DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

:D

Alterna bamboo UV+rehab deep hydration hårkur - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har en god uke så langt :) Her er det full fart med jobbing hver dag, 2 unger som krever alt jeg har når jeg er hjemme + at au pairen min er på tredje uka ferie så nå føler jeg at jeg stryker med snart :P Huset ser sånn passe bombet ut hver eneste kveld også:O Kjenner jeg gleder meg til ferie neste uke. 2 uker i Nord skal bli veldig ålreit:)

Kjører en omtale jeg har hatt liggende lenge nå så på tide å få den ut. Har en hel haug med produktomtaler jeg skal få krevet snart:)

Hva sier produsenten?

"Bamboo UV+ Rehab Deep Hydration Masque er en kur som er meget pleiende og den bevarer farge og glans i håret. Den gir også meget god UVA & UVB beskyttelse.Påføres i fuktig nyvasket hår, la virke i 3 minutter, og skyll godt". Prisen er 339 kr på blivakker.


Denne har jeg nå brukt en god stund nå, og jeg er veldig fornøyd. Liker at den bare skal sitte i 3 minutter og ikke i et 15 min som mange andre. Det er begrenset med tid jeg har til rådighet når jeg dusjer for tiden. Som regel blir jeg beglodd av 1-2 unger mens jeg holder på, og da forter man seg gjerne:) Denne lukter godt, er drøy i bruk og håret blir silkemykt! Stort pluss for at den også beskytter mot solen.

Håret mitt er helt forferdelig om dagen da jeg sikkert har mistet halvparten av alt håret den siste måneden. Det renner bokstavelig talt av meg når jeg dusjer eller grer meg så jeg har faktisk fått viker!! Kan ikke huske at hårtapet var så ille da Victoria var på denne alderen :O Håper det gir seg snart ellers så blir jeg skallet! Nå sporet jeg helt av, men jeg kan anbefale denne kuren altså :) Alterna tester selvfølgelig ikke på dyr og inneholder heller ikke parabener eller sulfater:)

Ha en super dag videre:)
 

Balsam for sjela - Son spa <3

Hei på dere og god søndag :)

Håper dere har hatt en fin helg :) Jeg har nettopp lagt barna og håper på en god natts søvn :)

Søvn er ikke noe jeg har vært bortskjemt med på en god stund, men i går tok jeg turen til Son Spa med min venninne Lene :) Vi hadde booket søsterspa, og det var en helt fantastisk opplevelse :) Vi startet med å dele en flaske vin på rommet (som forøvrig var mer som en leilighet enn et rom), vi gikk på spa og etter vi var badet og smurt så stod en 3-retters på programmet.

Vi hadde bestilt vegetarmeny, og jeg er veldig imponert! Hovedretten var seriøst den beste vegetarlasagnen jeg har spist i hele mitt liv!:) En drink i baren tok vi også før vi gikk på rommet og sovnet. Jeg fikk 8 timers sammenhengende søvn og det var magisk. Puppene var som betong når jeg våknet så de måtte tømmes rimelig kjapt, men bortsett fra det så var det ikke en eneste ubehagelig ting med hele turen :) Vi var på spa i dag også + at vi også hadde en time aromamassasje. Himmelsk!Vi sjekket ut klokken 15.00, og selv om jeg gjerne hadde blitt en dag til så var det veldig fint å få se barna igjen <3 William hadde vært snill mot Kim så han hadde ikke hatt det så verst han heller :)

Jeg kan virkelig anbefale Son spa og jeg skal snart tilbake :) Denne slitne dama har definitivt fått en boost jeg kan leve lenge på :)

Ha en fin kveld :)

Nytt fra Glo-minerals til testing :)

Luxe foundation. Har testet denne tidligere, men det er lenge siden, og den skal visstnok være bedre nå :)

Ny skyggepalett. Ved første øyekast ser det ut som om den inneholder alt jeg trenger. Håper de er like gode som de ser ut som :)

Walk in closet - ferdig

Endelig er alt ferdig minus et par bilder og noen hylleknagger:) Er så fornøyd med mannens innsats! Rene snekkeren ;)

<3

Helg :)

Hei på dere :)

Håper alt er bra og at helgen foreløpig har vært fin :) Jeg har nettopp satt rumpa ned eller alle dagens gjøremål og nå skal jeg bli der en stund tenkte jeg :P

Helgen er ikke helt den samme som før man fikk barn for helgene med barn er nesten mer slitsomme enn hverdagene:O Fullt kjør fra morgen til kveld så man får jo ikke hvilt så mye selv, og når kvelden kommer og ungene sover så er det jo alltids noe som skal gjøres da også ;)

Victoria var med meg en tur på til strømmen storsenter i dag, og vi var selvfølgelig innom lekebutikken. De hadde så klart satt frem modelleire så der ble vi sittende en stund.. Insisterer på å ha på Frost capsen inne ;)

William har fått ny lekematte, og Victoria har hengt opp sine gamle leker i tillegg til de som allerede hang der :)

Victoria har også lært seg å si faen.. I stad holdt hun på med lekene sine og plutselig utbryter hun "åh faen" med skikkelig sinnastemme. Litt vanskelig og ikke le, men vil jo ikke at ungen min skal fly rundt og banne heller :P

<3

Walk in closet - nesten ferdig + nytt til testing

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Her er det full rulle hver dag, og nå har au pairen vår 2 uker ferie så da blir det ekstra hektisk i heimen :P

Jeg har tatt på meg litt mindre jobb så ikke Kim skal ta helt kvelden her hjemme med 2 unger ;)

Walk in closet er nesten ferdig nå, men mangler hyller til sko og vesker + at den hyllen som er der nå vil bli erstattet av et skap. Det vil også monteres en stang fra vegg til vegg som klærne kan henge på i stedet for de trallene som er der nå :)

Nye hårprodukter fra Alterna :)

Tror egentlig ingenting kan redde håret mitt nå for jeg har seriøst fått viker. Kan ikke huske at jeg mistet så mye hår etter at jeg fikk Victoria :|

Nå må jeg sove :) Håper dere får en fin kveld <3

:D

Walk in closet in the making <3

Hei på dere :)

Håper at alt er bra og at helgen har vært fin så langt :) Her i heimen er alt bra bortsett fra at Victoria har fått ørebetennelse og plages litt av det. Plages ikke så mye at jeg har tenkt å oppsøke legevakta enda, men vurderer det i løpet av morgendagen om det ikke blir bedre. Lille jenta mi klager sjelden, men så surver hun litt :/

William har heldigvis ingen plager, og er blid og fornøyd hele tiden. Han kan være litt slitsom på natta, men han vil bare kose og få pupp så det får jeg leve med :)

Vi har vært en tur hos mine foreldre nå i ettermiddag hvor vi har grillet og slappet av litt. Jeg og Kim tok også en tur til Strømmen hvor vi kikket innom Home & Cottage. Tror vi har landet på at vi kjøper en del der når vi skal erstatte en del av møblene her i huset (mye flyttes på hytta i desember). Ellers så ruslet vi bare rundt en time og jeg kjøpte meg en nydelig Mulberry veske :)

De siste ukene har Kim satt opp en lettvegg i andre etasje der hvor vi har hatt TV-stue før. Dette for at jeg skal få nytt walk in closet nå som William skal få det rommet. Han har også malt veggene der oppe i en mørk blå farge jeg elsker :) Mitt walk in closet skal være helt hvitt med sminkebord, en stor kommode, et skap og stenger som monteres fra en vegg til en annen sånn at jeg kan få hengt opp mest mulig. Jeg ble inspirert til denne løsningen av en interiørblogg jeg kom over :)

Gangen oppe. Kim har vært superflink :)

Alt er snart klart til innflytting av klærne mine :)

Ny veskekjærlighet :)

Her skal det bli kontorplass :)

Bloggen stylizimo er det som står bak dette finne rommet som jeg skal herme litt etter :)

Ha en fin kveld videre :)

Meg :D

Hahahaha

Alterna repair sjampo + balsam - omtale

Hei på dere og god søndag :)

Håper dere har hatt en bra uke og at den uken som kommer blir bra:) Her går dagene så fort at bloggen havner langt nede på prioriteringslisten :) Kjenner jeg er glad for at ikke blogg er levebrødet mitt for det hadde gjort meg rimelig stressa :P

Jeg har fått kommet i gang med treningen og denne uken har jeg fått til 3 økter + den fjerde som jeg skal i gang med straks. Det kjennes deilig ut og jeg merker at kroppen responderer ganske kjapt :) Det er med andre ord håp for sommerkroppen 2017 :D

En liten omtale i kveld av sjampo og balsam fra mitt favorittmerke Alterna :)

  

Hva sier produsenten?

"Gjenoppbyggende sjampo og balsam som er fri for sulfater og parabener. Perfekt for alvorlig skadet hår. Tilfører mye fuktighet og går inn å reparerer hvert enkelt hårstrå. Håret etterlates skinnende, mykt og glatt". Prisen er rundt 400kr per stykk, ergo ikke veldig billig.

Håret mitt er ikke alvorlig skadet, men det har jo fått kjørt seg litt med både farging og striping. I det siste har jeg fått litt viker også, og det fikk jeg også sist rundt denne tiden etter fødsel. Superlekkert :P

Jeg personlig syns disse produktene blir alt for tunge for mitt hår. Håret mitt blir ganske fort fett, men så fort fett som det ser ut som etter å ha brukt disse er ikke normalt for meg. Ergo vil ikke disse bli kjøpt inn igjen. Har du derimot knusktørt hår kan disse absolutt være noe for deg :)

Ha en super kveld <3

Les mer i arkivet » August 2016 » Juli 2016 » Juni 2016
FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits