DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Inspirerende folk

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg var oppe før fuglene for dagvakt på sykehuset. Jeg kjenner jeg er fullstendig overlykkelig for at jeg ikke har en jobb hvor jeg må jobbe 07.30-16.00 hver eneste dag for da hadde jeg blitt gal! Selv om jeg ikke akkurat sover lenge til vanlig så er 05.30 i tidligste laget for hva jeg trives med :P Etter hjemkost har jeg momset i meg pizza, lekt masse med frøkna og nå har jeg planta rompa i sofaen og skal kose med meg smågodt. På lørdag er det lov, men ingen andre dager :) Har bestemt meg for at dette er noe jeg skal fortsette med etter at jeg har nådd vektmålet mitt, altså bare spise godteri og junk 1 dag i uka:)

Jeg får ofte spørsmål om hvem som inspirerer meg, så her er noen av dem:)

Emma Watson - Ikke bare en flink og vakker skuespiller, hun er også superengasjert i kvinners rettigheter og er ikke redd for å bruke stemmen og sin påvirkningskraft. Virker som en reflektert og smart jente.Jane Goodal - Har brukt hele sitt liv til å hjelpe dyr. Respekt!

Charlie Hunnam - Er jeg i dårlig humør kan jeg bare Google bilder av han så blir jeg i bedre humør :O

Leonardo DiCaprio - Er en kjekk fyr og en ekstremt dyktig skuespiller! Han bruker mye tid og penger på å redde planeten vår og er en svært opptatt av dyrevern.

Nelson Mandela - Trenger vel neppe en nærmere beskrivelse.

Miranda Kerr - Smellvakker supermodell, men også en smart forretningskvinne som har utviklet sin egen økologiske hudpleieserie.Hvem er dine inspirasjonskilder?

Ha en fin kveld :)

Salat :)

Hei og god fredag :)

Håper dere har hatt en fin uke:) Jeg har jobbet sinnsykt mye i klinikken denne uka, og vi satte faktisk omsetningsrekord denne måneden!! Jeg trodde januar skulle bli rolig, men der tok jeg skammelig feil! Jeg er faktisk veldig stolt :) I kveld har jeg hatt fri med unntak en kunde, og jeg jobbet ikke så mye på formiddagen heller så jeg har fått tid til både trening og en massasjetime. Det var virkelig ikke dumt for en sliten kropp:) Jeg skulle gjerne ha hatt en rolig helg, men jeg har helgevakt på sykehuset, så det kan jeg bare glemme :/

Dagens gladsak var at damen på thaimassasjestedet mente jeg hadde blitt mye slankere siden sist. Sist er 2,5 uke siden, så det var jo veldig hyggelig :) Merker selv at det går sakte men sikkert, og i morgen kan jeg unne meg litt ekstra igjen :) Har hatt en nedtur denne uka, men har klart å holde meg i skinnet så jeg er veldig fornøyd med meg selv :)

Deler en sunn og god oppskrift med dere i dag :)

Salat med gresskar, tomat og svarte bønner

-Du trenger (6 stk)

-1 stort gresskar (skrelles og kuttes i terninger)

-3 faste tomater (skjæres i båter)

-180 ml svartøyebønner, kokes og rennes av)

-4-5 reddiker, tynnskåret

-1 stangselleri, finhakkes

-3 ss (en liten neve) hakket bladpersille

-2 vårløk, finhakkes

-125 gr gorgonzola

-Balsamicoeddik

-Olivenolje

Slik gjør du

Legg gresskar og tomater over på et stekebrett og hell på litt olivenolje. Stekes til de er myke og litt svarte i kantene. Når gresskarbitene har kjølnet litt, bland dem sammen (forsiktig) sammen med bønner, reddik, stangselleri, persille og vårløk. Vend inn biter av gorgonzola, og hell over olje og balsamicoeddik. Salt og pepper etter smak:)

Ha en fin kveld :)

Ombre og Cadiveu :)

Hei på dere fininger:)

 

Håper dere har hatt en fin dag :) Victoria våknet 05.30 i dag så jeg er nå så trøtt at jeg er i "svime av" modus snart. Er nettopp ferdig med kveldens jobbing i klinikken, og først nå setter jeg meg ned i dag! Vi var i møte i banken, så satt jeg på negler hos flinke Mari på Din Beauty på Jessheim. Ikke at de to tingene er så slitsomt, men det er ikke hjemme i sofaen heller:) Etter vi hadde hentet frøkna i barnehagen dro vi på middag hos mine foreldre og spiste, rett hjem derfra og rett i klinikken for jobbing :)

Jeg lovte dere noen bilder av min nye hårfarge og håret etter cadiveu behandling (Brazilian  blowout), så her kommer de:) Jobben er gjort av flinke Irina som driver Hair it på Jessheim.

Håret mitt er ikke vasket siden i går, men det ser fortsatt glatt ut og er veldig mykt. Skal sette på extension til uka:)

I dag hadde de hjertefest i barnehagen, og da måtte min lille prinsesse pynte seg, og det syns hun er veldig stas:)

Disse to er gode venner:)

Ha en fin kveld :)

 

Smashbox lipgloss - omtale

Hei på dere :)

 

Håper dere har hatt en fin dag :) Victoria tøyset fælt med oss i natt så jeg er rimelig sliten nå :/ Ble ikke trening i dag tidlig som planlagt, men en liten powernap :( Jeg dro til frisøren etter powernapen, og der var jeg i over 3 timer:) Jeg har farget håret ombre og fått cadiveu behandling (brazilian blow dry). Jeg elsker håret mitt nå! Skal sette på teipextensions til uka, og det tror jeg blir superfint :) Er så fornøyd at jeg går å titter i speilet hele tiden. Det var flinke Irina som driver Hair it som ordnet det, og jeg viser dere bilde i morgen:)

Jeg er faktisk nettopp ferdig med å jobbe nå i og med at jeg hadde kveldsåpent i klinikken i dag :) På programmet står ikke noe annet enn en matbit, en kopp te og en episode av Cæsar (ja, jeg ser fortsatt på det) før jeg skal finne senga. Lang dag med masse på programmet i morgen også:)

Kjører en omtale i kveld, og i dag er det lipglossen til smashbox som står for tur:)

Jeg syns mange glosser blir veldig klissete, og derfor foretrekker jeg ofte leppestift i stedet. Mange lipglosser syns jeg også blir litt "flassete" og ujevne i fargen, og mange virker veldig uttørkende.

Det er heldigvis ikke tilfelle for denne! Nå er ikke fargen jeg valgte så sterk siden jeg ville ha en litt nøytral gloss til hverdagsbruk, men den gir et passe hint av ferskenfarge som jeg liker veldig godt:)

Den klisser ikke og tørker heller ikke ut leppene mine, men jeg kunne ønske den satt litt lengre på:) Drøy i bruk så man kan bruke den en god stund før den blir tom. Liker godt applikatoren også da den ikke drar med seg alt for mye produkt ut. Lukten er nøytral, og det liker jeg siden jeg blir kvalm av overdrevne lukter :)

Nærbilde :P

Har fått noen spørsmål om jeg har filler i leppene mine, og det har jeg ikke nå lengre. Jeg har kjent nøye, og den er helt borte. Jeg tok 1 ml teosyal i juni i fjor, men den ble altså helt borte i slutten av desember. Varte i nesten 7 mnd. Skal fylle på litt igjen om ikke lenge:)

Glossen:) Jeg kjøpte min på Kicks, men den er også å få i flere nettbutikker. Mener å huske at prisen var ca 150 kr.

Terningkast 5


Ha en fin kveld :)

Nytt til hår, ansikt og kropp :)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har nettopp kommet hjem etter trening og er sulten som en ulv! Merker at jeg har hatt en liten nedtur i dag diettmessig:/ Har hatt hodepine og skikkelige cravings! Men, jeg har klart å holde meg til dietten, og er veldig stolt nå :)

Har hatt kunder på dagen, men har bare vært sammen med jenta mi i ettermiddag og frem til hun la seg :) Noen kvelder må jeg ha helt fri fra klinikken selv om jeg ofte jobber etter at hun har lagt seg :)

Fikk pakke fra blivakker i dag :) Jeg lider av bestill på nett og glem hva du har bestilt syndromet så det føles nesten som å få en gave selv om jeg har betalt for det selv :)

Se den vakre himmelen som var i dag :)

Ny shampoo fra Davines :)

Hårkur fra Davines

Balsam fra Davines

Pudderfoundation og fuktspray fra Mineral fusion. På tide å teste et annet merke enn glominerals :)

Treningstopp og hotpants fra Brandsdal :)

Ha en fin kveld :)

Nytt :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Frøken fryd sov godt hele natten, og det var godt for oss alle sammen :) Jeg har hatt kunder både på formiddagen og nå i ettermiddag, men nå er det bare en kunde igjen så sier jeg meg ferdig for i dag :)

Da jeg skulle sminke meg i dag tidlig så klarte jeg å miste solpudderet mitt på gulvet. Det gikk selvfølgelig i tusen knas og et nytt måtte kjøpes inn:)

Valget falt på dette fra youngblood :)

Kjøpte pudderet på Frøken Pedersen, og der dukket denne kjolen opp også. Jeg fikk veldig morgenkåpevibber av denne kjolen fra Ganni, så det er faktisk det jeg har tenkt å bruke den som :)

Jeg leverte sent og hentet tidlig i barnehagen i dag for å få vært litt sammen med frøkna mi :) Her har hun tatt på seg babylua si og ser seg i speilet ;)

Siste kunde kommet snart, så jeg får hive meg rundt og gjøre klar botoxen :P

Ha en fin kveld :)

Hårinspirasjon <3

Hei og god søndag :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Lille frøken fryd var våken fra 01.00-03.30 i natt så her har det vært to stykk slitne foreldre i dag. Hadde store planer om trening, men prioriterte å sove når hun tok seg en lur i stedet. Aner ikke hvorfor hun var så lenge våken, men det skjer jo innimellom at hun holder på sånn. Ikke lei seg, men tok seg en del til munnen, så det er en mulighet at det klør i tennene. Victoria har hatt en playdate med Oda (min venninne sin datter) i noen timer i dag, og nå i ettermiddag var vi på middag hos mine foreldre. Victoria sovnet med en gang jeg la henne i stad så tipper hun er nesten like sliten som mamman sin :P

Ingen store planer for kvelden naturlig nok. Skal spise og slappe av litt før jeg skal finne senga. Tidlig på i morgen, og jeg har kunder fra morgen til kveld, så jeg må være så opplagt jeg bare kan :)

Jeg er i en "jeg hater håret mitt" fase for tiden, og vil ha langt bølgete hår så fort som mulig. Det lar seg selvfølgelig ikke gjøres uten extension, så jeg vurderer det sterkt. Har ikke hatt det på flere år, og da hadde jeg kreatinfester, og nå vil jeg prøve teipextensions. Noen som har noe erfaring med det?

Her er mine hårinspirasjonsbilder :)

 

Jeg vil ikke bli så mørk, bare deler et bilde av Miranda Kerr fordi jeg syns hun så er så fin!! Hadde jeg kjørt i en annen fil hadde jeg prøvd meg på henne:) Haha :PHa en fin kveld :)

 

Tacotime :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin lørdag:) Full fart her i dag med både trening, jobbing i klinikken og lek med frøkna :) Hun er nettopp i seng og jeg har planer om å kose meg med litt ekstra god mat og litt godis. Nok en uke har gått uten usunn mat og godteri, og jeg må si det går overraskende bra. Faktisk så bra at jeg ikke har giddet å kjøpe inn noe godteri, men tar heller litt av det vi allerede har i skapet selv om det ikke er mitt favorittsnop. Fet mat frister heller ikke så veldig, men jeg skal unne meg litt vegetartaco. Jeg tror aldri jeg har vært så motivert til å komme i form som jeg er nå :)

Oppskrift på en litt sunnere taco er som følger (4 pers)

1 ss rapsolje

1 stor løk

2 gulrøtter

2 selleristenger

2 hvitløksfedd

1/2 chili uten frø

3 ss tomatpure

1 boks hakkede tomater

1 dl vann

2 ts paprikapulver

1/2 ts kajennepepper

1 1/2 ts spisskummen

1 ts koriander

2 ts gurkemeie

300 gram x 3 ferdigkokte bønner, kikerter og linser

1/2 ts kanel

Slik gjør du:

Finhakk løk, gulrot og selleri og stek det gyllent i oljen i en kjele. Ha i hviløk og chili og stek til alt er blitt blankt og mykt. Ha i tomatpure, salt og pepper, og la det steke i et par minutter til mens du skrur ned platen til middels varme. Ha i hakkede tomater. Ha deretter i krydderet, og la det småkoke i 5 min mens du skyller bønner, linser og kikerter. Ha det i gryta og la det putre på middels til lav varme i ca 15 min. Fyllet skal bli ganske tørt sånn at det ikke renner saus av det, men pass på at det ikke brenner seg:)

Jeg går for fullkornslefser i kveld, men du kan også lage dine egne om du gidder det:)

Du trenger (10 stk)

150 gr maismel

60 gr quinoamel

4 ss fiberhusk

1 ts bakepulver

1 ts havsalt

4 dl vann
Slik gjør du:

Bland alt det tørre i en stor bolle. Tilsett vann mens du rører det sammen. La det svelle i 15 min. Strø maismel på en benkeplate og hell deigen ut av bollen. Del opp i 10 like deler og rull dem til boller før du kjevler dem ut. Bruk mye maismel hvis ikke så blir det veldig klissete. Stek i tørr panne på høy varme i et par minutter til de har fått farge :)

Ha en fin kveld :)

Religionsfrihet eller trakassering?

Hei fine dere og god helg:)

Håper dere har hatt en fin uke:) Jeg er sliten etter masse masse jobb, og har egentlig mest lyst til å legge med nedpå litt. Victoria har nettopp sovnet så jeg kommer nok til å sove en times tid:) Jeg har hatt utrolig mye kunder denne uka + at jeg har jobbet 2 dagvakter på sykehuset, så nå er jeg helt på felgen :/ Har heldigvis ikke så mye i morgen så litt hvile blir det i helgen :)

Jeg er litt lite inspirert til å lage blogge i dag også kjenner jeg, så flaks for meg så dukket det en artikkel skrevet av Heidi Norby Lunde (stortingsrepresentant, Høyre) opp på dagbladet sine meninger side.

Hun skriver så mye bra at jeg bare må dele innlegget med dere.

"Hvorfor er religionsfrihet viktigere enn rettighetene til de millioner av mennesker som blir utsatt for religiøs trakassering og undertrykkelse?

Kunstanmelder
Kjetil Røed i Aftenpoften mener forsvaret av ytringsfrihet i forbindelse med Muhammed-karikaturene og Charlie Hebdo er basert på fremmedfiendtlighet.Jeg tviler ikke et øyeblikk på at det finnes nok av rasisttryner som ser sitt snitt til å bytte ut profilbildet på Facebook med en karikatur i «solidaritet» med ofrene for terrorisme. Men det store flertall har ni år etter karikaturstriden som satte Gaza i brann endelig dyrket seg en ryggrad og forsvarer faktisk ytringsfrihet.

Ytringsfrihet. Ikke fremmedfiendtlighet. Røed skriver at det er nok av siviliserte og liberale muslimer som syns tegningene er ubehagelige og krenkende, men fordømmer terrorangrepet på det sterkeste, og spør retorisk om vi ikke skal høre på dem.

Jo. Og det gjør vi. Det mangler ikke på spalteplass og medieoppmerksomhet der de krenkede får komme til orde og ytre seg. Deres begrunnelser for at de føler seg krenket blir lyttet til, men ytringsfrihet skal ikke nødvendigvis begrenses av andres følelsesregister.

Men så skriver kunstkritikeren videre: Mobbing er ikke greit på arbeidsplassen og i skolegården, og bør ikke være det i en større offentlighet heller.

Helt enig. Men religiøse organisasjoner og menigheter får drive aktiv diskriminering av kvinner, homofile og annerledestenkende under dekke av «religionsfrihet». Hvorfor er friheten til å ydmyke, krenke og diskriminere i religionens navn viktigere enn min rett til å ytre meg krenkende om religion?

Når ortodoske jødiske menn nekter å sitte ved siden av kvinner på fly, trenger vi nesten ikke karikaturer. De er selvsagt i sin fulle rett til å fremstå som idioter, men det de gjør er grunnleggende krenkende mot mitt kjønn. Det er også seperasjonen av kvinner og menn i moskeen. Det er ikke fryktelig mange kvinner blant katolske biskoper, imamer, buddhistiske munker.  Som homofil kan du ikke bli korpssekretær i frelsesarmeen.

Jeg burde sikkert følt meg krenket på bakrommet til Debatten i NRK da jeg så at lederen i IslamNet Norge, Fahad Qureshi, ikke ville bli sminket av en kvinnelig stylist, ikke ville bli mygget opp av en kvinnelig lydtekniker og ikke ville ta Norges forsvarsminister eller lederen av utenrikskomiteen i hånden fordi de er kvinner. Men jeg var ikke krenket. Jeg var provosert. Uten at jeg truet han eller gikk ut og brente ned en moske av den grunn (tenk, det går an).

Kjetil Røed må gjerne mistenkeliggjøre alle som forsvarer ytringsfrihet som en grunnleggende demokratisk verdi, og kalle latterliggjøring og satire for mobbing. Jeg skal forsvare Qureshis rett til å vise mangel på respekt. Men jeg er ikke et bedre menneske enn at jeg ville syntes det var morsomt om NRK ga blanke i å pudre han og lot være å mygge han opp neste gang han skal i studio.

Religion er makt. Religion er kontroll. Derfor skal religion og utøvelsen av den alltid være gjenstand for kritikk. Det er ikke opp til maktutøveren eller dennes følgere å definere hvor grensen skal gå for legitim kritikk.

Kjetil Røed sammenligner Muhammed-karikaturene og karikaturene av jøder i det nazistiske satiremagasinet Der Stürmer. Men forskjellen er at Muhammed-karikaturene karikerer Muhammed. Jødekarikaturene karikerte jødene. Muhammed som religiøs leder og maktutøver er et legitimt mål. En hel folkegruppe er det ikke. 

Religiøse krenker meg og mine venner hver eneste dag, og ønsker å underkjenne våre rettigheter. Jeg skulle ønske religionsfrihet betydde nettopp det - frihet fra religion. Så lenge noen ønsker å kontrollere mitt liv og underlegge meg sine religiøse, irrasjonelle, dogmer - så forbeholder jeg meg retten til å karikere det på alle måter som tenkes kan. 

For bak nesten alle verdens religioner skjuler undertrykking, rasisme, segregering og diskriminering seg."

Hva syns du?

Ha en fin kveld :)

Inglot sminke - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det som vanlig vært full fart fra morgen til kveld:) Jeg har hatt kunder fra 10-15, da dro vi i barnehagen og hentet frøkna før vi reiste en tur å besøkte farfar i Rælingen. Det var koselig, og nå er Victoria i badekaret:) Grøt og legging snart, og etter det skal jeg ut å jobbe litt til før jeg tar kvelden:) Tidlig opp i morgen for dagvakt på sykehuset. Kan ikke si jeg gleder meg til kjøreturen med det føret som er ute nå. Folk kjører som om de aldri har sett snø før!!

Omtale på Inglot sminke i dag som jeg kjøpte på Inglot butikken på Strømmen storsenter i midten av desember i dag.

Kjøpte denne glossen med en leppepensel, og jeg elsker fargen, men, og det er et stort men, den sitter ikke i det hele tatt og er vanskelig å legge pent på leppene. Nå er ikke jeg makeupartist, men greier som regel å sminke meg ganske så ok, men det er klin umulig med denne. Som jeg skrev så er fargen nydelig, men det blir for mye styr og skulle ta på nytt hele tiden. Jeg syns også denne virket veldig uttørrende på mine lepper.

Disse 6 skyggene fikk også bli med, og jeg elsker at man kan sette sammen egne kit (koster kun 50 kr per skygge). I den med 3 plasser har jeg foreløpig bare en bronsefarget skygge som jeg liker veldig godt, men i den med 5 plasser har jeg de beste baseskyggene. Den til venstre inneholder litt skimmer så den bruker jeg som en highlight. Den andre til venstre er en baseskygge som jeg bruker over hele øyelokket. Den midterste legger jeg opp til globalen. Den mørkebrune bruker jeg om jeg vil ha litt "hardere" øyne og den svarte bruker jeg som kajal.


Selv om glossen skuffet så er skyggene helt fantastiske! Enkle å påføre, drysser ikke og sitter som støpt hele dagen! Definitivt like gode som urban decay sine, så disse kommer jeg til å fortsette med:) Har ingenting å utsette på disse, og kommer til å kjøpe fler farger:)

Her har jeg på skyggene + glossen.

Bronsefarget skygge og den svarte som kajal. Ikke så lett å se, for jeg er ikke så flink til å få til sånne bilder :)Ha en super kveld videre:)

Påfyll av botox :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en god dag så langt:)  Victoria sov natten gjennom og jeg fikk 7 timer sammenhengende søvn. Elsker det! Rart hvor glad man kan bli av sammenhengende god søvn:)

Jeg jobbet dagvakt i går og var i årsmøte hele kvelden. Et årsmøte som dro ut i lengste laget, og jeg holdt på å sovne flere ganger :/

Nå er jeg nettopp ferdig med dagens siste kunde her i klinikken og Kim har reist for å hente Victoria. Vi skal kose oss med middag og bading før jeg reiser til Fredrikstad i kveld. Jeg skal nemlig fylle på med Botox igjen. Jeg tok Botox i sinnarynka (frown lines) og rundt øynene (crow's feet) i september, og nå er effekten nesten borte. Jeg merker det best ved at jeg blir litt tung i hode og fått litt spenningshodepine når jeg jobber veldig mye + at jeg nå kan rynke sammen brynene igjen /myse. Skal sette vanlig dose i sinnarynka, men jeg trenger bare en halv dose rundt øynene. Setter ikke der fordi jeg har mye smilerynker, men for å forebygge at de blir dype senere.Jeg skal også sette en liten dose i kinnet (jawline) fordi jeg ofte spenner kjeven og får vondt i tennene når jeg er anspent. En liten dose Botox der gjør at man spenner seg mindre og det er også supert å sette der for de som sliter med tanngnissing.

Botox får ufortjent mye tyn, men det skyldes uvitenhet. Botox er faktisk helt genialt, ikke bare fordi det forebygger rynker, men fordi det kan hjelpe mot flere medisinske plager også:)

For eksempel:

- Overdreven svetting (i hode, under armer, hender, føtter)

- Migrene

- Spenningshodepine

- Tanngnissing.

Pasienter som gnisser tenner kan få et nytt liv av å sette Botox i maseter (kjevemuskel), og en positiv bivirkning med å sette der er at ansiktet blir smalere når den stramme muskelen reduseres. Se bare på dette bildet:

Pasienter som lider av muskelspasmer (f.eks cp pasienter) får også satt Botox i store doser av nevrolog for å slappe av i musklene. Kirurgene på jobb setter også botox i fistler i endetarm/vagina noen ganger, så det er en allsidig medisin, og ikke bare et "skjønnhetsmiddel".

Botox er heller ikke farlig som mange tror. Dosene som brukes er så små at det er ikke farlig. Bivirkningene kan være at man blir litt rød på innstikksted, et lite blåmerke, litt hevelse og i noen sjeldne tilfeller så lammer man feil muskel og får ikke det resultatet man vil ha. Effekten er forbigående, og vil rette seg etter hvert. Noen føler også at de synker litt når man setter mye i pannen, men dette er også noe som retter seg opp.

Håper du fikk litt nyttig informasjon :)

Ha en fin dag:)

Neostrata acne rens - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en god start på uken:) Jeg fikk sove til 09.30 så jeg er happy og uthvilt. Victoria sov godt i natt, men mannen stod opp med henne kl 07 så jeg fikk sove ut. Skal snart til tannlegen for å borre et hull, og kan ikke si jeg gleder meg veldig til det, men godt å få det overstått.

Ingen store planer for dagen annet enn at jeg skal en tur på senteret for å handle litt etter tannlegen:) Etter det skal jeg hente frøken fryd i barnehagen også skal vi bare kose oss resten av dagen :) I morgen skal jeg først jobbe dagvakt også skal jeg nesten rett på årsmøte i Høyre, så da blir det ikke mye tid til kos med jenta mi:/

Det er på tide med en omtale av rensen jeg har brukt den siste måneden nå:) Denne rensen er beregnet på fet hud og hud med acne.

Hva sier produsenten?

Aktive ingredienser? 4 % glukonolakton, 0,3 % triclosan, vitamin B5

En såpefri, skummende  rensegele som særlig anbefa- les ved akne, rosacea, atopisk dermatitt, eksem osv. Passer også for infeksjons-/betennelsesutsatt hud. Rengjør huden mildt og skånsomt. Huden tørker ikke ut. Gir behagelig lindring for tørr hudPris: 299 kr for 200 ml

Vanligvis er produkter beregnet for fet hud/acne ofte veldig sterke og uttørkende. Har prøvd ulike varianter tidligere, blant annet fra MD formulations, og da har huden føltes tørr og irritert etter bruk.

Det er ikke tilfellet for denne rensen. Den stripper ikke huden for fukt og føles mild og behagelig. Lukter ingenting, skummer ikke og er veldig drøy i bruk.

Passer med andre ord fint for min fete, men noe sensitive hud. Har også kunder med rosacea som liker denne veldig godt, og jeg har fått gode tilbakemeldinger av pasienter som er plaget med acne.

Anbefales :)

Ha en fin dag :)

Lifesum :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) I dag var det min tur til å sove så jeg våknet frisk og uthvilt 09.30 :) Tok med meg Victoria til Elixia så jeg fikk trent og hun herjet i barnepassen :P

Da jeg var ferdig hentet jeg henne på barnepassen før jeg gikk i garderoben for å skifte sånn at hun fikk se litt. Da vi kom ut i gangen så bøyde jeg med ned for å ta på sko og i det jeg ser opp igjen ser jeg Victoria spurter inn i herregarderoben og roper "hei hei" :) Hørte mange le og si hei tilbake, og jeg måtte jo løpe etter for å få fatt i den lille rampen :) Heldigvis ingen nakenhet i sikte der inne :) Flaut ;)

Har tatt en liten lunsj med Lene i dag, men ellers ikke gjort stort, og har heller ingen planer for kvelden. Lene tipset meg om en app som heter lifesum, og den er virkelig genial! Her kan du registrere treningsøkter, mat og drikke og få en total oversikt over hvor mye kalorier du har fått i deg og hvor mye du har brent. Veldig enkel, men samtidig får du mye info. Helt gratis:) Anbefales på det sterkeste!

Fantos har blitt badet i dag, og er som vanlig litt fornærmet :P

Victoria elsker det nye kjøkkenet sitt, og har holdt på med det i hele dag :)

Pappa leker også :)

Søndagsselfie :p

Ha en fin kveld :)

Lørdag :)

Hei og god kveld :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Victoria var flink jente og sov hele natten så vi har hatt en god dag :)

Tok med meg Victoria på trening på morgenen så fikk hun herje litt der mens jeg fikk trent litt :) Jeg hadde noen kunder mens hun sov, men har hatt ganske mye fri i dag :) Vi dro en tur til mine foreldre i 15 tiden, og Victoria ble igjen der mens jeg og Kim tok en tur til Oslo og strømmen. Spiste nydelig mat på colloseum senteret:) Der har de en veganrestaurant :) Dro innom toys r us gjorde vi også da vi jaktet på et lekekjøkken til Victoria:) Der var det bare plastikk, men til slutt så fant vi et kjempefint et på Strømmen :)

Kim gleder seg skikkelig til montering :P

En liten jente som har kost seg med litt hjemmelaget smoothie i dag :) Hun er veldig i "jeg skal gjøre selv" fasen, så det blir en del søl, men det meste går inn :)

Tøysepappa:)

Nydelig himmel på vei til Oslo i dag

Ha en fin kveld :)

!

Fukt fukt fukt :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Her var frøkna i full fart fra 03.45-05.15, så jeg er faktisk fortsatt litt groggy selv om jeg nå har fått tatt meg en lur.. Skal snart hente frøkna i barnehagen så skal vi slappe av litt og bade før vi reiser mot Oslo og leverer henne hos mine foreldre :) Gleder meg masse til konsert!

I dag kommer det et innlegg om hvordan vi skal bevare fuktigheten i huden gjennom vinteren. Huden og håret sliter ofte i disse kalde tider, og det blir enda verre når det går fra 1+ til -20 på få dager :/

1. Peeling

Her mener jeg ikke at du skal skrubbe løs med en peel med store korn for det blir ofte for røft for vinterhuden. Velg heller en enzympeeling som også jobber med huden og fjerner urenheter. En enzympeeling kan du også be om hos hudpleier, og vi har det også i klinikken :)

2. Hårkur

Elektrisk og tørt hår er veldig vanlig, men det finnes hjelp. Sett av litt tid et par ganger i uka til en god hårkur. Jeg er veldig glad i moroccan oil kurene. Påfør etter Shampo og la den gjerne virke i 10 minutter. Du kan sette i kuren, sette det opp i en strikk og gå med kuren en hel kveld om du får til det:)

3. Vitaminer

D-vitamin er noe mange nordmenn mangler. Vi får rett og slett for lite sollys. Jeg anbefaler spektro multivitamin året rrund + at du gjerne kan ta ekstra D-vitamin på vinterstid. Jeg tar også supergreens tabletter for å sikre at jeg får alt jeg skal ha. E-vitamin er også godt for huden, og det kan du få på helsekost og apotek.

 

4. Rens

Bruk en mild rens som ikke tørker ut huden. Unngå varianter som inneholder såpe og alkohol. For å fjerne øyesminke anbefaler jeg babyolje eller olivenolje. Billig og effektivt:)

5. Serum

Sliter du med veldig tørr hud kan jeg absolutt anbefale et fuktigivende serum. Min favoritt er fra Neostrata, men det finnes mange andre gode på markedet også. Påføres etter rens og før dag og nattkrem.

6. Dag og nattkrem

Smør på et tynt lag etter rens og serum og la det trekke godt inn i huden før du påfører sminke. Det finnes tusenvis av varianter, men mine favoritter er uten tvil fra Neostrata. De har kremer for en hver hudtype og tilstand.

 7. Negleolje

Det tar ikke lang tid å smøre neglene hver kveld, men det er lett å glemme. Negler og neglebånd har gått av litt ekstra omsorg så ta deg den tiden. Jeg liker godt negleoljen fra Essie og CND.

8. Leppepomade

Jeg har testet hundre forskjellige, men faller alltid tilbake til Carmex. Denne tørker ikke ut selv om den inneholder litt lanolin. Gir også en fin glans og er veldig rimelig og enkel å få tak i :)

9. Dusjolje

Bytt ut dusjsåpe med dusjolje. Såpe tørker ut huden og det vil vi jo ikke, Jeg har ikke fått prøvd så mange dusjoljer, men liker godt den fra Body Shop.

10. Bodylotion

Tørre flassete legger er usexy, så alle trenger en god krem til kroppen. Jeg har testet mange, men faller alltid tilbake på bodybutteret til Body shop. Gir masse fukt og glød :)

11. Fuktspray

Frisk opp ansiktet i løpet av dagen ved å gi deg selv en dusj med fuktspray i ansiktet.  Jeg har alltid min i veska og sprayer over et par ganger om dagen. Jeg liker glominerals sin variant, og Avene og Body shop har også gode fuktsprayer. Ta en spray over ansiktet når du er nysminket så fester sminken seg bedre.

Hud er ikke bare produkter, men også livsstil. Spist sunt og variert, sov godt (lettere sagt enn gjort, men gjør et forsøk), ta vitamintilskudd og tren et par ganger i uka så vil det også hjelpe veldig mye. Mange kan med fordel kutte ut melk fra kostholdet for en renere hud.

Ha en fin dag videre:)

 

Sex hver dag i et år?

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg er sliten og trøtt, så snart klar for senga:) I morgen er det konsert på rockefeller, og jeg vil være så uthvilt som mulig før det. Jeg jobbet sent i går, og i natt var Victoria mye våken, og bikkja var også litt urolig så det ble lite søvn. Vet ikke hva som gikk av dem:/ Jeg har jobbet på dagen i dag, men har hatt ettermiddagen og kvelden fri for å ha tid med Victoria:) Føler jeg har fått vært litt lite mamma i det siste, og det liker jeg ikke.

I morgen skal vi som jeg skrev på konsert, og det er i anledning Per Erik Johansen sin bortgang i fjor. Det er en minnekonsert med mange kjente artister. Før konserten skal vi ut å spise. Gleder meg:) Victoria skal sove hos mamma og pappa så vi har skikkelig kjærestetid <3

I går kom jeg over en artikkel som handler om sex, og par som har sex hver dag i 1 år eller i 1 mnd for å se om det kan bedre parforholdet.

Et utdrag fra artikkelen:

"Burde ha sex, men nå begynner den siste episoden av Homeland . Tre kvarter senere....er så trøtt. Høres det kjent ut? Det er lett å glemme hvor fantastisk sex er i hverdagens mange gjøremål. For er det ikke rart, at det der og da kan være mer fristende å se på tv enn å ha sex med den du elsker?

Kanskje er en utfordring det som skal til?

I USA har lederen av The Relevant Church oppfordret menigheten til å delta i det de kaller The 30- Day Sex Challenge. For noen år siden ble det utgitt flere bøker om erfaringene med seksuelle, tidsbestemte utfordringer. For eksempel bestemte Charla Muller seg for å gi ektemannen en uforglemmelig 40-års gave. Hun gikk for gull og insisterte på daglige samleier i et helt år. I ettertid skrev hun boka 365 days.

Megan Conley er verken medlem av en sekt eller forfatter, men bestemte seg på egenhånd for å gjøre noe med et sånn-passe-sexliv. Hun er amerikansk småbarnsmor og blogger.

Hvis en mann får reising og har lyst på deg - klart det er en kjærlighetserklæring! Her snakker vi altså om samleier i parforhold, ikke one-night-stands. Mange kvinner klager over at mannen deres ikke er flink til å gi komplimenter. Når en mann får reisning gir han så å si jernet. Han er ikke kun kåt, han forteller deg seksuelt at han liker deg. Andre ganger er han bare kåt. Og det må også være greit.

Artikkelen kan du lese i sin helhet HERJeg tror veldig mange kjenner seg igjen i denne situasjonen. Det er lett å glemme hverandre i en hektisk hverdag med klesvask, bleieskift og matlaging, og jeg har inntrykk av disse tingene går hardt utover sexlivet. Plutselig er man bare venner og gnisten blir borte. Det er mye utroskap, og dette tror jeg er nøkkelen til hvorfor (selvfølgelig mange grunner, men sex har mye å si).

En annen ting jeg tror mange kvinner glemmer, og det er dette:

"Hvis en mann får reising og har lyst på deg - klart det er en kjærlighetserklæring! Her snakker vi altså om samleier i parforhold, ikke one-night-stands. Mange kvinner klager over at mannen deres ikke er flink til å gi komplimenter. Når en mann får reisning gir han så å si jernet. Han er ikke kun kåt, han forteller deg seksuelt at han liker deg. Andre ganger er han bare kåt. Og det må også være greit."

Artikkelen er lang, så jeg tar ikke med hele her, men jeg syns den er verdt å lese, og jeg syns de har et godt poeng :) Jeg tror mange med fordel trenger å snu tankesettet sitt rundt sex. Jeg tror ikke at det bare er damene det står på, det finnes sikkert menn som er i seksuell dvale også, men i de fleste tilfeller så tror jeg mannen ville digge å ha mer sex med partneren sin:) Om ikke hver dag, så mer enn 2 ganger i måneden. Jeg er helt overbevist om at par som ligger med hverandre ofte har det bedre, og jeg tror de også er bedre rustet til å takle hverdagens utfordringer på en god måte uten så mye dårlig stemning.Jeg har bare vært gift i 2,5 år, så vi trenger ikke denne utfordringen da vi stort sett har sex hver dag og kjærligheten er tilstede, men man vet jo aldri hva fremtiden bringer. Kanskje vi en dag havner i vennskapsklemma, og da må vi jobbe med ekteskapet fremfor å søke tilfredsstillesse andre steder. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste for at vi ikke havner i vennefella :) 

Hva tenker du?

Ha en fin kveld :)

Amming av skolebarn..

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg jobbet sent i går, og var oppe igjen kl 06.30 med lillemor så jeg er ganske sigen nå:) Rakk en liten powernap før arbeidsdagen startet, og nå er den over:) Har hatt utrolig mange kunder i dag, og det er så gøy :) Storkoser meg virkelig i klinikken, og det er så motiverende med alle de fine resultatene man får.

Kan ikke helt la være å engasjere meg i den saken som Tv2 publiserte på sine nettsider i dag. Her skriver de om en mor som fortsatt ammer sin 6 år gamle datter.

Et lite utdrag fra artikkelen:

" Denise Stumpters (44) seks år gamle datter Belle blir fortsatt ammet, og det vil Denise fortsette med til Belle bestemmer seg for å slutte. Jeg kommer til å amme Belle så lenge hun ønsker det, sier Denise til daily mail. Denise kommer til å amme barna sine så lenge de ønsker det.

Ifølge Denise ber datteren om bli ammet når hun er trøtt eller syk, eller bare vil ha nærhet fra moren sin. Frekvensen varierer, forteller Denise. Noen ganger ammer hun Belle flere ganger om dagen, mens andre ganger er det en gang i uken eller mindre.  Jeg vet ikke hvor lenge det vil vare, og jeg skal gjøre det samme for Belles 18 måneder gamle bror Beau. 

Denise forteller at Belle er et hode høyere enn klassekameratene og at hun sjeldent er syk. Dette mener Denise at er et resultat av ammingen, og legger til at datterens intelligens og fiolin-ferdigheter også kan forklares med ammingen. "

Det er bilder av denne jenta og moren hennes i artikkelen mens hun blir ammet, men lar være å gjengi disse bildene da jeg virkelig ikke håper de skal bli sett av fler enn de allerede har blitt sett av.(Bilde lånt fra Google)

Jeg er veldig tilhenger av amming, men det går da f*** meg en grense for hvor lenge man skal holde på! Dersom du tror at morsmelk er så sunt at du vil at ungene dine skal drikke det etter at de kan snakke selv så ville jeg nok ha syns det var mer ok om man pumpet seg og serverte melken i et glass.

Jeg husker at jeg var 6 år, og jeg er veldig glad for at jeg ikke ble ammet av min mor da. At de i tillegg går ut i avisen med dette med fullt navn og bilde kan jo potensielt sett være helt krise for denne jenta. Tipper mange av hennes skolekamerater (kanskje de litt eldre) har fått med seg denne saken så jenta blir garantert mobbet for å henge i puppene til moren sin, og det er utrolig trist. Hun fortjener selvsagt ikke hets og mobbing, men jeg er redd det er konsekvensen når hun blir avbildet i media i en sånn setting i internasjonale medier. Stakkars stakkars jente! Jeg syns det er flott med amming, og jeg syns de er forferdelig trist at mange velger det bort før de i det hele tatt har prøvd. De ser jeg på som egoistiske for morsmelk er faktisk den beste næringen en baby kan få, men man er ikke baby når man er 6 år!

Jeg kunne sikkert ha ammet Victoria til hun var 2 år (sluttet da hun var 12 mnd), men hun mistet rett og slett interessen så slapp heldigvis en vond avvenning. Neste barn skal få lov å holde på til han/hun er 2 om han/hun ønsker det, men da er det jammen meg slutt!

Jeg har ingen tro på at det er amming av 6 åringer har noe positivt for seg i det hele tatt, og jeg tror dette kun dreier seg om et behov mor har og ikke nødvendigvis datteren. Jeg vil tro hun skjemmes over dette når hun blir eldre, og kanskje få et litt anstrengt forhold til moren sin. Jeg tror heller ikke barn i den alderen trenger den næringen som finnes i morsmelk. Det finnes en grense for alt, og den er definitivt nådd når ungen er så stor etter min mening.

Hva mener du?

Ha en fin kveld :)

 

 

 

God natt :)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en god dag :) Her har det vært full fart fra morgen til kveld :)

Stod opp med frøkna litt over halv åtte og lekte med henne til hun la seg for dupp, hadde kunder mens hun sov også dro jeg på kveldsvakt på sykehuset rett etter det :/

Nettopp lagt meg ned i sengen etter en dusj, og satser på at vi har en god natt i :)

Sov godt :)

Kos <3

Hei på dere :)

Håper dere hatt en fin dag :) Her startet dagen halv seks for jeg har jobbet dagvakt på sykehuset. La meg tidlig i går, og Kim har stått opp når Victoria har våknet i natt, så føler meg ikke så alt for sliten :)

Victoria sovnet for 30 min siden, og jeg har nettopp kost med med deilig veganske vårruller, glassnudler med grønnsaker og vegansk "kylling" og et glass prosecco :)

Sheena (aupairen vår) lager så mye god mat at det er fort gjort å legge på seg her i huset om man ikke passer seg :)

Jeg har fulgt opp dietten hele uken, og også i dag. Lørdager har jeg bestemt kan være en dag hvor jeg kan unne meg litt ekstra, men jeg har faktisk ikke cravings på fet mat eller godis, men et glass prosecco var godt :)

Vi har ingen store planer for kvelden annet enn en film :)

Kos dere :)

FnisExuviance toner :)

Hei og god helg fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag og at helgen har startet :) For min del er ikke arbeidsuka over for jeg skal jobbe på sykehuset både i morgen og søndag. Satser på en fredelig helg uten korridoren full av pasienter :/

I dag har jeg hatt en forholdsvis rolig dag hvor Victoria sov lenge, hadde fri på dagen og hadde litt med frøkna før hun la seg nå for 1 time siden :) Har hatt litt kunder også, men nå har jeg gitt meg for dagen og skal slappe av! Har planer om å legge meg tidlig, men vi får nå se :)

Kjøpte med meg en toner fra klinikken i dag, og den skal testes :)

Jeg har ikke brukt toner på lenge, men har savnet det litt så har tatt inn noen av disse som vi også selger til kunder som ønsker toner :) Koster 299kr :)

Ha en super kveld :)

Så sant...Hvordan håndtere leger :P

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg var oppe grytidlig for en tannlegetime, og det er ikke noe stas. Jeg har hatt 2 hull i hele mitt liv, og den ene fyllingen hadde dessverre løsnet og det hadde blitt et hull ved siden av den løse fyllingen. Må derfor tilbake om et par uker for å fikse det. DYRT! Skulle ønske tannlege gikk under offentlig helsetjeneste. Tennene er da vitterlig en del av kroppen? Skjønner godt at mange rett og slett ikke kan ta seg råd til å gå til tannlegen!

Angående offentlig helsevesen så vil jeg jo si at jeg har en del erfaring:) Har jobbet på sykehus siden 2008, og selv om jeg driver klinikken nå, så jobber jeg fortsatt 40% på en kirurgisk avdeling. Tenkte jeg skulle komme med litt råd om hvordan man skal takle de mange legene man må forholde seg til i dag (les med humor og ta det hele med en klype salt) :)

Leger kan deles inn i:

Turnusleger:

Legene går 2 år som turnusleger etter at de er ferdig på skolen. Her er de innom både kirurgi og medisinske avdelinger. Turnuslegene blir ofte herset med av overlegene som lesser på de med oppgaver som de ikke gidder å gjøre selv. Om turnuslegen kan det er en helt annen sak, og jeg må si jeg føler virkelig med de, for det er nok ikke spesielt enkelt å være turnuslege på vår avdeling. Det som kjennetegner turnuslegen er ofte at han/hun har en god porsjon ydmykhet og tålmodighet. Det går gjerne tregt, og de må spørre andre leger ofte for å være sikker, og det er ikke alt de har tillatelse til, men vi får det til på et vis, og vi sykepleiere pleier som regel å være snille med turnuslegene, og vi gjør så godt vi kan for å hjelpe de. Advarer de gjerne også om hvilke overleger som er vanskelige og hvem som er enkle å samarbeide med. Ikke så greit å få kjeft så ørene flagrer bare fordi du er usikker. Blir gjerne brukt som slave av enkelte overleger.

Assistentlege/lege i spesialisering:

Disse er ferdige med turnusperioden sin og skal finne sin vei her i livet. De gleder seg selvfølgelig til å bli overleger, men disse er ofte trygge på seg selv, og de klarer å stå på egne ben. Stor fordel at de kan ta en avgjørelse eller 2 uten å ringe 4 ulike leger. Assistentlegene er gjerne fortsatt utstyrt med både tålmodighet og ydmykhet. Både overfor pasienter, men også for oss sykepleiere. Noen er fortsatt grusomt trege og usikre, men de kommer seg som regel etter noen år.

Overleger:

Det er disse som kreves litt kløkt for å få bukt med. Her finnes alle varianter, men dessverre har ofte egenskaper som ydmykhet og tålmodighet forsvunnet. Ofte er det erstattet med arroganse,stahet og sinnataggtendenser. Om det er fordi de er utbrent og lei av livet vites ikke, men det er slettes ikke så greit å ha med de å gjøre alltid. Leger har høy skilsmisserate, og jeg forstår hvorfor om de oppfører seg like dårlig hjemme som på jobben. Det er ingen hemmelighet at mange leger stadig får yngre og yngre koner (gjerne sykepleiere eller yngre leger). Noen av de finner også sammen med andre leger på samme nivå. Men det er ikke poenget, saken dreier seg om hvordan skal man klare å håndtere disse legene, for det må du lære deg, både som sykepleier og noen gang som pasient.

Han/hun som alltid er forbanna; Jeg husker godt en lege som ofte gikk visitt da jeg jobbet på en avdeling som lå et stykke unna hovedbygget (tok ca 5 min på sparkesykkel, så veldig store avstander var det ikke snakk om). Han sa alltid: "Faen, jeg er så drittlei av å måtte reise den lange veien bort til denne avdelingen. Kan de ikke bare samle alt på et sted??!!" Ble litt paff i starten, men her skjønte jeg at han var av typen; Kan blidgjøres. Hver gang han kom like forbanna sur så smile jeg mitt bredeste smil og sa "Hei ****, så hyggelig å se deg. Vil du ha en kopp kaffe?" Jeg sa det med så stor entusiasme at legen ble helt paff. Han sluttet etter et par ganger å klage og visittene gikk faktisk bra.

Det er også forskjell på kirurger og medisinere, jeg for min del har mest erfaring med kirurgene så dette handler mest om dem.

Den uhelbredelig sure: Jeg har jobbet litt med en lege som hatet andre leger, sykepleiere og ikke minst pasienter. Har ikke vært borti mer ufordragelig jævel, og vi feiret den dagen han ble pensjonert. En gang sa han til meg "Du ligner på en barbiedukke". Takk sa jeg, vet du hvem du ligner på? Han tittet på meg. "Gollum i ringenes herre!. Han visste tydeligvis hvem jeg mente, og det kom aldri flere spydigheter. Kun et kort hei fra den kanten.

Han/hun som ikke tar i mot råd. Han er nemlig Gud: Denne legen tar ikke i mot forslag fra andre, spesielt ikke sykepleiere. Om du f.eks sier "Herr Hansen på rom 02 har endret seg veldig i det siste, Kunne det være en ide med et bilde av hodet hans"? Reaksjonen er alltid "nei, nei, nei for noe tull, det trengs ikke". Du kan selvfølgelig huke tak i en annen lege en annen dag eller ringe en annen, men det skal jo være visittlege som tar seg av sånt. Trikset her er å la legen tro at det er han/hun som har kommet med forslaget om et bilde av hodet selv. F.eks så kan du si (med en uskyldig forsiktig stemme); " Du jeg syns han på rom 02 har virket så rar i helgen. Han virker ikke å være helt med. Personligheten er forandret og han virker forvirret. Hva skal vi gjøre??". Han foreslår garantert et bilde av hodet, og når svaret kommer, og det viser seg at pasienten har hatt et slag tar han selvfølgelig æren for at han bestilte undersøkelsen.

Han/hun som aldri gidder; Noen leger greier på forunderlig vis å jobbe lenge uten at det virker som om de gjør spesielt mye. Klassikere som "pasienten kan bli her til i morgen" (Selv om det ikke er noen grunn til det, de bare gidder ikke skrive epikrise) er en klassiker. Her er det ikke mye man kan gjøre, bare håpe at de ikke går mange dager på rad for da fyller det seg opp i korridorene. Man kan selvfølgelig sette hardt mot hardt og si at pasienten skal skrives ut og at en lege som er mer sjef sa det i går. Da hender det at de gjør det, men ikke alltid.

Han/hun som skaper uro for pasientene: Noen ganger er disse legene våre uenige om hva slags behandling den forrige legen har forordnet, og tar ikke 5 øre for å snakke høyt om de andre håpløse legene foran pasientene. "Å, dette kunne ha gått riktig galt, flaks at jeg kom". Pinlig!

Han/hun som må skrikes til: "Må jeg komme, er pasienten virkelig så dårlig?" Typisk svar når du ringer fordi en pasient er dårlig. Er du ny og usikker på deg selv er det sikkert fort gjort å si "nei da, kan vente litt". Er du usikker på hvor dårlig en pasient er så spør gjerne en mer erfaren sykepleier, men er du sikker i din sak så må du rett og slett bare si "Du må komme hit med en gang for den pasienten er virkelig dårlig" Det pleier å sette fart på sakene. Har faktisk måtte ty til "pasienten er i ferd med å dø så foreslår at du kommer his asap". Har ikke sagt det uten at det stemmer da.

Til sykepleiere: Forbered deg til visitt og sett deg i respekt med en gang. Ikke la deg tråkke på av noen. Som regel får legene bakoversveis når du "smeller" tilbake, men det gjør noe med de, og de prøver seg ikke på mer tøys :) Noen nytter det ikke med, og da må man benytte seg av litt lure triks :)

Ha en fin kveld :) 

 

Nye striper :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg kom meg ikke i seng før midnatt i går, og klokken 05.15 i dag tidlig var det ei lita frøken som var klar for dagen :/ Grøss! Jeg rakk en powernap etter levering i barnehagen før kundene kom, men etter det har det gått i ett.

Jeg har vært hos frisøren i dag (Jeanette på Din Beauty på Jessheim) for striping av håret. Det trengte definitivt en oppfriskning da det var ettervekst fra h**** og underhåret var mørkt! Nå er det mye freshere :)

Jeg måtte løpe innom apoteket etter frisøren for å kjøpe mer natriumklorid og insulinsprøyter. Jeg trodde januar skulle bli rolig, men jeg har botoxkunder hver dag!

Kjøpte med en gloss fra Smashbox også. Nydelig korallfarge:)

Jeg er ferdig med kunder for dagen og jeg skal kose med med blader som har kommet i posten de siste dagene :) Før fikk jeg lest med en gang jeg fikk de, men etter at jeg fikk barn og egen klinikk har det blitt mindre tid til lesing :)

Ha en fin kveld :)

Spis deg slank :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg er sinnsykt sliten i dag også da frøken fryd hadde show i natt også. I dag varte festlighetene fra 04-06 :/ Håper ikke dette fortsetter lenge for da er det Gaustad neste for meg :(

Jeg er i gang med sukkerstopp og diett, og i dag har jeg vært en tur på Skedsmokorset for å handle litt i lavkarbobutikken spis deg slank.

Jeg har ikke tro på at et ekstremt lavkarbokosthold er sunt, men jeh tror de fleste med fordel kan spise mindre brød, pasta og ris :) Jeg spiser ikke bare produkter herfra, men erstatter 3 av dagens 5 måltider med lavkarbomaten :)

Jeg er supermotivert, men orker ikke mye trening når jeg ikke sover på nettene :/

Jeg skal snart ut i klinikken for å jobbe litt :)

Ha en fin kveld :)

Zzzzz

Hei på dere :)

Håper dere hatt en fin dag :) Jeg har vært på felgen i hele dag siden en viss liten frøken var våken fra 02-04.15... Ikke helt det jeg drømte om :/ Kunder på formiddagen, men rakk en liten powernap før frøkna kom hjem fra barnehagen..

Jeg har nettopp tatt en liten powerwalk med en kollega og nå er det kveldsmat før sengen kaller :) Jeg krysser fingrene for en unge som sover hele natta!:)

I morgen skal jeg på spisdegslank for å kjøpe mat! Nå skal flesket bekjempes!:P

Ha en fin kveld :)

Rydding!:)

Hei fine folk :)

Håper dere har hatt en god helg :) Jeg sov lenge i dag siden vi hadde barnefri. Hadde noen kunder på dagen i dag før jeg hentet Victoria. Hun hadde som vanlig kost seg hos bestemor og bestefar :)

Jeg fikk ryddet skikkelig unna i klærne til Victoria i går så nå er det endelig litt plass igjen :) Skremmende hvor mye klær den ungen har, og hvor mye vi aldri har rukket å bruke :/

Det ble en liten tur på kremmerhuset i går, og der kjøpte jeg med ny såpedispenser, ramme og 2 duftoljer :) Lukter deilig i hele huset :)

I kveld skal jeg ta en kjemisk peeling :) Lenge siden, så nå er det på tide :)

Jeg er tom for nattkrem nå, så da kjøpte jeg med meg denne fra klinikken tidligere i dag. Den er den rikeste og feteste kremen til Neostrata, og nå er huden min litt i ubalanse med vintervær og tørr inneluft, så da vil jeg tro denne passer fint :)

Mange kan med fordel bruke rikere kremer på vinteren, og jeg er definitivt en av dem :)

Ha en fin kveld :)

Interiør :)

Hei og god lørdag fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi ble sittende oppe lenge i går for å se på film, men heldigvis så sov frøkna gjennom hele natta til 08 :)

Vi koste oss og lekte før vi begge tok en dupp :) Leverte henne hos mamma og pappa for et par timer siden. Hun skal sove der i natt :) Vi har ingen store planer annet enn at jeg skal få sortert ut alle klær som er for små for frøkna etterpå. Nå har jeg nettopp skiftet på sengene og vasket 2.etasje. Har også ryddet vekk julepynten :) Kim er i Oslo og maler leiligheten vår på Skøyen før den skal leies ut på nytt.

Vi var en tur ute i går kveld for å handle litt ny pynt til huset, og jeg skal en tur på senteret etterpå også for å kjøpe litt mer blomster :)

Syns ekte blomster er finest, men jeg klarer aldri å holde liv i hortensiaer så da får denne duge :)

Jeg liker englefigurer :)

En vakker statue til gangen :)

Jeg byttet også designers remix jakka mi i går. Denne vakre saken fra Marc Jacobs skal holde meg varm i stedet :)

Dagens detaljer :)

Dette bildet fikk også bli med hjem :)

Ha en fin kveld :)

På shopping igjen...

Hei fininger og god fredag :)

Håper dere har hatt en fin uke og at dere har en god helg i vente :) Her har dagen vært ganske rolig, men har hatt litt kunder også har jeg vært en tur på senteret, og det er januarsalget i gang! Jeg gikk som vanlig på en smell på Frøken Pedersen, og for noen kupp :)

Resten av januar blir det shoppestopp! Skal vel og merke bytte designers remix jakken min etterpå da den har blitt utrolig nuppete og stygg på kort tid.

I dag ble denne lekre jakken fra DAY med hjem <3

Den lille sorte med en twist fra Tiger of Sweden :)

Jeg har også kjøpt med meg denne rensen fra klinkkken som jeg nå skal teste. Den grønne for sensitiv hud er tom så da prøver jeg meg på denne som er hakket sterkere, men samtidig mild :)

Jeg har av alle ting også kjøpt meg en selfiestang, og her er bildet vi tok :) Festlig sak :P

Victoria har nettopp sovnet så nå stikker vi en tur for å bytte jakken. Resten av kvelden blir brukt i sofaen med en god film :)

Ha en fin kveld :)

Les mer i arkivet » November 2015 » Oktober 2015 » September 2015
FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits