DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Inglot kontureringspudder - omtale

Hei fininger :)

Håper dere har det bra :) Dagene her nede flyr avgårde, og snart skal vi dra hjem igjen.

Vi gjør egentlig fint lite her, bare koser oss i solen og leker med frøkna. Deilig å ha med familien også for da får vi litt avlastning :) Victoria koser seg veldig og elsker å bade. Jeg syns det er kaldt i vannet, men hun tramper rett ut i :) Liten tøffing vi har :)

Kjører en omtale i dag, og nå er det kontureringspudderet fra inglot som står for tur. Dette kjøpte jeg etter at jeg og en venninne var på sminkeveiledning på inglot strømmen :)

Et kontureringspudder er et pudder som er mørkere enn hudtonen din, og det skal legges der du vil forminske. Jeg bruker det i kinnene, langs haken og på sidene av nesen for at den skal se smalere ut :)

Jeg bruker det hver eneste dag, og jeg bruker det jeg lærte på den veiledningstimen hver dag. Fikk rett og slett litt inspirasjon til sminke av den timen.

Prisen var rundt 250kr og pudderet er veldig drøyt i bruk. Huden min har ikke reagert negativt, så jeg er kjempefornøyd :) Inneholder ikke mineraloljer eller parabener, og er selvfølgelig ikke testet på dyr :)

Anbefales :) Inglot kan du kjøpe på nett for dere som ikke bor i nærheten av en butikk :)

Sov godt :)

Statusrapport :)

Hei fininger :)

Håper dere har det fint :) Lite som skjer her på ferie, men vi koser oss veldig :) Spiser, soler oss, leker og sover :)

I kveld sover frøkna på rommet til mamma og pappa så vi har vært ute på en liten bytur for litt shopping :) Ble nye joggesko og en kjempefint armånd :)

Koser seg med is <3

Sjefen selv :)

Ha en god natt <3

Palmers body oil - omtale

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har hatt nok en fin dag her i Side, og vi får virkelig slappet av :) Victoria er flink og sover natten gjennom også :) I dag tok vi en tur til nærmeste by, og der hadde de en del fine butikker jeg vil kikke i, men ikke med hele familien på slep. Victoria er så aktiv at det å gå på shopping med henne er en umulighet, så jeg og Kim reiser noen timer en dag mens hun sover og er sammen med resten av gjengen. Vi er 8 voksne på tur som kan passe på, og det er veldig deilig, Det er ikke bare enkelt å reise med små barn, særlig ikke ei som aldri sitter stille :P

Jeg har en del omtaler på vent, så tar en nå i kveld:) Her er klokken snart 23, så vi er på vei for å legge oss snart:)

I dag står Palmers body oil for tur. Jeg er generelt glad i å smøre meg inn med olje, særlig til kvelden.Jeg kjøpte denne på feelunique da jeg tilfeldigvis havnet inne på dette merket. Aldri hørt om det tidligere :) Mener å huske flasken kostet rundt 80kroner så prisen er det ikke noe å si på.

Dessverre så lukter den rimelig mye, og det er nesten så jeg blir litt kvalm av den. Helt ok med mild kokoslukt, men dette blir bare for mye av det gode. Lukten sitter ikke så alt for lenge i, men den er allikevel ille nok til at jeg ikke orker å bruke den videre:/  Dessverre så holder den heller ikke det den lover når det kommer til fukt i huden for jeg syns faktisk huden min ble tørrere etter å ha brukt denne en stund. Ikke en vinner med andre ord:/

Sov godt <3

Date night <3

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har dagen gått med til lek og kos i solen :)

Victoria storkoser seg :)

Vi har også kjøpt masse kattemat så vi deler ut når de kommer forbi :) Victoria elsker dyr og vil gjerne klappe og kose med alle hun ser :)

Etter at frøken fryd la seg så tok jeg og Kim taxi til gamlebyen for og kikke litt i butikker og ha litt kjærestetid :) Veldig koselig <3 Ble ikke noe shopping da det er mye typiske "fake" butikker her, og det hater jeg, men det ble en bedre middag og noen gode drinker :)

Sov godt :)

Koser oss <3

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Stille fra meg et par dager nå siden vi reiste til Tyrkia i går :) Kom til hotellet i natt og Victoria sovnet ikke før 06 i dag tidlig :/ Den duppen hun tok på vei til hotellet fra flyplassen ødela natta for å si det mildt.

På grunn av det har vi naturlig nok vært slitne i dag, men frøkna har vært i godt humør allikevel, men hun begynte å bli rimelig sliten nå på kvelden, så hun tok tidlig kvelden :)

Rundt på området går det påfugler. De er ikke redde for folk og går gjerne mellom solsengene :)

Nå skal vi legge oss også :) Satser på mer energi i morgen og en fin dag i solen :)

Ha en fin kveld videre :)

Prøver å pakke smart :P

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært kjempehektisk i hele dag. Jobbet hele formiddagen, hatt visninger i kjellerleilighet, gitt nøkkel til ny leietager, gått dørbank med høyre og jobbet enda mer i kveld!

I mellom slagene har jeg fått kost meg med frøkna og gjort et halvveis forsøk på smart pakking. Er ikke ferdig, men jeg har i det minste skrevet en liste og jeg har funnet frem kofferter og tatt ut tøy fra rommet til Victoria :)

Vi gleder oss masse til tur i morgen :) Vi skal forresten til Side i Tyrkia. Skeptisk til Tyrkia etter en dårlig opplevelse for mange år siden, men mamma og pappa sier det er bedre nå så får bare stole på det :)

Helt over i småflasker for å spare plass :)

Ha en fin kveld :)

Agadir argan oil sjampo og balsam - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Vi hadde et 2 timers show av lillemor i natt, og det har vi ikke hatt på lenge nå så det var uvant (og irriterende). I og med at hun gned seg mye i munn tror jeg det var tenner. Hun roet seg etter hvert, og jeg smurte henne et par ganger med krem som lindrer tannkløe. Øynene mine er fortsatt hovne og irriterte etter den allergiske reaksjonen, men er heldigvis på bedringens vei. Ser fortsatt ut som jeg grått en hel uke, så noen av kundene har rukket og spurt om jeg er lei meg eller syk før jeg har sagt at det bare er allergi mot lim :)

Jeg har ikke fått gjort så mye annet enn jobbing i klinikken i dag. Må ta unna nå som jeg skal være borte en uke. Det er litt rart å ta ferie når man driver eget, men jeg må jo slappe av litt innimellom jeg også :)

Så dere forresten det innlegget på vgtv der journalisten ringer opp folk som hetser båtflyktninger i kommentarfeltene? Hvis ikke burde dere se den her: http://www.vgtv.no/#!/video/111331/mads-4/1

Snakk om lavpanna idioter som bare tenker på seg selv!! Stakkars mennesker! Jeg er selv ikke for en liberal innvandringspolitikk, men å kalle disse menneskene for kakerlakker og skrive at de forurenser Middelhavet det er virkelig helt usmakelig :/ Det koker inni meg, og jeg elsker at de henger ut nettroll på den måten der. Folk som er så ufine burde skamme seg!

Over til noe helt annet, nemlig sjampo og balsam fra Argan oil som kjøpte for en stund siden. Har brukt disse sammen noen ganger nå, og dommen er klar.

De skal passe alle hårtyper og gi rikelig med fukt. Prisen var rundt en 200 lapp på feelunique per stykk. Dessverre så er disse alt for tunge for mitt hår, og det ser rimelig fort fett ut. Lukten er god og de er drøye i bruk, men det hjelper ikke når håret blir flatt og ser fett ut så fort håret har tørket :P

Kan godt tenke meg at de passer fint for et grovere hår, så derfor har aupairen min fått dem så får vi se hva hun syns:)

Ha en fin kveld :)

Ny gloss til testing :)

Kjøpte meg med denne her om dagen da de andre snart er tomme :) Omtale kommer :)

Ordnet negler selv :)

Hei søte :)

Håper dere har sovet godt og at dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg skulle ha vært på fagdag på sykehuset i dag, men øynene mine verker og renner verre enn i går så jeg må bare holde meg hjemme. Synd, for fagdag er noe jeg syns er veldig hyggelig. Greit med litt input :) I stedet for så har jeg ligget i senga med isposer over øyene for å prøve å få ned hevelsen uten at det ser ut som om det har hjulpet en dritt. Har slengt innpå paracet og anithistaminer også uten nevneverdig effekt. Skulle gjerne har gjort noe nyttig, men jeg orker ikke for jeg ser så dårlig :/

Kjøpte meg forrige helg dette kitet hvor man kan lage egne gelenegler, og på mandag gav jeg det et forsøk. Det tok litt tid, og jeg så på videoer på youtube og konfererte med en venninne mens det stod på, og jeg er ikke helt fornøyd, men når man ser de litt på avstand så er det ikke så verst:)

Det fulgte med masse glitter og perler og jeg er nok ikke der enda, men gøy og kunne eksprimentere litt selv. Blir forhåpentligvis flinkere med litt trening. Kitet er i utgangspunktet fra ebay, men jeg kjøpte det på en kjøp og salg side på facebook for bare 500 kroner:)

Nå er det frokost og litt mer ispose på øyet tid:)

Ha en fin dag :)

Mazda 2 - en urban drøm? / Sponset video

Sponset innlegg:)

Da jeg var 18 så skulle jeg ut og kjøpe meg bil. Pappa var med for å gi råd. Den bilen jeg ønsket meg mest var faktisk en Mazda 323, men de som var de salgs var over min prisklasse, og den var jo ikke høy i og med at det var første bilen :) Endte til slutt opp med mamma og pappas gamle bil, men det er annen historie :)

Nå er jeg voksen, og siden vi har barn så har vi nå en stasjonsvogn og en SUV. Store tunge biler, men det må til en stund til :) Jeg skulle likevel gjerne ha hatt den nye snertne modellen til Mazda i rød som konebil :) Liker det freshe designet, og det hadde vært deilig med en liten bil innimellom :)Nye Mazda2 har teknologi og komfort som en stor bil. Her finnes bl.a. skinnseter, Bluetooth, 7" berøringsskjerm, LED-frontlykter, autobrems, navigasjon, blindsoneovervåking og head-up display m.m. Banebrytende SKYACTIV-teknologi bidrar også til lavt drivstofforbruk og lavt CO2-utslipp.

 

Ha en fin kveld :)

 

Sponset video

Sol <3

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet dagen sånn passe tidlig, men jeg spratt opp av sengen allikevel for jeg er så glad for at det er vår. Jeg trenger absolutt mindre søvn på vår og sommertid. Etter at frøkna ble levert i barnehagen dro jeg hjem for å vaske over huset og etter det dro jeg en tur til Lena. Etter det unnet jeg meg faktisk 2 timer i sola. Det var absolutt ikke feil å dra ut madrasser og puter og bare ligge der og nyte solstrålene som varmet så deilig :) Syns jeg fortjente en pause etter forrige ukes race :) På igjen med masse jobb i morgen, men nå er det bare 5 dager til vi reiser til Tyrkia, og vi gleder oss:)

Solkremene har jeg allerede kjøpt inn, og hadde vel egentlig ingen forventninger om å få benyttet meg av de før vi dro på ferie, men der tok jeg heldigvis feil :) Høy faktor er superviktig selv om det "bare" er april. Solen steiker like mye, og du blir like fort brent.

Norge er på verdenstoppen når det gjelder hudkreft, og jeg vil ikke at jeg eller noen av mine nære skal bli en del av den statistikken, så derfor beskytter vi oss alltid med høy faktor. Kjører faktor 30 både i ansikt og på kropp hele tiden. Blir like brun, og fargen varer lengre :) Mange er redde for at de ikke skal bli brune om de bruker høy faktor, men det stemmer ikke! I år kjøpte jeg hele serien fra Boots både til voksen og barn. Ikke testet disse produktene før, men håper at de holder mål :)

Nå i ettermiddag har vi vært en liten tur på senteret før vi dro hjem og laget pizza på grillen. Det smakte fantastisk, men jeg kjenner at jeg burde ut og trene den av igjen i og med at det ikke ble med de 2 bitene jeg hadde planer om å ta...

Ha en fin kveld :)

Barnerommet er ferdig :)

Hei søtinger:)

Håper dere har hatt en fin dag :)Hektisk helg her i huset med kveldsvakt på sykehuset i går og dagvakt i dag. Da er det plutselig ikke så mye tid igjen:/ Dro rett fra jobb i dag for å spise hos mine foreldre også dro vi hjem for grøt og legging. Rett ut for å få lagt på nye vippeextensions hos flinke Mica, og nå er jeg ferdig for dagen :) Ingen andre planer enn litt tv titting og en kopp te før jeg finner dyna:)

Vi fikk malt ferdig barnerommet i helgen, og i går fikk vi også montert opp søte hyller og en wallsticker:) Syns rommet har blitt veldig koselig <3

Jenta mi i fin kjole som farfar har kjøpt til henne på ferie :)Fra rommet hennes når det er ferdig :)

Ha en fin kveld :)

God morgen :)

Hei fine :)

Ville bare dere ønske dere en fin dag :) Tok dette bilde i dag tidlig på vei til jobb. Nydelig himmel <3

Det males :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har dagen bestått i husarbeid, jobbing i klinikken og har jeg satt meg ned for å kose meg med mat :) Victoria sover hos mamma og pappa så vi er i gang med å male rommet hennes. Det grønne skapet malte jeg for en stund siden + at jeg har skiftet knotter på kommoden hennes og skapet. Har også satt dukkehuset inn på rommet og kjøpt et ullteppe til stolen :) Når det er ferdig malt vil det bli montett wallstickers og hyller :) Gleder meg til å få det ferdig :)

Vårt soverom skal også males :) Vi har nylig satt dører på skapene i Kim sitt walk in closet også :)

Mitt walk in closet skal få ny hvitfarge og har også fått på dører

Ha en fin kveld :)

Om du fikk møte deg selv som tenåring, hvilke råd ville du gi deg selv da?

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :)Her startet dagen 05.30 også bar det rett på dagvakt. Da jeg gikk av vakt så var korridoren fylt av pasienter, så vi kan vel si litt forsiktig at det var hektisk.

Rett hjem til mamma og pappa etter jobb fordi farmor blir 89 år i dag, og vi har ikke sett henne på lenge så jeg ville se henne så fort som mulig. Hun bor i Nord Norge så vi sees dessverre alt for sjelden, men det gleder meg at hun skal være med oss på ferie snart :)

Jeg får ofte spørsmål av dere fine lesere, men for en stund tilbake så fikk jeg et veldig bra et som jeg vil dedikere et helt innlegg til.

Spørsmålet var som følger: «Om du kunne få møte seg selv om liten og tenåring, hvilke råd ville du gi deg selv da?»

Da jeg brant gamle dagbøker for en stund tilbake så tok jeg vare på noen sider med gamle bilder av meg selv. Ung og uskyldig :P

 

Dette har jeg tenkt mye på, og kommet frem til at jeg egentlig er utrolig tilfreds med livet jeg lever nå. Det er selvfølgelig småting i livet mitt også som i alle andres, men sånn i det store og hele så føler jeg meg veldig privilegert og heldig som får leve sånn jeg gjør nå, og som har så mange fine mennesker i livet mitt.

Jeg ville med andre ord ikke ha valgt noe annerledes i livet mitt selv om jeg har opplevd vonde ting tidligere. I alle fall ikke de store valgene.Jeg tror at alt som har skjedd meg har skjedd for en grunn, og det har gjort meg til den jeg er i dag og har plassert meg her i livet. Det er selvfølgelig episoder og ting jeg gjerne skulle ha sagt til den unge meg, og her får dere litt seriøst og litt humor :P

Meg og min vakre tremening sommeren 1990.

 

Litt seriøst først:

 

 • Ikke stress og bekymre deg så mye. Ting kommer til å gå bra så ikke kast bort tiden på å overanalysere så mye. Jeg tenker for mye og bekymrer meg for mye fortsatt, men er bedre.

 • Verden går ikke under om du ikke alltid gjør alt perfekt. Slapp av! Mannen min mener jeg fortsatt er perfeksjonistisk, men jeg mener jeg har blitt mer avslappet.

 • Besøk besteforeldrene dine mer som tenåring. Som barn var jeg veldig mye hos besteforeldrene mine, men da jeg begynte på videregående ble det ikke like mye. Jeg mistet morfar som 18 åring, og skulle ønske jeg kunne få vært mer sammen med han før han døde.

 • Stol på magefølelsen din og aldri la deg knekke av at noen er ufine mot deg. Ta igjen!

 • Ikke begynn å røyk! Jeg røyket fra jeg var 16 til jeg var 21. Det er noe jeg angrer på, og krysser fingrene for at lungene mine ikke har tatt skade av det.

 • Han fyren du er sammen med i over 1 år som behandler deg som dritt. Fuck han, du fortjener bedre. Jeg har aldri latt meg tråkke på av en mann bortsett fra i det tilfellet her. Jeg var fullstendig sveiseblind, og jeg syns fyren er så stygg nå at jeg helst ikke vil si til folk at vi har vært sammen. Krise, men jeg lærte mye av det.

 • Det er helt ok og ikke rekke alt eller delta på alt. Jeg har vært mye sliten fordi jeg har slitt med å si nei.

 • Jeg skulle ønske jeg var vegetarianer fra jeg ble født. Jeg kan fortsatt kjenne på dårlig samvittighet for at jeg var likspiser i 20 år.

 

 

Også litt jeg kan le av i dag, men som ikke var så morsomt der og da:)

 

 • Han du har en one night stand med som 18 åring på ferie i Nord Norge har klamydia så bruk kondom. Sexen er bra, men her skal du få føle betydningen av at etter den søte kløe kommer den sure svie.

 • Ikke farg håret svart, du vil se fæl ut

 • Pannelugg kler deg ikke så dropp det selv om panna di blir kvisete i tenårene.

 • Ikke klipp av kviser selv om det ikke går å klemme de ut. Jeg har fortsatt arr på nesen etter at jeg i ren desperasjon fant frem saksa og klipte av en kvise rett før en fest (var 14 år)

 • Å ta piercing i nesen selv er veldig vondt. Gjorde det når jeg var 12, ble rimelig fort betent så den måtte ut. Prøvde å lure mamma med at det var en tullepiercing. Hun trodde meg ikke.

 • Han ene kjæresten du hadde i et par måneder som 19 åring har også klamydia så ikke bli sammen med han. Klassisk tilfelle av at jeg falt for en «player». Han hadde selvfølgelig ikke bare meg, men jeg hadde bare han. Ble rimelig forbanna da helsestasjonen ringte og sa jeg kunne komme og hente resepten. Tok nemlig en sjekk da forholdet var over, og det var i det minste lurt.

 • Ikke tegn på øyenbrynene med svart kajal, det ser nemlig helt jævlig ut. Mamma prøvde å si det, men det tok litt tid før jeg hørte etter.

 • Det nytter ikke å lyve for faren din, han er kriminaletterforsker og finner ut av det meste.

 • Ikke drikk Bennys hjemmebrent (lokal spritdealer på bygda da jeg vokste opp). Man ble veldig dårlig av hans såkalte 96%, selv i små mengder.

 • Ikke tatover forbokstaven til kjæresten under trusekanten (Hahaha, jobber med den tabben nå).

 • Ikke drikk så mye tequila på utdrikningslaget ditt, du kommer nemlig til å føle at du er døden nær dagen etterpå, og da skal du ha visning av leilighet + at foreldrene dine skal møte svigers for første gang. Lengste dagen i mitt liv, var sikker på at jeg skulle spy opp leveren min.

 • De MissSixty buksene er ikke så veldig fine.

 • Buffalo sko er faktisk grusomt stygt.

 

Ha god natt :)

 

Hvilke råd ville du ha gitt deg selv?

Grøt :)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har fått sove godt i natt, og formen er stigende :) Skal straks av gårde til memira Lillestrøm for en sjekk av synet etter laseroperasjonen:) Øynene føles bra og synet er perfekt så føler det er litt unødvendig, men må vel bare dra for en sjekk :)

Etter sjekken blir det jobbing i klinikken også skal jeg kjøre aupairen min på flyplassen. Hun skal til Paris for å besøke en venninne. Jeg er litt misunnelig :) Deretter er det et par kunder til i klinikken før jeg skal kose meg med jenta mi og mannen i kveld :)

Jeg har fått dilla på havregrøt i det siste, så dette spiser jeg til frokost hver dag :)

Havregrøt med friske bær

Du trenger (4 personer)

6 dl vann

1/2 ts salt

2 dl store havregryn

Blåbær

Slik gjør du:

Vann med salt og gryn kokes opp til ønsket konsistens. Jo kortere koketid dess mer koketid jo mer tyggemotstand.  Serveres med friske blåbær og litt sesamfrø :)

Ha en fin kveld :)

Neostrata illuminating serum og pigment controller - omtale

Hei fininger:)

Tidlig blogging i dag siden resten av dagen er stappfull! Frøkna var superflink og sov natten gjennom igjen, og det gjør en sliten mamma veldig glad. Vekte meg rundt kvart på syv ved at hun stod ved sengen og prøvde å åpne repsilspakken. Søtingen min :) Hun er nettopp levert i barnehagen og skal kose meg med en kaffe før jeg skal ut i klinikken å jobbe. Etter det skal jeg rett til Lena for å rette litt på det ene brynet før det bærer av sted for kveldsvakt på sykehuset. Med andre ord er klokken nærmere 23 før jeg får slappe av igjen :P Det føles uendelig lenge til nå, men satser på at dagen blir bra:)

Siden det var omtale av brightening rensen her om dagen så står serum og nattkrem for tur i dag. Jeg bruker dette serumet og nattkremen bare på natten også bruker jeg det vanlige serumet på + dagkrem for tørr hud på dagtid.

Hva sier Neostrata selv?

Aktive ingredienser: NeoGlukosamin, Gigawhite (botanisk kompleks), peptider, lakrisekstrakt, vitamin C

Et kraftig serum som reduserer pigmenteringer, lysner misfarginger og gir vakker glød ved hjelp av flere ulike aktive ingredienser.Påføres etter rengjøring morgen og kveld.

Aktive ingredienser: NeoGlukosamin, Gigawhite og Sabiwhite (botaniske komplekser), retinol, stabilisert vitamin C, vitamin E

En intensivt pigmentreduserende lotion med aldringshemmende effekt. Gir huden umiddelbar glød. Påføres om kvelden. Denne kan brukes om dagen, og noen gjør det, men da er det veldig viktig med høy solfaktor. Neostrata har en blekende dagkrem også som inneholder solfaktor.Jeg har brukt disse en stund nå, og huden min liker de veldig godt. Jeg er ikke den som sliter med veldig mye pigmentering, men jeg har da fått en pigmentflekk på kinnet som jeg ville prøve å bleke ned til, og det var en av grunnene til at jeg også ville teste denne serien.

Pigmentflekken er der fortsatt, men jeg har ikke fått tatt noe peeling i det siste, og skal man virkelig bli kvitt pigmentflekker så må man peele og bruke dagkrem med bleking + en gele man påfører direkte på de mørke partiene 2 ganger per dag. Det skal sies at flekken min er blekere altså, så noe effekt har det absolutt hatt:) Kundene i klinikken er også begeistret for disse produktene. Dette er ikke noe du kan bruke dersom du smører deg med selvbruning da fargen rett og slett blir borte av og bruke disse :) Brunfarge forårsaket av solen blir selvfølgelig ikke borte, men bleking + soling passer ikke helt sammen så derfor kommer jeg til å bruke opp denne serien nå før sommeren og gå over til produkter for tørr hud nå vi skal tilbringe mye tid i solen. Dette for å unngå irritasjon i huden + at sol som kjent tørker ut huden, og selv om min hudtype egentlig er fet så trenger den litt ekstra fukt i sommermånedene.

Alt i alt en super serie, drøy i bruk og den lukter friskt. Huden får en nydelig glød og den kjennes gjennomfuktet selv om jeg helt i starten følte meg litt stram i maska etter påføring:)

Ha en super dag :)

Fjerner tatovering!

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har nettopp landet i sofaen, men har hatt en veldig fin og avslappende dag :) Frøken fryd tuslet inn til oss i 07 tiden, men vi fikk sove hele natten, så det var helt passe:) Hun dro avgårde i barnehagen og jeg reiste til Oslo med en venninne, og der var vi en stund:) Har jobbet litt nå i kveld, men ikke så mye :) Blir verre i morgen da jeg har kunder fra tidlig morgen og skal jobbe kveldsvakt på sykehuset rett etterpå :/

Jeg har en del tatoveringer, og har nå vært litt frem og tilbake på om jeg skal friske de opp/lage nye eller rett og slett fjerne de. Valget falt på det siste, og i dag har jeg vært på Eraze i Oslo for første time. Jeg har en M tatovert under trusekanten (ja, det er forbokstaven til en eks, og ja, det var dumt, men sånt skjer:P), og jeg prøver meg på den først for å se hvor godt resultat det blir. På eraze bruker de en laserteknologi som heter picosure. Dette skal fjerne tatoveringen ved færre behandlinger + at det skal være mindre ubehagelig enn tradisjonell q-switched laser. Planen er tilslutt og fjerne alle tatoveringene mine (5 stykker til).

Underveis i behandling. Ikke direkte godt, men veldig fort gjort :) Fikk god informasjon og ble tatt i mot på en veldig god måte. Sjekk www.eraze.no om du vil fjerne din tatovering. Jeg betalte 1500kr da dette er en minitatovering. Større områder koster naturlig nok litt mer.

Rett etterpå. Den vil ikke være så hvit, den blir bare sånn en liten periode etterpå.

Litt shopping ble det også tid til, og i dag kjøpte jeg noe jeg har ønsket meg lenge, nemlig dette vakre armbåndet fra Hermes :) Elsker det <3

Denne genseren fra Day har jeg siklet på lenge, så den fikk også bli med hjem:)

T-skjorte i god kvalitet fra COS ble også med :)

Ha en flott kveld :)

Inglot under makeup base - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Det var Kim sin tur til å stå opp i dag så jeg fikk sove helt til 09.30. Da ble det frokost også tok jeg med meg Victoria på trening så hun kunne leke litt der mens jeg tok en rolig økt. Formen er heldigvis mye bedre nå, og det er så deilig :) Etter duppen så dro vi til mine foreldre og Victoria ble igjen der mens vi dro på plantasjen for å kjøpe gressfrø og for å ordne litt med plenen. Hun kom tilbake litt over 18 så nå har hun nettopp lagt seg. Jeg skal bare slappe av i kveld og lade opp til en hektisk arbeidsuke :) Mye kunder, og ikke minst 4 arbeidsøkter på sykehuset! Jeg må jobbe inn den helgen vi er i Tyrkia så jeg skal være glad om en uke :)

Jeg har testet inglot produkter en stund nå, og i dag kommer omtalen av sminkebasen eller primeren som man tar på før man påfører Foundation,

Hva sier inglot selv?

Svamp-liknende kuler absorberer overflødig talg og jevner ut porene. Huden blir silkemyk og får en matt finish. Brukes også for å forlenge holdbarheten til din foundation, og gir huden den perfekte overflate. Ett "must-have" produkt for alle som bruker foundation eller pudder. (pris 200 kr)Jeg har tidligere testet et lignende produkt fra smashbox, og jeg har testet mer kremvarianter fra både glominerals og idminerals, men har ikke brukt slike produkter til hverdags, og det kan jeg heller ikke gjøre med denne. Grunnen til det er at den legger seg som et lokk oppå huden, og da blir min hud irritert. Kan fint bruke den ved spesielle anledninger eller på dager jeg vil at sminken skal være litt ekstra fin, men fordi sånne type primere inneholder silikon så er det ikke noe man skal bruke hver dag, i hvert fall ikke jeg :) Primeren er kjempefin å bruke under flytende Foundation, og den gir meg også litt ekstra glød når jeg bruker den under pressed base foundationen min, men til hverdags så blir det for mye og jeg får kviser om jeg bruker den mange dager etter hverandre rett og slett fordi huden ikke får puste:)

Ha en fin kveld :)

Lørdagskos <3

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her hadde vi en helt fantastisk morgen fordi vår lille prinsesse sov helt frem til 09. Hun tuslet inn til oss en gang i natt, men det merket jeg ikke så mye til. Våknet at en nuss og "hei mamma" klokken 09, og når jeg så på klokken så gråt jeg nesten av glede :) Haha, utrolig hvor glad man blir for søvn og en nuss fra verdens fineste jente :)

Jeg har hatt visning på leiligheten i dag, og som vanlig dukket det opp fine mennesker jeg gjerne leier ut til. Vanskelig å velge :/

Etter visningen dro jeg, Kim, Sheena og Victoria på senteret en tur hvor vi spiste på Egon og handlet litt :)

Vi skal snart på ferie, og handlet litt til frøkna :)

Veske som kan henges på sete i bil til oppbevaring av filmer etc.

Oppblåsbar pute og deilig teppe til flytur :) Veldig anvendelig da teppe kan puttes inn i puten:)

Ja, jeg har kjøp sele til Victoria! Hun er vill og rask, og jeg vil ikke ta sjansen på å miste henne av syne på en overfylt flyplass eller et annet sted med mange mennesker. Vet at noen syns det er barnemishandling med sånne, men det bryr jeg meg ikke det minste om da hennes sikkerhet er viktigst + at jeg setter pris på å slippe å løpe hele tiden :)

Joggesko til hjemmebruk og barnehagen :)

Nytt vårtøy :)

Og et par sko til meg:) Prøvde disse for et par uker siden, og de er virkelig fantastiske å gå i. Har tenkt mye på de siden, så i dag ble de mine. Merket er Laura Bellariva :)

Nå skal vi kose oss med godis og en film så krysser vi fingrene for nok en god natt :)

Ha en fin kveld :)

Ultra brightening cleanser - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har sovet godt og at dere har hatt en fin dag så langt:) Frøken fryd styret litt i natt og sølte seg ned med melk en gang før hun til slutt endte opp mellom oss under dyna mi. Koselig, men litt vanskelig å sovne med en liten sprelle ved siden av seg. Ligger ikke alltid rolig den jenta der, men til slutt fant hun roen og vi sovnet begge to:)

Jeg skal snart avgårde ti Fredrikstad for å levere regnskap og for å få litt Botox i kjeven. Jeg har hatt så mye stress i det siste og da spenner kjeven seg skikkelig og jeg får ubehag.

Om serien:

Effektiv pigmentreduksjon og antiaging. Forbedrer hudtonen og minimerer pigmenteringer forårsaket av soleksponering, hormoner og aldring.Enlighten-serien kan med fordel kombineres med NeoStratas blekende spesialprodukter Brightening Cream og Pigment Lightening Gel hvis man ønsker en sterkere effekt

Om rensen:

Aktive ingredienser: Neoglukosamin, Gigawhite (botanisk kompleks)

Et skummende, såpefritt renseprodukt i behagelig kremkonsistens som løser opp sminke og gjør huden klar for øvrige produkter.Pris: 299 kr

Jeg har brukt enlightening serien nå i 2 uker for å bleke ned en pigmentflekk jeg har på kinnet. Jeg har også testet serien fordi jeg vil prøve alle produktene vi selger i klinikken sånn at jeg har personlig erfaring med dem.

Min mening:

Rensen er såpeaktig, og ser litt skimrende ut faktisk. Lukter litt sitrus og det er en lukt jeg liker veldig godt. Den er svært drøy i bruk så du trenger virkelig ikke mye produkt. Huden føles fresh og ikke stram og tørr. For sterke renser gjør huden min irritert, men det er ikke tilfelle her selv om rensen har aktive ingredienser. En rens i seg selv gir ikke huden resultater i form av å ble pigmentflekker og arr, men dette er absolutt en god rens som komplementerer resten av neostrata serien:) Det nytter ikke å ha en god rens om du smører deg med dårlige produkter etterpå :)

Ha en super dag:)

Blueberry hill <3

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg sitter nå i sofaen og nyter en stille stund før jeg må reise på sykehuset. Kveldsvakt venter, og jeg har allerede jobbet helt frem til nå med kunder, så håper på en rolig vakt:) Sliten og fortsatt forkjøla, men heldigvis stod mannen opp med frøkna i dag siden hun våknet så tidlig så jeg fikk sove litt.

Jeg har fått lagd meg smoothie i dag, og den skal jeg kose meg med nå før jeg drar.

Du trenger:

200 gram blåbær

1 dl granateplefrø

Frø av 1 vaniljestang

1 ss honning

2 dl skyr

1 dl mandelmelk/kokosmelk

Slik gjør du:

Blend blåbær, granateplefrø og vanilje med honning. Tilsett skyr og mandel/kokosmelk og blend i 30 sekunder til. Server og pynt gjerne med litt frisk mynte eller granateplefrø :)

 

Ha en fin dag :)

Blowout :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Full fart hele dagen her som vanlig. Frøkna våknet kl 06 i dag, men sov heldigvis hele natten. Jeg har "bare" hatt kunder fra 11-16 så litt tid til å slappe av i dag har jeg hatt. Jeg er fortsatt ikke blitt helt frisk, og det er nok min egen feil da jeg virkelig har problemer med å slappe av. Burde begynne å meditere eller noe i den duren for å lære meg å koble ut.

Nå har frøkna sovnet og jeg skal straks reise for å fikse på sveisen (det er heldigvis noe som er avslappende for meg). Etter at jeg stripet håret for noen uker siden mistet jeg blowout effekten, og siden jeg har elsket å slippe glattejernet så går jeg for en ny runde. Passer bra nå like før vi drar på ferie igjen også :) Veldig veldig deilig å tenke på at det kun er litt over 2 uker til vi drar.

Mange er nysgjerrig på brazilian blowout, og de produktene jeg bruker når jeg gjør dette er fra merket cadiveu.

Hva sies om behandlingen?

Cadiveu Frizz out er en ekstrem Keratinkur behandling. Plastica dos Fios som produktet heter, styrker, glatter og jevner ut håret, og gir en intens glans.

Hair Plastic Surgery er en del av BR Beauty gruppen . Denne gruppen er også eier av CADIVEU Profesjonelle og Brasil Cacau, de er representert i over 50 land. Hair Plastic Surgery ble etablert i 2007. Den ble utviklet som løsningen på behovet av et langvarig naturlig, kjemikaliefritt produkt som glatter og styrker håret.

Produktene tilbyr, itillegg til sin mykgjørende glansfulle effekt, utskifting av aminosyrer til hårstråene. Produktserien har aktive ingredienser fra acai, som er en kraftig antioksidant, og aminosyrer som fremmer den generelle helsen til håret.

Hair Plastic Surgery styrker og jevner ut håret, gir intens glans og en maksimal disiplin.
Det anbefales for bølgete, brusete og krøllete hår, for å rette ut, styrke håret, få sunnere og blankere hår med eller uten andre kjemiske hårbehandlinger.
En annen avgjørende faktor er at behandlingen ikke vil påvirkes av tidligere eller framtidige behandlinger og produkter.
hår. 

Man slipper å bruke rettetang og behandlingen varer opptil 3 mnd.Behandlingen passer alle slags hårtyper.
Du trenger ikke å ha krøller for å ta den.
Det unike med behandlingen er at håret uten bruk av hverken rettetang eller mye hårprodukter oppnår et silkemykt resultat.
Hvordan fungerer behandlingen?
Med hjelp av de naturlige ingrediensene Açai ? en kraftig antioksidant ? og aminosyren Arginin ? en bestanddel i keratin ? repareres hårstrået og oljen som brukes legger seg som en hinne for å beskytte håret. Oljen legger seg som en type protein hinne rundt skjellaget og håret blir glatt og mykt. Fordi behandlingen ikke er permanent, vil hinnen gradvis forsvinne og du kan fylle på med ny behandling om du ønsker å beholde det silkemyke, glatte resultatet.
Dette er en behandling som gjør håret sunnere for hver gang man utfører den.
Dette er på ingen måte en anti- permanent!
Cadiveu frizz out keratin behandlingen legger seg som en hinne rundt hårstrået, og slites gradvis bort.
En anti permanent trenger inn i hårstrået og endrer hårets naturlige bindinger med kjemikalier og ødelegger håret. Det blir matt og livløst.

 

Jeg elsker det, og det sliter faktisk ikke på håret :)

Ha en fin kveld :)

Brynstatovering :)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her i huset holdt frøken fryd show i natt så vi er slitne. Fikk sove en time på morgenen siden Sheena gikk ut en tur med henne. Planleggingsdag i barnehagen i dag så derfor har hun vært hjemme.

Jeg hadde et par kunder på formiddagen før jeg dro til flinke Lena for å friske opp bryna mine. Jeg tatoverte de første gang i 2010, og kommer nok aldri til å slute med det:) Ser alltid veldig hardt ut frem til skorpen detter av, så er jo ikke direkte fint nå, men det blir det:) Anbefaler Lena Permanent fresh up på det sterkeste! Flink og veldig gode priser. Hun holder til på Jessheim :)

Vippene mine holder kjempefint enda, kun mistet noen få, noe som er helt naturlig da den falske detter av når dine egne ramler av :)

Jeg er nettopp ferdig med en kunde og har to stykker igjen før jeg tar kvelden for i dag:)

Håper dere får en fin kveld videre:)

Alterna caviar anti aging sjampo og balsam :)

Hei fininger og vel overstått påske :)

Mange av dere er sikkert på vei hjem fra påskeferie nå, og i morgen venter hverdagen for de fleste :) Jeg har nettopp satt meg i sofaen etter å ha lagt frøken fryd, og nå er jeg trøtt :/ Startet dagen 05.30 og var ikke hjemme fra jobb før nærmere 16.15. Vakten var ikke spesielt slitsom, men trøtt er jeg allikevel :(

Kvelden skal ikke brukes på annet enn avslapning (krysser fingrene for at Victoria ikke hopper ut av sengen nå hvert øyeblikk) og kanskje jeg drar for å ta en soltime. Har ikke solet meg mer enn 3 ganger (a 15 min) siden september så nå er jeg skrekkelig blek. Vurderer faktisk en runde spraytan før vi drar til Tyrkia så jeg ikke ser ut som en spøkelse :P

Jeg har nettshoppet litt igjen, og selv om jeg har masser med sjampo og balsam igjen måtte jeg bare bestille disse fra alterna etter å ha lest så utrolig mye bra omtaler.

Disse skal visstnok være helt fantastiske, og nysgjerrig som jeg er på jeg teste. Håret trenger ekstra pleie på sommeren for sol og saltvann tørker det ut så vi får se om dette er så mirakelprodukter som det loves :)

Ha en flott kveld :)

Litt sånn..

Litt sånn at det vært på sykehuset i helga. Pasienter og pårørende har gitt oss masse påskeegg, så vi har vært høye på sjokolade hele helga :)

Nå må jeg sove, tidligvakt i morgen, men det er lettere sagt enn gjort siden jeg nettopp har gått av kveldsvakt :/

Eco tools koster - omtale

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Vi koste oss med en flaske rødvin og en film i går, også sov vi lenge i dag. Luksus :) Jeg har nettopp hatt en kunde i klinikken, laget middag til jobb og gått en tur med frøkna så nå skal jeg slappe av litt før hun våkner igjen. Jeg skal jobbe kveldsvakt på sykehuset, så påskeferien min er over for denne gang :)

For noen måneder siden kjøpte jeg disse kostene fra Ecotools da mine gamle begynte å bli litt slitne. Selv om jeg vasker kostene mine en gang i uken er det viktig å bytte de ut innimellom syns jeg, og da jeg kom over disse som både var rimelige og veganske så måtte jeg slå til :) Jeg bruker ikke bryn og vippebørsten, og heller ikke den lille skråbørsten i kittet, men ellers så bruker jeg alle sammen

Jeg digger disse kostene, og er absolutt noe av det beste jeg har prøvd. Jeg mangler noe for å få en komplett kostesamling herfra, men når det andre jeg har er slitt skal jeg kun supplere med ting fra dette merket. Miljøvennlig, dyrevennlig og god kvalitet :)

En oversikt over alle produktene i serien finner du HER. Dette er ikke reklame eller sponsede produkter bare så det er sagt, men ville vise dere det brede sortimentet :) Anbefales på det sterkeste:)

Ha en fin dag videre:)

Vasker vinduer og drømmer meg bort...

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart som vanlig, men jeg fikk sove helt til 10 i dag, og det trengtes:) Frøkna hadde ingen lange våkenperioder i natt, men kom inn til oss i 04 tiden, og ble liggende der og kose seg frem til 08. Helt merkelig i og med at hun ikke har villet sove med oss siden hun sluttet med nattamming da hun rundet året. Men samme for meg så lenge jeg får sove. Orker ikke ta noen kamp med henne om det for det gjør det gjør meg ingenting om hun sover litt med oss så lenge hun legger seg i egen seng på kvelden :)

Jeg leverte frøkna hos mamma i 14 tiden og har etter det endelig fått vasket de j*** vinduene :P De var mildt sagt møkkete, men nå ble det rent og pent. Deilig å være ferdig med det:) Victoria sover hos mamma og pappa i natt, og vi skal bare slappe av og kose oss litt. Kim har jobbet i hele dag med og montere opp skap så han er sliten han også :) Vi litt halvsyke begge to enda så litt avslapning og en god natts søvn trenger vi begge to.

Jeg skal jobbe på sykehuset i morgen, søndag og mandag så "ferien" min er over:) Satser på rolige vakter i og med at formen fortsatt er skrall :P

Endelig kan man se gjennom vinduene igjen :)

Sola skinner inn i hagen. Vi har lyst å rive vollen og sette opp et støygjerde for å få enda større uteareal.. Også drømmer jeg om bygge på huset...

Jeg drømmer om nytt interiør og oppussing selv om vi har fått det ganske så fint her:)

Ha en fin kveld :)

Isadora gel lacquer

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har hatt en ganske god natt, og frøkna kom faktisk inn til oss i 01 tiden og sov der frem til klokken 08. Hun sovner vanligvis aldri i vår seng, men i natt var det tydeligvis ålreit. Vi var da 2 bikkjer (er barnevakt for Fantos sin venninne Bella), 2 voksne og 1 unge i senga i natt. Veldig glad vi har en seng som er nesten 3 meter bred:)

Jeg og Victoria dro til min venninne Lena og hennes datter Oda i dag tidlig så der har vi lekt hele dagen og gått tur før vi dro til mine foreldre på middag. Kom hjem nå nettopp så vi fikk i Victoria litt grøt før det bar i seng med henne. Jeg sitter utenfor rommet hennes i tv-stua nå og bærer henne tilbake i seng x antall ganger før hun sovner vil jeg tippe. Vi er i skrivende stund oppe i 8 ganger, og nå har det vært stille noen minutter. Den ungen er sta og utholdende til tusen. Heldigvis for meg er jeg det samme :P

Jeg tenkte ta en pause fra løsnegler nå, men etter 1 år med akrylnegler uten pause så sier det seg selv at mine egne er litt slitne. Filte av mesteparten i går, og kjøpte disse lakkene fra Isadora. De skal fungere som en gellack, men man slipper å ha de i uv-lampe for å herde lakken. Man tar bare på 2 strøk med ønsket lakk også tar man på et strøk med overlakk etter 3 minutter. Fungerte supert, og det tørket med en gang. Ble faktisk veldig imponert :)

Har filt av nesten all akrylen så det er bare et tynt lag igjen nå med en denne lakken over:) Får håpe ikke alt knekker med en gang :P Lakken kan visstnok fjernes med vanlig neglelakkfjerner:)

Prøvde oss på en selfie før vi dro av gårde i dag:)

Ha en fin kveld :)

Dagen :)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi hadde en bedre natt enn i går, men det var fortsatt 2 timers våkentid, så er noe svimmel i dag også. Har jobbet litt på formiddagen, men har ellers brukt dagen med frøkna mi. Lene kom på besøk også så vi koste oss med pizza og kos med Victoria, også dro jeg og Lene en tur på senteret når hun skulle legge seg. Litt nedtur at senteret stengte kl 20 for vi rakk jo ikke noe shopping! Eneste jeg fikk kjøpt var solkrem til sydenturen vår som er like om hjørnet:) Gleder meg veldig! Sol og varme har det vært her i dag også, og jeg har til og med fått vasket vinduene i 2.etasje. Da gjenstår det bare 14 vinduer her nede :/ Satser på å få tatt de i morgen og fredag :)

Victoria elsker og være ute:)

Victoria fikk senorita kjole av fadderen sin som han kjøpte med seg fra Spania, og i dag så fant hun frem det i skapet og ville ha det på:) Søta mi <3

Sjokoladefondant på Mirabel var ikke feil :)

Håper dere får en fin kveld. Jeg skal slappe av litt foran tv'n før jeg legger meg:)

Les mer i arkivet » Juni 2017 » April 2017 » Mars 2017
FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits