DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Syk på ferie...

Hei på dere:)

Long time no see. Timeplanen min har vært så stappa de siste månedene at jeg har følt meg småkvalt. Nå er jeg på ferie i Marbella (Spania), men har dessverre vært smådårlig hele ferien. Det begynte på søndag med "skurring" i halsen så på mandag dro jeg på apoteket og kjøpte en spray som visstnok skulle hjelpe. Det gjorde den dessverre ikke, så på torsdag hadde jeg så vondt at jeg måtte dra på legevakta.

Etter anbefaling fra apoteket i gata her så dro vi til et privatsykehus bare et par kilometer fra leiligheten vi leier. Det tok ikke mer enn 5 minutter så var det min tur. Jeg så for meg 5 timer i og med at halsbetennelse ikke er livsfarlige greier, men der tok jeg heldigvis feil :) Fikk en hestekur med antibiotika som dessverre ikke hjalp i det hele tatt. Føltes som om satan hadde tatt over halsen min, så i dag måtte jeg dessverre tilbake.

Ny og superhyggelig lege tok en titt i halsen og sa bare;stakkars deg! Han mente vi bare skulle kjøre på med antibiotika og kortison intravenøst + gi meg en sterk ukeskur med tabletter. Hele seansen var over på en time så nok en gang kjapp og veldig proff ekspedering! Jeg føler meg allerede hundre ganger bedre og kan for første gang på flere dager svelge noe annet enn yoghurt uten at det føles som om noe revner i halsen!:)

Selv om det har vært veldig kjedelig å være syk hele ferien så har vi fått kost oss litt også :) Ungene stortrives, og Sheena (vår første au pair) har vært sammen med oss hele uka. Hun dro tilbake til Madrid i dag dessverre for hun har ikke mer ferie til gode. Det har vært fantastisk fint å ha henne med oss <3 Victoria var helt i ekstase over å se henne igjen <3

Mye som er spennende som man er liten :)

Victoria sjarmerte de lokale gutta i Casares :P

Husk reiseforsikring da dere :) Jeg har ikke betalt noe når jeg har vært på sykehuset fordi jeg har en god reise og sykeforsikring. Kan fort blir dyrt om man virkelig blir dårlig og trenger omfattende undersøkelser eller kirurgi.

Nå skal jeg ta livet med ro også satser jeg på at jeg god natts søvn (+ masse antibiotika) gjør meg superpigg i morgen :)

Ha en fin helg <3

1 år <3

Hei på dere :)

Lenge siden sist :) Dagene mine er veldig fulle og jeg skulle ønske at døgnet hadde litt flere timer :D I dag er det 1 år siden min vakre lille prins ble født, men jeg husker det som om det var i går <3

Dagene siden han ble født har gått så fort og det er så mye som har skjedd. Føler jeg nesten ikke har trukket pusten og slappet av siden. Livet med to små barn og egen klinikk er alt annet enn avslappende, men jeg er veldig lykkelig selv om jeg føler meg rimelig sliten innimellom :P

Nå er begge ungene i seng, og jeg har for en gangs skyld fri så nå skal jeg nyte litt fritid og forsøke og ikke tenke på jobb :)

Ha en fin kveld :)

Første helgen på hytta <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en god start på uken :) Jeg er nettopp ferdig med kveldskundene mine så nå skal jeg få i meg litt mat før jeg finner sengen :) I morgen er det 10 måneders kontroll på helsestasjon på morgenen også skal jeg jobbe på Glød ( Nordstrand) etter det :)

Vi har tilbragt vår første helg sammen på hytta, og det var så koselig<3 Vi dro fredag kveld og dro hjem i dag tidlig. Utrolig deilig og helt rar følelse å være hytteeier :)

Stua nede

Stuen oppe

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 4

Bad 1

Bad 2

Gangen

Utsiden

Kjøkken

Hytta er ganske så upersonlig enda, men vi må bo oss til før vi pynter den opp litt mer :)

Ha en super kveld :)

Bye bye boobs :O

Hei på dere og god helg :)

Håper alt står bra til og at dere hadde en fin jul og nyttårsfeiring :) Vi har bare vært hjemme og slappet av med nærmeste familie.

På julaften var det bare meg, Kim og barna siden mamma og pappa var hos min farmor på Skjervøy. Orket ikke reise nordover med ungene nå siden jeg jobbet i romjula. Det blir for langt dessverre :/ Nyttårsaften var vi en tur hos mine foreldre, men middag hadde vi her på grunn av at barna legger seg tidlig og hunden er redd :/ Etter at jeg fikk hund har jeg hatet nyttårsrakettene :| Krysser alt jeg har for at det skal bli forbudt..

Over til noe helt annet, jeg ble operert i dag! Ikke noe alvorlig heldigvis:) Jeg var på fornebuklinikken for noen uker tilbake for å få en vurdering av puppene mine. Jeg tok silikon for 12 år siden der, og selv om det ikke er noe galt med de så syns jeg de bærer preg av fire år sammenhengende svangerskap og amming. Jeg vil ha brystløft og sette inn mindre implantater, og kirurgen mente det ville bli finest om nye implantater ble lagt under muskel, og derfor ville han at det gamle skulle være ute i minst tre måneder før jeg fikk de fikset.

Usminket og trøtt klokken 06 i dag :|

Kan ikke si jeg har gledet meg veldig. Hadde jo ingen anelse om det kom til å se helt jævlig ut, men etter en liten smugtitt så tror jeg det blir helt greit. Jeg hadde 320gram i hver pupp (det er ikke så mye),og siden jeg har en del eget vev så ser de absolutt ikke små ut nå heller :)

Sånn så de ut før operasjon og jeg syns de var for store og tunge nå. Jeg er også 10 kilo for tung så de neste månedene nå så blir det diett for å få av mammakiloene! Puppene vil nok også da trekke seg en del sammen for det er jo fett i de også :)Gleder meg ikke til det heller, men jeg er misfornøyd med kroppen min og er villig til å plages litt for å bli fornøyd :)

Jeg skal bruke helgen på å komme meg igjen før jobben kaller igjen på mandag. Da skal jeg også intervjues av avisen i forbindelse med PRP behandlinger (også kjent som vampyrbehandling). Formen er forresten upåklagelig sånn bortsett fra litt ømhet i frontpartiet. For dere som lurer så ble jeg operert av Dr.Haukeland og syns at han er både flink og hyggelig :)

Ha en super helg:)

God mandag:)

Hei på dere :)

Er bare innom for å ønske dere en fin mandagskveld og en en flott uke :)

Oppussing av barnerom + kontorplass :)

Hei på dere :)

Long time no see :) Håper dere har det bra <3 Her har det mildt sagt vært så hektisk de siste månedene at bloggen har jeg ikke ofret en tanke :O Vår kjære au pair dro til Spania i september og på grunn av papirtrøbbel for hun vi søkte for så har vi ikke fått ny au pair før nå. Det har vært helt kaos å få klemt inn 10 kunder om dagen uten hjelp. Heldigvis har mine foreldre stilt opp så godt de kan så vi har fått det til på et vis, men jeg har måttet jobbe hver eneste kveld og helg så jeg føler meg ganske kjørt :)

Begynner heldigvis å komme seg nå og det fungerer fint med ny au pair. Barna elsker henne heldigvis <3

Litt oppussing har vi også fått til (vi=mannen), mens jeg har bestemt hva som skal være på rommene da ;)

Kontorplassen

William sitt rom :)

Victoria sitt :)

Det mangler garderobeskap på begge rommene, men det kommer opp i løpet av noen uker :)

Her i huset har vi en rolig søndag:) Skal jobbe et par timer etterpå, men utenom det er det bare avslapning hjemme :)

Ha en fin søndag videre :)

Home sweet home :)

Hei på dere :)

Håper alt er bra med dere :) Vi har nettopp kommet hjem fra ferie og her er det helt kaos :P Vaskemaskin nummer 5 pågår og frøken fryd har nettopp sovnet. Hun legger seg vanligvis mye tidligere, men i dag sovnet hun en sen dupp i bilen og ergo så ble leggingen rimelig mye forskjøvet. Jeg venter på at Kim skal komme med kinamat nå, og vi skal bare slappe av resten av kvelden :)

Ferien var kjempefin og vi har både fått slappet av og trimmet litt. Vi gikk flere fjellturer når barna hadde sovnet og det var veldig koselig :) Godt å ha helt pause fra jobb også, men nå kjenner jeg at jeg er klar for hverdagen igjen :)

Nord Norge har nydelig natur og lufta er så frisk at det renser sjela, men det er jo ikke direkte varmt der oppe :P Vi var forresten på Skjervøy, ei lita øy 25 mil nord for Tromsø. Min kjære farmor bor der så det er dessverre ikke så ofte vi får sett henne :(

Nå hørt jeg mannen komme på gårdsplassen her så da får dere ha en fin kveld videre :)

Walk in closet - ferdig

Endelig er alt ferdig minus et par bilder og noen hylleknagger:) Er så fornøyd med mannens innsats! Rene snekkeren ;)

<3

Helg :)

Hei på dere :)

Håper alt er bra og at helgen foreløpig har vært fin :) Jeg har nettopp satt rumpa ned eller alle dagens gjøremål og nå skal jeg bli der en stund tenkte jeg :P

Helgen er ikke helt den samme som før man fikk barn for helgene med barn er nesten mer slitsomme enn hverdagene:O Fullt kjør fra morgen til kveld så man får jo ikke hvilt så mye selv, og når kvelden kommer og ungene sover så er det jo alltids noe som skal gjøres da også ;)

Victoria var med meg en tur på til strømmen storsenter i dag, og vi var selvfølgelig innom lekebutikken. De hadde så klart satt frem modelleire så der ble vi sittende en stund.. Insisterer på å ha på Frost capsen inne ;)

William har fått ny lekematte, og Victoria har hengt opp sine gamle leker i tillegg til de som allerede hang der :)

Victoria har også lært seg å si faen.. I stad holdt hun på med lekene sine og plutselig utbryter hun "åh faen" med skikkelig sinnastemme. Litt vanskelig og ikke le, men vil jo ikke at ungen min skal fly rundt og banne heller :P

Walk in closet in the making <3

Hei på dere :)

Håper at alt er bra og at helgen har vært fin så langt :) Her i heimen er alt bra bortsett fra at Victoria har fått ørebetennelse og plages litt av det. Plages ikke så mye at jeg har tenkt å oppsøke legevakta enda, men vurderer det i løpet av morgendagen om det ikke blir bedre. Lille jenta mi klager sjelden, men så surver hun litt :/

William har heldigvis ingen plager, og er blid og fornøyd hele tiden. Han kan være litt slitsom på natta, men han vil bare kose og få pupp så det får jeg leve med :)

Vi har vært en tur hos mine foreldre nå i ettermiddag hvor vi har grillet og slappet av litt. Jeg og Kim tok også en tur til Strømmen hvor vi kikket innom Home & Cottage. Tror vi har landet på at vi kjøper en del der når vi skal erstatte en del av møblene her i huset (mye flyttes på hytta i desember). Ellers så ruslet vi bare rundt en time og jeg kjøpte meg en nydelig Mulberry veske :)

De siste ukene har Kim satt opp en lettvegg i andre etasje der hvor vi har hatt TV-stue før. Dette for at jeg skal få nytt walk in closet nå som William skal få det rommet. Han har også malt veggene der oppe i en mørk blå farge jeg elsker :) Mitt walk in closet skal være helt hvitt med sminkebord, en stor kommode, et skap og stenger som monteres fra en vegg til en annen sånn at jeg kan få hengt opp mest mulig. Jeg ble inspirert til denne løsningen av en interiørblogg jeg kom over :)

Gangen oppe. Kim har vært superflink :)

Alt er snart klart til innflytting av klærne mine :)

Ny veskekjærlighet :)

Her skal det bli kontorplass :)

Bloggen stylizimo er det som står bak dette finne rommet som jeg skal herme litt etter :)

Ha en fin kveld videre :)

Hahahaha

3 måneders kontroll:)

Hei på dere :)

Håper alt står bra til, at dere sover bedre enn meg og at dagene deres er litt mindre hektiske :P

William er forkjølet og våkner cirka hundre ganger per natt. Sprayer han med saltvann og suger bokstavelig talt snørra ut av han med snørrsugeren (til dere som ikke har barn så finnes det faktisk en snørrsuger. Ikke så ekkelt som det høres ut:P). Victoria hoster som bare det, men har heldigvis (bank i bordet) sovet greit om natta og er i godt humør.

I går stod 3 måneders kontroll på agendaen + vaksine og status er at lillemann nå veier hele 7,2 kilo og er 65 cm lang! Ikke rart at str 68(4-6mnd) er for lite:| Jeg blir helt redd av hvor fort den ungen vokser :) Kommer til å bli en høy fyr om han følger kurven sin :)

Dagen i dag har gått med til jobbing, men i kveld har jeg hatt fri og etter at barna var i seng stod trening på programmet. Er faktisk andre økten denne uken så nå føler jeg at jeg har kommet i gang! Planen og målet er 3-4 økter i uken :) Nå skal jeg hive innpå litt mat før jeg stuper i seng ;)

Sov godt <3

Kjærlighet <3

Søndagskos <3

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin helg :) Her har det vært så nydelig vær i mange dager at vi har vært ute så mye som mulig :) Noen kvelder og netter har det nesten vært for varmt så søvnen har vært så som så, men solen gjør meg lykkelig så det kan jeg leve med <3

Victoria sov hos mine foreldre i går og har kost seg masse der. Vi har vært der i dag på grilling og avslapning og nå skal vi bare ta det med ro resten av kvelden (etter at barna er lagt vel og merke..zzz...)

I morgen skal jeg og Kim til Trysil i møte med utbyggerne av hytta vår for å få på plass litt småting. Gleder meg til det og ser frem til mange fine dager på fjellet :)

I morgen skjer det noe annet også, ikke noe jeg egentlig gleder meg til, men jeg kan jo ikke være i 20 årene for alltid heller:P Hele 30 år blir jeg!! Føler meg så "ung" inni meg og syns jeg nettopp var student så det skal bli rart og plutselig være i 30 årene:)

Startet dagen med en halvtime powerwalk! Det må til for å få tilbake kroppen ;)

Ha en fin kveld videre :)

Sjekket og fjernet føflekk

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra uke så langt :) Kim har vært bortreist i noen dager nå så jeg har fått kjenne litt på livet uten mann med to unger denne uken. Ikke noe for meg altså :P Det går veldig fint på dag og kveld (takket være min fantastiske au-pair), men i natt for eksempel når det var 100 varmegrader og Victoria hadde feber og var våken i 3 timer, ja da følte jeg meg veldig alene. William sovnet ikke før sent i går siden det var så varmt så når jeg endelig fikk somlet meg i seng tok det ikke lange tiden før det kom en febril liten jente inn til meg. Feberen fikk jeg kjapt ned, men da kviknet jo ungen også en del til :O Da hun endelig sovnet så våknet så klart William for foring og da han var ferdig med det så fikk jeg et par timer på øyet for det det var ny tid for foring. Midt i ammingen ramler Victoria ut av senga og blir så klart veldig lei seg for det. Jeg river til meg puppen og hiver meg rundt for å løfte henne opp i senga. Hun smågråter litt for hun slo seg jo, men hun sovner heldigvis veldig kjapt igjen. Junior som ble avbrutt midt i foring ble derimot ganske så sur over at jeg bare rev maten ut av munnen hans så han bruker litt tid på å sovne igjen. Da han endelig sover også er det blitt så lyst og varmt at jeg sliter med å sovne igjen. Ligger dessuten midt i sengen på en litt vond kant og har en unge inntil meg på hver side.. Antageligvis unødvendig å si det, men jeg er nå ganske sliten!! Har jobbet mye i dag + at jeg har vært hos hudlege for å sjekke alle føflekkene mine. Alle så fine ut, men jeg valgte å fjerne en på kinnet som jeg selv syns har vokst litt de siste årene.

Det blir sikkert et lite arr, men heller det enn en stygg føflekk som potensielt kan gi meg sykdom senere i livet.

Jeg er superflink med solkrem og håper dere også er det :) Høy solfaktor holder rynker og pigmentflekker unna +at du selvfølgelig reduserer sjansen for føflekkreft ! Norge er på verdenstoppen i føflekkreft, noe som egentlig er rart siden vi lever i en fryser mesteparten av året...

Varm baby som nå endelig har sovnet..zz..

Skal finne sengen selv og håper på en bedre natt :) Mannen er heldigvis hjemme igjen så da er vi i det minste en person per unge :P

Jentetur til Tusenfryd :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin helg så langt :) Dagene flyr og når kvelden kommer er jeg stort sett helt ferdig. I dag tok jeg med meg Victoria på Tusenfryd for at vi skulle ha en dag sammen:) Det blir lite tid med bare oss så i dag fikk hun ha mammaen sin helt for seg selv <3 Min venninne Lena og hennes datter Oda var også med. William var hos mine foreldre :) Vi storkoste oss og frøkna oppførte seg stort sett ganske så bra og holdt ut i flere timer :)

Meg utkledd som bløtkake :P

I tømmerrenna :)Mammaene var mer engstelige enn barna :D

Fikk lage egen is :)

Litt popcorn også :P

Når vi kom til mormor og morfar var det godt å ligge på sofaen med lillebror <3

Jeg har endelig fått rammet inn de fine fødselsplakatene til barna :)

De skal få plass på en vegg ganske så snart :) Må bare finne ut av hvor :) Jeg syns de er så fine <3

Nå blir det et glass vin og litt pizza på meg.. Pluss noen episoder med SKAM da, har så klart blitt hekta jeg og :P

Dåp <3

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin uke:) Her har det som vanlig vært full fart og nå har roen senket seg her i huset:) Vi har hatt barndåp for vår lille prins i dag og er rimelig slitne begge to her :) Vi hadde dåpen i Ullensaker kirke og hadde samme prest i dag som da Victoria ble døpt. Veldig flink og engasjerende prest. Jeg syns vanligvis gudstjenester kan være rimelig langtekkelige, men denne mannen får faktisk 1,5 time til å virke ganske kort. Da er du en god prest i mine øyne :)

William oppførte seg eksemplarisk, men var fryktelig trøtt så jeg måtte fram med jura et par ganger for å få ungen til å sovne :) Etterpå dro vi hjem til oss og koste oss med alt for mye mat og kaker.Vi er heldige som har så mye fine folk i livene våres :) Dåpen var liten så vi hadde kun faddere og nærmeste familien her. Jeg syns det blir koselig og litt mer personlig :)

Deler litt bilder med dere fra i dag:)
Victoria greier sjelden å holde seg i ro :P


Skikkelig lett å få til et bilde hvor alle ser normale ut :D


Ha en super kveld videre:)


 

Hipp hipp (på etterskudd) :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin pinse og at dere hadde en fin 17-mai feiring :) Jeg har dessverre vært helt utslitt de siste dagene så kan ikke si jeg har kost meg hverken med pinse eller 17 mai. Begge barna har vært urolige på natten og William våknet nesten hver time både natt til søndag, mandag og tirsdag. Følte meg som en sliten russ alle dagene :P

Jeg vet ikke hva som plager William, men mistenker at han kan ha litt voksesmerter. Mulig han får litt vondt i magen også, men han fikk i hvert fall en paracet før leggetid i går og da sov han 4 timer i strekk, så noe ubehag har han hatt.

På dagen i dag sov han en god dupp, men så var det på'n igjen med dårlig søvn og han har vært småurolig:/ Jeg har nettopp fått lagt han nå så håper han sover godt i hvert fall noen timer så jeg får hentet meg inn litt jeg også :) Har hatt mye å gjøre i klinikken i dag også så jeg føler meg som en gammal kjerring :P

Vi besøkte mine foreldre og spiste middag der. Deltok ikke på noen 17-mai aktiviteter i det hele tatt. Blir nok mer enn nok av det senere i livet:)

Verdens flinkeste storesøster :)

Nå blir det kveldsmat og sengen for min del så får dere ha en fin kveld dere som skal være oppe litt til :)

Fredag<3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin uke og at dere har hatt en fin helg i vente :) Her har uken som vanlig gått i ett, men nå har jeg hele 4 dager helt fri! Det skal bli helt fantastisk, og med unntak av en harrytur i morgen så skal jeg kun ha fokus på barna mine <3 (og mannen da:P). Kjenner litt på smådårlig samvittighet for at jeg har vært mye borte denne uka..

Vi har fått til en veldig god leggerutine nå og William sovner nå rundt 21.30. Da får vi litt voksentid selv om vi er rimelig slitne begge to etter lange dager :) Victoria ammet jeg alltid i søvn, men jeg lærte av den tabben så William ammer jeg nede eller på sengekanten så skifter jeg bleie og legger han i vuggen sin. Jeg stryker litt på han og vugger han litt rolig. Ikke nødvendigvis til han sovner helt, men til jeg ser at han slapper helt av :) Veldig deilig, så krysser fingrene for at det fortsetter :)

I går var vi på 6 ukers kontroll og nye vitale mål er 5550 gram og 59,5 cm :) Blitt stor gutt <3

Nå skal jeg få spist litt og lest nyeste costume før det blir natta på meg også :)

Ha en fin kveld :)

The days...

Hei på dere :)

Håper helgen var bra og at uken har begynt bra :) Her går dagene så fort at når junior endelig sovner da går jeg stort sett i koma jeg også:P Ergo blir det ikke så mye fokus på bloggen, men det kan jeg leve med. Har alltid følt litt på at jeg må blogg hver dag, men nå kjenner jeg at det er bare ikke så viktig lengre. Jeg skal absolutt fortsette å blogge, jeg skal bare slutte å kreve av meg selv at jeg må gjøre det hver dag :) Jeg lever tross alt ikke av bloggingen så da blir det mindre fokus på den og mer fokus på jobb og familien <3

William blir hele 7 uker i morgen og han vokser snart ut av babynestet sitt. Størrelse 56 er snart pakket bort og jeg ser at vi nok fort kommer oss over størrelse 62 også:| Hjelp som tiden løper fra meg!

Jeg driver fortsatt med prosjekt oppussing av meg selv og i går fikk jeg klipt og farget håret. Gikk for en litt kortere sveis nå da jeg snart (mest sannsynlig) mister veldig mye hår på grunn av svangerskap/amming. Dessuten er dette en sveis som er rimelig lett å holde fin. Fargen ble tilnærmet min egen orginale så da slipper jeg farge håret hele tiden. Spare tid er jo absolutt en småbarnsmor sin greie :) Jeg er fortsatt like forfengelig selv om jeg har fått 2 barn, men jeg må være hakket kjappere enn før :)

I dag har jeg hatt kunder på Nordstrand igjen, og der møtte jeg både gamle og nye kunder :) 2 av de utbrøt (nye) gledelig "å er du gravid du da"! "Nei, men jeg har nettopp født da". "Å ja.."... FML :O Haha, kan ikke si at det styrket selvtilliten akkurat, men jeg er i hvert fall veldig motivert til å få startet med treningen :P Det var bare det med den tiden og den kroniske følelsen av å ha litt hang over på grunn av søvnmangel ;)

Victoria har fått Birkenstocks :) Elsker dem <3 Når hun stod opp i dag så tok hun de opp og sa "å vi har like mamma!!" Superglad jente som nektet å ta de av før hun skulle legge seg så da får hun ha de på da :)

Bilde fra helgen<3

Min :)

Nå er det kveldsmat, dusj og natta :)

Ha en super kveld :)

Helg :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin helg :) Her går det virkelig i ett kjør. Selv om to barn ikke føles som ti, så har definitivt kveldene blitt tatt over av lille William i og med at han som regel er veldig våken helt frem til klokken 23... Lille b menneske han der altså.

I går hadde vi besøk på formiddagen også ble Victoria hentet av mine foreldre. Hun har sovet der til i dag og har kost seg veldig. Vi skal bort dit på middag etterpå.

Etter at frøken fryd reiste i går dro vi på ikea for å handle til mitt kommende walk in closet. Jeg har hatt garderobe på det ene soverommet vårt, men etter hvert skal jo William få det rommet og vi må bygge nytt :) Stuen oppe skal bli mitt nye walk in closet og vi startet i går med å kjøpe sminkebord, stol og litt stæsj :) Kim er i gang med montering stakkars :P

Etter ikea tok vi en tur på Egon for middag også dro vi bare hjem og slappet av (i den grad det går med en lys våken baby) :)

Tidlig krøkes. Får allerede opplæring i iPhonen til pappa:P

Gleder meg til vinteren er over jeg..

Grunnen til at jeg aldri blir så slank som jeg vil :P

Victoria elsker virkelig lillebror og vil holde og kose på han hele tiden. Selv når hun ser på film :)

Ha en super dag videre :)

Ukene flyr..

Hei på dere:)

Håper alt er bra og at dere har hatt en fin uke :) Jeg kan nesten ikke forstå at en ny uke er over for jeg trodde nemlig det var onsdag i går :P

Jeg har hatt noen slitsomme netter med en liten fyr som bare vil ligge og kose. Han er ikke så sulten, men han foretrekker å ligge med puppen min helt inntil ansiktet sitt. Sikkert kos for han, men ikke så veldig avslappende for meg. Må jobbe litt mer med prosjekt smokk :D

I dag så var det siste arbeidsdagen til Victoria sin favoritt barnehageonkel. Hun digger han og jeg syns det er så leit at han slutter. Han har virkelig godt barnetekke så det er utrolig synd. Faktisk så synd at jeg ble så rørt at jeg småsippet litt da jeg leste denne som lå i hyllen til frøkna i dag :)

Med ammetåke og lite søvn så er jo jeg et emosjonelt vrak så skal ikke mye til før tårekanalene mine flommer over :P Bare jeg tenker på noe som er trist eller veldig fint så er jeg i gang :P Folk sier det blir verre med årene, men det får jeg da virkelig ikke håpe :P

Junior har sovnet nå (endelig) så da må jeg få meg litt etterlengtet søvn også..zzz..

Ha en god natt <3

Current mood...zzz...

Hei på dere :)

Håper dagen deres ha vært fin. Dagene mine går så fort at jeg blir småredd!:P Om resten av livet kommer til å være like hektisk kommer jeg til å bli 90 år in no time :P

Dagen har vært brukt til amming, jobbing, kos med frøken fryd også kom min venninne Lene på besøk i kveld for litt skravling og vår ukentlige spraytan :) Føler meg hakket finere med litt farge på kroppen. Gir en illusjon av litt mindre flesk :P

Elsk <3

William har allerede vokst ut av det meste han har i størrelse 56, og selv om jeg ikke tok like av på shoppingen denne gangen så må jeg bare innse at jeg ikke rakk og bruke alt, og ikke noe av det er slitt heller...

Baby sover så nå skal jeg gjøre det samme:)

Sov godt :)

Fredagskos<3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) William la seg faktisk klokken 22 i går og med unntak av et lite bæsjebonanza rundt klokken 24 så sov han helt til 05, fikk litt pupp og sov igjen til 07 <3 elsk på det :) Jeg satt selvfølgelig litt sent oppe fordi jeg og Kim leverte næringsoppgave og selvangivelsen! Veldig godt å ha fått gjort det:)

I dag har jeg ikke jobbet så mye så da har det blitt ekstra mye kos med barna :)

Victoria har fått kjole til barnedåpen og gikk faktisk med på å ta den på til tross for manglende "Frost" motiver:)

Veldig lett å få tatt bilde :D

Fine barna mine <3

Heldige meg fikk fine blomster av en kunde i dag :)

Ingen store planer for helgen :)

Ha en strålende helg :)

4 uker <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart i hele dag :) Jeg har jobbet også har vi hatt besøk av mine foreldre + at min venninne Lene har vært på besøk i kveld :) Vi har tatt en runde spraytan og fikset neglene :) William sovnet for over en time siden så det er første kvelden jeg har litt venninner på veldig lenge :)

Denne lille mannen er 4 uker i dag :) Fascinert over hvor fort det har gått <3

Klarte ikke bestemme meg for hvilken dåpsinvitasjon jeg likte best så bestilte 3 ulike :)

Nå er det natta så får jeg forhåpentligvis litt søvn før lille W er klar for mere pupp :)

 

Sov godt :)

Dåpsplanlegging <3

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her flyr dagene mildt sagt raskt forbi og får sjelden mer enn 5 minutter for meg selv:P I går jobbet jeg en del + at jeg var på kurs/møte med Neostrata i Oslo (hadde med William) og i dag har jeg bare jobbet og vært hjemme og ammet. William har nok litt økedøgn i dag også siden han stort sett bare vil henge i puppen. Merker at melkeproduksjonen tar seg opp :P

På vei til kurs i går ringte jeg kirkekontoret for å bestille dåp. Egentlig så jeg for meg dåp en gang tidlig eller midt i juni, men siden jeg ville ha samme prest som sist så blir det dåp allerede nå i mai :D Det kom litt brått på så i dag har jeg bestilt dåpskjole. Jeg fant en nettside (http://www.oliprik.no/) som selger de vakreste kjolene til en ganske så god pris:)

Valget falt på denne :)


Mellom slagene i dag har jeg også forsøkt å få tatt bilder av William til dåpsinvitasjonene, men det var ikke helt vellykket så det får bli et nytt forsøk igjen i morgen:) Jeg bestiller invitasjoner og takkekort på www.optimalprint.no. Mange fine design og god pris:) Må bare presisere at dette innlegget ikke er sponset, bare mine tips:)

Ha en super kveld <3
 

Ammebh - min favoritt :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har frøkna sloknet og lillemann ligger i vognen på terrassen og sover :) Han elsker å ligge ute og har vel mer eller mindre sovet hele dagen med unntak av amming og bleieskift :) Han sov sånn passelig greit i natt også men vil jo helst bare ligge med puppen i munnen da, men vi sover i det minste begge to :)

Jeg har jobbet en del i dag så nå er jeg sliten og klar for å slappe av:) Tipper lillemann våkner veldig snart så det gjelder å hive i seg mat og få blogget litt før det blir amming og bading :)

Amming er noe jeg gjør mye av så jeg trenger en god ammebh. Jeg har flere ulike og jeg sparte på de jeg hadde fra sist svangerskap og jeg bruker de enda, men de gir ikke nok støtte nå som jeg faktisk må kle meg litt pent på jobb:) Jeg kjøpte en fra merket Carriwell på nettsiden med24.no for en del måneder siden og det har blitt min absolutte favoritt. Godt med støtte uten at den føles trang og ubehagelig :) Jeg bestilte flere for 2 dager siden og de kom allerede i dag. De har gelebøyler så de gir et lite løft uten at det føles ubehagelig :)

Kjøpte også en uten bøyler og den kjennes også veldig grei ut :)

Prisen er rundt 350kr for de med gelebøyler og 250kr for den uten. Absolutt verdt pengene!

Jeg kjøpte et par billige på H&M her om dagen, men gjorde da tabben at jeg kjøpte de med nyammede pupper og da passet de helt ok, men da puppene fylte seg opp så ramlet de bokstavelig talt helt ut :P Bomkjøp det der med andre ord:D

Meg på jobb i dag :) Jeg har lyst til å finne en behandler som er god på PMU/microblading. Noen som vet om noen i Oslo/Akershus?

Ha en super kveld :)

Lørdagskos <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg sov faktisk ikke så aller verst i dag og føler meg i god form i dag. Kim stod opp med frøkna og jeg lå helt til 09.30 :) Vi har hatt besøk av min venninne Anita og hennes barn i dag, jeg har jobbet litt i klinikken også leverte vi Victoria hos mamma og pappa for hun skal sove der i natt :) Når vi hadde levert henne dro vi ut for å spise middag ute :) William sov veldig godt ut vognen sin, men så fort maten stod på bordet våknet han for da ville han også ha mat :) Middagen ble derfor seendes sånn ut :P

Min venninne Lene kom innom og vi tok en runde på senteret :) Jeg fikk meg et par nye ammebh'r også ble det så klart litt nytt til barna. Er ikke helt klar for å shoppe til meg selv enda så lenge kroppen er 10 kilo for tung :/

 

Lene har nå reist hjem og vi skal få ordnet med selvangivelsene våre også skal vi bare slappe helt av og kose oss litt foran tv'n :)

Ha en super kveld :)

Bekymret for livet <3

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra dag :) Jeg fikk dessverre bare 4 timers søvn i natt fordi frøken fryd holdt et lite nattshow for oss. Når hun endelig sloknet skulle så klart William ha mat :D Heldigvis for kaffe og sminke :P

Kim var borte i går kveld og Victoria nektet å legge seg. Hun insisterte på at hun ikke var trøtt og mente det ikke kunne være natta siden hun ikke så månen. William sov så klart ikke et minutt av den halvannen timen det tok å få frøkna til å sove for han ville bare henge i puppen. Skikkelig avslappende kveld altså :P All ære til de som er alene med barna sine..

Kim er borte i kveld og natt også, men i dag har både min far og au-pairen vår vært her frem til nå så det har gått betydelig glattere for å si mildt :D Victoria har nå sovnet og William ligger på ammeputen på fanget mitt og sover. Han er veldig glad i å ligge sånn og har en tendens til å våkne veldig fort om jeg legger han fra meg. Lar han derfor bare ligge og ignorerer det faktum at jeg både må tisse og er sulten. Hva gjør man ikke for litt ro...zzz..

Jeg trillet William i barnehagen i dag med frøkna på søskenbrettet. Hun storkoste seg med å stå der og var tydelig stolt av lillebror når hun kom i barnehagen <3

Fine barna mine nå i ettermiddag <3 Victoria insisterer på at William skal ligge ved siden av henne på gulvet :)

Jeg merker at jeg har blitt enda mer engstelig nå som jeg har fått en baby til. Jeg husker min mamma sa til meg for lenge siden at hun har vært bekymret siden jeg ble født, og da jeg fikk barn selv forstod jeg så godt hva hun mente. Plutselig er man ikke alene lengre og man har noe veldig dyrebart å passe på <3 Jeg er nå livredd for at noe skal skje med barna, og jeg blir fysisk dårlig bare jeg ser eller leser om barn som blir utsatt for vonde ting. Jeg får seriøst helt angst for at det skal skje dem noe, og kan få de verste tankene for hvordan tenårene kommer til å bli allerede :P

Jeg er livredd for at det skal skje noe med meg eller Kim også. Man blir plutselig mer forsiktig og hensynsfull med tanke på seg selv også fordi jeg er livredd for at ungene mine skal ende opp uten en mamma eller pappa. Før var jeg ikke redd for noe eller døden, men nå er har jeg helt noia for at noe skal skje. Jeg har til og med begynt å kjøre mye mer forsiktig av frykt for at det skal skje noe :|

Det er vel bare sånn det er å være foreldre for jeg tipper jeg ikke er alene om å føle det sånn :)

Jeg skal prøve meg på litt egenpleie i form av skrubb og maske i kveld så fremt det er ro i huset :)

Ha en fin kveld :)

Les mer i arkivet » Juni 2017 » April 2017 » Mars 2017
FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits