DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Besteforeldre som stiller opp!

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har nettopp kommet hjem fra svigerfars sitt 70 års lag. Vi spiste middag på Mirabell i Lillestrøm og etterpå dro vi hjem til han for kaffe, vin og kaker. Har hatt det kjempehyggelig, men nå var det godt å komme hjem og ta på seg morgenkåpa og smette føttene ut av stilettene og inn i tøflene :P Deilig å slippe ut magen litt også etter hvitløksbrød, pizza, kaker og ikke minst masse hvitvin :) Ser ut som om jeg er 5 mnd på vei!

Victoria er hos mamma og pappa, og jeg innrømmer glatt at det er superdeilig med en kveld og en natt med barnefri, og det får meg til å tenke på en av dagens snakkiser, nemlig innlegget skrevet av Thorbjørn B Steen, fødselslege og 4 barnsfar, som har skrevet et innlegg på klikk.no om dagens besteforeldregenerasjon. Innlegget kan du lese HER. Han skriver om at dagens besteforeldre er på nachspeil og har selvrealiseringsorgie og aldri har tid til barnebarna. Han kjenner noen som helt har sluttet å spørre besteforeldrene om de kan passe barnebarna for å slippe krangel.

Innlegget får meg virkelig til å tenke på hvor utrolig heldige vi er som har mine foreldre i nærheten som stiller opp for oss. Mine foreldre er fortsatt i jobb, men tar seg allikevel tid til Victoria flere ganger i uka, og har henne gjerne på overnatting et par ganger i måneden, ikke fordi de må, men fordi de vil. Da jeg var liten var jeg hos mine besteforeldre hele tiden, og jeg har utrolig mange fine minner med dem. Farmor lever enda, men bor i Nord Norge så jeg har ikke vokst opp i hennes hjem på samme måte som min mormor og morfar. Jeg gikk ikke i barnehage og mine foreldre jobbet, så mine besteforeldre var min "barnehage" :)Da vi  planla bryllup og huskjøp var jeg veldig klar på at jeg ville hjem til Jessheim for å ha foreldrene mine i nærheten i og med vi ønsket oss barn. Det har vi ikke angret et sekund på. Uten de så hadde vi vært mye mer låst enn det vi er, og alle som har hatt små barn vet hvor slitsomt og tøft det kan være. Det er ikke det at jeg forlanger at de skal stille opp for oss hele tiden, men jeg hadde syns det hadde vært utrolig trist om de ikke var interessert i å bli kjent med barnebarnet sitt! Jeg håper Victoria og fremtidige barn får et like godt forhold til sine besteforeldre som jeg hadde til mine. Jeg er lei meg for at jeg ikke fikk beholde de lengre, men jeg husker de utelukkende med glede og gode minner:)


Jeg syns besteforeldre skal få leve som de vil og få reise så mye de ønsker, men det nytter ikke å klage på at barnebarna aldri besøker deg når du blir gammel og ensom om du aldri tok deg tid til dem da de var små heller :)

Ha en fin kveld :)

Youngblood solpudder - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en god uke og at dere har en fin helg i vente. Vi hadde en marerittnatt med en frøken som var våken i typ 3 timer! Jeg blir gal! Hun hadde feber i går kveld så vi holdt henne hjemme fra barnehagen. De hadde karneval i dag, og vi hadde kjøpt verdens søteste prinsessekostume :/ Men det kommer flere anledninger:) Jeg har jobbet litt på formiddagen i dag og nå i ettermiddag har jeg vært på Strømmen og lunsjet med en venninne. Trengte virkelig å komme meg ut og bare henge litt med henne for å få en avveksling. Man blir sprø av å gå hjemme med en syk unge :( Kjøpte meg noen skjorter og topper på H&M og gleder meg til sommeren :)

Formen min er litt skrall så glad for at mamma og pappa skal ha Victoria i morgen natt og at vi da kan få sove skikkelig ut på søndag. I morgen skal vi feire 70 års dagen til Svigerfar i Lillestrøm, og det gleder jeg meg til:) Skal bli godt å komme seg ut, spise god mat og nyte et glass vin eller to :)

Kjører en omtale av dette solpudderet fra Youngblood i dag. Dette kjøpte jeg fordi mitt fra glominerals gikk i badegulvet og delte seg i tusen biter :/

Jeg hadde store forventninger til dette, men det ble ikke helt hva jeg forventet. Pudderet er matt og en smule for mørkt for meg på denne tiden av året, men jeg tenkte at en liten dose ville bli fint :) Solpudderet fra Toofaced for eksempel ser mørkt ut i etuiet, men er veldig enkelt å påføre og ser absolutt ikke mørkt ut på. Det gjør dessverre dette.Jeg syns ikke pudderet er spesielt lett å påføre da det kommer alt for mye produkt på med en gang. Det krever litt jobb å få det fint, og det gidder jeg rett og slett ikke. Jeg har brukt det flere ganger, men det blir bare ikke fint på meg. Gir det videre og ser om noen andre liker det bedre:) Jeg har allerede kjøpt glominerals sitt igjen, og huden min er veldig glad for det:)

Nå skal jeg slappe av og kose meg noen timer før jeg finner senga :)

Ha en fin kveld :)

 

The lace dress <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Jeg sitter på sykehuset og har matpause :) Fullt kjør tidligere i dag siden Victoria har blitt syk stakkar :/ Høy feber og i natt så kastet hun opp en gang utover hele senga :( Sliten mamma, pappa og liten prinsesse :/

Har fått melding hjemmefra at formen er stigende og at feberen er på vei ned :)

Før jeg dro på jobb tok jeg med frøkna på butikken og kjøpte bær og litt frukt til henne :) Hentet også ut 2 pakker på posten. En pakke inneholdt kjoledrømmen min fra Ganni <3 Elsker den! Skal vise dere hvordan den er på etter hvert :)

En pakke fra blivakker hentet jeg også ut :) Kjøpte ny foundation og lidprimer fra glominerals, og også en ny blush i fargen sweet. Har tidligere hatt fargen papaya, men ville nå prøve en nyanse lysere.

Ny hår og kroppsolje fra Davines

Påfyll av balsam fra davines

Kjøpte også nytt kostesett. Disse var rimelige og gleder meg til å teste de. Veganske og økologiske :)

Skjerf fra shelas fulgte med veldig rimelig siden jeg handlet så mye :)

Ha en fin kveld :)

Progresjon trening/diett + ny kjole fra Alice and Olivia

Hei på dere fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har jobbet til nå, og er nå klar for hvile og en god kopp te. Sheena har nettopp laget vårruller så det har jeg proppet i meg. De er så usannsynlig gode så det er nesten umulig å stoppe å spise de :/ Blir ikke bare 1 for å si det sånn :) Diettmessig er jeg fortsatt flink, men har spist litt mer siden fredag siden formen har vært dårlig, men nå kjenner jeg at formen er stigende og da blir det endelig trening igjen og jeg skal bli strengere med maten. Går aldri over 2000 kalorier per dag, og målet er at jeg ligger på rundt 1500 per dag. Jeg har fortsatt en del kilo jeg vil ha bort, men sammenlignet med for 2 mnd siden så er kroppen fastere og mer definert, og klærne sitter definitivt bedre.

Husker dere før jul at jeg vurderte flere kjoler til julebordet? Denne fra Alice and Olivia var en favoritt, men endte som vanlig opp med en "vanlig" svart kjole. Fant denne på salg på Høyer i forrige uke, og da måtte jeg slå til for jeg har angret litt på at jeg ikke valgte den :)


0

Fantos koser seg i teltet til Victoria <3Resultat etter 2 mnd med mer trening og mindre mat. Ikke et revolusjonerende resultat akkurat, men det går i det minste rette veien :)Ha en fin kveld :)

Neostrata Lotion plus

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg sovnet som vanlig sent i går som alltid når jeg skal på tidligvakt dagen etter. Skjønner ikke hva som er galt med meg, men jeg blir alltid litt urolig i kroppen når jeg vet jeg må opp veldig tidlig. Uansett så fløy vakta av sted som den pleier. Litt hektisk da en pasient ble veldig dårlig, men med gode kollegaer så fikk vi det til :) I en sånn jobb så er det veldig veldig viktig at man har folk rundt seg som er positive og dyktige, gjør en slitsom jobb veldig ålreit. Jeg kjenner jeg er sliten nå for jeg har jobbet litt i klinikken i kveld også selv om det egentlig ikke var planen, men alt for kundene :) Nå skal jeg faktisk nyte litt egenpleie i form av et deilig bad og en ansiktsmaske :) Deilig!

Jeg kjøpte med meg denne bodylotionen fra klinikken i kveld, og gleder meg til å prøve den.

Hva lover produsenten?

Aktive ingredienser: 15 % glykolsyre

En intensiv, eksfolierende lotion for kroppen. Fremmer celleaktiviteten dypt nede i huden og bidrar til å forbedre hudens utseende, struktur og spenst.Anbefales også til føtter og albuer. Kan med fordel brukes ved keratosis pilaris. Påføres om kvelden.

Mistenker at denne kan bli litt sterk til hverdags, men nå er huden min så tørr på leggene at jeg gir den en sjanse. Omtale kommer etter hvert :)

Jeg jobber på gastrokirurgen (mage/tarm), så denne er svært treffende :)

Ha en fin kveld :)

Mineral fusion foundation og fuktspray - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Formen min er bedre etter en god natts søvn + at jeg la meg etter at Victoria dro i barnehagen og sov litt til. Kjente det begynte å flimre litt for øynene i 14 tiden og var redd jeg skulle få et nytt migreneanfall, men slapp heldigvis unna det, noe som passet bra siden jeg har jobbet litt i ettermiddag. Nå har jeg fått i Victoria grøt og hun er lagt for kvelden. Jeg skal slappe av med en kopp te før jeg skal finne sengen. Jeg har dagvakt i morgen på sykehuset og jeg kjenner formen ikke er helt på topp så en god natts søvn gjør seg forhåpentligvis. I dag er det bare 2 uker til laseroperasjon også, og gjett om jeg gleder meg! Føler øynene mine bare blir tørrere og tørrere for hver dag som går, så det skal bli fantastisk med en linsefri hverdag :)

Kjører en omtale i kveld, og nå er det mineralpudderet og fuktsprayen fra mineral fusion som står for tur. Jeg er i utgangspunktet skeptisk til alt som ikke er glominerals når det kommer til mineralpudder, men dette så lovende ut, og det var ikke dyrt heller så det fikk en sjanse :)

Hva sier produsenten?

"Fuktighetsgivende mist fra Mineral Fusion som inneholder sheasmør og hyaluronsyre, som igjen tilfører huden ekstra fukt for at mineralene skal blande seg perfekt inn. Påføres etter loose eller pressed powder foundation og i løpet av dagen for en ekstra boost. En kraftfull blanding av kamille, hvit te, storborrerot (burdock root) og sjøgress pleier og beskytter huden mot frie radikaler.

Inneholder ikke parfyme, gluten, parabener, kunstige fargestoffer eller talkum. Verken ingredienser eller ferdig produkt er testet på dyr. Allergivennlig.

Mineral Fusion er en amerikansk serie med mineralmakeup og neglelakker med pleiende og beskyttende ingredienser.  Mineralmakeupen er tilpasset et marked med fokus på renhet, plantestoffer, dyrevern, miljøvern samt feilfri og enkel påføring."

Fuktsprayen er kjempedeilig, og jeg bruker den ofte. Sprayer alltid en dusj over ansiktet rett etter at jeg har sminket meg for å "feste" sminken, og tar ofte en spray på i løpet av dagen for å friske opp litt. Eneste minuset med denne sprayen er selve flasken den kommer inn. Den er fullstendig ræva og du blir klissvåt i ansiktet uansett hvor forsiktig du er. Jeg måtte bruke opp den jeg hadde fra The Body Shop og helle denne over i den tomme beholderen. Av den grunn kommer jeg heller til å bruke de fra Body Shop eller den fra Glominerals fordi det ikke er fint å se ut som man nettopp har gått en tur i høljende regnvær:P Fuktsprayen koster 169kr på blivakker.no

Her med foundationen og fuktsprayen på.

Jeg valgte fargen neutral 2 da huden min ikke er alt for kald eller varm. Jeg liker at foundationen ikke syns så godt da den ikke skal fungere som en maske, mer som et produkt som jevner ut huden uten å gi for mye farge.

Hva sier produsenten?

"Pressed foundation som gir medium til full dekkevne med matt finish. Jevner ut hudtonen, beskytter mot UV-stråler og bekjemper frie radikaler. Brukes sammen med hydration mist for perfekt smelting.  

En kraftfull blanding av sjøgress, vitamin c, vitamin e, granateple, hvit te og rød te beskytter huden mot frie radikaler og naturlig UV-beskyttelse forhindrer skader fra solen. Lakrisrot, aloe vera og agurkekstrakt beroliger og beskytter også den mest sensitive huden."

Jeg påfører alltid mineralpudder med en kabikikost (min favoritt er fra nilens jord som du får på makestyle.no). Påføringen går greit og det kommer ikke for mye produkt på kosten. For mye produkt på så ser det fort ut som om man har ramla i en støvhaug, og det er ikke fint. Finishen er matt og fin uten å være for matt, men jeg holder allikevel en kapp på glominerals. Dette er absolutt ikke et dårlig valg, jeg elsker den bare ikke like mye :) Den skal ikke kastes ut av sminkepungen, men brukes til den er tom. På dager jeg jobber lange vakter så kommer jeg til å bruke glominerals sin da den holder lengre. Denne fra mineralfusion kaker seg ikke og blir absolutt ikke stygg, men etter en lang hektisk dag blir den litt borte bare som så mange andre Foundations.

Huden viser ingen tegn til irritasjon eller urenheter så dette er et trygt valg for selv en senstiv hud, og for de som lett får urenheter av feil produkter.

Pris 319kr til vanlig, men nå er det salg så den koster 255kr på blivakker.no


Ha en fin kveld :)

Nå skal det trenes :P

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har hatt nok en dag med bedriten form! Sov til 10 og kjente meg ganske ok, gikk så i dusjen, og bare det var nok til at jeg måtte legge meg nedpå igjen! HJELP! Hvilte litt til før vi dro og hentet take away pizza, innen jeg hadde fått i meg 2 biter begynte den velkjente flimringen for øynene, og jeg har ligget i sengen frem til nå :/ Migrene fra helvete! Kim mener jeg kanskje får så vondt i hodet fordi jeg er på diett så nå skal jeg drite i dietten et par dager for å se om formen blir bedre. Jeg har nettopp spist kinamatrestene fra i går og planlegger en time i sofaen med en god kopp ginseng te og litt dessert.

 

Her er det muligheter for å bli sterkere selv om jeg neppe kommer til å løfte 30 kilos vektene med det første:) Victoria har sittet på mattene og lekt med Kim sine gamle lekebiler.

 

Her skal flesket løpes bort så fort formen tillater det:)

Eventuelt sykles bort.. Jeg gleder meg :)

Litt sykepleierhumor. Dette er så altfor velkjent :P

Ha en fin kveld dere som kan:) Jeg skal snart legge meg igjen og håper på bedre tider i morgen!

Også kjører vi på med et migreneanfall :/

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg la meg *hold dere fast* klokken 20 i går og lå i sengen til 07.30 i dag. Tok meg også en lur fra 11-13 og følte meg faktisk litt bedre. Den kvalmen som hang over meg i går kveld har ikke vært der i dag. I går kjente jeg spyet i drøvelen bare jeg snudde meg fort, og det er for å si det mildt udigg!

Siden jeg følte meg bedre dro vi alle en tur for å kjøpe karnevalklær til frøken fryd, og jeg er sikker på at hun blir en superfin liten prinsesse <3 Alt gikk vel og bra i ca 30 min også kjente jeg at jeg ble uggen:/ Vi dro hjem og jeg kjente det begynte å flimre foran øynene mine. Hev i meg 2 paracet og løp i sengen igjen, og der har jeg ligget i nesten 4 timer nå :/Det verste anfallet er over så nå er mannen ute for å kjøpe kinamat til meg. Kan ikke si matlysten er på topp for hodepinen murrer godt enda, men mat må jeg nesten få i meg, og kinamat virket som det beste alternativet.

Jeg har lakket tåneglene i en nydelig korallfarge så nå er jeg klar for sommer og sol :P Kanskje litt optimistisk tidlig ute, men jeg lever i håpet på at sommeren i år starter allerede tidlig i mars :) Det er i det minste godt og varmt foran peisen i kosebuksa med bikkja på fanget. Fantos er for øvrig verdens skjønneste når jeg er i dårlig form, han passer virkelig på mamman sin <3

Ha en fin kveld :)

Haha

Så var det min tur...

Hei fine

Håper dere har hatt en bedre dag enn meg :/ Victoria var våken i 3 timer i natt, og det er i seg selv jævlig slitsomt, men når det hele toppes med at jeg bare blir i dårligere og dårligere form så blir det enda verre:/ I går kjentes det ut som om jeg skulle bli forkjøla, og det har jeg blitt til gangs!!! Tett i nesa, feber, vondt i halsen, kroppen verker og på toppen av det er jeg kvalm og svimmel. Kjennes ut som influensa, og det har jeg virkelig ikke tid til nå :( Jeg trodde jeg skulle slippe unna denne gangen siden de andre her i huset har vært syke de siste ukene, mens jeg har følt meg i kjempeform. ÆSJ! Jeg har selvfølgelig arbeidshelg på sykehuset foran meg også, men i morgen må jeg bare kaste inn håndkle selv om det gir meg dårlig samvittighet da vi allerede er underbemannet nok som det er i helgene. Men er man dårlig så er man dårlig og selv om jeg har ligget i sengen og på sofaen i nesten hele dag så er jeg ikke noe bedre, faktisk heller verre :(


Kim viste meg denne i stad og minnet meg på hvorfor man ikke skal tvinge seg på jobb når man er syk.Han har selvfølgelig helt rett, men jeg liker ikke å være borte fra jobben uansett.

Send meg noen god bedring tanker er dere snille <3 Jeg håper litt søvn kan utrette mirakler + litt hostesaft, paracet og nesespray selvfølgelig :P

Ha en fin kveld

Algarheim gym :P

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her var det en forferdelig natt da frøken fryd var våken i over 2 timer og våknet igjen forholdsvis tidlig. Sånt bli man ødelagt av, og det klikket nesten for meg en gang der. Da ble hun mildt sagt overrasket og la seg ned og latet som hun sov. Raringen min :)

Jeg skal snart til Irina for å fjerne de grusomme hairextensionene mine. Gleder meg til å bli kvitt dem!!  Fikk mail fra luxushair, og de ba meg sende de tilbake så håper jeg får tilbake pengene for dette var ikke holdbart.

Vi har fått treningsutstyr fra sportsmaster i dag, og jeg gleder meg veldig til å kunne trene hjemme. Vi har kjøpt tredemølle, ergometersykkel, manualer fra 2-30 kg, matte og vekstrenger med forskjellige vekter til. Kim skal montere i løpet av noen dager. Nå er det ingen unnskyldninger lengre for det tar ikke veldig lang tid å gå ut i garasjen :) Vi skal ha tv på veggen der inne så vi kan se på det vi vil samtidig som vi brenner flesk :)

Nå går vi fra detteTil dette :PHaha, kanskje mer dette :) Det er i hvert fall en sånn type kropp jeg drømmer om :)Ha en fin kveld :)

Hårhelvete :/

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har jobbet i klinikken fra i dag tidlig og er ikke ferdig før klokken 21, derfor blir det litt blogging nå før neste kunde kommer:) Jeg hentet frøkna i barnehagen kl 15 så vi har vært sammen og kost oss litt i hvert fall :) Jeg vet at hun koser seg masse sammen med Sheena, men litt dårlig samvittighet får jeg allikevel når jeg har sånne lange dager. Sheena hadde for øvrig bursdag og i går, og for å vise hvor mye vi setter pris på henne så kjøpte vi en tur til Paris til henne. Hun har en venninne som er aupair der, og nå får hun muligheten til å reise dit en uke på besøk. Det ble hun veldig glad for siden hun alltid har drømt å få reise dit:)

Dårlig samvittighet er generelt noe jeg har fått mer av etter at jeg ble mor for det er så mye jeg vil gjøre, men døgnet har så få timer :/ Jeg vil være en god mor, en god kone, en god venninne, en god sykepleier og på toppen av det ønsker jeg meg litt egentid. Døgnet skulle ha hatt 35 timer så hadde den saken vært løst! Jeg gjør uansett så godt jeg kan og prøver å ha pause fra klinikken mellom 15-19 hver dag og heller jobbe før og etter det, men det lar seg jo ikke alltid gjøre når det er så mye pågang med kunder, så noen dager blir det bare jobbing og lite tid til annet.

Som dere kanskje har fått med dere så satte jeg på Extensions for snart 2 uker siden. Jeg kjøpte 50 cm teiphår fra luxushair, og gledet meg veldig til å få langt hår igjen.

Sånn ser det ut nå (sånn helt seriøst så både ser og føles det sånn ut)Håret kruser seg som et sant helvete og har jeg håret løst må jeg gre det 5 ganger i timen for at det ikke skal floke seg til en dreadball som nesten ikke lar seg gre ut igjen! Håret føles som krusete plastikkhår, og det er faktisk det verste jeg har vært borti! Rett etter at jeg har vasket og tørket det og tatt litt olje i tuppene så ser det akseptabelt ut.. I sånn cirka 5 minutter vel og merke....

Jeg vil si jeg har erfaring på området i og med at jeg brukte hairextensions kontinuerlig fra jeg var 17 til jeg var 25 år. Brukte da keratinextensions fra great lengths og fra SoCap. Disse hadde jeg på i 6 mnd uten problemer før jeg byttet de ut igjen så her er det ikke jeg som har gjort noe rart, men håret som er helt tragisk dårlig.

Satt hos frisøren i går kveld lenge for å se om vi kunne redde det med en blowout, men det nytter ikke, og hun sa også at det var noe av det verste håret hun har sett :/ Skal få fjernet det i løpet av uka for jeg fikk ikke satt på hår for å ha det i en stram flette hele tiden :/

Nå må jeg jobbe igjen, så dere få kose dere videre i dag, og styr unna dårlige extensions :)

 

Kjoledrøm

Hei fininger:)

Håper dere hatt en fin dag. Her startet dagen grytidlig da en viss frøken var klar for dagen. Gjorde mitt beste for å overtale henne til å sove litt til, men skjønte at det løpet var kjørt rimelig fort :/ I dag har jeg hatt helt fri, og det er deilig! Jeg har spist lunsj med min venninne Andrea og vært masse sammen med frøkna mi. Nå har hun lagt seg og jeg skal straks avgårde for å farge litt på extensionene og gjøre en brazilian blowout på de. Jeg bestilte som jeg har nevnt tidligere teiphår fra luxushair, og jeg syns dessverre at det floker seg veldig og virker veldig tørt selv om jeg ikke vasker det hver dag og grer det mye. Slitsomt, så jeg håper en blowout vil roe det:)

Jeg prøvde forresten en helt nydelig kjole fra Ganni i går, og jeg er i tenkeboksen på om jeg vil ha den. Den får meg til å glede meg enda mer til sommer og sol :)

 Hva syns du?
Den gjorde seg godt på min kropp faktisk, her ser den litt rett ut:)

 

Ha en super kveld:)

 

 

Fifty shades of HOT

Hei fine J

 Håper dere har hatt en fin start på uken så langt. Victoria sov godt i natt med unntak av at hun våknet klokken 05 og var helt utrøstelig i 5 minutter. Aner ikke hva som gikk av henne for hun var ikke til å få kontakt med enda jeg løftet henne opp og koste henne. Virket som om hun rett og slett hadde mareritt for hun virket ikke helt våken. Måtte faktisk vekke henne klokken 09 og leverte henne i barnehagen kl 10. Hun er fortsatt snørrete og hoster litt, men vurderte det dit at hun kunne få noen timer i barnehagen i dag. Jeg skal bare lunsje med en venninne så om hun blir sliten i barnehagen så henter jeg henne bare. Har ikke kunder før i kveld så jeg har heldigvis en deilig avslappende dag i vente.

 Jeg tilbragte kvelden i går på kino med min venninne, og vi så selvfølgelig på Fifty shades of Grey J Filmen har fått blandet mottagelse og terningkastene har variert fra 1 - 4. Jeg hadde ikke veldig store forventninger, men jeg gledet megJ


Jeg leste alle bøkene for noen år siden, og jeg elsket de. Det er jo ikke litterær kunst akkurat, men jeg må innrømme at jeg drømte meg bort i historien.  Jeg kan glatt innrømme at scener i boken var mildt sagt tennende, selv om jeg ikke kunne tenke meg noe rødt rom selv :P Noen mener det er porno, men jeg ser en kjærlighetshistorie, en noe komplisert en JFilmen i går tok for seg bok en så jeg tipper det kommer to filmer til, og det er bra for det er ikke mulig å klemme hele historien inn på 2 timer.

 

Det var mye fnisende fjortiser på kinoen, og det ødela stemningen litt, men jeg prøvde å konsentrere meg om filmen fremfor å irritere meg over overdosen hormoner som boblet over rundt oss.

 

Selve filmen var kjempebra, og skuespillerne gjorde en fantastisk jobb! Jeg var lei meg for at Charlie Hunnam trakk seg, men Jamie Dornan gjorde en veldig god tolkning av Mr.Grey, og han er ikke direkte fæl han heller :P Dakota Johnson var fantastisk som Anastasia Steele, og jeg digger at de faktisk valgte en jente som ser ekte ut i rollen. Hun passet perfekt! De spilte utrolig bra, og jeg ble helt overbevist. Tidligere har ikke karakterene hatt en spesielt utseende i mitt hode, men nå har de definitivt det.


Kvinnegruppa Ottar aksjonerer mot filmen og en psykolog gikk ut i media for et par dager siden og advarte mot å se filmen. De mener den bidrar til å øke vold og overgrep mot kvinner, og at den forherliger vold.

 Det er jeg helt uenig i, og jeg føler meg rimelig sikker på at de hverken har lest bøkene eller sett filmen før de kommer meg sånne uttalelser. Nå er ikke jeg noen ekspert på bdsm, men det dreier seg tross alt om frivillig sex, og er ikke overgrep så lenge de involverte liker det og tenner på det.

 Det er grunn at til bøkene og filmen er en megasuksess, og det er neppe fordi kvinner vil bli utsatt for overgrep og vold fra en partner! Kvinnegruppa Ottar burde slappe av litt og pule litt mer, og de mannlige anmelderne som har gitt filmen terningkast 1 har garantert litt manndomskomplekser! Og når det gjelder de som mener filmen forherliger vold så burde de kanskje heller fokusere mer på de filmene og spillene som faktisk er voldelige, for de er det mange av.

 Mulig det er noe ikke jeg har fått med meg, men filmen er ikke preget av vold, men komplisert kjærlighet krydret med litt annerledes sex. Jeg digget den J

 Ha en fin dag J

 

Ro i sjela :)

Hei fininger og god søndag :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har nettopp fått frøkna i seng, og jeg skal snart på kino med min venninne Lene :) Vi skal selvfølgelig se på Mr.Grey :) Jeg gleder meg, og har lest alle bøkene på forhånd. Jeg er skuffet over at Charlie Hunnam trakk seg fra hovedrollen, men satser på at det blir bra allikevel :)

Victoria var en engel og sov hele natten frem til 08.30 i dag så her i huset har det vært god stemning i dag. Jeg fikk til en økt på Elixia og etter Victoria sin dagdupp så leverte vi henne hos mine foreldre og tok en harrytur til Sverige:)

Jeg fikk endelig luftet burberrytrenchen min også. Deilig med et par varmegrader :)

Vi skulle egentlig se etter oppvaskmaskin siden vår synger på siste verset, men det hadde de så klart ikke. I stedet ble det helsekost, quest bars, kaseinpulver, veggismat og litt forskjellig på kicks :)

Ny gloss skal testes fra bareminerals :)

Nå må jeg gjøre meg klar for Mr.Grey :)

Ha en fin kveld :)

Not so funny valentine :/

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag og at dere har fått fine blomster eller en søt gave av deres utkårede om dere feirer valentines day:)

Jeg har hatt tidenes kjipeste dag med en unge som var mye våken i natt:/ Hun sov bare 30 min på dagtid så det har vært liten tid til hvile for noen av oss. Kim og jeg bytter på, men vi er fryktelig slitne begge to, og da blir det ikke noe hyggelig stemning.

Kjøpte blomster til meg selv da :)

Vi har også vært på legevakten i dag fordi Victoria nå har hatt feber siden mandag, og jeg syns hun har fått så stygg hoste de siste dagene. Crp var negativ og det var streptokokkerprøven også. Det eneste legen fant var litt rødhet i ørene så det kan tyde på en liten ørebetennelse:/

Jeg syns selvfølgelig synd på jenta mi, men jeg syns litt synd på meg selv også for jeg er så sliten selv og :/

I stedet for en romantisk middag ble det er take away, og nå har mannen sovnet på sofaen mens Victoria hopper rundt i senga si. Hun har fått for seg at hun vil bæres i søvn eller ligge på fanget for å sovne denne uka, og det kjenner jeg er uaktuelt at skal fortsette, så nå får hun bare tøyse litt.

Ha en fin kveld :)

Exuviance toner - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har nå hatt kunder på formiddagen og er nettopp ferdig med å bysse Victoria i søvn til dagduppen sin. Hun er fortsatt syk dessverre, men sov i det minste godt i natt og har vært blid og fornøyd.

Jeg er snart på farten igjen for jeg skal ha kveldsvakt på sykehuset :/ Blir ikke mye tid til å slappe av med en syk unge og jobbing, men det går:) Litt blogging får jeg i det minste tid til før jeg reiser igjen, og i dag er det omtale av Exuviance sin toner som står på agendaen :)

Toner eller tonic som man kan kalle det er noe man bruker etter rens og før serum og dagkrem. Det frisker opp huden og fjerner eventuelle sminkerester/forurensning man ikke fikk av ved rensing. Noen mener også at det er mye i vanlig springvann som gjør at huden ikke blir helt ren uten en toner, og i utlandet kan jeg si meg enig i det, men her i Norge er drikkevannet veldig bra, så det argumentet holder ikke helt mål her.

Pris: 299 kr for 212 ml

Grunnen til at jeg har testet denne er fordi Ine som driver TM klinikken Fredrikstad anbefalte den, og jeg må si jeg liker den veldig godt jeg også. Jeg bruker den stort sett ikke på morgenen, men etter rens på kvelden for å rense ekstra godt. Det er sjelden bomullspadsen blir farget av sminke, men det hender det sitter litt mineralpudder igjen rundt nesa selv om jeg pleier å rense veldig nøye:)

Lukten er god, og den er utrolig drøy i bruk. Irriterer ikke huden på noen måte, og den føles ren og fresh, men dette er ikke noe must å ha i den daglige renserutinen, så er budsjettet litt stramt eller du vil ha færrest mulig produkter så kan du droppe toner. Er du derimot mye i utlandet så er det lurt å bruke toner når du er der for å få renset huden skikkelig :)

Ha en fin dag videre:)

Ha en fin dag

En hilsen fra puta..

Hei og god natt er det vel nå :)

Hodet har nettopp truffet puta etter en laaang dag :/ Victoria har dessverre ikke blitt noe bedre, og var mye våken natt til i dag stakkars. Både jeg og Kim fikk minimalt med søvn, men det er noe med at man henter inn et ekstra gir når man har et sykt barn.

Jeg hadde kunder på formiddagen når Victoria sov og rett før hun la seg dro jeg til Fredrikstad for å stå på stand på Elixia. Kom hjem for en time siden og da våknet selvfølgelig Victoria. Hadde feber igjen så da ble det paracet, kald drikke og litt mammakos <3

Utrolig nok er hun veldig blid selv om hun har høy feber :) Fine nye klær tok jeg på henne i dag tidlig og (de varte vel i 1,5 time før de var sølt ned:P) :)

Vi har fått banner til klinikken :)

Da skal jeg prøve å få meg litt søvn :)

Sov godt :)

FnisHjemme med syk baby <3

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Klokken 03 i natt våknet Victoria og jeg gikk inn for å gi henne litt drikke som vanlig, men hun var kokvarm! Hun hadde over 39 i temp og da var det bare å ta opp ungen og gi henne en paracet. Da våknet hun selvfølgelig helt, og var våken til over 05 :/ Hjelpe meg! Jeg skulle egentlig på dagvakt på sykehuset, men måtte være hjemme med henne i stedet.

Noen lurer sikkert på om ikke aupairen vår kan være hjemme med henne når hun er syk, men det føles feil for meg. Hun har ikke lappen og kjenner ikke systemet godt nok så det er litt tidlig enda. Om Victoria skulle ha blitt skikkelig dårlig så vil jeg være her, men dersom barnehagen f.eks hadde ringt kl 14 og sagt at hun var pjusk og jeg var ferdig på jobb 15.30 hadde jeg ringt Sheena og bedt henne hente henne og passe på henne til jeg kom hjem, men ikke alene med en syk unge i 9 timer :)

Hun sov heldigvis til 08.30, og Sheena har hjulpet meg i dag så jeg fikk tatt meg en tur i butikken. Victoria har ikke vært kjempedårlig i dag, men har vært subfebril hele dagen så hun blir nok hjemme fra barnehagen i morgen også. Hun har nettopp lagt seg nå, men hører henne ligger i senga og skravler enda den lille rampejenta :)

Victoria er jo ikke typen som setter seg ned og slapper av selv om hun er syk så det har vært full fart i stua i hele dag:)

Jeg skal sette meg med januarregnskapet så fort hun har sovnet, også blir det nok tidlig kvelden på meg i og med at jeg regner med det blir et par turer opp i natt og :/

Ha en fin kveld :)

Jeg skal opereres!:)

Hei fininger :)

 

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg sov utrolig dårlig i natt grunnet en viss snorkende mann og litt urolig hjerte med tanke på synsundersøkelsen jeg var på i dag :)

Jeg var på memira i Lillestrøm på dagen i dag og der var det virkelig full undersøkelse av øynene :) Heldigvis er jeg en perfekt kandidat til berøringsfri laseroperasjon!! Jeg er så glad:) Dato for operasjonen er 9 mars så det er ikke lenge til :) Jeg har nettopp kommet inn etter siste kunde for i dag og har store planer om en film med mannen før jeg skal finne sengen. Dagvakt på sykehuset i morgen så viktig å få sove litt :)

Har trimmet tuppene på extensionhåret, og jeg digger det :)

Gjett om jeg gleder meg til å bli kvitt brillene :)

Jeg ble tatt godt i mot på memira og fikk god informasjon og en grundig undersøkelse.

Etter besøket unnet jeg meg en kul t-skjorte fra creative collective (kjøpt på Høyer)

Kjøpte også favorittjeansene i mørkeblå. Har disse i svart fra før, og de bruker jeg ofte. Stort pluss for at jeg fikk på en størrelse mindre enn jeg pleier:) Disse er fraa Tiger og Sweden, og er også kjøpt på Høyer:)

Ha en super kveld :)

Hva skal du gjøre med juicerestene? :)

Hei og gratulerer med morsdagen alle mammaer der ute :)

Håper dere har hatt en fin og avslappende dag :) Vi hadde en rolig start på morgenen og sov helt til kl 11 i og med at frøkna var hos mine foreldre. Der hadde hun holdt party i natt, men det hadde visst gått greit :) De har henne ikke så ofte så de overlever en natt med litt lite søvn :) Jeg har ikke gjort stort i dag annet enn en treningsøkt og middag hos mine foreldre nå i ettermiddag :)

Nå er frøkna i seng, men jeg hører at hun ikke har planer om å sovne med en gang.. Lille rampejenta vår har blitt småvanskelig å legge i det siste. Før så sovnet hun nesten med en gang hun la seg, men nå holder hun det ofte gående en times tid. Hun er ikke sint, men skravler som en foss. Vurderer å redusere litt på dagduppen som vanligvis er på 1,5-2 timer for å se om det hjelper.

I morgen skal jeg på memira på synsundersøkelse for å se om jeg er kandidat til laseroperasjon for å forbedre synet. Jeg krysser alt jeg har for at jeg er så heldig at jeg kan det:) Er så lei av briller/linser at det skal bli en sann fornøyelse om jeg kan slippe det:)

Dagens innlegg handler av alle ting om hva du kan gjøre med restene etter juicing. Her i huset lages det fersk juice av grønnsaker og frukt flere ganger per uke, men restene går dessverre alltid i søpla:/ Ikke veldig miljøvennlig, men nå har jeg funnet ut av hva jeg kan gjøre med det i stedet.1. Putt restene i en blender med bær, en banan, litt soyayoghurt og litt juice og du får en supersunn smoothie med masse antioksidanter og ikke minst fiber :)

2. Stek restene i en kjele med løk, purre, vann og buljongpulver, så har du utgangspunktet i en god suppe til middag.

3. Putt restene i ispinneformer (bland ut med litt vann), så har du sunn is til varmere tider.

4. Lag grønnsakskraft ved å koke opp restene med masse vann, urter og krydder som du siler og fryser ned til du trenger det.

5. Lagt frukt-te ved å koke opp restene med vann, tilsett kanel og ingefær :)

Ha en flott kveld videre:)

 

Senga <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Victoria sov godt i natt så jeg føler meg passe uthvilt selv om jeg er litt uggen av nattevaktene enda :/

I dag har vi i TM klinikken vært på kurs med den dyktige legen Dr. Stephan Truedsson i Oslo. Utrolig lærerrikt og interessant. Viktig at man oppdaterer seg regelmessig så man får mer kunnskap og inspirasjon :)

Husker dere at jeg skrev om sengen jeg ønsket meg til Victoria fra Oliver Furniture? Før jeg dro på nattevakt på onsdag så sa mannen at han skulle en tur på senteret for å kjøpe en ting til den ene nattbordlampa, men for å overraske meg så kjøpte han senga jeg ville ha :)! Jeg er så heldig som har en så snill mann <3

Sengen brukes nå med grind, men kan enkelt trekkes ut til å bli 150 cm så dette er en seng frøkna kan ha i mange år :)

Nytt teppe kjøpte jeg på bohus i går :)

Victoria sover hos mamma og pappa i natt så vi skal kose oss og ha litt kjærestetid <3

Ha en fin kveld :)

Hår !:)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin uke :) Jeg har følt at jeg har vært på jobb i flere døgn nå, men nå har jeg endelig fått tatt meg et bad og landet i sofaen :) Har ingenting annet på programmet nå enn et fotbad og en runde neglelakk på tærne :) Skal også få i meg litt mat også tror jeg det blir senga selv om jeg sov godt etter nattevakten i dag :) Har hatt et par kunder nå på kvelden, og i morgen er det kurs med den dyktige legen Stephan Truedsson :) Det gleder jeg meg veldig til :)

 

Jeg fikk satt på hairextensions hos flinke Irina fra Hair it i går før jeg dro på jobb, og jeg elsker det <3 Må klippes og justeres litt, men det får vi ta om noe dager:) Jeg føler alltid at det tar noen dager før håret "setter seg" :)

Hjk

Hj

Jjl

Hva syns dere?

Ha en fin kveld :)

På teltur :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg kan ikke si jeg har hatt the time of my life med bare 4 timers søvn etter nattevakt :/ Prøver å holde motet oppe og psyke meg opp til en til! Jeg er virkelig ingen nattarbeider lengre, og er evig takknemmelig for at jeg kun må jobbe et par nattevakter per turnusperiode :/

I går kjøpte jeg et superfint telt til frøkna på lekebutikken sprell, og hun digger det :) Vi har ryddet bort lekegrinda og ryddet vekk en del leker hun ikke bryr seg om lengre:)

Ha en fin kveld :) Jeg skal prøve å ta en liten powernap før jeg må dra :)

Sjokoladebrownies med pistasjnøtter <3

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg var oppe med frøken fryd kl 04.30 i dag i dag så jeg er fortsatt litt groggy etter det. Leverte henne i barnehagen kl 08 og da var det rett hjem i seng for min del :/ Jeg skal jobbe natt på sykehuset i natt (22-08) så jeg er veldig glad for at jeg ikke booket kunder i formiddag :) Etter 3 timer i sengen dro jeg og Sheena en tur på senteret, tok en smoothie og handlet nye gardiner og litt annet stæsj til huset:) Ikke orket trening i dag så lifesum appen min sier jeg bare får 1200 kalorier, og jeg har så cravings :/

Gleder meg til lørdag for da skal jeg lage denne, og i mellomtiden kan jeg drømme om den:)

Du trenger (12 Brownies)

100 gr pistasjnøtter uten skall

200 gr grovhakket mørk sjokolade

200 gr sukker (eller sukrin)

125 gr smør (smeltet)

5 ss olivenolje

3 egg

2 ts vaniljesukker

75 gr mel (ca 8 ss)

25 gr kakao (ca 4 ss)

1/2 ts bakepulver

100 gr hvit sjokoladeSlik gjør du:

Forvarm ovnen til 175 grade. Smør eller dekk en form på ca 25x16 cm med smurt bakepapir og rist dem i ovnen til de blir gylne. Ta ut og sett til siden. Smelt den mørke sjokoladen i vannbad. Visp mørk sjokolade, sukker, smør, olivenolje og egg. Sikt inn vaniljesukker, mel, kakao og bakepulver og rød forsiktig. Vend ned pistasjnøttene og den hvite sjokoladen. Hell røren i formen og fordel den i et jevnt lag. Stek i ovnen i ca 30 minutter, eller til kaken er fast i kantene, men fortsatt myk i kjernen. La den kjøle seg ned litt før du skjærer den i biter.

Jeg gleder meg allerede :)

Er det noen av dere som vet om en god badevekt forresten? Min er litt psykotisk for tiden og svinger opp og ned flere kilo med minutters mellomrom så den er ikke til å stole på :(

Ha en fin dag videre:)

Oliver furniture <3

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dagJ Victoria sov hele natten igjen så jeg er en lykkelig og glad mamma. Jeg dro på trening etter at jeg hadde levert henne i barnehagen og etter det har jeg holdt på i klinikken. Jeg har kun satt av en time til å spise middag etterpå, men ellers så har jeg kunder helt frem til klokken 19. Kunne ikke ha vært mer fornøyd med hvor bra det går med klinikken! Nå høres jeg overdrevent positiv ut, men jeg er virkelig skikkelig stolt og fornøyd over hvor bra det går og hvor mange fornøyde kunder vi harJ

I går dro jeg, Kim, Sheena og Victoria en tur på senteret for en storhandel, men vi endte selvfølgelig opp med litt annet også. Sengekanten jeg kjøpte på babyshop i sommer har blitt helt ødelagt og stygg etter et par vask, så det var på tide med en ny, og da fant jeg denne fine på lekebutikken sprell J De har også veldig mye annet flott, og jeg kjenner jeg fikk ekstremt lyst til å kjøpe seng og litt andre barnemøbler i går fra Oliver furniture. Sjelden jeg faller så pladask for noe, men i går var det like før jeg dro mastercardet. :/ Gjorde ikke det for det er nok litt tidlig med juniorseng enda, men jeg var virkelig fristet.. Svindyrt, men veldig lekre ting J

 

J

Denne ligner den sengen jeg vil kjøpe til Victoria :) Den kan trekkes ut så den blir 150 cm lang når hun trenger det. Koster hele 7000kr, og det er litt drøyt, men ender vel opp med den etter hvert.
Dette er den som er helt lik, men bildet av den er ikke så fint
Her er noen andre lekre ting fra merket:)

Jeg får ofte spørsmål om hvilke produkter jeg bruker på Victoria, og her er alle sammen.

Fra venstre: Ansiktskrem. Denne bruker jeg ikke hver dag, men smører henne som regel før hun drar i barnehagen.

Nr 2 fra venstre er Shampo og kroppsvask

Nr 3 fra venstre er bleiekrem. Smører henne med denne nedentil morgen og kveld.

Til høyre ser dere babyoljen jeg bruker. Har alltid en liten sprut i badekartet + at jeg bruker den til å fjerne mascara:)

 

Ha en fin dag videre:)

Bionic face cream - omtale

Hei fininger og god mandag :)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Jeg fikk sove fra 23.30-07.20 i ett strekk og da er jeg lykkelig:) Jobbet kveldsvakt på sykehuset i går og fryktet en natt med mye våkentid fra frøkna, men hun sov heldigvis kjempegodt:) Jeg er nettopp ferdig med formiddagskundene og skal snart reise bort til en venninne for en kopp te før jeg henter Victoria i barnehagen:) Vi skal kose oss i noen timer også skal jeg jobbe litt igjen når hun har lagt seg:)

Hva sier produsenten?

Aktive ingredienser: 8 % glukonolakton, 4 % laktobionisk syre

Noen hudtyper trenger ekstra mye fukt og legende egenskaper. Det finnes hud som ?ikke tåler noen ting?. Her gjør Bionic Face Cream underverker.

Denne nattkremen med PHA og BIONICS passer for sensitiv og tørr hud. Den er intensivt fuktgivende, legende og beroligende. Passer også perfekt til bruk før/etter kosmetiske inngrep som mikrodermabrasjon, laser osv.Denne har jeg brukt som nattkrem en stund nå etter at jeg tok min forrige peeling. Huden min fikk en liten periode partier med tørrhet, og da kjøpte jeg denne for å teste. Huden min er ikke av det tørre slaget vanligvis, og denne blir faktisk litt for fet for at jeg kan bruke den hver natt. Huden min ble litt nuppete og fet, men nå er den rolig igjen, så det er ikke sikkert denne har skylda:) Uansett så passer nok denne bedre for en som har en tørr hudtype som trenger ekstra mye fuktighet, og for min del så blir den stående i skapet da den er perfekt etter peelinger. Jeg skal også ta en microneedling behandling snart for å få bukt med noen gamle vannkopparr jeg har på haka, og da tror jeg også den vil være god å bruke noen dager etterpå :) Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilken nattkrem som skal testes nå, men jeg tror det blir nattkremen i acneserien beregnet på tørr hud. Den er litt mer aktiv en denne, men skal ikke være irriterende på huden :)

Pris : 399 kr

Ha en fin dag :)

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits