måtte bremse ned og hvile, men nå har jeg ikke hatt noe annet valg:/

Siden jeg ble syk i forrige uke har jeg også brukt antibiotika og da en type man ikke kan amme med, derfor har jeg faktisk sluttet å amme nå! Siden jeg begynte å jobbe på sykehuset igjen har det også blitt litt vanskelig med ammingen fordi jeg plutselig går fra kveldsvakt til dagvakt, og når hun da er i barnehagen så er det dager jeg ikke ser henne så mye. Kunne sikkert ha pumpet for å opprettholde produksjonen, men det gidder jeg faktisk ikke.

Planen var å amme 1 år, og det har det jo faktisk gått nå:) Det har ikke virket som om hun har savnet puppen i det hele tatt og viser ingen tegn til å ville ha den. Som dere kan se på bildet er det dukket opp en del tenner, og den siste måneden har de også blitt brukt til å bite meg i brystvortene etterfulgt av en hylende latter. Tror derfor det var et helt greit tidspunkt å slutte på før hun biter de tvers av :)

Dette bildet tok jeg d hun var 3 dager gammel rett etter amming. Syns det er så koselig <3Selv om det er deilig å ha kroppen helt for seg selv igjen er det også litt rart at jeg ikke skal amme henne mer. Tipper det er mer sårt for meg enn henne:)

Ha en fin kveld videre:)

<3

Fnis1 år i dag <3

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) I dag er det 1 år siden vår lille prinsesse kom til verden, men det føles fortsatt som i går:) Vi har kost oss med middag på Egon også har vi kjøpt litt klær og noen leker til frøkna.Vi har ikke hatt feiring og heller ingen kaker i dag, men farfar har vært på besøk i ettermiddag så hun har kost seg masse med han :) I morgen kommer mormor og morfar hjem fra ferie så da blir det en liten feiring med dem også:)Formen min er fortsatt bedriten, men vi har hatt en fin dag allikevel. Frøkna sov en veldig tidlig dupp i dag så det er et under at hun ikke har vært grinete i ettermiddag. La henne i sengen 18.45 og hun sovnet omtrent i det hun traff puta. Satser på at hun sover lenge i morgen (hahahaha) :PPlanen var å sette henne i stolen for å ta et bilde av henne der. Her ser du det flotte resultatet :P Den ungen er å gira at her er det bare å henge etter om man skal få tatt et bilde:)

Vi har ingen andre planer enn å spise og slappe av foran tv'n før det blir tidlig seng, sånn er det å være småbarnsforeldre :)

Ha en fin kveld:)

 

 

#bursdag #baby #småbarnslivet #blogg #Norge #glad

FnisFnisFortsatt au :/

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg er fortsatt syk så kan ikke si jeg koser meg akkurat. Er det noe mulighet for en egenmelding et par dager fra morsrollen? Kan ringe NAV kanskje? HAHA! Vi har vært på 1 års kontroll med frøkna i dag og i og med at det var rett før hun skulle legge seg så har hun hatt fri fra barnehagen i dag. Alt var fint på kontrollen og hun er nå 75 cm og 9900 gr :)

Hadde regnet med at også jeg skulle få sove en god dupp på dagen i dag mens frøkna sov, men gjett hvem som bare sov i 40 min i stedet for de vanlige 2 timene?? Å jo da, det var selvfølgelig Victoria! Jeg hadde nesten sovnet av før hun hylte hei hei på babycallen. Digg! Resultatet er at ungen nå tar seg en powernap på maks 30 minutter da hun kommer til å bli umulig å legge i kveld om jeg ikke vekker henne snart. Herlig herlig..

Jeg er så trøtt av jeg spyr snart så forhåpentligvis så kommer mannen snart hjem:)

Hun har nå begynt å slippe seg når hun går rundt, men setter seg fort ned igjen når hun ikke støtter seg på noe. Er nok ikke lenge igjen før hun går rundt her :) Godt vi har barnesikret hele huset nå:)

Leste dere forresten saken om nettbutikken http://mykemule.bigcartel.com/? Sjekk denne sjarmerende reklamen:

Kjenner jeg blir helt kvalm! Snakk om motbydelig og tacky markedsføring!! Anbefaler å sende de en mail her: http://mykemule.bigcartel.com/contact og fortell de hva du syns om det! Skal aldri handle der i hvert fall, og ser det er fler dyrevernorganisasjoner som skriver om denne saken i dag. Riktignok har de fjernet armbåndet fra nettsiden sin nå og facebooksiden har vært nede i hele dag (den er nå oppe igjen, men alt av tilbakemeldinger om denne saken er slettet så klart:/).

Her går det i paracet, nesespray og halspastiller og skal snart prøve å få i meg en smoothie.

Ha en fin dag videre:)

FnisAu..

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Min kunne definitivt ha vært bedre! I løpet av kveldsvakten på sykehuset i går kjente jeg at muskler og ledd verket, nesa begynte å renne, halsen klødde og jeg fikk feber :/

Stupte rett i seng etter vakta og krysset fingrene for at det skulle gå over til i dag. Det gjorde det ikke, ble heller verre dessverre! Halsen er så tett at det å svelge sitt eget spytt gjør vondt:( Trodde det var ungene som ble syke når de begynte i barnehagen, ikke mammaen :/ Klarte så vidt å karre meg i butikken, men svetten bare rant så jeg måtte bare ta med det viktigste å dra hjem igjen.

Flaks for meg så er jeg gift med en mann som stiller opp så jeg fikk sove til 10 :) Det hjalp i alle fall litt, men etter å ha lekt med frøkna siden halv tre (hun sovnet nettopp), så føler jeg meg som en sliten vaskeklut! Med andre ord blir det tidlig kvelden på meg. Må bare tvinge i meg noe mat først :/

Håper dere får en fin kveld :)

FnisFnisFnisCity elite by babyjogger

Hei og god morgen :)

Håper dere har sovet bedre i enn meg i natt :/ Det virker som om frøkna har noen vonde tenner på gang for hun våknet 100 ganger i natt :( Er ikke så lenge våken av gangen, men det blir ikke så god søvn når man er oppe 1 gang i timen. Smurt på bedøvelse og gitt paracet, men det virker ikke så godt :/ Våknet og var klar for dagen 06.30 ( i perlehumør faktisk) gjorde hun også, så jeg er sliten! Har heldigvis bare en kunde nå klokken 10 før jeg skal jobbe en kveldsvakt på sykehuset:/ Krysser fingrene for en bedre natt i natt :)

I helgen tok Kim med seg Victoria på skogstur for å plukke blåbær og kose seg ute. Vel og bra det, men han trillet henne i trillen vår fra 4ME. Den er beregnet på asfalt og senterbruk, og absolutt ikke skogsterreng. Det gikk selvfølgelig ikke bra, og det ene hjulet brakk tvers av! Emmaljunga vognen står fast i barnehagen som sovevogn så da måtte vi ut å handle vogn i går:)

Valget falt på en city elite fra babyjogger, og jeg er så fornøyd! Dette er virkelig en super vogn :)

Elsker virkelig denne vogna og skjønner godt hvorfor denne er kåret til best i test:) Prisen var 5499kr på babyshop, også kjøpte vi med regntrekk og bøyle tilpasset vogna. Tror nok dette er en vogn vi vil ha glede av lenge + at den tåler en tur i skogen :)

Kjøpte med en regnbukse, regnjakke, vanntette votter og et fleecesett :) Mye man trenger til disse barna :)

Ha en flott dag :)

Fnis(Sponset video) Vinn Marius Anorakk til hele familien :)

Sponset innlegg

 

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :)

Vi startet dagen med et møte med styrer i barnehagen, og det gikk veldig fint. Følte at vi ble sett og hørt, og at vi ble tatt på alvor. Selv om vi ikke snakket om dette barnet spesifikt fikk jeg bekreftet at denne episoden ikke var en normal hendelse og det ikke var aktuelt at noen gikk 1 år ekstra på småbarnsavdelingen, men at de i stedet gjorde vurderinger underveis om noen kunne være klare for å begynne på store barn tidligere.

Victoria kommer derfor til å fortsette i barnehagen,  og føler meg trygg på at dette ikke skjer igjen. Selvfølgelig vet jeg at unger dytter, lugger, klyper hverandre etc, og Victoria kommer garantert til å gjøre det samme mot andre, men nå har de lovet å ta tak i dette og følge med, så det føles betryggende ) Føltes greit at hun var der i dag, og fikk beskjed om at hun hadde vært i topp humør hele dagen! Hun har vært som ei sol frem til hun la seg for 20 min siden, så vi har virkelig kost oss i dag:)

Over til noe helt annet, nemlig en konkurranse:)

I samarbeid med soft flora og i forbindelse med skolestart så deler jeg en konkurranse med dere hvor du og din familie kan være de heldige vinnerne av flott Marius anorakker:) Det eneste du trenger å gjøre er å svare på noen enkle spørsmål :)

 

 

Du deltar i konkurransen ved å gå inn på www.softfloraskolestart.no :) Lykke til!

 Ha en fin kveld :)

 

Sponset innlegg

FnisEt lite fotpleietips:)

Hei og søndagskveld :)

Håper dere har hatt en fin dag og at kveldsroen har senket seg:) Det har den i hvert fall gjort her i huset og det blir nok ikke så alt for lenge til jeg stuper i senga! Jeg har jobbet dagvakt på sykehuset i dag, og siden jeg jobbet kveldsvakt i går så er jeg helt utkjørt nå! La meg jo ikke på sofaen etter jobb heller for da ville jeg jo kose meg litt med Victoria før hun la seg :)

Middagen er på ovnen nå, så da tenkte jeg bare tipse dere om denne elektriske fotfilen fra Dr.Scholl.. Den gikk så sinnsykt ofte på reklame når vi var på ferie så til slutt gav jeg etter og kjøpte den der:)

Hva sier produsenten om den?

En elektrisk fotfil som gjør fotfiling enklere og mer effektiv. Fjerner enkelt og effektivt hard hud.
Skru på apparatet. Roter skånsomt filen over den harde huden og se den døde huden forsvinne umiddelbart.

 Umiddelbart er kanskje litt og ta i, og det støver rimelig bra selv om du ikke har de verste føttene :) Anbefaler derfor å gjøre utendørs eller i badekaret uten vann. Føttene skal være tørre når du filer så ikke ta fotbad først sånn som jeg er vant til :) Den funker fint, men du får ikke myke hæler umiddelbart for å si det sånn:) Du må jobbe litt med den, men jeg liker den absolutt, og det er mindre slitsomt enn med vanlig fotfil :)

Prisen på denne ligger på rundt 399, men så Vita hadde den til 299 nå :)

Ha en fin kveld:)

Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Mars 2016
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits