DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Glo minerals blus - sweet - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har hatt en helt forferdelig natt her i huset fordi frøken fryd var våken fra 01 - 06. Kødder ikke, det er nye rekord i våkentid på natta. Hun sovnet ikke før 20.30 heller fordi hun gikk inn og ut av senga. Smartingen har så klart lært seg å åpne døra også så jeg prøvde først å få henne til å sove mens jeg strøk og koste med henne. Hun var supertrøtt, men veldig opptatt av at jeg var der, så gikk til slutt ut og stod utenfor å bar henne tilbake i sengen igjen når hun kom ut. Det blir en kamp, men sånn er det med unger med sterk vilje. Hadde ikke helt forventet at hun skulle være våken i 5 timer da. BAH!! Våknet igjen klokken 08, og var klar for dagen, men da tok Sheena henne sånn at vi skulle få sove litt. Hun var allikevel blid som ei sol til tross for lite søvn.

Skulle egentlig til Fredrikstad i dag, men formen min har ikke akkurat blitt bedre etter en natt med bare noen timers søvn så det orker jeg rett og slett ikke. Skulle ha vasket vinduer også, men det får vi se på. Mange ting jeg skulle ha gjort, men er man syk så er man syk, og jeg får prøve å hvile meg så godt jeg kan før turbojenta skal hentes i barnehage.

Omtaletid i dag, og nå er det rougen til glominerals som står for tur.

Hva sier produsenten?

"glóMinerals Blush er en høypigmentert Rouge som inneholder en herlig antioksidant miks av vitaminene A, C E og Grønn Te ekstrakt."


Jeg har fargen sweet som en lys farge med litt shimmer. Fargen er rosa med litt shimmer, men er ikke veldig sterk i fargen. Du ser heller ikke ut som en diskokule i fjeset på grunn av shimmeret. Jeg har fra tidligere fargen papaya som ser veldig sterk rosa ut i etuiet, men som i realiteten gir en veldig fin farge som absolutt ikke er for mørk

Sweet er en farge som passer supert i vinterhalvåret når jeg er blek, og papaya passer best når jeg har fått litt farge. Jeg har jo blitt "voksen", og er ikke like opptatt av brunfargen lengre. Ikke fordi jeg ikke syns det er fint å være brun, men fordi jeg er livredd for hudkreft og stygg hud. Derfor måtte jeg teste en litt lysere blush siden papaya blir litt for mørk når jeg er på mitt blekeste.

Fant ikke noe godt bilde som viser fargen godt, men dere ser jo at jeg har litt farge i kinnene her :)Huden min blir fort kvisete om den får smurt på seg produkter med mineralolje, bismuth oxycloride, alkohol og parfyme, og blushene fra glo inneholder ingen av delene :) Ergo blir det ingen kviser og fargen holder fint gjennom hele dagen :)

Min absolutte favorittt :)  Prisene varierer veldig, men jeg betalte rundt 250 kr på blivakker.no. Utrolig drøy i bruk, så dette er en god investering :)

Ha en fin dag :)

 

FnisNytt i posten :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Jeg våknet i enda dårligere form enn i går, så jeg har hatt en veldig rolig dag. Har hatt litt kunder på formiddagen, men har heldigvis hatt hele ettermiddagen fri så har kost oss hjemme. Frøkna var i barnehagen til 14.30, og etter det har vi badet og laget taco.

Kroppen verker som bare fy så jeg skal snart ta kvelden :/ Krysser fingrene for bedre form i morgen siden jeg skal til klinikken i Fredrikstad for å jobbe litt der :)

Egentlig burde jeg ha feiret med champagne i kveld for å feire at vi har knust omsetningsrekorden i klinikken denne måneden! Vi har hatt mer omsetning enn jeg har turt å drømme om, og jeg er superstolt!! Det blir paracet og grønn te i stedet for sprudlevann, men tar det igjen en annen gang:) Får satse på at jeg får til en liten fest før vi skal på ferie :)

Jeg hadde helt glemt det, men jeg har tydeligvis shoppet litt på nett igjen, og her er nye produkter som skal testes:) Føles som gaver selv om man har betalt for det:)

Kroppsolje fra Palmer's

Hårolje fra Joice

Sjampo og balsam fra Agadir argan oil

Jeg har noen ledige timer på onsdag dersom du skulle ville fikse litt før påsken :) Dette er en flaske med Botox for de som ikke visste det :)

Ha en fin kveld :)

FnisPå vippekjøret igjen :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her ble det sent i går siden jeg måtte male ferdig, men fikk en god natts søvn :)

Kjente at formen ikke var helt på topp da jeg stod opp, men tvingte meg selv til en liten treningsøkt og håpet det skulle gå over.. Det gjorde det selvfølgelig ikke :/ Forkjølelsen har tatt meg :(

Har heldigvis ikke hatt så mye på programmet i dag, men har fått satt på meg vipper igjen :) 2 år siden sist, og da fikk jeg en skikkelig øyebetennelse. Hadde vipper i en lengre periode for 3 år siden, men måtte slutte fordi jeg ble veldig allergisk mot limet.

Dette er tatt noen timer etterpå. Ingen annet sminke enn litt mineralpudder:) Sparer tid om morgenen når man har fine vipper :)

Møtte ei jente som heter Mica som driver med vipper, og limet hun bruker er uten formaldehyd (veldig sterk bestand av lim som er veldig irriterende). Prøvde det mildeste limet hun hadde i dag, og jeg har ingen tegn til irritasjon :) Elsker det! Mica holder til her på Jessheim, og hun kan komme hjem til deg for å legge vipper :) Første sett koster 700kr, og refill 400kr. Bra pris, og hun er veldig flink :)

Vi har fjernet en del av senga i dag sånn at ikke frøkna skal slå seg nå som hun har knekt "komme seg ut av senga" koden. Kim legger henne nå, og det høres ut som om han har litt trøbbel med å få henne til å legge seg :P

Jeg er uggen så her står avslapning og tidlig senga på programmet.

Ha en fin kveld :)

Sommerhatten :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Frøken fryd våknet tidlig i dag, men mannen stod opp så jeg fikk sove ut :) Tok med meg Victoria på elixia så hun fikk lekt litt mens jeg tok en treningsøkt :) Etter det lekte vi hjemme så skulle hun legge seg for dupp. Det var ikke snakk om for hun klikket fullstendig og skulle absolutt ikke legge seg. Så at ungen var trøtt, men etter det hadde gått 1,5 time gav jeg opp. Hun kom seg til og med ut av sprinkelsenga, så nå vurderer jeg å gjøre om senga til juniorseng sånn at hun ikke slår seg.

Frøkna skulle sove hos mine foreldre i natt så jeg tok henne opp, vi spiste litt så kjørte jeg henne til mamma og pappa. Plutselig ble det veldig stille i baksetet, og frøken fryd hadde gitt etter for søvnbehovet.

Vel fremme hos mamma og pappa fikk vi henne over i vogna så trillet mamma en tur med henne. Sov som en stein, alt for sent, men ungen måtte få sove litt:) Jeg dro til Strømmen for å møte Lene. Vi spiste som vanlig på Egon og brukte penger. Jeg kjøpte ny liftgardin, gulvteppe og teppe til rommet til Victoria, og nå har jeg nettopp tatt første strøk på skapet hennes. Fargen heter smaragdgrønn, og er utrolig fin :)

Tyrkiatur nærmer seg, og siden jeg liker hatter så kjøpte jeg med meg denne fine hatten fra Høyer. Den er fra Tiger og Sweden, og har både fin passform og ser kul ut :) Beskytter meg mot sola gjør den også :)

Nå skal jeg kose meg med godis før jeg skal ta neste strøk :) Rommet hennes skal vi få malt i løpet av uken så skal jeg snart vise dere det endelige resultatet:)

Ha en fin kveld:)

Kokosolje - bruksområder

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Gårsdagen var kaos med lite søvn, dagjobbing i klinikken, køhelvete og kveldsvakt på sykehuset. Kom hjem kl 23 i går og heldige meg fikk sove en hel natt for første gang på 2 uker!! Frøkna sov helt til 07, og de 7 timene jeg fikk sammenhengende var gull verdt :) Vi har vært i påskefrokost i barnehagen nå, og snart skal jeg avgårde på påskelunsj på sykehuset. Når jeg er hjemme fra det så blir det jobbing i klinikken frem til 17, og etter det blir det avslapning hjemme med mann og barn :)

Denne uken har jeg testet koksolje til alt mulig.. Mange sverger til dette som det ultimate skjønnhetsmiddel, og nå måtte jeg prøve selv. Jeg kjøpte Cocosa på helsekosten (168 kr for 500 ml). Den er i fast form, men smelter lett.

Jeg har brukt den som bodylotion på natta, har blandet den med sukker for å lage kroppsskrubb, har brukt den som hårkur over natten og jeg har brukt den som ansiktsmaske. Jeg har også hatt en liten dæsj i smoothien når jeg har laget det.  Rimelig anvendelig produkt :).

 Så hva er dommen? Jeg digger det :) Håret ble silkemykt etter en natt. Det jeg gjorde var at jeg vasket håret og tok i kokosoljen. Lot den være i håret i 40 min før jeg skylte håret med vann og flettet det. Håret var fett som fy for oljen gikk selvfølgelig ikke ut med bare vann, men fikk av det verste sånn at ikke hele senga ble full av kokosolje. Morgenen etter vasket jeg håret som vanlig og tok i balsam. Håret kjentes veldig deilig ut, så dette er absolutt en billig og god hårkur:)

Som bodylotion trekker den seg overraskende fort inn, og huden føles ikke klissete heller. Jeg hadde regnet med at det ville håpløst å bruke kokosolje som bodylotion, men det funker faktisk veldig bra:)

Som skrubb fungerer den også veldig bra. Ta en passende mengde i en skål og rør ut med sukker/salt eller havregryn for en veldig mild skrubb. Ikke skrubb ansiktet med salt eller sukkerkorn!

Som ansiktsmaske er den også fin. Renset huden og smurte oljen rett på huden og lot den ligge på i 20 min. Tok den av med vann og litt rens for å få av alt og smurte meg som vanlig. Kjentes deilig ut:)

Dette er virkelig et multiprodukt som jeg digger :)

Ha en flott dag videre:)

Inglot corrective illuminator - omtale

Hei fine:)

Håper dere har hatt en fin dag. Her var det som vanlig show i natt, og i dag varte det hele fra 04 til 06.30. Da sov hun 1 time og var klar for dagen igjen 07.30. Jeg blir GAL!!! Føler vi har prøvd alt, men jeg tror det er tenner som plager henne da hun gnir seg mye i munn. Virker helt frisk og rask ellers, og er ikke lei seg når hun våkner. Bare turner rundt og er glad. Noen har foreslått å kutte ut dagsoving, og den har vi faktisk kuttet mye ned på, men tror ikke hun klarer at vi kutter det ut enda. Jeg har hatt kunder nå i formiddag og jeg skal begynne å jobbe igjen fra klokken 17 og jobber da til 21 :) Lange dager, og jeg er sliten, men red bull og kaffe holder meg gående om dagen :)

 

Det er ikke lenge siden jeg var på sminkekurs hos Inglot, men jeg har omtalen klar på concealeren allerede :)

Denne lærte jeg å bruke under øynene for å lysne. Skal legges i en trekant fra øyet og utover mot tinningen.

Hva sier produsenten?

"Med satin perlepigmenter vil denne lysnende og høyteknologiske tryllepennen skjule mørke skygger og lysne område som for eksempel brynbenet, amorbuen eller under øynene." Pris 170 krDet så fint ut der og da, men da hadde jeg også på en flytende Foundation som det er lettere å blende denne concealeren i. Nå bruker jeg pressed base Foundation (fast pudder) til hverdags, og da er ikke denne så lett å legge fint, men om jeg skal sminke meg litt tyngre med flytende Foundation så er denne super. Nå bruker jeg bare camoflauge concealeren fra glo under øynene også koster jeg litt shimmerpudder over der sånn at det blir litt highlight effekt. Det går raskere, og jeg er tilhenger av å bruke minst mulig produkter og minst mulig tid på sminke til hverdags. Skal prøve meg på lash extension igjen på søndag, da en jeg kjenner har vippelim uten formaldehyd i (noe jeg er superallergisk mot). Krysser fingrene for at jeg tåler det for da trenger jeg nesten ikke sminke i det hele tatt:)

Sporet litt av nå, så tilbake til concealeren :) Den holder seg fint, er enkel å legge og kan absolutt sammenlignes med den berømte touch eclat fra YSL, men til halve prisen :) Kommer ikke til å bruke denne fast, men fint til fest når man vil dra på litt ekstra:)

Ha en fin dag :)

Blue suede shoes <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg kom meg for en gangs skyld tidlig i seng i går med håp om god natts søvn. Victoria hadde andre planer og våknet hele 4 ganger! Vi tok 2 runder hver så vi er småslitne begge to :) Skal heldigvis ikke like tidlig opp i morgen :)

Etter dagvakt så fikk jeg hentemelding fra posten på sms. Føles som om jeg får en presang selv om jeg har betalt for det selv hver gang jeg får pakke fra nettshoppingraidene mine :P

Jeg er klar for sol og sommer, og det syns når jeg ser hva jeg bestilte i helgen :)

De mørkeblå skoene er superfine og gode og gå i :) Den hvite vesken er fin til ferien. Jeg trengte en lys veske, og jeg har planer om å investere i en lys designerveske, men har enda ikke funnet drømmeveska så da får denne duge i mellomtiden :)

Denne linskjorten ser ikke så fin ut her, men etter en runde med dampstrykejernet så blir den fin :)

Høyhalset med korte armer er hot :)

Nå venter en runde på tredemølla og etter det skal jeg jobbe litt med regnskap :)

Ha en fin kveld :)

Sponset video - Legoland Billund Resort - gøy for hele familien :)

Sponset innlegg

Hei fine :)

Håper dere har hatt en god start på uken:) Her var det full fart fra klokken 05 så jeg er ganske så sigen nå. Hjernen min sier jeg skal trene litt, men kroppen skriker nei. Jeg har nettopp satt meg i godstolen etter og ha lagt frøken fryd, og jeg tror kroppen vinner i kveld.

Det har vært jobbing fra tidlig morgen i dag og nå har jeg kun juicing og matlaging til morgendagens lunsj igjen av dagens plikter så tror jeg at jeg rett og slett skal legge meg veldig tidlig. Har dagvakt på sykehuset i morgen så det er en fordel å få så mye søvn som mulig. Vet jo aldri hvordan nettene blir med Victoria heller, og selv om Kim hjelper til så våkner jeg uansett når hun våkner. Mammainstinkt:P

Har dere vært i legoland før forresten? Jeg var der i 2009 med min daværende samboer og stedatter på 3,5 år, og jeg gleder meg virkelig til vi skal reise dit neste sommer:) Jeg syns Victoria er litt for liten enda, men neste sommer passer det bra med en tur dit.

Da jeg var der sist bodde vi på legoland hotell, og det var veldig fint. Vi leide en slags suite og det var egentlig et gedigent lekerom for barn.

Selv om jeg er voksen så syns jeg legoland er kult, og jeg digger at de har så mye forskjellig. Alt fra badeland til karuseller. Jeg fascineres av at de har klart å lage alle de fantastiske byggene i lego, og lurer på hvor mange timer som har gått med på det:) Husker jeg likte å bygge lego selv, men det var ikke så avansert :P

Neste sommer håper jeg at vi har en liten baby også, men h*n er antageligvis så liten da (og forhåpentligvis en rolig baby) at det ikke blir noe problem å ta h*n med på tur :) Får stadig spørsmål om når jeg skal ha neste barn, og om alt går etter planen og som jeg håper så blir det våren 2016 så vet dere det:)

Oversikt over parkenHar du vært i legoland før?

 

Ha en fin kveld :)

Sponset video

Kroppsprodukter - Favoritter

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin søndag :) Jeg fikk sove ut i dag tidlig, men kjenner meg fortsatt ikke helt opplagt. Mulig jeg brygger på en forkjølelse igjen. Syns jeg har vært mye forkjøla siden frøkna begynte i barnehagen, men det er jo helt normalt:)

Vi dro en tur på Elixia sånn at jeg fikk trimmet litt mens Victoria fikk blåst ut litt energi på barnepassen:) Farfar (farfaren din Victoria) har vært på besøk i noen timer, og nå i ettermiddag dro vi til mine foreldre på middag. Kom hjem i 18 tiden og da var det grøt og litt lek, og nå har lyset nettopp sloknet :) I morgen har jeg fullt program da vi starter dagen i et bankmøte, og etter det har jeg kunder hele formiddagen og ettermiddagen. Satser på at formen blir raskt bedre for jeg har ganske mye å gjøre denne uken også :)¨

I forrige uke hadde jeg et innlegg med favoritter i sminkepungen, og i kveld kommer favorittene til kroppen.

Bodylotion fra Neostrata (bruker denne x 1 per døgn) og kroppsolje fra Davines (brukes x 1 per døgn)

Håndkrem fra Body Shop

Deodorant fra Vita sin serie Harmoni

Selvbruning fra St.Tropez, kropp og ansikt

Babyolje fra Weleda (denne brukes i badevannet og som nedentilvask). Kroppsskrubb fra Body shop.

Søndagskos <3

Nå skal jeg kose meg i sofaen :)

Ha en fin kveld :)

Ups :P

Davines OI balsam - omtale

Hei på dere:)

Håper dagen har vært fin og at dere nå koser dere hva enn dere gjør:) Jeg har nettopp landet i sofaen etter en fin dag. Frøken fryd våknet 06.15 og var helt klar for dagen så da var det jo bare å komme seg opp :/ Klokken 09 dro vi en tur på Elixia også dro vi hjem for en powernap begge to. Jeg fikk selvfølgelig ikke sove da systemet mitt er en smule ødelagt ett 2 nattevakter. Satser på at det går seg til igjen i natt for i morgen er det min tur til å dra meg på morgenen :)

Etter en mislykket powernap for min del dro Victoria til mamma og pappa en tur mens jeg dro en tur på senteret for å lunsje med Lene og for å shoppe litt. Kjøpte litt nye lys og pyntegjenstander til rommet til Victoria. Smågodtet jeg kjøpte til i kveld har jeg allerede spist opp, og jeg er fortsatt mett etter pizzaen jeg trykte i meg på Egon. Blir alltid uggen på lørdager, men jeg må ha en dag i uka jeg kan fråtse litt hvis ikke så blir dietten for kjip. Har nå gått ned 6 kilo siden januar og det er bare 4 kilo igjen til jeg har nådd målet mitt:) Jeg skal klare det, og selv om jeg syns det går tregt så går det i det minste riktig vei :)

Siden det var shampoo omtale i går så kjører vi på med en balsamomtale i dag:)

Hva sier produsenten?

"Absolute Beautifying Balsam er en balsam som gir håret en fantastisk glans, og tilfører fylde og mykhet. Den passer for alle hårtyper".Hva syns jeg?

I utgangspunktet er jeg skeptisk til oljeprodukter da jeg tidligere testet oljeserien til Pureology (veldig bra merke, men håret mitt likte ikke oljeserien fir håret mitt så kronisk fett ut), men da denne var på supersalg rett over jul bestemte jeg meg for å gi den en sjanse.

Den lukter litt manneparfyme, men det er helt greit for det liker jeg:) Det er heldigvis ikke en lukt som blir hengende i håret  etter vask :) Denne er veldig drøy i bruk så man trenger bare en liten mengde for å dekke det du trenger. Selv påfører jeg ikke balsam i hodebunnen da jeg fort får fett hår.

Denne gir ikke fett hår selv om den inneholder olje, og håret ser mykt og fint ut hele dagen, Håret mitt er stripebehandlet mange ganger så litt ekstra fukt i balsamen er bare positivt for min del:) Jeg er avhengig av å vaske håret hver dag, og da er det viktig at det er mye pleie i balsamen, og det føler jeg absolutt at det er i denne:)

Jeg liker den veldig godt, men nå tror jeg at jeg skal teste ut andre merker enn Davines for nå har jeg nesten prøvd alle variantene derfra:)

Ingen store planer for kvelden, skal bare slappe av og kose oss<3

Ha en fin kveld :)

Davines Glorifying shampoo shimmering - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg er småsvimmel etter 2 nattevakter med påfølgende lite søvn. Har hatt veldig mye i klinikken også denne uka så nå skal det bli godt med en frihelg :) Har ingen store planer for helgen annet enn at kvalitetstid med mann og barn skal prioriteres :) Vi planlegger en tur til Rælingen for å besøke kusiner og fetter, men bortsett fra det tar vi alt på sparket:)

Jeg har nettopp kommet inn fra klinikken så før jeg slenger meg på sofaen så kommer en omtale av Davines glorifying shimmering shampoo :)

Hva sier produsenten?

"Dette er en shampoo for farget hår. Den fremhever glansen i håret og er beriket med ingredienser som beskytter håret mot falming."

Pris 319 kr for 900 ml på blivakker.no (de er utsolgt for denne nå)Hva syns jeg?

Den lukter godt, men jeg syns den er litt i overkant tynn i konsistensen. Jeg føler jeg må ha på mye shampoo for at håret skal bli rent, og det er ikke noe pluss. Flasken burde ideelt sett hatt en pumpe for skrukort og en så stor flaske kan fort bli litt søl :) Jeg syns ikke håret mitt blir mer glansfullt, og hvorvidt fargen bevares bedre kan jeg heller ikke si noe om da jeg ikke ser noe forskjell. Det er absolutt en bra shampoo, men jeg har prøvd bedre så kommer nok ikke til å kjøpe inn denne igjen. Håret blir rent, men den gjør ikke noe mer enn det. Håret mitt blir litt fortere fett med denne også innbiller jeg meg, men det kan komme av andre ting også :)

Ha en fin kveld :)

Halloumispyd med sopp, paprika og tzatziki

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg kom hjem fra nattevakt 08.30 og løp rett i seng. Sov som en stein til klokken 15, og da kom frøken fryd hjem fra barnehagen. Har lekt og kost meg masse med henne nå i ettermiddag og kveld, og nå er det snart duket for nattevakt nummer 2. Vi hadde heldigvis en veldig rolig natt, så håper det er det som gjelder i natt også :)  Kim har reist til Lillehammer for å gå birkbeinerrennet i morgen, så Sheena sover her sammen med Victoria i natt. Vi er så heldige som har henne <3

Jeg fikk lyst til å ta frem grillen i helga for det var så deilig vær. Nå er det surt og jævlig igjen, men jeg deler allikevel en supergod oppskrift med dere på grillspyd med halloumi. Vegetarisk grilling er bra :)

Ingredienser

- 250 gram halloumi skåret i store terninger

- 10 stk champignon skåret i 2

- 2 røde paprikaer i biter

- Litt olje

- Salt og kværnet pepper

- Pitabrød til servering

Tzatziki

- 1 agurk

- 2 dl gresk youghurt

- 2 hvitløksfedd, knust og finhakket

- 2 ss sitronsaft

- 1 ts olivenolje

- salt og kvernet pepperSlik gjør du:

Bløtlegg grillspydene i vann i 5-10 min før grilling slik at de ikke brenner over grillen. Tre på sopp, paprika og halloumi og pensle med litt olje. Dryss litt salt og pepper over og grill i et par minutter på hver side. Server med tzatziki og varme pitabrød.

Når du lager tzatziki deler du agurken i to på langs og fjerner frøene. Riv den på et rivjern og ha den over et tynt klede. Eventuelt kan du ha den over i en sil. Press så mye vann du kan ut av agurken. Bland med yoghurt, hvitløk, sitronsaft og olje og smak til med salt og pepper til slutt.

Ha en fin kveld :)

 

 

 

FnisInspirasjon til barnerommet :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har jobbet frem til nå, og skal straks hente frøkna i barnehagen. Vi skal bare kose oss hjemme nå frem til leggetid, også skal jeg jobbe nattevakt på sykehuset. Kan ikke si jeg gleder meg veldig i og med at det ble en del våkentid i natt med frøken fryd, men med nok kaffe så går det bra:) Krysser fingrene for at pasientene sover godt og at jeg slipper å fly hele natten :)

Vi handlet masse til barnerommet i går, men før alt blir montert og satt opp så skal rommet males. Håper Kim gjør det om ikke så alt for lenge :) I mellomtiden drømmer jeg meg bort i disse vakre bildene:) Jeg ser at jeg trenger større hus :P

Ha en strålende dag videre <3

 

På sminkeveiledning hos Inglot :)

Hei fininger :)

 

Håper dere har hatt en fin dag :) Her var det nattlig terror fra 01-04 så jeg er småsliten i dag :/ Har fått fikset negler i dag, vært på sminkeveiledning, spist lunsj med min venninne Andrea, vært på senteret for å handle ting til rommet til Victoria og nå er jeg nettopp ferdig med kundene :) Sliten, men glad :)

 

På sminkeveiledningen i dag lærte jeg om highlight og konturering, og jeg kjøpte også med en del nye produkter :)

Kurset koster 500kr, men da får du produkter til det beløpet med på kjøpet :)

Jeg handlet med meg primer, foundation, lysreflekterende concealer, kontureringspudder, highlightpudder, lipgloss og 2 koster :) Gleder meg til å teste ut på egen hånd hjemme :)

Ha en fin kveld :)

I sminkepungen :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart med kunder fra morgenen av, og jeg skal nå ta meg 2 timer pause før jeg skal jobbe helt til klokken 21.30 i kveld:) Jobbet ikke så mye i forrige uke grunnet laseroperasjonen så da er det full trykk denne uka:) Elsker det, og jeg gleder meg virkelig over de fornøyde kundene :)

Jeg får ofte spørsmål om jeg ikke kan vise hvilken sminke jeg bruker, så her kommer en liten oversikt:)

Fra venstre:

Glo minerals bronzer i fargen sunkiss

Glo minerals pressed base Foundation i fargen neutral medium

Glo minerals blush i fargen sweet

Fra venstre:

Glo minerals lid primer (øyneskyggebase)

Glo minerals camoflauge concealer (denne bruker jeg under øyne, og ellers hvor det måtte være behov)

Vippetang fra Vita og mascara fra Isadora :)

Øyenskygger fra Inglot. Dette er alt jeg trenger :)

Fra venstre:

Dette er en skimrende skygge så denne bruker jeg som highlight

Base skygge til hele lokket

Veldig lys brun skygge opp til globalen.

Den brune bruker jeg om jeg vil ha litt hardere sminke

Den svarte bruker jeg som en eyeliner for en myk look

Jeg har tatoverte bryn, men de må freshes opp litt snart så nå bruker jeg brynspennen til H&M og brynsgele fra H&M. Dette er virkelig gode budsjettkjøp:)

Nå skal jeg spise middag og leke med frøkna mi så snakkes vi mer i morgen:)

Ha en fin dag videre:)

Neostrata lotion plus - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Det blir et tidlig blogginnlegg i dag siden jeg har nettopp kommet inn fra klinikken og nå skal jeg straks reise på jobb på sykehuset. Jeg forspiste meg på pizza og smågodt i går, og sprengte kalorigrensene mine så jeg stod opp litt tidlig og tok en liten cardioøkt i garasjen før jeg begynte å jobbe. Sovnet tidlig i går så ble hele 10 timers søvn. Føler meg ny :) Victoria sov hos mamma og pappa i natt, og det hadde gått kjempefint, og Kim skal snart hente henne :)

Jeg har en hektisk uke i vente med masse kunder i klinikken og 2 nattevakter  på sykehuset + at Kim er en del borte med jobben. Heldigvis har jeg snille foreldre og en fantastisk aupair som hjelper meg så familiekabalen går opp :)

I dag kommer en omtale av lotion plus body lotion fra Neostrata, og denne har jeg gledet meg til å dele med dere:)

Hva sier produsenten?

Aktive ingredienser: 15 % glykolsyre

En intensiv, eksfolierende lotion for kroppen. Fremmer celleaktiviteten dypt nede i huden og bidrar til å forbedre hudens utseende, struktur og spenst. Anbefales også til føtter og albuer. Kan med fordel brukes ved keratosis pilaris.

Det er sjelden en body lotion imponerer meg. Jeg er fornøyd bare huden kjennes fuktig ut og ser fresh ut, men denne er i en klasse for seg selv! Jeg har ingen problemer med huden med kroppen, men noe nupper her og der får jeg og leggene mine blir fort tørre. Det er jeg ikke lengre nå etter å ha brukt denne en måneds tid for denne gjør virkelig noe med huden. Den skal kun brukes en gang per dag (gjerne på kvelden) i første omgang da den kan bli litt sterk, men jeg bruker den innimellom morgen og kveld uten at huden har reagert negativt på det. På dagtid bruker jeg som regel davines olje, men denne er alltid fast på natta. Huden min kjennes silkemyk og jeg er absolutt ikke tørr på leggene lengre. Jeg smører også hendene mine med denne før jeg legger meg.

Den er luktfri og er veldig drøy i bruk. Trekker godt inn i huden og etterlater ingen merker:) Passer ikke for veldig sensitiv hud :)

Pris 399 kr for 200 ml.

Har lest omtaler av den på ulike nettsider (mest amerikanske), og det er mange som elsker denne :)

Ha en fin dag:)

God helg :)

Hei fininger :)

Titter bare innom for å ønske dere en fin lørdagskveld :)

Jeg har nettopp landet i sofaen etter en lang dag :) Var oppe tidlig for dagvakt på sykehuset og nå i ettermiddag har jeg lekt med frøkna før hun ble levert hos mine foreldre :) Vi har vært på thaimassasje etter det, og nå har kjøpt med oss pizza og godis :)

Ha en super kveld :)

Styr unna falske merkeklær!

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Victoria hadde feber da hun våknet i dag så da ble det langhelg fra barnehagen. Direktes syk er hun ikke, men feber er feber så hjemme har vi vært store deler av dagen. Jeg har jobbet litt på formiddagen og nå i ettermiddag tok jeg, Victoria og Sheena en tur på senteret for å lufte oss litt. Victoria elsker som alle andre barn å være i lekebutikken så vi har hengt litt der, og det gir meg faktisk skikkelig barndomsminner. Jeg husker godt jeg gikk i lekebutikken på Kløfta og drømte meg bort i alle de fine lekene jeg ønsket meg, og husker at jeg tenkte jeg skulle kjøpe alt sammen når jeg ble voksen og hadde egne penger. En gang sa pappa til meg at jeg ikke kunne få noe for han hadde ikke penger. Mitt kjappe svar var at det var ikke noe problem for man kunne jo bare ta ut i minibanken. Problem solved :P

Jeg hadde en ekstremt snill bestefar som gav meg masse masse leker, så jeg tror jeg fikk så jeg klarte meg :) Merker nå at Victoria blir mer og mer interessert i leker, og det er jo så mye fint. Vil gjerne gi henne alt, og jeg gleder meg til hun blir så stor at vi kan kjøpe Lundby dukkehus og sånne type leker:) Må passe meg litt så hun ikke blir alt for bortskjemt for jeg merker at jeg har lett for å bare kjøpe ting til henne, og sånn tror jeg det lett kan bli når man har råd til det..

Uansett, det var ikke leker dette innlegget skulle handle om, det skulle handle om falske merkeklær/vesker/sko. I går kom jeg over en annonse på en kjøp og salg side hvor ei skulle selge en Michael kors replica (falsk kopi) til 500 kr. Jeg tenkte at det var en latterlig høy pris for en fake veske, og at jeg er glad jeg ikke kjøper sånt. En stund etterpå så havnet jeg innpå et blogginnlegg som omhandler nettopp dette med hvorfor man ikke skal kjøpe falske merker.

Jeg har syndet når det gjelder dette selv, og jeg kan ikke skylde på annet enn at jeg ikke visste bedre. Det skal sies at det er 10 år siden sist, og at de tingene jeg kjøpte har jeg gitt bort til veldedighet. Foreldrene mine visste nok heller ikke, og så ikke problemet med at jeg kjøpte "Chanel" solbriller i Spania.

Her er min lille veskesamling. Dette er de eneste veskene jeg eier, og per nå føler jeg ikke for å ha noen flere heller:) Alle er selvfølgelig ekte, og jeg har heller 5 ekte  designervesker enn 50 falske kopier eller 20 H&M vesker:) Når det er sagt kjøper jeg heller vesker i kjedebutikker enn en falsk veske:)

Nettsiden www.velgekte.no er nå lansert og her kan du få hjelp til å navigere i et landskap som blir stadig mer oversvømmet av piratkopier og jukseprodukter, enten det er legemidler eller leppestifter, kosebamser eller klær.

Utdrag fra blogginnlegget (http://www.mariannejemtegard.com/derfor-velger-jeg-ekte/)

" Problemet med kopiering av merkevarer er faktisk blitt så stort på verdensbasis at Europol nå har løftet temaet opp på listen over Europas største trusler innen kriminalitet, sammen med narkotika, hvitvasking og våpenhandel. Hvorfor det? Er det fordi Europol er så opptatt av å beskytte de multimilliondollar-tjenende motehusene i Italia og Frankrike, slik at de ikke skal gå glipp av tusenlappene til bloggerne som siklende og skjelvende køer opp utenfor Rue Cambon? Eller fordi bareMinerals gråter en skvett hver gang en pakke med pudder fra barMineralos shippes fra Kina til Oslo? Selvsagt ikke.

Grunnen til at kopieringsindustrien er så farlig, er at den henger tett sammen med annen organisert kriminalitet. De som tjener fett på å selge fake Louis Vuitton-vesker på nettet, bruker ofte pengene du gir dem på ting som kan få det til å gå kaldt nedover ryggen din. I tillegg produseres varene i fabrikker som ikke er underlagt noen form for kontroll. Hvis du er bekymret for hvordan arbeiderne til H&M har det, bør du i hvert fall bekymre deg over hvordan joggeskoene som ?nesten? er Stan Smith ble laget. Du kan også være sånn rimelig sikker på at miljøhensyn ikke står på toppen av sjekklisten på denne fabrikken.

Men kopivarene er ikke bare farlige for samfunnet. De kan være farlige for deg også. Tollvesenet har beslaglagt leketøy som inneholder ulovlig store mengde kvikksølv. Og mineralpudderet som kostet next to nada på nettbutikken kan fort inneholde kjemikalier som du ellers ikke ville rørt i med ildtang. Alt fake inneholder ikke farlige stoffer. Men de er garantert produsert på absolutt billigst måte, og det er ingen kontroll av de ferdige produktene. Er det virkelig verdt det å risikere helsen din for å spare noen kroner?

Grunnen til at mange av oss drømmer om akkurat den Chanelvesken, eller de solbrillene fra Gucci, er at de symblierer noe glamorøst. En eksklusiv livsstil som vi ser på tv og i motemagasiner. Men hvor glamorøst er det egentlig med billige plastikkvarer som ødelegger helse, samfunn og miljø? Som faller fra hverandre etter kort tid og blir til miljøfarlig avfall på en søplefylling nær deg? Og som i tillegg putter penger i lomma på de virkelig slemme guttene og jentene?

I tillegg robber du designerne for deres åndsverk. Du snylter på deres arbeid. Og den falske merkevaren symboliserer at du ikke bryr deg. Men hvis ikke noen av disse argumentene biter på deg, kan jeg jo legge til at kopivarer er harry. Sylharry. Finn din egen stil, og dropp juggelet. Spar til veska du virkelig drømmer om hvis det gjør deg lykkelig. Eller dropp designerkjøret og velg noe unikt. Men ikke pynt deg med billig logoplastikk som et juletre i Las Vegas. Å pynte seg med falske fjær vitner bare om usikkerhet."

Jeg kan ikke annet si enn at jeg er 100% enig med Marianne!

Victoria har fått skilt til døra si i dag <3

Middag på Egon i dag:) Mannen er bortreist så vi har hatt en jentedag :) Victoria elsker å klistre klistremerker i bøker, så det går mye klistremerker om dagen :P

Nå skal jeg ut å trimme litt i garasjegymmen vår. Det blir tidlig kvelden for jeg har dagvakt på sykehuset i morgen:)

Ha en fin kveld :)

Davines nourishing hair building pak - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg er ferdig med formiddagskundene og skal straks hente frøkna i barnehagen. Jeg skal jobbe i hele kveld så deilig å få mange timer med henne før hun skal legge seg:)

Hun tøyset mye i natt så jeg føler meg litt sjøsyk av manglende søvn, men sånn er nå livet innimellom. Ikke noe en sterk kaffe ikke kan løse:)

Deler en omtale med dere før jeg henter frøkna, og i dag er det hårkur fra Davines som står for tur. Har brukt denne et par måneder nå, og jeg kurer håret cirka 2 ganger per uke. Tidligere brukte jeg morrocan oil, men kom over denne på blivakker sitt romjulssalg, og da ble denne med hjem:)

Denne kuren skal gjøre behandlet og tørkt hår mykt og glansfullt, og det gjør den. Jeg har jo fortsatt brazilian blowout effekten i håret, og det i seg selv gjør håret mitt veldig mykt, men jeg merker forskjell på håret når jeg har brukt denne, og jeg liker den veldig godt.

Deilig lukt, og veldig drøy i bruk. Håret føles ikke tungt og fett etter behandling. Har jeg god tid tar jeg i kuren og setter håret i en strikk og har kuren i håret hele kvelden. Prisen er rundt 200kr på blivakker.no, og har sett at de har hatt den på coverbrands.no også.

Anbefales:)

Ha en fin dag :)

Hud hud hud :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Her startet dagen klokken 07 og siden frøkna sov gjennom natten er alle glade og uthvilte. Det er så deilig med fint vær og vår så i dag tok jeg vognen og trillet frøkna i barnehagen fremfor å kjøre bil. Det er ikke veldig langt så bare deilig å få luftet seg litt:)

I morgen begynner jeg å jobbe igjen også, og det skal bli deilig. I dag har jeg faktisk helt fri uten noe på agendaen, og det er både rart og deilig :) Det kribler i kroppen etter å finne på noe, men jeg har vært flink :) Har fått lest det nyeste elle, spist banankake med Sheena og sett gårsdagens episode av paradise hotel på tv3play. Mangler egentlig ord for å beskrive den gjengen der, men den eneste kjekke og hyggelige karen som var med ble jo stemt ut med en gang :/ Jeg kjenner jeg får brekninger av Per og Harald, fy fader for noen kvalme karer! Også han med klysa med skjegg som jeg ikke husker hva heter er forferdelig. Hadde det vært sønnen min hadde han fått juling!

Våren er her og det betyr skifte i vær, og da kan det hende huden begynner å krangle litt så her skal dere få noen tips av meg for å få huden i balanse igjen:)

1. Gi huden masse fuktighet (også fete hudtyper må ha fuktighet)

Temperaturforandringer og tørr luft krever sitt av huden og den har lett for å bli tørr, irritert og/eller fuktfattig. For å finne riktige produkter så må du vite hva slags hudtype du har og hva slags tilstand den er i. For å finne ut av det anbefaler jeg en tur til en kosmetisk sykepleier.

2. Bruk serum

Et serum virker dypere og mer effektivt på huden enn vanlig fuktighetskrem. De aktive ingrediensene i et serum kan få bukt med problemhud, aldringstegn, pigmentflekker og gusten hud. Velg et som passer din hud:) Jeg personlig elsker serumene til neostrata.


3. Ta en peeling

Kroppen kan du gjerne skrubbe med litt grove korn (salt/sukker) og olje (gjerne kokos), mens ansiktet fortjener litt ekstra. Unn deg en time til en enzympeel, en fruktsyre peeling eller en litt sterkere kjemisk peel for ekstra fint resultat. Jeg peeler huden en gang per måned med glycolsyrepeeling fra Neostrata, og huden min har aldri vært finere.

5. Smør leppene

Det finnes en million leppepomader, og jeg har testet mange. Går allikevel alltid tilbake til carmex.

7. Bruk solfaktor

Selv om sola ikke er så sterk enda så bør du bruke solfaktor året rundt uansett. Alle dagkremene til Neostrata inneholder faktor 23 så bruker du de slipper du tenke på det:) Sjansen for at du får hudkreft og tidligere rynker reduseres betraktelig!

8. Kosthold

Ja, det er kanskje kjedelig, men utsiden speiler ofte innsiden. Drikk masse vann, spis nøtter, avokado og frukt. Ta gjerne en multivitamintablett og ekstra tilskudd av E-vitamin. En spiseskjee kokosolje kan du også ta:)

 9. Mineralsminke

Ting som ligger på huden hele dagen bør være av god kvalitet. Øyenskygge, kajal, lipgloss og mascara kan du gjerne kjøpe billig, men invester i en god Foundation, concealer og blush/solpudder fra et godt mineralsminkemerke. Selv elsker jeg glominerals, og disse produktene irriterer ikke huden på noen måte. Jeg brukes pressed base Foundation, Natural concealer, papaya blush og sunkiss solpudder.

10. Unngå solarium

Mange med fet hud syns at solarium hjelper mot kviser, og det er riktig at det tørker ut kvisene en liten stund, men det er en ond sirkel. Uttørket solskadet hud med kviser ender bare opp med å produsere mer kviser da hud som tørkes ut vil forsøke å kompensere ved å produsere mer talg. Om vil bli brun så anbefaler jeg selvbruning fra St.Tropez.

11. Skift på senga

Det ligger mange basselusker og koser seg i sengetøyet ditt, og dette gnir du fjeset i hver natt. Jeg skiftet på senga minst en gang per uke.

12. Frisk luft

Innestengt kontorluft er drepen for huden. Ha en oppfriskende vitaminspray i vesken og luft når du kan :)

13. Stress ned

Lettere sagt enn gjort, men stress syns på huden.

Ha en fin dag videre:)

 

Ny serie fra neostrata for testing :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Frøken fryd tullet litt med oss i natt, men det gikk for så vidt greit. Jeg slet med å sovne i går kveld fordi jeg duppet av og slappet så mye av på dagen i går. Jeg har vært på farten i hele dagen faktisk:) Leverte frøkna i barnehagen kl 10 og dro deretter på kontroll på memira i Lillestrøm. Hadde med meg mamma og hun har jammen seg booket seg inn til en kontroll for å sjekke om hun er kandidat til operasjon hun også:) Det er jeg veldig glad for. Etter kontrollen som for øvrig gikk kjempebra så spiste vi lunsj sammen på egon før vi gikk i salongen mamma jobber i for å farge håret mitt. Nå er jeg lys igjen, og det er det jeg trives best med, og det kreves minst vedlikehold:) Jeg kjørte også en blowout behandling fordi jeg mistet en del av den effekten i og med at jeg bleket ned håret litt:)

Nå er det bare sofakos på programmet og det er deilig :) Jeg har fri i morgen også, men kjenner at jeg nå er klar for jobbing igjen i og med at jeg absolutt ikke har noe ubehag med øynene:)

Kjøpte med meg en ny serie fra neostrata i klinikken i dag, og selv om ikke jeg sliter veldig med pigmentflekker så vil jeg prøve serien allikevel .Har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger på serien så jeg er nysgjerrig.

Serum

Aktivr ingredienser: NeoGlukosamin, Gigawhite (botanisk kompleks), peptider, lakrisekstrakt, vitamin C

Et kraftig serum som reduserer pigmenteringer, lysner misfarginger og gir vakker glød ved hjelp av flere ulike aktive ingredienser.

Påføres etter rengjøring morgen og kveld.

Rens

Aktive ingredienser: Neoglukosamin, Gigawhite (botanisk kompleks)

Et skummende, såpefritt renseprodukt i behagelig kremkonsistens som løser opp sminke og gjør huden klar for øvrige produkter.

Brukes morgen og kveld.

Nattkrem

Aktive ingredienser: NeoGlukosamin, Gigawhite og Sabiwhite (botaniske komplekser), retinol, stabilisert vitamin C, vitamin E

En intensivt pigmentreduserende lotion med aldringshemmende effekt. Gir huden umiddelbar glød.

Påføres om kvelden. Ved bruk om dagen må det benyttes solfaktor over!

Dagkrem

Jeg velger å bruke en dagkrem fra den grønne serien for tørr hud da jeg ikke trenger en blekende dagkrem. Har tross alt bare en liten pigmentflekk:)

Aktive ingredienser: 8 % glukonolakton, 2 % laktobionisk syre

Et optimalt dagprodukt med høyt fuktighetsinnhold so forsterker den naturlige  beskyttelsesbarrieren. Passer spesielt godt til sensitiv og tørr hud. Hudens struktur og farge forbedres, og forekomsten av fine linjer og rynker reduseres. Bredspektret UVA-/UVB-filter.

Ha en fin kveld :)

I can see clearly now - laseroperasjon :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg sov utrolig nok godt i natt selv om jeg hadde operasjonsdag i dag! Trodde jeg skulle grue meg mer, men jeg har vært overraskende rolig hele tiden. Jeg møtte opp på memira i Oslo klokken 11.20 i dag, ble undersøkt, fikk en beroligende tablett og klokken 12 var jeg på operasjonsbordet. Det hele var gjort på 5 min (20 sekunder på hvert øye cirka i lasertid). Etterpå slappet jeg av i 30 min på et mørkt rom før jeg ble undersøkt igjen. Klokken 13 var jeg på vei hjem igjen:) Selve operasjonen var ikke vond, men det var litt ubehagelig med det trykket som kommer mot øyet, men 20 sekundet gikk virkelig helt fint :)

I etterkant syns jeg det gjorde vondt fordi øynene sved veldig så jeg lå i sengen i et par timer når jeg kom hjem og det roet seg veldig i 16 tiden, og etter det har jeg ikke hatt noe smerter. Jeg har fått med meg litt bedøvelsesdråper + antibiotikadråper og et smørende middel til øynene. Antibiotika og det smørende middelet skal jeg bruke i en uke etter operasjonen. I morgen skal jeg på kontroll igjen, så er det en kontroll om 3 uker og en om 3 måneder.

Jeg ser faktisk helt perfekt nå og det føles fantastisk!! Jeg er så glad for at jeg valgte å gjøre dette, og jeg er veldig glad for at jeg valgte memira. Jeg føler jeg har blitt veldig godt ivaretatt og har møtt profesjonelle folk hele veien. Jeg anbefaler de på det varmeste :) Må bare presisere at de ikke har sponset meg på noen måte :)

Jeg betalte 35900 kroner, og det er det absolutt verdt :)Sjekk ut www.memira.no og se om laser kan være noe for deg:)

Ha en fin kveld :)
Fjerning av piercingarr :)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en god søndag :) Jeg fikk sove til 09 i dag så jeg føler at formen er litt bedre enn i går :) Det er bra for i dag har det vært full fart i klinikken frem til i ettermiddag :) Gav meg for dagen i 17.30 tiden og etter det har jeg naturlig nok brukt tiden med Victoria :)

Vi har fjernet mange arr i dag, og førstemann på programmet i dag var faktisk meg selv :) Jeg tok madonnapiercing da jeg var 15 og tok den ut igjen som 17 åring. Ergo har jeg gått med det stygge arret på overleppa i 11 år så nå fikk jeg endelig gjort noe med det :)

Sånn så det ut når legen vår holdt på :)

Her ser dere arret før :) Ikke det verste man man ha, men godt å få det bort :)

Det gjorde ikke vondt da vi brukte godt med lokalbedøvelse :) Legen vår kommer regelmessig til klinikken og utfører sånne type behandlinger og gjør også konsultasjoner med kunder som trenger lege:) Ta kontakt på post@tmklinikken.no og sjekk nettsidene våre på www.tmklinikken.no

Vi har også facebookside: TM klinikken :)

Nå skal jeg slappe av og samle litt krefter for i morgen skal jeg ta laseroperasjon på øynene :)

Ha en fin kveld :)

Davines Authentic Nourishing Face, Hair & Body Oil - Omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg skulle ønske jeg kunne si jeg hadde det, men det ville vært løgn. Det hele startet klokken 04 i natt da frøken fryd bestemte seg for å kjøre et 2 timers show for oss. Nektet å sove :/ Hun sov heldigvis til 09 så litt søvn ble det, men hun har ikke sovet på dagen selv om vi virkelig forsøkte.

Formen min har vært begredelig i dag, og jeg kunne egentlig ha tenkt meg en hel dag i senga med The Kardashians på tv, men sånn har det ikke vært for å si det mildt :/ Jeg prøvde meg på en liten treningsøkt, men kjente at jeg hadde ingenting å gi så måtte bare gi meg etter en halvime. Hjemme har det som vanlig vært full fart, og siden frøkna ikke ville sove har det ikke vært mye hvile på oss heller. Vi tok riktignok en time hver i sengen, men det hjalp egentlig ikke så veldig på formen min. Det tar på med små aktive barn hjemme når man føler seg syk. Ære være de som er alene med barn når de er syke selv. Det skulle vært mulig med en mammaegenmelding en gang i blant :P

Klokken 18.30 var det bare å få den supertrøtte og grinete ungen i seng og nå skal denne kroppen hvile, men nå skal dere få en omtale av oljen jeg kjøpte fra Davines for en liten tid tilbake.

Hva sier produsenten?

"En helt genial fuktighetsgivende olje som kan brukes til både ansikt, kropp og hår! Den er ikke tilsatt kunstige farger eller silikon.

For bruk i håret:
- Påføres i nyvasket og rene hårtupper for å tilføre glans og fuktighet.

For bruk i ansiktet:
- Påfør en passende mengde på en bomullspad for å tilføre ansiktet fuktighet og næring.

For bruk på kropp:
- Påføres på fuktig hud, for å tilføre næring og fuktighet."Pris: 199 kr på blivakker

Denne er helt nydelig på kroppen, og den luker utrolig deilig. Den gir masse fukt, men den legger seg ikke som en hinne som aldri trekker inn som mange oljer gjør.

Den minner meg veldig om en annen olje, men klarer ikke huske hvem. Jeg kommer ikke til å teste den i ansiktet, men jeg har derimot prøvd den i håret, og det var ingen suksess :/ Selv om jeg ikke har påført veldig mye olje de gangene jeg har hatt den i håret så er den alt for mye for mitt hår. Håre ser rett og slett veldig fett ut, og det er ikke så fresht :P For et veldig krusete, slitt og langt hår kan den kanskje fungere, men for meg blir den alt for tung. Elsker den på kroppen da, så skal ikke se bort i fra at jeg kjøper en ny når denne går tom. Min hårolje favoritt er fortsatt fra Davines, men da den som heter OI Absolute Beautifying Potion. Den er de utsolgt for på blivakker, men de har den inne på coverbrands (239kr for 135 ml).

Ha en fin kveld :)

Summer vibes...

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har jobbet på formiddagen og har tilbragt ettermiddagen med lille frøken fryd :) Vi skal snart kose oss med kveldsgrøten og etter at hun har lagt seg skal jeg en snarvisitt innom Strømmen :)

Vi booket sommerferien for noen uker siden, og vi har leid en leilighet i Marbella i 3 uker. Det gleder jeg meg veldig til!! Men for noen dager hang vi oss på mamma, pappa, farmor, tante og onkel som skal reise til Tyrkia nå i April også. Litt spontant, men det blir koselig med en ukes sol og varme med de:) Jeg var i Tyrkia for mange år siden, og da hatet jeg det!! Mye mas fra innpåslitne selgere, og jeg følte ikke at det var et trygt sted, men nå har mamma og pappa feriert der i flere år nå og de har lovt at det problemet er så godt som borte nå :)

Jeg har selvfølgelig shoppet litt nytt til Victoria i og med at hun har vokst ut av fjorårets sommertøy :)

Noe til meg ble det og :)

Ha en fin dag videre :)

God natt :)

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016
FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits