DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Leverandørmøte - Estetica

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en flott mandag så langt og at dere er klare for en ny uke :)

Jeg og Ine har i dag vært på leverandørmøte hos et selskap som heter Estetica. De fører Teosyal, lasere og hudpleie, både vanlig hudpleie og mer medisinske programmet som krever sykepleier/lege utdanning for å jobbe med. Utrolig interessant, proft og inspirerende. Dette virker som et bra selskap som følger opp, og det er ekstremt viktig for oss begge. Vi vil ha samarbeidspartnere som er dyktige på opplæring, oppfølging og som leverer produkter som faktisk gjør det de lover!

Det finnes mye useriøst der ute, og de holder vi oss langt unna!:)

Teosyal er den filleren som vokser mest på verdensbasis og er en hyaluronsyrebasert filler på samme måte som Juvederm og Restylane. Små forskjeller er det, men Juverderm og Teosyal er nesten identiske og kan brukes om hverandre, men det kan ikke blandes med Restylane. Grunnen til det går jeg ikke inn på, men vi tror at Restylane etterhvert vil bli utkonkurrert av Juvederm og Teosyal, og vi mener at vi har sett de beste resultatene med Teosyal og Juvederm. Jeg har og saumfart ulike forum i forhold til hva folk mener, og det uttrykkes mye positivt om Juverderm/Teosyal og det virker som om det er det folk liker best :)

Vi var og så heldige å få med noen hudpleieprodukter hjem slik at vi kan få prøvd ut disse selv før vi bestemmer oss for om dette er et produkt vi kan stå inne for. Det er viktig for oss begge at vi leverer kvalitet, så veldig positivt å få prøve serien selv. Janssen er en leverandør som har serier til ulike aldre og hudtyper og tilstander, og jeg skal teste serien for tørr hud og Ine skal teste en annen variant.
Omtale av disse produktene kommer senere :) Vi skal også melde oss på kurs mai for å lære mer om hudpleieseriene. Blir mye kurs fremover, men sånn er det når man skal starte for seg selv :)

Nå er det legging av Victoria på programmet så blir det nok avslapning i sofaen resten av kvelden :) Orker ikke trene i kveld så går for en økt i morgen tidlig i stedet :)

Ha en flott kveld videre :)

Rome og Juliet :PDagen i dag :)

Hei og god søndag til dere :)

Håper dere har hatt en fin dag og at dere har hatt like nydelig vær som oss :) Mannen stod opp med frøkna i dag så jeg fikk ligge til over 10. Luksus :)
Ellers har jeg fått til en økt på Elixia også har vi gått en tur i det flotte været :) Stoppet på en lekeplass også så vi fikk testet husking. Det var stor stas :)

FnisKampanjesamlingen :)

Hei og god kveld til dere :)

Da har jeg kommet hjem fra Høyres kampanjesamling på sas hotellet og skal nå legge frøkna vår :) Var rimelig godt å få ammet i bilen når Kim hentet meg da jeg begynte å bli rimelig sprengt på slutten. Skulle egentlig være med på middag i kveld, men kjente at behovet for å amme og kose litt med Victoria gikk over lysten på en middag :) Neste år blir det både overnatting og middag, men er ikke helt klar for å være så lenge borte fra babyen min riktig enda:)

Dagen i dag har vært kjempeinspirerende og jeg har møtt hyggelige og engasjerte høyrefolk! Erna hadde også en flott tale på starten av dagen i dag. Den dama er virkelig en flott politiker og representant for Høyre!:) Selv om vi vant valget i 13 og over 50% av den norske befolkningen bor i en Høyrestyrt kommune så må vi fortsatt være offensive og kjøre på frem mot kommunevalget i 2015. Jeg gleder meg og har fått inspirasjon og tips gjennom dagen i dag:)

FnisKampanjesamling med Høyre:)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Jeg skal tilbringe dagen på sas hotellet i Oslo med masse Høyre folk :) Her skal vi hygge oss med masse spennende foredrag og god mat :)

Vi er allerede godt i gang :)

Dagen i dag og shopping på norwegian outlet

Hei på dere flotte folk :)

Håper dere har hatt en fin fredag og at formen er god :)
Vi har hatt en hyggelig lunsj på Ahus i dag og etter det dro vi til norwegian outlet for å kikke litt :) Kjøpte en jakke fra bergans og jeg kjøpte meg et par sko fra Tiger of Sweden og en cardigan fra Tommy Hilfiger.

Når det kommer til sko så er jeg veldig opptatt av at de ikke er produsert i Asia dersom det er skinn i dem. Kjøper generelt veldig lite skinnvarer, men om jeg gjør det så skal det ikke ha vært laget i Asia, og i hvert fall ikke i Kina!!! Jeg kunne ikke finne noe merket på skoene hvor de var laget så jeg spurte ekspiditøren. Hun visste ikke, men skulle spørre sjefen. Jeg kikket på andre sko i mens og så at noen var laget i Kina, noen i Italia og noen i Portugal. Sjefen kom bort og sa at disse jeg ville ha var garantert laget i Portugal.Passet bra for jeg likte skoene godt, men når jeg kom hjem og pakket de opp av esken så så jeg made in china skrevet inn i reima man fester skoene rundt ankelen med!! Ble så forbanna at jeg nesten kjørte tilbake til Vestby for å klaske til den løgneren!! Argh!! Kan selvfølgelig ikke bytte dem heller siden de var på salg :( Utrolig kjip oppdagelse, men da vet jeg hvor jeg ikke skal handle mer :/ Dagens utbrudd! Blir så lei meg av å tenke på de forferdelige forholdene for dyr i det møkkalandet. Jeg kjøper forøvrig lite produsert i Kina generelt. Boikotter så godt jeg kan!

Håper dere får en flott fredagskveld :)

Dagens :PSommerdrømmer <3

Syns denne duse rosa fargen er så fin :) Ønsker meg en sånn kjole jeg også :)Nye kjøp :)

Hei og god fredag til dere:)

Håper dere har en fin dag så langt :) Vi skal straks avgårde på lunsj på jobben og etter det tar vi muligens en tur for å finne sommersko til meg :)

Hadde en grusom natt i natt da lille frøkna hadde tannfeber og klødde voldsomt. Fikk paracet og bedøvelse i gommene to ganger, og først klokken halv tre i natt sovnet hun :/ Brystvortene mine har endret både farge og fasong etter denne natta :/ Forsøkte både smokk (evig optimist) og vannflaske uten heller. Stakkars babyen min :(
Hun er like blid i hvert fall, og godt er det. Ser heller ikke ut til å ha tatt like stor skade av lite søvn som meg heller..

Her er shortsen og t-skjorta jeg kjøpte på Høyer i går:) Myke og behagelige plagg :) Det prikkete skjørtet kjøpte jeg på H&M for to uker siden og det har jeg blitt veldig glad i:) Myk og deilig stretch. Rart hvor glad man blir i stretch etter at man har fått barn :P

<3Fine, billige og behagelige jeans :)

Hei og god kveld til dere fininger :)

Da er frøkna i seng og sover søtt og jeg har slengt meg ned i sofaen :) Dagen i dag har vi brukt på Elixia også har vi møtt min venninne Lene på strømmen storsenter. Ble med en t-skjorte fra Whyred og en shorts DAY som jeg viser dere i morgen :)

Tenke bare tipse dere om disse superdeilige jeansene fra Cubus som jeg kjøpte i forrige uke. Modellen heter Jegging Jane. Kjøpte i lys blå og i svart.

Utrolig behagelig stretch, passe høye i livet og de holder faktisk passformen gjennom dagen. Føles nesten som om man har på seg tights, og det liker vi:) Ser ikke ut til å blekne i vask heller:) Prisen var latterlig lav; 199 kroner! Vel verdt investeringen :) De kan kjøpes på nettet også:)

Ha en super kveld :)

FnisLitt bilder fra turen vår i dag :)

Youngblood primer og masara - omtale

Hei på dere fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :)
Her stod jeg opp med feil bein i dag for å si det mildt. Jeg var på møte i går kveld og da jeg kom hjem hadde ikke frøkna sovna enda. Ikke så greit uten puppen til mamma, den ser jeg.

Uansett så sovnet hun etter litt pupp og jeg sovnet som en stein ganske raskt etterpå jeg også. Håpet hun ville sove litt lengre i dag tidlig, og det hadde hun gjort også hvis ikke mannen (ved et uhell) hadde satt på slumring på telefonen og da alarmen gikk høyt av for andre gang (og den ble ikke akuratt slått av fort)så var det så klart en lys våken baby ved siden av meg!! Hadde jeg hatt våpen hadde den telefonen blitt skutt i filler for å si det mildt! Med hodepine og trøttesen herfra til et visst sted var jeg så sur at jeg er sikker på at det totale ph nivået i kroppen gikk ned! Når frøkna er våken så er hun virkelig våken så det var bare å komme seg opp og starte dagen. Nytter ikke å lure henne til å sove litt til da nei:/

Vi har vært en tur på Elixia og slappet av litt sammen i senga etter det. Sov en liten halvtime selv før frøkna våknet og godt var det! Utrolig hva en powernap kan gjøre, selv om det kan være småslitsomt med en unge hengende delvis fast i puppen, men hva venner man seg ikke til ;)
Nå har vi nettopp trillet tur i 1,5 time så nå føler jeg meg endelig litt pigg. Frøkna sover så godt når vi er ute og skal jeg miste de siste kiloene må jeg bevege meg enda litt mer :)

Over til det jeg faktisk skulle skrive om, og det er denne primeren og mascaraen fra youngblood. Dette er første gang jeg har testet noe fra dette merket, men har lest mye bra om det og det er jo ikke direkte billig!

Primeren (pris 139kr på strawberrynet) er helt ok, hverken mer eller mindre. den er lett å legge og klumper seg ikke, men jeg føler ikke at den gir så mye ekstra volum som det blir lovet. Den inneholder aminosyrer som skal beskytte vippene før du påfører mascaraen. Hvorvidt dette stemmer kan jeg ikke uttale meg om for vippene mine har aldri knekt :)

Mascaraen (pris 189kr på strawberrynet) skal gi lange definerte vipper samtidig som den skal gi volum. Den skal heller ikke flake seg eller smitte av. Inneholder også gode ingredienser som skal pleie vippene. Det skrytes også av et eksklusivt design, noe jeg ikke er helt enig i! Ysl er eksklusiv design, dette er ikke det :) Ikke at designet spiller noen rolle, det er resultatet som teller :) Virker så dette vindunderet som lover? Tja, mascaraen er absolutt godkjent :) Jeg savner litt mer volum, men den gir absolutt fine definerte vipper og den holder seg fint hele dagen :)

Ikke en ny favoritt, men den er absolutt god :)
Terningkast5

FnisFnisPanneluggen :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Vi hadde en god natt, men må si jeg var bra trøtt når frøkna vekket meg klokken 07. Hun spiste og tok en dupp så dro vi avgårde på trening:) Nettopp tatt en dusj med henne og nå sover hun en dupp til i vogna si :) Planlegger en trilletur usenere i dag så jeg får trimmet litt mer :)
I kveld er det møte i nominasjonskomiteen igjen, og i dag skal vi bestemme oss for hvem vi innstiller som Høyres ordførerkandidat ved valget 2015. Jeg er helt overbevist om at Høyre får ordføreren denne gangen :)

Her er også noen bilder av hvordan jeg ser ut med lugg! Den er klippet rett over, men jeg foretrekker å ha den litt på siden med det første. Dette er veldig uvant, og jeg er usikker på om jeg liker det :) Mannen min mente det ikke var så verst. Han elsker det med andre ord ikke, men vil nok ikke skilles heller :P Ha en bra dag:)

Sant

 


Dagen i dag :)

Hei og god kveld til dere :)
Håper dere har hatt en fin dag :)

Vi har kost oss med en trilletur i det nydelige været i dag også, frøkna sovnet så godt og sov i over en time mens vi trillet:)

Nå i kveld har jeg gjort det jeg har tenkt på en stund nå! Ja, i kveld så ble det pannelugg! Sykt uvant, men det ble helt greit. Må ha noen dager tilvenning! Viser dere i morgen :)

Jeg og mamma spiste også middag på Egon etter klippingen så vi har nettopp kommet hjem faktisk. Frøkna sovnet såklart i bilen og har nå fått kveldsgrøten sin. Nå er det bare å håpe at hun får sove snart til tross for den i overkant sene duppen hun tok i bilen. For å få henne i seng mellom 19-20 prøver jeg så godt jeg kan å unngå at hun sover etter 16.30 :)

FnisReisetips?

Hei på dere fininger :)

Håper dere har hatt en fin start på uka:) Her starten dagen med en økt på Elixia og etter det har Victoria tatt seg en lur mens jeg har vasket gulvene. Ekstreme samlere står og surrer på tv'n mens frøkna nå leker litt på gulvet. Grøss og gru!! Fatter ikke at det er mulig å samle på søppel og leve i den møkka. Helt utrolig :(

I går kveld lå vi og pratet litt i sengen om at det er lenge siden vi har vært på en skikkelig ferie! Vi syns vi fortjener det nå, men spørsmålet er hvor vi skal dra? Vi tenker reise vekk en langhelg om ikke alt for lenge. Gjerne et  sted i Europa, men ikke i Øst-blokk landene nå pga situasjonen der, men gjerne hvor som helst ellers :) Til sommeren tenker vi reise litt lengre og til varmere strøk så klart:)

Hvor ville du ha reist? En storby en langhelg og et "syden" land i 2 uker er det vi tenker:)
Ha en super dag videre:)

Ut på tur aldri sur:)

Tenk at Victoria er 7 måneder i dag! Tiden bare raser av sted og jeg føler st jeg nettopp har blitt mamma :/ Hun har vokst ut av bagdelen også, så det må vi bruke sportsdelen. Ser forøvrig ikke ut som om hun har noe i mot det :) Vi tok oss en liten trilletur i det nydelige vårværet i kveld :) Godt med litt frisk luft før leggetid :)

Rå gulrotsuppe

Hei igjen :)

Deler en rå oppskrift med dere denne søndagen:) Passer kanskje bra som en liten detox for dere som var på fylla i går? :P Jeg spiser ikke så mye raw food, men jeg syns det er spennende å lære mer om det, og prøver meg litt på det innimellom :) Denne skal jeg i hvert fall prøve meg på snart:)

 

Du trenger (1-2 porsjoner)

Først lager du juice av en kilo gulrøtter i en juicemaskin. Ha deretter juicen i en blender og tilsett følgende:

1/2 avokado

1 fedd hvitløk

1/2 rød paprika

1 håndfull spinat

1 håndfull frisk basilikum

salt og pepper etter smak

1,5 ts tamari (glutenfri soyasaus)

1 ts ekstra virgin olivenolje

1 ts sitronsaft

Blandes i et minutt eller til du har en frisk og kremete konsistens. Superenkelt og veldig sunt:)

 

Ha en super søndag videre :)

Dagens makeover :P

Jeg har tydeligvis for lite å gjøre;)

Pene pasteller :)

Sola skinner og formen er bra etter en super økt på Elixia :) Victoria har nettopp sovnet på fanget så nå skal vi bare kose oss litt :)

Våren betyr en lysere fargepalett for min del, både når det gjelder klær og negler, så har kjøpt inn litt fine pastellakker nå. Shellac så klart da det varer lenge og tørker med en gang. Har kjøpt mintgrønn, lys rosa og lys lilla :) Blir i godt humør av at våren er her og at sola skinner :)

God morgen:)

Hei og god morgen til dere :)

Håper dere har sovet godt og at dagen har startet bra :)

Vi fikk sove litt lengre i dag fordi frøkna sovnet ikke før i ni tiden i går. Sovnet først syv, men fem min senere var hun lys våken. Hun syns det var så spennende med besøk at hun ikke ville sove. Kan jo ikke gå glipp av noe :) Vi hadde forøvrig en veldig hyggelig kveld
og middag i går :)

Nå står elixia for tur også håper jeg sola titter frem så vi kan trille en tur etterpå :)
Ha en flott dag:)

Viritual makeover:P

Leker meg litt på en app som heter viritual makeover:) Her kan man sjekke hva man kler med varierende hell:) Jeg har fortsatt ikke bestemt meg om jeg skal klippe lugg :)

FnisLes mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits