DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

St.Tropez gradual tan in shower - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin søndag : ) Her startet dagen tidlig og siden jeg sov veldig dårlig i natt føler jeg meg rimelig klar for sengen nå. Frøken fryd har nettopp sovnet så jeg skal bare få i meg litt mat før sengen kaller: ) Jeg har vært en tur på Oslo design fair med min venninne Lene i dag, og der var det selvfølgelig veldig mye fint. Fikk lyst til å kjøpe masse så flaks at man ikke kan kjøpe det direkte med seg hjem derfra.

Etter at vi var ferdige der tok vi en tur på Egon for å spise middag (som vanlig:P) også dro jeg hjem til mine foreldre og hentet Victoria som var der på besøk mens jeg var på messe. Nå i kveld har vi bare kost oss og lekt litt hjemme : )

I dag kommer en omtale jeg vet flere har ventet på, nemlig St.Tropez sin in shower gradual tan.

Hva sier produsenten?

«St. Tropez Gradual Tan In-Shower er en innovativ selvbruningskrem som brukes i dusjen. Resultatet er en naturlig brunfarge og glød, som kan forsterkes ved å påføre flere ganger. Med St. Tropez Gradual Tan In-Shower er en svært praktisk måte å ta selvbruning på - bare smør deg i dusjen, og skyll av etter bare tre minutter. St. Tropez Gradual Tan In-Shower passer til alle hudfarger og hudtyper, og gir en naturlig look med bronse-aktig glød. Den tilfører i tillegg huden fuktighet. St. Tropez Gradual Tan In-Shower er laget med 100% naturlig DHA og fylt med søt mandelolje som tilfører næring til huden for en myk og hydrert finish. Bruk daglig for å gradvis bygge en intens brunfarge, helt til du har oppnådd ønsket resultat.»

Og min mening?

Dessverre så ble jeg ikke veldig bronseaktig av denne dusjkremen selv om jeg brukte den flere dager på rad. Jeg skrubbet huden godt før første påføring også brukte jeg den mange dager på rad, men jeg syns ikke jeg fikk noe farge å skryte av i det hele tatt annet enn på de tørre albuene mine (de ble mørkebrune) + at jeg fikk noe på tærne som jeg tydeligvis ikke hadde fått skylt godt nok av. En anelse farge fikk jeg kanskje, men ikke nok til at jeg gidder å bruke 399 kroner på noe jeg åpenbart må bruke hver eneste dag, og da blir det fort dyr selvbruning:P

Jeg hadde håpet denne skulle gi fin glød, men dessverre så ble dette et bomkjøp.

 

Ellers så kom det litt nytt i posten i går som skal testes: )

Ha en strålende kveld videre:)

Basic black :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg sov egentlig ganske bra i natt, men føler meg som en sliten vaskeklut nå:/ Jeg har ikke gjort så veldig mye i dag heller så skjønner ikke hvor energien tok veien.

Jeg tok med Victoria til mine foreldre i 12 tiden for at jeg skulle hjelpe min farmor med en dusj. Etter et par timer dro jeg til senteret og spiste en pizza med venninner før jeg kjørte hjem og hentet Kim. Vi plukket opp frøkna igjen hos mine foreldre også dro vi i bursdagsselskapet til Kim sin niese :) Der spiste vi og koste oss :) Frøkna sovnet i bilen på vei til selskapet og det så faretruende ut på vei hjem igjen også. Jeg måtte sitte bak og underholde henne etter beste evne så hun ikke sovnet:P Det gikk akkurat :) Vel hjemme så var det bare å få i ungen litt mat også rett i seng. Ikke verdens enkleste jobb å mate en overtrøtt unge:P

Nå har roen senket seg og vi skal bare kose oss i sofaen :)

Jeg måtte selvfølgelig innom Frøken Pedersen i dag og gikk som vanlig på en smell :P Det er bare å innse at shoppestoppen har gått fullstendig i dass:P

 

Kåpe fra Tiger of Sweden:) 

Blazer fra Day :)

Skal teste primer og foundation fra Jan Thomas :)

Ha en strålende lørdagskveld videre :)

I stellebagen - tips :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har vi alle sovet bra og jeg følte meg overraskende pigg når frøkna kom tuslende klokken 07. Hun var litt småsur i dag og jeg fikk kjeft fordi jeg sa hun måtte spise frokost før hun fikk mere melk. Hun får alltid en liten melkeflaske i sengen på morgenen sammen med oss, men i dag var det ikke bra nok :P Hun tok tak i fjeset mitt og nærmest ropte "mamma hente mere melk". Må nesten le litt for hun er så morsom når hun skal være sjefete :D

Jeg har hatt en veldig rolig formiddag og skal om ikke lenge gå ut i klinikken for å jobbe:) Har kunder helt frem til klokken 21 så det er nok å gjøre uansett. Da tar jeg helgen og det skal bli godt :)

Først tenkte jeg tipse dere mammaer om hva jeg syns er fint å ha i stellebagen til babyen. Mange ender opp med å stappe den full av ting man ikke trenger, så her skal dere få basisen av meg :)

Jeg har stellebag fra Emmaljunga og er veldig fornøyd med størrelsen og antall rom i bagen. For en kontrollfrik som meg er det fint at jeg har ulike rom til de ulike tingene så slipper jeg å endevende bagen hele tiden :)

Ammeinnlegg (jeg har lagt mange i allerede i et eget rom bak i bagen), bleier og våtservietter. Jeg liker libero sine ammeinnlegg, pampers sine bleier og våtserviettene har jeg kjøpt i Sverige. Jeg vasker babyen nedentil med babyolje og vann hjemme, men ute på tur er våtserviettene nyttige. Du vet aldri når du får en bæsjebonanza eller overdreven gulpekule :P

Smokker, gulpekluter og sinksalve :) Gulpekluter kommer alltid til nytte og smokkene fra mam som har eget etui er også smarte for da har man litt kontroll på hvor smokkene er :) Jeg bruker fortsatt bleiekremen til Weleda på Victoria og William får den samme i bagen sin :)

Et skift med body og bukse :) Små babyer må skiftes på oftere enn man tror og det har skjedd mer enn en gang at jeg måtte bytte klær på Victoria da vi var ute når hun var baby (ungen gulpet helt enormt mye!) :) En liten kosebamse har også fått plass <3

For de som ikke ammer må selvfølgelige morsmelkerstatning og flasker også være med, men for ammemammaer er dette det jeg føler at jeg trenger :)

 Ha en fin dag videre :)

Uke 35 og ny selvbruning til testing

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi hadde en god natt alle sammen og frøkna er i mye bedre form :) Formen min er heller ikke så verst :) Jeg har jobbet i klinikken i dag, men har hatt fri nå i kveld for å få litt tid med frøken fryd:) Kim har vært supermann og har montert den nye behandlingsbenken jeg fikk levert i dag. Fant ut at det var på tide å oppgradere den benken jeg hadde fra tidligere. Da jeg åpnet klinikk hadde jeg naturlig nok ikke så mye penger til å kjøpe interiør med så derfor ble det noen rimelige løsninger. Benken jeg har hatt har gjort jobben sin den altså, men den kunne ikke justeres i høyde eller regulere rygg og ben så den var litt upraktisk for meg å jobbe med :)

Kim har reist en tur for å besøke sin bror så jeg bare slapper av hjemme i sofaen :) Jeg er så dårlig til å bare sitte stille og glo, men jeg må fordi kroppen trenger det virkelig :)

Ellers så "hoppet" jeg inn i uke 35 i dag og teller ned de 44 dagene som er igjen til termin.. Det føles ulidelig lenge igjen, men jeg får bare bite tennene sammen og holde ut litt til:P Jeg har lagt på meg 17 kilo nå og føler meg rimelig tung i ræva ;P

Jeg bestilte også ny selvbruning fra det australske merket Eco by Sonya for et par dager siden og ble overrasket over hvor fort det kom i posten. Jeg bestilte dette etter anbefaling fra bloggen http://cuskima.blogg.no :) Omtale kommer når de er testet ut :)

Den nye benken min :)

For dere som vil følge meg på facebook så kan dere søke opp skinclinic jessheim :) Hjemmesiden min er www.skinclinic.no

 Ha en super kveld videre :)

Hjemmekontor - Inspirasjon :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag:) Her har frøkna nettopp sovnet så roen har senket seg. Frøkna var en del våken i natt også, men da hadde hun feber stakkar :/ En paracet, litt kos og et par melkeflasker senere så sovnet ungen og det gjorde vi voksne også. Sov faktisk helt til 09 i dag (vel og merke var det et par tissepauser i løpet av natten), så jeg føler meg ganske bra. Forkjølelsen kjennes også ut til å være på retur, og godt er det:)

Siden frøkna hadde feber i natt ble det naturlig nok ikke noe barnehage på henne i dag. Jeg og Kim dro til svigermor sin grav med blomster siden det er 2 år siden hun døde i dag + at vi var en tur i Oslo for å vise frem en leilighet vi leier ut:) Victoria var hos mine foreldre og når vi kom tilbake fra Oslo spiste vi middag der. Etter at vi kom derfra har jeg jobbet et par timer i klinikken, men var ferdig i 18 tiden så har fått litt tid hjemme i kveld:)

Ellers så kikker jeg mye på bilder av hjemmekontorer for tiden i og med at jeg skal lage meg et lite kontorhjørne i 2.etasje så fort sofaen der oppe er solgt:)

Her er noe det jeg liker godt :)Ha en fin kveld videre:)

Bananvafler

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har hatt nok en våkenatt med frøkna.. Hun kom inn i 01 tiden og holdt det gående i flere timer. Til å bli gal av! Dessverre så har ikke jeg akkurat hatt en rolig dag. Jeg har listen helt full i klinikken og har enda 2 kunder til som kommer om en liten halvtime:P Etter at de er ferdig stukket så er det rett i seng på meg! Har en del på agendaen i morgen også, og kjenner at jeg må få noen timer søvn før det eventuelt "braker" løs igjen i natt..

Først skal jeg dele en god oppskrift med dere på en litt sunnere vaffelvariant:)

Du trenger (8 vaffelplater)

2 bananer

4 egg

3 ss bokhvetemel

1 ts bakepulver

Smør/formfettSlik gjør du 

Mos bananene i en bolle og visp inn egg. Du kan bruke en stavmikser om du har det.

Bland inn bokhvetemelet og bakepulveret. Man kan droppe disse to, men vaflene henger mye bedre sammen om man tilsetter det. Eventuelt kan man bruke vanlig hvetemel også:) Stek vaflene i et godt smurt vaffeljern:)

Enkelt og supergodt :)

Ha en fin kveld videre:)

Jan Thomas lipgloss - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin start på uken :) Jeg sov faktisk ganske så godt i natt så har hatt en bra dag tross forkjølelsen som ikke slipper taket i meg. Propper innpå med vitaminer og sunn mat, men det hjelper fint lite. Jeg som nesten var kvitt nesesprayavhengigheten er tilbake på hardkjøret igjen :P Halsen er heldigvis ikke så aller verst.

Dagen i dag har vært brukt til litt jobbing i klinikken, men nå i ettermiddag/kveld har jeg hatt helt fri og bare kost meg hjemme med frøkna mi <3 Etter at hun la seg kjørte jeg innom sykehuset med sykemeldingen min og nå har jeg endelig plantet rumpa i sofaen, og her planlegger jeg å bli en stund :P

Først skal dere få en omtale av lipglossen jeg har testet fra Jan Thomas sitt eget merke :)

Her hadde jeg ingen store forventninger for å være ærlig. Fyren er flink med både sminke og styling, men om produktene var bra, det hadde jeg mine tvil om. Nå har jeg ikke testet noe annet enn denne lipglossen, men jeg er faktisk skikkelig imponert!! Fargen er nydelig, glossen er lett å påføre, sitter veldig godt og den tørker heller ikke ut leppene. Føles som en leppepomade!

Jeg er så imponert at jeg vurderer å kjøpe inn flere ting fra merket bare for å sjekke om det holder like høy kvalitet som denne glossen :) En liten kikk på nettsiden til vita avslører gode priser og stort utvalg så her skal det testes mer :)

Fargen jeg valgte, og som jeg er veldig fornøyd med :)

Pris; rundt 150 kroner på Vita. Mulig de har den andre steder også, men har bare sett den der foreløpig:) Kan også bestilles på nett, og finnes i 8 ulike farger.

Ha en fin kveld :)

 

Babyshower, litt shopping på sprell og barnefri :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin helg:) Jeg leverte frøkna hos mine foreldre på dagen i går og dro etter det til Sandvika for å shoppe litt og møte min venninne Lene :) Der kjøpte jeg sengetøy og litt til William sitt rom og sprinkelseng. Planen er at han skal ligge i vugge på rommet vårt de første månedene, men greit at rommet hans er ferdig med en gang siden det blir lite tid til shopping når man har en liten baby samtidig som man skal drive klinikk :)Jeg elsker Sprellbutikkene og syns det er veldig synd at de måtte legge ned her på Jessheim, men heldigvis så er det ikke så langt til Sandvika og de har også nettbutikk:) Victoria har sengekant og teppe derfra i lillatoner og jeg kjøpte det samme til William i går. Kjøpte også en fin kurv til lekene hans <3

Ellers så hadde jeg en liten babyshower med jentene mine i går og det var veldig hyggelig. Vi spiste og koste oss på Egon og heldige meg fikk fine presanger

Det får ligge i babynestet inntil videre :)

De første skoene :)

Vognbagene er også klare :) Jeg har en Emmaljunga og en babyjogger som jeg liker veldig godt begge to. I Emmaljunga vognen ligger en ullpose fra voksi og i babyjogger sin ligger det et sauseskinn. Jeg har dyner og tepper liggende klare i skuffene, men litt tidlig å re opp enda :) Planlegger å ta med babyjogger bagen inn på sykehuset så William kan sove i bagen på natta :)

Ellers så driver vi og selger unna ting i tv-stuen oppe siden dette skal bygges ut og bli et eget gjesterom/walk in closet til meg. Nå gjenstår det bare å selge sofaen så blir det helt tomt her :)

Denne skjenken og speilet skal flyttes til hytta og da skal jeg lage meg et lite kontorhjørne her :)

Nå skal vi reise for å hente frøkna. Hun holdt show for mamma og pappa i 5 timer i natt så de er nok litt slitne stakkars :/

Ha en fin dag videre :)

Meg :P

Farge håret?

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her har det vært full fart som vanlig fra morgen til kveld.

Frøkna sov heldigvis til 08 så jeg fikk i det minste nok timer under dyna selv om søvnen ikke er av den beste. Tror jeg spiste noe i går kveld som ikke var helt bra for da vi skulle legge oss så kjente jeg at jeg måtte kaste opp. Siden jeg misliker sterkt å kaste opp så hang jeg heller over vasken med ansiktet i kaldt vann i håp om at det skulle gå over. Det gjorde det ikke, men en vei ut måtte "skiten" så da satt jeg meg heller på do i 30 minutter:P Følte meg skikkelig digg der jeg satt. Uggenheten gav seg litt så jeg våget jeg tilbake til sengen og satt mer eller mindre oppreist i tilfelle det skulle bli bråhast med å kaste opp. Jeg smetter ikke direkte galant ut av sengen for tiden så at jeg satt opp gjorde at jeg følte meg litt tryggere. Til slutt så sovnet jeg sittende, men våknet liggende en gang midt på natten for å tisse. Da var heldigvis kvalmen over så takk og pris for at jeg ikke plutselig skulle få omgangssyken for første gang i mitt liv :P Det hadde jo virkelig passet bra nå.. Not! :P

Jeg jobbet i klinikken frem til klokken 16, og da tok vi en tur bort til min venninne Annie. Der drakk vi damene te og barna våre lekte sammen :) Selv om hennes sønn er 2,5 år eldre enn Victoria så leker de veldig fint sammen. Vel hjemme igjen var det kveldsmat og et bad som stod for tur og nå er frøken fryd i seng. Hun virket supertrøtt så regner ikke med at vi hører mer fra henne på noen timer:)

Neste uke planlegger jeg og ta ut mitt lyse extensionhår rett og slett fordi jeg har hatt det i over 4 måneder nå og jeg vil ha det ut før William kommer. Mistet mye hår etter sist fødsel så vil ikke legge unødig mye tyngde på det i den "bli skalla perioden" som kommer en stund etter fødsel. Noen kaller det ammehår, mens andre sier at man mister hår uansett.

Jeg går også og kjenner på lysten til å endre hårfargen min og lurer på om jeg skal prøve meg på en litt mørkere variant denne gangen. Jeg har vært brunette før, men har alltid endt opp med at det enten blir for rødlig eller for mørkt.

Dette er noen av de fargetonene jeg liker godt.

Jenny Skavlan syns jeg er veldig fin på håret, og jeg ser for meg at jeg ønsker meg en lignende klipp :)

Tone Damli er også veldig fin :)
Nå skal sofaen inntas :)

Ha en fin kveld videre:)

En liten kikk på lille W <3

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg karret meg tidlig i seng i går kveld og hadde vel en ganske ok natt minus de vanlige 48 tissepausene og nå også pottetett nese :P Lucky me! Frøken fryd kom tuslende i 07.30 tiden og da var det bare komme seg opp for vi skulle være på Kongsvinger på ultralyd klokken 10.

Grunnen til at vi hadde en ekstra ultralyd i dag var fordi morkaken lå litt langt ned på ordinær ultralyd så i dag var det kun for å sjekke at den hadde trukket seg tilbake. Det hadde den heldigvis gjort :) Siden de hadde god tid på sykehuset tok jordmor seg god tid og sjekket alt annet også, og heldigvis så det veldig bra ut. Hun regnet ut at han veide cirka 1900gram i dag, og at om han blir født til termin vil han veie cirka 3500gram. Det er selvfølgelig helt umulig å gi en ekstakt fødselsvekt nå, men greit å se at han ligger på normalvekt.

Sparket som en gal og sprellet rundt så det var nesten håpløst å få tatt et bilde av ungen i ro :P Ikke helt overraskende med tanke på hvem han slekter på :O Hodet ligger ned og han kommer nok ikke til å snu seg igjen :)

Frøken fryd sovnet nettopp, så nå skal jeg bare slappe av og nyte roen:)

 Ha en super kveld videre :)

Zombie modus..

Hei på dere fine folk :)

Jeg kan nesten garantere at dere har en bedre dag enn meg for her er det en skikkelig blåonsdag? I går fikk jeg et skikkelig migreneanfall i 17 tiden og måtte gå rett i seng og ligge der med øynene igjen til det verste gav seg. Først i 21 tiden våget jeg meg ut i lyset igjen, og selv da hadde jeg fortsatt vondt i hodet. Man kan ikke ta noe særlig til smertestillende når man er gravid, og for dere som har hatt et skikkelig migreneanfall så vet dere at et par paracet ikke akkurat hjelper :P

Etter litt mat og ordnings her hjemme så gikk jeg i sengen igjen, men siden jeg fortsatt hadde veldig vondt i hodet så var det helt umulig å sovne.. Klokken 01 hadde jeg enda ikke sovnet, og gjett hvem som da kom tuslende inn til oss? Jo da, Victoria bestemte seg for å ta en skikkelig våkenatt på toppen av det hele :/ Kunne ikke ha vært dårligere timing, og jeg må si det er så lenge siden hun har gjort noe lignende at jeg nesten (bare nesten) hadde glemt hvordan det var!

Det var heller ikke snakk om at hun bare var litt våken og sovnet av igjen, nei da hun var våken til litt over 05 hun. Kan ikke huske sist jeg følte meg så jævlig som jeg gjør i dag. Har aldri avlyst kunder før, men i dag måtte jeg faktisk flytte på de dagkundene jeg hadde for det ville ikke være forsvarlig å stikke i noen med nål i dag. Heldigvis møtte jeg forståelse for det og kundene satte seg opp en annen dag. Er det noen som hater å være syk så er det meg, men i dag er jeg egentlig ikke helt menneske tror jeg. Er mer i zombie modus for jeg føler meg mer død enn levende :P

Ellers så vippet jeg inn i uke 34 i dag og magen eser ut. Føles som om jeg har en spekkhogger der inne, men ellers så har jeg det ganske greit og ser frem til å få møte den lille babyen vår <3

Mye klaging, men det jo min blogg da :P

Dere får ha en strålende dag videre :)

Raskt flat mage og mindre hofter etter fødsel?

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg våknet som vanlig 140 ganger i natt for å tisse, snu meg og kjenne den viltre babyen min danse i magen. Jeg har nesten vent meg til det :P

Dagen i dag har vært brukt til svangerskapskontroll hos fastlegen. Alt så bare bra ut, alle mål er normale og blodprosenten min har gått opp til 12,0 fra 11,3. Har tatt litt ekstra jern de siste ukene så da fikk jeg i det minste se at det har hatt en annen effekt enn bare å gi meg enda tregere mage :|

Etter legetimen bar det av sted til Spa Lounge i Lillestrøm hvor jeg har tilbragt arbeidsdagen. Alltid koselig å komme dit :) Etter jeg var ferdig der dro jeg til mine foreldre for å hente frøken fryd som var der noen timer etter barnehagen. Mamma og pappa har besøk av farmor så koselig for Victoria å få bli litt kjent med henne siden hun ikke får sett henne så mye da hun bor på Skjervøy (øy 25 mil nord for Tromsø) :)

Vel hjemme så rakk vi bare kveldsmat og en episode med pippi før det var leggetid for frøkna. Tror ikke hun har sovnet enda, men gir nok etter snart. Hun sovnet i bilen da mamma hentet henne i 15 tiden og en liten dupp i den tiden der kan få fatale følger for innsovningen :P

Ellers så har jeg hentet en pakke på posten i dag. Føler jeg ofte henter pakker der, men nå har jeg i det minste kjøpt noe jeg aldri trodde jeg kom til å ville teste ut! Jeg har nemlig kjøpt meg tummy tucker og shrink hips som skal få magen og hoftene til å trekke seg raskere sammen etter fødsel. Hvorvidt dette fungerer aner jeg ikke, men i og med at magen min så ut som slapp gjærdeig og hofter/rumpe var gode og brede en god stund etter fødsel sist så gir jeg det en sjanse. Kan ikke si jeg har helt troen på at det skal funke pluss at jeg har en mistanke om at det til tross for at det ikke virker korsettaktig ikke er særlig behagelig å ha på. Ting som strammer og gjør vondt å ha på seg etter å ha født det som føles som en hjørnesofa er ikke nødvendigvis innafor:D Men jeg er villig til å prøve :) Jeg har kjøpt alt på babyloftet (ikke sponset).

En liten vognsnor til William ble også med <3

Noen som har testet dette før? Og da ikke en som har fått betalt for å skrive at det funket :P

Ha en fin kveld videre :)

The Balm read my lips og pretty smart lipgloss - Omtaler

Hei på dere og god søndag:)

Håper dere har hatt en fin helg og at dagen har vært bra. I natt hadde jeg en dårlig natt, og selv om det var Kim som stod opp med frøkna når hun kom tuslende klokken 07 så fikk ikke jeg sove noe særlig mer. Kroppen verket og det var umulig å finne en god liggestilling.

Vi har bare slappet av hjemme i dag. Skulle gjerne ha tatt en tur ut, men siden det var 20 minusgrader og vi alle er litt forkjølet så droppet vi det og ble inne i varmen i stedet. Nå i ettermiddag har vi hatt besøk av et vennepar og nå svimte frøken fryd av i sengen. Hun kunne sikkert ha sovnet for 1 time siden, men vi klarte å holde henne gående helt frem til klokken 19 :) Nå som vi virkelig har fått kuttet ut dagduppen så er ungen en fryd å legge og hun sover (bank i bordet) gjennom hele natten <3 Luksus som jeg ikke rekker å nyte før neste unge kommer :P Satser på en rolig liten fyr denne  gangen selv om Kim mener det er klin umulig at to så aktive personer som oss kan lage en rolig unge :D

Jeg har ingen store planer for kvelden annet enn at jeg faktisk skal unne meg en soltime. Snart 2 måneder siden sist så da unner jeg meg 15 min. Jeg er stor motstander av solarium når det brukes for mye, men om man tar 3 til 4 soltimer a 15-20 min i løpet av vinterhalvåret så mener jeg det er helt ok:)

I dag kjører jeg omtale av The Balm sine lipglosser. Tok litt tid før jeg skjønte at det faktisk er 2 ulike typer glosser jeg har testet siden de ser så like ut, men de er altså forskjellige, både i konsistent og kvalitet etter min mening.

Hva sier produsenten om pretty smart?

"TheBalm Pretty Smart Lip Gloss gir en fantastisk farge til leppene dine.Lip glossen er beriket med ginseng, et kraftig antioksidant som er mest kjent for sine utrolig stimulerende egenskaper og gjør at glossen er behagelig å ha på leppene."

Og om read my lips?

"En kremet lipgloss med intense farger som virkelig setter fokus på leppene dine! Den inneholder også ginseng, en sterk antioksidant."


Min mening:

Read my lips: Denne er kremet i konsistensen, men den legger seg på en litt rar måte så det ser ut som om jeg har tørre lepper (det har jeg virkelig ikke). Den kaker seg litt og holdbarheten er dessverre ikke god. Lukten er derimot veldig god og fargen er også fin, men det hjelper ikke når den både ser og føles uttørkende på leppene mine.. Kommer ikke til å kjøpe denne igjen.

Pretty smart: Den føles lettere og gir en fin glans. Fargen ser oransj ut på bildet, men er ikke så gul i virkeligheten. Lukter godt og den har ganske god holdbarhet. Denne føltes ikke uttørkende og er etter min mening mye bedre enn read my lips sin variant:) Denne kaker seg ikke på leppene, og selv om jeg liker den ganske godt er fortsatt smashbox sine glosser mye bedre, og jeg kommer ikke til å kjøpe noen av disse glossene igjen.

Prismessig ligger de på rundt 120 kroner og de selges både på blivakker, blush, makestyle og coverbrands sine nettbutikker:) Hvor man får tak i disse i fysiske butikker vet jeg faktisk ikke:) Har ikke sett noen selge de her hvor jeg bor i hvert fall, men de finnes sikkert i større byer:)

Ha en fin kveld videre:)

Ordner til lille W kommer <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Natten var sånn halvgrei, men sover jo aldri mer enn få timer sammenhengende dessverre. Frøkna sov helt til 08 så det var veldig deilig:) VI fikk besøk av min venninne Lena og hennes datter Oda litt utpå dagen for at jentene kunne leke litt og for at vi voksne kunne skravle og ta en lunsj. Deilig når ungene kan leke sammen ordentlig :)

Etter at de dro vi en tur på senteret for å spise middag på Egon :) Etter det svingte vi innom dyrebutikken for at frøkna skulle få se på alle dyrene også tok Kim henne med seg i lekebutikken mens jeg gikk på Princess for å handle litt til William:)

Kim har malt den gamle sengen, nattbordet og krakken etter Victoria. Det var litt ripete og stygt etter at frøkna hadde tygget og herjet med det, men etter en runde maling er det nå klart for en ny runde. William skal ligge i Leander vuggen fra Stokke inne på vårt rom den første tiden, men veldig kjekt å ha sprinkelsengen klar også:)

Babyalbum, teppe og litt sengetøy :) Jeg har laget 2 fulle album til Victoria fra hennes 2 første år, og William skal selvfølgelig få det samme:)

Til meg:)

Jeg handlet inn småprodukter til fødebagen i går:) Gidder ikke dra med store varianter da det blir alt for mye å drasse på:)

Har samlet opp litt leker som frøkna ikke lenger er interessert i, men som William kan få arve når han er klar for det:)

Juniordyne og pute. Skal ikke brukes på en god stund, men vet jo at det kommer til å være et behov for det så like greit å kjøpe det nå :)

Frøkna fikk 2 kjoler i dag, selvfølgelig fra Frost :P Tipper det blir vanskelig å få frøkna til å kle seg i noe annet fremover:D

Danser og synger for oss <3

Jeg kjenner at jeg er i skikkelig rydde, kaste og vaske modus. Husker jeg var sånn sist når det nærmet seg fødsel også, men syns det er hakket verre denne gangen:) Jeg skal prøve å slappe av litt i kveld så får dere andre ha en strålende kveld videre:)

Endelig fredag :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Hele denne uka har føltes som en eneste lang arbeidsøkt så nå er jeg glad for at det er helg :) Hadde en ganske grei natt i natt så føler meg ikke så utslitt i dag :) Jeg jobbet til 18.30 i kveld, men hadde noen kosetimer med frøkna etter barnehagen <3 Hun har fått dokkevogn og elsker den. Tenkte hun ville ha glede av den nå + at når jeg skal trille tur med lille W så kan hun trille dokkene sine sammen med meg. Hun legger dokkene i vognen, gir de smokk, "melk" og ber de om å "sova nå" + at hun kjører vognen vilt rundt i stuen mens hun ler seg i hjel <3

Fullt fokus:)

Pappa har vondt i foten så da hjelper sykepleier Victoria til med "plaster" eller bind som vi andre kaller det :D "Stort plaster" sier Victoria og "hjelpe pappa auau foten" :P

Etter at frøkna la seg dro jeg en tur på senteret for å møte min venninne Lene. Det gikk jo som det måtte og det ble litt shopping :O Nå skal jeg bare kose meg foran tv'n resten av kvelden:)

Ha en super kveld videre:)

Thai Wok med peanuttsaus :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Natten i natt var faktisk ikke så verst så dagen i dag har vært ganske bra:) Det var veldig bra for jeg har jobbet hele dagen i klinikken med legen. Lærer alltid noe nytt når han er i klinikken for å jobbe:) Nå er jeg sånn passe sliten så nå skal jeg tilbringe resten av kvelden i sofaen. Egentlig så koker jeg litt over av ting jeg vil gjøre, men jeg må virkelig lære meg å slappe av litt. Når jeg har dager som er ganske bra så er det sånn at jeg virkelig vil kjøre på med ting jeg vil ha gjort, men når mannen min sier "har du glemt at du er høygravid eller?" så er det kanskje greit å roe ned litt :P

Deler en oppskrift med dere i dag som jeg fant på www.vegetarmat.org (bildet er også lånt derfra da varianten jeg laget ikke så like fin ut) :)

Peanøttsaus

 • 2 fedd hvitløk 
 • 2 ss rød karri-pasta
 • 2 ss peanøttsmør 
 • 2 ts søt soyasaus
 • 4 dl kokosmelk 
 • 2 ss limesaft 
 • 1 stang sitrongress 
Grønnsaker
 • 5 fersk babymais
 • 1 paprika 
 • 1 dl erte-aubergine
 • 1 squash 
 • 4 champignon 
 • 1 rødløk
 • 4 vårløk 
 • 8 sukkererter 
 • 4 porsjoner ris
 • 2 ts sesamfrø 
Fremgangsmåte

Fres finhakket hvitløk i en stekepanne og tilsett rød karripasta, peanøttsmør, kokosmelk, limesaft og sitrongress. La det småkoke på middels til svak varme til det er en jevn saus, ca. 10 minutter.

Hell i en skål og sett til side mens du woker grønnsakene.

Kutt opp alle grønnsakene i passe biter før du begynner å steke. Ha paprika, fersk babymais, sopp, squash, rødløk og vårløk i en varm panne med olje. Når det er sprøtt og ferdig stekt heller du over sausen, plukk ut sitrongresset ? det kan være litt trevlete å tygge. Om du bruker fersk babymais har du det i først ? om du bruker hermetiserte skal de kun varmes opp og du kan ha det i etter at du har hatt over sausen. Erte-auberginen kan du ha i rett før du heller over sausen og sukkerertene kan du ha over til slutt. La retten marineres i sausen i panna i ca. fem minutter.

Strø over sesamfrø og server med kokt ris.

Ha en fin kveld :)

 

Stygge sko til meg og fine ting til barna :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Har hatt nok en natt med elendig søvn så nå er jeg rimelig klar for å finne sengen. Jeg må bare skrive ferdig noen journaler på de siste kundene jeg hadde i kveld. God journalføring er superviktig når man driver som jeg gjør for da har man full oversikt over alt hva pasientene har fått av doser + sporingskoder på fillere :) For dere som driver eget innen fysioterapi, lege, privat sykepleie, klinikk, hudklinikk etc så kan jeg anbefale www.hano.no som journalbase. De er flinke på kundeservice, systemet er enkelt å forstå + at det ikke er så dyrt. Journalen er elektronisk så jeg kan logge meg på fra telefonen og legge inn avtaler der også :)

Jeg var ferdig med jobbing i 20 tiden og da tok jeg og mannen en tur på senteret sammen. Jeg kjøpte meg et par Birkenstocks med tanke på tøfler inne + at jeg tenker de kan være kjekke å ha med seg på sykehuset. De er hakket bedre en crocs og Adidas sandaler, men jeg må innrømme at jeg syns de er ganske stygge. Riktignok er de superkomfortable å ha på seg, men estetisk sett er de ikke vakre:P

Salg på Polarn og Pyret så da fikk Victoria litt nytt ulltøy. Syns jeg vasker ulltøy hele tiden for at hun skal ha rent så da var et nytt sett nødvendig.

En varm hals ble også med. Hun har en hals her hjemme og en i barnehagen, men den her hjemme er nå alt for liten. Valgte bevisst en nøytral farge for denne skal William få arve senere:)

Nydelig dress til lille W :) Denne var den eneste de hadde igjen, og den er i størrelse 56 så får håpe han ikke er så stor at denne ikke passer når han blir født:P

Victoria elsker å plastre seg selv og oss med Frost plastre  + at vi er i sparingen av pannelugg. Ergo så trenger vi mye hårspenner for forsvinner hele tiden. Hårstrikker forsvinner også på mystisk vis og dukker heller ikke opp igjen :O

Nå må jeg legge meg:)

Ha en fin kveld videre :)

I fødebagen - tips

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg våknet av meg selv klokken 05 i dag og fikk ikke sove igjen. Hjernen min bobler over av alle mulige tullete tanker og party i magen. Jeg har jobbet på Glød hår og velvære på Nordstrand i dag, og selv om jeg ikke måtte være der før 11 så begynte tankene mine å spinne over dårlige kjøreforhold allerede klokken 05. Jeg hater, og da mener jeg hater å være forsinket så jeg planla å kjøre minst en time før jeg startet + at jeg sjekket værmelding og lokalnyhetene.. Ikke sånt man får sove av akkurat:P Sånn husker jeg at jeg var sist svangerskap også. Ikke nok med at kroppen verker, men hodet verker litt det også. Jeg blir ekstra bekymret for alt mulig også begynner jeg å tenke på ting jeg må huske på, ting jeg må rekke før fødsel etc. Jeg har egentlig ingen bekymringer, men hodet mitt koker litt allikevel :)

Jeg nærmer meg svangerskapsuke 33 og selv om jeg ikke skal pakke bagen riktig enda så tenkte jeg dele noen fødebag tips med dere:) Jeg kommer nok ganske snart til å begynne så smått å finne frem hva som skal være med og legge det lett tilgjengelig så det bare kan hives over i bagen om det skulle skje noe før tiden:)

 

Hva trenger du?

1. Helsekort for gravide! Dette bør du ha i vesken de siste ukene før termin så du ikke glemmer det i kaoset som kan oppstå når fødselen melder seg:)

2. Mat/drikke til mor og far. Når man ligger der med rier fra helvete er ikke mat det første du tenker på, men du trenger altså en del energi for å holde det gående. Selv kjøpte jeg med energidrikker, proteinbarer, nøtter og druer. Dette hadde vi alltid tilgjengelig de siste ukene (i en pose i kjøleskapet) sånn at alt kunne tas med lett:)

3. Mobil + lader, eventuelt kamera + lader. Noen vil kanskje også foretrekke å ha med en pc, men den tar så mye plass så det dropper jeg:)

4. En bok eller et magasin. Ventetiden kan bli lang og er det lang tid mellom riene så kan en bok få tiden til å gå litt fortere. Du trenger ikke velge et tungt litterært verk, men en enkel krimroman kan være ålreit:)

5. Veske med lommebok, kontanter (tenk på parkeringen), leppepomade etc

6. Nattkjole. Selv syns jeg det er ubehagelig å sove med full sykehuspysj så jeg foretrekker en enkel nattkjole i stedet. Når det kommer til selve fødselen kan man også føde i en nattkjole fremfor de horribelt stygge sykehusskjortene. Ikke velg en dyr og fancy variant da den vil bli blødd ned uansett :P7. Ammebh. Jeg fortrekker lette sportsbher fra kappahl fremfor tradisjoenelle ammebher. Du bør velge spileløse varianter som ikke strammer, og som du enkelt kan få puppen ut av.

8. Tøfler. Du vil ikke gå barbent på gulvet på sykehuset. Sist fødte jeg på sommeren så da hoppet jeg bare inn i ballerinaskoene mine, men nå kommer jeg til å ta med meg tøfler (og da tøfler som kan vaskes i maskin ellers desinfiseres etter oppholdet).

9. Varme sokker. Jeg fryser lett på føttene så varme sokker skal med.

10. Løse og behagelige klær. Jeg tenker ta med tights, joggebukse, enkle singleter og et par varme gensere. Satser på at jeg bare må bli på sykehuset veldig kort tid etter fødsel,  men litt skift til meg selv må jeg ha med. Komfort og klær som er lette å få av er tingen :) Jeg tar også med egne truser da jeg ikke er kjempefan av sykehustrusene.

11. Deodorant, tannbørste, tannkrem, hårbørste, bodylotion, sjampo, balsam og hårolje, rens til ansikt og dag/nattkrem. (gjerne reisestørrelser) Jeg har småflasker som jeg fyller over til for å spare plass :)  De har sjampo på sykehuset, men denne er virkelig ikke å anbefale om du har mer enn 4 cm hår på hodet.

12. Babyolje. Dette bruker jeg ikke bare til babyen, men også til mitt eget underliv etter fødsel. Vasker meg hver dag med weleda babyolje nedentil og det fungerer veldig godt. Huden blir aldri irritert :) 

13. Sminke. Jeg tar ikke med hele arsenalet, men noe tar jeg med for å føle meg litt fresh :) Mascara, en bb-krem og litt solpudder/rouge er fint:)

14. Ammeinnlegg. Jeg tar med meg en liten bunke engangsinnlegg :)

15. Et par bleier til babyen med tanke på hjemreisen. Kan jo fort bli et lite uhell på vei hjem i bilen :)

16. Purelan ammesalve. Du får såre brystvorter garanter!

17. Bilstol bør stå klar i bilen fra uke 37.18. Ting til babyen. Du får det du trenger under oppholder av bleier og bodyer, men det er greit å ha med noe tøy selv også. Jeg tar med reisedress, sokker, et par bodyer, en varm lue, votter, et par tynne joggebukser og en strømpebukse.

19. Pledd/bilstolpose til hjemreisen

20. Smokk! Ble ikke med sist, men skal definitivt med denne gangen. Jeg krysser alt jeg har for at denne ungen vil ta smokken, og jeg gir blanke f'*** i om jordmoren sier jeg ikke skal gjøre det.

21. Manne har med en bag klar med sine egne klær + toalettsaker.

22. Ørepropper. Jeg er ekstremt var på lyder så sover som regel med ørepropper sånn halvveis på. Babyen hører jeg uansett.

23. Store bind! Små bind og truseinnlegg vil ikke gjøre susen for å si det mildt :P Du vil få bind på sykehuset, men jeg syns disse er litt harde og stive.

24. Min egen morgenkåpe og et stort håndkle. Håndklene på sykehus er som middels store kluter og det er jeg ingen tilhenger av :)

25. Plastposer til skittentøy kan være kjekt å ha :)

26. Sinksalve/bleiekrem. Min favoritt er fra weleda:)

 

Dette var det jeg kunne komme på nå, om det er noe jeg har glemt så setter jeg pris på innspill:)

Ha en fin kveld:)

 

 The Balm "what's your type?" mascara - Omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin søndag:) Her har det vært full fart i dag, og jeg har også fått jobbet noen timer i klinikken + tatt en laserbehandling på meg selv for å fjerne håret under armene. Det er andre gangen jeg gjør det nå og jeg regner med å se stor forskjell når disse hårsekkene som døde i dag løsner:) Det er ikke spesielt behagelig, men veldig deilig å bli hårfri :)

Ellers i dag så har vi hatt besøk av Anita og barna hennes. Da får vi voksne skravlet litt også får barna lekt litt sammen :) Kim driver med legging nå og jeg bare slapper av litt foran peisen med litt godis. Helt grei arbeidsfordeling :P

I kveld blir det omtale av The Balm sin mascara som jeg nå har brukt en stund:)

Hva sier produsenten?

"Med sin unike anti-klumpe formula og spesialdesignede børste lar "tall, dark and handsome" deg bygge opp vippene til en lendge du tideligere bare kunne drømme om, samtidig som den gir volum og naturlig bøy.Mascaraen er vannavstøtende, parabenfri og er egnet for kontaktlinsebrukere"Min mening? Jeg hadde ingen forventninger om at denne skulle være bra selv om mine favorittøyenskygger kommer fra The Balm. Grunnen er ganske enkelt fordi Isadora sin lash and curl mascara er så utrolig bra at jeg regner aldri med at noen kan banke den. Det kan dessverre ikke denne heller selv om det absolutt er en veldig god mascara. Fargen er rik og vippene blir virkelig svarte. Den er lett å påføre og den er så absolutt klumpfri. To strøk må til så får man et fint volum som varer ganske lenge, Den irriterer ikke øynene og den sverter heller ikke av på huden. Den tørker ikke fort inn, og prisen er det heller ikke noe å si på (rundt 200kr)

 Det eneste minuset med denne er at jeg ikke får den fine buen på vippene som jeg får med Isadora sin + at Isadora sin har bedre holdbarhet. Ergo så slår ikke denne Isadora lash and curl, men dette er absolutt en god mascara det også:)

The Balm tester selvfølgelig ikke på dyr :)

Ha en fin kveld videre:)Litt inspirasjon :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra dag :) Jeg var på Tusvik og Tønne show i går kveld med kollegaer fra sykehuset og etterpå var vi på Olivia på aker brygge for å spise. Lisa Tønne og Sigrid Bonde Tusvik leverte og det var absolutt et show verdt å se :) Det ble ikke så alt for sent, men klokken 01 er sent nok for en gravid småbarnsmor:P Jeg sov som vanlig kjempedårlig, og selv om jeg lå helt til 10 så føler jeg meg absolutt ikke uthvilt :( Tror det kan ta en stund før jeg føler meg pigg igjen.. Svangerskap har absolutt noe vakkert med seg, men for min del er det store deler av svangerskapet som er mer et nødvendig onde for å få noe man ønsker seg.

 Det er fortsatt lenge til hytta er ferdig, men koser meg masse med å planlegge hvordan vi skal ha det der og hvordan det skal bli her hjemme <3

 Bildene har jeg lånt fra instagramkontoene til vakrerom, norskeinteriorblogger og inspirasjonsguidenorge. Alle disse kontoene oppdateres hyppig og har masse fint som deles :) Anbefaler å følge de om du ønsker inspirasjon :)

Jeg og Victoria har vært hos min venninne Lena og hennes datter Oda i dag for at barna skulle få leke sammen og for at vi skulle få skravle litt :) Victoria er nå på et lite besøk hos mine foreldre, men kommer hjem igjen om en times tid :)

 Ha en fin lørdag videre :)

My night...

Hei på dere :)

 Håper dere har hatt en fin dag. Jeg kan dessverre ikke si det samme:( Jeg sov helt forferdelig dårlig i natt og har følt meg både kvalm og uvel i hele dag. Grunnen til dårlig søvn er ikke noe annet enn vond rygg, bekken og hofter. Det er virkelig ikke lett å sove når kroppen verker.. Smertestillende er ikke aktuelt som gravid så jeg må bare bite tennene sammen. Frøkna kom inn klokken 08, og da måtte jeg uansett stå opp fordi jeg hadde første kunden min ganske tidlig i dag.

Hadde 3 kunder på rappen på formiddagen, og egentlig skulle jeg ha vært på kveldsvakt på sykehuset, men jeg kjente at der hadde jeg fint lite å bidra med. Bekkenet mitt orket rett og slett ikke en heftig kveldsvakt der, bare tanken på å gå fra parkeringshuset til selve sykehuset virket uoverkommelig :( Tenkte prøve meg på en massasjetime, men det var ikke noe ledig så nå tenkte jeg legge meg litt i boblebadet for å løse opp litt. Frøkna var kjempetrøtt så hun sovnet med en gang hun la seg klokken 19. Deilig! Så lenge hun ikke sover dupp på dagen så slipper vi kamp med legging på kvelden:)

Alt er klart til lille William <3 Eneste som gjenstår på sjekklisten er pakking av fødebagen, og det drøyer jeg nok et par uker til :)

Ha en fin kveld videre:)

Nytt til testing :)

Hei fininger :)

 Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det som vanlig vært full fart fra morgen til kveld, og først nå har jeg fått satt meg ned i sofaen :) Jeg har jobbet i klinikken hele dagen frem til 17 og etter det har jeg bare kost meg med frøkna :) Tok en tur på senteret når hun hadde lagt seg for å handle inn litt :) Skulle egentlig bare på matbutikken, men med alt det salget som er nå så svingte jeg innom litt andre steder også :P

Denne selvbruning til St.Tropez er jeg veldig spent på. Den skal virke 3 min i dusjen også skal man visstnok få en gradvis brunfarge. Jeg er småskeptisk og håper jeg ikke blir helt grusom :O

Lipgloss fra Jan Thomas må testes. Har lest mye positivt om merket hans så plukket med meg denne også:)

Neglelakkfjerneren fra H&M tar litt dårlig på mørke farger så da skal denne fra Vita sin egen serie "Harmoni" testes ut:)

Neglelakk fra Isadora:)

Jeg var innom life for å kjøpe mer Udo's Choice kapsler, og der lyste denne opp ved kassen. Luktet nydelig så den får en sjanse:)

Omtaler kommer så fort alt er testet:)

Ha en fin kveld videre:)

Petter uteligger <3

Hei fininger:)

Håper at dere har hatt en fin tirsdag:) Jeg ble vekket klokken 05 i dag for da var frøken fryd klar dagen.. Burde ha sett den komme i og med at hun sovnet veldig tidlig i går, men det gjorde det absolutt ikke mer behagelig av den grunn :P Jeg fikk lagt meg litt nedpå igjen og fikk sovet 2 timer til før jeg begynte å jobbe i klinikken :) Stapp full dag igjen, og nå er jeg nettopp ferdig med siste kunde. Jeg hadde regnet med at januar skulle være en rolig måned i klinikken, men der tok jeg veldig feil. Klager ikke, men det er overraskende:)

Jeg har de siste dagene sett noen episoder av Petter uteligger, og herregud for en herlig serie <3 Jeg som er litt (les:veldig) lettrørt i utgangspunktet sitter jo en del og gråter underveis her, men jeg syns bare det er en så nydelig serie. Når en mann som livnærer seg på tigging og salg av =Oslo sier at det beste han vet er å glede andre og å dele det han har da fikk jeg meg en skikkelig wake up Call! Jeg får helt vondt i magen av alle de triste skjebnene selv om det er en serie som ikke fremstiller de ekte uteliggerne/narkomane som stakkarslige. Jeg føler du får ekte vare, og dette er noe flere burde se. Jeg tror alle episodene ligger tilgjengelig på tv2 sumo :)
Jeg gir hver måned til veldedige formål, men jeg skal gi mer, og jeg skal bli flinkere til å se de som sitter på gata og tigger på en hyggelig måte. ikke at jeg noen gang har vært slem eller ufin mot noen, men jeg møter ikke nødvendigvis blikket deres heller eller smiler til dem heller:( Jeg skal skjerpe meg :)

Nå skal jeg få i meg litt kveldsmat før sengen kaller:)

Ha en fin kveld:)

Glo minerals face primer - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg jobbet kveldsvakt på sykehuset i går og var derfor sent hjemme. Kom meg heller ikke i seng med en gang så ble ikke så bra med søvn i natt :( Ikke bare ble natten kort, men jeg våknet sikkert 10 ganger på grunn av vill baby i magen og vond rygg og hofter. Det føles som om jeg skal få liggesår på hoftene siden jeg blir liggende så lenge av gangen i samme stilling :O

Jeg har tilbragt dagen i klinikken med unntak av noen timer nå i ettermiddag/kveld hvor tiden har vært brukt med frøken fryd. Hun har vært stuptrøtt i hele ettermiddag så hun spurte faktisk om å legge seg klokken 18!! Klarte å drøye det til 18.30, men da svimte hun rett og slett av i sengen..

Jeg skal straks i gang med dagens nest siste kunde:) Regner med å være ferdig i 20.30 tiden:) Da venter litt sofatjeneste og kveldsmat før jeg skal innta sengen. Blir forhåpentligvis en god natts søvn:)

I dag kommer omtalen av face primeren til Glo Minerals, som er mitt favorittmerke innen sminke:) En primer tar man på etter at dagkremen har trukket godt inn i huden og før man påfører foundation :)

Hva sier produsenten?

"En lindrende geleprimer som forbereder huden før sminke ved å fylle inn rynker og ujevnheter. Da primeren skaper en jevn overflate vil du trenge mindre foundation for å dekke huden, samt et penere resultat.Primeren inneholder en rekke antioksidanter som beskytter huden din mot frie radikaler. Ved jevnlig bruk kan dette forsinke aldringsprosessen."Min mening?

Den er helt nydelig!! Huden føles silkemyk uten å være for dekket og sminken sitter både fint og lenge oppå denne. Luktfri og irriterer ikke huden:) Jeg har i hvert fall ikke merket noe negativ påvirkning på huden på grunn av denne, og jeg tester alltid bare en ny ting til ansiktet per gang:)

Eneste minuset med denne er at den er kjempedyr! Rundt 300kroner for 15 ml syns jeg er alt for drøyt, og det er synd for denne vil jeg gjerne anbefale videre. Den er drøy i bruk, men jeg syns prisen er alt for høy! Sjekket litt forskjellige nettsider nå og ser at Blush.no har den på 40% rabatt nå så for dere som vil teste den er det der den er billigst nå:)

Ha en fin kveld videre:)

Deilige undertrøyer :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :)

 Victoria sov hos mine foreldre i natt så vi sov lenge i dag. Superdeilig! Selv om søvnen min ikke er optimal så var ikke denne natten så verst :) Jeg lå lenge selv om jeg var våken, men fikk slitt meg ut av sengen i halv elleve tiden. Etter det har vi kost oss med en deilig frokost og jeg har så vidt fått gjort unna litt husarbeid. Jeg skal reise på jobb på sykehuset om ikke så alt for lenge og frem til det skal jeg bare få laget meg litt mat og ryddet litt i skapene. Ryddeånden har virkelig kommet over meg nå som svangerskapet nærmer seg slutten:)

Tenkte tipse dere om disse deilige singlete fra Lindex som jeg kjøpte i går. Kjøpte en svart en for en stund siden, og den har jeg brukt så mye at jeg måtte ha noen flere. Disse ligger i undertøysavdelingen, men ser ikke så veldig undertøysaktige ut:) Jeg bruker de under t-skjorter og gensere. Det er veldig praktisk med sånne når William kommer og puppen stadig vekk på ut. På den måten slipper jeg å blotte hele magen når jeg må trekke opp genseren. Er det noe jeg har lært fra forrige gang er at det ikke er bare bare å kle seg når man fullammer heller for puppene må være tilgjengelige:P Med disse så blir det litt enklere:)

Julen er ute og i går fikk jeg kjøpt inn litt nytt til fatet vårt. Alt er kjøpt på kremmerhuset bortsett fra fatet som er fra Lene Bjerre :)

Ha en fin søndag videre :)

Uke 31...

Hei på dere :)

 Håper dere har hatt en fin lørdag :) Her har det vært full fart hele dagen som vanlig, men dagen har vært bra:) Jeg sov sånn passe i natt,  men kjenner nå at det virkelig begynner å bli tungt å være gravid :( Danderer med puter etter beste evne, men det blir ikke helt godt allikevel:P Er heldigvis bare litt over 2 måneder igjen til termin, og det kan ikke få godt fort nok!

Victoria ble levert til mine foreldre i 15 tiden og da dro jeg til Oslo for å henge litt med min venninne Lene. Vi sjekket ut salget på Eger, men det var så sykt mye folk at vi orket ikke være der. Dro derfor til Sandvika for litt mat også dro jeg til Hønefoss for å hente diodelaseren (hårfjerning) min. Jeg har som jeg har skrevet tidligere spleiset på den med en annen sykepleier så vi har den halve måneden hver :) Laser er ikke billige saker så veldig greit å dele på den kostnaden med noen:)

Magen min i dag. Er inne i uke 31 nå og føles meg som en middels stor knølhval! 

Ser ut som jeg har mørkt hår når det er oppsatt, men jeg har bare latt mitt naturlige hår vokse ut så egentlig har jeg bare en halvmeter ettervekst:P Er veldig i tvil om hva jeg vil gjøre med håret mitt nå så derfor jeg bare lar det være:)

Nå skal jeg hive i meg litt mat også bare slappe av litt i sofaen :)

Ha en fin kveld :)

Nytt år og nye muligheter?

Hei fininger :)

Håper dere hadde en fin feiring i går, og at formen ikke er så aller verst i dag:) Jeg stod på badet med Fantos og hørte på Adele i går rundt midnatt da den medisinen vi fikk fra dyrlegen ikke hadde så veldig god effekt. Han var ikke like ille som han er uten "dop", men han var redd så da prøvde jeg å skåne han fra det verste stakkar. Bråket gav seg i halv ett tiden og da sovnet vi alle sammen. Victoria sov seg gjennom alt bråket, og jeg kommer nok ikke til å fortelle henne om raketter før hun faktisk er stor nok til å ha noe glede av å se det. Jeg kan ikke forstå hvorfor noen ødelegger nattesøvnen til små barn ved enten å holde de oppe til midnatt eller enda verre, vekke de for å se på rakettene :/ Nå har hun nettopp sovnet og jeg skal bare slappe av i sofaen resten av kvelden. Selv om vi har hatt en rolig dag så er jeg allerede nå veldig sliten..

Som forventet er det mye nyttårsforsetter og planer for det neste året som folk skriver om i sosiale medier i dag, og det er selvfølgelig bra at man har mål, men hvor lenge holder folk ut?

Alle vet at treningssenteret er fullt i januar, men allerede i februar har mange falt fra. Jeg tror mange går veldig hardt ut med en gang sånn at de lett mister gnisten, og da er veien kort tilbake til gamle vaner. Det samme gjelder kosthold. Mange skal gå ned x-antall kilo i løpet av året og starter de første ukene på sultekost. De færreste klarer det og er veier det samme som nå ved slutten av 2016. Ikke for å være en gledesdreper altså, men veldig mange mangler dedikasjonen det krever å endre livet og vanene sine. I stedet for å ha et mål for et helt år har jeg mer troen på å ha ukesmål og at man har realistiske forventninger til ting. Har du aldri trent før så start med 2 ganger i uken og ikke 6 :) Sjansen for at du klarer 2 ganger per uke er mye mer realistisk enn at du skal bli en supertrener :O

Selv har jeg absolutt ingen nyttårsforsetter. Jeg har ingen tro på at jeg ser smashing ut i bikini denne sommeren heller, og da spesielt ikke siden jeg skal føde i mars og fokuset da er på baby og amming + jobb i klinikken. Jeg skal absolutt begynne å trene 6 uker etter fødsel om alt ligger til rette for det, men jeg har ingen planer om å slite meg ut eller sulte meg på noen måte bare for å få kroppen fit med en gang:) 

Når det gjelder andre ting så er jeg strålende fornøyd med livet og tingenes tilstand. Jeg har det bedre enn jeg noen gang turte å drømme om, men det er også fordi jeg har turt å satse på drømmene mine og jeg har jobbet beinhardt. Mange prater og planlegger, men det skjer fint lite, og for å være helt ærlig så er jeg møkkalei av å høre på folk som alltid forteller deg om de store planene de har for det blir aldri noe av allikevel. Kjenner jeg sliter med å se engasjert ut når de prater for det er så mange som gjør nettopp det; bare prater!

Har du en drøm så gjør noe med det! Ting skjer ikke av seg selv, men jeg kan love deg at du kommer til å angre om du ikke gjør et forsøk :) Taperen i mine øyne er ikke den som mislykkes, men den som aldri prøver:)

Ha en fin kveld videre:)

 

Les mer i arkivet » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits