DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Jentetur til Tusenfryd :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin helg så langt :) Dagene flyr og når kvelden kommer er jeg stort sett helt ferdig. I dag tok jeg med meg Victoria på Tusenfryd for at vi skulle ha en dag sammen:) Det blir lite tid med bare oss så i dag fikk hun ha mammaen sin helt for seg selv <3 Min venninne Lena og hennes datter Oda var også med. William var hos mine foreldre :) Vi storkoste oss og frøkna oppførte seg stort sett ganske så bra og holdt ut i flere timer :)

Meg utkledd som bløtkake :P

I tømmerrenna :)Mammaene var mer engstelige enn barna :D

Fikk lage egen is :)

Litt popcorn også :P

Når vi kom til mormor og morfar var det godt å ligge på sofaen med lillebror <3

Jeg har endelig fått rammet inn de fine fødselsplakatene til barna :)

De skal få plass på en vegg ganske så snart :) Må bare finne ut av hvor :) Jeg syns de er så fine <3

Nå blir det et glass vin og litt pizza på meg.. Pluss noen episoder med SKAM da, har så klart blitt hekta jeg og :P

Hahahaha !!

Med litt plastisk kirurgi blir d*** fin...

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra dag :) Her har det som vanlig vært full fart og jeg har først plantet rumpa i sofaen nå :)Jeg startet dagen med et aldri så lite gynekologbesøk i dag. Ikke noe jeg har gledet meg til, men det er greit å få sjekket sakene etter fødsel. Jeg tok en vanlig celleprøve (noe alle kvinner bør gjøre regelmessig!) også fikk jeg faktisk gjort et bittelite inngrep.

Da jeg fødte Victoria endte det med at hun ble dratt ut med vakuum og da fikk jeg noen smårifter. Ingen store greier, men noen dager etter fødsel sprakk jeg litt opp og har siden da hatt en liten hudfold stående i skjedeåpningen. Dette har ikke vært vondt på noen måte, og da jeg var på kontroll etter at jeg fikk frøkna sa de at dette kun var kosmetisk og at de ikke ville ordne på det før jeg var ferdig å få barn.

Nå er jeg ferdig å få barn, så selv om jeg ikke måtte sy et eneste sting etter William sin fødsel så ville jeg få fikset på dette nå.

Det har vært mye diskusjon i media angående kvinner som opererer seg til designerundeliv slik at de nærmest ser ut som barn nedentil. Dette syns jeg er helt latterlig å utsette seg for med mindre man faktisk har noen plager eller at legen faktisk anbefaler det.

Det jeg gjorde i dag var bare en bitteliten korreksjon, men nå føler jeg at underlivet mitt ser ut som før fødsel. Føler meg også normalt trang igjen og musklene fungerer fint. Gynekologen kunne også bekrefte at jeg var helt stram, og selv om det sikkert høres teit ut så ble jeg overlykkelig for å høre det.

Jeg går til Dr.Martin Lundring på Jessheim, og han er virkelig superdyktig! Om du bor i nærheten så kan jeg anbefale han på det sterkeste. Han driver spesialistsenteret for kvinner. Han er så proff at man faktisk klarer å slappe av når man sitter å skræver:) Han demper også lyset i rommet (har bare en lampe der han jobber) også får du et håndkle å dekke deg med. Selv om man er veldig blottlagt så føles det i det minste litt bedre i dempet belysning:)

Selv om han både satte bedøvelse, skjærte og sydde 6 sting så kjentes det veldig greit ut og jeg har studert jobben allerede (nysgjerrig sykepleier vet du) og det er utrolig fint gjort!

Jeg vet at mange sitter med sånne småskader etter fødsel som plager dem, og mange vet ikke at dette er (som regel) enkelt å fikse :)

Nå skal jeg få i meg litt kveldsmat så er det natta for min del :)

Ha en fin kveld :)

Dåp <3

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin uke:) Her har det som vanlig vært full fart og nå har roen senket seg her i huset:) Vi har hatt barndåp for vår lille prins i dag og er rimelig slitne begge to her :) Vi hadde dåpen i Ullensaker kirke og hadde samme prest i dag som da Victoria ble døpt. Veldig flink og engasjerende prest. Jeg syns vanligvis gudstjenester kan være rimelig langtekkelige, men denne mannen får faktisk 1,5 time til å virke ganske kort. Da er du en god prest i mine øyne :)

William oppførte seg eksemplarisk, men var fryktelig trøtt så jeg måtte fram med jura et par ganger for å få ungen til å sovne :) Etterpå dro vi hjem til oss og koste oss med alt for mye mat og kaker.Vi er heldige som har så mye fine folk i livene våres :) Dåpen var liten så vi hadde kun faddere og nærmeste familien her. Jeg syns det blir koselig og litt mer personlig :)

Deler litt bilder med dere fra i dag:)
Victoria greier sjelden å holde seg i ro :P


Skikkelig lett å få til et bilde hvor alle ser normale ut :D


Ha en super kveld videre:)


 

Story of my life :D

Hipp hipp (på etterskudd) :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin pinse og at dere hadde en fin 17-mai feiring :) Jeg har dessverre vært helt utslitt de siste dagene så kan ikke si jeg har kost meg hverken med pinse eller 17 mai. Begge barna har vært urolige på natten og William våknet nesten hver time både natt til søndag, mandag og tirsdag. Følte meg som en sliten russ alle dagene :P

Jeg vet ikke hva som plager William, men mistenker at han kan ha litt voksesmerter. Mulig han får litt vondt i magen også, men han fikk i hvert fall en paracet før leggetid i går og da sov han 4 timer i strekk, så noe ubehag har han hatt.

På dagen i dag sov han en god dupp, men så var det på'n igjen med dårlig søvn og han har vært småurolig:/ Jeg har nettopp fått lagt han nå så håper han sover godt i hvert fall noen timer så jeg får hentet meg inn litt jeg også :) Har hatt mye å gjøre i klinikken i dag også så jeg føler meg som en gammal kjerring :P

Vi besøkte mine foreldre og spiste middag der. Deltok ikke på noen 17-mai aktiviteter i det hele tatt. Blir nok mer enn nok av det senere i livet:)

Verdens flinkeste storesøster :)

Nå blir det kveldsmat og sengen for min del så får dere ha en fin kveld dere som skal være oppe litt til :)

Flower power :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra dag :) Vi har bare tatt det helt med ro hele helgen og har nytt litt fri fra alt :) På lørdag var begge barna hos mine foreldre mens jeg og Kim tok en tur til Sverige og i dag var de begge der en liten tur igjen mens jeg og Kim handlet blomster. Vi skal ha dåp neste helg så må friske opp lite ute (ønsker meg fint vær) og freshe opp litt her inne. Jeg er ikke født med grønne fingre så i dag har jeg kjøpt blomster som tåler en trøkk :P Håper de holder noen måneder i hvert fall :)

Alt står sånn enda :P William har nettopp sovnet og jeg har fått i meg litt mat så skal gå løs på jobben nå :)

Syns denne vasen var så fin :)

Jeg håper dere får en fin kveld og strålende 17 mai feiring i morgen :)

Fredag<3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin uke og at dere har hatt en fin helg i vente :) Her har uken som vanlig gått i ett, men nå har jeg hele 4 dager helt fri! Det skal bli helt fantastisk, og med unntak av en harrytur i morgen så skal jeg kun ha fokus på barna mine <3 (og mannen da:P). Kjenner litt på smådårlig samvittighet for at jeg har vært mye borte denne uka..

Vi har fått til en veldig god leggerutine nå og William sovner nå rundt 21.30. Da får vi litt voksentid selv om vi er rimelig slitne begge to etter lange dager :) Victoria ammet jeg alltid i søvn, men jeg lærte av den tabben så William ammer jeg nede eller på sengekanten så skifter jeg bleie og legger han i vuggen sin. Jeg stryker litt på han og vugger han litt rolig. Ikke nødvendigvis til han sovner helt, men til jeg ser at han slapper helt av :) Veldig deilig, så krysser fingrene for at det fortsetter :)

I går var vi på 6 ukers kontroll og nye vitale mål er 5550 gram og 59,5 cm :) Blitt stor gutt <3

Nå skal jeg få spist litt og lest nyeste costume før det blir natta på meg også :)

Ha en fin kveld :)

The days...

Hei på dere :)

Håper helgen var bra og at uken har begynt bra :) Her går dagene så fort at når junior endelig sovner da går jeg stort sett i koma jeg også:P Ergo blir det ikke så mye fokus på bloggen, men det kan jeg leve med. Har alltid følt litt på at jeg må blogg hver dag, men nå kjenner jeg at det er bare ikke så viktig lengre. Jeg skal absolutt fortsette å blogge, jeg skal bare slutte å kreve av meg selv at jeg må gjøre det hver dag :) Jeg lever tross alt ikke av bloggingen så da blir det mindre fokus på den og mer fokus på jobb og familien <3

William blir hele 7 uker i morgen og han vokser snart ut av babynestet sitt. Størrelse 56 er snart pakket bort og jeg ser at vi nok fort kommer oss over størrelse 62 også:| Hjelp som tiden løper fra meg!

Jeg driver fortsatt med prosjekt oppussing av meg selv og i går fikk jeg klipt og farget håret. Gikk for en litt kortere sveis nå da jeg snart (mest sannsynlig) mister veldig mye hår på grunn av svangerskap/amming. Dessuten er dette en sveis som er rimelig lett å holde fin. Fargen ble tilnærmet min egen orginale så da slipper jeg farge håret hele tiden. Spare tid er jo absolutt en småbarnsmor sin greie :) Jeg er fortsatt like forfengelig selv om jeg har fått 2 barn, men jeg må være hakket kjappere enn før :)

I dag har jeg hatt kunder på Nordstrand igjen, og der møtte jeg både gamle og nye kunder :) 2 av de utbrøt (nye) gledelig "å er du gravid du da"! "Nei, men jeg har nettopp født da". "Å ja.."... FML :O Haha, kan ikke si at det styrket selvtilliten akkurat, men jeg er i hvert fall veldig motivert til å få startet med treningen :P Det var bare det med den tiden og den kroniske følelsen av å ha litt hang over på grunn av søvnmangel ;)

Victoria har fått Birkenstocks :) Elsker dem <3 Når hun stod opp i dag så tok hun de opp og sa "å vi har like mamma!!" Superglad jente som nektet å ta de av før hun skulle legge seg så da får hun ha de på da :)

Bilde fra helgen<3

Min :)

Nå er det kveldsmat, dusj og natta :)

Ha en super kveld :)

Dagens visdomsord :)

....

Eg har juksa lite granne :P

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin uke og at dere har en god helg i vente :) Jeg blir så glad av det fine været at det gjør ingenting at jeg er litt overarbeidet og litt i manko på god søvn. William er tett i nesen stakkar og da blir det litt ymse med søvn for min del..

De siste dagene har gått med til jobbing og familiekos + at jeg har fått fikset litt på meg selv :P I går fikk jeg besøk av flinke Ine fra TM klinikken i Fredrikstad og sa stod behandling av hverandre på programmet. Siden jeg hater nåler (på meg selv) så er det også rimelig uaktuelt å behandle seg selv :) Dessuten er det ikke enkelt å få det fint om man skulle ha orket det heller. Det er ikke så ofte jeg får mulighet og tid til å fikse på meg selv så i går ble det en overhaling av det slitne mammafjeset mitt :P Botox i sinnarynken og rundt øyene tok jeg for noen uker siden (ikke en behandling som syns da det kun får muskelen som er behandlet til å slappe av, men det er en super rynkeforebygger og for min del så gjør den at jeg sjelden har vondt i hodet), men i går ville jeg ha litt ekstra :)

Huden fikk en syrebehandling (mild variant) for å friske opp huden, kinnbena/kinnene ble fylt med 1 ml juvederm for å få en liten mini mini ansiktesløftning og leppene ble fylt med 0,5 ml juvederm. Jeg er kjempefornøyd med resultatet:) Jeg liker ikke overdreven fylling, og i dag er jeg så klart litt hoven og blå, men ser at det kommer til å bli fint :)

Brynene mine tatoverte jeg tidligere denne uken, og ble så fornøyd. Jeg har nå fått utført bryn med microbladingteknikken for et naturlig resultat. Jeg gikk til Anette på MiaCara (Jessheim storsenter)og skal tilbake dit i slutten av denne måneden for refill og tatovering av eyeliner. Gleder meg til det :)

Nå i kveld har vi bare slappet av og kost oss hjemme (med alt for mye pizza så klart :P). Nå sover prinsen så da må jeg lade batteriene og krysse fingrene for en god natts søvn (haha)

Ha en fin kveld videre <3

:P

Litt til barna og litt til mor.. :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra dag :) Natten her i huset har faktisk vært ganske bra selv om alle sammen er forkjølet :) Jeg hadde fri på formiddagen i dag så da lille W sovnet for første dupp dro jeg en tur på senteret helt for meg selv. Det var deilig :) Det ble noen deilige slappe sommerklær til meg selv i og med at nesten ingen av klærne mine passer:/ Det er 6 uker siden fødsel nå så nå skal jeg virkelig komme i gang med treningen :) Jeg er skikkelig motivert og selv om det ikke blir hard slanking så må jeg få fikset kroppen min. Jeg hater å se meg selv i speilet for tiden :(

Litt pynt til meg :P

Omtaler kommer etter hvert :)

Nye stelleprodukter til barna :) Produktene er selvfølgelig ikke testet på dyr :)

Nå skal jeg kose meg med en tekopp og meglerne :) William sovnet for 1 time siden og Kim er på kino med en kompis :)

Ha en fin kveld videre :)

Mamma må minke seg :P

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Her i huset er vi litt småsyke. Begge ungene er snørrete og halsen min er som piggtråd! Har stappet innpå med vitaminer for syk har jeg strengt talt ikke mulighet til å være nå. Ellers så er alt bra og nå er sminkebordet mitt ferdig :)

Jeg er superfornøyd og det er så godt å få sminket seg i skikkelig dagslys. Vi har ingen speil på badet oppe så det har skjedd at sminken har sett bra ut der inne, men så har jeg sett meg selv i dagslys ute og sett at det ikke var så fresht allikevel :P

Bordet er egentlig et skrivebord fra IKEA. Stolen er også kjøpt der, mens speil, fat og figur er fra Bohus :)

Victoria er stadig bortpå for å kikke litt og tar opp litt fra skuffen:) Hun sier "mamma sin minke" og "mamma må minke seg" når hun er der (ja, mamma må minke seg for å ikke skremme folk:P)

Kim begynner på selve byggingen av rommet (sette opp vegger) om ikke så lenge så da kan det nye walk in closetet mitt snart bli ferdig innredet. Gleder meg :)

Ha en strålende dag :)

Helg :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin helg :) Her går det virkelig i ett kjør. Selv om to barn ikke føles som ti, så har definitivt kveldene blitt tatt over av lille William i og med at han som regel er veldig våken helt frem til klokken 23... Lille b menneske han der altså.

I går hadde vi besøk på formiddagen også ble Victoria hentet av mine foreldre. Hun har sovet der til i dag og har kost seg veldig. Vi skal bort dit på middag etterpå.

Etter at frøken fryd reiste i går dro vi på ikea for å handle til mitt kommende walk in closet. Jeg har hatt garderobe på det ene soverommet vårt, men etter hvert skal jo William få det rommet og vi må bygge nytt :) Stuen oppe skal bli mitt nye walk in closet og vi startet i går med å kjøpe sminkebord, stol og litt stæsj :) Kim er i gang med montering stakkars :P

Etter ikea tok vi en tur på Egon for middag også dro vi bare hjem og slappet av (i den grad det går med en lys våken baby) :)

Tidlig krøkes. Får allerede opplæring i iPhonen til pappa:P

Gleder meg til vinteren er over jeg..

Grunnen til at jeg aldri blir så slank som jeg vil :P

Victoria elsker virkelig lillebror og vil holde og kose på han hele tiden. Selv når hun ser på film :)

Ha en super dag videre :)

Les mer i arkivet » Mai 2016 » April 2016 » Mars 2016
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits