DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

FnisFnisFnisFnisFnisFnisFnisFnisFnisFortsatt ferie :)

Hei på dere :)

Forsatt ikke fått wifi i orden så det blir så som så med blogginga :) Vi nyter late varme dager og storkoser oss selv om gran canaria er en smule harry :)

Ha en fin dag videre ;)

FnisFnisFnisFnisPå ferie <3

Hei på dere :)

Har ikke sluttet å blogge altså, men det har vært mye å gjøre :) Nå befinner jeg meg på Gran Canaria sammen med mannen og Victoria, og vi koser oss masse :)

Det er noe galt med wifi i leiligheten så kommer litt mer bilder og innlegg når det er fikset :)

Ha en flott kveld :)

FnisFnisFnisJanssen faceguard - omtale

Hei og god kveld til dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Det ble ikke noe Elixia i dag rett og slett fordi jeg har så mye å gjøre! Masse kunder og forberedelser til ferie så trening ble bortprioritert i dag, men kommer sterkere tilbake i morgen :) Frøkna har nettopp sovnet og jeg skal få i meg noe mat og lese litt mer om NeoStrata serien vi tester ut for tiden. Kundene er ikke bare opptatt av å fjerne rynker, men også av god hudpleie så jeg må pugge mer:)

Over til denne kremen som jeg kan litt mer om, nemlig Janssen sin face guard (til høyre på bildet).  Dette er en krem som kan blandes i din vanlige dagkrem (eller over eller under)

Aktive ingredienser:

Inorganic UVB filter: Micronized titanium dioxide; the minute particle size is not visible even when present in large quantities

Organic UVA/B broadband filter: Photostable triazine derivative absorbs UVA and UVB radiation without being destroyed itself

Organic UVA filter: Photostable UVA filter with minimal particle size and 3-fold effect: UV light is absorbed, scattered and additionally reflected

Konsistens: Rik uten å være veldig fet. Den legger seg heller ikke som et ekkelt lag heller.  Den gir heller ingen urenheter som solkremer noen ganger gjør :) Er det ikke faktor i dagkremen din kan jeg absolutt anbefale denne. Solfaktor bør du bruke året rundt uansett og gjerne faktor 30! Mange som tenker at man ikke blir brun da, men det stemmer ikke. Jeg har selv brukt faktor 30 i ansiktet hver dag i hele vår og sommer og har absolutt fått god farge:)

Denne kan bruke av alle hudtyper og hudtilstander:)

Pris: ca 350 krHa en fin kveld :)

 

FnisSunne frokostalternativer:)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin start på uka :) Vi startet med en økt på Elixia i dag, og vi hadde en kjempefin natt:) Frøkna sov fra 19.00-07.45, og var kun våken en gang for melk (og det var det Kim som tok seg av) :) Ellers i dag har vi kost oss med en trilletur og lekt litt. Har også fått jobbet en del i og med at vi nå har 20% avslag på Botox og Teosyal behandlinger i dag og i morgen:) Fikk en avbestilling i stad så har fortsatt et par ledige timer i morgen på Jesssheim, og Fredrikstad har også noe kapasitet:)

Tenkte dele noen sunne frokosttips med dere før jeg går ut i klinikken for dagens siste kunde:)

 

Speltgranola

Du trenger:

150 gr speltflak

150 gr lettkokte havregryn

80 gr mandler (hakket)

50 gr solsikkefrø

40 gr sesamfrø

1 1/2 malt kanel

60 ml ren lønnesirup

2 ss lysebrunt sukker/sukrin

2 ss vegetabilsk olje

2 ts vaniljeekstrakt

180 gr tørket frukt (du velger selv)
Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 150 grader. Ha speltflak, havregryn, mandler, solsikkefrø, sesamfrø og kanel i en stor bolle og rør sammen. Bre blandingen jevnt utover i en stor langpanne. Ha lønnesirup, sukker og olje i en liten kjele. Varm på middels varme og kok opp under omrøring i 2 min eller til sukkeret er oppløst. Rør inn vaniljen. Hell den varme sirupen over speltblandingen til alle ingrediensene er jevnt dekket. Stekes i 30-35 min til den er gyllen og sprø. Rør hvert 10. minutt. Ta pannen ut av ovnen, tilsett fruktblanding og rør sammen. Avkjøles før servering og kan oppbevares i en tett beholder :)

 

Hiver også med en deilig smoothieoppskrift i dag:)

Smoothie med chia

Du trenger

3,5 dl melk (elle soyamelk, havremelk etc)

130 gr yoghurt naturell

1 1/2 ss hvite chiafrø

1 mango, uten frø og skinn, i terninger

60 gr friske eller frosne bringebær

2 ss honning

Slik gjør du:

Kjør alt i en blender til blandingen er klar:)

 

Ha en super kveld :)
 

FnisHangover :/

Hei på dere og god kveld :)


Håper dere har hatt en fin dag :) Våknet 09.30 i dag med rimelig vondt i hodet.. Gikk ned for å hente paracet og drikke vann, men det hjalp ikke. Vi var ikke hjemme før nærmere 04 i natt og da var det tid for nattmat. Ergo ble det ikke så mye søvn og med en god dose alkohol i går så har ikke denne dagen vært min beste :/  Vi koste oss masse på vors og middag her i går, men utelivet var rimelig nedtur, så det gjør ikke noe om det blir 2 år til neste gang :) Ikke så mye kjentfolk ute, og alle er jo så unge, eventuelt så er det jeg som begynner å bli gammel :)

Hentet Victoria hos mamma og pappa i 14 tiden og etter det har det vært full fart med henne frem til hun sovnet nå.. Brukte så klart litt ekstra tid på å sovne når jeg er så slapp :/
 

 

Jeg er helt dø nå så skal bare hive i meg kinamat og legge meg. Krysser fingrene for at Victoria har like lyst som meg til å sove en hel natt :P

Ha en flott kveld :)


FnisBarnefri, sol og fest :)

Hei på dere:)

Håpe dere har hatt en fin dag med like mye sol som jeg har hatt :)

Frøkna var litt urolig i går kveld pga tenner, men sov heldigvis greit i natt:) Hadde kunde 11.30 også leverte jeg frøkna hos mine foreldre klokken 13:) Mannen har reist til Son på guttetur og jeg skal ha besøk av 2 venninner for å drikke vin og kose oss :)

En liten tur ut blir det nok også :) Etter at jeg leverte frøkna har jeg kost meg i sola og hatt litt egenpleie:) Kan ikke huske sist jeg var alene så lenge uten å jobbe så må ærlig innrømme at det har vært helt nydelig :) Savner selvfølgelig frøkna, men vet hun koser seg veldig hos mormor og morfar :)

Jeg skal nyte litt mer av sola før jentene kommer :) Ha en super lørdag :)

Fnis(Sponset video) Hvofor er vi damer så unnskyldende?

 Hei på dere og god fredag :)

 Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Her startet dagen med en unge som sov til 07.45 (kun våken 1 gang i natt, og det var bare i 3 min) :) Elsker det! Vi har vært en tur på Elixia og nå sover frøkna duppen sin :) Ingen store planer for dagen, men har noen kunder i dag, og det er selvfølgelig gøy :) Gleder meg masse til i morgen for da skal jeg ut på byen for første gangen siden før jeg ble gravid! Kommer sikkert til å angre på søndag, men det får vi ta da:)

 I dag har jeg et tema jeg syns er viktig på agendaen, nemlig damer:)

 Vi jenter er ofte (ikke alltid og alle selvfølgelig) unnskyldende og redde for å ta plass. Hvorfor er det sånn? Når jeg tenker over det har jeg tendenser til å unnskylde meg litt jeg også selv om jeg overhodet ikke er en jente som lar meg tråkke på :)

 Er dette noe vi er opplært til eller bare er vi sånn av natur? Jeg tror vi er oppdratt sånn selv om jeg alltid har blitt lært hjemme til å være sterk og selvstendig. Jeg anbefaler deg å se denne videoen så skjønner dere hva jeg mener:) Kanskje du ikke engang tenker over at du gjør det, men kanskje du blir litt mer bevisst på det når du ser videoen :)

 

 


 

 

Hva mener du? Er du litt sånn du også? Jeg syns vi skal slutte med det for det har egentlig ikke noe for seg annet enn at det kan oppfattes om at du legger deg under den du snakker til, og det kan selvfølgelig være nyttig noen ganger, men jeg tror det er viktig å være litt bevisst på det. Hvor ofte oppfører egentlig menn seg sånn? Jeg opplever ikke det i hvert fall, og jeg er sikker på at ingen oppfatter deg som uhøflig om du slutter å unnskylde deg heller, tvert i mot tror jeg det vil gi deg mer respekt, og det er noe alle kvinner fortjener :)

 

  Ha en superfin fredag og våg å ta litt mer plass :)

 

 Sponset innlegg

 

FnisFnisJa, vær så snill!Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits