hits
DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Tannbleking

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart i dag, og siden Victoria ikke ville sove dupp i dag heller så har det ikke vært noen pauser i herjinga heller :) Hun sovnet av i stolen når vi kom inn fra bading kl 17, så da var det bare å vekke henne og underholde for harde livet og få i henne grøt en times tid :) Nå har hun sovnet, og jeg krysser fingrene for at hun sover natten gjennom :)

Jeg og Kim skal en tur til Puerto Banus snart, men først skal vi få i oss litt mat :)

Jeg og Yngve snakket i helgen om at vi ville bleke tennenene så i dag stakk vi innom en tannlege nedi gata her :) Heldigvis hadde hun tid til begge i dag, og jeg er veldig fornøyd :) Nå var ikke tennene mine veldig gule fra før av, men litt hvitere syns jeg de kunne bli, og det ble de :) Det var litt vondt, men jeg holdt ut uten problem, og jeg merker ikke noe til det nå :)

Tennene nå i kveld

Ha en fin kveld :)

Kiehls

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Frøkna var våken i hele 3 timer i natt så vi føler oss rimelig slitne nå :/ Hun sov riktignok lenge på dagen i dag og har derfor ikke fått sovet dupp, og var nå helt ferdig stakkar. Ingen store planer for kvelden, men satser på at jeg skal få gått meg en tur :)

Huden min sliter etter over 2 uker med sol og masse solkrem så jeg har gått til innkjøp av en skrubb og en fuktmaske fra Kiels :) Huden min trenger egentlig en kjemisk peeling fra neostrata, men hud som er i sol skal ikke peeles så jeg får holde ut og satse på at fuktmasken kan bidra til å balansere huden min som dessverre er veldig nuppete nå :/ Den skal ligge på over natten, og skal passe for alle hudtyper :)

Favorittparfymen min Jour de Hermes ble også kjøpt inn. Denne er svindyr i Norge, mens her i Spania er den ganske rimelig :) Fikk 85 ml parfyme + 15 ml parfyme + bodylotion + dusjsåpe for 1100kr. Hjemme koster 50 ml 1400kr!

Nå skal jeg jobbe litt med tekst til hjemmesiden min så får dere ha en fin kveld videre :)

Paradis <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg, Kim og Yngve var ute en tur på livet i puerto banus i kveld og jeg kom meg ikke i seng før 02, Kim og Yngve kom ikke før klokken 04, men vi har merkelig nok vært i god form alle sammen :) Victoria sov til 08, og etter frokost så gikk jeg og frøkna en tur langs stranda også stoppet vi som vanlig på lekeplassen :)

Etter duppen hennes så var vi i bassenget også dro vi ut og spiste middag. Når frøkna var lagt så gikk kjørte vi til en liten by ikke langt herfra for å gå en trimtur. Vi fikk trimmet litt, men stoppet stadig i fascinasjon over dette vakre stedet. Dette var virkelig det ekte Spania, og jeg er fullstendig forelsket <3 Her vil jeg ha feriehus !:)

Litt bilder fra dagen ellers :)

Sov godt :)

Dagen i dag :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har hatt en rolig dag med en tur på lekeplassen og en tur inn til byen Estepona. Nesten alt var stengt pga siesta og det åpnet heller ikke igjen siden det er lørdag, men vi fikk da sett litt av byen :) Spiste en god lunsj gjorde vi også :)

Nå er frøkna i seng og vi skal en tur inn til Puerto Banus :)

Ha en fin kveld :)

Advarsel mot svindelselskapet telefonkatalogen.biz !!!

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her gjør vi det samme som vanlig og bare nyter livet :) Frøkna er nettopp  i seng, og jeg skal snart ut for å hente takeaway til oss. Kim skal trene og på massasje i kveld så jeg skal jobbe med tekst til klinikken sin hjemmeside :)

Tenkte bare skrive en liten advarsel til alle dere som driver firma i dag for i forrige uke ble jeg oppringt fra telefonnummer 67217986. Det var en trivelig svenske i andre enden som bare ringte for å få bekreftet mine firmaopplysninger i forhold til hva jeg drev med. Jeg sa tidlig i samtalen at jeg ikke var interessert i noe som kostet penger, og han forsikret meg flere ganger at dette bare var en oppdatering av firmaet.

Jeg bekreftet de opplysningen han kom med også sa han at nå sender jeg deg en standard sms som du bare svarer ok på, du trenger ikke lese den, bare svar ok.

Her er meldingen jeg fikk!

Jeg svarte at dette var jeg ikke interessert i, og da sa han at det som stod på meldingen var viktig, at jeg bare skulle svare ok for å bekrefte opplysninger. Han var veldig pågående så jeg bare la på, og svarte selvfølgelig ikke ok på meldingen.

Googlet litt om selskapet etterpå, og det var ikke pent. Flere som har blitt forsøkt lurt på denne måten og mange har dessverre blitt lurt.

Idioten ringte selvfølgelig opp etter noen timer, og sa at vi ble brutt så han ringte for å få meg til å bekrefte opplysningene igjen!! Jeg ble så forbanna at det nesten gikk rundt for meg og skjelte fyren ut, og sa jeg også kom til å anmelde selskapet for svindelforsøk når jeg kom hjem, noe jeg også skal for sånne svindlere må stoppes!

Blir du oppringt av dette selskapet må du ikke svare ok på noe som helst for det er bare svindel som kan bli vanskelig å komme seg ut av! Heldigvis svarte ikke jeg på denne meldingen, men det er det mange andre som dessverre har gjort.

Skjønner ikke at sånne folk kan legge sove godt om natten :/

 

Vita harmoni solkrem - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har vi storkost oss i dag med lek og bading frem til nå. Frøkna er i seng og vi skal kose oss med hjemmelagede burgere/veggisburgere :) Kim sin kompis Yngve kom hit i dag, han er også fadderen til Victoria, og han blir hos oss en uke. Kjempekoselig med besøk :) Ingen store planer for kvelden, men den kan hende d

Kjører en omtale av solkremen jeg kjøpte før vi dro i dag. Den er selvfølgelig tom allerede i og med at vi er 3 voksne og en liten jente som har brukt av den:) Jeg har fått tak i solkremer på apoteket her nede som visstnok skal være fri for hormonforstyrrende stoffer (selv om jeg ikke er helt sikker på det i og med at damene på apoteket ikke var helt 100% i engelsk), men det ser greit ut og alle tåler de nye:)

Over til denne fra Vita igjen så er jeg veldig fornøyd. Vi er fine og brune alle sammen og ingen har blitt brent eller har antydning til soleksem :) Kremen er drøy i bruk og trekker fint inn i huden uten at man får en hvit hinne over huden. Her i huset går det i faktor 30 hele ferien så selv om vi nå har vært her en stund så fortsetter vi med høy faktor:) Solkrem er den beste investeringen du kan gjøre for huden din. Den kommer til å takke deg når du blir eldre for det er da du ser skadene solen faktisk gjør..

Produktbeskrivelse (fra vita sin hjemmeside)

Harmoni med VITA er en effektiv solserie bestående av produkter som passer til alle hudtyper. Alle produktene i serien er kvalitetssikret og svanemerket, i tillegg til at de inneholder E-vitamin og aloe vera som tilfører fuktighet og gjør huden myk og smidig. Vannfast solkrem med lett og behagelig konsistens som gir effektiv beskyttelse mot UVA og UVB og som tilfører fuktighet. SPF 30.
Egenskaper: Svanemerket, Inneholder UVA/UVB filter, Vannfast, Inneholder ikke parabener, Dermatologisk testet, Mild parfymert.

Alle solprodukter i Harmoni-serien er Svanemerket, dvs at de oppfyller strenge krav til innholdsstoffer samt at de beskytter med den solfaktor som er angitt.

TIPS (fra vita sin hjemmeside)
? Påfør rikelig med solkrem 20 minutter før soleksponering
? Anbefalt menge er en håndfull, tilsvarende 40ml for voksen og 20ml for barn
? Gjenta påføring ofte, spesielt ved svetting, etter bading eller ved bruk av håndkle
? Opphold deg ikke for lenge i solen selv ved bruk av solbeskyttelse
? Unngå solen midt på dagen
? Hold små barn unna direkte sollys


Pris 149kr for 200 ml  på vita

Ha en fin kveld :)

Sponset video - Oral-B smartseries

Sponset innlegg

 

Hei :)

Har dere fått med dere den nye tannbørsten fra Oral -B? Vi snakker fancy teknologi! Jeg skjønner at den vanlige tannbørsten min er gammeldags når jeg ser hva slags teknologi denne byr på. Spørs om ikke skal unne meg en sånn om ikke så lenge. Ut i fra anmeldelsene jeg leser av denne så virker folk å være veldige fornøyde :)

Oral-B Smartseries er verdens første elektriske tannbørste med Bluetooth 4.0- teknologi, som faktisk kan gjøre deg bedre til å børste tenner. Tannbørsten er tilkoblet en app som holder styr på dine børsterutiner, påminner deg om å bruke tanntråd, og forteller deg når du bør skifte børstehode.

Prisen ligger på rundt 2000kr, men ser at Elkjøp har denne nå til 1295kr frem til midnatt i dag :)

 

Ha en fin kveld:)

 

 

Sponset video

Dagene flyr..

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag og kveld :) Jeg har nettopp satt meg i sofaen og skal kose meg med en kopp te før sengen kaller :) Jeg blir trøtt av så mye sol så blir ingen sene kvelder her :) Frøken fryd våkner uansett ganske så tidlig så vi er aldri sent ute :)

I dag tilbragte vi formiddagen i leiligheten faktisk fordi vi trengte en solpause alle sammen:) Vi dro ut og spiste en sen lunsj også koste vi oss en times tid i bassenget før det var opp i leiligheten for litt lek og kveldsmat.

Jeg og Kim reiste inn til Puerto Banus, og der fikk jeg verdens beste veggisburger på Hard Rock cafe! Jeg hadde ikke store forhåpninger da jeg ser på det stedet som en typisk "kjøtt" restaurant, men jeg må si jeg ble veldig positivt overrasket :) Litt shopping ble det så klart også, et par sandaler og en kimomo til meg :)

I går gikk vi innom en borg som ligger rett ved leilighetene. Har ikke klart å finne ut noe om den i og med all info står på spansk, men vi koste oss allikevel :) Et lite museum hadde de der inne også :)

God natt :)

Bildedryss fra de siste dagene :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag :) Her går det i samme duren med soling, bading, masse god mat og lek:) I dag har vi gjort noe annet enn en tur på lekeplassen, plasket i bassenget og nå i kveld dro vi inn til sentrum her for å spise middag. Vi var ekstra tidlig ute i dag fordi frøkna blir så sliten, så vi hadde ikke så mange restauranter å velge mellom i og med at mange ikke åpnet før klokken 19. Mat fikk vi i oss og nå er frøken fryd i seng :)

Vi har ingen planer for kvelden annet enn en tur i matbutikken for å fylle opp kjøleskapet:)

Deler som jeg skrev litt bilder med dere fra turen vår til dyreparken i går + litt andre bilder:)

 

 

Trist med dyr i bur, men det skal sies at mange av apene gikk løse på en øy i vannet. Denne var visstnok reddet fra en som smuglet de :/

Ha en fin kveld :)

Fordi jeg fortjener det:)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har nettopp sunket ned i sofaen etter en lang dag. Frøkna våknet og tullet masse i natt så både jeg og Kim risikerer nok å sovne ganske snart.

Vi har allikevel hatt en aktiv dag med sol og bading og etter at frøka sov dupp så dro vi til dyrehagen. Egentlig så hater jeg dyrehager, men jeg vil samtidig se hvordan dyrene har det, og heldigvis var denne dyreparken ganske så dyrevennlig i den grad man kan kalle det dyrevennlig. Apene de hadde der var tatt fra folk som hadde de som kjeledyr, og de hadde skilt hvor det stod at man aldri skulle kjøpe og ha ville dyr hjemme. Det vitner i det minste om at de som driver det er ganske oppegående.

De fleste dyrene hadde god plass, og det var heldigvis ikke stuet masse dyr sammen på trange områder. Selve parken var kjempestor så vi kom oss ikke gjennom da en liten frøken begynte å bli rimelig sliten:)

Victoria var selvfølgelig helt gira og hun vinket og sa hallo til alle dyrene. Jeg tok masse bilder med kameraet mitt som jeg skal legge ut her i morgen :)

I går kjøpte jeg en av tingene jeg har hatt på ønskelisten en stund, nemlig et belte fra Hermes. Det er sort på en side og blått på den andre så man får i det minste 2 belter. Prisen er latterlig høy, men jeg syns det er så fint og klassisk, og jeg syns  jeg fortjente det så hardt som jeg jobber :) En liten presang til meg selv som jeg vet vil bli mye brukt :)

I dyreparken var det lemurer i et område, og denne karen tok seg en lur på en benk :) De er så nydelige <3

Resten av lemurgjengen

Nå skal jeg kose meg med litt mat og et glass vin, så vurderer jeg å gå en tur langs stranda om jeg klarer å bevege meg mer i dag :)

Ha en fin kveld :)

Avene fuktspray

Hei og god kveld til dere :)

Håper som vanlig at dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart som vanlig, og vi har tilbragt dagen på lekeplassen og ved bassenget. Er så gøy å se på Victoria i vannet :) Hun må virkelig passes på for frykt eier hun ikke.

Vi har spist alle måltidene inne i leilighten i dag for jeg blir faktisk rimelig dritt lei resturantmat. Det er kanskje fordi veggisuvalget ikke er så stort at det ofte ender i samme mat hele tiden, og jeg trenger noe mer mat enn bare pizza, pasta og ris. Fant superdeilige vegetarburgere i den lokale matbutikken her så det skal jeg i hvert fall kose meg med flere dager :)

Etter at frøkna sovnet tok jeg og Kim en tur ut igjen som vanlig. Vi har kost oss med shopping og nydelig pizza i bilen på vei hjem fra Puerto Banus. Vi kom ved en tilfeldighet inn i byen St.Pedro på vei hjem, og da havnet vi inne i en take away sjappe som det luktet helt fantastisk i. Den pizzaen er virkelig noe av det beste jeg har smakt :)

Siden vi skal være her i 3 uker så ble det til at jeg ikke dro med meg hele beautyarsenalet hit, men fuktsprayen skulle jeg ha tatt med for den begynte jeg å savne ganske kjapt. Valget falt på denne fra Avene som jeg også kjøpte da vi var på Gran Canaria i fjor. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke fortsatte å bruke den for den er virkelig superbra :) Spruten på denne er så "tynn" og fordeler seg helt perfekt så man ser ikke våt ut i ansiktet etter en spray med denne :) Prisen her nede var vel rundt 10 euro, men du må nok belage deg på det dobbelte hjemme :/

Bodylotion tok jeg heller ikke med, så jeg skal nå teste ut denne som også er fra Avene. Den er for tørr og sensitiv hud, noe som passer bra nå som huden tørkes ut av sterk sol. Jeg er selvfølgelig supernøye med høy faktior og hyppig smøring, men solen tørker meg ut allikevel :)

Konsentrert :) Ser på yndlingsserien "Masha og Miska" mens hun spiser :)

Selfie :P

Sov godt <3

Glominerals sheer lipstick - omtale

Hei og god kveld til dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet ikke dagen før klokken 09, og vi har ikke gjort så mye annet enn å kose oss i solen og leke i bassenget. Victoria er så tøff og uredd at jeg allerede gruer meg til årene som kommer. Hun stuper nærmest i bassenget så fort vi nærmer oss så vi har kjøpt inn masse badeleker, badering og også en badevest som vi har sett flere barn ha her nede. Fungerer som en redningsvest, men den er ikke så stor. Selv om vi er med henne hele tiden så føles det litt tryggere med litt ekstra beskyttelse.

I ettermiddag var vi i Puerto Banus alle sammen, men vi rakk ikke noe annet enn middag fordi frøkna var trøtt og ble så utrolig grinete og rastløs. Vi bor en halvtimes kjøretur unna så det var bare å komme seg tilbake til leiligheten sånn at ikke hun skulle sovne i bilen. Det gjorde hun heldigvis ikke så vel tilbake så ble det grøt og litt kos før hun sovnet som en stein :) Jeg og Kim tok en tur ut for å handle litt og for å kikke litt på områdene rundt her. Nå er det snart natta, men skal slappe av med en kopp te først:)

Kjører en omtale i dag, og nå er det sheer lipstick fra Glomnerals som står for tur.

Hva sier produsenten?

"GloSheer Lipstick er en leppestift med mye fuktighet ? og et hint av farge. Den duse fargen holder hele dagen, samtidig som den tillater din egen farge å skinne gjennom.Konsistensen er rik og silkemyk, og pleier leppene fra første sekund."Fargen er helt nydelig og kan fin brukes til hverdags da det ikke er en veldig sterk farge. Jeg har fargen aruba som er lys korall/rosa. Den har litt skimmer i seg, men ikke så mye at du kjenner glitteret :) Jeg hater nemlig å kjenne at jeg har noe på leppene, og vil helst alt det skal kjennes som en leppepomade. Holdbarheten er det ingenting å si på, og den er lett å legge fint på. Jeg har ikke alltid speil i nærheten, og selv om jeg legger den på i blinde så ser det absolutt akseptabelt ut :P Hadde kanskje ikke gått med en mørk farge, men det er det sjelden jeg bruker uansett :)

Jeg føler heller ikke at den tørker ut leppene noe jeg ofte syns leppeprodukter gjør.

Pris på blivakker er 179 kr, men så nå på siden deres at den var på tilbud nå til 143 kroner. Det er ikke mye for en skikkelig god leppestift :)

Ha fortsatt fin kveld og sov godt:)

 

Gibraltar

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Nok en sen kveld her i huset, men i morgen skal vi ta det mer med ro :) Vi startet dagen med en tur til vakre Gibraltar, og vi gikk helt opp til toppen alle sammen. Victoria satt naturligvis i vognen, men gikk flere strekker selv også. Kjemepfint, og jeg ble selvfølgelig glad for at de ville apene viste seg for oss. Det er mange aper der oppe, og de er ikke redd for folk :) Utrolig nydelig utstikt, men helt på toppen var det skyer, så der så vi nesten ingenting.

Hva er Gibraltar?

Gibraltar er siden 1713 et britisk oversjøisk område og ble i 1830 en britisk kronkoloni. Området ligger i Sørvest-Europa, nærmere bestemt på Den iberiske halvøys sørkyst, strategisk plassert ved Gibraltarstredet som forbinder Atlanterhavet og Middelhavet. FN regner Gibraltar som et ikke-selvstyrt område. Skal ikke legge ut hele historien her, men om du er nysgjerrig så les litt HER :)

Etter at frøkna la seg dro jeg og Kim ut alene for litt kjærestetid. Gikk litt i butikker og kjørte rundt og så på hus. Koste oss også med tidenes beste pizza i bilen:) Er så fint å få litt tid sammen siden vi begge har jobbet helt ekstremt mye før ferien og har fått veldig liten tid sammen.

Sov godt :)

 

Ferien fortsetter :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har hatt nok en nydelig dag her i Marbella, og jeg blir bare mer og mer forelsket i stedet :) Vi har nettopp kommet hjem fra en bedre middag og en rusletur i byen så nå venter straks sengen :)

Victoria sov lenge i dag, men drøyde til gjengjeld duppen og brukte lang tid på å sovne i kveld. Jeg og Kim dro ut i 19 tiden og da var hun fortsatt supergira selv om kveldsgrøten allerede var innabords :)

Deilig med en kveld hvor man har noen timer hvor man kan være litt kjærester :) Koselig og spise ute sent uten barn også noen ganger :)

Sov godt <3

Marbella <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en bra dag :) Vi kom oss gjennom gårsdagens lange reise helt fint, men vi var rimelig slitne da vi ankom leiligheten her i Marbella halv tre i natt. Victoria sovnet sommen stein, og det gjorde vi også, og ingen våknet før klokken 11 i dag :)

Vi har brukt dagen til å bli kjent i området også har vi vært en tur på et kjøpesenter i Marbella sentrum. Var et rimelig greit utvalg med butikker der så ikke noe problem å svi av litt penger her om man vil det :) Vi har også kost oss et par timer på bassenget, og nå i kveld har vi spist middag på en mexicansk resturant rett nede ved havna her:)

Victoria er i seng så nå skal vi kose oss med et glass vin og en god bok :)

Ha en fin kveld videre :)

Decleor nourishing body milk - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en god start på uken :) Vi sov helt til 09 i dag siden frøkna var hos mamma og pappa, og etter en god frokost gikk jeg ut i klinikken for litt jobb :) Heldigvis ikke så mye på programmet i dag ellers annet enn pakking, og det er jeg snart ferdig med:) Frøkna sover duppen sin så da benytter jeg sjansen til litt avslapning før reisen starter :) Flyet går ikke før kl 19 og vi lander i 24 tiden så det blir en lang kveld og natt. Ideelt sett så hadde vi flydd midt på dagen, men nå ble det bare sånn denne gangen. Når vi drar tilbake går flyet kl 07, og det er enda verre for da må vi reise fra leiligheten klokken 04 :/Kan ikke si jeg gleder meg til det heller.

Victoria er heldigvis en veldig blid jente så sånn sett er det greit å fly med henne da hun ikke skriker, men suser rundt i flyet og hilser på alle i stedet:)

Før vi drar kjører jeg en omtale av denne bodylotionen fra Decleor som jeg kjøpte fra nettsiden parfyme-klikk.no (pris for denne er 300 kr).

Hva sier produsenten?

"The perfect body moisturiser for dry skin. With its creamy and velvety texture, DECLÉOR Aroma Confort Systeme Corps Nourishing Body Milk envelops the skin in a protective and comforting layer of moisture to reduce feelings of discomfort, tightness and roughness. Nourished immediately, the skin enjoys a lasting comfort.

Active ingredients:
- Blackcurrant Seed Oil
- Shea Butter
- Kiwi Essential Water
- Orange Essential Water
- Chestnut Milk
- Rose"

Dette er en krem som gir deg en skikkelig luksusfølelse. Det er i mine øyne ikke en body milk da den er ganske tykk i konsistensen. Den trekker godt inn i huden og etterlater den ikke seig og klissete.

Den har en mildt parfymert lukt, men den blir ganske raskt borte etter påføring, og det er jeg glad for da jeg ikke liker at det lukter sterkt av kremene mine.


Jeg må bruke ganske mye krem for å føle meg gjennomfuktet, så den er ikke veldig drøy i bruk dessverre. Men når prisen er såpass bra, og huden min liker den så kommer jeg nok til å kjøpe den videre også:) Huden skinner uten å være fettete og det er ikke antydning til tørre partier:) 

Ha en fin dag videre :)

Bli bikiniklar :)

Hei på dere og god søndag:)

Håper dere har hatt en fin helg :) Jeg er snart ferdig med jobbing i klinikken og da skal jeg rett inn og pakke koffertene :) Jeg kan ikke si jeg gleder meg så mye til i morgen fordi vi skal fly sent på kvelden, og det er ærlig talt ikke min favorittaktivitet å reise med et lite barn. Victoria har som kjent null tålmodighet så det er en prøvelse for oss som foreldre også, men tirsdag gleder jeg meg til :)

Victoria sover hos mamma og pappa i natt sånn at vi kan pakke og få en god natts søvn for å lade batteriene til en lang dag i morgen. Victoria kjørte show for oss i natt, så vi er begge småslitne selv om det var Kim som stod for nattevåket i natt. Jeg klarer allikevel ikke helt å slappe av når jeg hører hun er våken. Mammahjertet er nok bare laget sånn :P

Ellers så tenkte jeg gi dere som tips for å bli klare for bikinien, men det inneholder ingen mystiske slanketips eller detoxer, rett og slett bare en liten guide for å føle seg finere på stranden :)

- Peeling/skrubb

En peeling med jevne mellomrom fjerner døde hudceller og gjør brunfargen finere. Skrubb også huden før selvbruning så blir det mindre skjolder. Brunt flesk er tross alt finere enn hvitt flesk :) Det er ingen vits i å overdrive så 1-2 ganger i uka holder. Husk å smøre deg godt med fuktighetskrem etterpå. Bruk gjerne en skrubbehanske eller børste for maksimal effekt.

Du kan lage din egen peeling hjemme ved hjelp av matolje og sukker/salt, men ikke bruk denne til ansiktet da kornene vil bli for skarpe. Jeg er glad i skrubbene fra The body shop.
-Hårfjerning

Det er visstnok trendy med kroppshår igjen, men jeg personlig syns det er ekkelt så her skal alt bort. Hvordan man fjerner hårene er en smakssak, og det finnes mange muligheter. I salong kan man fjerne alt med voks, og det finnes også voks til hjemmebruk. Har aldri prøvd noen av delene, men det høres vondt ut. Man kan også skaffe seg en epilatormaskin som rett og slett napper hårene ut. AU! Har hørt flere si de liker det og bruker det på leggene, men det høres for vondt ut. Man kan også kjøpe hårfjerningskrem eller man kan gå for den gode gammeldagse barberhøvelen som jeg personlig foretrekker. I stedet for barberskum bruker jeg balsam da jeg syns det er mye mildere for huden. Etter barbering smører jeg kroppen inn med en mild olje for å unngå nupper og irritasjon. Nedentil vasker jeg med hver dag med babyolje (weleda er min favoritt), og det er MYE bedre for huden og den generelle bakteriefloraen der nede.

-Betakaroten

Betakaroten gir deg ikke bare bedre hudfarge, men den beskytter deg også mot solens skadelige stråler. Ikke misforstå meg nå, for det er ikke en erstatning for solkrem, men den hjelper til den også. Jeg tar betakaroten som jeg kjøper på life.
- Selvbruning

Her er det mange feller å gå i, og jeg har gått i mange av dem tidligere. Det finnes utallige merker og varianter, men et trygt valg er St.Tropez gradual tan. Her kan man bygge farge gradvis sånn at man slipper stygge skiller. Eneste minuset med den er den forferdelige lukten. Håper de får gjort noe med den snart. Ellers så driver jeg nå og tester ut vita liberata sin selvbruning, så omtale av den kommer senere.  Er man veldig lys så velger man selvfølgelig den lyseste varianten. Det ser skrekkelig dumt ut om noen som er nærmest albinohvite fyrer løs med en skikkelig mørk selvbruning. Blir garantert ikke bra enda så lyst du har til å bli brun :P Solarium fraråder jeg på sterkeste og det er ikke noe vits i å "forbedrede " huden på sol og sommer ved å steke i solarium. Smør deg godt og nyt den vanlige sola i stedet :)
- Skimmerkrem

Sommerfesten nærmer seg og du har ikke fått solet kroppen og heller ikke fått tatt en runde selvbruning? Fortvil ikke for litt skimmerkrem får deg til å se mye freshere ut veldig kjapt. Smør på krageben, skuldre og på leggene så blir du en glødende gudinne ( i hvert fall nesten). The Body Shop har gode og rimelige alternativer.
 

 

 

- Finn den rette bikinien

Feil bikini gjør at du føler deg fæl så velg for all del noe som passer din kropp. Store pupper trenger støtte mens mindre kan bruke noe uten støtte. Hvordan du foretrekker å se ut på stranden er selvfølgelig en smakssak, men alle vet at alt for små bikinier sjelden føles bra med mindre man ser ut som Gisele Bundchen som kan slippe unna med hva som helst:) Velg en som passer din kropp også må du slutte å være så selvkritisk og heller kose deg med venner og familie :)

Ha en flott kveld :)

Sunny saturday :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har hatt en kjempefin dag med litt shopping, trening, kos med frøkna og en lunsj i solen med min venninne Lene :)

Jeg fikk luftet vintagekjolen min i dag :) Kim mener jeg ser ut som en gammel dame, men jeg liker den :)

Vi stakk innom vareprøvesalget på Holzweiler, og dette fikk bli med hjem:)

Prinsessa mi<3

Ha en fin kveld videre :) Vi skal kose oss med pizza :)

Snart klar for ferie <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag og at dere har tatt helgen med god samvittighet :) Jeg er snart ferdig i klinikken for i dag, og skal bare slappe av med mannen. Det er på tide for de siste ukene har vært veldig hektiske for oss begge, og vi har fått alt for lite tid sammen.

På mandag drar vi til sydligere strøk, og det er veldig etterlengtet:) Kjenner til på mammahjertet at jeg ikke har fått vært nok med Victoria i det siste heller, men nå har vi 3 uker uten jobb i vente så jeg er sikker på at vi får kost oss masse :)

Før vi dro til Tyrkia i april så kjøpte jeg inn solkremserien til Boots apotek. Kjøpte både solkrem til baby, ansikt, kropp og aftersun. Dessverre så fikk jeg veldig mye kviser av ansiktskremen og jeg så nå i en test at kremene derfra inneholdt noen stoffer som ikke var helt bra. Kastet derfor restene og kjøpte kremer som kom godt ut i testen.

Til kropp falt valget på denne fra Vita sin egen serie. Faktor 30 er et must hele ferien!

Til ansikt valgte jeg denne fra Cliniccare. Dette er en solkrem jeg har i klinikken som jeg smører kundene med etter microinjector behandling. Den skal ikke gi urenheter så krysser fingrene for denne :)

Nå kommer siste kunde straks så jeg må gå, men dere får ha en flott kveld videre :)

Stokke prampack - beskytt barnevognen på tur :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Jeg har jobbet i klinikken frem til nå, og har en halvtime på meg til jeg skal avgårde på kveldsvakt. Lang arbeidsøkt på meg med andre ord, men jeg føler meg i god form så det går bra :) Victoria har også sovet godt, og da blir jeg uthvilt og glad også :)

Rett før jeg kom inn i huset nå så var jeg innom mine hyggelige naboer som driver nettbutikken www.barnombord.no

De selger masse forskjellig utstyr som kan være praktisk når man reiser med barn. Tidligere har jeg kjøpt en bag til bilstol der, og nå har jeg kjøpt inn stokke prampack som beskytter vognen i flyet :)

Barnevogner kan fort bli kastet rundt med annen bagasje og bli ødelagt, derfor er denne beskyttelsen helt genial :) Barnevogner er som kjent ikke billig, og om man ikke beskytter de får man heller ikke igjen på forsikringen. Pris for prampack på barnombord er 1499 :)

Nå må jeg hive i meg noe mat så får dere ha en super dag videre :)

Isadora gloss - omtale :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en bra dag så langt:) Litt roligere dag her enn vanlig, men nok å gjøre allikevel :) Fantos har vært hos dyrlegen for å få fjernet tannsten og er nå trygt tilbake :) Jeg hater å gå fra han der, og jeg får det verste bebreidende blikket av han når jeg går. Kim er kjørt på flyplassen for han har et møte i Sveits i morgen og nå står middagen på ovnen og godgjør seg der. Skal spise og leke med frøken fryd frem til hun legger seg, og da er det rett ut i klinikken for å jobbe som vanlig :)

Kjører en omtale i dag, og nå er det Isadora sin lipgloss som står for tur:

Produktinfo (fra kicks sine nettsider)

"Multi Vitamin Gloss er en lipgloss bestående av 90% Vitamin A, C, E + Q10. Den forbedrer hudens elastisitet og styrker celle- og kollagenproduksjonen i leppene. Multi Vitamin Gloss har en kraftig antioksiderende effekt som gir myke lepper, og som forebygger hudens aldring og gir volumeffekt. "

Her har jeg på meg den beige

Jeg kjøpte inn 2 varianter, og begge fargene er fine.

Lipglossen gir fin farge (den er ikke så sterk), men den er veldig klissete og det føles som om leppene tørker veldig ut. Den har en del skimmer i seg, og jeg kjenner partiklene på leppene mine, og det har jeg aldri syns vært spesielt behagelig. Sånn som produsenten beskriver den så skal jo dette være rene leppepomaden, og det er det definitivt ikke. Dette er dessverre ikke en favoritt for meg, og vil ikke bli kjøpt inn igjen :)

Ha en fin dag videre :)

Sliten sykepleier

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Min er nettopp over etter at den startet klokken 05.30. Jeg jobbet først dagvakt på Ahus, dro rett på sommerfest i barnehagen og har helt frem til nå jobbet i klinikken.

Jeg er nå rimelig sliten, og kroppen skriker etter senga :) Har heldigvis en litt roligere dag i morgen jobbmessig, men Fantos skal til dyrlegen for å fjerne tannsten, og det er selvfølgelig ganske tidlig i morgen :P Om noen ønsker time før jeg drar på ferie så har jeg en tid klokken 14 i morgen :)

Victoria har vært flink en periode igjen, og jeg krysser fingrene for at det fortsetter :) Jeg fungerer så mye bedre med søvn som ikke hele tiden blir avbrutt :)

Jeg kommer sterkere tilbake i morgen:)

God natt <3

Pure and orginal kalkmaling

Hei og god mandag :)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Jeg jobbet sent i går, men var heldig og fikk sove helt til 08 i dag. Luksus for en sliten mamma for arbeidshelgene tar på :/ Jeg har hatt besøk av fine Irina fra Hair It i dag, og hun har stripet håret mitt og gjort en ny cadiveu behandling sånn at håret mitt er fresht til sommerferien :) Utrolig at det bare er en uke igjen til vi reiser <3

Kim har malt soverommet vårt i helgen, og jeg elsker fargen. Vi valgte Pure og Orginal kalkmaling etter at jeg hadde sett bilder av den i et interiørmagasin. Endelig fant vi fargen som vi begge var enige om :) Det skal henges opp ny gardiner, tv'n kommer tilbake med et skjenk under og walk in closetet til Kim skal få flere hyller og kommoder for mer lagringsplass. Det blir superfint, og jeg skulle gjerne ha gjort alt i kveld, men det spørs om vi rekker å få det ferdig før vi drar for vi har begge utrolig mye jobb denne uken..

Fargen heter Elephant skin og er i varianten "fresko". Kjøpt på fargerike slettvoll på Jessheim :)

Nå må jeg jobbe, og skal ikke gi meg før klokken er nærmere 21, bare en liten pause for å være med frøkna :P

Ha en fin dag videre :)

Nemi <3Inglot highlight - omtale

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en god søndag så langt :) Jeg var så sliten i går at jeg sovnet før klokken 23, og klokken 07 i dag tidlig kom frøken fryd inn på rommet vårt :) Vi stod opp og koste oss med frokost og film før vi dro til Elixia en tur så jeg fikk trent og hun lekte i barnepassen :)

Nå har Victoria sovnet og jeg skal slappe av med en kopp te og en liten pizza før turen går til sykehuset for kveldsvakt. Kan ikke si jeg gleder meg over det, men sånn er turnuslivet for en sykepleier :)

Kjører en omtale før jeg reiser, og i dag er det highligt fra Inglot som står for tur (AMC white pressed powder). (Til høyre på bildet)Hva er en highlighter?

Hva highlighter er ligger i grunn i navnet, du bruker highlighter for å fremheve noe (derav highlight). Likevel kan man både bruke highlighter til å fremheve ansiktstrekk, og det kan brukes for å korrigere, da gjerne i kombinasjon med skyggelegging .

Tenk på at lyse farger forstørrer, mens mørke forminsker. Om du da ønsker å fremheve kinnbena dine, legger du highlighter øverst på kinnbena. For ekstra effekt, sug inn kinnene dine og legg mørk farge (f.eks. solpudder) der du blir hul. Enten blir du flott, eller så ser du skjelettaktig ut, det gjelder å prøve seg frem for å finne teknikk, og produkter som passer en selv.

Her kan du legge hightlight?

-Under øyenbryn, på brynsbenet

-Øverst på kinnben

-Innerste øyekrok

-Kjeveben

-Krageben

-Amorbuen

Jeg har lenge brukt en lys skygge som jeg har lagt i øyekroken, og noen ganger tatt litt ekstra lys skygge under brynet, men har ikke før jeg var på kurs med Inglot begynt å bruke det under øynene/på kinnben og over nese, haken og amorbuen. Jeg gjør det ikke like fancy og inngående som på bildene over her viser, men jeg syns det er veldig fint å benytte seg av teknikken med highlight og konturering.

I det siste har jeg fått mye nupper der hvor jeg har påført kontureringspudderet til Inglot så jeg kuttet det ut i 2 uker og begynte å legge den matteste og mørkeste delen av Kiss solpudderet fra Glominerals som kontureringspudder i stedet, og nuppene er nå borte. Kan vel derfor konkludere med at huden min ikke er kjempebegeistret for ansiktsproduktene til Inglot, men jeg har ikke reagert på highlightpudderet så det kommer jeg til å fortsette å bruke opp :) Prisen på pudderet er rundt 200 kr, men det er veldig lite drøyt i bruk og drysser litt. Jeg kommer til å bruke det opp, men skal nok prøve å finne en variant fra glominerals i stedet siden det åpenbart at det er det merket som huden min er glad i :)

Ha en fin dag :)

29!!

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag :) Jeg har tilbragt dagen på sykehuset og har etter det lekt med frøkna :) Nå er hun i seng, og jeg er grisetrøtt :/ Ble selvfølgelig ikke nok søvn i natt for jeg fikk jo ikke somlet meg i seng som vanlig :/

Jeg blir faktisk 29 år i dag, og det kommer jeg til å bli neste år også tror jeg :P

Frøkna gjør ting hun ikke får lov til :P Mistenker at ørene ikke alltid virker..

Kim har skrudd opp skohylla mi over tv-benken :) Skal få opp litt flere bilder der av familien :)

Barnehagebildet :)

Det begynte å hagle skikkelig når jeg kom hjem fra jobb. Veldig fint junivær :P

Nå skal batteriene lades :)

Ha en fin kveld :)

FnisSelvbruning uten lukt?

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg fikk sove lenge i dag for Kim stod opp og leverte frøkna i barnehagen. Det var sårt tiltrengt :) Direkte lenge var det jo kanskje ikke for jeg har hatt kunder siden klokken 10, men lengre enn 06 var det i hvert fall:)

Jeg har nettopp kommet inn fra klinikken etter nok en sen kveld i klinikken så nå er det kveldsmat og rett i seng. Jeg har nemlig arbeidshelg på sykehuset, så i morgen er det ingen bønn når vekkerklokken ringer kl 05.30!! Litt urettferdig at jeg må stå opp så tidlig, for i morgen blir jeg faktisk 29 år!! Det føles rart for jeg syns nettopp jeg var ferdig på videregående :)

Jeg har lenge brukt St.Tropez selvbruning, og syns den er veldig bra, men mannen klager over at den stinker, så den har jeg ikke fått brukt så regelmessig som jeg gjerne vil. Ei på jobben tipset om denne, og lovet at den var lukfri og at den gav veldig fin farge :) Har bestilt den på www.feelunique.com :)

Bestilte meg spontant her for noen uker siden også vitaminer som skal få håret til å vokse fortere. Må si jeg har mine tvil om det fungerer, men litt ekstra vitaminer har jeg uansett godt av :)

Nå er det natta her i huset :)

Ha en fin kveld videre :)

FnisVintage :)

Hei fininger :)

Jeg er helt utslitt etter en lang natt med en frøken som våknet flere ganger,  og en lang dag (kom nettopp inn fra klinikken faktisk) så jeg viser dere bare den superfine vintagekjolen jeg kjøpte på en cafe i Fredrikstad i dag. Den er fra 60 tallet og er kjøpt fra USA. Elsker den, og den skal definitivt få være med på ferien <3

Må skryte litt av denne fine neglelakken fra Shelas også. Denne fulgte med gratis på blivakker.no for en stund siden jeg når jeg handlet der. Jeg var skepisk, men den er fantastisk på alle måter. Superlett å legge og den har god holdbarhet :) Billig og bra neglelakk med andre ord. Her har jeg på fargen "kjeksen" :)

Nå er det natta på denne frua :) Krysser fingrene for en rolig natt...

Ha en fin kveld :)

Les mer i arkivet » August 2017 » Juni 2017 » April 2017
FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker