DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Hjemmespa - tips

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin uke og at helgen har begynt for dere:) Jeg jobbet til 18.30 i dag, men nå har jeg fri helt til mandag :) Har absolutt ikke lagt noen planer, og er veldig fornøyd med det. Har snakket litt om å ta med Victoria på åpen gård eller et lekeland, men det tar vi som det kommer :)

Jeg har i hvert fall planer om litt egenpleie i form av boblebad, ansiktsmaske og hårkur, så her skal dere få noen tips av meg for å friske seg opp hjemme til en billig penge:) Jeg er så heldig at jeg har et boblebad, men en lang dusj med deilig musikk gjør også susen om man skal kose seg litt. Viktig å ta seg tid til å nyte det å stelle seg litt, og ikke bare stresse gjennom dusjen. Noen ganger må man selvfølgelig det, men deilig å sette av tid til å henge litt på badet:)

Peeling

En kroppsskrubb reduserer det ytterste hudlaget (døde hudceller) og fungerer derfor som en avrensning. Huden er vårt største utrensningsorgan og peeling fører til nydannelse av hudvev sånn at huden vår en fin glød.
Bananmaske:

Mos en halv banan, 3 spiseskjeer youghurt og 2 spiseskjeer honning og smør det på nyrenset hud i 30 min. Helt nydelig for huden:)

 

Recvitaliserende youghurtmaske :)

1 spiseskjee youghurt, litt appelsinjuice og 1 teskje aloevera juice. La den virke i minst 15 min.Havsalt og sitronskrubb:

Miks en håndfull havsalt, revet sitronskall og tre spiseskjeer olivenolje sammen med diverse knuste urter. Du kan bruke rosmarin, timian eller lavendel om du har. Skrubben kan brukes over hele kroppen, men pass på om du har selvbruning på for sitron er lett blekende. Fin å bruke på hender og føtter for å fjerne misfarging på negler og hud :)

Proteinkur til hår:

2 eggeplommer, 2 spiseskjeer honning og 2 spiseskjeer olivenolje. Bland og masser godt inn i håret. La den virke i minst 15 min, men snurr gjerne håret inn i plast og en håndkle og la den sitte i et par timer om du har tid til det:)

Ha en fin kveld videre:)

Avene xera calm A.D - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har jobbet dagvakt så er mildt sagt trøtt:P Frøkna er nettopp i seng og jeg vurderer å legge meg selv om ikke så alt for lenge. Trenger bare litt mat og litt egenpleie i form av et fotbad først:)

Før jeg gjør det skal dere få en omtale av avene sin bodylotion som jeg kjøpte da vi var på ferie i Spania :)

Hva sier produsenten?

  • En duftfri, beroligende krem for ansikt og kropp
  • Formulert med I-Modulia for å lindre kløe og inflammasjon
  • Inneholder Cer Omega og Avène Thermal Spring Water for å levere langvarig hydrering
  • Behandler og fyller i fuktighetstap på grunn av sensitive hudsykdommer, atopisk dermatitt og eksem
  • Huden føles mykere, roligere og mer behagelig
  • Ideell for tørre og ekstremt tørre hudtyper

 

 Jeg liker dette merket, og produktene derfra er rene og ikke fulle av parfyme og alkohol. Jeg har ikke en typisk atopisk hud, men den har tendens til å være sensitiv og blir fort tørr. Denne kremen er nok hakket for fet for meg for jeg må smøre og smøre for å få den til å trekke inn i huden. Sånt har ikke jeg tid til :P Kremen er som dere skjønner veldig fet, nesten så fet at den er vanskelig å klemme ut av tuben. En så tykk krem som dette burde komme på krukke fremfor en tube med alt for lite hull. Må virkelig bruke krefter for å få ut kremen :) Du trenger mindre enn du tror for å dekke hele kroppen så den er drøy i bruk.

Resultatmessig så er den helt grei. Jeg er fortsatt tidvis tørr på leggene, men den gir absolutt greit med fukt og er på ingen måte irriterende for huden. Ikke noe jeg kommer til å kjøpe igjen, men vil anbefale den til de som sliter med virkelig tørr hud og eksem på kroppen:)

Ha en fin kveld:)

Sunne smoothies :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt. Her regner vi bort, og jeg tror at vi neste år kommer til å være minst 6 uker i utlandet. Deprimerende vær :/ Jeg jobber dagvakt på sykehuset i går og etter at jeg var hjemme og hadde spist middag så ble jeg så dårlig. Måtte bare ligge helt stille i sengen fordi jeg var både kvalm, svimmel og hadde vondt i hodet på en gang. Snille mannen min ordnet med bøtte og paracet + at han så klart måtte ta seg av alt med frøkna selv. Hadde vært et mareritt om jeg var alene i går, skjønner ikke hvordan aleneforeldre klarer det når de selv blir syke og ikke har hjelp med barna.

Uansett, så ble jeg litt bedre i løpet av kvelden, men turte ikke spise noe i frykt for at det skulle komme i retur :P Sovnet i 22 tiden og våknet ikke før frøkna kom inn til kl 07.30 i dag tidlig. Det trengtes, og i dag føler jeg meg ganske som vanlig igjen. Jeg kjørte frøkna i barnehagen kl 09 og etter det har jeg trent en time, dusjet og nå skal jeg spise litt lunsj før jeg går ut i klinikken og jobber:)

Deler noen deilige smoothie oppskrifter med dere først

Mango/ananas smoothie

- 1 moden mango

- 2-3 dl ananaskjøtt

- Korn av 1 vaniljestang

- Saft fra 1/2 lime

- 4 dl ferskpreset appelsinjuice

Kjør alt i en blender og server med isbiter:)Grønn bombe

- 2 kiwi

- 1/2 eple uten kjerne

- 1 skrellet frossen banan

- Et par kvaster mynte og persille

- 1 ts honning

- 4 dl eplejuice

Kjør alt i blender med litt is:)Vitamin bombe

- 1 melon

- 1 dl skåldede mandler

-1 håndfull frisk mynte

- Saft fra 1 lime

- 6 stk pasjonsfrukt

Kjør alt i blender med isbiterKryddermix

- 1 ss revet ingefær

- 2 ss honning

- 1 ts malt kardemomme

- 1 dl kokosmelk

- 4 dl yoghurt med vanilje

Kjør alt i blender og server i et høyt glass med isbiter

 

Røde bær

- 2 dl tranebærjuice

- 1 ss gojibær

- 2,5 dl frosne jordbær

- 2,5 dl frosne bringebær

- 1 dl jordbæryoghurt

Legg gojibærene i bløt i juicen i ca 10 min. Bland deretter de frosne bærene + yoghurt og kjør alt i blender til det blir en sorbeaktig konsistens :)

 

Ha en fin dag videre:)

Spar eller spander? Hud, sminke og hår :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Her i huset kom frøkna tuslende inn til oss klokken 03 og sa "bæsje". Ergo var ungen ganske våken, men sovnet heldigvis mellom oss igjen etter en liten stund. Hun sover derimot som en roterende sjøstjerne så uansett hvilken vei jeg snudde meg så var det stadig en fot eller en hånd midt i ansiktet mitt:P Alt har sin sjarm, men jeg har nå vært ganske så trøtt i dag:) Har hatt fullt kjør i klinikken frem til nå, så nå blir det kveldsmat og en kopp te før jeg skal finne sengen. Har dagvakt i morgen, og det betyr opp kl 05.30! Siden er gravid trenger jeg ekstra mye søvn, og jeg har faktisk blitt flinkere til å legge meg tidligere:)

Tidligere har jeg skrevet innlegg som omhandler luksus vs budsjett i forhold til hvilke ting man bør bruke penger på og hvilke ting man kan være litt mer gnien på, men det er noen år siden nå, og siden fler har etterspurt det så kommer det her et lite oppsummeringsinnlegg om dette:)

 

Sminke

Foundation: Spander! En dårlig foundation kan tette huden din og skape irritasjon. Bruker du foundation hver dag så velg en mineralfoundation som f.eks glominerals. Exuviance har også en veldig god flytende foundation som pleier huden.

Concealer:  Spander. En concealer brukes på ulike områder i ansiktet, men mange bruker det kun rundt øynene. Huden rundt øynene er sensitiv og her gjelder det å bruke et produkt som ikke irriterer. Du trenger ikke velge det aller dyreste, men finn noe i mellomsjiktet. Jeg liker godt glominerals sin under eye concealer eller camoflauge. Prisen er på rundt 200kr, og da har du noe som varer i mange måneder.

Øyeskygge: Spar. Det finnes gode skygger i flere prisklasser, og dette er et produkt du ikke trenger å blakke deg på. Inglot har gode rimelige Foundations, og her kan du også sette sammen egne kit så du kun får de skyggene som passer for deg. Jeg elsker også skyggene fra the balm som befinner seg i mellomsjiktet prismessig.

Eyeliner: Spar. Jeg personlig foretrekker å bruke øyeskygge som eyeliner, men det finnes gode og rimelige varianter på eyeliner. Både H&M og makeup mekka har gode eyelinere.

Mascara: Spar. Jeg har testet utallige mascaraer, men opplever at de dyre ikke nødvendigvis er bedre enn de rimelige. Min favoritt er lash and curl fra Isadora.

Lipgloss/leppestift: Spar. Dette er heller ikke et produkt du trenger å bruke masse penger på. Jeg elsker lipglossene til smashbox som befinner seg i mellomsjiktet på pris, men H&M har faktisk noen gode og veldig rimelige alternativer de også. På leppestiftfronten er jeg glad i glominerals sine.

Leppepomade: Spar. Har testet utallige, men faller alltid tilbake på carmex til 40 kroner :)

Øyebrynspenn: Spar. Min favoritt er fra H&M :) Har testet dyrere varianter her også, men syns ikke de var noe bedre.

 Rouge/solpudder: Spander. Ligger på huden hele dagen. En med dårlige ingredienser tetter garantert igjen porene dine :( Glominerals lager etter min mening de beste:)


Hudpleie

Øyekrem: Spander. Tynn og sart hud trenger spesiell pleie. Du trenger ikke kjøpe en øyekrem til 2000kr, men ikke kjøp det billigste heller. Jeg elsker neostrata sine øyekremer og her ligger prisen fra 399-599 for 15 ml avhengig av hvilken serie du foretrekker og hva slags resultater du er ute etter. En moden hud kan gjerne velge en litt mer aktiv krem.

Dagkrem/Nattkrem: Spander. Dette ligger på huden din hele dagen/natten så det er helt essensielt at du bruker kremer tilpasset din hud. Feil kremer kan gi fæl hud så gå til noen som kan sakene sine. Jeg elsker neostrata, og kan aldri se for meg å bytte den ut. Serien er ikke kjempedyr og kremene ligger fra 399kr og oppover.

Rens: Spar, men spander om du kan. Rens er kanskje det minst viktige å bruke penger på når det kommer til hudpleie fordi det tross alt vaskes av igjen. Jeg vil allikevel anbefale å bruke en god rens om du har muligheten til det. Rensene fra Neostrata koster 299kr, og er svært drøye i bruk.

Maske: Spander eller lag selv om du vil. Jeg bruker sjelden maske, men om du først skal investere i en så kjøp en med skikkelig gode ingredienser for å skjemme bort huden. Om lommeboken sier nei så kan du Google "make you own face mask" og du vil få opp masse gode forslag.

Skrubb: Spar eller lag selv. Skrubb er noe som også vaskes av med en gang så her trenger du ikke velge noe veldig dyrt, men husk på å ikke kjøpe noe til ansiktet med alt for grove korn. På kroppen kan man gjerne bruke grovere skrubber da huden der naturlig nok tåler mye mer.

Bodylotion: Spar. Jeg liker godt bodybutter fra The body shop eller så bruker jeg ofte å smøre meg inn i kokosolje. Jeg er også glad i bodylotion fra neostrata og bruker også den innimellom (mellomsjiktet prismessig).

 

 

 Hårprodukter

 

 

 

Sjampo/Balsam: Spander. Det er stor forskjell på billig og litt dyrere hårpleie. Har du 1 cm hår på hodet så spiller det ingen rolle, da kan du like gjerne bruke noe rimelig, men om du som meg har halvlangt hår som er fargebehandlet så trenger håret litt ekstra pleie. Jeg elsker caviar serien til Alterna. Dyr, men definitivt verdt det. Kan kjøpes litt rimeligere på blivakker.

Hårspray: Spar. Jeg merker liten eller ingen forskjell på dyr og billig hårspray. Nå bruker jeg en fra GHD også har jeg en fra Marc Anthony som jeg har kjøpt på vita. Veldig fornøyd med begge to.

Hårolje: Spander. Du trenger ikke kjøpe den dyreste, men de billigste inneholder ofte mye billige fyllstoffer som kun legger seg som en hinne over håret uten å gi noe pleie. Jeg elsker håroljen fra Joico og liker også veldig godt håroljen fra Alterna og Pureology.

Hårgele/mousse: Dette er produkter jeg aldri bruker, men jeg tenker at her kan du finne deg produkter midt på treet prismessig.

Hårfarge: Gå til frisøren er du snill :) Det finnes en rekke skrekkeksempler på folk som har gjort mye rart med hjemmefarging :P

Håper du fikk noen nyttige tips:)

Ha en fin kveld:)

Kiehl's overnight mask - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin søndag :) Her i huset sov jeg og mannen helt til klokken 11 i dag, og det var virkelig helt fantastisk! Lenge siden jeg har følt meg så uthvilt. La oss rundt midnatt i går og jeg våknet kun en gang for å gå på do. Digg! Spiste frokost og tok en treningsøkt før jeg hentet frøkna hos mamma og pappa. Hun hadde kost seg som vanlig :)

Vi har hatt besøk av Victoria sine faddere i dag og har spist middag og bare slappet av med dem helt frem til Victoria la seg nå for en time siden. Hun ligger fortsatt og tuller i sengen sin og kommer stadig ut av rommet fordi hun "skal noe". Sist nå var det visst bæsj, men som forventet så dukket det ikke opp noe bæsj på potten. Skjønner ikke hvorfor den ungen tuller så fælt når det kommer til leggingen, for hun virker genuint trøtt :P Mulig vi må kutte ut dagdupp helt snart, eller gjøre den veldig kort. Det er ikke alle dager hun sover på dagtid, men som regel sover hun 1-1,5 time i barnehagen. Hun er jo veldig snart 2 år, så er kanskje på tide snart å kutte den helt.

Kjører en omtale av masken jeg kjøpte fra Kiehl's når jeg var i Marbella i dag:)

Hva sier produsenten?

Deilig fukt for din hud som virker mens du sover. Huden vil føles fuktet, sunn og ungdommelig når du våkner.

  • Bidrar til å umiddelbart øke hudens evne til å absorbere og holde på fuktighet.
  • Glasiale proteiner og ørkenplanter etterlater huden glattere og mykere, uthvilt og smidig om morgenen.
  • Forsterker hydrering fra din daglige fuktighetskrem.
  • Silikon, paraben, parfyme og fargestoff -fri.    

Slik brukes den:

Rens med dine vanlige produkter, deretter påfører du din øyekrem som vanlig om ønskelig.

Påfør et sjenerøst lag med masken på ren hud og la virke i 10 minutter. Bruk tørkepapir eller håndkle for å fjerne det overflødig , men la et tynt lag være igjen for å kontinuerlig etterfylle hudens fuktighet gjennom hele natten. Ikke skyll.

Dagen etterpå renses ansiktet og deretter følger du din vanlige hudpleierutine.

 På grunn av styrken av masken, så anbefaler vi ikke å bruke den mer enn 1-2 ganger per uke for optimalt resultat.

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Hydroxyethyl Urea, Propylene Glycol, Squalene, Triethanolamine, Carbomer, Hydroxyethylpiperaine Ethane Sulfonic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Imperata Cylindrica Root Extract, Ophiopogoe Japonicus Root Extract, Sodium Citrate, Citric Acid, Chlorphenesin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Pseudialteromonas Ferment Extract, Disodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerHva syns jeg?

Første gang jeg påførte denne så syns jeg den sved litt i huden. Denne følelsen gikk raskt bort, og jeg så  ingen synlig irritasjon i huden. Dagen etter føltes huden veldig myk og god, og jeg har siden jeg kjøpte den sovet med den 1-2 ganger per uke. Jeg elsker følelsen jeg får i huden dagen etterpå, og den svir ikke lengre når jeg tar den på (det var bare de 2 første gangene).

Jeg påfører ikke et tykt lag som jeg tørker av igjen, jeg smører bare ansiktet som om det skulle ha vært en nattkrem og lar den trekke inn litt før jeg legger meg. Jeg tror ikke den egner seg for veldig sensitiv hud, men passer nok kjempefint både for tørr og fet hud som trenger en liten fuktboost :)

Lukter nøytralt og er veldig drøy i bruk. Ser ingen antydning til kviser eller nupper etter å ha brukt denne så den kan nok trygt brukes av en prone hud :)

Pris: I underkant av 300kr for 125 ml

Ha en fin kveld :)

Over grensa måtte je :P

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Dagen startet som vanlig tidlig her i huset. Spiste frokost og så på tv før vi dro en tur på elixia. Min fjerde økt denne uken så jeg er godt fornøyd :) Blir en økt til i morgen, og da er målet på 5 økter i uken nådd :) Så lenge formen er bra så akter jeg å trene masse, kan ikke sette meg til fordi jeg er på tjukka heller:)

Jeg og Kim har nettopp kommet hjem etter en tur til Charlottenberg. Vi skulle egentlig bare kjøpe mat og våtservietter, men endte med ny fleecedress, regndress, regnvotter og vinterdress til frøkna. Det hun har nå begynner å bli litt trangt så vi kunne like gjerne kjøpe det nå. Liker merket Swedemount da de har masse fint i god kvalitet til barn. 

Litt treningstøy til meg ble det også + en sportsjakke :)

I går tok vi en tur på loftet for å finne frem mine mammaklær som jeg har stappet inn i mellom alt babytøyet. Hjelpe meg for en mengde!! Dessverre har jeg ikke vært supernøye med å sortere etter størrelse, så her har jeg en ryddejobb i vente. Har spart på alt siden frøkna var baby, så om vi får en jente så trenger vi virkelig ikke kjøpe noenting :P

Deler dette bildet kun fordi jeg syns Charlie Hunnam er så digg. Gleder meg til King Arthur kommer på kino :)

Ha en fin kveld:)

Håper du får dø snart

Du ligger der i sengen din og ser på meg. Du kan ikke snakke lengre, ikke svelge, og du kan ikke bevege deg noe særlig.  Inntil nylig var du helt oppegående, men nå sier legene at du er helt "grønnsak". Legen har bedt meg og min kollega om å legge inn en sonde i nesen din for at du skal få mat, men jeg kjenner at jeg ikke vil. Han vil egentlig ikke han heller, men dine pårørende insisterer. Du skal holdes i live så lenge som mulig. De kjenner nemlig noen leger sier de, og de tror du skal komme deg igjen.

Alle vi på avdelingen vet at det ikke stemmer, det er ikke mulig etter det som har skjedd med deg. Du er veldig gammel og det eneste du har å se frem til, om dine pårørende får det som du de vil, er lange dager på et sykehjem hvor de har liten tid til deg. Det er nemlig lett å overse en som deg. Du kan ikke si noe og du kan ikke røre deg.

Du kom til oss fra et sykehjem du hadde vært en stund, men så dro du ut matslangen din. At du i det hele tatt klarte det er veldig rart, men jeg tolker det dit hen at du ikke vil mer.

Munnen din så helt forferdelig ut, de har nok ikke tenkt på å pusse tennene og rense munnen din på sykehjemmet. Jeg og min kollega kunne dra store flak med slim og sopp ut av munnen din. Jeg tror du syns det var litt vondt, men også veldig godt. Du samarbeidet i hvert fall veldig godt, og det var ingen tegn til at du ville at skulle stoppe. Vi sendte en klage til sykehjemmet på dette så jeg håper det vil bedre seg.

(illustrasjonsbilde fra Google)


Du klemte hånden min da jeg ba deg klemme den om du forstod hva jeg sa, og du klemte den igjen da jeg ba deg klemme den om du hadde vondt. Har noen tatt seg tid til det på sykehjemmet? Du fikk litt smertestillende,  også skulle jeg og min kollega forsøke å legge ned det vi kaller en ernæringssonde. Du kan ikke svelge, så vi skjønte at dette ville bli vanskelig. Det er en ubehagelig prosedyre som krever at pasienten samarbeider og svelger når vi forsøker å passere svelget med sonden. Klarer eller vil du ikke det går den rett ned i lungene og du hoster. Du hostet selvfølgelig som bare det for du klarte eller ville ikke samarbeide. Det forstår jeg godt, og jeg vet at min kollega heller ikke ville gjøre dette mot deg. Det føltes som et overgrep!  Vi prøvde en gang til, men det samme skjedde.

Jeg ringte legen og sa vi ikke klarte det. Han ba oss forsøke til vi fikk det til. Jeg sa nei, at det var uetisk og et overgrep mot et stakkars menneske. Han lovte å komme ned og se på det etter hvert. Jeg sa at om han ville ha ned den sonden så fikk han gjøre det selv.

Jeg gikk av vakt, og når jeg kom tilbake på vakt et par dager etterpå så hadde var du borte fra listen. Jeg spurte en kollega om du var død, men nei, du var sendt tilbake til sykehjemmet. Heldigvis uten en sonde, så kanskje de har tatt til fornuften og heller fokuserer på at du skal få en verdig smertefri død fremfor et liv jeg er sikker på at du ikke ønsket deg.

Selv om de sa du ikke forstod noe så er jeg helt sikker på at vi fikk en kontakt. Selv i det slørete blikket ditt så føler jeg at ditt blikk møtte mitt. Du hadde milde gode øyne.

Jeg håper du snart får slippe lidelsene dine <3

 

Jeg skulle ønske jeg hadde diktet opp denne historien, men det har jeg ikke. Dette er ting som ofte skjer i helsevesenet :/ Folk må lære seg at døden er en naturlig del av livet, og at vi ikke for en hver pris skal holde liv i folk som ikke har noen mulighet til å bli friske igjen. Hør på hva legene har å si! De er nemlig ikke ute etter å ta livet av noen, og det ikke sånn at man ikke behandler folk fordi de er gamle.

 

Rå sjokoladetrøfler

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag så langt:) Jeg var opp med frøken fryd i 06.30 tiden, og da hun reiste i barnehagen la jeg meg ned for å ta en powernap:) Har hatt noen kunder i klinikken nå, og om en times tid så skal jeg reise på kveldsvakt på sykehuset, men før det skal jeg dele en oppskrift med dere:)

RÅ SJOKOLADETRØFLER (sunne) :)

Du trenger

2 SS rå kakao

1 dl havregryn

50 gram dadler (uten stein)

5 SS vann

1 vaniljestang (frøene)

Kokos

1/2 ts fiberhuskSlik gjør du

Legg dadlene i vann i 20 min. Kutt dem deretter opp i småbiter. Bruk omtrent 5 SS av vannet fra dadlene og ha alle ingrediensene i en foodprosessor. Kjør til det blir en jevn masse uten klumper. Om du ikke har en foodprosessor kan du knuse havregrynet i en pose og blande ingrediensene veldig godt sammen. La deigen hvile, og ha i mer vann og deigen er for tykk.

Form små kuler. Dypp hendene i vann for at de ikke skal feste seg. Det blir ca 15 trøfler.

Rull trøflene i kokos til de er helt dekket og la de stå i kjøleskapet i 30 min før de nytes :)

Ha en fin dag videre:)

Fin som gravid :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg fikk sove helt til 10 i dag så jeg føler meg superenergisk :) Jeg har faktisk hatt en dag hvor jeg bare har tren, ligget et par timer i solen, vært hos kiropraktor og kost meg med frøkna mi :) Veldig avslappende med en dag uten noe jeg må. Skal sette meg ned med regnskapet for juni nå, men det er ryddig i utgangspunktet så det går fort:)

Shopping er ikke på agendaen min om dagen da jeg befinner meg i fasen "buksene går fortsatt på, men jeg ser litt feit ut over magen". Det er mye finere så når man får mer kul på magen, for nå kan se ut som om det er alt for mye mat som er årsaken til min oppblåste mage.

Ser ikke poenget med å kjøpe designklær til min gravide kropp da klærne maks skal brukes 1 år til før jeg gir bort det jeg har. Dette blir siste svangerskapet mitt, så skal ikke ta helt av på shoppingen, og det gjorde jeg ikke sist heller, men da kjøpte jeg masse som ikke passet fordi jeg gledet meg til å bruke det etter fødsel, men de kiloene forsvant jo ikke i det ungen kom ut akkurat, og ammingen begrenset også hva jeg kunne ha på, så dropper det denne gangen:)

Asos har mye lekkert til gravide, og noen av disse kjolene skal definitivt bli mine:) Ingen grunn til å kle seg som en slabbedask selv om man er gravid. Jeg har en del hverdagsklær fra forrige svangerskap som skal finnes frem i løpet av uka. Orker ikke klær som strammer over magen, og det finnes faktisk masse fint mammatøy til en rimelig penge :)

Litt inspirasjon
Ha en fin kveld :)

Kiehl's skrubb (ansikt) - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg våknet klokken 05, og var lys våken av en eller annen merkelig grunn. Klokken ringte 05.30 og da bar det av sted for å jobbe dagvakt på sykehuset. Kom hjem i halv fem tiden og da var det så vidt jeg fikk spist litt taco før det var 3 kunder på rappen i klinikken. Pleier vanligvis aldri å jobbe etter dagvakt, men denne uken har jeg vært nødt til det på grunn av stor pågang.

Nå driver jeg og sliter med å legge frøken fryd. Hun har begynt å åpne dører så hun er rimelig kjapt ute av sengen og ut av rommet når man går ut derfra. Må bare smøre oss med tålmodighet og følge henne inn igjen 1450 ganger. Blir drittlei, men holder ut. Syns jo litt synd på henne, men samtidig så må man jo oppdra barna sine for om skulle ha fått det som hun ville alltid ville hun nok ha blitt rimelig ufordragelig :O

Før jeg tar kvelden i dag så blir det en omtale av denne skrubben fra Kiehl's som jeg kjøpte i Spania

Hva sier produsenten?

This formula affords an immediate skin-smoothing effect and with regular, tri-weekly use, helps to visibly minimize discolorations and small marks on face, hands and décolleté. Over time, the look of facial lines is reduced and skin texture is significantly smoother and clearer, while the appearance of pore size is diminished. As skin is re-texturized, the formula helps to facilitate the absorption of topical skin treatments to maximize their efficacy

Ingredienser:

Aqua / Water, Alumina, Paraffinum Liquidum / Mineral Oil, Glycerin, Dimethicone, Butyrospermum Parkii / Shea Butter, Peg-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Solum Diatomeae / Diatomaceous Earth, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Phenoxy

 Dette var noe jeg kjøpte i desperasjon over at huden ble så fet og nuppete av all solingen, så ville ha noe for å rense skikkelig godt. Valget falt på denne da det virket som det beste alternativet i den enorme jungelen av produkter det var inne på senteret:)

Kiehl's er et merke jeg har hørt mye positivt om, men dessverre så ble jeg ikke kjempeimponert over denne skrubben. Den inneholder grove korn, og etter min mening er dette alt for grovt til å skrubbe et ansikt med. På kroppen hadde det fungert helt supert, men i ansiktet er jeg skeptisk. Brukte selv bare en liten mengde og skrubbet ikke hardt. Huden føltes helt ok og ren etterpå, men når jeg leser ingredienslisten (burde kanskje ha gjort det i butikken), så blir jeg enda mindre imponert da den inneholder masse billige fyllstoffer som alkohol, glyserin og mineralolje. Inneholder også aluminium, og det kan jeg ikke forstå hvorfor de vil ha i en skrubb.

Bruker denne på kroppen, men ikke mer i ansiktet. Prisen ligger på rundt 350 kr så den er ikke akkurat rimelig :P

Ha en fin kveld:)

Skulle så gjerne..

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Her gikk alarmen, det vil si Victoria, av i 06 tiden så da var det bare å komme seg opp. Spiste frokost og lekte litt med henne før Sheena leverte henne i barnehagen. Jeg var både trøtt og kvalm så måtte legge meg litt nedpå før første kunde i klinikken. Fikk så klart ikke sove, men slappet i det minste av 1 time så tok jeg meg en liten løpetur. Skulle gjerne ha spurtet en mil på 40 min, men det ble heller kombinert powerwalk og småjogging for jeg fikk så hold :/ Løpeformen min er virkelig bedriten, men gir meg i det minste litt cred for at jeg prøver:)


Klinikken har vært stappfull, og vi har også hatt besøk av en journalist her i dag som har intervjuet oss angående au pair ordningen. Kommer på trykk om et par dager:) Etter at frøkna la seg har jeg hatt 2 kunder så nå har jeg endelig fått satt meg ned for dagen. Jeg er kjempesliten, og selv om det er flere ting jeg gjerne skulle og burde ha gjort (rydding i skaper, vaske kjøkkenskap innvendig/utvendig, gjort regnskap etc) så orker jeg bare ikke nå. Jeg må legge meg for i morgen er det dagvakt på sykehuset, og jeg har full klinikk etter jeg kommer hjem, ergo jeg må være uthvilt.

Kjenner at jeg er ekstra sliten på grunn av svangerskapet så ting som ikke haster eller må gjøres det må jeg la ligge. Må prioritere helsen min og den lille babyen i magen :)

Ha en fin kveld :)

Jax <3Trøtt.......

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en god helg. Jeg kan dessverre ikke si det samme da jeg er helt utkjørt etter arbeidshelg! Hadde et håp om at en helg midt i Juli skulle gå rolig for seg, men der tok jeg feil. Pasienter i korridor, dårlige pasienter, tunge pasienter, lekkasjer av diverse kroppsvæsker, sommervikarer +++  

Jeg fikk også kun sovet 4 timer i natt da jeg gikk fra kveldsvakt i går til dagvakt i dag, og klokken 04 i natt våknet jeg av at mannen snorket som et godstog. Hadde vi hatt et gjesterom hadde jeg rømt dit for han snorket i ett kjør selv om han ble hyppig vekt! Natt til i går ble det også veldig lite søvn siden Victoria våknet flere ganger i løpet av natten, og startet den klokken 06. Kjipt, for nå har hun vært inne i en god periode lenge, og jeg har "vent" meg til å sove natten i gjennom.Ikke nok med det lite søvn, så er jeg nå litt småkvalm på morgenen. Da hjelper det ikke at dagen starter med stomiskift (pose på magen/utlagt tarm), stell av en som ikke har fått godt nok stell av hjemmetjenesten (usj, hva med å dra ned forhuden når man tar nedentil stell??) og en som har bæsjet over hele seg... Vanligvis så tåler jeg alt av lukter og oppgaver som hører med når man jobber på en mage/tarm kirurgisk post, men i dag måtte jeg faktisk ta meg en tablett mot kvalme i mellom slagene. Luftet godt inne hos pasientene også for å si det sånn :P Et stress uten like, og jeg kjenner det verker i ryggen etter flere tunge løft. Ikke misforstå meg, for jeg elsker jobben som sykepleier, men når man er i mangel på søvn og er morgenkvalm så er det ikke like morsomt :P

Dette svangerskapet skal jeg be om å bli henvist manuellterapeut tidlig for å forebygge bekkenløsning/ryggplager sånn at jeg slipper å bli sykemeldt fra sykehuset. Sist så orket jeg ikke mer til uke 30 da bekkenløsningen ble veldig ille. Kunne nesten ikke gå fra parkeringshuset og inn på sykehuset. Ikke fikk jeg noe tilrettelegging heller, så da måtte jeg kaste inn håndkleet. Denne gangen kommer jeg nok til å være litt mer streng i forhold til dette med tilrettelegging, og jeg kommer nok tidlig til å slutte å jobbe i helgene da vi alltid er få på jobb og det ofte er tunge pasienter som trenger løft. Skal være flinkere til å ta vare på meg selv denne gangen.

Nå skal jeg kose meg med en kopp te også skal jeg faktisk legge meg. Er helt utkjørt, og er glad jeg ikke skal på jobb før kl 11 i morgen. Da er det klinikken hele dagen, men det er definitivt mindre slitsomt enn en vakt på sykehuset.

Ha en fin kveld:)

ACDC :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her var frøkna flink og sov hele natten frem til 07, men gjett hvem som våknet 05?? Er det mulig :O Jeg som er så trøtt!! Sliter seriøst med sovingen om dagen. Husker jeg var trøtt sist svangerskap, men da mener jeg å huske at jeg i det minste fikk sove :)

Jeg har både fått trent og jobbet i dag og nå skal jeg kose meg noen timer med frøkna før jeg og Kim skal reise på ACDC konsert :) Det blir gøy, og det er fantastisk at det er så fint vær :)

Ha en flott fredag videre :)

Clinicare block silky cream spf 30 - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet dagen grytidlig da en liten frøken kom løpende inn på soverommet kl 04!!! La henne tilbake i sengen sin, skiftet bleie og gav henne en melk. 40 min senere kommer hun løpende igjen... Jeg rakk selvfølgelig ikke å sovne for det var snorkeorkester inne på rommet. Samme prosedyre gjentas, men da klokken er 05.30 skjønner jeg at håpet om at hun skal sovne igjen er ute. Ungen er lys våken :O Står opp i halvsvima og finner frem frokost. Ungen vil selvfølgelig ikke ha! Ser litt på barnetv og heldigvis sitter hun rolig. Ser at hun er trøtt, så hvorfor hun ikke vil sove er et mysterie.. Jeg vil i hvert fall veldig gjerne sove så vekker mannen kl 07 så han tar over, og jeg kryper  opp i sengen for noen timer igjen.. Heldigvis fikk jeg et par timer på øyet for det var opp for å jobbe i klinikken.

Det har vært full fart i hele dag, og nå sliter vi med å få lagt henne. Stuptrøtt, men vil ikke sove :P Vi har også gått til innkjøp av en diger trampoline i dag så den har allerede blitt hoppet på før leggetid. Ungen blir gjennomsvett :P

Kjenner det blir tidlig kvelden for min del i dag, men først en omtale av Clinicare sin solkrem som jeg brukte når vi var på ferie :)

Hva sier produsenten?

Beskytter huden mot skadelige miljø og ultrafiolette stråler fordi den har fremragende ultrafiolett blokkerings effekt og hudbeskyttelses effekt. Egner seg til alle hudtyper, også sensitiv hud, forsyner huden med vegetabilske ekstrakter, næringsstoffer og tilstrekkelig fuktighet. Teksturen blir myk som silke.

Hovedingredienser: Ultrafine particle TiO2, gold and silver extracts, Portulaca extract, Schizophyllum commune hypha culture solution, Allatoin, Rosehip oil, Sheabutter, Vitamin-E, Natural vegetable complexes.Lover den det den holder?

Vel, jeg brukte denne hver eneste dag, flere ganger om dagen, og jeg ble ikke solbrent :) Den påstår den skal holde i 13 timer, men skal du være ute i solen så må du absolutt smøre deg ofte. En gang om morgenen holder IKKE!

Det jeg var mest spent på med denne var om den gav meg kviser. Jeg får ofte kviser av solkrem, og det fikk jeg denne gangen også, dog ikke så ille som jeg ofte får. Lukten er god, og kremen er superdrøy i bruk. Solkrem er ikke noe man skal "spare" på, men denne trenger du virkelig ikke mye av for å dekke hele ansiktet og halsen. Jeg brukte den også på brystet, og selv etter 3 uker så er det masse igjen av den.  Av det jeg har prøvd av solkremer til ansikt hittil så leder denne definitivt :)

Pris: 299kr

Ha en fin kveld :)

God morgen <3

Fridag :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har hatt en aldeles herlig dag <3 Fikk sove helt til 09, trente en time, spiste lunsj med venninnen min Annie og etter det hentet jeg frøkna i barnehagen:) Så har vi kost oss masse og har hatt besøk av min venninne Andrea:) En veldig deilig og avslappende dag helt uten jobb. Ikke det at jeg ikke liker å jobbe, men en fridag i uka trenger jeg noen ganger:) Vi har planer om et kinobesøk i kveld, og det blir kos <3

Kimono kjøpt i Spania. Uhyre upraktisk med de frynsene på ermene. Har hengt meg opp i alt mulig i dag :/

Et av helgens IKEA prosjekter. Et mareritt å montere. Skal kjøpe nye knotter så blir dette babyen sin kommode når h*n kommer :)

Et annet av IKEA prosjektene. Denne var definitiv lettere å montere :) Jeg har laget en egen bryllupshylle selv om det er 3 år siden vi giftet oss snart:) Liker å bli minnet på den dagen hver dag <3

Ny hårkur fra Alterna. Håret mitt trenger litt pleie etter mye sol så håper denne gjør susen:)

Ha en super kveld :)

Folk som misbruker au pairene sine...

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har jobbet sent i dag også har vi hatt besøk av en venninne av Sheena, så har først satt meg ned nå:) Som noen av dere sikkert har fått med dere så har vi en au pair (Sheena), og det har vi hatt siden i fjor høst. Jeg har blitt veldig glad i henne, og ser på henne som en del av familien. Hun hjelper oss masse, men ikke mer enn det som er lovlig selvfølgelig.

Dessverre så er det de som blir misbrukt på det groveste av vertsfamiliene sine, og det blir dessverre venninnen som var på besøk hos oss i kveld. Jeg har tidligere hjulpet en av Sheena sine venninner med å finne en ny familie da den vertsfamilien hun hadde behandlet henne som om hun skulle være deres personlige slave 24/7. De dro til og med fra henne i flere dager og etterlot henne med 4 ville barn, hvor av den ene har en alvorlig diagnose som gjør at h*n trenger spesielt tilsyn. Sånn gjør man bare ikke, og jeg fant heldigvis en ny kjempefin familie etter kort tid.Illustrasjonsbilde lånt fra Google i forbindelse med en sak om ei jente fra Øst Europa som ble misbrukt i England.

Nå kan det se ut som om jeg må hjelpe hennes nye venninne også. Vertsfamilien hennes har laget helt merkelige regler og hun jobber fra tidlig morgen til sent på kveld hver eneste dag. Hun har ikke noe privatliv, og selv når hun har "frikveld" så banker de ofte på døren hennes og ber henne sitte barnevakt fordi at de skal bort. Hun får heller ikke lov til å ha besøk av venner! Helst skal hun ikke ha så mye venner heller!!

Det er veldig mye annet hun har fortalt meg, men skal ikke legge ut hele historien her nå. Jeg har rådet henne til å snakke med familien og gi beskjed om at hvis de ikke følger reglene så finner hun seg en ny familie. Jeg har tilbudt henne å flytte inn her, og vil hjelpe henne med en ny familie om de ikke skjerper seg. Dessverre har jeg liten tro på at de vil endre seg seg ut i fra hva jeg har hørt her i kveld, så om noen kjenner noen eller selv vil ha en kjempesøt og snill jente hos seg som aupair så blir jeg glad for om dere kan sende meg en mail på lipe27@hotmail.com. Jeg er helt sikker på at dette er en veldig fin jente som gjerne vil jobbe og hjelpe til, men hun skal selvfølgelig ikke jobbe døgnet rundt stakkar :/ Har du spørsmål om au pair ordningen og reglene rundt dette så svarer jeg gjerne :)

Ha en fin kveld:)

 

Ps: Del gjerne dette innlegget sånn at det når flest mulig potensielle vertsfamilier :)

Microinjector på min hud:)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg har pause nå for å hente Victoria, og skal være med henne før hun legger seg :) Etter det skal jeg som vanlig ut i klinikken og jobbe igjen :) Småtrøtt i dag siden frøkna våknet masse i dag, men fikk sove litt på morgenen så føler meg ikke så aller verst:)

I går kveld gjorde jeg en microinjector behandling på meg selv, og i dag er jeg rimelig rød i ansiktet. På bildene under har jeg på litt Foundation for å dekke over den verste rødheten. Vil jo ikke skremme kundene heller:) Grunnen til at jeg selv tok denne behandlingen er arr på hakepartiet, kinn og en rynke på halsen som irriterer. Har også noen lyse strekkmerker på innside lår og hofter/utside lår som jeg vil bli kvitt.

En kunde ble faktisk kvitt strekkmerkene sine på bare 1 behandling, så jeg er spent på hvordan effekt dette vil ha på meg:) Har ingen forhåpninger om at det vil holde med kun 1 behandling, men strekkmerkene våre er ganske like så det er lov å håpe. Må presisere at kraftige strekkmerker trenger mange behandlinger for å bli borte, minst 5-7 behandlinger må man regne med dessverre :/

Microinjector og microneedling fungerer på samme måte, men jeg foretrekker å jobbe med maskin fremfor rull. Kommer mye bedre til og man kan justere nålelengde og fart etter hvor man jobber.

 

En annen ting jeg bare må skrive litt om er disse hjemmerullene som folk kjøper. Noen kjøper til og med ruller med dype nåler på ebay, og det skremmer meg at folk holder på med sånne behandlinger hjemme. De du kan kjøpe lovlig i Norge har ikke så alt for lang nålelengde, men det uansett ekstremt uhygienisk å bruke samme rull flere ganger. Det er mange bakterier i huden, og disse blir du ikke kvitt med litt desinfeksjonsspray som følger med disse produktene. En annen ting er jeg har sett at flere reklamerer med at slike behandlinger hjelper mot akne. Har du masse kviser må du for all del ikke gjøre en microneedling behandling da du drar "gørra" rundt i hele ansiktet og risikerer å gjøre problemet enda verre!

Enda merkeligere er det at de skriver at man skal gjøre dette hver eneste dag. Det henger ikke på greip da huden bruker rundt 4 uker på å fornye seg. Det blir med andre ord helt meningsløst å "rulle" ansikt og kropp hver eneste dag.

Dessuten blir nålene sløve.Her har du et eksempel på hvordan en vanlig nål ser ut i mikroskop etter bruk. Det sier seg selv at slike typer produkter kun skal brukes en gang!Enkelte ting skal man gjøre hos profesjonelle selv om det selvfølgelig koster litt mer.

En behandling med microinjector i min klinikk koster 1500kr første gang og 1200kr andre gang, men da får du resultater også:) Jeg bruker selvfølgelig sterile engangsnålehoder, du får bedøvelse og huden blir godt renset med klorhexidin først.

Ha en fin dag videre:)

 

Glominerals suede matte stick - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin søndag:) Jeg lå helt til kl 10 i dag og jeg har brukt dagen på trening og montering av den siste IKEA kommoden. Har de siste dagene nå skrudd  2 store ikea kommoder + en bokhylle så høyrearmen er sliten:P Det blir lenge til neste besøk der kjenner jeg.

Dro til mine foreldre i 15 tiden for å spise middag og hente frøkna. Hun hadde vært en engel og hadde faktisk sovet nesten til 10 i dag hun også. Typisk det når hun sover borte:)

Frøkna er nettopp lagt og Kim har nettopp kommet hjem fra hyttetur, så nå skal vi bare slappe av og kose oss resten av kvelden <3

Først en omtale av Glominerals sin suede matte stick:

Hva sier produsenten?

"Suede Matte Stick er en ny type leppestift i et høyt og slankt design. Selve sticken har en matt tekstur og kraftig farge, som gir en langvarig, intens farge med en fløyelsaktig kremet finish. Beriket med antioksidantene Vitamin C og E, samt fuktighetsgivende mangoolje og sheasmør for nærende beskyttelse.

Brukes alene eller som en matt base under gloss, for en langvarig holdbarhet med mer glans. Den glir lett på huden og etterlater en jevn, og semi-matt farge. Et snev av peppermynte gir en frisk duft og en kjølig følelse, som åpner sansene og nærer leppene."Jeg kjøpte min i fargen pinup, og jeg hadde håpet den skulle være litt mer oransj enn det den er. Den er kraftig rød, litt for rød etter min smak, men den er fresh:) Leppestiften er som det ligger i navnet veldig matt, og jeg trives best med litt mer glans på leppene. Denne syns jeg det er litt vanskelig å legge pent på mine lepper da den ikke er like "myk" som jeg liker å jobbe med. Det kan selvfølgelig ha noe med den veldig knalle fargen å gjøre også. Litt lettere å "søle" litt uten at det syns med mer nøytrale farger :)

Holdbarheten er det ikke noe å si på, og den tørker heller ikke ut leppene :)

Vurderer å kjøpe en mer nøytral variant sånn at jeg får brukt den til hverdags for å teste den litt bedre:)

Pris 229 kr på blivakker

Ha en fin kveld:)

Ikea...

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det gått i ett kjør hele dagen, men nå koser jeg meg i sofaen :) Jeg kjøpte litt ikea her om dagen og det monterte jeg i går kveld. Det var et helvetes slit som vanlig, men fikk det i det minste til :) Kjenner det godt i kroppen i dag, men kom meg på trening i dag tidlig uansett :) Leverte frøkna hos mamma og pappa i 15 tiden og etter det var rett rett på skeidar for å kjøpe kommode til soverommet vårt også dro jeg til ikea for å kjøpe kommode til walk in closetet mitt :) Siden frøkna sover borte i natt vurderer jeg å jobbe med den utover kvelden :)

Kommoden fra Skeidar :) Pynteting kjøpte jeg på confetti:)

Kjøpte bokhylle som skal bli skohylle :)

Kommoden til Kim sitt walk in closet. Et sant mareritt å montere :/

Mamma har funnet frem min gamle dukkevogn. Victoria insisterte på å ligge i :)

<3

Ha en fin kveld :)

Quinoagrøt med vanilje og mandel

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg jobbet "bare" til 17.30 i dag så nå er frøkna i seng, og jeg er glad jeg ikke skal så mye mer i kveld. Denne uken har jeg jobbet hver eneste kveld etter at hun har lagt seg så nå er det deilig at jeg ikke må ut i klinikken igjen:) Denne uka har det vært så sinnsykt mye og gjøre, og jeg tar helgen med god samvittighet nå :) Skal få til kvalitetstid med meg selv, med frøkna og med min venninne Lene:)

Jeg har faktisk tenkt til å utføre en microinjectorbehandling på meg selv i kveld. Hadde nemlig en kunde i går som var så glad for hun hadde blitt kvitt strekkmerkene sine (lyse og ikke veldig store) på kun 1 behandling. Det er helt fantastisk, og siden hennes strekkmerker ligner de jeg har på hofter og lår så må jeg prøve jeg også. Går selvfølgelig over ansiktet mitt også da jeg har noen små arr jeg gjerne vil bli kvitt også.

Deler en oppskrift med dere i dag, og det er quinoagrøt som står på menyen:)

Du trenger:

- 2 dl mandelmelk

- 1 kokt quinoa

- 1 dl mandelmasse

- 4 ss chiafrø

- 2 ss lønnesirup

- 1/4 ts mandelekstrakt

- 1/2 ts vaniljeekstrakt

- Smaksett med stevia

- Pynt med kuttede mandler

 Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i et syltetøyglass og la det stå i kjøleskapet over natten. Helt nydelig til frokost <3

Ha en fin kveld :)

NeoStrata bio hydrating nattkrem - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag :) Jeg har nettopp landet i sofaen etter en lang dag :) Startet dagen klokken 07, leverte i barnehagen klokken 09, jobbet til 12, var i møte frem til 14, hentet i barnehagen og lekte med frøkna frem til leggetid og etter det gikk jeg ut i klinikken og jobbet til klokken 21.

Etter det har jeg faktisk vært ute og løpt!!! Det var tungt og jeg klarte nesten ikke puste i perioder, men jeg klarte i det minste å løpe 5 km i strekk uten pause, og for meg som er i så ræva løpeform så er faktisk ikke det så verst. Jeg skal bli i god løpeform og jeg skal lære meg å like og løpe :) Jeg hater det intenst nå for jeg syns det er så slitsomt, men jeg har troen på at jeg skal få det til. Graviditeten blir forhåpentligvis ingen hindring.

Nå har jeg nettopp fått i meg litt kveldsmat og skal snart finne senga og se en episode av "The honourable woman" så sover jeg forhåpentligvis godt i natt, men først en omtale av nattkremen som er beregnet for tørr akneutsatt hud fra NeoStrata

Hva sier produsenten?

"Intensiv fuktighetsgivende nattkrem som gjenopp- bygger hudens struktur og minimerer fine linjer og rynker takket være en høy andel PHA. Svært effektiv på akneutsatt hud som har blitt fuktfattig etter bruk av uttørkende produkter. Også egnet ved rosacea og atopiske problemer."Nå har aldri jeg hatt alvorlig akne, og har heller ikke eksem eller rosacea, men huden min er fet, og den har i perioder av livet også vært fuktfattig fordi jeg har brukt mye feil produkter opp gjennom årene. Jeg prøvde denne av ren nysgjerrighet da jeg ofte opplever at huden min blir tørr i overgangen til sommeren, og nå har jeg fått testet denne lenge nok til å si min mening. Kremen er drøy i bruk og den er luktfri. Glinser veldig på huden så dette er definitivt ingen dagkrem :)

Dette er en fet krem, det føles nesten ut som om det er vaselin i den, og det gir meg angst for at den skal tette porene mine og gi meg urenheter og nupper. Det gjør den heldigvis ikke, og huden min er ikke så verst nå selv etter 3 uker i sola med heftig bruk av tykk solkrem på dagen. Litt kviser fikk jeg med en gang vi dro på ferie, men det er fordi jeg tror huden min reagerte litt på minipilleslutt + at den plutselig fikk masse sol. Solkrem er også med på å tette litt så det er ikke rart mange opplever at huden er litt i ubalanse når man soler seg. Høy spf skal man bruke uansett hvis ikke så tørker huden din helt ut og du får pigmentflekker og dype rynker. "Dessverre" så syns ikke skadene før lenge etterpå, så det er mange som sier at de ikke har solskader så de bare kjører på. De kommer til å angre.

Over til det jeg egentlig skulle skrive om, nemlig kremen, og det er at dette er en super krem som absolutt passer til de med tørr og fuktfattig hud. Mange som har akne bruker alt for uttørkende produkter og sitter igjen med store arr og en hud som både er fet og fuktfattig, rett og slett stram i maska, men med urenheter. Denne kan virkelig anbefales for de som har slik hud, men for meg tror jeg at jeg skal gå over til en litt letter variant når denne er tom da huden min ikke trenger så mye pleie nå :)

Ha en fin kveld :)

Nytt for testing :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en bra dag :) Jeg har nettopp satt meg ned etter en lang dag i klinikken. Veldig hyggelig å komme tilbake på jobb :) I går klarte ikke hjernen min stort annet enn å tenke "jeg er gravid, jeg er gravid, jeg er gravid", men nå har jeg roet meg litt ned på det. Selv om vi prøvde så hadde jeg aldri trodd at det skulle gå så fort, og jeg kjenner virkelig nå på hvor heldige vi er. Det er mange som sliter med å bli gravide, og jeg kan ikke en gang tenke meg hvor tøft det må være :/

Jeg tenker allerede mye på babyen i magen selv om den er bittebitteliten enda. Hva slags kjønn blir det, hvem kommer h*n til å ligne på, hvordan blir svangerskapet og fødsel. Masse ting jeg ikke får gjort noen ting med, men som allikevel opptar meg. Gleder meg til ultralyd og til å kjenne de første sparkene. Jeg har ingen planer om flere enn 2 barn så om alt går bra så blir dette siste gangen jeg går gravid, og det er faktisk en litt rar følelse, og det gjør kanskje at jeg greier å nyte svangerskapet mer enn jeg gjorde sist:)

Jeg shoppet litt på taxfree i Malaga for å bruke opp litt euro, så nå skal highlight og mascara fra YSL testes + neglelakker fra OPI. Jeg har hatt touch eclat en gang i tiden, men det er så lenge siden at jeg ikke visste hva jeg skulle bruke den til, så kan ikke huske hva jeg syns om den heller:)

Til meg fordi jeg fortjener det :)

Kim har reist på guttetur så jeg skal kose meg med et blad, litt egenpleie og en episode av "The honourable woman". Så første episode da jeg trente i dag tidlig, og den fenget meg veldig så gleder meg til å følge den serien. Maggie Gyllenhall er en utrolig dyktig skuespiller!

Ha en fin kveld videre:)

Gravid <3

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg våknet grytidlig av meg selv i dag. Måtte så klart tisse, og uansett om jeg snudde og vred meg så gikk altså ikke den tissetrengtheten over. Visste at jeg da ikke fikk sove mer siden det lå en graviditetstest ved siden av doen, og siden den vil ha morgenurin måtte jeg jo bare selv om klokken så vidt var passert 06. En liten stund så tenkte jeg at jeg bare kunne tisse på den og la den ligge der til jeg stod opp litt senere, men innen jeg hadde vasket hendene ferdig så blinket det "gravid" i displayet. Gikk inn på soverommet, og måtte selvfølgelig dele nyheten med den sovende mannen som svarte "åja" før han faktisk våknet opp noen minutter senere og var litt mer entusiastisk :)  Kunne bare glemme å få sove igjen da:)

Det er som dere forstår veldig tidlig, og termin er ikke før i midten av mars. Mange vil sikkert lure på hvorfor jeg deler det så tidlig i og med at de 3 første månedene er det mest risiko for spontanabort, men om det skulle skje, så får jeg heller fortelle om det da. Krysser selvfølgelig fingrene for at alt er bra og at jeg får et fint svangerskap. Har foreløpig ikke merket noe som helst annet enn at jeg må på do litt oftere og kanskje er jeg en smule trøttere som jeg var sist også:)

 

Den blivende storesøsteren :) Ser at vi må øve litt på dette med bæring av baby :P


Hadde et blondt omtåket øyeblikk i dag da jeg skulle fylle diesel på bilen. Fylte bensin i stedet!! Heldigvis så jeg det midt i tankingen og panikken tok meg et øyeblikk. Ringte mannen som ba meg ringe verksted, men så fant jeg ut at jeg skulle ringe min eks-samboer i stedet, og han var så utrolig snill at han kom å hjalp meg og fikset alt sammen :) Ingen katastrofe skjedd altså, men pinlig å være så susete:)

Nå skal jeg ut for å jobbe litt i klinikken igjen så får dere ha en fin kveld :)

Snart slutt på dette..

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg fikk sove helt til halv elleve i dag siden Kim stod opp med frøkna :) Føler meg veldig uthvilt, og det er godt :) En annen ting som er veldig godt er at vi bestilte nye flybilletter i går kveld for å slippe å reise så tidlig! Norwegian satte plutselig ned prisene så da måtte vi bare slå til. Flyet går i tre tiden i stedet for klokken syv så da får vi en ganske normal dag i morgen :)

Gleder meg til å komme i gang med sunt kosthold og regelmessig trening igjen nå, her har det vært alt for slapt! Hadde med 2 sett treningstøy + joggesko, men det har dessverre blitt mye mindre brukt enn hva jeg hadde ambisjoner om:/

Her går det mye i pizza, og det blir gjerne en øl eller et par glass vin i løpet av dagen, og det er ikke spesielt heldig for figuren :P

Nå skal vi ut å spise så skal vi få pakket litt :)

Ha en fin kveld :)

Nest siste kvelden :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra dag :) Victoria sov mirakuløst nok til halv ti i dag tidlig, og det passet bra siden det ble litt sent for oss i går kveld. Vi hadde det veldig hyggelig sammen med paret som eier leiligheten vi leier, og plutselig var klokken 01. Drakk ikke så mye så formen min har vært grei, men Kim stakkar stod ikke opp før nærmere 12:P

Det ble naturlig nok ingen dupp på frøkna siden hun sov så lenge, men da klokken begynte å nærme seg 19 så var det ikke så mye futt igjen for å si det mildt :)

Jeg og Kim har vært i St.Pedro en tur nå for å kjøpe Pizza, og vi skal kun kose oss i sofaen resten av kvelden :) I morgen blir det pakking før vi vender nesa hjemover grytidlig mandag morgen. Kan ikke si jeg gleder meg til å stå opp kl 02.30, men det får gå. Anger som f*** på at jeg booket fly så tidlig :(

En liten frøken som skulle herme litt etter mamma i dag :) Lå ikke lenge, men var veldig morsom der hun lå og "leste" :)

Ha en fin kveld :)

Følg SkinClinic på instagram !:)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg sov dårlig i natt fordi mannen snorket som et godstog og Victoria sov veldig urolig. Var oppe og la på henne dyna sikkert 5 ganger, og når jeg nesten hadde sovnet igjen så snorket mannen ekstra høyt eller Victoria snakket i søvne. Ingen underdrivelse å si at jeg er sliten i dag :/

Vi har ikke gjort så mye i dag egentlig, og det har faktisk vært overskyet også i dag utrolig nok. Det gjør meg ingenting altså, har fått nok sol på kroppen :) Frøkna sov selvfølgelig bare en 15 min dupp i dag så hun ble rimelig sliten nå på slutten av ettermiddagen så hun er allerede i seng. Synger riktignok i senga nå hører jeg, men regner med at hun sovner om ikke lenge :)

Ellers så har jeg endelig fått laget instagram til klinikken så jeg blir glad for følgere :) Det er ikke så mange innlegg der foreløpig, men lover å være flink til å oppdatere med før og etterbilder. Dere som ikke allerede gjør det må gjerne følge min private instagram også som er: lindakristinetaraldsen

Vi skal ut på middag med de som eier leiligheten vi bor i snart så nå må jeg fikse meg opp litt :)

Sol, litt shopping og massasje :)

Hei fininger :)

 Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har nettopp fått lagt frøkna etter å ha tilbragt ettermiddagen på et kjøpesenter (La Canada) rett utenfor Marbella. Formiddagen brukte vi på bassengkanten og på terrassen:) Det begynner virkelig å nærme seg hjemreise nå, og det er helt utrolig hvor fort dagene flyr! Kim har gått over gata her på massasje, og jeg har time snart jeg også. Elsker massasje, og hun dama som jobber rett ved her i vi bor er virkelig en dyktig massør! Var støl i 2 dager sist jeg var der:)

Ellers så er det salg i alle butikker her i Spania nå, så vi gjorde noen kupp i dag :) Vi fikk alle sammen litt nytt før vi satte oss ned og spiste pizza før hjemreisen.

Er ikke noe å si på stilen :)

Jeg var så heldig å få dette av mannen min på tirsdag <3 Har ønsket meg begge deler lenge :) Snille mannen min <3

Ha en fin kveld :)

The Balm nudetude skyggepalett - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en bra dag :) Dagen her i huset startet i 08 tiden, og det har vært full fart frem til nå. Det vil si at frøkna fortsatt er våken og synger i senga si, men hun sovner nok snart :) Jeg har nettopp vært ute for å hente mat til meg og Sheena. Orket ikke dra ut i dag så da blir det en rolig kveld inne. Kim og Yngve er i Malaga og skal være der til i morgen så vi har jentekveld. Yngve reiser hjem til Norge i morgen, og tiden frem til vi skal hjem nå går veldig fort.

Det føles som om vi nettopp kom, så 3 uker er absolutt ikke for lenge å være i deilige Spania :)

Omtale i dag av skyggepaletten til The Balm - Nude tude.

Her har du 12 skygger i lekker innpakning. Har lest mange gode omtaler om denne, så var spent på om jeg ble like imponert :)

Jeg liker veldig godt fargeutvalget, her har du sminke til både hverdags og fest. Skyggen drysser minimalt og har god holdbarhet. Det eneste minuset med denne er at det er for mange skygger med skimmer i. Jeg savner en helt nøytral baseskygge uten skimmer i. Den gule nederst til venstre (snobby) blir dessverre for "glitrende" til hverdags og stand offish blir for rosa og glitrende for å bruke over hele øyelokket.

Skyggene er veldig godt pigmenterte og er enkle å jobbe med:) De det går mest av for meg er sassy som higligt, stubburn opp til globalen og sultry i globalen. Jeg bruker serious eller sleek for å lage eyeliner.

Anbefales :)

Pris: 399 kr på blivakker, men de har den på tilbud nå til 259 kr, 449kr hos coverbrands.

Ha en fin kveld :)

 

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017
FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits