DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Dagen derpå..

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Vi hadde bursdagsfest i går, og det kjennes i hodet i dag.. Våknet så klart klokken 07 med veldig vondt i magen og skallebank fra h***. En dotur og 2 paracet + bind for øynene så sovnet jeg igjen til 10.30 så jeg har det ikke så alt for ille. Prøvde å holde igjen litt på champisen i går i og med at jeg har et hus som måtte vaskes rimelig godt i dag. Selv om vi ikke var så mange er det utrolig hvor møkkete det blir. Det hjalp heller ikke på at mannen hadde matkrig med en av kompisene sine. Fant en bit aubergine i sofaen i stad faktisk, men nå tror jeg det er ganske så strøkent her.

Victoria kommer snart hjem, og da skal vi grille alle sammen, farmor er også på besøk så det er koselig :)

Har dere sett tegningene til ab.bel på Instragram? Hun er bare helt rå, og denne tegningen er nok litt passene her i huset i dag. Bildekommentaren hennes til denne var "Dagen derpå får en helt ny betydning når man har barn". Haha, dette kjenner jeg meg igjen i fra de få gangene jeg har vært ute det siste året:)

Haha, Victoria elsker også baby jake :)

Omtrent sånn blir det når Victoria sover her også :)

Dette er velkjent :P

Amming av vilter unge:) Kjenner meg igjen :P

Jeg får hive meg rundt og lage litt mat :)

Ha en fin søndag :)

Forberedelser :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Victoria våknet nok en gang klokken 06, men i dag var det min tur til å få sove så jeg føler meg uthvilt:) Jeg sto opp kl 09 og tok med meg Victoria til Elixia så hun kunne leke litt mens jeg trente og Kim sov:) Nå sover frøkna duppen sin mens jeg forbereder til fest i kveld:) Kim hadde bursdag forrige uke og jeg har bursdag neste lørdag så da har vi en liten felles feiring i dag:) Håper solen har lyst til å feire med oss også (i følge langtidsvarselet så skal det være sol fra klokken 18 så det er lov å håpe) :P Vi skal grille og drikke champis  uansett vi, triller bare grillen under markisen om ikke været vil samarbeide :)

Victoria skal til mamma og pappa når hun våkner så skal jeg og Kim reise for å handle inn det siste :)

Vakre peoner <3 Jeg elsker friske blomster, og skulle gjerne ha hatt friske blomster i hvert eneste rom i huset til enhver tid :)

Romduft fra Kremmerhuset. Digger duften white tea :)

Vi er ikke så fine på det, og siden det kommer fler enn vi har bestikk til så blir det engangs :P

Neglene er lakket i en fresh oransj farge som passer fint til min nyanskaffede brunfarge:)

Mye mer naturlig brunfarge denne gangen :) Kan anbefale spraytan hos Spa Lounge i Lillestrøm :)

Ha en super lørdag videre :)

Spraytan hos Spa Lounge i Lillestrøm :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Her startet dagen grytidlig med en frøken som våknet klokken 06, og siden jeg jobbet sent i går så sovnet jeg ikke får godt over midnatt heller. Er rimelig trøtt, men skal vel holde ut noen timer til :) Jeg har jobbet på formiddagen i dag, og når jeg var ferdig med det så dro jeg til Spa Lounge Lillestrøm for en runde spraytan. Spa Lounge holder til midt i Lillestrøm, og driver også med vipper, negler, hud etc:) Fikk et veldig godt inntrykk av jentene som jobbet der, og det virket definitivt som om de kunne sakene sine:)

Sist jeg tok spraytan var for 2 uker siden (et annet sted), og det var for det første så mørkt med en gang at det var skremmende. Jeg var flekkete! Etter 3-4 dager begynte fargen å renne av, og det er ingen underdrivelse å si at jeg ikke var spesielt fornøyd. Gleder meg til å se endelig resultat denne gangen, og har stor tro på at jeg ikke ser ut som et fargekart om få dager:) Dette var mer den spraytanen jeg tok hos min eks-svigermor når hun holdt med det for mange år siden. Den gangen hadde jeg en nydelig glød i huden i flere uker:)
Fargen jeg har tatt i dag ser superfin ut, og jeg har fått en nydelig glød fremfor å være like brun som en fra Somalia.  Dette er definitivt vanedannende :)

Spa Lounge finner du på facebook HER og på Instagram (spaloungenorge) :) Prisen er veldig bra også, kun 350 kroner:)

Sist så jeg sånn ut (nesten) så dette kan bare bli bedre:PHa en fin dag videre:)

Basic fra MagMaLou

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Det har i hvert fall jeg:) Sov godt i natt og tok meg faktisk en treningsøkt før jeg begynte å jobbe i dag. Det skjer ikke ofte for tiden så det var en liten seier :) Jobbet i klinikken på formiddagen før jeg kjørte meg en kjapp tur til Oslo for litt shopping. Har sett en nydelig kimono på instagramsiden til LoveFrogner som jeg bare måtte prøve. Dessverre så var den ikke så fin på meg som jeg hadde håpet så da vandret jeg videre ned til MagMaLou som ligger i Skovveien. Der hadde de derimot litt jeg ville ha og ikke kunne motstå :)

 

Supersøte hårstrikker som ikke sliter på håret:)

Knallblå silkebluse fra Gestuz. Lekker til brun hud :)

Basic genser fra MagMaLou sitt eget merke:) Veldig behagelig på :)

Dressbukser med perfekt passform fra Tom Wood :)

Walk in closetet mitt er ferdig malt og vegghyllene med sko på er fjernet. Har ikke så mange par sko, så de fikk fint plass i skapet :) Denne kommoden skal byttes ut med en større variant, men ellers så er det så og si ferdig her inne nå :)

I mangel på hylleplass så fungerer vinduskarmen inntil videre :)

Nå skal jeg få i meg litt kveldsvakt. Har jobbet på klinikken helt frem til nå, så jeg er sliten :) Fullt kjør igjen i morgen med jobbing i klinikken på formiddagen og rett på kveldsvakt på sykehuset etterpå :) Prøver å motivere meg til en liten treningsøkt i morgen tidlig også :)

Ha en fin kveld videre :)

BareMinerals complexion rescue - omtale

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Jeg sov skikkelig dårlig i natt og slet også med å sovne selv om jeg var veldig trøtt. Aner ikke hva som gikk av meg rett og slett :/ Fikk til og med ikke sove etter at Victoria hadde dratt i barnehagen da jeg hadde en time til rådighet! Fant bare ikke roen og tusen tanker for gjennom hodet. Kunne like gjerne ha gitt opp og gått ned for å jobbe litt. Ellers i dag så har jeg hatt besøk av kusinen min som jeg ikke har sett på kjempelenge. Hun har gått ned masse i vekt så hun fikk arve klærne som egentlig skulle i Fretex containeren :) Ellers så har det vært veldig rolig her i dag, skal snart hente frøkna i barnehagen så skal vi kose oss masse før jeg skal ut og jobbe i klinikken i kveld :)

Omtaletid i dag, og nå er det BareMinerals sin complexion rescue som står for tur:

Hva sier produsenten?

Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream er det beste av BB Cream, CC Cream og Tinted Moistrizer i ett og samme produkt! Dette multiproduktet vil ikke bare jevne ut hudtonen og gi et friskt utseende, men tilfører også fuktighet til huden samtidig som den beskytter mot skader forårsaket av sollys! Den lette gelkonsistensen gjør at den er myk og behagelig på huden og gir akkurat nok dekke hvis man ønsker å skjule fargeujevnheter, men allikevel ikke føle at man har på en maske.

Inneholder ikke olje, silikon og parabener. Hypoallergisk og dermatologisk testet. Solfaktor 30. (Prisen på denne ligger i underkant av 400 kr de fleste steder for 35 ml.)

Jeg hadde store forventninger til denne, men jeg er ikke imponert i det hele tatt! Hun i butikken sa den kunne brukes som en lett Foundation, men denne er det neppe meningen man skal bruke fuktighetskrem under. Den er vanskelig å påføre når man har dagkrem på (klumper seg), og det går dessverre heller ikke letter med kost. Prøver den noen ganger uten at jeg har mine vanlige produkter på, og da går det helt greit å påføre den med kost. Gir lite dekke, men huden min er såpass bra at det tåler jeg nå. Problemet er at jeg blir blank som en diskokule etter bare en time. Den skinner og glinser så mye at må bruke pudder over for å roe det ned, men selv det holder seg ikke på plass når det har gått litt tid. Etter flere dagers bruk (jeg gav ikke opp) så begynte jeg også å få masse nupper/småkviser på kinnene, og siden dette var det eneste nye produktet jeg testet denne tiden så gir jeg denne skylda. Mye mulig at denne passer for en veldig tørr hud, men for min kombinasjonshuden passer den absolutt ikke :/

 

Over til noe litt hyggeligere; min fantastiske mann blir 43 år i dag :) Hipp hurra for han <3 Her fra 17 mai i fjor :)Ha en strålende dag videre <3

Ufattelig..

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag. Her startet dagen grytidlig siden jeg har jobbet dagvakt i dag. Det var heldigvis en veldig rolig vakt, så er ikke så alt for sliten. På jobb i dag satt vi og snakket om IS, og hvor skremmende de er. For hver artikkel og for hvert bilde jeg ser av denne gruppen så blir jeg helt uvel. Jeg gråter av alle de forferdelige bildene, særlig av barn. Etter at jeg fikk barn selv så blir jeg ekstremt følsom når jeg ser bilder og leser historier om barn som ikke har det bra, og i IS kontrollerte områder så har de det ikke bare bra, de lider! Og hva gjør resten av verden med? De fordømmer det!? Men hva faen hjelper det befolkningen?? Verden må jo ta hardere grep! I Nigeria herjer Boko Haram. Kidnapper småjenter, dreper, voldtar og terroriserer lokalbefolkningen. De er ikke i flertall, så hvordan kan de holde på? Hvorfor kjemper ikke vesten for å drepe disse jævlene? Jeg skjønner at ikke lokalbefolkningen kan stå i mot disse avskummene, men vesten har militærteknologien til å utslette disse, det er jeg sikker på.

Det hjelper lite å sitte hjemme i sofaen og fordømme faenskapen for noe må gjøres. Hadde jeg kunnet hadde jeg gjerne gjort noe, men hva skal jeg gjøre? Jeg er redd for at dette skal spre seg over hele verden jeg selv om det enda er et stykke dit. Jeg vil leve i et fritt demokratisk land som ikke er styrt av Islamske lover og muslimske galninger som drømmer om Sharia. Når skal FN gå inn med massiv militærmakt? Hvor mange fler må dø og jages? Det er ikke rart flykning og asylpolitikk blir et tema her i land for disse syke jævlene jager folk vekk fra landene sine eller dreper de på veien. Vesten kan ikke ta i mot alle, men snart er det ikke noe mer igjen av Midtøsten og hva skal vi gjøre da? Hvor skal IS fortsette kampen? Målet deres er å utslette alle "vantro" som ikke bekjenner seg deres tro, og når de er ferdige med "lokalmiljøet" kommer de garantert mot vesten, tro du meg.Dette er  sadistiske avskum som ikke har livets rett og jeg orker snart ikke lese mer om dem. Utslett faenskapet for godt! Hjertet mitt blør for de stakkars menneskene som må leve i dette helvete, og jeg kan ikke kan forestille meg hvor grusomt det må være. Tårene renner bare av å tenke på det.

Jeg forstår virkelig ikke hvorfor ikke de store vestlige militærmaktene gjør noe, men jeg håper de våkner snart. Disse folka kan ikke bekjempes med ord, men må tas med rå makt. De er åpenbart alt disse umenneskene forstår.

 

Inglot sleeks lipgloss - omtale

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Victoria sov hele natten gjennom og til klokken 07 i dag, så vi var alle uthvilte og glade :) Koste oss med rundstykker og barne tv alle sammen før vi lekte et par timer. Jeg tok med meg frøkna til Elixia mens jeg trente litt. Hun storkoser seg i barnepassen der, og det er så hyggelig å se hvor sosial og flink hun er med andre barn. Det gjør tanken på et nytt barn litt lettere. Jeg personlig mener man har godt av å ha søsken, og kunne ikke tenke meg og bare få et barn. Det er naturligvis ingen selvfølge å få barn, men jeg har alltid syns det har vært litt rart med de som er så bestemt på at de bare vil ha 1 barn. Det spiller selvfølgelig mange faktorer inn på hvor mange barn man får, både økonomi og kjærlighetsliv må jo være i orden, men for meg virker det litt trist å skulle vokse opp uten søsken :)

Victoria har nå ligget og sovet en times tid mens jeg har tatt en lang dusj og nå holder jeg på med lunsjen til jobb i morgen. Lager stort sett alltid mat dagen før sånn at jeg kan ta med meg på jobb:) Ikke bare er det økonomisk, men også en del sunnere da det er mye usunne fristelser i kantina :P Vi har ellers ingen store planer for dagen annet enn en søndagsmiddag hos mine foreldre også kanskje får vi til en massasjetime på thaimassasjestedet på Kløfta :)

Her får dere omtale av Inglot glossen som jeg nå har brukt opp :)

Hva sier Inglot selv?

"Denne holdbare, ikke klissete lip painten gir fukt og pleier leppene med Vitamin E. Dekk som en leppestift, og glansen til en lipgloss. Dufter svakt av sukkertøy og er en storfavoritt blant de som ønsker mye farge, men ikke er så glade i leppestift."

Mitt førsteinntrykk av denne var at den lukter nydelig og kjennes ut som en leppomade på leppene. Det kan jeg like! Dessverre så er ikke holdbarheten spesielt god, og den har tendenser til å "kake" seg litt opp etter en stund. Jeg syns heller ikke glossen er spesielt drøy i bruk da man trenger en del produkt for å få det til å se fint ut.

Jeg er begeistret for Inglot, men dette er det andre leppeproduktet jeg ikke ble kjempeimponert av :)

Her er glossen på. Kjempefin glans og farge, men det varer ikke så lenge dessverre :/Ha en fin søndag videre :)

Få oversikt over syklusen :P

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg fikk sove lenge i dag, og har hatt en veldig fin dag :) Jeg tok med meg frøkna til Elixia så hun fikk herjet litt mens jeg hadde en halvveis bra treningsøkt :) Har blitt dårlig med trening i det siste så må bare tvinge meg i gang :) Ellers så jobbet jeg i klinikken mens frøkna sov, så dro vi en tur til mine foreldre, og Victoria ble igjen der noen timer mens jeg dro hjem og ordnet det siste i garderoben min før Kim skal begynne å male. Mye papirer man samler på seg, så greit å få ryddet det unna og kastet også. Trenger ikke skattepapirer fra 2010 lengre :P

Frøkna er nå lagt på lading og jeg skal egentlig ikke noe annet enn å lade meg selv jeg heller :) Føler jeg har fått gjort en del fornuftig i dag så nå fortjener jeg en avslappende kveld :) I morgen er det min tur til å stå opp med frøkna så bør være fornuftig og legge meg tidlig:)

Ellers så tenkte jeg tipse dere som også er prøvere eller dere andre som vil få kontroll på syklusen om en app så heter noe så sjarmerende så menstrual calendar :) Denne brukte jeg da vi prøvde å lage baby sist, og den gav meg god kontroll på hvor i syklusen jeg var, og det var fint å kunne gå tilbake for å se når jeg hadde blitt gravid. Mange benytter seg av sikre perioder når de har sex, og det er ikke at jeg anbefaler det som en trygg metode, men her er det i hvert fall mulig å få en grei oversikt over trygge og utrygge perioder.

Her ser dere oversikt over Juni. De grønne dagene er forventet eggløsning, mens de rød prikkene er forventet mens. Man legger selv inn når man har mensen så regner den ut for deg når du har eggløsning (du kan selv velge lengde på syklusen din, alle har jo ikke 28 dager). Appen er forresten gratis :)

Her kan man legge inn verdier/aktivitet selv.

Man kan også legge til symptomer om man har det. Dette har jeg aldri brukt, men sikkert fint for de som vil ha full oversikt :)

 

Nå skal jeg kose meg med pizza og godteri, så får jeg trille opp i sengen etter hvert :)

Ha en fin kveld :)

FnisFnisTatoveringsfjerning - runde 2

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Arbeidsuken er (for de fleste) snart over, og det er endelig helg :) Jeg har noen kunder i ettermiddag og kveld, men skal etter det nyte en (nesten) frihelg :) Har et par kunder i klinikken i morgen når Victoria sover, men ellers skal vi bare kose oss alle sammen :)

Kom meg sent i seng i går fordi jeg jobbet kveldsvakt, og når jeg først kom hjem ble jeg og mannen liggende i sengen og løse diverse quizer på nett. Ikke smart prioritering av dyrebar sovetid, men det var da koselig :)

På dagen i dag har jeg vært hos en leverandør i Sandvika og på vei hjem stoppet jeg på Smestad for runde 2 med laser på tatoveringen min :) Ser stor forskjell etter forrige behandling, så forhåpentligvis så blir den borte snart :)

Her er tatoveringen rett etter behandling i dag.

Flere har spurt, men jeg svarer igjen:

Er det vondt? Ja, det svir som fy, men det er fort gjort.

Dyrt? Kommer ann på størrelsen, men jeg betaler minstepris på 1500kr siden den er så liten. Tar man flere får man rabatter. Det koster en del, men det er det verdt. Det tar også tid, men sånn er det for å få den helt bort. Det skal gå 6 uker mellom hver behandling :)

Mer info på www.eraze.no

De er seriøse og har en meget god laser, så de anbefales på det sterkeste :)

Ha en fin dag videre :)

Ny duft <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg er nettopp ferdig i klinikken og skal snart av gårde igjen for kveldsvakt på sykehuset. Vanligvis begynner jeg klokken 15, men i dag må jeg starte klokken 14 fordi jeg skal på blodtransfusjonskurs :) Ellers så er formen bedre fordi frøkna var flink og sov natten gjennom. Krysser fingrene for at de verste plagene med tennene er over for denne gangen. Ser at det er 4 jeksler som er halvveis ute nå, så skjønner godt at det er ubehagelig :/

I går fikk jeg en ny parfyme i samlingen min, og denne fra Lolita Lempicka har jeg lurt på å kjøpe lenge :) Har luktet på den flere ganger, men har vært usikker på om den passer meg. Tok den på meg i går kveld før jeg la meg, og fikk god tilbakemelding fra min bedre halvdel, så den ble sprayet på i dag tidlig også :)

Lolita Lempicka (fåes kjøpt HER)er en varm, myk og sensuell duft, uten at den er for tung.Den har toppnoter av fiol, iris, anis og tonkabønner, og bunnoter av vanilje og musk. Jeg bestilte denne fra en ny norsk nettside som heter parfyme-klikk. De har et stort utvalg av parfyme, aftershave, bodylotion, sminke og hudpleie. Konkurransedyktige priser har de også. (Siden deres finner du HER)

Et annet produkt jeg kjøpte med meg var denne bodylotionen fra Decleor. Jeg brukte tidligere ansiktsprodukter derfra, men aldri tidligere testet noen av kroppsproduktene :) Denne kommer det omtale av senere. Prisen på denne var veldig bra! Kun 300 kr for 400 ml :)

Ha en fin dag videre :)

FnisIsadora gel nail - omtale

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Her hadde vi heldigvis en rolig natt så føler meg 10 ganger bedre enn i går :) Jeg er ferdig med jobbing for i dag så nå skal jeg snart reise for å hente frøkna i barnehagen. Jeg har vært en tur innom fargerrike Sletvold på Jessheim i dag også for å se på maling fra et merke som heter Pure & Orginal. Det er kalkmaling som gir en skikkelig røff og kul finish. Jeg vil male soverommet i en mørk grå farge med kalkpreget på veggene. Tror det kommer til å bli superfint, så nå gjenstår det bare å overtale mannen :P

Ellers så har jeg faktisk ingen planer for kvelden, og det er helt fantastisk!! Jeg jobber så mye om dagen + jobber med etableringen av SkinClinic så er ikke mye fritid for meg om dagen :) Planlegger også bursdagsfest som vi skal ha her neste helg i og med at både jeg og mannen fyller år med bare en ukes mellomrom :)

Over til dagens omtale:) I dag står IsaDora sin gel laquer for tur. Disse kjøpte jeg inn da jeg bestemte meg for å ta en pause fra akrylneglene jeg har brukt 1 år nå. Neglene er rett og slett tørre og slitne, så tenkte prøve meg på dette i stedet i og med at de skal være mer holdbare enn vanlig neglelakk. Skal holde i 7 dager.

Holder de? Nei, det gjør de så absolutt ikke. Tar ikke mange dagene før de begynner å skalle av så jeg personlig syns ikke de varer noe lengre enn vanlig neglelakk, men lakken tørker fort og den får en veldig fin finish så de er ikke dårlige, de bare varer ikke så lenge som jeg håpet på :)Prisen er rimelig (99kr) så det ble ikke det helt store tapet :) Vurderer å gå til anskaffelse av ordentlig shellac sånn at jeg kan ordne meg selv :)

Gikk til innkjøp av de her i går, og testet den blanke lakken for seg, og den tror jeg nesten var ødelagt for selv av et tynt basestrøk som klumpet den seg helt forferdelig. Ble mange små bobler på neglene så den duger ikke. Den oransje har jeg ikke fått prøvd enda, men den står for tur når tåneglene skal lakkes neste gang :)

Flere har spurt meg om hva som skjedde med saken ang løshåret jeg fikk som var så dårlig fra luxushair, og jeg fikk faktisk et helt nytt sett med tapeextensions, men jeg tør nesten ikke sette de på i frykt for at de skal være like dårlige denne gangen. Håret var jo et helvete å ha med å gjøre i over 2 uker før jeg fikk reist til frisør og tatt det ut. Fikk beskjed om at jeg ikke fikk farge litt i bunn på det, så jeg må vente til håret er litt lysere før jeg gir det en ny sjanse :/

Ha en fin dag videre:)

Nytt for testing :)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har vært på dagvakt og har også jobbet i klinikken i kveld. Har siste kunde nå om en halvtime, og da må jeg si meg helt ferdig for dagen. Jeg er utslitt!! Skulle som jeg nevnte legge meg tidlig i går, men gjett hvem som var våken helt til kl 22? Jo, det var frøken fryd :/ Hun våknet igjen da jeg nesten hadde sovnet i 23.30 tiden, men da heldigvis bare i 10 min. På igjen klokken 05 (30 min før jeg måtte stå opp så klart!), men sovnet igjen sammen med Kim i 06 siden. Jeg dro 06.30, og siden da har det gått i ett kjør. Trøtt er bare fornavnet :(

Men, jeg fikk "gave" i posten i dag da, og det er alltid stas. Måtte kjøpe en ny runde med alterna produktene fordi de er så fantastiske :) En ny pressed base fra glominerals måtte jeg også ha + at jeg kjøpte med 2 stk leppestifter fra glominerals som jeg ikke har testet før. En lekker øyeskyggepalett fra The Balm ble også med :) Skjerfet i bakgrunnen fra Shelas fulgte med siden jeg shoppet såpass mye :)

Lekre farger :) Lest mye positivt om denne, men har  "glemt" den litt:) Nå var den på salg så da slo jeg til :) Jeg burde gå på et øyeskyggekurs for å lære litt mer om skyggelegging :) Faktisk så jeg vurdert å utdanne meg til makeup artist i tillegg til alt det andre jeg gjør:)

Sheer lipstick i fargen aruba

Suede matt lipstick i fargen pin up. Hadde håpet den skulle være litt oransj siden jeg syns det er så lekkert til brun hud, men denne er litt mer rødlig

Nå må jeg ut og jobbe ferdig så får dere ha en strålende kveld <3

Da prøver vi da (hjelp!) ;)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Her startet dagen tidlig, og i morgen skal jeg på dagvakt så jeg er snart på vei i seng (det i alle fall planen). I dag har jeg spist lunsj med en eks-kjæreste som jeg ikke har sett på mange år, og det var veldig hyggelig :) Ellers så har jeg jobbet i klinikken, lekt med frøkna også har jeg jobbet enda litt til i kveld:) Hadde store planer om trening, men det orker jeg ikke nå. Skulle ønske jeg likte trening litt mer enn det jeg faktisk gjør.

Ellers så ble det tomt for minipiller i dag, så nå skal vi prøve å lage en baby. Jeg kjenner det var med skrekkblandet fryd at jeg tok den siste mini-pillen i dag, og jeg får litt angst av tanken på en ny runde. Samtidig gleder jeg meg veldig til å få et barn til (om vi er så heldige å få det til så klart, ingen selvfølge det), og jeg tror Victoria kommer til å sette pris på å få søsken.

Folsyre må man starte med når man planlegger å bli gravid så gikk til innkjøp av en pakke i dag. Forhåpentligvis er jeg gravid innen den er tom :)"Alle" sier jo alltid til de som prøver å få barn at "ikke tenk på det, bare lev som normalt så kommer det når det kommer". Vel det funker ikke sånn for meg. Jeg skal love deg at jeg kommer til å tenke "ble jeg gravid nå" ved hvert eneste samleie rundt eggløsning fremover. Sånn er det bare for meg, og om det ikke går på første forsøk så blir jeg garantert småstressa av det :P Jeg liker å ha kontroll, og dette er noe jeg ikke kan styre over i det hele tatt, og det skaper litt stress i hodet mitt selv om jeg vet at jeg ikke burde stresse med det :)

Et fremtidig svangerskap nå vil nok allikevel føles veldig annerledes enn da jeg gikk med Victoria. Da var alt så nytt og spennende, og jeg slukte alt jeg kom over av artikler som omhandlet graviditet og spedbarn. Kommer nok til å være mye roligere på det nå, og det blir deilig :) Men det skal nevnes at jeg allerede gleder meg til å handle babytøy og innrede et barnerom til, så ja jeg er litt crazy :P

Mange spør meg "er du virkelig klar for en unge til allerede?". Blir man noen gang helt klar? Forhåpentligvis får jeg et greit svangerskap og en rolig baby, men man har ingen garantier, og et barn vil jo uansett ikke komme før om 9 måneder så det skal nok gå helt fint :) Selvfølgelig blir det stress, men jeg kommer til å fikse det :) Jeg er så heldig at jeg har en fin mann som stiller opp, en fantastisk aupair og foreldrene mine bor like ved her så jeg er jo ikke alene uansett:)

Nå skal jeg ordne meg lunsj til dagvakt i morgen så får dere ha en fin kveld videre :)

Hipp hipp hurra :)

Hei og gratulerer så mye med grunnlovsdagen kjære lesere:)

Jeg skulle gjerne ha vist dere flotte bilder av et dekket frokostbord, bunad og barnetog, men faktum er at det ikke blir noe 17 mai feiring på oss i år. Det er helt greit for jeg er vant til å jobbe på 17 mai fra tidligere, men syns selvfølgelig det var hyggelig i fjor da vi var i Rælingen med svigerfamilien og feiret der:) Victoria sov hos mamma og pappa i natt, og de tok henne med ut for å se på barnetoget i dag tidlig. Vi sov lenge, spiste en god frokost og nå skal jeg holde på litt med bygging av hjemmeside (www.skinclinic.no vil bli lansert forhåpentligvis rundt 1 juni) og klesvask før jeg drar på sykehuset. Kim kommer til å hente frøkna etter at hun har sovet en dupp, og da drar de ut til svigerfamilien :) Litt trist at jeg ikke får vært sammen med henne i dag, men hun storkoser seg uansett og kommer neppe til å huske at mamma måtte jobbe på 17 mai da hun var 1,5 år:)Været er rimelig trist og kaldt, så jeg er ikke helt lei meg for at jeg ikke må ut i dag, men det hadde vært koselig å bruke en av bunadene mine :) Jeg fikk nordlandsbunad da jeg ble konfirmert (pappa og hele den siden er fra nord), og da mormor døde arvet jeg hennes romeriksbunad :) Jeg syns ikke man skal "shoppe" den bunaden man liker best, men heller velge den som kommer fra et sted man faktisk har tilknytning til. Har sett at noen kjøper enkelte bunader bare fordi de syns de er de fineste, men har absolutt ikke noe tilknytning dit, og de syns jeg er merkelig:/

Ha en kjempefin dag, så krysser jeg fingrene for at dere får fint vær, og for at jeg får en god vakt på jobb :)

Spraytan - resultat

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet dagen tidlig i og med at jeg har jobbet på dagen i dag. Jeg jobber "bare" hver tredje helg på sykehuset, men det går utrolig fort mellom de helgene altså. Jeg kom meg som vanlig ikke tidig nok i seng i går, så jeg har vært trøtt i hele dag. Tok meg en lur etter jobb, og det trengtes sårt. Victoria sover hos mamma og pappa i natt vi skal få sove ut litt.

I morgen er det 17 mai, men jeg kan ikke si jeg føler det helt :) Det pissregner ute og jeg skal jobbe kveldsvakt i morgen. Mamma og pappa tar henne med for å se barnetoget så henter vi henne etter det. Vi har ikke lagt noen planer, men mulig Kim reiser og besøker svigerfamilien på ettermiddagen. Sånne dager er det kjedelig å jobbe på, men heldigvis er frøkna såpass liten at hun ikke skjønner 17 mai enda allikevel, og hun koser seg masse med besteforeldrene sine <3

Her ser dere resultatet etter spraytan. Jeg føler meg alt for brun (det kommer ikke så godt frem på bildet), men det roer seg nok det etter hvert, håper bare ikke jeg blir skjoldete:) Jeg syns også jeg kjenner selvbruningslukten litt, men det er ikke så alt for ille:) Brun ble jeg i hvert fall:) Betalte 500 kr hos Nikkis velvære i Lillestrøm:)

Dette bildet likte jeg <3

Nå skal jeg kose meg med blader, godis og te:)

Ha en fin kveld :)

Detox i garderoben + spraytan :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag så langt:) Vi har hatt nok en slitsom natt her i huset så jeg har hatt bedre dager. Frøkna kom inn til oss i 03 tiden og etter det har søvnen vært dårlig :/ Hun sovnet av etter hvert, men jeg sover dårlig med den lille urokråka der i sengen. Den lille kroppen er overalt i løpet av en natt, og jeg våknet en gang av hun la si ansikt på mitt. Søt er hun, men jeg er så trøtt!!

Barnehagen er stengt i dag, men jeg har heldigvis fri så det eneste jeg har på agendaen er rydding i garderoben + at jeg skal ommøblere litt der inne. Vurderer å kvitte meg meg skohyllesystemet rett og slett fordi det tar for mye plass og den kommoden der inne er veldig upraktisk. Gleder meg til vi er ferdig med maling der inne og på soverommet for nå ser det ikke så fint ut :)

Jeg tok spraytan i dag for første gang på mange år, og nå ser jeg ut som om jeg er i ferd med å innta scenen for et fitnesskonkurranse (bortsett fra den delen med å være fit). Jeg er så brun at jeg kan skremme fanden på flatmark, men jeg trøster meg med at jeg mest sannsynlig vil se mer normal ut etter en dusj :P Jeg viser dere heller bilde av brunfargen i morgen sånn at jeg ikke skremmer dere :)

Over til detoxen så har jeg som kjent alt for mye klær og sko, så nå må det ryddes unna igjen. Det er heller ingen hemmelighet at jeg snart skal prøve å bli gravid igjen, og i og med at vi bare har 3 soverom så må nok mitt elskede walk in closet snart forberedes på å bli mer barnevennlig. Nå kommer sikkert ikke neste barn (om vi er så heldige å få en til, ingen selvfølge så klart) til å ligge på vårt rom som det Victoria gjorde i 8 mnd, så vi snakker jo en god stund til ungen trenger eget rom, men når vi først skal male og ordne der nå så kan vi like gjerne tilrettelegge litt for det uansett:)

Forhåpentligvis skal vi bygge på eller bygge nytt hus etter hvert og da ønsker jeg meg en garderobe ala en av disse under her :)Denne gangen går alt til overs rett i Fretex containere rett og slett fordi det er så kjedelig når folk melder sin interesse for plagg, man avtaler en tid, også dukker de f*** ikke opp! Skal ta en skikkelig opprydning for å kvitte meg med alt jeg ikke bruker, også skal jeg rydde vekk vinterklærne for en stund :) Nå skal jeg også prøve alle klærne mine, se meg i speilet og være helt ærlig med meg selv. Selv om enkelte ting er kule er det usannsynlig at det vil blir brukt igjen, og da kan like gjerne skattene bli sendt videre til noen andre:)

Når det kommer til oppbevaring av klær burde man faktisk unngå plast, men heller bruke lin eller bomull. Plast stenger inne fuktighet, noe som kan føre til mugg og misfarging av klær, og det vil man jo ikke :)

Ha en fin dag videre:)

Dagen :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Full fart her som vanlig, og først nå har jeg kommet meg hjem :) Jeg har jobbet på dagen i dag, vært sammen med frøkna og nå i kveld har jeg vært på harrytur med min venninne Lene. Begynte å gå tom for vegetar"kjøttet" mitt, og da er det alltid deilig å dra til Hypermat i Charlottenberg for der har de et utrolig godt utvalg :) Generelt er vegetarisme mye mer utbredt i Sverige, så de fleste butikker har et mye bedre utvalg enn hva som finnes her til lands.

Nå skal jeg kose meg med litt kveldsmat, en kopp te og et av bladene jeg har fått i posten denne uka. Jeg abonnerer på disse 4 bladene, og typisk nok kommer alle sammen uken. Hadde vært bra om de kom litt spredt for det tar alltid lang tid før jeg får lest gjennom :)

Det har vært mye snakk om dette bladet denne uken fordi alle er usminket og uretusjert. Jeg syns det er et fint initiativ av DetNye og sporty gjort av de jentene som stiller opp. Jeg syns jeg ser fæl ut uten sminke, men det er faktisk noe jeg har blitt mer komfortabel med de siste årene :)

Nytt solpudder fra Smashbox som skal testes. Dette har jeg ikke kjøpt selv, men fått av ei jeg kjenner som ikke syns det passet til hennes hud :)

Hva er ditt favorittmagasin?

Ha en fin kveld :)

One of those days..

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag. Kan ikke skryte på meg det i og med at en viss frøken våknet klokken 01 (da var jeg og Kim begge på vei inn i drømmeland) og holdt det gående til 05!! Altså jeg kan ikke si jeg følte meg videre uthvilt da frøkna kom tassende inn på rommet vårt igjen 07.45 og var klar for dagen! Jeg sjanglet ut på badet og kledde på ungen og pusset tennene hennes med øynene nærmest igjen. Ungen ville selvfølgelig ikke pusse tenna heller, så da ble det litt skriking før hun skjønte at mamma ikke var til å spøke med nå.


Hadde jeg hatt fri kunne jeg bare ha sovet lenge, men i dag er selvfølgelig dagen hvor jeg har jobbet i klinikken på formiddagen før jeg skal jobbe kveldsvakt på sykehuset. Takk for det! Rakk heldigvis en liten lur etter at Victoria dro i barnehagen, men den var definitivt ikke lang nok. Takk og lov for at jeg har Sheena som redder livet mitt når jeg har sånne dager <3 Hun er virkelig uvurderlig :)

 Jeg tror det er tenner som plager henne, og jeg smører tannkjøttet hennes for harde livet, men jeg må si jeg ble kvalm da jeg så at jeg kun hadde 5 mini-piller igjen før jeg faktisk skal slutte!! Hjelp! Nesten så jeg ringte fastlegen med en gang og sa at jeg måtte få time til sterilisering!! Nå føler jeg meg heldigvis bedre etter x-antall kopper kaffe og litt mat. Heldigvis finnes også sminke og Clear eyes <3

Ha en fin dag :)

Alterna Caviar sjampo og balsam - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet dagen klokken 07, og siden har det gått slag i slag:) Jeg er ferdig for dagen med kunder, men nå skal jeg gå i gang med jobbe videre med bloggen til skinclinic (http://skinclinic.blogg.no). Det er så typisk meg og ville få gjort alt på en gang så jeg klarer ikke å legge det fra meg. Alt skal helst bli gjort i går, og jeg gir meg ikke før jeg er ferdig :)

Da jeg la ut at jeg hadde kjøpt denne serien fra Alterna fikk jeg masse kommentarer på at jeg aldri kom til å ville bytte til noe annet igjen! Jeg hadde dermed høye forventninger:)

Ble jeg like imponert som alle andre virker å være?

Oh yes!! Dette er produkter i en helt egen liga, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har aldri vært i nærheten av så gode produkter! De lukter godt og håret virker både friskere og sunnere selv om jeg bare har brukt de i 1 måned. De er drøye i bruk så du trenger heldigvis ikke mye produkt av gangen. Jeg tror faktisk aldri jeg kommer til å prøve noe annet :)

Pris

Sjampo: 228kr (vanlig pris 319,men den er på tilbud i dag), balsam 319 kr hos blivakker.no. Ikke veldig billig, men fy søren så verdt det!

Ha en fin kveld:)

TM Klinikken Jessheim blir SkinClinic fra 1 juni :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her i huset hadde vi heldigvis en rolig natt så er betydelig mer uthvilt i dag enn jeg var i går:)  Jeg har hatt kunder på formiddagen før jeg dro til Oslo og hadde et møte med min nye ansvarlige lege. TM klinikken skal splittes, og jeg etablerer en ny klinikk som skal hete SkinClinic (samme lokaler) fra 1 juni. Det ligger ingen dramatikk bak det hele, men avstanden mellom oss er rett og slett for stor. Ansvarlig lege bor i Fredrikstad, og han har rett og slett ikke mulighet til å være her så mye som jeg har behov for. Vi kommer fortsatt til å ha et nært samarbeid, og vil fortsette å gå på kurs sammen :)

For dere kunder vil tilbudet være det samme, men dere kan få mer avanserte behandlinger å velge mellom i og med at min nye lege er Dr.Stephan Truedsson. Han er spesialist i estetisk medisin og har mange års erfaring. Anbefaler dere å sjekke hjemmesiden hans (http://www.drtruedsson.no/). Det vil være sånn at han kommer til meg når vi avtaler det, og han kan her i klinikken utføre en rekke behandlinger på kunder her på Jessheim. Hans meny/prisliste finner du her: http://www.drtruedsson.no/#!priser-dr-truedsson-klinikk/c2nu. Dersom jeg har kunder jeg ser trenger behandlinger jeg ikke kan gi vil jeg henvise direkte til han.

Menyen er ikke fullstendig da Stephan også har laser og utfører fjerning av arr :)

Jeg gleder meg virkelig til dette samarbeidet for det vil for min del bety et enda tettere legesamarbeid og mer for meg å tilby mine kunder.Ny logo, blogg og hjemmeside er enda ikke på plass, men det jobbes det med så det kommer:) Litt andre ting som også må ordnes, men satser på at alt er greit når jeg åpner som SkinClinic. Frem til 1 juni driver jeg som jeg skrev som TM klinikken, og dere kunder kommer nok ikke til å merke noe til den overgangen :)

Ha en fin kveld :)

Sliten.no

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg er helt utkjørt, og burde strengt talt finne sengen snart. Litt av grunnen til det er at jeg satte en flaske prosecco til livs i går kveld, men jeg var fornuftig og var hjemme i 01 tiden. Problemet var da at Victoria våknet når jeg og Kim skulle legge oss og hun holdt det gående til 06.30 (nei, jeg kødder ikke!!). Ungen var lys våken, og selv om det var Kim som prøvde å få henne til å sove igjen var det ikke lett for en stakkars mamma å sove da hun kom tasssende inn til oss hele tiden. Vi prøvde å bare la henne ligge mellom oss for å sove, men hun kravlet rundt og var helt vill. Takk for den liksom :P Jeg måtte opp litt tidlig for jeg har jobbet i klinikken helt frem til klokken 17 i dag! Fra 17-19 var det mammatid og nå har jeg endelig slengt meg i sofaen :)

 

Kim har vært mange år i militæret, og i Victoria ville prøve den gamle lua til pappa :) Jeg syns den var kledelig :)

I morgen er det full fart i klinikken igjen, så jeg skal komme meg i seng snart, og håper virkelig at Victoria sover natten igjennom:)

Ha en fin kveld :)

<3

Joico hårolje - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt. Snuppa var vanskelig å legge i går, men sov helt til 09.30 i dag så jeg føler meg uthvilt. Vi har vært på Elixia en tur og mens frøkna sov en dupp så ordnet jeg meg litt. Skal på middag med avdelingen på sykehuset i kveld, og det blir koselig :) Ellers så har vi bare lekt og holdt på i hagen, og nå er jammen meg Kim og Victoria ute igjen. Den ungen elsker å leke ute, og sånn håper jeg det fortsetter. Jeg har ikke noe i mot at barn ser på tv, men noen har jeg inntrykk av drar den litt vel langt og bruker tv'n som en slags barnevakt :P

Kjører en omtale av håroljen fra Joico som jeg har brukt en stund nå. Det var en venninne som anbefalte meg denne, så da måtte jeg jo prøve:)

Hva skriver blivakker om produktet?

"En olje som er like så effektiv fuktbehandling som et stylingprodukt. Det har aldri vært enklere å style håret. Du får vitalitet og et flott, glansfult hår.K-Pak Color Therapy kontrollerer det ytterste skjellaget og dermed forsegles hårfargen lengre.
Inneholder Bio-Advanced Peptide Complex som er den nye ingrediensen i Joico produktene. Ved å etterligne den nøyaktige peptidkjeden for å optimalt reparere og beskytte håret, går Bio-Advanced Peptide Complex ? utover alle grenser Ikke bare reparere den eksakte områder av skadet hår, men forebygger også fremtidige skader ved å lage et molekylært beskyttende skjold rundt hårets strukturer."Pris:

www.feelunique.com : 174 kr

www.blivakker.no 239 kr

Er jeg imponert?

Ja, det er jeg faktisk! Den tynger ikke håret, er superdrøy i bruk og håret ser virkelig flott ut med bare noen dråper av denne :) Lukter godt uten at det blir for mye gjør den også:) Anbefales på det sterkeste:)

Ha en bra kveld :)

Til meg :)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Snart helg, og det blir koselig :) I dag er det jobbing for min del, men i morgen har jeg helt fri og skal kose meg med familien. I morgen kveld skal jeg ut og spise med jobben på Aker Brygge, og det blir også bra :) Søndag kommer legen til klinikken, og nå er det dessverre helt fullt, men det kommer andre muligheter:)

Jeg har shoppet litt til meg selv som vanlig, rett og slett fordi jeg fortjener det :P

Nye boots fra Laura Bellariva. Elsker dem <3

Silkebluse fra Theory

Blondeskjørt fra TIMO

Meg selv i dag på jobb i klinikken. Nå kan man se endelig resultat av brynstatoveringen i og med at den er helt grodd:) Jeg er veldig fornøyd :)

Ha en fin dag videre:)

Could not agree more

Inglot foundation - omtale

Hei fine dere:)

Håper dere har sovet godt og at dere har hatt en fin dag så langt. Frøken fryd våknet en del i natt og ville bare komme inn til oss, så etter å ha fulgt henne inn i sin egen seng 3 ganger så lot jeg henne sove med oss og da sov hun helt til 08.30! Deilig å få sove lenge, særlig siden jeg skal på kveldsvakt i dag og har følt meg i litt dårlig form i det siste :)

Jeg har en del ting på agendaen før jeg skal jobbe så jeg skal bare få ordnet meg så drar jeg av sted. Først en omtale av foundationen jeg kjøpte med meg da jeg var på sminkeveiledning hos Inglot.

Hva skriver inglot om denne?

"Fersken ekstrakt sikrer at denne langvarige, lette foundationen gir en myk, naturlig overflate og utseende samtidig som den holder huden strålende og komfortabelt fyldig. Den gir god dekkevne og er også ekstremt mattende for de med fetere hud. (Passer til alle hudtyper, spesielt kombinert"(Pris: 200 kr)

Jeg bruker stort sett bare pressed base fra glo minerals, men har savnet en flytende Foundation som er bra når jeg vil pynte meg litt ekstra. Huden min er kombinert så dette er en fin Foundation for min hud. Inneholder ingen skumle ingredienser som burde irritere min hud.

Huden ser veldig fin ut med denne på, og den holder seg godt gjennom dagen, men jeg blir litt blank i t-sonen så må ha litt pudder som en touch up etter hvert. Om jeg bruker denne hver dag blir huden min litt nuppete rett og slett fordi min hud ikke liker å være "lukket" av Foundation hele dagen :) Til fest er denne super som base også legger jeg litt pudder over for ekstra dekke. Heldigvis er huden min såpass bra at jeg ikke trenger så mye "sparkel" selv om en uke i sola med masse solkrem har gjort at jeg nå har fått litt urenheter.

Den har medium dekkevne så man ser ikke oversminket ut. Lett å påføre med både fingre og kost :) Nøytral lukt.

Bra pris og drøy i bruk.

Ha en fin dag :)

Hjemmelagede lomper:)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag så langt:) Jeg har endelig hatt en rolig dag så jeg har fått landet litt etter ferien. Klesberget på vaskerommet har endelig nådd normale dimensjoner igjen :P Jeg har også fått tid til litt egenpleie i form av ansiktsmaske og lakking av ter. Har til og med fått sett noen hotell cæsar episoder og lest litt i blader. Stillheten er snart over vel og merke for jeg skal jo hente frøkna i barnehagen også skal jeg jobbe en del i klinikken i kveld. Har med andre ord ikke helt fri i dag, men det hører jo med til sjeldenhetene uansett:)

Egentlig har jeg litt lyst til å reise bort på senteret og shoppe litt, men formen er ikke superbra så jeg holder meg i ro så jeg lenge jeg kan:)

Lomper er undervurdert, og jeg har nå endelig fått somlet meg til å lage hjemmelagede. Jeg bruker de med pålegg i, jeg spiser veggispølser og jeg bruker de som "lefse" når jeg lager taco:)

Du trenger (8 stk)

-1/2 kilo poteter

-150 gr hvetemel eller sanmalt hvete

-1 liten ts saltSlik gjør du:

Kok potetene til de er møre og fjern skallet. Tilsett salt og mos med en gaffel til det er så jevnt som mulig. La kjøle og dampe av litt. Ha deretter melet over potetene og bland godt til du får en jevn deig. Ha mel på benken og fordel lompedeigen i 8 like deler.

Kjevle ut lomper på ca 18 cm i diameter. Snu regelmessig på lompene mens du kjevler og pass på at du hele tiden har nok mel på lompene siden deigen kan være ganske seig. Varm en stål eller jernsteikepanne og stek lompene over middels varme på begge sider til de har fått brune flekker.

Ha en fin dag :)

 

Les mer i arkivet » Juli 2016 » Juni 2016 » Mai 2016
FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits