DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Vi har fått oss side på facebook :)

Da har TM klinikken fått en egen side på facebook: https://www.facebook.com/tmklinikken :) Lik den gjerne :)

Jakten på den perfekte mascara er over!

Hei på dere :)

 

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har sommerværet snudd om til skikkelig innevær så nå har jeg faktisk nettopp lagt ved i peisen. Ikke helt som planlagt :/  Nå hagler det faktisk utenfor..

Dagen startet vi med en tur til Elixia, men etter det ar vi holdt oss inne:) Victoria tok seg faktisk en dupp fra 10.30-14.00 så hun trengte ingen ettermiddagsdupp i dag :) Nå begynner hun derimot å bli litt trøtt igjen, men hun får holde ut en time til :) De siste to kveldene nå har hun sovnet uten puppen i munnen. Jeg har ammet henne etter at hun har fått på pysj og etter grøt, men hun må lære seg å sovne uten puppen som smokk. Det har vel ikke gått direkte enkelt, men med masse masse kos, byssing og bæring så har hun gitt seg etter et par timer. Vi går ikke for noe skrikekur, og jeg går aldri fra henne, men litt furting blir det naturlig nok selv om vi er med henne hele tiden.Ikke enkelt for meg, men sånn må det bare være:) I går sovnet hun av at jeg kilte henne i håret og på ryggen. Sov i egen seng frem til 04 og måtte vekkes klokken 08! Det er slettes ikke verst:) Håper legging går lettere i kveld:) Nå har Kim kommet hjem fra jobbreise så da får jeg litt hjelp:) Han var snill og kjøpte med en ny Chanel Madmoiselle parfyme til meg også :)

 

Over til dagens gode nyhet, nemlig at jeg nå har funnet den beste mascaraen jeg noen gang har prøvd!! Ser ikke så godt på bildet, men den her er helt fantastisk!

Isadora volume & curl mascara (jeg har i fargen sort) heter altså mirakelet! Den har buet kost som kommer godt til på alle vipper og det kommer passe mengde produkt på kosten. Den fjernes med lunkent vann og smitter ikke av. Den holder seg like fin hele dagen og mister ikke piffen i det hele tatt:) Den er bare helt perfekt!! Prisen er også god, bare 159 kr på Vita, H&M, Cubus etc :) Jeg har ingenting å utsette på denne, så kan ikke tenke meg at jeg noen gang kommer til å prøve en ny (med mindre denne noen gang går ut av produksjon) :)Terningkast 6!

Ha en flott kveld :)

 

 

FnisStemmer dette?Ting som irriterer..

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag og at dere har hatt like fint vær som oss:) Vi startet dagen på Elixia og etter det sovnet faktisk frøkna i senga si og sov i nesten 3 timer før jeg måtte vekke henne! Mulig det gikk heftig for seg i barnepassen i dag :) Hun sov forresten til 03 i sengen sin i natt før hun ville til oss, så enda bedre resultat enn i går:) Vi har vært hos dyrlegen med Fantos i dag for en årlig sjekk og kennelhostevaksine, og på vei hjem derfra holdt frøkna på å sovne i bilen, men gjorde det akkurat ikke. Hun ville ikke duppe når vi kom hjem heller, så da ble det bare den ene lange duppen i dag (den brukte jeg for øvrig på å ligge i solen og bare nyte). Frøkna ble stuptrøtt i 17 tiden så klarte å holde henne våken til nærmere 18, men da måtte jeg bare legge henne og hun sovnet på flekken. Kan bli en tidlig morgen for meg så tenker jeg legger meg tidlig også:)

Mannen er ute å spiser middag med kompiser, så jeg tenker ringe noen Høyre medlemmer og begynne på visittkort og meny til klinikken. Mye som skal på plass før vi er i gang, men jeg gleder meg så utrolig mye og det er bare gøy å holde på:)

Dagens innlegg skal handle om hva som irriterer meg i hverdagen. Jeg er litt inspirert av Ida Wulff som kaller det sine "paraplyer":) Det verste jeg vet er selvfølgelig dyre og barnemishandling, så dette er kun en liste over små ting i hverdagen som er irriterende:)- Folk som tror de er helt alene på veien. Kjører søndagstur 20 km under fartsgrensa (på tørt føre) og driter i resten av verden.

- Folk som "glemmer" blinklyset.

- Folk som stopper helt opp når de går av rulletrappa. Det kommer folk bak dere!!

- Folk som går mange i bredden (gjerne saaakte) på fortau/sentre etc. Umulig å komme forbi :/

- Folk som prater sinnsykt høyt i telefonen på trikk/tog/buss..

- Folk som ikke holder avtaler. Trenger vel ingen nærmere forklaring.

- Folk i kassa i butikken som aldri har kort/penger klart (Må gjerne lete 5 min i veska før de finner frem kortet)når alt er bippet inn. Det kan da umulig komme som et sjokk at du må betale for varene?

- Folk som roper og hoier på servitører/bartendere som om de var de eneste i hele lokalet.. Dette kjenner jeg så alt for godt til og grøsser meg selv nå lenge etter at jeg har sluttet som bartender når jeg ser folk som gjør dette.

- Tyskere og nyrike russere på charterferie. Stikkord: UHØFLIGE!! Skal ikke dra alle under en kam her altså, men hjelp!

- "Venner" som aldri har penger, men som gjerne blir med på restaurant og forventer at du betaler.

- "Venner" som gjerne vil låne penger, men som "glemmer" å betale tilbake før du maser om det. (Skal sies at jeg har kuttet ut sånne for lengst)

- Folk som klager og syter over ALT! Ingenting er bra nok, men gjør de noe for å endre på dette selv? Nei!

- Folk som lager masse planer (som de gjerne drar deg med på og får deg til å glede deg til), men som aldri får gjennomført noe av det.

- Folk som har så utrolig kule liv og fantastiske kjærester på facebook, instagram etc, men som egentlig har jævlig kjipe liv. Hvem må du bevise noe for?

- Fulle nyskilte middelaldrende damer på "jakt" på byen. Say no more!

- Menn som sier "jeg er gift, men det er bare på papiret, jeg vil ha deg".. Jajajaja.. ÆSJ!

- Overstadig fulle folk på fly. Man må kan dessverre ikke forlate stedet på noen timer heller.

- Barn som aldri har hørt et nei i hele sitt liv..

- Folk som bruker "det har alltid vært sånn" i alle diskusjoner. Det er lov å fornye seg!

- Folk som sier de elsker dyr, men som helt ukritisk shopper skinn, ull og i verste fall pels og trykker nedpå med kjøtt/fisk flere ganger om dagen. Du er kanskje glad i din hund eller din katt, men resten av verdens dyr gir du åpenbart faen i.

- Folk på luksusfellen. Er det egentlig mulig å være så sløve når det gjelder økonomi?

- Folk som plopper ut den ene ungen etter den andre og tar det som en selvfølge at nav tar regninga! Det er lov å ha livet litt på stell for du setter i gang reproduksjonen.
Som sykepleier finnes det også et par ting som irriterer:

- Pasienter som tror at hele verden kretser rundt dem. De tror at jeg er der kun for dem, og at jeg ikke har noen andre oppgaver. De sykeste og dårligste pasientene som virkelig trenger meg mest er svært sjelden de som ringer på og tror de er de eneste jeg må passe på.

- Leger som tror hele verden kretser rundt dem og at alle andre er til for dem. Dere er ikke gudommelige selv om dere er leger.

- Pasienter som faker smerter kun for sterke smertestillende. De kommer gjerne med "Å jeg har så grusomme smerter, jeg må få morfin. Stikker ut å tar en røyk jeg mens du gjør sprøyta klar". Orker du gå ut å ta deg en røyk, så trenger du ikke den morfinen. Skjønner at det er godt med den "rusen", men det er bare ikke innafor!

- Pasienter som ringer på 5 minutter etter at du har vært der inne for å si at du tar lunsj og er tilbake om 30 min, så om det er noe spesielt så tar vi det nå. Det er alltid mindre viktige ting de ringer på for da.

- Kollegaer som ikke gjør det de skal, men som alltid har tid til både røyk og kaffepause.

- Kollegaer som alltid kommer for sent til nattevakta..
 

Som å se meg selv på jobb..:P

Ha en flott kveld :)

 

FnisVakker fra innsiden og ut :)

Hei og god søndag :)

Håper formen er bra og at dere har sovet godt:) Jeg er så heldig at jeg er gift med verdens snilleste som gladelig stod opp med Victoria tidlig i dag også sånn at jeg fikk sove ut! Jeg stod opp halv ni og tok en dusj med Victoria også spiste vi hver vår porsjon med grøt :) Hun begynte å bli kjempetrøtt i halv ti tiden så da la jeg henne bare ned i sengen sin og gikk for å vaske badet. Vanligvis er hun våken og furter helt til jeg kommer inn på rommet og gir henne litt pupp, men da jeg skulle se til henne hadde hun jammen meg sovnet helt av seg selv!!! Skjønner at det ikke høres så fantastisk ut for mange andre mammaer, men for oss er ikke dette vanlig. Hun vil alltid bruke meg som smokk litt før hun sovner. I natt sov hun forresten i egen seng på eget rom frem til 02, så det kommer seg :) Tror og håper vi kan få til dette med å sove på eget rom uten pupp på kveld og natt på en rolig måte som ikke innebærer stress for hverken henne eller oss som foreldre :)

Jeg skal straks ut en tur og bedrive litt politikk faktisk. Jeg skal møte et Høyre medlem for å få litt innspill til programmet som snart skal lages. Han er ikke et aktivt medlem, men ville gjerne møte meg sånn at jeg kan ta med hans innspill videre til programkomiteen :) Har også hatt kontakt med en hel del medlemmer i løpet av helgen, og det gleder meg at det virker som om det er flere som kunne tenke seg å bli aktive medlemmer. Mange sier "jeg vil så gjerne bidra, men kan ingenting om politikk". Vel om det er det som stopper deg så er det bare å bli med, man lærer underveis svarer jeg da:)
Over til noe helt annet, nemlig skjønnhet fra innsiden! Jeg har stor tro på at det du spiser og hvordan du har det har stor påvirkning på hvordan du ser ut, og her kommer det noen skjønne tips til dere :)

Plages du av tørr hud?

Sitrusfrukt og kiwi er viktige for dannelsen av kollagen i huden (som gir en elastisk hud). Ellers bør du være opptatt av å få i deg riktig type fett gjennom kosten din. Jeg anbefaler Udo's Choice kapsler, nøtter og avokado. Pass også på å drikke rikelig med vann gjennom dagen. E vitamin tilskudd kan også være ideelt for en tørr hudtype. Hold deg unna sukker og raske karbohydrater da dette kan irritere tørr hud og øke produksjonen av betennelsesfremmende hormoner.

Skjøre negler og skadet hår?

I noen perioder av livet er vi stresset og ofte i forbindelse med svangerskap og amming så mister man gjerne en del hår. For min del begynte hårtapet 4 måneder etter fødsel og varte i 3 måneder. Heldigvis er det over nå og sluket er ikke lenger tett i dusjen flere ganger i uken:) En proteinrik diett er viktig for hud og hår. Det samme er inneholder av sink og B-vitaminer.  Kosttilskudd jeg kan anbefale er b2-vitaminer, sink og kalk, og gjerne også en multivitamin. Ellers bør du få i deg soyabønner, grønne grønnsaker, egg og fete meieriprodukter.

Fet og kombinert hud?

Årsaken til fet hud er ofte en hormonell ubalanse, men det kan også være usunn mat eller feil valg av hudpleieprodukter. Det som kan gi gode resultater er at man kutter ned på animalsk fett (noe jeg mener alle bør gjøre uansett) og meieriprodukter. Et underskudd av B-vitamin kan også gi fet hud. B2 finner du i erter, bønner, egg, grønn salat, brokkoli, fullkornprodukter og nøtter. Jeg har også god erfaring med å kutte ned på sukker for å få en finere hud :)

Livløs og blass hud?

Lite søvn, stress og mangel på mosjon kan gi alle et blast utseende. Det å få babyer kan også medvirke til dette :P Jeg kan anbefale at du drikker masse vann og forsøker å spise jevnlig. Trening er også bra. Boost opp antioksidantnivået i kroppen med masse frukt og bær, ta litt sol og ta kosttilskudd som inneholder A-,C-,D-,E-,K2- vitamin, kalk, selen og Q10. En soltime og litt sminke hjelper også :)

Fine linjer?

Dette er noe ingen av oss slipper unna, men man kan utsette det litt med riktig kosthold. Er man dehydrert vil de fine linjene være ekstra synlige, så igjen gjelder det å få i seg masse vann og kutte ut alkohol. I det minste ikke drikke mye og ofte. Vær forsiktig med vanndrivende produkter som kaffe, te og brus med koffein. Supplerende kosttilskudd med sink og omega 3,6 og 9 kan motvirke tidlig aldring av huden. Pass også på å bruke høy solfaktor og spise sunn og variert mat så holder nok rynkene seg unna litt lengre. Ellers så kan du jo alltids besøke klinikken vår når den åpner så kan vi hjelpe huden din litt på vei der også :) Mye man kan gjøre som ikke er så drastisk som vil forebygge og forbedre huden utrolig mye. Jeg tror plastisk kirurgi i ansikt er litt på vei ut til fordel for Botox, filler, kjemiske peelinger etc da dette er mindre drastisk, men gir utrolig flotte resultater :)

Ha en strålende søndag :)

FnisNy bilstol :)

Hei på dere og god lørdagskveld :)

Håper dere har hatt en fin dag. Solen skinner og det gjør godt for kropp og sjel. Det er ikke rart vi nordmenn er opptatt av været som lever i en fryser halve året :) Jeg tror i hvert fall ikke jeg er skapt for vinter :)

Jeg fikk sove lenge i dag siden Kim stod opp med Victoria klokken seks.. Det var deilig! Elixia har jeg også besøkt i dag og vi har spist lunsj hos mine foreldre og kjørt de på flyplassen. Vi har også kjøpt bilstol nummer to! Valget valgt på en BeSafe stol av typen iZi plus 0-18 kilo. Dette er et bakovervendt sete som naturligvis er bakovervendt. Det kostet 3999 kr på babyshop. Det er faktisk den butikken som har det billigst selv om den butikken ofte er dyr på andre ting :) Ikke billig med baby for å si det mildt! Dette setet har ikke isofix fester da vi syns det er fint å ha en av hvert. Spesielt med tanke på ferier fremover da jeg ikke vil leie sete i utlandet. Vet aldri hva som har skjedd med de, og sikkerheten til jenta mi er tross alt det viktigste i verden :)
Frøkna har brukt litt tid på å sovne i kveld og nå er det faktisk Kim som prøver seg på litt legging. Hun skal ligge i egen seng, og det er ikke bare bare skal jeg si dere :) Hun vil jo helst ligge med oss, men i går lå hun halve natta i sin egen seng. Det er i det minste fremskritt, og vi tar små skritt for å venne henne til å sove natten igjennom i egen seng :) Duppen ble litt sen i dag også, så kan være derfor hun ikke er helt trøtt enda. De siste ukene har hun vært stuptrøtt i sekstiden, og da har vi lagt henne da og hun har sovnet rundt halv syv :)

Ønsker dere en fin kveld! Her blir det lasagne og kanskje litt rødvin :)

Sant?FnisDead sea spa magik håndkrem - omtale

Hei og god fredagskveld til dere :)

Håper uken har vært bra og at helgeroen har senket seg :) Frøkna skal straks legge seg og jeg må si jeg gleder meg til å slenge meg ned i sofaen. Frøkna våknet halv fire i natt og sovnet ikke igjen før halv fem :/ Sov heldigvis til halv åtte igjen, men oh my god!! Halv fire er litt i overkant selv for en garva turnusarbeider som meg selv :)

Elixia, en tur i skogen, helgevasken og en tur til strømmen for å se på bilstoler er det som har stått på programmet for meg i dag, så er mildt sagt sliten nå:/ Vi er superfornøyde med cybex setet vårt, men vi har funnet ut at det enkleste er å ha et i hvert bil, så da er vi på jakt etter et til. Setet vi skal kjøpe kan ikke ha isofix da vi skal tre uker til Spania i sommer, og da skal ha med setet. Vi har bil der nede uten isofix fester så derfor må dette være uten. Jeg tar heller med meg et tungt sete fremfor å leie et dårlig sete der nede. Er livredd for at det kan ha skjedd noe med et potensielt leiesete så det tør jeg ikke:/
Noen som har noen tips om gode seter uten isofix?

Over til noe helt annet! Omtalen av denne håndkremen jeg nå har brukt en stund:) Den er fra dead sea spa magik og koster rundt 80kr for 100 ml. Billig med andre ord! Skal gi rikelig med fukt og fløyelsmyke hender.

Gjør den det? Absolutt ikke! Nå har jeg kun brukt denne en stund, og den gir definitivt ikke nok fukt til mine hender. Jeg vasker hendene ofte, men smører de også mye. Den trekker fort inn og lukten er helt ok, men dessverre er ikke det nok for mine hender. Jeg skal bruke den opp for den er ikke katastrofedårlig, den er bare ikke bra heller :)

Ha en fin kveld :)

Terningkast 3

FnisNytt design :)

Jeg har fått ny design på bloggen min :) Ble det ikke fint? Det er Ann Rita som står bak bloggen http://duftlys.blogg.no som har laget det til meg :)

På potta og tur i skogen :)

Hei på dere fininger :)

Håper dagen har vært bra:) Vi startet dagen 05.15 i dag... Kjenner det var i overkant tidlig, men frøkna sovnet igjen 07 og sov til 09 (da duppet også jeg av en halvtimes tid). Vi har vært hos manuellterapeut i dag bare for å utelukke at det er en fysisk grunn til at frøkna våkner en del. Det var det heldigvis ikke :) Gikk en tur bort på det nye senteret på Råholt etterpå. Fint senter, men det slår ikke Jessheim så kommer neppe til å reise dit igjen :)

Ellers har vi ruslet en god tur i skogen og bare kost oss hjemme. Victoria fikk potte av mormor her om dagen, og i dag så skjønte hun at den kan brukes :)Glad for det! Hun har fra 4 mmd alder vist tydelig når hun må på do og det vil hun ikke gjøre med bleia på, så selv om det er tidlig kan vi like gjerne begynne treningen nå :)

Ha en deilig kveld :)

FnisKurs med dermaroller:)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har vært på dermaroller kurs på Holmenkollen park hotell i dag. Et utrolig spennende produkt som gir utrolig bra resultater! Vi kommer til å tilby denne type behandling i klinikken, men har ikke bestemt oss for hvilken leverandør vi vil bruke enda. Det viktigste for oss er at vi kan tilby kundene våre best mulig produkt til best mulig pris! :)
Hva er så dermaroller?

"Behandlingen:

En revolusjonerende hudforyngende behandling som provoserer hudens celler til å produsere collagen ved å simulere en skade. Ved å prikke mikroskopiske hull på hudens overflate med et rulle instrument lures huden til å tro at den har fått en liten skade. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall vekst hormoner slik at collagen produksjonen settes i høygir og huden fornyes. Sammenlignet med tradisjonelle laser behandlinger, som faktisk lager en skade og arrdannelse i huden, er denne behandlingen 100 % fri for ødeleggende kjemikalier eller apparater.

Behandlingen og resultatene

Tar ca 30 min men man må sette av 30 min til virketid på bedøvelses krem i tillegg. Behandlingen er smertefri og man trenger ingen hjemmetid, du kan gå på jobb samme dag eller dagen etter. Huden vil være rosa, lik en solbrent hud, i 1-2 dager og noe ruglete mens den leges. Resultatene vil synes etter kort tid, og vil øke inntil 10uker etter behandling.  Hudens overflate vil, pga den kraftige collagen produksjonen, øke i tykkelse og elastisitet samt redusere fine linjer og rynker.

Behandlingen gir også gode resultater på akne arr.

Behandlingen utføres av leger og fagpersonell i flere land, den er patentert på verdens basis, FDA godkjent samt klinisk testet og omtalt i ledende vitenskapelige legetidskrifter i Europa.

Hvorfor bruke vår Dermaroller (Mesoterapi rulle)

Visste du at ved langvarig bruk av gode produkter og behandlinger minsker hudens opptak av virkestoffer? Dette skyldes at hudens beskyttelsessystem øker i takt med at huden blir sunn, elastisk og tykk. Ved at huden beskytter oss mot ytre påkjenninger beskytter den oss også mot produkter vi påfører.

En sunn og frisk hud vil ikke ?slippe inn? mer enn 0,5 % av dine produkters virkestoffer. Resten vaskes av eller ligger igjen på puten?" (tekst lånt fra dermaroller.dk)Hva kan behandles?

Brannskader (kan kun gjøres av lege)

Strekkmerker (Disse kan bli betraktelig bedre, men kan sjelden bli helt borte om de er svært dype)

Cellulitter (Dette tror ikke vi noe på. Dessverre er det kun kosthold/trening og hard massasje som kan hjelpe på dette problemet)

Linjer og rynker

Pigmentflekker

Acne arr

Det var litt info om dermaroller:) Ønsker dere en flott kveld :)

 

 

FnisLush, YSL og Ralph Lauren :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en nydelig dag :) Jeg startet dagen hos fastlegen faktisk. Er heldigvis ikke syk, men måtte ta noen blodprøver for å sjekke stoffskifte og jernlagre (som naturlig nok var litt lavt etter fødsel)
Jeg har spist lunsj med fine Therese på Strømmen i dag, og da ble det en liten runde på senteret også som vanlig :) Koste oss masse :) Elsker sommerskoene jeg kjøpte fra Ralph Lauren :) Bodylotion og håndkrem fikk også bli fra Lush. Aldri prøvd produkter derfra før, men de har et godt rykte så da vil jeg også prøve :) Stort pluss for veganske produkter og at de aktivt støtter kampen mot dyretesting :) Ny gloss fra YSL ble også med hjem. Elsker denne leppestiften/glossen da den har sykt god holdbarhet :)

Frøkna har nettopp sovnet nå, og jeg skal avgårde på komitemøte i Høyre om en liten time :) Satser på at hun ikke våkner og savner puppen når jeg er borte for det kan bli et strev for Kim å få henne til å sovne igjen :)

Ha en fin kveld :)

God morgen :)

Titter bare innom
For å ønske dere en herlig dag :)

FnisRå sjokolademousse

Hei på dere og god morgen:)

 

Håper dere har sovet godt og at dere nyter dagen i sola :) Vi har sovet godt i natt, og selv om armen min er helt ødelagt etter gårsdagens malerunde så føler jeg meg ganske så pigg :) Frøkna sover dupp og jeg har fått vasket hus og slappet av med I gode og onde dager (ja, jeg vet at det ikke er helt innafor).. :P

Ingen store planer for dagen annet enn en trilletur i sola også skal jeg møte noen venninner for en kaffe etterpå:)

Raw Food er noe jeg prøver å spise mer av og i dag deler jeg er oppskrift på sjokolademousse med dere:) Sunnere enn vanlig, men denne inneholder en del kalorier så det anbefales ikke å bøtte nedpå i store mengder:)

 

Du trenger:

2 avokado (modne)

2 ss kokosolje

2 ss rice bran

1/2 ts vaniljepulver

1 ss balsamicoeddic

1/2 tamarisaus (soyasaus)

1/4 kopp agavesirup

2 ss kokospalmesukker

 Slik gjør du:

Kjør alt i en foodprosessor til du har en jevn og kremet konsistens. Deretter tilsetter du 3 ss rå kakao og kjører prosessoren til kakaoen er jevnt fordelt. Settes kjølig i 30 minutter før du serverer :) Denne moussen er supergod å servere sammen med friske bær eller frukt :)

 

Hva er Raw Food?

Grønnsaksbasert mat som ikke inneholder fisk, melk, kjøtt eller egg. Maten er ikke oppvarmet over 45 grader eller bearbeidet på en måte som svekker næringsstoffene. Dermed beholder råvarene viktige næringsstoffer og enzymer, og maten brytes lettere ned i kroppen :)

Ha en flott søndag :)

FnisMaling på gang...

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt noen fine fridager :) I dag har frøkna vært en del timer hos mormor og morfar og jeg har malt rommet hennes! Første strøk er ferdig og andre rundt starter jeg på når hun har lagt seg :) Ble som jeg skrev leo av den brune fargen og vil nå ha alt hvitt. Det eneste på rommet som ikke blir malt er gulvet som allerede er rimelig nymalt:)

Jeg skal ikke skryte på meg å ha malt en eneste vegg i hele mitt liv, og jeg kjenner at dette er noe jeg ikke hadde orket å ha som jobb :) Tungt som fy!

Kim er og henter Victoria nå, så da skal vi kose oss og spise kveldsmat før det er natta for henne :)

Håper dere har en mindre slitsom kveld enn meg i vente :)

FnisBabycall :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en super lørdag i det flotte været :)
Victoria sov veldig bra i natt og det gjorde jeg og! Følte meg faktisk uthvilt klokken 07, men da frøkna skulle ta seg en lur klokken 09 så sov vi sammen igjen til klokken 11!! Fantastisk :)

Vi tok en tur på coop obs for å handle litt maling og maleutstyr. Soverommene skal få seg en runde med hvitmaling da vi er så glad i den brun/beige fargen vi har der nå. Maling er mye billigere på coop enn f.eks jernia :) Vi kjøpte babycall også faktisk. Modellen vi kjøpte har også kamera funksjon. Like greit å ha det så jeg slipper å løpe opp og ned bare for å titte på henne :) Når vi har den kan vi også lukke soveromsdøra og da blir det helt stille for henne også :)
Ellers så stakk jeg en tur på senteret for å kjøpe litt friske blomster og en roll-up gardin til barnerommet som jeg viser dere når rommet er ferdig malt :) Kim er i dårlig form dessverre, men jeg vurderer nå en trilletur i sola med Victoria :)

Ha en deilig dag videre :)

FnisPåskestemningDead sea spa magik mud mask - omtale

Hei på dere fininger:)

 

Håper dere har hatt noen fine og rolige dager:) Vi dro hjem fra Holmsbu i dag, og har etter hjemkomsten tatt det helt med ro:) Formen min er betraktelig bedre, så tydelig at antibiotikaen har gjort jobben sin :)

Vi reiste til mamma og pappa på middag, og Victoria ble igjen der noen timer for at jeg skulle få unna litt husarbeid, noe jeg nettopp er ferdig med! Har også fått presset juice og laget masse smoothie.Skal straks hente henne nå så blir det natta på henne (forhåpentligvis i sin egen seng også) og sofaen på oss :P

Driver med testing av Dead sea magik produkter for tiden og først ut er denne leiremasken som skal gi en frisk glød og fjerne urenheter. Den inneholder små korn som også skrubber huden når man påfører masken. Ikke kjempebehagelig, men vondt skal fælt fordrive sant?

Vel, nå har jeg faktisk fått en del kviser etter at jeg begynte med denne masken 1 gang per uke, så fjerne urenheter gjør den i hvert fall ikke :/  Må legge til at jeg ikke har gjort noen endringer i rutinene utenom denne, så derfor tror jeg denne er litt for heavy for min hud. Jeg har fått noen skikkelig vonde kviser som sitter som bare det, så dette er ikke noe jeg kan anbefale dessverre :(

Kanskje en grunn til at den er så billig?

Terningkast 1

Pris:

www.feelunique.com 84,50 kr

 

Ha en flott kveld :)

FnisLes mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits