DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Paris :)

Hei på dere :)

Håper dere har det bra :) Jeg befinner meg for tiden i Paris, og her er det veldig fint :) Grunnen til at jeg er her er fordi jeg deltar på en kongress innen estetisk medisin. Veldig gøy og veldig lærerikt :)

Jeg har fått sett litt av byen også, og i morgen står Versailles på programmet! Jeg elsker historie, og er det noe Paris har nok av så er det nettopp det. Utrolig mange vakre bygninger og god mat. Liker byen bedre enn jeg hadde forventet <3

Nydelig hotell i latinerkvartalet :)

I følge en denne hudscanneren er jeg bare 21 år. Takk for den ;)

Ha en flott kveld :)

Bye bye boobs :O

Hei på dere og god helg :)

Håper alt står bra til og at dere hadde en fin jul og nyttårsfeiring :) Vi har bare vært hjemme og slappet av med nærmeste familie.

På julaften var det bare meg, Kim og barna siden mamma og pappa var hos min farmor på Skjervøy. Orket ikke reise nordover med ungene nå siden jeg jobbet i romjula. Det blir for langt dessverre :/ Nyttårsaften var vi en tur hos mine foreldre, men middag hadde vi her på grunn av at barna legger seg tidlig og hunden er redd :/ Etter at jeg fikk hund har jeg hatet nyttårsrakettene :| Krysser alt jeg har for at det skal bli forbudt..

Over til noe helt annet, jeg ble operert i dag! Ikke noe alvorlig heldigvis:) Jeg var på fornebuklinikken for noen uker tilbake for å få en vurdering av puppene mine. Jeg tok silikon for 12 år siden der, og selv om det ikke er noe galt med de så syns jeg de bærer preg av fire år sammenhengende svangerskap og amming. Jeg vil ha brystløft og sette inn mindre implantater, og kirurgen mente det ville bli finest om nye implantater ble lagt under muskel, og derfor ville han at det gamle skulle være ute i minst tre måneder før jeg fikk de fikset.

Usminket og trøtt klokken 06 i dag :|

Kan ikke si jeg har gledet meg veldig. Hadde jo ingen anelse om det kom til å se helt jævlig ut, men etter en liten smugtitt så tror jeg det blir helt greit. Jeg hadde 320gram i hver pupp (det er ikke så mye),og siden jeg har en del eget vev så ser de absolutt ikke små ut nå heller :)

Sånn så de ut før operasjon og jeg syns de var for store og tunge nå. Jeg er også 10 kilo for tung så de neste månedene nå så blir det diett for å få av mammakiloene! Puppene vil nok også da trekke seg en del sammen for det er jo fett i de også :)Gleder meg ikke til det heller, men jeg er misfornøyd med kroppen min og er villig til å plages litt for å bli fornøyd :)

Jeg skal bruke helgen på å komme meg igjen før jobben kaller igjen på mandag. Da skal jeg også intervjues av avisen i forbindelse med PRP behandlinger (også kjent som vampyrbehandling). Formen er forresten upåklagelig sånn bortsett fra litt ømhet i frontpartiet. For dere som lurer så ble jeg operert av Dr.Haukeland og syns at han er både flink og hyggelig :)

Ha en super helg:)

Fakta

;D

True story :D

:P

Les mer i arkivet » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016
FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits