DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Syk på ferie...

Hei på dere:)

Long time no see. Timeplanen min har vært så stappa de siste månedene at jeg har følt meg småkvalt. Nå er jeg på ferie i Marbella (Spania), men har dessverre vært smådårlig hele ferien. Det begynte på søndag med "skurring" i halsen så på mandag dro jeg på apoteket og kjøpte en spray som visstnok skulle hjelpe. Det gjorde den dessverre ikke, så på torsdag hadde jeg så vondt at jeg måtte dra på legevakta.

Etter anbefaling fra apoteket i gata her så dro vi til et privatsykehus bare et par kilometer fra leiligheten vi leier. Det tok ikke mer enn 5 minutter så var det min tur. Jeg så for meg 5 timer i og med at halsbetennelse ikke er livsfarlige greier, men der tok jeg heldigvis feil :) Fikk en hestekur med antibiotika som dessverre ikke hjalp i det hele tatt. Føltes som om satan hadde tatt over halsen min, så i dag måtte jeg dessverre tilbake.

Ny og superhyggelig lege tok en titt i halsen og sa bare;stakkars deg! Han mente vi bare skulle kjøre på med antibiotika og kortison intravenøst + gi meg en sterk ukeskur med tabletter. Hele seansen var over på en time så nok en gang kjapp og veldig proff ekspedering! Jeg føler meg allerede hundre ganger bedre og kan for første gang på flere dager svelge noe annet enn yoghurt uten at det føles som om noe revner i halsen!:)

Selv om det har vært veldig kjedelig å være syk hele ferien så har vi fått kost oss litt også :) Ungene stortrives, og Sheena (vår første au pair) har vært sammen med oss hele uka. Hun dro tilbake til Madrid i dag dessverre for hun har ikke mer ferie til gode. Det har vært fantastisk fint å ha henne med oss <3 Victoria var helt i ekstase over å se henne igjen <3

Mye som er spennende som man er liten :)

Victoria sjarmerte de lokale gutta i Casares :P

Husk reiseforsikring da dere :) Jeg har ikke betalt noe når jeg har vært på sykehuset fordi jeg har en god reise og sykeforsikring. Kan fort blir dyrt om man virkelig blir dårlig og trenger omfattende undersøkelser eller kirurgi.

Nå skal jeg ta livet med ro også satser jeg på at jeg god natts søvn (+ masse antibiotika) gjør meg superpigg i morgen :)

Ha en fin helg <3

Les mer i arkivet » Juni 2017 » April 2017 » Mars 2017
FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits