DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

En kveld på latter :)

Vi skal nyte en deilig 3-retters og gå på Dagfinn Lyngbø show på latter i kveld :)Deilig med litt kjærestetid :)

Håper dere får en fin kveld :)

Frokost :)

Hei og god morgen :)

Litt slitsom natt med en urolig frøken, men det var levelig :P Litt såre pupper, men heller det enn en våkenatt!

Noen har spurt hva jeg pleier å spise til frokost, og det her er veldig vanlig for meg:)

Hjemmelaget juice basert på epler, brokkoli, lime, sitron, appelsiner og gulrøtter.

Smoothie av bringebær, blåbær, kokosfett og kokosmelk.

Frokostblanding (havre, nøtter, linfrø, sesamfrø etc) med soyamelk.

Soyalatte (må ha litt kaffe på morgenen) :)

Nå venter trening for min del:)
Ha en super dag:)

Dagen i dag

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra dag så langt :) En god natt her i huset igjen så dagen startet med en økt på Elixia :)

Frøkna tok seg en god og lang lur i vogna si når vi kom tilbake så jeg fikk både lunsjbesøk og vasket huset mens hun sov. Luksus:) Har også fått lest litt i dag til praktisk eksamen på mandag. Grugleder meg til det! Victoria har vært i strålende humør i hele dag og har ligget masse på gulvet og lekt for seg selv litt mens jeg leste. Akkuratt nå har hun tatt seg en lur på fanget mitt så da benytter jeg sjansen til å nyte stillheten og bare slappe av:)

I kveld kommer min eks-svigermor på besøk en tur, og det blir koselig :) Jeg var sammen med sønnen hennes fra 06-08, men er glad jeg har fått beholde henne i livet mitt selv om det er lenge siden det ble slutt med sønnen :)

Ha en super dag :)

<3

Intervjuer av ordførerkandidater :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en hyggelig kveld :) Jeg har nettopp kommet hjem etter å ha tilbragt kvelden med Ullensaker Høyre sin nominasjonskomite. Vi har intervjuet våre to flotte ordførerkandidater, og det har vært veldig lærerikt og interessant:) Politikk er spennende!

Bare Minerals renew and hydrate eye cream - omtale

Hei på dere fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :)
Vi har spist lunsj med Lena og lille Oda i dag så nå skal vi hvile litt før jeg skal avgårde på intervjuer. Jeg er som jeg har nevnt tidligere med i nominasjonskomiteen til Ullensaker Høyre, og i dag skal våre to kandidater intervjues :)

Kommer også en liten omtale i dag, nemlig av øyekremen til Bare minerals som jeg nå har brukt en stund:)

Lukt: Nøytral

Design: Helt greit! Ikke kjempefint, men ikke stygt heller:)

Brukervennlighet: Kommer i en liten krukke, og jeg personlig må si jeg foretrekker tube da dette er mer hygienisk og betraktelig lettere å dosere :)

Resultat? Vel, jeg har ingen problemer med huden rundt øynene, bortsett fra etter netter med lite søvn, men den kremen som kan fikse meg da finnes ikke enda:P

Alt i alt så er dette en helt grei krem. Den har en deilig konsistens som trekker raskt inn og den irriterer ikke min sensitive hud i det hele tatt :) Ikke noe å si på ingrediensene, denne kan trygt brukes! Produsenten skriver selv at dette er en krem som skal gi mye fukt og glød, og at den skal redusere fine linjer:)

Terningkast 4+

Pris:
www.feelunique.com 222kr
www.strawberrynet.com 257kr
www.coverbrands.no 489kr

Mye å spare som dere kan se, så sammenlign alltid priser :)

Ha en super dag :)

YSL volume effet faux cils mascara - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag i dag :) Jeg følte meg i bra form i dag tidlig så fikk til en bra treningsøkt i dag :)

Ellers har jeg ikke gjort stort annet enn litt husarbeid, men nå har jeg nettopp fått en time massasje her hjemme, og det trengtes! Vi har en dame som kommer hjem til oss innimellom og masserer oss en time hver, så om det kunne være noe for deg så send meg en mail så gir jeg deg nummeret hennes. Hun bor like ved Jessheim :)

Over til omtalen av denne mascaraen fra YSL som jeg nå har brukt en ukes tid :)

Kost: For stor for min smak og det kommer på alt for mye mascara når du tar den opp av hylsteret. Dette vil jeg tro kan gjøre at den blir fort brukt opp.

Design: Lekker som alltid fra YSL

Resultat: Fantastisk volum, form og lengde som varer hele dagen! Dessverre smitter den litt av under og over øyet da det er en veldig våt mascara. Ikke helt enkel å få av heller.

Du må være veldig nøye når du påfører denne hvis ikke blir det fort klumpete og stygt. Når det er sagt er det verdt å bruke litt tid fordi resultatet er som nevnt nydelig:) En foreløpig favoritt til tross for noen mangler :)

Terningkast 5

Prisen er stiv, men det får så være :)
www.feelunique.com 269kr
www.strawberrynet.com 244kr

Ha en deilig kveld :)

Stemmer for mitt vedkommende i hvertfall :)

Avfarging

Hei og god kveld til dere :)

Håper dagen deres har vært bra:) Jeg har fått farget håret i dag, men dessverre ble det litt mer gråbrunt enn gyllenblond som jeg hadde planer om. Dro sånn passe fortvilet bort på Vita kvart på ni og ba om hjelp, og det fikk jeg virkelig for jeg ble anbefalt å ta en ny avfarging de hadde fått inn i stedet for å kline på enda en farge oppå nyfarget hår. Litt skeptisk var jeg, men gav det en sjanse, og nå er jeg mer fornøyd enn på lenge!! Håret mitt ser faktisk ganske gyllenblondt ut nå. Faktisk litt i overkant gyllent, men en fin farge nå tror jeg blir bra siden det ikke er så mye grums under :) Tommel opp for den! Ikke ser håret slitent ut etter behandling heller for dette var ikke så sterke saker, men tydeligvis sterkt nok for meg :)
Sov godt fininger :)

God morgen :)

Hei og god morgen til dere fininger:)

Håper dere har sovet godt og har en fin start på uka :) Victoria sov godt i natt også, så her er detbare fryd og gammen. Når vi våknet i åtte tiden tok vi en dusj sammen og nå har vi kost oss med grøt til frokost begge to.Utrolig hva litt sammenhengende søvn kan gjøre for formen :)
Frøkna har faktisk sovnet i vogna si igjen etter frokost så nå nyter jeg en kopp te, fyr i peisen og gode og onde dager på tv (haha, jeg veit).

Dropper trening i dag for halsen har murret litt de siste dagene, og nå har jeg virkelig ikke tenkt å bli syk. Propper i meg vitaminer og masse te, sørger for å være varm og ikke stresse. Jeg er generelt ræva til å ta det med ro, men nå må jeg bare :/

Håper dere får en fin dag:)

En hilsen fra solsenga

Dessverre ikke på ei solseng i Thailand, men nærmere bestemt i en liten grill inne på Elixia og koser meg litt. Har et veldig savn etter sol og varme nå, så nå måtte jeg bare ta 15 min selv om det selvfølgelig ikke er bra med solarium.

Jeg er litt sliten og redusert etter i går. Drakk litt over en halvflaske med Chablis på tre timer, noe som reduserte i at jeg ropte på elgen en gang i natt. Dro hjem fra festen kl 22 og spiste litt når jeg kom hjem. Kjente jeg var litt brisen, men ante lite om at all frokostblandingen skulle fordele seg i vasken på badet få timer senere.
Tåler tydeligvis ikke alkohol så bra lengre (ikke at jeg noen gang har tålt det så bra heller) :) Eneste gleden med elgropingej var jeg i dag fikk se 6 tallet på vekta! Det har jeg lengtet etter, men det går vel litt tid før jeg får se det igjen :)
Victoria sov heldigvis godt i natt, så nå føler jeg meg bra. Etter mine 15 min her i Thailand så blir det en lett treningsøkt. I kveld blir det middag hos mamma og pappa og sykebesøk til Kim sin bror som fortsatt henger i..

Håper dere får en god søndag :)

Cosmobeauty tester på dyr!!!!!???

Dumme meg som kjøpte sminke uten å sjekke dyretestet appen min først!!! Cosmobeauty står jo på de røde listene!!!!!!!

Blir så forbanna! Jeg kjøpte produktene i den tro at et norsk selskap som produserer mineralsminke ville holde seg for gode til det, men dessverre står de på alle røde lister jeg kommer over. Synd, for jeg liker både foundationen og pudderet. Den kajalpennen var ræva og mascaraen har jeg ikke prøvd enda . Bruker så klart opp produktene da det å kaste de ville vært helt bortkastet! Kommer ingen omtaler av dette merket videre og det er selvfølgelig uaktuelt å ta det inn i klinikken!!

Skamme dere Cosmobeauty!!

God morgen :)

Hei og god morgen fininger :)

Håper dere har sovet godt :) Vi har hatt en ganske god natt i natt også, så er jo bare å be til høyere makter om at dette fortsetter :)

Jeg har nettopp kommet fra trening og sitter nå med farge i håret og bleking på tenna :) Viktig å få gjort flere ting på en gang :) Frøkna tar seg en dupp i vogna si og i mens sakene skal gjøre meg finere så skal jeg få bladd i det nyeste Costume og fylle opp energilagrene med en banan og en kopp te :) Helt ålreit lørdag med andre ord :) Skal møte en venninne etterpå og i kveld skal jeg ta en liten tur på innflyttingsfest/lønningpils til ei på jobben :)

Ønsker dere en flott dag videre :)

Meet the hoarders..

Vi har nettopp kommet hjem fra Sverige, og denne gangen var vi virkelig på harrytur! Snakk om storhandling! Nå har vi hamstret så masse at det ser ut som om vi er med i programmet rik på rabatt eller hoarders:/ Nå skal det sies at vi bare har kjøpt nyttige ting da:) Masse masse barnemat, våtservietter, såper, te, brus, dopapir, tørkerull, diverse vaskeartikler, litt babytøy, saft, hundegodis og masse annet :) Trenger ikke shoppe på en stund nå :)

Nå blir det sofahenging resten av kvelden for vår del :)

Ha en fin kveld :)

Oh joy

Sjelden jeg kjører på med en #den følelsen kommentar, men når frøkna sover mer eller mindre sammenhengende fra 21.30-10.30 så er det på sin plass med en #den følelsen! Føler meg som en ny person :)

HahaDr Organic body souffle og 6 mnd kontroll :)

Hei på dere fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Natta her i huset var bra og i dag har vi vært på 6 mnd kontroll hos lege. Victoria veier nå 7670 gram og er 67 cm lang :) Alt var helt perfekt og det er selvfølgelig godt for mammahjertet å høre :)

Ellers har jeg fått til en økt på Elixia og snart er det svømming som står for tur :) Det vil si at det er nok Kim som svømmer for treningens skyld, mens jeg skal plaske rundt i det varme bassenget med Victoria :)

Her er kremen jeg kjøpte på helsekosten på mandag. Aldri sett merket før, men det at det er vegansk, ikke testet på dyr og fritt for parabener og mineralolje gjør at jeg skal gi den en sjans :) Prisen på 139kr var heller ikke avskrekkende :) De hadde også mange andre produkter både til kropp og ansikt i denne serien, så om jeg liker denne kan det hende det blir testet mer derfra senere :)

Ha en super dag videre :)

Nowdays..Cosmobeauty lipgloss - omtale

Hei på dere fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi er litt i vinterferiemodus så etter morgentrening har vi sittet hos svigerfar og sett på OL. Fy søren så gode vi er!! Imponert over utøverne. Leste et sted at datteren til en av gutta på smørelaget hadde blitt mobbet pga dårlige resultater!!?? Helt utrolig! Eier ikke folk skam? Trist og tragisk oppi det hele.

Men over til noe helt annet, nemlig Cosmobeauty sin lipgloss. Jeg kjøpte som dere kanskje fikk med dere et kit på skjønnhetsmessa på telenor arena for noen helger siden, og har nå fått prøvd ut glossen nok til å gi en omtale av den:) Den jeg har testet var helt blank, men det finnes et helt greit utvalg av farger på hjemmesiden deres.
Lukt: nøytral
Konsistens: Ganske så tynn. Trenger to strøk for å få et greit dekke.
Holdbarhet: Dårlig
Det påstås at den skal gjøre leppene silkemyke og gi masse pleie slik at man kan kutte ut leppomaden, men det er dessverre ikke tilfelle. Inntrykket mitt av merket generelt er veldig bra, men dette var dårlige greier. For den prisen forventer jeg mer pleie og lengre holdbarhet. Dessuten er forpakningen klønete og ser billig ut, noe som også trekker ned om jeg er ekstra kritisk:)

Pris: 249kr
Terningkast 2

Kliss klass <3

Roadtrip

Hei på dere fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag sålangt :) Jeg var med på en spontantur til Strømstad i dag (i den grad det er mulig å være spontan i mammaperm) :) Victoria var hos mamma et par timer før Kim hentet henne tidlig etter jobb :)
Koselig med litt jentetid, god mat og svenskeshopping :) Kjøpte noe så spennende som 10 par sokker, frosne grønnsaker og bær og ikke minst pasta :) Litt te, barnemat og frokostblanding fikk også bli med hjem. Syk prisforskjell på barnemat!! Nesten halve prisen, så da skal jeg nok kjøre over grensa forbå hamstre opp senere også :) Rimelig puppespreng når jeg kom hjem så nå har Victoria gulpet opp overskuddet for å si det mildt :)

Nå skal vi snart reise avgårde på sykebesøk. Kim sin bror har ALS på fjerde året og er innlagt på intensiven for andre gang denne uka. Trist :(

God natt:)

Hilser bare på for å si god natt :) Håper dere alle får sove godt. Spesielt dere småbarnsmødre :)
Jeg kjørte hent til Sandvika i stad. Skulle kjøpe veggis"kjøtt" og lavkarbopasta (de har så sykt godt utvalg)Kjøpe masse deilig vegetarmat, en deo, munnskyll, babymat, te, kokosjuice og en bodylotion. På vei tilbake kom jeg på pastaen! Er fortsatt i ammetåka :/

Neste mascara ut for testing :)

Da er min Jane Iredale mascara tom så sa går jeg løs på YSL volume effet faux cills. Skal visstnok gi en løsvippeeffekt :)

Luxe foundation - Omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en flott start på uka :) Natta her var sånn passe så fikk til en fin treningsøkt på morgenen i dag. Etterpå var det lunsj med Kristin :) Koselig å trene og spise sammen med henne igjen. Blir ikke like mye tid til det nå som hun er tilbake i jobb igjen. Nå slapper jeg av foran tv'n med prinsessa sovende på fanget så da tenkte eg benytte sjansen til å skrive en omtale av Luxe foundation fra Glo-minerals!
Dette er en foundation som skal gi et godt dekke samtidig som om den lar huden puste og tilfører huden fukt og antioksidanter :)

Jeg må si jeg er frelst, og at dette er min nye flytende foundation favoritt. Liker ikke satin og matte foundationene til Glo, men dette var noe helt annet for min hud! Gir passe glød uten at min fete hud blir for blank. Den dekker godt uten at man får maske effekten (som jeg hater). Den smelter fint i huden også og du trenger kun et pump for å dekke hele ansiktet. Den er litt ulik andre foundations jeg har prøvd fordi den er så tynn i konsistensen, nesten som en fuktigetskrem. Man skulle tro det gav dårlig dekke, men det gjør den som sagt ikke. Jeg har virkelig ingenting å utsette på denne så denne anbefaler jeg varmt :) Stort pluss for solfaktor 15:)

Jeg har min i fargen naturelle.
Terningkast 6 :)

Pris:
www.strawberrynet.com 375kr
www.makestyle.no 545kr
www.coverbrands.no 545kr

Ha en super mandag videre :)

Dagens :)

Hei på dere :)

Håper dagen deres har vært bra så langt:) Jeg har nettopp trykt nedpå med masse pizza så det var den treningsøkta:P Vi har bare slappet av og kost oss etter trening og etterpå skal vi besøke en av Victorias faddere:) Det blir koselig :) VIctoria har vært som en liten sol i dag og bare prater og koser seg. Oppdager stadig nye lyder som hun hyler ut. Har også fått smake på Banos i dag. Det syns hun var veldig godt. Skal snart introdusere henne for brødmat så prøver oss med litt prøvesmaker av pålegg allerede nå. Ser heldigvis ut til at hun liker det meste av mat vi lar henne smake på, og det er jeg glad for. Hun har heller ikke reagert på noe så krysser fingrene for at hun ikke har noen allergier :)

Far og datter ser på staffet :)
Ha en fin kveld :)

Ed Sheeran - I see fire <3

De beste strømpebuksene

Hei og god dag til dere:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Victoria hadde en god natt og ergo fikk jeg sove godt også. Vi la oss alle sammen klokken 22 i går og jeg sovnet midt i amminga en gang. Var helt utslitt :/

I dag har jeg derimot følt meg mye bedre, og har fått til en god treningsøkt! Jobbet med firma har jeg også fått gjort, og jeg har opprettet en bloggside for firmaet. Den er langt i fra ferdig eller klar på noen måte, men det er en start. Vil du se på den kan du sjekke ut tmklinikken.blogg.no. Firmaet er også blitt registrert og vi har fått opprettet en midlertidig mail. Om du lurer på noe om behandlinger eller vil booke en konsultasjon så send en mail til tmklinikken@hotmail.com

Over til noe helt annet! Jeg hater egentlig strømpebukser. Enten får du saggeskritt, de rakner av ingenting, de klemmer på helt feil steder og er generelt ubehagelige. Det var helt til jeg kjøpte disse fra Calvin Klein! Elsker dem!! Klemmer på riktig sted og holder formen fin. Ser heller ikke antydning til slitasje etter vask. Virkelig verdt de 199 kroner de koster! Har ikke funnet så mange steder som selger dem. Jeg kjøpte min på Frøken Pedersen på Jessheim, og de har også nettbutikk som dere som ikke bor i området her kan kjøpe. Sjekk http://www.frokenpedersen.no/categories/calvin-klein om du er interessert :)

 Ha en flott søndag videre :)

Viksemarkas venner

Hei på dere :)

Håper dere har sovet godt og at lørdagen så langt er bra:) Victoria var plaget av tannkløe i natt også stakkars, og da blir det også litt stakkars meg. Ser ut til at det har blitt sånn at det er annenhver natt som er greia. Smører med dentinox hver kveld, men virker ikke som om det gir noe særlig lindring. Har fått trent litt i dag og nå er det lunsj med Lene på programmet. Kaffe gjør at jeg holder ut :)

Jeg får mange henvendelser om jeg kan skrive om ulike sider og gjøre reklame for diverse firmaer, men stort sett sier jeg nei, men når det kommer til noen som jobber for dyr, ja da sier jeg selvfølgelig ja! (uten å ta betalt for det selvsagt). Folk som brenner for det samme som meg får gjerne litt gratisreklame på bloggen min, og da jeg ble kontaktet av Viksemarkas venner i dag så var det ingen tvil om at de skulle få et lite innlegg her på bloggen:)Hva er så Viksemarkas venner?

Viksemarka Hestegård blir drevet av Ellen og Aage Schaanning og sønnen Aron. Viksemarka Hestegård er et privat drevet omsorgssenter for hester og andre dyr, og ligger 5 min nord for Haugesund sentrum.

Gården tar imot:

- hester med adferdsproblemer

- dyr som har opplevd omsorgsvikt

- hester som trenger rehabilitering

- pensjonerte hester

 - andre som trenger en ny start

På gården er det ca 30 hester som lever i flokk og mange andre dyr som hunder, katter, esel, griser, sauer, påfugler og høner. Alle dyrene går fritt og de lever et så naturlig liv som mulig. De rir hestene bittløst, bruker kun klikkertrening, hestene går barfot , og alle går på utegang og har uteområder på 250 mål.Foreningen Viksemarkas Venner har sitt utspring fra Viksemarka Hestegård, og ble opprettet 2 desember 2009. Foreningen jobber for å støtte gården, slik at de kan fortsette sitt arbeid og hjelpe flere hester. Viksemarkas Venner har ansvar for omsorgshestene på gården. Viksemarka har reddet over 200 hester fra unødvendig slakt. 
Ønsker du å være med å hjelpe hester kan du bli medlem i foreningen, ved å gå inn på hjemmesiden, her:  http://www.viksemarkasvenner.no/forside.htmlHvis du har noen spørsmål kan du ta kontakt med foreningen, post@viksemarkasvenner.no
Foto: Martin Risvold
Ha en flott dag videre:)

Restylane og Hudpleieakademiet

Hei på dere fininger :)

Håper uka har vært bra og at helga eller kanskje også vinterferien er i gang for dere:) Siste kursdag i andre modul på skolen er nå over, og dag har vi hatt praksis i Restylane behandling i nasolabialfuren. Mange tenker automatisk på store lepper når det er snakk om restylane og andre fillers, men her er det virkelig mye annet man kan gjøre! Utrolig mange steder man kan sette dette for å få en jevn fin hud, Utrolig inspirerende dag som bare gjør meg enda mer gira!! Dette er et fag som krever mye øving for å bli god så mer kurs skal absolutt til før jeg begynner å stikke på egne klienter :) Satser på fillekurs så fort som mulig etter at jeg er uteksaminert fra hudpleieakademiet.

Hva er så restylane? (Hentet fra www.restylane.com)

Hyaluronsyre er et av naturens mest allsidige og fascinerende stoffer. Det finnes i hele kroppen og i de fleste andre levende organismer. Det har mange funksjoner, blant annet å gjøre huden elastisk og smøre leddene. Hyaluronsyre kan binde store mengder vann, og denne viktige evnen ligger til grunn for NASHA-produktenes unike egenskaper.Produktene med Restylane er svært rene, og gir langvarige resultater. Dette oppnås ved å bruke svært ren hyaluronsyre kombinert med vår unike stabiliseringsprosess, NASHA-teknologien.Skjønnhetsprodukter med langvarig, estetisk resultatI sin naturlige form varer hyaluronsyre kun noen få dager. Derfor er stabilisering av hyaluronsyren med NASHA-teknologi nødvendig for å oppnå langvarige resultater. Restylane er resultatet av dette arbeidet ? et trygt skjønnhetsprodukt som tolereres godt av kroppen, og som har en langvarig estetisk effekt. - See more at: http://www.restylane.com/nn-NO/Norway/RestylaneHva-er-Restylane/Teknologien-bak-Restylane.

 

Bilder lånt av www.nycfacemd.com  og www.pieraesthetics.com for å vise hvor nasolabialfuren er
Har fått spørsmål om jeg kan skrive litt om utdanningen og hva det koser og hvilke krav det er, og da gjør jeg det veldig enkelt og skriver nøyaktig det som hudpleieakademiet skriver i sin kursbeskrivelse:

Mye av det som i dag markedsføres og utføres av behandling for å forsinke eller reversere aldersforandringer i huden, er enkeltelementer som rynkeinjeksjoner i form av fillere eller botox, kremprogrammer, laserbehandling, forskjellige typer flekkfjerning, arr behandling og mindre kirurgiske prosedyrer. Først når man har oversikt over, og kjenner alle de forskjellige metodene som inngår i faget «dermatologisk kirurgi», kan man tilby et fullstendig behandlingsopplegg som gir best resultat for pasient/kunde.

Hudpleieakademiet har derfor i tett samarbeid med Dr Jon Langeland og Hudklinikken laget et undervisningsprogram som gir spisskompetanse i dermatologisk kirurgi for å gi interesserte sykepleiere et solid faglig grunnlag så de kan dels utføre egne behandlinger. I tillegg vil de kunne bistå med rådgivning, assistanse og oppfølging av pasienter/kunder i tett samarbeid med hudleger og plastikkirurger som behersker og praktiserer dermatologisk (kosmetisk) kirurgi.

 Kurset består av 3 moduler à 4 dager.

Pris: kr 40 000

Vi kan tilby rentefri nedbetaling på kursavgiften

Hver modul er tverrfaglig bygget opp med hovedfokus på dermatologi, anatomi, kosmetisk kjemi, og spesialisert teori og praksis innen injeksjoner av fillere, injeksjoner av botox, kjemiske peelinger og laser sikkerhet.

Kursets innhold og kompetansemål skal sørge for at utdannede sykepleiere etter endt kurs skal inneha en grunnleggende forståelse av hudens oppbygging og funksjon, samt ha en omfattende forståelse av sikkerhet og utførelse av medisinske kosmetiske hudbehandlinger i samarbeid med hudlege.

I tidsrommet mellom hver modul vil deltakerne bli gitt repetisjonsoppgaver, innstuderingsoppgaver og ha praksisutplassering.

 Hver deltaker følges nøye opp og veiledes av en av Norges fremste hudleger;

Dr. Jon Langeland, samt spesialisert sykepleier innenfor dette feltet.

 

Håper dette var litt informativt for dere som lurte:)

 

Ha en strålende kveld :)

 

 


Shoppestopp NOT...

Jeg er svak og gav etter for salgsrusen på onsdag kveld. Frøken Pedersen hadde så bra salg at jeg bare måtte, og jeg angrer ikke heller for jeg elsker mine nye kjøp! Ser på det som en Valentines gave til meg selv :) Mannen fikk også litt, men han har ikke fått det enda. Det blir hans Valentines gave:) Natten i natt var ganske så bra med ikke alt for mye våkentid, noe som passer bra i og med at vi har Restylane trening på skolen i dag:)

Her har vi altså herlighetene. Pris? Kjole fra Marc Jacobs satt ned fra 3299kr til 500kr, Malene Birger skjorte satt ned fra 1999kr til 300kr, Malene Birger skjørt satt ned fra 1299kr til 300kr og Malene Birger t-skjorte satt ned fra 699kr til 300kr :) Jeg er strålende fornøyd :)

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits