DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

3 måneders kontroll:)

Hei på dere :)

Håper alt står bra til, at dere sover bedre enn meg og at dagene deres er litt mindre hektiske :P

William er forkjølet og våkner cirka hundre ganger per natt. Sprayer han med saltvann og suger bokstavelig talt snørra ut av han med snørrsugeren (til dere som ikke har barn så finnes det faktisk en snørrsuger. Ikke så ekkelt som det høres ut:P). Victoria hoster som bare det, men har heldigvis (bank i bordet) sovet greit om natta og er i godt humør.

I går stod 3 måneders kontroll på agendaen + vaksine og status er at lillemann nå veier hele 7,2 kilo og er 65 cm lang! Ikke rart at str 68(4-6mnd) er for lite:| Jeg blir helt redd av hvor fort den ungen vokser :) Kommer til å bli en høy fyr om han følger kurven sin :)

Dagen i dag har gått med til jobbing, men i kveld har jeg hatt fri og etter at barna var i seng stod trening på programmet. Er faktisk andre økten denne uken så nå føler jeg at jeg har kommet i gang! Planen og målet er 3-4 økter i uken :) Nå skal jeg hive innpå litt mat før jeg stuper i seng ;)

Sov godt <3

Helgen fløy avgårde..

Frihelg har en helt annen mening når man har små barn som er hjemme :) Får hentet meg mer inn i hverdagene faktisk :P Begge barna er forkjølet og William har bittelitt feber også :/ Han sover derfor mer enn vanlig, mens Victoria er like vill som hun pleier :) Heldigvis elsker hun lillebror og vil gjerne kose og være med han hele tiden <3

Vi spiste middag hos mine foreldre i går, og de har spart på en gammel leke fra min lillebror var baby. Det de ligger på er min gamle sovepose :) Victoria viser William hvordan man gjør det :)

William har begynt så smått med litt grøt og elsker det :)

Lykke er å få holde lillebror :)

Ha en fin dag :)

Alterna hårspray og bamboo kendi oil - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har det bra:) Her går dagene i ett, og jeg blir overrasket over at jeg faktisk orker det høye tempoet hele tiden :P Begge barna er flinke til å legge seg tidlig, men William har en periode på morgenen han er våken en stund (typ i 05-06 tiden) og da sliter jeg litt med å finne tilbake til en god søvn igjen.. Sove godt kan jeg vel gjøre når barna blir store..zzz.. Jeg jobber på som bare det, men i morgen skal jeg tatovere bryn og eyeliner så da skal jeg kun jobbe litt på ettermiddag og kveld :)

I dag skal dere få to omtaler av meg, og begge er om produkter fra mitt favoritthårpleiemerke Alterna :)

Først ut er oljesprayen som skal roe ned frizzy hår. Denne passer for alle hårtyper og fungerer som en vanlig hårolje. (Pris 339kr). Jeg bruker alltid litt olje i tuppene og stryker lett over håret etter føhning, men når jeg skal spraye oljen på blir det fort litt overdose. Nå har ikke jeg spesielt fett eller tungt hår, men med denne sprayet over syns jeg det ser fett ut. Sprayer jeg derimot litt i hånden og påfører som jeg pleier blir det veldig bra:) Den er drøy i bruk og lukter godt, men som alt annet fra Alterna så har denne er høy pris, og siden den ikke er bedre en joico sin som koster halvparten så vil ikke denne blir kjøpt inn igjen :) Absolutt et veldig godt produkt, men for meg så fungerer det ikke å spraye oljen på. Om man har supertørt hår kan derimot det være en veldig fin løsning :)


Denne hårsprayen kjøpte jeg for lenge siden på blivakker. Eneste grunnen til at jeg gadd å kjøpe en såpass dyr hårspray er fordi den var på salg. Jeg har alltid tenkt at det er grenser for hvor bra en hårspray får blitt, og tenkte at denne neppe var noe bedre enn billigere varianter.

Der tok jeg feil, for denne er faktisk den beste jeg har prøvd! Håret holder seg kjempegodt uten at det ser stivt eller stylet ut. Fungerer fint om man skal bruke krølltang, men er aller best til hverdagsbruk da den ikke er har veldig sterkt hold. Lukter godt, men diskret. Lett å gre ut og den er veldig drøy i bruk,

Min nye favoritt som definitivt vil bli kjøpt inn igjen :)

Pris 359 for 500 ml. Mye for pengene :)


Ha en super kveld videre:)

Nye produkter for testing

Ansiktsolje fra RÅ

Dagkrem fra exuviance

Lipgloss og leppestift fra NYX

Vippeserum fra Iglow

Mascara fra benefit

Foundation fra glominerals

Make-up base fra glominerals

Foundation fra Glominerals

Rose of no man's land..

Hei på dere :)

Håper alt er bra :) Her har vi det fint alle sammen, men dagene er så urolig hektiske at jeg trenger flere timer per døgn for å rekke over alt jeg skal :P

Jeg har jobbet i Oslo i dag og var hjemme i 18 tiden. Siden jeg ikke tok noen kunder etter det så ble faktisk trening prioritert etter at barna var i seng:) Jeg og en av nabodamene gikk faktisk tur i hele 2 timer! Det var ikke helt meningen, men vi rota oss bort i skogen her borte så vi fikk en lenger tur enn vi planla ;P

Nå har jeg fått i meg litt mat og skal straks legge meg i den deilige sengen et par timer også våkner nok junior snart for litt pupp..zzz.. Lang dag i morgen så må få så mye søvn jeg kan:)

Tenkte tipse dere om en helt nydelig parfyme jeg klikket hjem her om dagen, nemlig denne fra Byredo :)

Denne ble jeg tipset om av en tidligere kollega og jeg likte historien bak duften så godt at jeg kjøpte den på nett uten å ha testet den først :) En sjanse å ta, men den skuffet virkelig ikke <3

Rose of no man's land er en hyllest til sykepleierne som var med på å redde liv ved frontene i 1.verdenskrig. Deres arbeid er en historie om å slippe alt og gi alt for å redde soldatenes liv. Denne parfymen er som en lindrende omfavnelse. Sofistikert eleganse trekker seg inn i huden og styrker ryggraden. Det rosa pepperkornet gir opphav til en skjør blomst som trenger seg gjennom jorden.

Tyrkiske roseblader i kombinasjon med en strålende note av bringebær åpner optimistisk denne duften. Tilslutt vil noter av treaktig papir og hvit amber gi rosen en evig og sofistikert aura og en følelse av enorm renhet. (Tekst lånt fra gimleparfymeri sine nettsider)

Er dere på gimle parfymeri anbefaler jeg å stikke innom for å lukte litt. De andre parfymene fra Byredo skal visst også være fantastiske :)

Ha en fin kveld :)

Et bittelite mirakel :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra uke så langt :) Dagene flyr utrolig fort, men vi koser oss <3

Lillemann vokser så fort at jeg blir helt skremt og han skravler i vei hele tiden :) Nå har vi fått til en god leggerutine så han legger seg i 19 tiden og sover egentlig ganske greit selv om han ofte våkner for litt pupp og kos:) De siste 4 dagene så har han faktisk også tatt smokken!! Halleluja så glad som jeg er for det! Nå koser han seg faktisk med den og han sovner fint med den på kvelden. Elsker det! Noen lurer sikkert på hvorfor det er så viktig at barnet tar smokk, og det er enkelt og greit fordi det er slitsomt å være en levende smokk! Jeg var det i 9 mnd for frøken fryd og hjelpe meg så slitsomt det var :O

Nå er det kveldsmat på agendaen også er det natta :)

Ha en fin kveld :)

Kjærlighet <3

Covera bodylotion - omtale

Hei på dere :)

Håper uken har vært fin :) Her har det vært full fart som vanlig og siden mannen har vært borte noen dager er det litt ekstra stress :) Han kom heldigvis tilbake i går :) Jeg er ferdig å jobbe for helgen og har null planer:) Ikke at det nødvendigvis er så avslappende å være hjemme en helg med begge barna, men vi skal i hvert fall kose oss sammen alle sammen<3

Kjører en omtale av en bodylotion jeg plukket med meg fra Life (helsekosten) for en måneds tid siden :) Ble anbefalt denne av hun som jobbet der, og da jeg så på ingredienslisten ble jeg overbevist :)

Denne inneholder masse fuktgivende og beroligende ingredienser som er perfekt nå på sommer og sol fort kan tørke ut huden litt :)

Jeg har brukt denne en stund nå og liker den kjempegodt :) Den trekker raskt inn i huden uten at den kjennes klissete ut. Den er veldig drøy i bruk og prisen var heller ikke verst (tror den kostet litt over 150kr). Stort pluss for veldig gode ingredienser :) Kommer til å kjøpe denne igjen :) Merket tester selvfølgelig ikke på dyr :)

Ha en super kveld og helg :)

YSL le teint touche eclat foundation - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart siden tidlig morgen og nå føler jeg meg sliten.. Skal snart finne sengen, men jeg må bare slappe av litt alene først. Begynte å legge barna 19.30 og William sovnet 20.30 (måtte visst både bæsje og få mer pupp i stedet for å sovne) og Victoria sovnet ikke før 21.. Kim er bortreist så jeg har noen kvelder foran meg som "alenemor" igjen :P Det er et forbanna slit skal jeg si deg :P Heldigvis har jeg Sheena som hjelper meg, men kan ikke slite ut henne heller :)

Omtaler har vært etterspurt og jeg har en hel liste over produkter som skal omtales så her kommer en :)

Etter fødsel så syns jeg huden min plutselig ble tappet for fukt og mistet rett og slett litt gløden. Derfor ville jeg ha en foundation som dekket mer enn det exuviance sine gjør. En kunde av meg fortalte meg om denne fra YSL og mente den ville gjøre susen. Jeg valgte å kjøpe den i 2 farger fordi jeg jeg innimellom tar selvbruning så da er det greit å ha 2 farger som også kan blandes ved behov.

Jeg hadde ikke veldig høye forventninger for jeg syns det er så mye dårlig på markedet, men denne var faktisk veldig god. Den har god dekkevne, lett å påføre pent med fingrene og holder seg fin hele dagen. Man ser ikke helt oversminket ut, men sånn til hverdags så syns jeg det blir litt mye :) I hvert fall nå på sommeren som jeg er så varm :) Denne brukes på dager hvor jeg syns huden ikke er så fin eller i en spesiell anledning hvor jeg syns jeg må dra på litt ekstra med sminken (kan jo fort bli lenge til neste fest:P) :) YSL får du kjøpt på vita exclusive og vita.no. Mulig at Kicks også har den. Ellers så har de ofte YSL i taxfree på flyplassen :) Prisen ligger på rundt 450kr så ikke en veldig billig foundation, men den er drøy i bruk og absolutt verdt det :)

Ha en fin kveld :)

Ha det bra 20-årene og hei 30-årene:P

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet dagen med en tur til Trysil for et møte med utbyggere av hytta vår (den skal være ferdig 1 desember) for å få på plass de siste detaljene. Gleder meg masse til den er ferdig :) Ellers i dag så har jeg jobbet litt, men har vært hjemme etter 18 for å være sammen med familien :)

Jeg blir tross alt 30 år i dag så da syns jeg ikke at jeg kunne jobbe hele kvelden heller :)

Når det gjelder dette med å bli 30 år så føles ikke det stressende i det hele tatt. Selv om det føles litt rart at "nå er jeg 30"så er det helt greit :) 20-årene var fantastiske og veldig lærerike. De var til tider veldig hektiske, men alt slitet har definitivt vært verdt det :)

I løpet av 20-årene fikk jeg min første samboer (og eneste før jeg møtte mannen min), fullførte bachelorgraden i sykepleie + videreutdanningen, jeg fikk reist masse, jeg møtte drømmemannen og giftet meg med han, ble huseier, jeg fikk 2 nydelige barn og jeg startet et eget firma som går veldig bra :)

Da rakk jeg det jeg skulle få til før jeg ble 30 da :)

Jeg vet det høres litt kvalmende klisjeaktig ut, men jeg har det helt fantastisk på alle mulige måter. Det eneste jeg ikke er fornøyd med er min egen form for tiden, men det kan fikses etter hvert. Jeg er i hvert fall frisk og rask, og det er resten av familien også heldigvis <3

Jeg ønsket meg en diamantring som denne til bursdagen , og heldige meg fikk denne nydelige ringen av mannen min <3

Barna sover så nå skal jeg få i meg litt mat før sengen kaller :) Blir ikke noe party her med andre ord:P Utsetter det til 40-års dagen jeg :)

Ha en fin kveld :)

Søndagskos <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin helg :) Her har det vært så nydelig vær i mange dager at vi har vært ute så mye som mulig :) Noen kvelder og netter har det nesten vært for varmt så søvnen har vært så som så, men solen gjør meg lykkelig så det kan jeg leve med <3

Victoria sov hos mine foreldre i går og har kost seg masse der. Vi har vært der i dag på grilling og avslapning og nå skal vi bare ta det med ro resten av kvelden (etter at barna er lagt vel og merke..zzz...)

I morgen skal jeg og Kim til Trysil i møte med utbyggerne av hytta vår for å få på plass litt småting. Gleder meg til det og ser frem til mange fine dager på fjellet :)

I morgen skjer det noe annet også, ikke noe jeg egentlig gleder meg til, men jeg kan jo ikke være i 20 årene for alltid heller:P Hele 30 år blir jeg!! Føler meg så "ung" inni meg og syns jeg nettopp var student så det skal bli rart og plutselig være i 30 årene:)

Startet dagen med en halvtime powerwalk! Det må til for å få tilbake kroppen ;)

Ha en fin kveld videre :)

Sjekket og fjernet føflekk

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra uke så langt :) Kim har vært bortreist i noen dager nå så jeg har fått kjenne litt på livet uten mann med to unger denne uken. Ikke noe for meg altså :P Det går veldig fint på dag og kveld (takket være min fantastiske au-pair), men i natt for eksempel når det var 100 varmegrader og Victoria hadde feber og var våken i 3 timer, ja da følte jeg meg veldig alene. William sovnet ikke før sent i går siden det var så varmt så når jeg endelig fikk somlet meg i seng tok det ikke lange tiden før det kom en febril liten jente inn til meg. Feberen fikk jeg kjapt ned, men da kviknet jo ungen også en del til :O Da hun endelig sovnet så våknet så klart William for foring og da han var ferdig med det så fikk jeg et par timer på øyet for det det var ny tid for foring. Midt i ammingen ramler Victoria ut av senga og blir så klart veldig lei seg for det. Jeg river til meg puppen og hiver meg rundt for å løfte henne opp i senga. Hun smågråter litt for hun slo seg jo, men hun sovner heldigvis veldig kjapt igjen. Junior som ble avbrutt midt i foring ble derimot ganske så sur over at jeg bare rev maten ut av munnen hans så han bruker litt tid på å sovne igjen. Da han endelig sover også er det blitt så lyst og varmt at jeg sliter med å sovne igjen. Ligger dessuten midt i sengen på en litt vond kant og har en unge inntil meg på hver side.. Antageligvis unødvendig å si det, men jeg er nå ganske sliten!! Har jobbet mye i dag + at jeg har vært hos hudlege for å sjekke alle føflekkene mine. Alle så fine ut, men jeg valgte å fjerne en på kinnet som jeg selv syns har vokst litt de siste årene.

Det blir sikkert et lite arr, men heller det enn en stygg føflekk som potensielt kan gi meg sykdom senere i livet.

Jeg er superflink med solkrem og håper dere også er det :) Høy solfaktor holder rynker og pigmentflekker unna +at du selvfølgelig reduserer sjansen for føflekkreft ! Norge er på verdenstoppen i føflekkreft, noe som egentlig er rart siden vi lever i en fryser mesteparten av året...

Varm baby som nå endelig har sovnet..zz..

Skal finne sengen selv og håper på en bedre natt :) Mannen er heldigvis hjemme igjen så da er vi i det minste en person per unge :P

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits