DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Summerlove <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en strålende dag :) Vi har kost oss masse i dag:) Tok en økt med Lene på elixia i dag tidlig, men etter det har vi kost oss i sommerværet. Blir så godt humør av denne sola :)

Frøkna fikk plaskebasseng i går og som dere kan se så koste hun seg masse i det i dag :)

Ellers i dag så har jeg kjøpt en Emmaljunga vogn til frøkna. Den gamle har jeg gitt til mamma og pappa. Viser dere i morgen :) Har fått satt på sengekanten jeg kjøpte i går også. Mye bedre enn den forrige vi hadde:) Denne kommer ikke armer og bein så lett ut av :)

Ny roll-up gardin har frøkna også fått:)

Et bilde har jeg og kjøpt til rommet hennes. Vet ikke helt hvor jeg skal henge det enda :)

Vi skal kose oss i sofaen med et glass vin nå :) Nyt den vakre kvelden videre fininger :)

FnisDagens sannhet :)Lush håndkrem - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi la oss alt for sent i går og innen jeg hadde rukket å sovne så våknet plutselig frøkna :P Klokka var da rundt halv to.. Hun hold et lite show frem til halv tre (som vanlig blid).. Hun var klar for dagen igjen halv åtte (det var ikke jeg), så da var det bare å sette i gang. Heldigvis begynte mannen sent i dag så jeg fikk slappet av en ekstra halvtime i hvert fall :) Vi lekte og koste oss før frøkna tok seg en lang dupp igjen ved 10 tiden. Skulle egentlig sove selv også, men det var så utrolig fint vær at jeg måtte ligge litt i sola i stedet:) Ellers i dag så har vi vært på senteret og kjøpt ny sengekant og plaskebasseng og når frøkna våkner igjen fra ettermiddagsduppen så reiser vi for å kjøpe et nytt Cybex sirona sete. Mine foreldre vil også ha et bilsete i sin bil da de kommer til å være en del sammen med frøkna, og da er det kjekt at de har sitt eget sete så slipper vi å flytte setene rundt:) De har det på tilbud på Bilekstra på Strømmen (3799 kr i stedet for 4799 kr). Dyrt, men det er det beste sete, og kun det beste er godt nok for prinsessa vår:)

Det blir en liten omtale av lush sin håndkrem i dag også (Lush handy guru):Har brukt denne en måneds tid nå, og liker den veldig godt. Prisen er bra (140 kroner), den er vegansk og uten parfyme og parabener.

Lush er et etisk bra selskap så det føles bra å handle hos dem:) Lukta er litt helsekostkjedelig, men den trekker raskt inn og lukter ikke etter en liten stund:) Hvis jeg skal si noe negativt så må det være at det er utrolig upraktisk forpakning. Den er liksom ikke så lett å få meg seg i veska, og jeg foretrekker definitivt en tube fremfor denne boksen :)

Den kunne gjerne ha vært litt rikere/fetere, men alt i alt er dette en veldig god krem. Har du veldig tørre hender anbefaler jeg deg The Body Shop sin hemp hand cream i stedet :)

Terningkast 5

 

Ha en flott fredagskveld :)

Haha. Dette gjelder så absolutt meg :)Første overnatting :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en nydelig dag :) Jeg har hatt søndagsfølelsen i hele dag og har kost meg masse ute i det fine været :)

Frøkna sov som jeg sa hos mine foreldre i natt, og det gikk heldigvis helt supert! Skal innrømme at det var veldig rart for meg og ikke være den som la henne i går kveld og stadig tittet på henne når hun sov. Hun sovnet der som vanlig og våknet som vanlig midt på natta for melk. Tok flaska fint og sovnet igjen mellom mine foreldre. Et lite show hadde hun også i natt der hun var våken en stund og skravlet i vei :) Hun var ikke lei seg et sekund en gang så tydelig at hun taklet fint å sove borte fra meg en natt:) Jeg fikk sove 8 timer i strekk, og det var fantastisk! Våknet vel og merke med pupper som kjentes ut som murstein (vi snakker så mye melk at det sprutet i dusjen)! Dro for å hente frøkna i 11 tiden og det så ikke ut som om hun hadde savnet meg nevneverdig, men ble glad for en overdose melk :) Det var viktig for meg at hun sov borte en dag vi ikke skulle noe, for om det skulle bli vanskelig så hadde jeg reist dit med en gang (vi bor 10 min unna). Tenker vi prøver en gang eller to til hvor vi bare er hjemme før vi faktisk reiser bort en natt et stykke unna. Liker å vite at jeg er like ved om det skulle være noe :)

I stedet dro jeg til Sandvika for å kjøpe veggismat og lavkarbopasta, men tror du ikke de har sluttet å ta inn dreamfields pastaen??? F***!! Ikke hadde de mye utvalg på veggisfronten heller, så det var en nedtur. Dro en tur på Ikea etterpå for å kikke på ting til klinikken, og fant en hel del. Jobber med å velge kjøkken, bad, fliser og gulv også. Masse fint å velge mellom :)

Ha en flott kveld :)

FnisSupergrøt :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Vi startet dagen på Elixia og etter første dupp tok vi en tur på senteret for å se etter håndkler til klinikken. Jeg og Ine har bestemt oss for at vi vil ha marineblå håndkler/tepper i stedet for det alle andre har (hvit), så da må jeg ut å kjenne litt og sammenligne priser:)

I dag skal faktisk Victoria overnatte hos mine foreldre!! Det er kjempeskummelt og deilig på en gang. Det blir første gang hun sover borte fra meg så jeg gruer meg naturlig nok litt. Mamma og pappa bor 10 min unna så dersom det skulle bli helt krise så reiser jeg selvfølgelig dit samme når på natta det er :) Håper riktignok jeg slipper det:)

 

Deler 2 oppskrifter på litt annerledes grøt med dere i dag :)

Supergrøt

Du trenger:

6 dl vann

1/4 ts salt

1 dl hirseflak

1 dl bokhveteflak

1 dl quinoaflak

1 appelsin skåret i terninger

12 tørkede aprikoser

3 ss kokos

Musli til topping

 

Slik gjør du:

Ha alt i en kasserolle og kok opp. La det koke til ønsket konsistens. Server med aprikos, musli og kokos på toppen :)
Grøt med quinoa og hirse

Du trenger:

6 dl vann

1/2 ts salt

1/2 dl quinoaflak

1/2 hirseflak

1/2 dl knuste linfrø

3 ss store havregryn

1 håndfull gojibær

1-2 dl helmelk

 

Slik gjør du:

Ha alt det tørre i en gryte. Tilsett vann og la det koke opp. Ha i litt av melken. Rør godt og la det koke i noen minutter. Spe eventuelt på med mer melk til ønsket konsistens. Serveres med mangopure, ferske bær, ferskenskiver, mandelflak og ristede hasselnøtter.

Ha en super dag videre :)

 

 

FnisOppbevaring til passet :)

Sjekk disse søte folderne til pass jeg kjøpte i stad :) Aldri hatt planer om å skaffe meg det, men disse var så søte at jeg bare måtte :) Kostet 49 kroner på H&M :) Skal fikse pass til frøkna snart så da får hun den rosa :)

FnisFørstehjelp til huden

Hei på dere:)

Håper dere har en fin dag så langt:) Her er sola på tur til å komme frem så vurderer en liten halvtime på ryggen på terrassen. Victoria sovnet for en time siden og den timen har jeg brukt på å vaske over huset, sende mail til banken og spise. Effektiv med andre ord! Ingen trening i dag fordi den ene bilen vår er på service :) Senere i dag blir det lunsj med Lene, men frem til det blir det jobbing med firma og kos med prinsessa mi :)

 

I dag kommer det et lite innlegg om førstehjelp til ulike hudproblemer :)

Manglende glød

Livsstilen til mange i dag gjør at huden ofte blir gusten og grå. Det du trenger da er en liten boost:) Skrubb huden med en god og mild skrubb 2 ganger per uke og ta en god fuktighetsmaske (gjerne en du kan sove med). Bruk også noen ekstra minutter hver dag på å massere serum og kremer godt inn i ansiktet, på den måten stimulerer du blodsirkulasjonen. Gode produkter er også en selvfølge og husk på å spise godt også:)
Røde flekker og sensitiv hud

Føles huden din stram og ubehagelig, og kanskje blir den også rød innimellom? Dette er veldig normalt, og med våre tøffe klimaer er det ikke rart at huden sliter litt med å tilpasse seg. Styr unna parfymer og bruk såpefrie produkter. Bruk mild sminke og produkter tilpasset sensitiv hud. Janssen har faktisk en hel linje beregnet til sensitiv hud. Sørg også for å få i deg essensielle fettsyrer og bruk alltid solfaktor.

Linjer og rynker

Dette er ikke en hudtilstand, men det finnes allikevel ting man kan gjøre for å forebygge at det kommer fler (bare å komme til meg på klinikken) :) Rynker og linjer er mye genetikk, men også livsstil og mye soling. Dropp røyken om du røyker, invester i god hudpleie og prøv å få nok søvn. Det finnes også muligheter for å forbedre hudstrukturen med kjemiske peelinger etc.
Kviser og nuppete hud

Huden reagerer på forskjellige ting (noen ganger er det også kun hormonelt), og hva den reagerer på varierer veldig fra person til person. Likevel er det enkelte ting som er mest vanlig å reagere på; feil produkter (ofte for sterke), usunt kosthold, stress, mye sukker og lite søvn. Ta deg tid til en god rens morgen og kveld og sørg for at du får nok fukt. Selv om man har kviser og kanskje fet hud et det likevel veldig viktig at huden får nok fukt. Velg mineralsminke og pass på at å vaske koster/pensler en gang i uken. Masse vann og sunn mat er også til stor hjelp. Styr unna sukker og ferdigmat. Kanskje kjedelig, men det funker :)
Poser/mørke ringer under øynene

Tretthetstegn vises gjerne raskt under øynene. Her er huden tynn og det skal lite til før den kommer i ubalanse. Det er også her tegn på overbelastet lever og nyrer syns først. Kutt ned på alkohol og sukker og få i deg nok vann og sunn mat. En god og kjølende krem tilpasset øynene er også en god investering:) Husk å klappe kremen forsiktig på, ikke gni den inn.  En kald maske over øynene er også fin førstehjelp og det gjør deg straks mer våken. Jeg har min liggende i kjøleskapet :)
Ha en fin dag videre:)

Puh :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart hele dagen så har først landet i sofaen nå:) Startet med en økt på Elixia, spiste lunsj med Kristin, handlet, hentet mat fra lavkarbobutikken, laget middag, fikk middagsgjester, la Victoria, jobbet med dokumenter til AS stiftelse og nå sitter jeg her og slapper av:)

Min elskede fine mann har bursdag i dag:) 42 år ble han, men skulle ikke tro han var en dag over 30 :)Gjett hvem som prøvde brudekjolen sin i går? Haha, jo det var meg! Litt trang over ræva og puppene er litt store enda, men det nærmer seg at den passer igjen:) Jeg elsker bryllup og kan nesten ikke vente til vi fornyer løftene om noen år:) Kanskje på en strand på Hawaii eller i Vegas? Hvem vet :)
Ha en flott sommerkveld :)

FnisDavines nourishing shampoo og balsam - omtale

Hei og god søndagskveld til dere fine:)

Håper dere har hatt en fin kveld:) Vi har kost oss i dag og bare slappet av hjemme med unntak av en liten tur på besøk hos venner på Fjellhamar :) Frøkna har nå tatt et bad og spist grøt så hun nærmer seg moden for soving :) Når Victoria sov sin første dupp i dag så fikk jeg også laget meny og priser til klinikken som snart vil bli lagt ut på TM klinikken sin blogg og facebookside :)

I dag blir det en liten omtale, og produkter som er testet ut nå er shampoo og balsam fra Davines. Har prøvd en del derfra som jeg ikke har vært fornøyd med, men tenkte gi denne en sjanse siden jeg har lest mye godt om disse to.

Disse to er faktisk fantastiske!! Absolutt den beste shampooen og balsamen jeg noen gang har prøvd!! Lukter greit, ikke for mye og ikke for lite, drøye i bruk og gir virkelig silkemykt deilig hår!

Det eneste minuset med disse er forpakningene som er litt klønete, men bortsett fra det er de virkelig helt nydelige for mitt hår. Dette er min nye favoritter, og jeg skal love deg disse vil bli kjøpt inn igjen:)

Pris

www.blivakker.no Balsam (139kr) Shampoo (159kr)

 

Terningkast 6 :)

Ha en fin kveld videre:)

FnisMaison Scotch

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin lørdag så langt og at dere har fint vær :) Her er det kokvarmt, men overskyet og lummert. Vurderte treningsfri i dag, men siden frøkna våknet kun 1 gang i natt følte meg riktig så pigg og tok en økt allikevel :) Nå er Victoria hos mamma og pappa en tur og jeg skal faktisk bare slappe av og kose meg med litt god mat :) Spisedag i dag så det blir pasta, vegetarboller og brød :)

Her er det jeg fikk i bursdagsgave forresten :) Har ikke bursdag før 6 juni, men har begynt å bruke det allikevel :) Buksedressen er så behagelig at jeg kommer til å bruke den mye i sommer :) Begge er fra Maison Scotch, et merke som har mye kult :)

Ha en super dag videre :)

FnisNøttemuffins :)

Hei på dere og god fredagskveld :)

Håper dere har hatt en fin uke :) I dag ble det en tur på Elixia og etter det har vi spist thai mat i Lillestrøm og vært i banken :) Etter det kjørte vi en tur mens Victoria tok en powernap. Vi liker å kjøre tur sammen for da kan vi snakke sammen uten forstyrrelser :) Jeg og Ine har bestemt oss for å etablere et AS med en gang da det er mest praktisk på alle måter så i kveld skal jeg sette med ned for å lære om hva skal til for å sette i gang. Jeg har nå hatt et enkeltmannsforetak, men det skal jeg avvikle og gå inn i et AS i stedet. Jeg og Ine har mange spennende planer fremover med klinikken, og vi åpner faktisk TM klinikken i Fredrikstad 1 juli også!!:) Kontrakt der ble skrevet under i dag :)

Deler en sånn halvveis sunn oppskrift med dere i dag :)

Du trenger:

4 eggehvitter

150 gr melis

150 gr hasselnøtter eller mandler

Slik gjør du:

Pisk eggehvittene stive. Mal nøttene fint i en foodprosessor og bland med melis. Vend til slutt inn eggehvittene. Fordel røren i 6 muffinsformer og stek ved 175 grader i 12-15 minutter. Avkjøl kakene i formene. Server eventuelt med pisket krem og et dryss av hakkede nøtter og revet sjokoalde.

FnisHos skattefuten :P

Hei på dere fine :)

Håper dere har det bra:) Jeg har vært på kurs hos skatteetaten i dag, og hjelpe meg!! Skjønner at folk sliter med å starte for seg selv for det er lett å trå feil og drite seg ut. Jeg er heldigvis ikke av typen som gir opp så lett, så får dykke ned i regnskapsverden snart.

Har fått tilbragt noen timer med prinsessa mi nå, og hun har nettopp sovnet. Kim er ute og henter kinamat (en bitteliten sprekk i lavkarbodietten i kveld) :)Ha en fin kveld videre :)

FnisDagen i dag :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det gått i full fart hele dagen så ikke fått satt rompa ned i sofaen før nå :) Har vært på Elixia, spist lunsj med Annie, besøkt mamma og pappa og shoppet litt med mannen:) Jeg har fått bursdagsgave og det har han også. Vi har bursdag med bare 1 ukes mellomrom, og siden alt fokus og penger går til klinikk nå så gjorde vi det enkelt og kjøpte gaver sammen. Jeg fikk en buksedress og t-skjorte fra Maison Schotch og mannen fikk nye sko fra Tommy Hilfiger:)

 

Frøkna sovnet litt sent i dag, og håper det gjør at hun sover litt lengre i morgen:) I natt var hun våken fra 02-04. Blid som ei sol og hadde masse å fortelle mamman sin.. Zzzzz.... Håper ikke det skjer igjen i natt:) Har tatt litt fine bilder av jenta mi i dag :)
Ha en fin kveld :) Vi skal se Hundreåringen på dvd :)

FnisJanssen rens og tonic - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en god start på uken :) Jeg har fått trent i dag og frøkna er nå midt i formiddagsduppen sin :)
Jeg sitter med klinikkarbeid og kjenner jeg bobler over av entusiasme over at klinikken snart tar form og at produktene snart kommer til oss :) I dag skal Fantos til dyrlegen for å fjerne tannsten. Det innebærer narkose og det tar litt tid. Mammahjertet er ikke veldig glad for det, men det må jo gjøres :/

Vi har som jeg har nevnt tidligere valgt Janssen som leverandør av hudpleie og i den forbindelse driver vi begge og tester ut produktene. Her kommer derfor omtalen av rens og tonic i dry skin serien :)

Rens: Dette er en kremrens, og det er noe jeg alltid har vært skeptisk til, føler gelrens har gjort huden renere. På kurset nå lærte vi at gelerenser også kan fjerne litt av den naturlige fuktigheten i huden, mens en krembasert rens er mye snillere mot huden. Etter at jeg har brukt denne en stund så skjønner jeg hva hun som hadde kurset mente :) Den renser godt og jeg føler meg ikke stram i maska etterpå. Den er drøy i bruk og lukter også veldig godt. Anbefales :)

Tonic: Dette er et produkt jeg ikke har skjønt vitsen med tidligere, men har nå brukt det nå for å teste ut hele serien:) På kurs ble vi fortalt hvorfor man trenger å bruke tonic etter rens når vi har så rent vann i Norge. Kort fortalt er det fordi vannet inneholder både klor og kalk som ikke huden vår liker, derfor er litt tonic på en bomullsdott lurt etter at man har renset ansiktet og skylt av:) Dette er en veldig frisk tonic som ikke irriterer eller føles uttørkende i det hele tatt (noe jeg har følt tidligere). Lukter godt uten at det blir for mye, og den er selvfølgelig alkoholfri :) Anbefaler denne også :)

Ha en flott dag :)

FnisBlomster :)

Her er noen av uteplantene vi kjøpte i går <3 Jeg elsker blomster, men har ikke grønne fingre akkurat, så de overlever neppe sommeren alle sammen :) Jeg nyter nå solen mens frøkna sover :)

FnisEn sommerdag :)

Hei og god kveld til dere :)

Håper dere har hatt en like deilig søndag som meg :) Jeg fikk sove lenge i dag fordi Victoria ikke våknet før ni! Skal sies at hun var lys våken fra 02-03 av ukjent årsak. Blid som ei sol var hun riktignok, men jeg er ikke så pratsom på den tiden av døgnet, så da ble det puppekos til hun endelig sovnet igjen :)

I dag har jeg lunsjet med min venninne Lene, trillet tur med mannen og raidet plantasjen :) Fikk så lyst å plante i pottene ute nå så det skal jeg gjøre når frøkna sover i kveld :) Fikk også hengt opp en ny liftgardin i dag. Turte bare bestille en i første omgang i og med at jeg kjøpte på nett :) Er veldig fornøyd med fargen så har bestilt til resten av 1.etg nå :)

Ha en fin kveld :)

FnisLes mer i arkivet » August 2017 » Juni 2017 » April 2017
FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits