hits
DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

William sitter fast :P

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag: )Jeg sov ikke helt uventet forferdelig dårlig i natt, men jeg husker godt at var sånn på slutten av forrige svangerskap også. Uansett hvor mye jeg prøver så får jeg bare ikke sove mer enn noen timer av gangen. Når jeg våkner for å gå på do så ligger jeg lenge igjen før jeg sovner.. Takk og lov for sminke og kaffe: )

 Heldigvis har jeg en del å gjøre i klinikken de neste dagene, men fra helgen av skal jeg seriøst gjøre et forsøk på å få satt i gang den fødselen. Jeg vet at alle mulige kjerringråd ikke fungerer, men det som faktisk beviselig kan ha en effekt det er faktisk sex! Sa det til mannen i går at han fikk bare forberede seg på å donere en del sæd til meg til helgen for jeg vil ikke være gravid mer :P  Han syns sikkert jeg er kjemperomantisk og gleder seg sikkert :P Noen står på hodet og ligger med underlivet høyt for å bli gravide,  men jeg skal stå på alle fire med rompa i været for å slippe å være gravid mer :P Det blir garantert et lekkert syn. Håper på minst mulig sure oppstøt :P

Uansett så startet jeg dagen med det som forhåpentligvis var den siste svangerskapskontrollen hos fastlegen. Hun kunne bekrefte det jeg trodde, og det var at lille William sitter bom fast i bekkenet. Det forklarer hvorfor det føles som om jeg går med en tømmerstokk mellom beina og ikke med den beste innsatsen engang greier å krysse beina. Superlekkert å sitte som en bredbeint mann når man kun orker å ha på seg kjole :P

Jeg har ingen andre planer for dagen annet enn at jeg har hele 10 kunder i klinikken. Nettopp ferdig med førstmann så da gjenstår det «bare» ni stykker : ) Heldigvis har jeg verdens beste jobb  <3

Ha en super dag videre : )

Harmoni neglelakkfjerner - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en god dag :) Jeg hadde en litt bedre natt enn i går, men fortsatt mye nedpress og mye oppe for å tisse. Derfor så føler jeg må så utrolig trøtt :( Jeg lå litt på morgenen mens Kim var oppe med frøkna, men klarte ikke å sovne igjen da det var klin umulig å finne en stilling som var nogenlunde behagelig. Vi koste oss litt sammen her hjemme før jeg tok turen til min venninne Anita. Hun har to barn på 3 og 4 år så barna lekte fint sammen mens vi voksne fikk skravlet litt :) Det var som vanlig veldig hyggelig, og vi var ikke hjemme her før i 16 tiden:) Da spiste vi litt sammen også gikk Kim ut en tur med frøkna. Jeg ryddet unna litt her hjemme også ble jeg så akutt trøtt at jeg faktisk bare sovnet på sofaen:P Hvor lenge jeg var borte er usikkert, men det var nok en times tid :) Dessverre så kan jeg ikke skryte på at jeg føler meg spesielt uthvilt nå, men nå har i det minste roen senket seg i huset så jeg kan i hvert fall bare slappe av og forsøke å lade batteriene litt. I morgen er det forhåpentligvis siste svangerskapskontroll på morgenen og full rulle i klinikken etter det:P

Kjører en omtale jeg har hatt liggende en stund i dag. En omtale av en neglelakkfjerner føles veldig lite spennende, men her får dere nå den :)

Hva sier produsenten? Harmoni er Vita sitt eget merke så vet dere det:)

"Effektiv og skånsom neglelakkfjerner uten aceton som fjerner neglelakk. Inneholder pleiende olje som hinder utørring av neglene. Inneholder ikke parabener." Prisen er 35 kroner.Man kan kanskje tenke at neglelakkfjerner er neglelakkfjerner, og at det ikke noe forskjell, men det er det faktisk. Jeg har alltid sterke farger på tåneglene og trenger en neglelakk som fjerner raskt uten å tørke ut neglene. Velger derfor alltid varianter uten aceton for det syns jeg tørker så fryktelig ut. Denne varianten er mer oljete i konsistensen enn noe annet jeg har prøvd så jeg trodde egentlig at denne skulle være ganske dårlig.

Jeg tok heldigvis veldig feil for denne fjerner neglelakken i en feil uten å tørke ut på noen måte:) Behagelig lukt, veldig hyggelig pris og drøy i bruk er den også:)

En favoritt:)

Ha en fin kveld videre:)

Sliten mamma...

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin lørdag:) Jeg hadde store planer om å være "supermamma" i dag, men natten var rett og slett forferdelig :( Ryggen og bekkenet verket og nedpresset var så utrolig vondt at jeg fikk ikke sove stort. I et lite øyeblikk der trodde jeg nesten fødselen var i gang:/ Roet seg ned litt på morgenen så jeg sov i det minste noen timer sammenhengende etter at frøkna stod opp med Kim.

Dessverre så har nedpresset vært helt j**** i hele dag også så jeg har ikke orket stort. Har vært sammen med frøkna hele dagen, men da som en litt passiv sofamamma:( Håper ikke alle dager frem mot fødselen vil føles sånn for da blir det tunge dager. Sånt press som det har vært i dag hadde jeg ikke i nærheten av med Victoria. Eller hadde jeg det? Mulig jeg har fortrengt det :P

Kim har vært en tur i Oslo så jeg og frøkna tok en tur til mine foreldre for å hilse på og der var vi ganske lenge. På vei tilbake sovnet frøkna rett før vi svingte inn ved huset vårt så hun var helt umulig å vekke :P Siden Kim ikke var her så måtte jeg bare legge fra meg ungen for å rydde ut av bilen. Det endte med at jeg la henne i William sin lekegrind :)

Jeg var bare en rask tur innom senteret i går og vips så hadde jeg kjøpt meg et par nye freshe joggesko og litt stæsj litt kroppen :) Det var halv pris på alt på et parfymeri og selv om det var rimelig utplukket så ble det ny sminkepung fra Lulu's, fotpeel fra alessandro, aloe vera krem og en ny dusjsåpe (trodde det var kroppsolje så her må jeg har vært småsvimmel:P)

Akkurat nå sitter jeg ned føttene i varmt vann og skal teste den nye fotpeelen som visstnok skal fjerne all død hud på 60 sekunder. Har liten tro på det, men litt hjelper den sikkert :) Klarte å få av neglelakken på tærne også så er jeg spent på om jeg får på ny uten å få sure oppstøt eller at vannet går :) Kjennes ut som om et eller annet skal briste der nede anytime :/

Det blir tidlig kvelden for min del i dag, men jeg håper at dere har en super kveld i vente :)

Endelig helg <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag og at dere har en god helg i vente : ) Jeg stikker bare innom her en kjapp tur før denne ukas siste kunde kommer for behandling. Denne uka har jeg jobbet helt latterlig mye, men det er så verdt det og jeg liker det. Eneste jeg har litt dårlig samvittighet for er min lille prinsesse og mannen min, men vi skal ta det igjen i helgen <3 Ingen store planer er lagt, men satser på fint vær så vi kan være litt ute. Jeg er ikke kjempebevegelig, men kan da være med litt: ) Kanskje vi tar en tur på stallen så frøkna får ridd litt : ) Nyter også det at det bare er 2 uker igjen til termin og formen er faktisk bra enda. Rygg og bekken orker ikke så mye så det blir ikke så mye aktivitet, men jobben gjør i hvert fall at tiden går mye fortere enn slutten av sist svangerskap som fortsatt føles som om det varte i årevis :P

Ha en super kveld :)

Uke 39:)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag: ) 

Her i huset våknet frøken fryd like før 03 og holdt det gående et par timer. Virket ikke som om noe plaget henne, men hun hadde mye på hjertet. Heldigvis sov hun lenge i dag tidlig så helt ødelagte er vi ikke. Jeg har hatt fulle lister i klinikken i dag også, og jeg må innrømme at det gjør litt vondt i mammahjertet. Jeg fikk i det minste 2 timer med henne før hun la seg nå i ettermiddag, og det var koselig <3 I morgen jobber jeg også ganske sent, men i helgen skal jeg ta meg helt fri og bare kose meg med henne og mannen så klart : )

I dag viste gravidappen at jeg gikk inn i uke 39, og nå er det bare 16 dager til termin!! Helt utrolig at det er så kort tid igjen, men jeg kjenner at jeg er fysisk og mentalt klar for å møte den lille prinsen vår: ) Håper riktignok at han kommer ganske så på termindatoen fordi jeg har en del å gjøre i klinikken. Noen mener sikkert at jeg er rar som jobber når termindato er så nære, men jeg elsker at tiden flyr og jeg koser meg veldig på jobb med alle de fine kundene mine : )

Magen er stram som trommeskinn og det føles som om den skal revne hvert øyeblikk:/ Det har heldigvis ikke dukket opp noen strekkmerker, og jeg satser på at de holder seg unna denne gangen også.

Noen har spurt meg om tips for å motvirke strekkmerker, og for å være ærlig så tror jeg noen har dårlige hudkvalitet enn andre og lettere får strekkmerker. Voldsom vektoppgang kan selvfølgelig også være med å skape strekkmerker, men jeg tror ikke det finnes en spesiell krem som kan holde disse unna. Jeg tror derimot at det er viktig å holde huden fuktig med kremer, men også at man får i seg nok sunne fettsyrer i mat/tilskudd slik at man får en innvendig smøring av kroppen. Noen får strekkmerker uansett hvor «flinke» de er, og mye er genetisk. Noen har rett og slett bare bedre hudkvalitet enn andre.

Nå skal jeg kose meg med litt vegetarsushi også venter sengen :)

Ha en fin kveld videre:)

Hjertet blør :(

Parajumpers forteller historier under hashtaggen ‪#‎ParajumpersStories‬. En av historiene de vil fortelle er at "alle hundekjørere betyr hele verden for hunden ...deres". Her er en av historiene Parajumpers har glemt å fortelle: Kragene på damejakkene deres er av pels fra mårhunder som har levd på finske pelsfarmer. Her sitter de innesperret hele livet i lange burrekker, før de blir til Parajumpers-krager.

Del posten slik at flere får vite historien bak pelskragene! Bruk gjerne hashtaggen #ParajumpersStories når du deler, slik at alle kan se virkeligheten bak fasaden Parajumpers forsøker å bygge opp.

:P

Sunne muffins :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her har det vært full fart i dag og jeg var først ferdig med dagens kunder for en time siden. Jeg hadde mange kunder på formiddagen i dag, men hadde fri for å være med familien i hele ettermiddagen og frem til leggetid. Svigerfar kom på besøk og vi dro på senteret og spiste middag ute. Victoria fikk selvfølgelig også litt presanger og insisterte på å få de nye skoene sine (med frost motiv så klart) med en gang vi hadde betalt :P Den ungen er så bevisst på hva hun skal ha på seg og hva hun liker at jeg blir helt redd. Dro med seg Kim inn i en gullsmed gjorde hun også og pekte på ting og sa "den er fin". Lover bra:P

Nå skal jeg bare spise litt også skal jeg komme meg i sengen. Det blir nok en lang arbeidsdag i morgen så jeg trenger å hente meg inn og få mest mulig søvn, men først skal jeg dele en supersunn muffinsoppskrift med dere:)

Du trenger

100 gr gresskarkjerner

100 gr solsikkekjerner

100 gr linfrø

100 gr sesamfrø

100 gr mandler

100 gr valnøtter

5 egg

2 ss olivenolje

2 ts salt

100 gr valgfri tørket frukt i små biter (f.eks fiken og aprikos)


(Bildet er lånt fra foodal.com)

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene til muffinsene sammen og fordel massen i cirka 14 muffinsformer (gjerne av silikon). Stekes på 160 grader i cirka 50 min. Avkjøl i formene før de tas ut :) Holder seg rundt en uke om de settes kaldt:)

Ha en fin kveld :)

"Bare" 19 dager igjen til termin :P

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en god start på uken : ) Jeg fikk sove litt lenge i dag, og med tanke på at jeg hadde en episode i natt hvor jeg følte magen skulle vrenge seg så passet det bra. Jeg sovnet tidlig i går og følte meg helt fin, men da Kim kom å la seg rundt midnatt så var jeg så kvalm og uvel at jeg ikke visste helt hvor jeg skulle ta veien. Skikkelig ubehagelig! Føltes som om jeg hadde spist noe jeg ikke tålte :/ Til slutt gikk jeg på badet og drakk litt kaldt vann og tok 2 paracet og etter en halvtimes tid så sovnet jeg igjen. Veldig glad for at jeg følte meg frisk i dag for jeg har hatt mange kunder i dag og er ikke ferdig med sistemann før klokken 21.

I morgen er det på igjen og jeg har fulle lister i klinikken ut denne uken, og faktisk ganske langt ut i neste uke også : )

I følge mannen så burde jeg kanskje roe ned et par hakk, men faktisk så er det deilig og kunne ha fokuset på noe annet enn at jeg «bare» er gravid og skal føde snart. Det er 19 dager igjen til termin og det er klart jeg er sliten, men samtidig hadde jeg kjedet meg i hjel om jeg bare skulle sitte inne i huset og vente på at fødselen skulle starte.. Det gjorde jeg sist, i hele 10 uker, og det er seriøst de lengste og kjedeligste ukene i mitt liv. Jeg er ikke skapt for å sitte hjemme og blomstre :)

Jeg gleder meg veldig til å få fødselen overstått, men håper i det minste han holder seg inne ut denne uken her: ) I forhold til fødselen så er det klart at det ikke er noe jeg gleder meg til, men samtidig så tenker jeg at det umulig får blitt verre enn sist fødsel som var veldig traumatisk. Kommer til å være mer klar på mine ønsker i forhold til jordmor nå og kommer til å være klar på hva jeg vil og ikke. Jeg håper på å kunne få føde i vann dersom alt ligger til rette for det.

Selv om jeg følte meg godt forberedt sist så var det å bli satt i gang noe jeg ikke var forberedt på i det hele tatt.  Heller ikke det at det skulle ta så lang tid var jeg forberedt på, men jeg satser på at det går lettere og av seg selv denne gangen. De fleste jeg kjenner forteller meg at fødsel nummer to gikk mye raskere og var mindre fæl enn første gangen så jeg krysser fingrene for at det gjelder meg også: ) Gleder meg til å få møte han lille mannen som har okkupert magen min helt siden vi var på sommerferie <3 Jeg føler svangerskapet har vart en evighet og er så klar for å slippe mammaklærne mine nå :)

Ha en fin kveld :)

God natt:)

Titter bare innom for å si natta:)

Castor oil - like bra som vippeserum?

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en bra dag:) Frøkna sov hos mine foreldre i natt så vi fikk hvilt ut skikkelig. Jeg sovnet kjempetidlig i går siden jeg var så sliten, og med unntak av et par dopauser så sov jeg ganske så bra helt til klokken 09 :) I dag har jeg og Kim bare holdt på med litt småting her hjemme. Jeg har skiftet på alle sengene og ryddet litt i skapene. Får aldri gjort det på dagtid når Victoria er hjemme naturlig nok :P Midt på dagen dro vi til mine foreldre for å spise middag og for å hente frøkna:) Hun hadde kost seg masse.

Nå har roen senket seg her i huset og jeg og Kim skal bare slappe av og lade batteriene. Har en uke foran meg med rimelig fullt program i klinikken så gjelder å lade opp når man har fri:) Helt utrolig at det kun er 20 dager til termin, men det er godt at jeg har fulle dager så tiden går litt fortere:)

Først skal dere få omtalen av Castor oil (lakserolje) som jeg i en lengre periode nå har testet for å få vipper og bryn til å vokse. Dette ble jeg tipset om av en kunde i klinikken som virkelig hadde fått superfine vipper :) Jeg betalte vel rundt 150 kr på blivakker, og her får du virkelig mye produkt for pengene kontra dyre vippeserum som ligger rundt 1000lappen for 4-5 ml :)

Hva sier produsenten?

"Castor olje er en type vegetabilsk olje laget fra hjulfrø. Den er rik på fettsyrer og antioksidanter. Pukka Castor oil er av høy kvalitet og kaldpresset.Oljen er fantastisk for å nære tørr hud og fjerne stagneringer i kroppen. Brukes til økt vekst av øyebryn og øyevipper. Unngå imidlertid å få oljen inni øynene.Bruk utvortes som en "pakke" ved å bløtlegge en myk bomull eller ullklut i varm olje og legg på affektert område."


Min erfaring

Jeg har påført denne med q.-tips både på bryn og på vippekanten hver kveld ganske lenge nå, og det har gått helt fint. Ingen irritasjon i øyepartiet heller, og det er bra for huden min der blir fort irritert. Vipper og bryn har også blitt litt lengre, men ikke så bra som jeg hadde håpet på. Det er absolutt en effekt, men vippeserum fungerer definitivt best på mine vipper:) Kommer til å bruke denne som massasjeolje fremover:)

Ha en fin kveld :)

På laserkurs, testing av spraytan og kjøp av proft tannblekingsutstyr :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her i huset har det vært full fart fra i dag tidlig. Jeg fikk ligge litt ekstra i dag siden Kim stod opp med frøkna, men i og med at programmet har vært stappfullt i hele dag så er jeg helt ferdig nå:/

Jeg startet dagen med en tur til Drammen for å hente tannblekingsutstyr (kommer snart på menyen til klinikken)og deretter gikk turen til Oslo hos til min ansvarlige lege Stephan. Her var også Ann-Kristin fra klinikk Blix i Hønefoss, og vi skulle sammen gå gjennom tatoveringsfjerning med laser. Dette er noe jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang med for det er veldig morsomt å jobbe med :) Utrolig mange som angrer på tatoveringer de har tatt (inkludert meg selv)så bra at det finnes gode alternativer til å få det bort igjen selv om det er både tidkrevende og dyrere enn å ta selve tatoveringen :/

Etter at jeg var ferdig på kurs møtte jeg min venninne Lene for en pizzadate på Egon også dro vi hjem til meg for å teste spraytanutstyret jeg har kjøpt. Resultatet ble ikke så verst, men får ta en litt bedre kikk i morgen så får vi se :P

Søta mi på vei til mine foreldre :) Hun er der på overnatting i dag :)

Et lite filmklipp av dagens jobb :)

 

video:video

Ha en fin kveld videre :)

Eco by Sonya tan water og winter skin selvbruning - Omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin uke og at dere har en god helg i vente:) Her har roen senket seg og jeg har en rolig kveld i vente. Jeg har hatt en fin dag i dag, men nå i ettermiddag har jeg følt meg litt uggen. Føler meg ikke syk, men magen er litt rar og jeg er litt svimmel. Jeg har heldigvis ikke noe på programmet så skal bare slappe av her hjemme. I morgen skal jeg på kurs i Oslo for å lære om tatoveringsfjerning med laser. Det begynner ikke før litt utpå dagen så kan slappe av lit hjemme på formiddagen :)

Først skal dere få omtalen av selbruningen jeg har testet i det siste fra Eco by Sonya:)

Hva sier produsenten?

"Face Tan Water: Dette er et produkt du kan bruke i ansiktet i stedet for både toner og fuktighetskrem, men som også gir deg gradvis brunfarge."I tillegg til å gjøre deg fresh og brun så er Face Tan Water formulert for å motvirke aldringstegn og urenheter. Den inneholder mye Vitamin-C for en friskere hud og inneholder ingen kunstige fargestoffer eller oransjefarger." Pris 329 kr for 100ml på skinlove

"Winter skin: Økologisk selvbruning for deg med lys til medium hud.Denne næringsrike selvbruningskremen kan brukes på hele kroppen og gir en gradvis gyllen brunfarge. Hvor brun du blir avhenger av hvor ofte du påfører kremen og om du bruker den konsentrert eller sammen med annen bodylotion. Selvbruningskremen fungerer fint som fuktighetskrem alene og å blande den med vanlig bodylotion trenger du bare å gjøre om du er veldig lys i huden eller bare ønsker en veldig svak bruning.Selvbruningskremen inneholder bare naturlige og økologiske ingredienser og er sertifisert økologisk av Australias Organic Food Chain som ligger under landbruksdepartementet og sertifisert Toxic-Free av Safe Cosmetics Australia. Produktet er også sertifisert Vegan og Cruelty Free - altså ikke testet på dyr.

Kan brukes alene eller utblandet med annen bodylotion eller ansiktskrem. Vi bruker den både til kropp og ansikt, men sørg for å skrubb huden godt før påføring for å unngå urenheter.Selvbruningskremen lukter også mindre enn mange vanlige selvbruningskremer. Påfør den etter dusj, gjerne om kvelden slik at den får virke over natten." Pris 375kr for 300ml på skinlove.


Min mening

Jeg ble tipset om disse av bloggeren Cuskima og hadde derfor ganske så store forventninger til resultatet, men jeg hadde ikke trodd jeg skulle bli så imponert som jeg faktisk er! Disse er bare fantastiske!! Ingen lukt, ingen skjolder og fargen blir for meg helt perfekt!! Endelig en selvbruning som ikke gjør meg for brun, men som bare gir meg en nydelig glød. Var litt skeptisk til at jeg kun skulle påføre face tan water på natten fordi jeg tenkte at jeg fort kunne føle at huden ble tørr da, men det ble den ikke. Jeg har brukt denne 1-2 ganger i uken, og det holder for mitt behov. Jeg vil ikke være brun året rundt, men vinterblek er heller ikke min greie:)  Serien er forholdsvis dyr, men produktene er veldig drøye så vil holde lengre enn mye annet på markedet.

Denne kan virkelig anbefales og er definitivt min nye favoritt! :)

Ha en fin kveld videre:) 
 

Spraytan i klinikken :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har nettopp kommet inn fra klinikken etter en lang arbeidsdag :) Har hatt en veldig morsom dag med hele 13 kunder :) Har fått jobbet en del med IPL maskinen og jeg gleder meg til å se resultatene! I dag kom også spraytanmaskinen jeg bestilte på messen forrige helg også :) Har ikke fått vært på kurs enda, og vet ikke om jeg rekker det heller før William kommer, men nå har jeg i hvert fall maskinen :) Skal få noen til å være prøvekanin sånn at jeg får blitt litt flink før jeg faktisk tar betalt for det :P Om du vil være prøvekanin kan du skrive til meg via facebooksiden til klinikken (skinclinicjessheim) :)

Spraytanmaskinen og produktene er fra aviva labs. Aviva labs er 100% økologisk, alkoholfri, parabenfri og selvfølgelig ikke testet på dyr :) Fargene jeg foreløpig har tatt inn skal kun virke på huden i 30 min før du skal dusje de av. Da kan du smøre deg og sminke deg som vanlig. Dermed slipper du å stinke selvbruning hele dagen/natta og det er et en av grunnene til at jeg valgte denne leverandøren:) Selv har jeg ikke tid til å spraye meg brun regelmessig i salong siden det er så lang "nedetid".

Her ser dere en av dagens kunder som har fått behandling med IPL. Hun har en pigmentflekk i pannen som hun vil bli kvitt. Rett etter behandling blir pigmentene mye mørkere, og det er de normalt i 5-7 dager før den blir betraktelig lysere eller borte. Det er vanlig med 1-3 behandlinger på denne type flekker, og pris per behandling 500kr. IPL kan også brukes på sprengte blodkar, arr, acnehud og til generell hudforbedring. Sjekk hjemmesiden min (www.skinclinic.no) for alt av informasjon og priser :)

Dette er veldig meg:P Spesielt da jeg var sykepleierstudent :D

Ha en strålende kveld :)

Uke 38 og pakking av fødebag :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg startet dagen med litt kunder på Nordstrand (Glød hår og velvære) før turen gikk hjem til klinikken her og litt jobbing her også. Var ferdig til normal tid i dag, så har bare kost meg hjemme siden klokken 16. Det er noe jeg ikke har vært så vant til i det siste :P I morgen er det stapp full dag igjen, mens jeg tar det litt roligere på fredag. På lørdag skal jeg til Oslo på kurs i tatoveringsfjerningslaseren jeg har kjøpt. Det er noe jeg gleder meg til for da er jeg ferdig kurset for en stund : )

Etter at frøkna la seg så har jeg brukt tiden på å pakke fødebagen. Jeg er i uke 38 nå, og det er kun litt over 3 uker igjen til termin så da er det greit å ha det klart. Om William skulle bli født nå så regnes han ikke som prematur og det er vanlig at fødsel kan starte om ikke så alt for lenge. Håper han holder seg inne i hvert fall 2 uker til siden jeg har så mye å gjøre : ) Kim er en tur på butikken en tur nå, og siden jeg fikk akutt lyst på vegetarsushi så henter han det til meg også :) Snille mannen min som er bitte litt bekymret for at jeg jobber for mye <3

Jeg har tidligere laget et innlegg om hva man bør ha i stellebagen (HER) og i fødebagen (HER) om dere vil lese de: )

Magen min er såååå stor nå og ikke minst hard! Kjennes ut som om den skal sprekke opp. Har heldigvis sluppet unna strekkmerker.

I pakkingen :)

Klær til lille W. Jeg tar med hele stellebagen hans, og hva andre ting enn disse klærne hans som blir med ser dere i linken ovenfor med tips til stellebag:)Har kanskje pakket litt mye til han for håpet mitt er jo at jeg kommer meg ut av sykehuset raskt etter fødsel, men bedre å ha med litt for mye enn litt for lite:)

Til meg:) Her er det jeg har i toalettmappen. For å spare plass så har jeg kjøpt det jeg kan i reisestørrelser. Jeg har fylt babyolje over på en liten reiseflaske også. Jeg er helt avhengig av weleda sin babyolje som øyesminkefjerner og nedentilvask. Tro meg; Du vil ikke vaske deg nedentil med sykehuset sin såpe, men vaske seg vil du :P Sjampo og balsam må jeg også ha med eget av selv om de har sjampo på sykehuset.

Nattkjole

3 stk ammebh, 3 par sokker og 3 par bomullstruser. Sexy truser blir hjemme (Ikke at jeg har fått på meg noe som ligner sexy undertøy på  en god stund:P)

Kosedresser fra Calvin Klein. Deilig tøy som ikke klemmer noe sted. Ingen planer om å ta med vanlige jeans for å si det sånn:) De kommer ikke til å passe på en god stund uansett:)

For å få magen og hoftene til å trekke seg tilbake så har jeg gått til innkjøp av disse. Mange sverger til dette, og siden jeg skal ha veldig kort permisjon er det fristende å prøve å få magen flat litt raskere:)

En myk singlet, en vanlig løs dressbukse som er for stor og en stor bomullsgenser er det jeg tenker å reise hjem i :)

Ekstra singlet og lett ullgenser. Det er tross alt ganske kaldt i mars, og plutselig er man gulpet ned :P

Ha en strålende kveld :)

Zzzzz

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg sov ganske så greit i natt og godt var det siden jeg har jobbet fra 09-22 i klinikken. Kun hatt 2 timers pause totalt i dag så nå skal det bli godt å legge seg i sengen.I morgen skal jeg ikke jobbe så lenge for jeg må hente meg inn litt også :) Det er tross alt bare 25 dager igjen til termin så må roe ned litt fremover :D Mannen mener jeg må ha glemt at jeg er høygravid :P q

Sov godt :)

Svangerskapskontroll og en meget lang arbeidsdag :)

Hei på dere god mandagskveld :)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Jeg våknet så klart klokken 05 i dag og det var ikke snakk om at jeg sovnet igjen. Tankene flyr og jeg føler det skjer så mye nå. Jeg visste jeg hadde en veldig lang dag i vente så kanskje underbevisstheten min stresset litt med det selv om dagen ikke var noe å være stresset for :) Jeg startet dagen med standard svangerskapskontroll hos fastlegen og alt var som forventet helt fint. Jeg har følt at hodet har festet seg de siste dagene, men det har det visst ikke gjort. Han ligger riktignok ganske langt ned nå, så det er like før han fester seg. Som dere kan se har symfysemålet gått litt ned, men det er helt vanlig når babyen synker ned i bekkenet. Gåstilen min er veldig lekker om dagen kan dere tro :P

Etter svangerskapskontrollen svingte jeg innom mamma for å spise litt og deretter gikk turen til Spa Lounge i Lillestrøm for jobbing der. Helt fulle lister er alltid gøy, og jeg var tilbake hjemme litt over klokken 18. Her fikk jeg en time med frøkna før det bar ut i klinikken her for litt mer jobbing. Har først blitt ferdig nå, så nå er det kveldsmat og rett i seng. Selv om jeg er sliten så er jeg faktisk bare glad for at jeg har så mange fine kunder og for at jeg kan leve av drømmen min <3

Eneste måten å gjøre det på :) Det har ikke gått av seg selv for min del selv om det går veldig bra nå. Hard jobbing, tålmodighet, nøyaktighet, serviceinnstilling og en porsjon ydmykhet er oppskriften til suksess :)

Ha en strålende kveld videre:)

Klar for vår <3

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en fin søndag :) Vi koste oss på konsert i går, men dessverre så fikk vi begge vondt i hodet av det voldsomme scenelyset og lyskasterne som hele tiden ble rettet direkte mot øynene våre. Det la dessverre en liten demper på det hele, men Sivert sang helt nydelig han altså :) På vei hjem stoppet vi og tok med en take away pizza som vi spiste i bilen. Deilig med litt alenetid så for oss så var det valentines day i går :) I dag fikk jeg sove lenge, men siden jeg hadde så vondt i hodet i går følte jeg meg ikke helt bra i dag tidlig. Jeg tok med Victoria en tur til mine foreldre, og hun laget sjokolademuffins med min mamma

I morgen starter dagen med svangerskapskontroll hos fastlegen før turen går til Spa Lounge. Siste arbeidsdag der før fødsel :)

Jeg gleder meg til vår og sommer, noe som syns på de siste innkjøpene mine :)

Jeg syns andre ser så kule ut i sånne jakker, men har aldri fått meg til å kjøpe en selv siden jeg føler meg så svær. Denne var satt ned med 70% så da slo jeg til og satser på at det finnes en anledning til å bruke den snart:)

Tynn ulltopp fra Ganni

Satengbukser fra Ganni. Ser for meg at disse blir brukt i sommer :)

Silketopp fra Selected

Cardigan fra H&M

Ha en super søndagskveld :)

Guess sko selges rimelig

Opprydding i skapene mine, og i den anledning selger jeg disse Guess skoene. De er kun brukt 2 ganger da de er litt små for meg. Størrelsen er en normal 38. Nypris 2100kr. Selges nå for 500kr.

Interessert? Send meg mail på lipe27@hotmail.com

Ekte Gucci støvletter selges

Hei på dere :)

Jeg holder på med opprydding i skapene mine og nå er tiden inne for å selge et par støvletter jeg ikke har fått brukt på flere år. Leggene mine passer rett og slett ikke i de lengre dessverre.

Støvlettene er i størrelse 39 (litt små i str), kjøpt i København i 2008 for 9700kr og selges nå for 1200kr.

Interessert? Send meg en mail på lipe27@hotmail.com

Skoene ligger ute på flere salgssider så det er første mann til mølla :)

Kvitteringen har jeg mistet, men de er nummerert og gucci i Oslo kan verifisere ektheten :)

Lørdagskos <3

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en god lørdag :) Her i huset tok vi en liten kamp i natt da frøkna kom inn til oss klokken 02.. Vi fulgte henne frem og tilbake til hennes seng til hun til slutt sovnet i sin seng i 03 tiden. Hun sov helt til klokken 10 i dag!! Vet ikke hva slags mirakel som skjedde der, men fantastisk var det<3 Hun har vært i perlehumør i hele dag, og vi har kost oss masse. Vi har sett på ny bil også har vi vært en tur på senteret. Victoria fikk så klart til Frostsaker og er lykkelig for det. Jeg vet at vi skjemmer henne litt bort, men det er vanskelig å la være når man kan..

Klar for senteret :) Antrekket er så klart selvvalgt:P

Vi spiste som vanlig middag på Egon :)

Jeg og Kim er nå på vei til Oslo for å se Sivert Høyem live i Oslo spektrum. Mannen har en helt fantastisk stemme. Har hørt han på rockefeller tidligere og jeg ble veldig imponert! Victora blir passet hjemme av min venninne Lene. Hun er en av fadderne til Victoria :) Jeg og Lene tok en runde på senteret i stad, og selv om jeg ikke skulle ha noe, så ble det selvfølgelig noe :O Kim fikk i det minste valentinesgave :P

Ha en fin kveld videre :)

På helse og skjønnhetsmessen :)

Hei på dere og god fredagskveld :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her startet dagen tidlig da frøken fryd syns at det var helt fint å stå opp før klokken 06.. Da hun skulle i barnehagen nærmere 08 så sa hun "mamma sove nå, mamma sliten" :P Takk for den jenta mi :D

Jeg fikk faktisk sove en liten time før jeg måtte stå opp og gjøre meg klar for dagen . Jeg har vært på helse og skjønnhetsmessen i dag (på norges varemesse). I dag var det fagdag så det var bare de som jobber innen bransjen som var der. Det gjør det mye mindre stressende og jeg fikk gått rundt og fått litt inspirasjon. Jeg fikk plutselig lyst til å lære meg både spraytan, negler og tannbleking, men det tror jeg at jeg må vente med til neste år om det skal bli aktuelt. Tiden strekker rett og slett ikke til + at om jeg begynner med momsbelagte behandlinger så blir det mye mer regnskapsjobb :/ Skal undersøke litt om profesjonell tannbleking er momsbelagt, for om det ikke er det så kan det hende jeg tar inn det med en gang:)

Jeg tok faktisk tannbleking selv i dag, og jeg er overrasket over hvor godt resultatet ble. Dessverre må jeg nå holde meg unna te, kaffe, brus og farget mat på 3 dager, og det har jeg selvfølgelig veldig lyst på nå (helst alt på en gang:P)

Silketrekk på puten skal visstnok holde rynkene på avstand. Jeg har mer troen på Botox, men det kan ikke skade å forebygge litt med slike heller. Skal også være veldig skånsomt mot håret :) Ikke billige saker, men de hadde i det minste 20% på messen :)

Øyemaske ble også med:P

Jeg kjøpte også med meg profesjonelt geleneglesett + litt gelelakker for at jeg kan sitte å holde på litt selv. Ingen planer om å gjøre dette på andre enn meg selv, men gøy å kunne holde på hjemme når det passer meg :)

Nå har roen endelig senket seg og jeg skal bare slappe helt av <3

Ha en fin kveld videre:)

Fnis :D

Glo hydration moist - omtale

Hei fininger : )

 Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg ble vekket av en liten jente klokken 06 i dag som var fryktelig trist fordi hun ikke hadde kjole på seg:P Hun sa «mamma, toja ha på sole, toja må ha på sole» mens hun så forferdelig nedbrutt ut. Fikk roet henne ned og la henne sammen med oss. Hun sovnet ganske kjapt og jeg måtte utrolig nok vekke henne i 09 tiden!! Det er ikke hverdagskost akkurat, men veldig godt for en mamma som sov litt dårlig i natt: ) Jeg har jobbet i klinikken frem til nå, og skal ha en pause til klokken 18 før jeg da setter i gang igjen og jobber til 21. Jeg er evig takknemmelig for at jeg kan styre dagene mine litt selv og for alle de fine kundene jeg har. Jeg har snart holdt på i 2 år og jeg er så glad for at jeg kan ha dette som en fulltidsjobb: ) Siden jeg har jobb frem til 21 så blir det litt blogging før jeg skal hente frøkna i barnehagen: )

Først skal dere få en omtale av glo minerals sin fuktighetsspray (glo moist hydration spray) av meg: )

Hva sier produsenten?

«gloMoist Hydration Mist er en fuktighetsgivende spray, proppfull av antioksidanter og flere antialdrende ingredienser som kan brukes før eller etter makeup. Gir umiddelbart fukt, næring og pleie til huden. Har mild og behagelig duft. Perfekt for deg som sitter mye foran PC`en. Hjelper også til å bevare makeupen lengre.»

 

 Min mening?

Jeg er generelt veldig glad i glo minerals sine produkter, og denne er ikke noe unntak: ) Den lukter friskt, men ikke parfymert. Sprayflasken er liten og det kommer passe menge spray ut med et eller to trykk.

Jeg sprayer over ansiktet når jeg har sminket meg for at sminken skal sitte lengre og for å se litt ekstra fuktig ut i huden. Om den tilfører så veldig mye fukt kan sikkert diskuteres, men jeg syns den funker. Jeg har den også i vesken sånn at jeg tar en dusj midt i arbeidsdagen for å friske opp ansiktet litt. Dyre dråper, og Avene sin variant er like god (men kommer i veldig stor flaske), men jeg absolutt anbefale denne også : )

Pris 199 kr på blivakker og 270 kroner på coverbrands

 

Ha en fin dag videre:)

Brunette :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra dag:) Her har det vært full fart fra tidlig morgen som vanlig, men jeg sov ikke så aller verst i natt så klager ikke:) Vi har vært på 2-års kontroll med frøken fryd, og alt var helt normalt :) Hun var faktisk litt sjenert ovenfor helsesøsteren, men det gikk over. Mulig hun husker at hun har opplevd noe som ikke har vært så gøy der før i form av sprøyter :P Jeg er nettopp ferdig med dagens siste kunde og selv om jeg har jobbet veldig mye i dag så føler jeg meg ikke så sliten :)

Jeg var ikke hjemme før klokken 23 i går etter å ha jobbet hele dagen på Glød Hår og Velvære på Nordstrand. Etter at jeg var ferdig med mine kunder var det min tur til å få litt behandling:) Den flinke frisøren Guro farget håret mitt brunt så nå føler jeg meg som en ny person :P  

Jeg er kjempefornøyd selv om det er veldig uvant! Nå føler jeg meg blek så må ta meg en dusj og smøre på litt selvbruning:)Ha en super kveld:)

Life bodybutter - omtale

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en din dag:) Her i huset våknet jeg og mannen i 09 tiden. Begge var småforvirret siden klokken var så mye og frøkna enda ikke hadde våknet. Med tanke på at den siste uken har vært rimelig hard søvnmessig så var dette luksus vi begge satte stor pris på <3 Kim vekket henne og hentet henne inn i vår seng så hun fikk ligge der og kose litt før hun stod opp :) Det er den ultimate lykke for en trøtt mamma og pappa <3

Victoria har ellers vært som en sol i hele dag. Hun har spist bra og ikke protestert på noe! Det er ikke hverdagskost for som regel så krangler vi litt i løpet av dagen fordi ørene hennes ikke "virker" :P Dette med trass går vel i perioder så kanskje er vi heldige og er inne i en veldig god fase nå, og det passer veldig bra siden jeg er høygravid og mer sliten enn vanlig.

Nå skal dere få omtalen av body butteret til Life som jeg nå har brukt helt opp :)

Hva sier Life selv?

"Life Natural Body Butter er en kroppskrem med 100 % naturlig innhold som passer for hele familien, så vel voksne som barn. Krembasen består av mykgjørende og fuktighetsbevarende ingredienser som sheasmør (mykgjørende), rapsolje (gjør huden myk og smidig og binder fuktighet), glyserin (gjenoppretter fuktighet), tindvedolje (rik på naturlige karotenoider og tokoferoler som styrker og beskytter huden mot uttørring), solsikkeolje og E-vitamin.

Life Natural Body Butter er laget av 100% naturlige råvarer. Den inneholder ingen parabener, PEG?s, petroleumsbaserte- eller syntetiske ingredienser."

Pris: 149 kroner (kan også kjøpes på nett)

Min mening

Dette var en fulltreffer for min del. Gir masse fukt og føles veldig deilig på uten at den legger seg som et klissete lag på huden. Den er drøy i bruk og lukten er ikke så alt for voldsom. Min gravid nese er ekstra sensibel, men tåler altså denne godt. Så at den også finnes i flere varianter om man ikke skulle like denne lukten. Huden min er myk og fin (har bare brukt denne i 1 måned nå) så den gir absolutt nok fukt. Plusspoeng for gode ingredienser som de fleste burde tåle :) Denne er selvfølgelig heller ikke testet på dyr.

Jeg skal bare ta det med ro resten av kvelden også skal jeg gjøre et forsøk på å komme meg tidlig i seng. Jeg har en lang arbeidsdag på glød hår og velvære på Nordstrand i morgen så trenger litt oppladning:)

Ha en fin kveld videre:)

 

Hjemmelaget tomatsuppe :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg fikk ligge lenge i dag, men sover jo fryktelig dårlig dessverre uansett. Heldigvis "bare" 35 dager igjen til termin :P Vi fikk besøk av min venninne Anita og hennes barn i 13 tiden og i 16 tiden dro jeg og Victoria for å besøke min venninne Lena og hennes datter Oda. Victoria har virkelig fått lekt fra seg i dag, og det er alltid hyggelig å få til litt voksenprat mens barna leker :) Det er definitivt en stor fordel at barna er litt større for da kan de leke litt alene og kose seg :) Victoria har enda ikke sovnet for hun er litt hard i magen sin stakkar. Hun sitter på do mens Kim underholder henne og håper at hun får bæsjet litt før vi legger henne. Ingen som er veldig gira på at hun skal våkne i natt for å få det ut :/ Hun sovnet så klart i bilen på vei bort til Lena i stad også, og selv om det bare var i 5 min er jeg redd det har gitt henne en ekstra boost:P

Vi har ingen store planer etter at hun har lagt seg så det blir vel bare til at vi slapper av foran tv'n med litt mat, og i kveld har jeg tenkt å lage en hjemmelaget tomatsuppe som jeg deler oppskriften på her:)

Du trenger (4 porsjoner)

3 dl vann

1 kg hakkede tomater

7 ss mandelmel

1 terning grønnsaksbuljong

1 fedd hvitløk

1 ss balsamicoeddik

4 ss kokosmelk

Pepper

 

Slik gjør du

Finhakk hvitløken og mål opp de våte ingrediensene. Bland alt sammen i en kasserolle og visp inn mandelmelet. Smak til med pepper og salt om du ønsker det. La det koke i cirka 10 minutter. Server med egg eller oppkuttet avokado

Visste du at tomater er enda sunnere når de kokes? Dette er fordi antioksidanten lykopen da tas bedre opp i tarmen :)

Ha en fin kveld:)

 

Endelig fredag :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Frøkna våknet i natt også, men sovnet veldig raskt igjen (i vår seng så klart:P) Jeg tuslet og la meg i annen seng rett og slett fordi det blir så trangt og jeg trenger litt plass for snu meg nå:P Jeg har bare jobbet på dagen i klinikken og har bare kost meg hjemme med familien i ettermiddag.

Når frøkna sovnet tok jeg og Kim en liten tur på senteret for å handle litt og bare være litt sammen :) Victoria fikk et par nye sko og litt ting til karneval i barnehagen neste uke :) Hun skal så klart være Elsa fra Frost :) Har fortsatt fullstendig dilla på Elsa og Anna så det er det eneste hun vil ha på av klær enda :)

 Selfieprinsessa :)

Rydder vinduet selv og hopper i sofaen :) Skulle gjerne ha fått litt av hennes energi :)

Jeg skal kose meg med dette og en kopp te før sengen kaller :)

 

Ha en fin fredagskveld :)

Uke 36.. Det nærmer seg <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Victoria har hatt show for oss 2 netter på rad nå så her i huset er det et par slitne foreldre :P I går kveld ble jeg veldig uvel, faktisk så ille at jeg måtte kaste opp og jeg fikk det jeg vil kalle litt maserier. Det vare en god stund (både kvalmen og maseriene) så jeg var en stund småbekymret for at det var fødsel på gang. Ikke at det ville ha vært krise å føde nå siden det kun er 4 uker til termin, men jeg håper han kan holde seg der inne noen uker til :)

 I dag har jeg kun hatt klinikken åpen på dagen så nå i ettermiddag og kveld har vi bare slappet av og kost oss hjemme :) Victoria har nettopp sovnet og jeg har satt føttene i en balje med grønnsåpevann. Det er så vidt jeg rekker ned, men føttene må skrubbes og neglene lakkes for at jeg skal føle meg vel :) Føtter i seg selv er ikke min favoritt så jeg er helt opphengt i at bena mine skal være freshe samme hvor gravid jeg er :)

Magen er stor nå!! Det var en kunde i går som kommenterte at den har sunket litt også. Klarer ikke helt å se det selv, men det er jo lov å håpe:)

Fantos er verdens lateste lille fyr og vil helst bare sove hele dagen <3 Han ser rimelig dø ut, men snorker som en gammel mann :P

Kose seg med storebror, litt melk og Scooby Doo etter barnehagen :)

Omtrent sånn jeg føler meg uten sminke for tiden:P Det syns på ansiktet mitt at jeg har gått opp 18 kilo :/

Ha en super kveld videre :)

Alterna blonde balsam - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har jobbet helt frem til nå så jeg begynner å bli sånn passe sliten. Sa til Kim i går kveld at jeg var så glad for nå kjentes ryggen og bekkenet faktisk ganske bra ut. Det skulle jeg aldri ha sagt for i dag så har jeg nærmest haltet så vondt har det vært :P

Jeg har hatt veldig mye å gjøre i dag så fikk bare klemt inn to timer til familietid nå i ettermiddag, men jeg var jo så heldig at Victoria kom løpende i 06 tiden i dag så da fikk vi jo noen timer sammen før hun dro i barnehagen :P

Kjører en omtale jeg har hatt liggende en stund i dag. Alterna er et av mine favorittmerker når det gjelder hårpleie, og jeg bruker vanligvis anti aging serien, men siden den var utsolgt da jeg bestilte sist så ble det en variant som skal ivareta blondt hår i stedet.

Hva sier produsenten?

"Caviar Anti-Aging Brightening Blonde Balsam er en balsam som ivaretar din blonde farge, reduserer gule nøyanser og tilfører næring til håret.Den innholder Color Hold, Age-Control Complex og UV A/B beskyttelse, for å tilføre fuktighet og fargebeskyttelse.

Fri for sulfater og parabener."Pris: 329 kroner på blivakker.no. Så vidt jeg vet er det ingen av de andre norske nettbutikkene som fører Alterna. Mente at coverbrands gjorde det tidligere, men ser ut som om de har kuttet det ut.

Min mening

Lukter godt uten at det er for sterkt og veldig drøy i bruk (den er ganske tynn i konsistensen). Enkel å fordele i håret og grei å skylle ut. Du trenger veldig lite produkt av gangen og det kan forsvare den høye prisen Alterna har på mange av produktene sine.

Denne skal redusere gule nyanser, men der har ikke jeg så mye å komme med siden håret mitt ikke er veldig gulaktig. Faktisk så er håret mitt ikke stripet/behandlet på over 6 måneder, og etterveksten min er jo kommunefarget:P

Siden jeg går med planer om å farge håret litt mørkere snart vil ikke denne bli kjøpt inn igjen, men om jeg hadde skulle forbli lys så er absolutt dette et produkt jeg kunne ha fortsatt med:)

Anbefales til blondiner:)

Ha en fin kveld:)

Les mer i arkivet » August 2017 » Juni 2017 » April 2017
FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker