DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Covera bodylotion - omtale

Hei på dere :)

Håper uken har vært fin :) Her har det vært full fart som vanlig og siden mannen har vært borte noen dager er det litt ekstra stress :) Han kom heldigvis tilbake i går :) Jeg er ferdig å jobbe for helgen og har null planer:) Ikke at det nødvendigvis er så avslappende å være hjemme en helg med begge barna, men vi skal i hvert fall kose oss sammen alle sammen<3

Kjører en omtale av en bodylotion jeg plukket med meg fra Life (helsekosten) for en måneds tid siden :) Ble anbefalt denne av hun som jobbet der, og da jeg så på ingredienslisten ble jeg overbevist :)

Denne inneholder masse fuktgivende og beroligende ingredienser som er perfekt nå på sommer og sol fort kan tørke ut huden litt :)

Jeg har brukt denne en stund nå og liker den kjempegodt :) Den trekker raskt inn i huden uten at den kjennes klissete ut. Den er veldig drøy i bruk og prisen var heller ikke verst (tror den kostet litt over 150kr). Stort pluss for veldig gode ingredienser :) Kommer til å kjøpe denne igjen :) Merket tester selvfølgelig ikke på dyr :)

Ha en super kveld og helg :)

Eg har juksa lite granne :P

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin uke og at dere har en god helg i vente :) Jeg blir så glad av det fine været at det gjør ingenting at jeg er litt overarbeidet og litt i manko på god søvn. William er tett i nesen stakkar og da blir det litt ymse med søvn for min del..

De siste dagene har gått med til jobbing og familiekos + at jeg har fått fikset litt på meg selv :P I går fikk jeg besøk av flinke Ine fra TM klinikken i Fredrikstad og sa stod behandling av hverandre på programmet. Siden jeg hater nåler (på meg selv) så er det også rimelig uaktuelt å behandle seg selv :) Dessuten er det ikke enkelt å få det fint om man skulle ha orket det heller. Det er ikke så ofte jeg får mulighet og tid til å fikse på meg selv så i går ble det en overhaling av det slitne mammafjeset mitt :P Botox i sinnarynken og rundt øyene tok jeg for noen uker siden (ikke en behandling som syns da det kun får muskelen som er behandlet til å slappe av, men det er en super rynkeforebygger og for min del så gjør den at jeg sjelden har vondt i hodet), men i går ville jeg ha litt ekstra :)

Huden fikk en syrebehandling (mild variant) for å friske opp huden, kinnbena/kinnene ble fylt med 1 ml juvederm for å få en liten mini mini ansiktesløftning og leppene ble fylt med 0,5 ml juvederm. Jeg er kjempefornøyd med resultatet:) Jeg liker ikke overdreven fylling, og i dag er jeg så klart litt hoven og blå, men ser at det kommer til å bli fint :)

Brynene mine tatoverte jeg tidligere denne uken, og ble så fornøyd. Jeg har nå fått utført bryn med microbladingteknikken for et naturlig resultat. Jeg gikk til Anette på MiaCara (Jessheim storsenter)og skal tilbake dit i slutten av denne måneden for refill og tatovering av eyeliner. Gleder meg til det :)

Nå i kveld har vi bare slappet av og kost oss hjemme (med alt for mye pizza så klart :P). Nå sover prinsen så da må jeg lade batteriene og krysse fingrene for en god natts søvn (haha)

Ha en fin kveld videre <3

Harmoni neglelakkfjerner - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en god dag :) Jeg hadde en litt bedre natt enn i går, men fortsatt mye nedpress og mye oppe for å tisse. Derfor så føler jeg må så utrolig trøtt :( Jeg lå litt på morgenen mens Kim var oppe med frøkna, men klarte ikke å sovne igjen da det var klin umulig å finne en stilling som var nogenlunde behagelig. Vi koste oss litt sammen her hjemme før jeg tok turen til min venninne Anita. Hun har to barn på 3 og 4 år så barna lekte fint sammen mens vi voksne fikk skravlet litt :) Det var som vanlig veldig hyggelig, og vi var ikke hjemme her før i 16 tiden:) Da spiste vi litt sammen også gikk Kim ut en tur med frøkna. Jeg ryddet unna litt her hjemme også ble jeg så akutt trøtt at jeg faktisk bare sovnet på sofaen:P Hvor lenge jeg var borte er usikkert, men det var nok en times tid :) Dessverre så kan jeg ikke skryte på at jeg føler meg spesielt uthvilt nå, men nå har i det minste roen senket seg i huset så jeg kan i hvert fall bare slappe av og forsøke å lade batteriene litt. I morgen er det forhåpentligvis siste svangerskapskontroll på morgenen og full rulle i klinikken etter det:P

Kjører en omtale jeg har hatt liggende en stund i dag. En omtale av en neglelakkfjerner føles veldig lite spennende, men her får dere nå den :)

Hva sier produsenten? Harmoni er Vita sitt eget merke så vet dere det:)

"Effektiv og skånsom neglelakkfjerner uten aceton som fjerner neglelakk. Inneholder pleiende olje som hinder utørring av neglene. Inneholder ikke parabener." Prisen er 35 kroner.Man kan kanskje tenke at neglelakkfjerner er neglelakkfjerner, og at det ikke noe forskjell, men det er det faktisk. Jeg har alltid sterke farger på tåneglene og trenger en neglelakk som fjerner raskt uten å tørke ut neglene. Velger derfor alltid varianter uten aceton for det syns jeg tørker så fryktelig ut. Denne varianten er mer oljete i konsistensen enn noe annet jeg har prøvd så jeg trodde egentlig at denne skulle være ganske dårlig.

Jeg tok heldigvis veldig feil for denne fjerner neglelakken i en feil uten å tørke ut på noen måte:) Behagelig lukt, veldig hyggelig pris og drøy i bruk er den også:)

En favoritt:)

Ha en fin kveld videre:)

Castor oil - like bra som vippeserum?

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en bra dag:) Frøkna sov hos mine foreldre i natt så vi fikk hvilt ut skikkelig. Jeg sovnet kjempetidlig i går siden jeg var så sliten, og med unntak av et par dopauser så sov jeg ganske så bra helt til klokken 09 :) I dag har jeg og Kim bare holdt på med litt småting her hjemme. Jeg har skiftet på alle sengene og ryddet litt i skapene. Får aldri gjort det på dagtid når Victoria er hjemme naturlig nok :P Midt på dagen dro vi til mine foreldre for å spise middag og for å hente frøkna:) Hun hadde kost seg masse.

Nå har roen senket seg her i huset og jeg og Kim skal bare slappe av og lade batteriene. Har en uke foran meg med rimelig fullt program i klinikken så gjelder å lade opp når man har fri:) Helt utrolig at det kun er 20 dager til termin, men det er godt at jeg har fulle dager så tiden går litt fortere:)

Først skal dere få omtalen av Castor oil (lakserolje) som jeg i en lengre periode nå har testet for å få vipper og bryn til å vokse. Dette ble jeg tipset om av en kunde i klinikken som virkelig hadde fått superfine vipper :) Jeg betalte vel rundt 150 kr på blivakker, og her får du virkelig mye produkt for pengene kontra dyre vippeserum som ligger rundt 1000lappen for 4-5 ml :)

Hva sier produsenten?

"Castor olje er en type vegetabilsk olje laget fra hjulfrø. Den er rik på fettsyrer og antioksidanter. Pukka Castor oil er av høy kvalitet og kaldpresset.Oljen er fantastisk for å nære tørr hud og fjerne stagneringer i kroppen. Brukes til økt vekst av øyebryn og øyevipper. Unngå imidlertid å få oljen inni øynene.Bruk utvortes som en "pakke" ved å bløtlegge en myk bomull eller ullklut i varm olje og legg på affektert område."


Min erfaring

Jeg har påført denne med q.-tips både på bryn og på vippekanten hver kveld ganske lenge nå, og det har gått helt fint. Ingen irritasjon i øyepartiet heller, og det er bra for huden min der blir fort irritert. Vipper og bryn har også blitt litt lengre, men ikke så bra som jeg hadde håpet på. Det er absolutt en effekt, men vippeserum fungerer definitivt best på mine vipper:) Kommer til å bruke denne som massasjeolje fremover:)

Ha en fin kveld :)

Eco by Sonya tan water og winter skin selvbruning - Omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin uke og at dere har en god helg i vente:) Her har roen senket seg og jeg har en rolig kveld i vente. Jeg har hatt en fin dag i dag, men nå i ettermiddag har jeg følt meg litt uggen. Føler meg ikke syk, men magen er litt rar og jeg er litt svimmel. Jeg har heldigvis ikke noe på programmet så skal bare slappe av her hjemme. I morgen skal jeg på kurs i Oslo for å lære om tatoveringsfjerning med laser. Det begynner ikke før litt utpå dagen så kan slappe av lit hjemme på formiddagen :)

Først skal dere få omtalen av selbruningen jeg har testet i det siste fra Eco by Sonya:)

Hva sier produsenten?

"Face Tan Water: Dette er et produkt du kan bruke i ansiktet i stedet for både toner og fuktighetskrem, men som også gir deg gradvis brunfarge."I tillegg til å gjøre deg fresh og brun så er Face Tan Water formulert for å motvirke aldringstegn og urenheter. Den inneholder mye Vitamin-C for en friskere hud og inneholder ingen kunstige fargestoffer eller oransjefarger." Pris 329 kr for 100ml på skinlove

"Winter skin: Økologisk selvbruning for deg med lys til medium hud.Denne næringsrike selvbruningskremen kan brukes på hele kroppen og gir en gradvis gyllen brunfarge. Hvor brun du blir avhenger av hvor ofte du påfører kremen og om du bruker den konsentrert eller sammen med annen bodylotion. Selvbruningskremen fungerer fint som fuktighetskrem alene og å blande den med vanlig bodylotion trenger du bare å gjøre om du er veldig lys i huden eller bare ønsker en veldig svak bruning.Selvbruningskremen inneholder bare naturlige og økologiske ingredienser og er sertifisert økologisk av Australias Organic Food Chain som ligger under landbruksdepartementet og sertifisert Toxic-Free av Safe Cosmetics Australia. Produktet er også sertifisert Vegan og Cruelty Free - altså ikke testet på dyr.

Kan brukes alene eller utblandet med annen bodylotion eller ansiktskrem. Vi bruker den både til kropp og ansikt, men sørg for å skrubb huden godt før påføring for å unngå urenheter.Selvbruningskremen lukter også mindre enn mange vanlige selvbruningskremer. Påfør den etter dusj, gjerne om kvelden slik at den får virke over natten." Pris 375kr for 300ml på skinlove.


Min mening

Jeg ble tipset om disse av bloggeren Cuskima og hadde derfor ganske så store forventninger til resultatet, men jeg hadde ikke trodd jeg skulle bli så imponert som jeg faktisk er! Disse er bare fantastiske!! Ingen lukt, ingen skjolder og fargen blir for meg helt perfekt!! Endelig en selvbruning som ikke gjør meg for brun, men som bare gir meg en nydelig glød. Var litt skeptisk til at jeg kun skulle påføre face tan water på natten fordi jeg tenkte at jeg fort kunne føle at huden ble tørr da, men det ble den ikke. Jeg har brukt denne 1-2 ganger i uken, og det holder for mitt behov. Jeg vil ikke være brun året rundt, men vinterblek er heller ikke min greie:)  Serien er forholdsvis dyr, men produktene er veldig drøye så vil holde lengre enn mye annet på markedet.

Denne kan virkelig anbefales og er definitivt min nye favoritt! :)

Ha en fin kveld videre:) 
 

Glo hydration moist - omtale

Hei fininger : )

 Håper dere har hatt en fin dag så langt. Jeg ble vekket av en liten jente klokken 06 i dag som var fryktelig trist fordi hun ikke hadde kjole på seg:P Hun sa «mamma, toja ha på sole, toja må ha på sole» mens hun så forferdelig nedbrutt ut. Fikk roet henne ned og la henne sammen med oss. Hun sovnet ganske kjapt og jeg måtte utrolig nok vekke henne i 09 tiden!! Det er ikke hverdagskost akkurat, men veldig godt for en mamma som sov litt dårlig i natt: ) Jeg har jobbet i klinikken frem til nå, og skal ha en pause til klokken 18 før jeg da setter i gang igjen og jobber til 21. Jeg er evig takknemmelig for at jeg kan styre dagene mine litt selv og for alle de fine kundene jeg har. Jeg har snart holdt på i 2 år og jeg er så glad for at jeg kan ha dette som en fulltidsjobb: ) Siden jeg har jobb frem til 21 så blir det litt blogging før jeg skal hente frøkna i barnehagen: )

Først skal dere få en omtale av glo minerals sin fuktighetsspray (glo moist hydration spray) av meg: )

Hva sier produsenten?

«gloMoist Hydration Mist er en fuktighetsgivende spray, proppfull av antioksidanter og flere antialdrende ingredienser som kan brukes før eller etter makeup. Gir umiddelbart fukt, næring og pleie til huden. Har mild og behagelig duft. Perfekt for deg som sitter mye foran PC`en. Hjelper også til å bevare makeupen lengre.»

 

 Min mening?

Jeg er generelt veldig glad i glo minerals sine produkter, og denne er ikke noe unntak: ) Den lukter friskt, men ikke parfymert. Sprayflasken er liten og det kommer passe menge spray ut med et eller to trykk.

Jeg sprayer over ansiktet når jeg har sminket meg for at sminken skal sitte lengre og for å se litt ekstra fuktig ut i huden. Om den tilfører så veldig mye fukt kan sikkert diskuteres, men jeg syns den funker. Jeg har den også i vesken sånn at jeg tar en dusj midt i arbeidsdagen for å friske opp ansiktet litt. Dyre dråper, og Avene sin variant er like god (men kommer i veldig stor flaske), men jeg absolutt anbefale denne også : )

Pris 199 kr på blivakker og 270 kroner på coverbrands

 

Ha en fin dag videre:)

Life bodybutter - omtale

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en din dag:) Her i huset våknet jeg og mannen i 09 tiden. Begge var småforvirret siden klokken var så mye og frøkna enda ikke hadde våknet. Med tanke på at den siste uken har vært rimelig hard søvnmessig så var dette luksus vi begge satte stor pris på <3 Kim vekket henne og hentet henne inn i vår seng så hun fikk ligge der og kose litt før hun stod opp :) Det er den ultimate lykke for en trøtt mamma og pappa <3

Victoria har ellers vært som en sol i hele dag. Hun har spist bra og ikke protestert på noe! Det er ikke hverdagskost for som regel så krangler vi litt i løpet av dagen fordi ørene hennes ikke "virker" :P Dette med trass går vel i perioder så kanskje er vi heldige og er inne i en veldig god fase nå, og det passer veldig bra siden jeg er høygravid og mer sliten enn vanlig.

Nå skal dere få omtalen av body butteret til Life som jeg nå har brukt helt opp :)

Hva sier Life selv?

"Life Natural Body Butter er en kroppskrem med 100 % naturlig innhold som passer for hele familien, så vel voksne som barn. Krembasen består av mykgjørende og fuktighetsbevarende ingredienser som sheasmør (mykgjørende), rapsolje (gjør huden myk og smidig og binder fuktighet), glyserin (gjenoppretter fuktighet), tindvedolje (rik på naturlige karotenoider og tokoferoler som styrker og beskytter huden mot uttørring), solsikkeolje og E-vitamin.

Life Natural Body Butter er laget av 100% naturlige råvarer. Den inneholder ingen parabener, PEG?s, petroleumsbaserte- eller syntetiske ingredienser."

Pris: 149 kroner (kan også kjøpes på nett)

Min mening

Dette var en fulltreffer for min del. Gir masse fukt og føles veldig deilig på uten at den legger seg som et klissete lag på huden. Den er drøy i bruk og lukten er ikke så alt for voldsom. Min gravid nese er ekstra sensibel, men tåler altså denne godt. Så at den også finnes i flere varianter om man ikke skulle like denne lukten. Huden min er myk og fin (har bare brukt denne i 1 måned nå) så den gir absolutt nok fukt. Plusspoeng for gode ingredienser som de fleste burde tåle :) Denne er selvfølgelig heller ikke testet på dyr.

Jeg skal bare ta det med ro resten av kvelden også skal jeg gjøre et forsøk på å komme meg tidlig i seng. Jeg har en lang arbeidsdag på glød hår og velvære på Nordstrand i morgen så trenger litt oppladning:)

Ha en fin kveld videre:)

 

St.Tropez gradual tan in shower - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin søndag : ) Her startet dagen tidlig og siden jeg sov veldig dårlig i natt føler jeg meg rimelig klar for sengen nå. Frøken fryd har nettopp sovnet så jeg skal bare få i meg litt mat før sengen kaller: ) Jeg har vært en tur på Oslo design fair med min venninne Lene i dag, og der var det selvfølgelig veldig mye fint. Fikk lyst til å kjøpe masse så flaks at man ikke kan kjøpe det direkte med seg hjem derfra.

Etter at vi var ferdige der tok vi en tur på Egon for å spise middag (som vanlig:P) også dro jeg hjem til mine foreldre og hentet Victoria som var der på besøk mens jeg var på messe. Nå i kveld har vi bare kost oss og lekt litt hjemme : )

I dag kommer en omtale jeg vet flere har ventet på, nemlig St.Tropez sin in shower gradual tan.

Hva sier produsenten?

«St. Tropez Gradual Tan In-Shower er en innovativ selvbruningskrem som brukes i dusjen. Resultatet er en naturlig brunfarge og glød, som kan forsterkes ved å påføre flere ganger. Med St. Tropez Gradual Tan In-Shower er en svært praktisk måte å ta selvbruning på - bare smør deg i dusjen, og skyll av etter bare tre minutter. St. Tropez Gradual Tan In-Shower passer til alle hudfarger og hudtyper, og gir en naturlig look med bronse-aktig glød. Den tilfører i tillegg huden fuktighet. St. Tropez Gradual Tan In-Shower er laget med 100% naturlig DHA og fylt med søt mandelolje som tilfører næring til huden for en myk og hydrert finish. Bruk daglig for å gradvis bygge en intens brunfarge, helt til du har oppnådd ønsket resultat.»

Og min mening?

Dessverre så ble jeg ikke veldig bronseaktig av denne dusjkremen selv om jeg brukte den flere dager på rad. Jeg skrubbet huden godt før første påføring også brukte jeg den mange dager på rad, men jeg syns ikke jeg fikk noe farge å skryte av i det hele tatt annet enn på de tørre albuene mine (de ble mørkebrune) + at jeg fikk noe på tærne som jeg tydeligvis ikke hadde fått skylt godt nok av. En anelse farge fikk jeg kanskje, men ikke nok til at jeg gidder å bruke 399 kroner på noe jeg åpenbart må bruke hver eneste dag, og da blir det fort dyr selvbruning:P

Jeg hadde håpet denne skulle gi fin glød, men dessverre så ble dette et bomkjøp.

 

Ellers så kom det litt nytt i posten i går som skal testes: )

Ha en strålende kveld videre:)

NeoStrata dermal replenishment nattkrem - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag så langt:) Her startet dagen grytidlig da frøken fryd syns at det var ok å starte dagen klokken 05 :( Sheena kom inn i 08 tiden så jeg fikk lagt meg litt igjen, men jeg får fortsatt hangover følelsen i kroppen når jeg får avbrutt søvnen sånn. Sovnet så klart ikke før nærmere 01 selv heller så nå gleder jeg meg til denne dagen er forbi. Krysser fingrene for en bedre natt for å nå har det vært mange dårlige den siste uken :/

Jeg har en kort pause mellom kundene i klinikken nå så da tenkte jeg dele en omtale med dere for å utnytte tiden best mulig :)

Jeg har den siste tiden brukt dermal replenishment nattkrem fra Skin Active serien til Neostrata.

Hva sier Neostrata selv?

"Dermal replenishment er en intensivt fuktgivende nattkrem som inngår i Skin Active serien. Produktet passer godt til hudtyper som trenger ekstra fukt, men som samtidig ønsker en maksimal antiaging effekt. "

Dette er med andre ord noe for hudtyper som lett kan bli irritert av for aktive produkter, og som kan fort tørke ut. Nå på vinterstid blir den vanlige skin active nattkremen litt for sterk for meg, så da ville jeg teste denne i stedet:)


Pris: 599kroner for 50 ml

Min vurdering

Kremen er lett, men samtidig rik i konsistensen. Den trekker raskt inn og huden føles myk og deilig. Det er ingen ubehagelig prikking eller svie i huden. Lukten er helt nøytral som alle andre kremer fra Neostrata også er. For min hud er dette en helt perfekt nattkrem, og huden min blir ikke irritert eller blir uren. Huden min har en tendens til å bli fuktfattig på vinterstid, men denne har reddet den fra det i år :) Dette er nok min nye favoritt fra Neostrata og kommer til å bli brukt videre :) Endelig et produkt med mye aktive ingredienser uten at den irriterer huden min :)

Ha en fin kveld:)

Ny norsk nettbutikk :)

"Sponsede produkter"

 

Hei på dere og god søndag :)

Her skinner solen så en tur i skogen nå hadde vært nydelig. Dessverre så er ikke frøken fryd helt i form enda, og jeg må reise på jobb om ikke så alt for lenge. Satser på en rolig vakt som ikke tar knekken på ryggen. Har ikke hatt så mye vondt de siste 2 dagene (har vært veldig forsiktig med brå bevegelser) så håper det kan holde seg sånn.

Victoria sov godt i natt og lå helt til 07.30, men heldige meg fikk ligge helt til 10.30. Kjenner at jeg har et stort behov for ekstra søvn om dagen så deilig at mannen stiller så mye opp <3

Jeg vil tipse dere om en ny norsk nettbutikk som har kommet nå som heter MED24. Denne butikken virkelig alt mulig og er absolutt verdt en titt. Gode priser har de også :) Siden finner du HER :)

Jeg hamstrer allerede smokker til William i håp om at han i motsetning til søsteren sin skal få smaken på smokk fremfor å bruke meg som smokk. Kommer ikke til å høre på jordmor denne gangen som sa "vent 2 uker med smokk":) Erfaringen fra andre mødre sier det samme så det må bare gjøres:)

Utvalget i smokker finner dere HER :)Ammebh er noe jeg slet med sist. Endte til slutt om med å bruke litt løse sportsvarianter, men de gir jo ikke spesielt god støtte, og var ikke heller ikke alltid så praktiske. Derfor så gikk jeg for denne. Den er sitter stramt uten å være ubehagelig og den gir et godt løft og er enkel i bruk. Finnes HER

Cellulitter er jo alle damers "beste venn" så jeg gikk også for en anticellulitt krem. Jeg fikk en del fler cellulitter sist svangerskap som ikke akkurat forsvant i det ungen kom ut, og det ser ikke noe bedre ut denne gangen. Jeg har i utgangspunktet ikke tro på at en krem alene kan fjerne cellulitter, men jeg tror at den sammen med massasje og trening vil hjelpe på resultatet. Nå blir det ikke så mye trening på meg på en stund så jeg begynner med denne og litt massasje i stedet:P Du kan finne den HERNå skal jeg sette i gang med å lage litt mat som jeg tar med på jobb så får dere ha en super søndag videre:)

 

"Sponsede produkter"

 

St.Tropex express tan mousse - Omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin søndag :) Vi sov helt til klokken 10 i dag begge to da frøkna sov over hos mine foreldre :) Jeg er fortsatt potte tett i nesa, men med nesespray og kleenex på nattbordet så går det greit. Kim er faktisk på butikken nå for å kjøpe mer nesespray :P

Frøkna er nettopp i seng så jeg holder vakt utenfor rommet. Har "bare" kommet ut 3 ganger hittil! Jeg skulle ønske jeg fant en magisk formel som gjorde at den ungen kunne legge seg og bli i sengen, men den har jeg foreløpig ikke funnet:/

Jeg har ikke gjort stort i dag annet enn litt husarbeid, besøkt en venninne, spist middag og mamma og pappa og vært på plantasjen er tur for å kjøpe litt nye blomster :)

Kjører en omtale i kveld, og i dag er det St.Tropez express tan som står for tur:) Jeg elsker å være brun, men ligger unna solarium, så da gjelder det å finne den beste selvbruningen. Jeg er glad i gradual tan fra samme merket, men problemet er at den lukter så ille at man ikke kan bruke den på dagtid og mannen vil helst ikke at jeg bruker den på natta heller :P Ny løsning måtte til, og jeg ble tipset om denne av hun som fikser neglene mine :)

Før man tar den på dusjer man seg og skrubber huden. Smører hendene godt med fuktighetskrem (skal egentlig bruke hansker, men det har jeg ikke) og smører moussen jevnt over hele kroppen. Moussen er farget så det er lett å se hvor du har smurt. Jeg anbefaler å vaske hendene godt etter smøring og ta litt mousse på en bomullsdott og smøre forsiktig rundt håndledd og litt ned på oversiden av hendene for å få det så jevnt som mulig.

Du har den på 1 time om du vil ha lys farge, 2 timer for medium og 3 timer for mørk. Jeg har hatt den på 1,5-2 timer på bildene her.

Litt skjoldete ved håndleddene, men ellers så er fargen veldig fin ellers på kroppen. Fargen holder også ganske godt, men man burde ta en runde en gang i uka. Eneste negative med denne er at jeg føler den tørker ut huden min, og det trekker selvfølgelig ned. Nå skal jeg kjøpe meg en ny og fetere krem enn jeg har hatt pluss at jeg skal kjøpe meg en god olje.

Prisen er ganske stiv (rundt 400kr), og de hadde den heller ikke inne på min favorittbutikk feelunique, men de får den sikkert inn der snart :)

Nå tror jeg frøkna sovnet så da skal jeg gå ned og kose meg med mat og lesing av costume og elle decoration :)

Ha en fin kveld :)

The body shop spa of the world - Hawaiian kukuki vs Japanese camelia

Hei på dere og god kveld :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her har det vært full fres hele dagen, og enda så har jeg litt jobb igjen. Har hatt fri nå i ettermiddag for å få mange timer med frøkna, men skal snart ut i klinikken igjen nå som hun har lagt seg. Det er så deilig og kunne bestemme over egen tid og jobbe når man selv ønsker :) Jeg har lagt ned mange timer for å komme dit jeg er nå, men det er virkelig verdt det. At jeg elsker jobben min er selvfølgelig også et pluss:)

For en stund tilbake så skrev jeg omtale av The Body Shop sin Hawaiian kukui krem som jeg elsket. Da den gikk tom testet jeg Japanese camelia krem i stedet da en ekspiditør i Tyskland mente denne ville gi enda mere fukt.

 

Dette skriver body shop om hawaiian kukuki

 

 • Mykgjørende og perfekt for tørr hud
 • Absorberes raskt og gir næring
 • Inneholder kukuiolje fra Hawaii

 


Dette skriver body shop om Japanese camelia

 •  Gir rik fuktighet og mykgjør huden
 •  Har en lett duft av blomster
 •  Inneholder kameliaolje fra Japan

 


Begge kremene lukter en del, men hawaiian kukuki sin lukt forsvinner og er ikke kvalmende på noen måte. Japanese camelia kremen lukter alt for sterkt, og lukten blir hengende svakt igjen på huden også. Det liker jeg ikke:/ Begge kremene kjennes rike ut og er lette å smøre på. De trekker begge raskt inn i huden, men hawaiian kukui gir absolutt mest fukt av disse to. Med den så følte jeg meg gjennomfuktet hele dagen og huden så virkelig bra ut. Med Japanese camelia krem så føles huden litt tørr etter hvert og faktisk så klør huden min litt av denne.

Prismessig er de helt like (350kr)

Jeg anbefaler Hawaiian kukuki cream, men styr unna Japanese camelia cream med mindre du liker sterkt parfymerte kremer som ikke gir all verden med fukt:/

Ha en fin kveld videre:)

Hudpleie på vinteren:)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag. Dagen her startet litt før 07, og dagen har vært brukt til jobbing i klinikken og en time hos manuellterapeut. Ryggen har kjentes helt grei siste uken takket være henne! Skal fortsette å gå dit regelmessig for å forsøke å holde det i sjakk. Orker ikke tanken på å bli sittende i 10 uker som jeg ble sist. Det var nok de lengste ukene i mitt liv! Ellers så har vi bare kost oss hjemme i ettermiddag, og har brukt mye tid på dotrening også. Victoria elsker å sitte der, og siden hun er så flink (var faktisk tørr i dag tidlig og gikk rett på do for å tisse der) så blir det til at vi sitter en del på badet. Hun blir superstolt når hun får til noe der og klapper og roper hurra for seg selv. Supersøt <3

Nå er hun i seng, men jeg sitter nå her utenfor rommet hennes og følger henne regelmessig tilbake i sengen. Vi MÅ få slutt på dagsovingen asap for det tærer på humøret at vi alltid bruker minst en time på leggingen.

Ellers så har jeg fått noen forespørsler om jeg ikke kan skrive noe om hudpleierutinene nå som det er blitt vinter, så her kommer det.

Rens

Jeg bruker til hverdags en mild rens for fet hud fra Neostrata. 1 gang per uke bruker jeg foaming glycolig wash for en ekstra dyp rens. Denne er for sterk for meg til å bruke hver dag, men passer for eldre, grov og solskadet hud. Denne rutinen er lik sommer som vinter.

Serum

Jeg bruker et fuktgivende serum morgen og kveld. Mange foretrekker å bruke serum kun på kvelden, og alle bruker det kanskje ikke om sommeren heller, men huden min elsker fukten det gir så jeg kjører på året rundt.

Dagkrem

Jeg elsker skin active serien fra Neostrata. Det er en veldig aktiv anti-age serie med kraftige ingredienser. Om jeg bruker den serien hver dag så blir jeg i overkant stram i maska så derfor veksler jeg på mellom den og en lett fuktigivende krem beregnet på fet hud som fort blir blank. Også fra Neostrata selvfølgelig, og begge to med solfaktor som er et must året rundt.

Nattkrem

Skin Active er en favoritt også på natten, men den er sterk og nå på vinteren blir huden min ekstra tørr og da kan jeg ikke bruke den hver natt. I tørre perioder som nå så veksler jeg mellom skin active og en krem beregnet på tørr, fuktfattig og også eksemhud. Den gir rikelig med fukt uten at jeg blir kvisete nå på vinteren, men på sommerstid blir den alt for mye.

Fuktspray

Denne fra Avene er min favoritt, og den har også en veldig hyggelig pris på apoteket. Her får du mye for pengene. Jeg sprayer en dusj over ansiktet når jeg har sminket meg. Til vanlig så bruker jeg mineralfoundation (i pudderform) og litt rouge og solpudder i ansiktet, så denne bruker jeg rett og slett for å få sminken til å sitte godt og for å ikke se så matt ut i ansiktet.

Øyekrem

Nå for tiden så tester jeg ut denne øyekremen fra Neostrata som skal motvirke mørke ringer rundt øynene. Jeg har nettopp begynt med den, men førsteinntrykket er bra. Jeg bruker også skin active sin i perioder, men nå er jeg tom for den så da fikk denne bli med hjem fra klinikken.

De aller fleste har godt av å bytte litt på kremene de bruker da huden ofte forandrer seg i løpet av årstidene. Hudtypen vil alltid være den samme, men mange blir mer fuktfattige når kulden setter inn og vil da ha glede av å bytte til litt fetere kremer.

Ellers så anbefaler jeg at man vasker sminkekoster en gang per uke, skifter på sengen en gang per uke, drikker godt med vann, reduserer inntak av sukker og melkeprodukter, vitamintilskudd og  gode oljer. Mye som spiller inn på hvordan huden har det så en god krem kan ikke gjøre jobben alene.

Om du ønsker en vurdering av huden din og produktanbefalinger så er det bare å ta kontakt med meg på post@skinclinic.no eller 47243036. En konsultasjon er gratis. Sjekk også klinikken min på facebook (https://www.facebook.com/skinclinicjessheim/) og på instagram skinclinic_jessheim

Håper dere får en fin kveld:)

Rå favn håndkrem - Omtale

Hei på dere og god lørdag :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Full fart her fra tidlig morgen som vanlig. I dag kom frøkna tuslende klokken 19 og sa "båt båt" Det betyr vår og ungen hadde tisset gjennom alt som var. Da ble jeg fort våken og fikk ungen opp i badekaret:) Etter en vask tok jeg henne inn til oss hvor hun fikk kose seg med en melkeflaske før jeg kledde på henne og vi gikk ned for frokost.

Victoria har fått dilla på risgrøt så da spiste vi det med masse smør og sukker på begge to. Koselig og rolig morgen :)  Det var Kim sin tur til å sove lenge i dag så da han stod opp fortsatte vi den rolige trenden før svigerfar kom på besøk og vi dro på Egon for å spise. Koselig, men det blir ikke et rolig måltid med frøken fryd som henger med. Det er klin umulig å få henne til å sitte stille så da byttet vi på å følge med henne før og etter selve maten.

Da svigerfar hadde dratt kom Victoria sin fadder og hans kone på besøk og de ble her helt til Victoria la seg for en time siden. Hun herjer som vanlig mye og shower veldig når vi har besøk, og det blir hun naturlig nok varm av, men nå ble hun varmere enn vanlig og plutselig fikk hun feber nå rett før kveldsmaten. En paracet og kald melk måtte til så nå har hun nettopp sovnet. Blir nok ikke så mye søvn på meg i natt da jeg instinktivt våkner regelmessig for å sjekke at hun har det bra når jeg vet hun har feber :/ Krysser fingrene for at det går fort over:)

Kjører en omtale av denne håndkremen jeg kjøpte på RÅ i Sandvika for 1 uke siden.

Om serien

RÅ Organic Skincare er en økologisk hudpleieserie utviklet og produsert i Norge med omtanke for mennesker og natur. Produktene bygger opp hudens naturlige, sunne flora og inneholder DEBIO sertifiserte ingredienser som hver og en er nøye utvalgt! RÅ Organic skincare fremstilles på en skånsom måte ved hjelp av kaldpressing, dermed bevares den høye konsentrasjonen av naturlige virkestoffer. RÅ Oranic Skincare kjennetegnes ved rene og naturlige dufter fordi kun friske og essensielle planteoljer brukes i produksjonen.

 

Om håndkremen:

"FAVN håndkrem er en mykgjørende fuktighetskrem for tørre hender. Kremen inneholder økologisk kokos og sheas som gjør at den virker mykgjørende og roende. Titandioxide gir beskyttelse mot UVA, UVB og UVC-stråler"

Planen var å ha denne i vesken, men etter bare to dager løsnet hele lokket med tuten så nå må den stå på badet. Den kan fortsatt brukes, men i og med at den ikke henger sammen i det hele tatt så må den smøres med omhu så det ikke blir gris.

Jeg har tidligere testet en bodylotion fra RÅ som jeg var veldig fornøyd med (også i serien Favn), men denne håndkremen skuffer dessverre. Ikke bare på grunn av tuten som løsnet, men fordi den rett og slett ikke gir så mye fukt som mine vintertørre hender trenger. Favn skal være serien for tørr og sensitiv hud, men jeg føler denne håndkremen bare trekker fort inn uten å gjøre noe for hendene mine i det hele tatt..Lukten er nøytral, men til 250 kroner for 50ml  så forventer jeg mer enn bare en helt ok krem. Jeg tror jeg skal gå tilbake til HEMP håndkremen fra Body Shop fordi den vet jeg gjør susen for mine hender:)

Nå skal vi bare slappe i sofaen før sengen kaller om et par timer:) Satser på en rolig natt og en feberfri unge i morgen <3

Ha en fin kveld videre:)

The bodyshop (spa of the world) bodylotion - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg sov faktisk ganske godt i natt, og det er første gang på så lenge jeg kan huske. Sovnet i 23 tiden og ble vekket av frøken fryd klokken 07. Helt nydelig! Har ikke følt meg så uthvilt på lenge:)

I dag har jeg jobbet i klinikken stort sett hele dagen og kvelden med unntak av noen timer etter at Victoria kom hjem fra barnehagen. Har stort sett alltid fri fra klinikken 16-19 sånn at jeg får tid til å være mamma også :) Kveldens siste kunde har nettopp gått så nå skal jeg slappe av i sofaen med et blad før jeg skal finne sengen :)

Først en omtale av bodylotion fra den nye serien til The Body Shop. Serien heter Spa of the world og inneholder en rekke spennende produkter.

Valget mitt falt på Hawaiian kukui cream fordi den luktet så utrolig godt.

 

Produktbeskruivelse fra body shop
Hawaiiske kvinner har i hundrevis av år visst at kukuioljen beskytter huden mot sterk sol og gir svært tørr hud fuktigheten tilbake.
 • Mykgjørende og perfekt for tørr hud
 • Absorberes raskt og gir næring
 • Inneholder kukuiolje fra Hawaii


Pris: 349 kroner for 350 ml.

Er jeg imponert?

Ja, dette er en utrolig god bodylotion som gir masse fukt! Huden kjennes silkemyk uten antydning til tørrhet noe sted. Tror faktisk dette er noe av det bedre jeg har testet:) Drøy i bruk, og selv om prisen er litt stiv så får man mye produkt for pengene. Krukken er tung så det er kanskje ikke noe man drar meg seg på tur, men den gjør seg godt i skapet på badet:) Til og med mannen stjeler litt av den :P

Lukter deilig, men lukten roer seg fort så den kolliderer ikke med parfymen man bruker. Verdt å teste :)

Ha en fin kveld videre:)

Avene xera calm A.D - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har jobbet dagvakt så er mildt sagt trøtt:P Frøkna er nettopp i seng og jeg vurderer å legge meg selv om ikke så alt for lenge. Trenger bare litt mat og litt egenpleie i form av et fotbad først:)

Før jeg gjør det skal dere få en omtale av avene sin bodylotion som jeg kjøpte da vi var på ferie i Spania :)

Hva sier produsenten?

 • En duftfri, beroligende krem for ansikt og kropp
 • Formulert med I-Modulia for å lindre kløe og inflammasjon
 • Inneholder Cer Omega og Avène Thermal Spring Water for å levere langvarig hydrering
 • Behandler og fyller i fuktighetstap på grunn av sensitive hudsykdommer, atopisk dermatitt og eksem
 • Huden føles mykere, roligere og mer behagelig
 • Ideell for tørre og ekstremt tørre hudtyper

 

 Jeg liker dette merket, og produktene derfra er rene og ikke fulle av parfyme og alkohol. Jeg har ikke en typisk atopisk hud, men den har tendens til å være sensitiv og blir fort tørr. Denne kremen er nok hakket for fet for meg for jeg må smøre og smøre for å få den til å trekke inn i huden. Sånt har ikke jeg tid til :P Kremen er som dere skjønner veldig fet, nesten så fet at den er vanskelig å klemme ut av tuben. En så tykk krem som dette burde komme på krukke fremfor en tube med alt for lite hull. Må virkelig bruke krefter for å få ut kremen :) Du trenger mindre enn du tror for å dekke hele kroppen så den er drøy i bruk.

Resultatmessig så er den helt grei. Jeg er fortsatt tidvis tørr på leggene, men den gir absolutt greit med fukt og er på ingen måte irriterende for huden. Ikke noe jeg kommer til å kjøpe igjen, men vil anbefale den til de som sliter med virkelig tørr hud og eksem på kroppen:)

Ha en fin kveld:)

Kiehl's overnight mask - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin søndag :) Her i huset sov jeg og mannen helt til klokken 11 i dag, og det var virkelig helt fantastisk! Lenge siden jeg har følt meg så uthvilt. La oss rundt midnatt i går og jeg våknet kun en gang for å gå på do. Digg! Spiste frokost og tok en treningsøkt før jeg hentet frøkna hos mamma og pappa. Hun hadde kost seg som vanlig :)

Vi har hatt besøk av Victoria sine faddere i dag og har spist middag og bare slappet av med dem helt frem til Victoria la seg nå for en time siden. Hun ligger fortsatt og tuller i sengen sin og kommer stadig ut av rommet fordi hun "skal noe". Sist nå var det visst bæsj, men som forventet så dukket det ikke opp noe bæsj på potten. Skjønner ikke hvorfor den ungen tuller så fælt når det kommer til leggingen, for hun virker genuint trøtt :P Mulig vi må kutte ut dagdupp helt snart, eller gjøre den veldig kort. Det er ikke alle dager hun sover på dagtid, men som regel sover hun 1-1,5 time i barnehagen. Hun er jo veldig snart 2 år, så er kanskje på tide snart å kutte den helt.

Kjører en omtale av masken jeg kjøpte fra Kiehl's når jeg var i Marbella i dag:)

Hva sier produsenten?

Deilig fukt for din hud som virker mens du sover. Huden vil føles fuktet, sunn og ungdommelig når du våkner.

 • Bidrar til å umiddelbart øke hudens evne til å absorbere og holde på fuktighet.
 • Glasiale proteiner og ørkenplanter etterlater huden glattere og mykere, uthvilt og smidig om morgenen.
 • Forsterker hydrering fra din daglige fuktighetskrem.
 • Silikon, paraben, parfyme og fargestoff -fri.    

Slik brukes den:

Rens med dine vanlige produkter, deretter påfører du din øyekrem som vanlig om ønskelig.

Påfør et sjenerøst lag med masken på ren hud og la virke i 10 minutter. Bruk tørkepapir eller håndkle for å fjerne det overflødig , men la et tynt lag være igjen for å kontinuerlig etterfylle hudens fuktighet gjennom hele natten. Ikke skyll.

Dagen etterpå renses ansiktet og deretter følger du din vanlige hudpleierutine.

 På grunn av styrken av masken, så anbefaler vi ikke å bruke den mer enn 1-2 ganger per uke for optimalt resultat.

Ingredienser

Aqua/Water, Glycerin, Hydroxyethyl Urea, Propylene Glycol, Squalene, Triethanolamine, Carbomer, Hydroxyethylpiperaine Ethane Sulfonic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Imperata Cylindrica Root Extract, Ophiopogoe Japonicus Root Extract, Sodium Citrate, Citric Acid, Chlorphenesin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Pseudialteromonas Ferment Extract, Disodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate CrosspolymerHva syns jeg?

Første gang jeg påførte denne så syns jeg den sved litt i huden. Denne følelsen gikk raskt bort, og jeg så  ingen synlig irritasjon i huden. Dagen etter føltes huden veldig myk og god, og jeg har siden jeg kjøpte den sovet med den 1-2 ganger per uke. Jeg elsker følelsen jeg får i huden dagen etterpå, og den svir ikke lengre når jeg tar den på (det var bare de 2 første gangene).

Jeg påfører ikke et tykt lag som jeg tørker av igjen, jeg smører bare ansiktet som om det skulle ha vært en nattkrem og lar den trekke inn litt før jeg legger meg. Jeg tror ikke den egner seg for veldig sensitiv hud, men passer nok kjempefint både for tørr og fet hud som trenger en liten fuktboost :)

Lukter nøytralt og er veldig drøy i bruk. Ser ingen antydning til kviser eller nupper etter å ha brukt denne så den kan nok trygt brukes av en prone hud :)

Pris: I underkant av 300kr for 125 ml

Ha en fin kveld :)

Kiehl's skrubb (ansikt) - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg våknet klokken 05, og var lys våken av en eller annen merkelig grunn. Klokken ringte 05.30 og da bar det av sted for å jobbe dagvakt på sykehuset. Kom hjem i halv fem tiden og da var det så vidt jeg fikk spist litt taco før det var 3 kunder på rappen i klinikken. Pleier vanligvis aldri å jobbe etter dagvakt, men denne uken har jeg vært nødt til det på grunn av stor pågang.

Nå driver jeg og sliter med å legge frøken fryd. Hun har begynt å åpne dører så hun er rimelig kjapt ute av sengen og ut av rommet når man går ut derfra. Må bare smøre oss med tålmodighet og følge henne inn igjen 1450 ganger. Blir drittlei, men holder ut. Syns jo litt synd på henne, men samtidig så må man jo oppdra barna sine for om skulle ha fått det som hun ville alltid ville hun nok ha blitt rimelig ufordragelig :O

Før jeg tar kvelden i dag så blir det en omtale av denne skrubben fra Kiehl's som jeg kjøpte i Spania

Hva sier produsenten?

This formula affords an immediate skin-smoothing effect and with regular, tri-weekly use, helps to visibly minimize discolorations and small marks on face, hands and décolleté. Over time, the look of facial lines is reduced and skin texture is significantly smoother and clearer, while the appearance of pore size is diminished. As skin is re-texturized, the formula helps to facilitate the absorption of topical skin treatments to maximize their efficacy

Ingredienser:

Aqua / Water, Alumina, Paraffinum Liquidum / Mineral Oil, Glycerin, Dimethicone, Butyrospermum Parkii / Shea Butter, Peg-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Solum Diatomeae / Diatomaceous Earth, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Phenoxy

 Dette var noe jeg kjøpte i desperasjon over at huden ble så fet og nuppete av all solingen, så ville ha noe for å rense skikkelig godt. Valget falt på denne da det virket som det beste alternativet i den enorme jungelen av produkter det var inne på senteret:)

Kiehl's er et merke jeg har hørt mye positivt om, men dessverre så ble jeg ikke kjempeimponert over denne skrubben. Den inneholder grove korn, og etter min mening er dette alt for grovt til å skrubbe et ansikt med. På kroppen hadde det fungert helt supert, men i ansiktet er jeg skeptisk. Brukte selv bare en liten mengde og skrubbet ikke hardt. Huden føltes helt ok og ren etterpå, men når jeg leser ingredienslisten (burde kanskje ha gjort det i butikken), så blir jeg enda mindre imponert da den inneholder masse billige fyllstoffer som alkohol, glyserin og mineralolje. Inneholder også aluminium, og det kan jeg ikke forstå hvorfor de vil ha i en skrubb.

Bruker denne på kroppen, men ikke mer i ansiktet. Prisen ligger på rundt 350 kr så den er ikke akkurat rimelig :P

Ha en fin kveld:)

Clinicare block silky cream spf 30 - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet dagen grytidlig da en liten frøken kom løpende inn på soverommet kl 04!!! La henne tilbake i sengen sin, skiftet bleie og gav henne en melk. 40 min senere kommer hun løpende igjen... Jeg rakk selvfølgelig ikke å sovne for det var snorkeorkester inne på rommet. Samme prosedyre gjentas, men da klokken er 05.30 skjønner jeg at håpet om at hun skal sovne igjen er ute. Ungen er lys våken :O Står opp i halvsvima og finner frem frokost. Ungen vil selvfølgelig ikke ha! Ser litt på barnetv og heldigvis sitter hun rolig. Ser at hun er trøtt, så hvorfor hun ikke vil sove er et mysterie.. Jeg vil i hvert fall veldig gjerne sove så vekker mannen kl 07 så han tar over, og jeg kryper  opp i sengen for noen timer igjen.. Heldigvis fikk jeg et par timer på øyet for det var opp for å jobbe i klinikken.

Det har vært full fart i hele dag, og nå sliter vi med å få lagt henne. Stuptrøtt, men vil ikke sove :P Vi har også gått til innkjøp av en diger trampoline i dag så den har allerede blitt hoppet på før leggetid. Ungen blir gjennomsvett :P

Kjenner det blir tidlig kvelden for min del i dag, men først en omtale av Clinicare sin solkrem som jeg brukte når vi var på ferie :)

Hva sier produsenten?

Beskytter huden mot skadelige miljø og ultrafiolette stråler fordi den har fremragende ultrafiolett blokkerings effekt og hudbeskyttelses effekt. Egner seg til alle hudtyper, også sensitiv hud, forsyner huden med vegetabilske ekstrakter, næringsstoffer og tilstrekkelig fuktighet. Teksturen blir myk som silke.

Hovedingredienser: Ultrafine particle TiO2, gold and silver extracts, Portulaca extract, Schizophyllum commune hypha culture solution, Allatoin, Rosehip oil, Sheabutter, Vitamin-E, Natural vegetable complexes.Lover den det den holder?

Vel, jeg brukte denne hver eneste dag, flere ganger om dagen, og jeg ble ikke solbrent :) Den påstår den skal holde i 13 timer, men skal du være ute i solen så må du absolutt smøre deg ofte. En gang om morgenen holder IKKE!

Det jeg var mest spent på med denne var om den gav meg kviser. Jeg får ofte kviser av solkrem, og det fikk jeg denne gangen også, dog ikke så ille som jeg ofte får. Lukten er god, og kremen er superdrøy i bruk. Solkrem er ikke noe man skal "spare" på, men denne trenger du virkelig ikke mye av for å dekke hele ansiktet og halsen. Jeg brukte den også på brystet, og selv etter 3 uker så er det masse igjen av den.  Av det jeg har prøvd av solkremer til ansikt hittil så leder denne definitivt :)

Pris: 299kr

Ha en fin kveld :)

Microinjector på min hud:)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg har pause nå for å hente Victoria, og skal være med henne før hun legger seg :) Etter det skal jeg som vanlig ut i klinikken og jobbe igjen :) Småtrøtt i dag siden frøkna våknet masse i dag, men fikk sove litt på morgenen så føler meg ikke så aller verst:)

I går kveld gjorde jeg en microinjector behandling på meg selv, og i dag er jeg rimelig rød i ansiktet. På bildene under har jeg på litt Foundation for å dekke over den verste rødheten. Vil jo ikke skremme kundene heller:) Grunnen til at jeg selv tok denne behandlingen er arr på hakepartiet, kinn og en rynke på halsen som irriterer. Har også noen lyse strekkmerker på innside lår og hofter/utside lår som jeg vil bli kvitt.

En kunde ble faktisk kvitt strekkmerkene sine på bare 1 behandling, så jeg er spent på hvordan effekt dette vil ha på meg:) Har ingen forhåpninger om at det vil holde med kun 1 behandling, men strekkmerkene våre er ganske like så det er lov å håpe. Må presisere at kraftige strekkmerker trenger mange behandlinger for å bli borte, minst 5-7 behandlinger må man regne med dessverre :/

Microinjector og microneedling fungerer på samme måte, men jeg foretrekker å jobbe med maskin fremfor rull. Kommer mye bedre til og man kan justere nålelengde og fart etter hvor man jobber.

 

En annen ting jeg bare må skrive litt om er disse hjemmerullene som folk kjøper. Noen kjøper til og med ruller med dype nåler på ebay, og det skremmer meg at folk holder på med sånne behandlinger hjemme. De du kan kjøpe lovlig i Norge har ikke så alt for lang nålelengde, men det uansett ekstremt uhygienisk å bruke samme rull flere ganger. Det er mange bakterier i huden, og disse blir du ikke kvitt med litt desinfeksjonsspray som følger med disse produktene. En annen ting er jeg har sett at flere reklamerer med at slike behandlinger hjelper mot akne. Har du masse kviser må du for all del ikke gjøre en microneedling behandling da du drar "gørra" rundt i hele ansiktet og risikerer å gjøre problemet enda verre!

Enda merkeligere er det at de skriver at man skal gjøre dette hver eneste dag. Det henger ikke på greip da huden bruker rundt 4 uker på å fornye seg. Det blir med andre ord helt meningsløst å "rulle" ansikt og kropp hver eneste dag.

Dessuten blir nålene sløve.Her har du et eksempel på hvordan en vanlig nål ser ut i mikroskop etter bruk. Det sier seg selv at slike typer produkter kun skal brukes en gang!Enkelte ting skal man gjøre hos profesjonelle selv om det selvfølgelig koster litt mer.

En behandling med microinjector i min klinikk koster 1500kr første gang og 1200kr andre gang, men da får du resultater også:) Jeg bruker selvfølgelig sterile engangsnålehoder, du får bedøvelse og huden blir godt renset med klorhexidin først.

Ha en fin dag videre:)

 

NeoStrata bio hydrating nattkrem - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en bra dag :) Jeg har nettopp landet i sofaen etter en lang dag :) Startet dagen klokken 07, leverte i barnehagen klokken 09, jobbet til 12, var i møte frem til 14, hentet i barnehagen og lekte med frøkna frem til leggetid og etter det gikk jeg ut i klinikken og jobbet til klokken 21.

Etter det har jeg faktisk vært ute og løpt!!! Det var tungt og jeg klarte nesten ikke puste i perioder, men jeg klarte i det minste å løpe 5 km i strekk uten pause, og for meg som er i så ræva løpeform så er faktisk ikke det så verst. Jeg skal bli i god løpeform og jeg skal lære meg å like og løpe :) Jeg hater det intenst nå for jeg syns det er så slitsomt, men jeg har troen på at jeg skal få det til. Graviditeten blir forhåpentligvis ingen hindring.

Nå har jeg nettopp fått i meg litt kveldsmat og skal snart finne senga og se en episode av "The honourable woman" så sover jeg forhåpentligvis godt i natt, men først en omtale av nattkremen som er beregnet for tørr akneutsatt hud fra NeoStrata

Hva sier produsenten?

"Intensiv fuktighetsgivende nattkrem som gjenopp- bygger hudens struktur og minimerer fine linjer og rynker takket være en høy andel PHA. Svært effektiv på akneutsatt hud som har blitt fuktfattig etter bruk av uttørkende produkter. Også egnet ved rosacea og atopiske problemer."Nå har aldri jeg hatt alvorlig akne, og har heller ikke eksem eller rosacea, men huden min er fet, og den har i perioder av livet også vært fuktfattig fordi jeg har brukt mye feil produkter opp gjennom årene. Jeg prøvde denne av ren nysgjerrighet da jeg ofte opplever at huden min blir tørr i overgangen til sommeren, og nå har jeg fått testet denne lenge nok til å si min mening. Kremen er drøy i bruk og den er luktfri. Glinser veldig på huden så dette er definitivt ingen dagkrem :)

Dette er en fet krem, det føles nesten ut som om det er vaselin i den, og det gir meg angst for at den skal tette porene mine og gi meg urenheter og nupper. Det gjør den heldigvis ikke, og huden min er ikke så verst nå selv etter 3 uker i sola med heftig bruk av tykk solkrem på dagen. Litt kviser fikk jeg med en gang vi dro på ferie, men det er fordi jeg tror huden min reagerte litt på minipilleslutt + at den plutselig fikk masse sol. Solkrem er også med på å tette litt så det er ikke rart mange opplever at huden er litt i ubalanse når man soler seg. Høy spf skal man bruke uansett hvis ikke så tørker huden din helt ut og du får pigmentflekker og dype rynker. "Dessverre" så syns ikke skadene før lenge etterpå, så det er mange som sier at de ikke har solskader så de bare kjører på. De kommer til å angre.

Over til det jeg egentlig skulle skrive om, nemlig kremen, og det er at dette er en super krem som absolutt passer til de med tørr og fuktfattig hud. Mange som har akne bruker alt for uttørkende produkter og sitter igjen med store arr og en hud som både er fet og fuktfattig, rett og slett stram i maska, men med urenheter. Denne kan virkelig anbefales for de som har slik hud, men for meg tror jeg at jeg skal gå over til en litt letter variant når denne er tom da huden min ikke trenger så mye pleie nå :)

Ha en fin kveld :)

Avene fuktspray

Hei og god kveld til dere :)

Håper som vanlig at dere har hatt en fin dag :) Her har det vært full fart som vanlig, og vi har tilbragt dagen på lekeplassen og ved bassenget. Er så gøy å se på Victoria i vannet :) Hun må virkelig passes på for frykt eier hun ikke.

Vi har spist alle måltidene inne i leilighten i dag for jeg blir faktisk rimelig dritt lei resturantmat. Det er kanskje fordi veggisuvalget ikke er så stort at det ofte ender i samme mat hele tiden, og jeg trenger noe mer mat enn bare pizza, pasta og ris. Fant superdeilige vegetarburgere i den lokale matbutikken her så det skal jeg i hvert fall kose meg med flere dager :)

Etter at frøkna sovnet tok jeg og Kim en tur ut igjen som vanlig. Vi har kost oss med shopping og nydelig pizza i bilen på vei hjem fra Puerto Banus. Vi kom ved en tilfeldighet inn i byen St.Pedro på vei hjem, og da havnet vi inne i en take away sjappe som det luktet helt fantastisk i. Den pizzaen er virkelig noe av det beste jeg har smakt :)

Siden vi skal være her i 3 uker så ble det til at jeg ikke dro med meg hele beautyarsenalet hit, men fuktsprayen skulle jeg ha tatt med for den begynte jeg å savne ganske kjapt. Valget falt på denne fra Avene som jeg også kjøpte da vi var på Gran Canaria i fjor. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke fortsatte å bruke den for den er virkelig superbra :) Spruten på denne er så "tynn" og fordeler seg helt perfekt så man ser ikke våt ut i ansiktet etter en spray med denne :) Prisen her nede var vel rundt 10 euro, men du må nok belage deg på det dobbelte hjemme :/

Bodylotion tok jeg heller ikke med, så jeg skal nå teste ut denne som også er fra Avene. Den er for tørr og sensitiv hud, noe som passer bra nå som huden tørkes ut av sterk sol. Jeg er selvfølgelig supernøye med høy faktior og hyppig smøring, men solen tørker meg ut allikevel :)

Konsentrert :) Ser på yndlingsserien "Masha og Miska" mens hun spiser :)

Selfie :P

Sov godt <3

Decleor nourishing body milk - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en god start på uken :) Vi sov helt til 09 i dag siden frøkna var hos mamma og pappa, og etter en god frokost gikk jeg ut i klinikken for litt jobb :) Heldigvis ikke så mye på programmet i dag ellers annet enn pakking, og det er jeg snart ferdig med:) Frøkna sover duppen sin så da benytter jeg sjansen til litt avslapning før reisen starter :) Flyet går ikke før kl 19 og vi lander i 24 tiden så det blir en lang kveld og natt. Ideelt sett så hadde vi flydd midt på dagen, men nå ble det bare sånn denne gangen. Når vi drar tilbake går flyet kl 07, og det er enda verre for da må vi reise fra leiligheten klokken 04 :/Kan ikke si jeg gleder meg til det heller.

Victoria er heldigvis en veldig blid jente så sånn sett er det greit å fly med henne da hun ikke skriker, men suser rundt i flyet og hilser på alle i stedet:)

Før vi drar kjører jeg en omtale av denne bodylotionen fra Decleor som jeg kjøpte fra nettsiden parfyme-klikk.no (pris for denne er 300 kr).

Hva sier produsenten?

"The perfect body moisturiser for dry skin. With its creamy and velvety texture, DECLÉOR Aroma Confort Systeme Corps Nourishing Body Milk envelops the skin in a protective and comforting layer of moisture to reduce feelings of discomfort, tightness and roughness. Nourished immediately, the skin enjoys a lasting comfort.

Active ingredients:
- Blackcurrant Seed Oil
- Shea Butter
- Kiwi Essential Water
- Orange Essential Water
- Chestnut Milk
- Rose"

Dette er en krem som gir deg en skikkelig luksusfølelse. Det er i mine øyne ikke en body milk da den er ganske tykk i konsistensen. Den trekker godt inn i huden og etterlater den ikke seig og klissete.

Den har en mildt parfymert lukt, men den blir ganske raskt borte etter påføring, og det er jeg glad for da jeg ikke liker at det lukter sterkt av kremene mine.


Jeg må bruke ganske mye krem for å føle meg gjennomfuktet, så den er ikke veldig drøy i bruk dessverre. Men når prisen er såpass bra, og huden min liker den så kommer jeg nok til å kjøpe den videre også:) Huden skinner uten å være fettete og det er ikke antydning til tørre partier:) 

Ha en fin dag videre :)

Palmers body oil - omtale

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi har hatt nok en fin dag her i Side, og vi får virkelig slappet av :) Victoria er flink og sover natten gjennom også :) I dag tok vi en tur til nærmeste by, og der hadde de en del fine butikker jeg vil kikke i, men ikke med hele familien på slep. Victoria er så aktiv at det å gå på shopping med henne er en umulighet, så jeg og Kim reiser noen timer en dag mens hun sover og er sammen med resten av gjengen. Vi er 8 voksne på tur som kan passe på, og det er veldig deilig, Det er ikke bare enkelt å reise med små barn, særlig ikke ei som aldri sitter stille :P

Jeg har en del omtaler på vent, så tar en nå i kveld:) Her er klokken snart 23, så vi er på vei for å legge oss snart:)

I dag står Palmers body oil for tur. Jeg er generelt glad i å smøre meg inn med olje, særlig til kvelden.Jeg kjøpte denne på feelunique da jeg tilfeldigvis havnet inne på dette merket. Aldri hørt om det tidligere :) Mener å huske flasken kostet rundt 80kroner så prisen er det ikke noe å si på.

Dessverre så lukter den rimelig mye, og det er nesten så jeg blir litt kvalm av den. Helt ok med mild kokoslukt, men dette blir bare for mye av det gode. Lukten sitter ikke så alt for lenge i, men den er allikevel ille nok til at jeg ikke orker å bruke den videre:/  Dessverre så holder den heller ikke det den lover når det kommer til fukt i huden for jeg syns faktisk huden min ble tørrere etter å ha brukt denne en stund. Ikke en vinner med andre ord:/

Sov godt <3

Neostrata illuminating serum og pigment controller - omtale

Hei fininger:)

Tidlig blogging i dag siden resten av dagen er stappfull! Frøkna var superflink og sov natten gjennom igjen, og det gjør en sliten mamma veldig glad. Vekte meg rundt kvart på syv ved at hun stod ved sengen og prøvde å åpne repsilspakken. Søtingen min :) Hun er nettopp levert i barnehagen og skal kose meg med en kaffe før jeg skal ut i klinikken å jobbe. Etter det skal jeg rett til Lena for å rette litt på det ene brynet før det bærer av sted for kveldsvakt på sykehuset. Med andre ord er klokken nærmere 23 før jeg får slappe av igjen :P Det føles uendelig lenge til nå, men satser på at dagen blir bra:)

Siden det var omtale av brightening rensen her om dagen så står serum og nattkrem for tur i dag. Jeg bruker dette serumet og nattkremen bare på natten også bruker jeg det vanlige serumet på + dagkrem for tørr hud på dagtid.

Hva sier Neostrata selv?

Aktive ingredienser: NeoGlukosamin, Gigawhite (botanisk kompleks), peptider, lakrisekstrakt, vitamin C

Et kraftig serum som reduserer pigmenteringer, lysner misfarginger og gir vakker glød ved hjelp av flere ulike aktive ingredienser.Påføres etter rengjøring morgen og kveld.

Aktive ingredienser: NeoGlukosamin, Gigawhite og Sabiwhite (botaniske komplekser), retinol, stabilisert vitamin C, vitamin E

En intensivt pigmentreduserende lotion med aldringshemmende effekt. Gir huden umiddelbar glød. Påføres om kvelden. Denne kan brukes om dagen, og noen gjør det, men da er det veldig viktig med høy solfaktor. Neostrata har en blekende dagkrem også som inneholder solfaktor.Jeg har brukt disse en stund nå, og huden min liker de veldig godt. Jeg er ikke den som sliter med veldig mye pigmentering, men jeg har da fått en pigmentflekk på kinnet som jeg ville prøve å bleke ned til, og det var en av grunnene til at jeg også ville teste denne serien.

Pigmentflekken er der fortsatt, men jeg har ikke fått tatt noe peeling i det siste, og skal man virkelig bli kvitt pigmentflekker så må man peele og bruke dagkrem med bleking + en gele man påfører direkte på de mørke partiene 2 ganger per dag. Det skal sies at flekken min er blekere altså, så noe effekt har det absolutt hatt:) Kundene i klinikken er også begeistret for disse produktene. Dette er ikke noe du kan bruke dersom du smører deg med selvbruning da fargen rett og slett blir borte av og bruke disse :) Brunfarge forårsaket av solen blir selvfølgelig ikke borte, men bleking + soling passer ikke helt sammen så derfor kommer jeg til å bruke opp denne serien nå før sommeren og gå over til produkter for tørr hud nå vi skal tilbringe mye tid i solen. Dette for å unngå irritasjon i huden + at sol som kjent tørker ut huden, og selv om min hudtype egentlig er fet så trenger den litt ekstra fukt i sommermånedene.

Alt i alt en super serie, drøy i bruk og den lukter friskt. Huden får en nydelig glød og den kjennes gjennomfuktet selv om jeg helt i starten følte meg litt stram i maska etter påføring:)

Ha en super dag :)

Ultra brightening cleanser - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har sovet godt og at dere har hatt en fin dag så langt:) Frøken fryd styret litt i natt og sølte seg ned med melk en gang før hun til slutt endte opp mellom oss under dyna mi. Koselig, men litt vanskelig å sovne med en liten sprelle ved siden av seg. Ligger ikke alltid rolig den jenta der, men til slutt fant hun roen og vi sovnet begge to:)

Jeg skal snart avgårde ti Fredrikstad for å levere regnskap og for å få litt Botox i kjeven. Jeg har hatt så mye stress i det siste og da spenner kjeven seg skikkelig og jeg får ubehag.

Om serien:

Effektiv pigmentreduksjon og antiaging. Forbedrer hudtonen og minimerer pigmenteringer forårsaket av soleksponering, hormoner og aldring.Enlighten-serien kan med fordel kombineres med NeoStratas blekende spesialprodukter Brightening Cream og Pigment Lightening Gel hvis man ønsker en sterkere effekt

Om rensen:

Aktive ingredienser: Neoglukosamin, Gigawhite (botanisk kompleks)

Et skummende, såpefritt renseprodukt i behagelig kremkonsistens som løser opp sminke og gjør huden klar for øvrige produkter.Pris: 299 kr

Jeg har brukt enlightening serien nå i 2 uker for å bleke ned en pigmentflekk jeg har på kinnet. Jeg har også testet serien fordi jeg vil prøve alle produktene vi selger i klinikken sånn at jeg har personlig erfaring med dem.

Min mening:

Rensen er såpeaktig, og ser litt skimrende ut faktisk. Lukter litt sitrus og det er en lukt jeg liker veldig godt. Den er svært drøy i bruk så du trenger virkelig ikke mye produkt. Huden føles fresh og ikke stram og tørr. For sterke renser gjør huden min irritert, men det er ikke tilfelle her selv om rensen har aktive ingredienser. En rens i seg selv gir ikke huden resultater i form av å ble pigmentflekker og arr, men dette er absolutt en god rens som komplementerer resten av neostrata serien:) Det nytter ikke å ha en god rens om du smører deg med dårlige produkter etterpå :)

Ha en super dag:)

Kokosolje - bruksområder

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Gårsdagen var kaos med lite søvn, dagjobbing i klinikken, køhelvete og kveldsvakt på sykehuset. Kom hjem kl 23 i går og heldige meg fikk sove en hel natt for første gang på 2 uker!! Frøkna sov helt til 07, og de 7 timene jeg fikk sammenhengende var gull verdt :) Vi har vært i påskefrokost i barnehagen nå, og snart skal jeg avgårde på påskelunsj på sykehuset. Når jeg er hjemme fra det så blir det jobbing i klinikken frem til 17, og etter det blir det avslapning hjemme med mann og barn :)

Denne uken har jeg testet koksolje til alt mulig.. Mange sverger til dette som det ultimate skjønnhetsmiddel, og nå måtte jeg prøve selv. Jeg kjøpte Cocosa på helsekosten (168 kr for 500 ml). Den er i fast form, men smelter lett.

Jeg har brukt den som bodylotion på natta, har blandet den med sukker for å lage kroppsskrubb, har brukt den som hårkur over natten og jeg har brukt den som ansiktsmaske. Jeg har også hatt en liten dæsj i smoothien når jeg har laget det.  Rimelig anvendelig produkt :).

 Så hva er dommen? Jeg digger det :) Håret ble silkemykt etter en natt. Det jeg gjorde var at jeg vasket håret og tok i kokosoljen. Lot den være i håret i 40 min før jeg skylte håret med vann og flettet det. Håret var fett som fy for oljen gikk selvfølgelig ikke ut med bare vann, men fikk av det verste sånn at ikke hele senga ble full av kokosolje. Morgenen etter vasket jeg håret som vanlig og tok i balsam. Håret kjentes veldig deilig ut, så dette er absolutt en billig og god hårkur:)

Som bodylotion trekker den seg overraskende fort inn, og huden føles ikke klissete heller. Jeg hadde regnet med at det ville håpløst å bruke kokosolje som bodylotion, men det funker faktisk veldig bra:)

Som skrubb fungerer den også veldig bra. Ta en passende mengde i en skål og rør ut med sukker/salt eller havregryn for en veldig mild skrubb. Ikke skrubb ansiktet med salt eller sukkerkorn!

Som ansiktsmaske er den også fin. Renset huden og smurte oljen rett på huden og lot den ligge på i 20 min. Tok den av med vann og litt rens for å få av alt og smurte meg som vanlig. Kjentes deilig ut:)

Dette er virkelig et multiprodukt som jeg digger :)

Ha en flott dag videre:)

Kroppsprodukter - Favoritter

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin søndag :) Jeg fikk sove ut i dag tidlig, men kjenner meg fortsatt ikke helt opplagt. Mulig jeg brygger på en forkjølelse igjen. Syns jeg har vært mye forkjøla siden frøkna begynte i barnehagen, men det er jo helt normalt:)

Vi dro en tur på Elixia sånn at jeg fikk trimmet litt mens Victoria fikk blåst ut litt energi på barnepassen:) Farfar (farfaren din Victoria) har vært på besøk i noen timer, og nå i ettermiddag dro vi til mine foreldre på middag. Kom hjem i 18 tiden og da var det grøt og litt lek, og nå har lyset nettopp sloknet :) I morgen har jeg fullt program da vi starter dagen i et bankmøte, og etter det har jeg kunder hele formiddagen og ettermiddagen. Satser på at formen blir raskt bedre for jeg har ganske mye å gjøre denne uken også :)¨

I forrige uke hadde jeg et innlegg med favoritter i sminkepungen, og i kveld kommer favorittene til kroppen.

Bodylotion fra Neostrata (bruker denne x 1 per døgn) og kroppsolje fra Davines (brukes x 1 per døgn)

Håndkrem fra Body Shop

Deodorant fra Vita sin serie Harmoni

Selvbruning fra St.Tropez, kropp og ansikt

Babyolje fra Weleda (denne brukes i badevannet og som nedentilvask). Kroppsskrubb fra Body shop.

Søndagskos <3

Nå skal jeg kose meg i sofaen :)

Ha en fin kveld :)

Neostrata lotion plus - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Det blir et tidlig blogginnlegg i dag siden jeg har nettopp kommet inn fra klinikken og nå skal jeg straks reise på jobb på sykehuset. Jeg forspiste meg på pizza og smågodt i går, og sprengte kalorigrensene mine så jeg stod opp litt tidlig og tok en liten cardioøkt i garasjen før jeg begynte å jobbe. Sovnet tidlig i går så ble hele 10 timers søvn. Føler meg ny :) Victoria sov hos mamma og pappa i natt, og det hadde gått kjempefint, og Kim skal snart hente henne :)

Jeg har en hektisk uke i vente med masse kunder i klinikken og 2 nattevakter  på sykehuset + at Kim er en del borte med jobben. Heldigvis har jeg snille foreldre og en fantastisk aupair som hjelper meg så familiekabalen går opp :)

I dag kommer en omtale av lotion plus body lotion fra Neostrata, og denne har jeg gledet meg til å dele med dere:)

Hva sier produsenten?

Aktive ingredienser: 15 % glykolsyre

En intensiv, eksfolierende lotion for kroppen. Fremmer celleaktiviteten dypt nede i huden og bidrar til å forbedre hudens utseende, struktur og spenst. Anbefales også til føtter og albuer. Kan med fordel brukes ved keratosis pilaris.

Det er sjelden en body lotion imponerer meg. Jeg er fornøyd bare huden kjennes fuktig ut og ser fresh ut, men denne er i en klasse for seg selv! Jeg har ingen problemer med huden med kroppen, men noe nupper her og der får jeg og leggene mine blir fort tørre. Det er jeg ikke lengre nå etter å ha brukt denne en måneds tid for denne gjør virkelig noe med huden. Den skal kun brukes en gang per dag (gjerne på kvelden) i første omgang da den kan bli litt sterk, men jeg bruker den innimellom morgen og kveld uten at huden har reagert negativt på det. På dagtid bruker jeg som regel davines olje, men denne er alltid fast på natta. Huden min kjennes silkemyk og jeg er absolutt ikke tørr på leggene lengre. Jeg smører også hendene mine med denne før jeg legger meg.

Den er luktfri og er veldig drøy i bruk. Trekker godt inn i huden og etterlater ingen merker:) Passer ikke for veldig sensitiv hud :)

Pris 399 kr for 200 ml.

Har lest omtaler av den på ulike nettsider (mest amerikanske), og det er mange som elsker denne :)

Ha en fin dag:)

Hud hud hud :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Her startet dagen klokken 07 og siden frøkna sov gjennom natten er alle glade og uthvilte. Det er så deilig med fint vær og vår så i dag tok jeg vognen og trillet frøkna i barnehagen fremfor å kjøre bil. Det er ikke veldig langt så bare deilig å få luftet seg litt:)

I morgen begynner jeg å jobbe igjen også, og det skal bli deilig. I dag har jeg faktisk helt fri uten noe på agendaen, og det er både rart og deilig :) Det kribler i kroppen etter å finne på noe, men jeg har vært flink :) Har fått lest det nyeste elle, spist banankake med Sheena og sett gårsdagens episode av paradise hotel på tv3play. Mangler egentlig ord for å beskrive den gjengen der, men den eneste kjekke og hyggelige karen som var med ble jo stemt ut med en gang :/ Jeg kjenner jeg får brekninger av Per og Harald, fy fader for noen kvalme karer! Også han med klysa med skjegg som jeg ikke husker hva heter er forferdelig. Hadde det vært sønnen min hadde han fått juling!

Våren er her og det betyr skifte i vær, og da kan det hende huden begynner å krangle litt så her skal dere få noen tips av meg for å få huden i balanse igjen:)

1. Gi huden masse fuktighet (også fete hudtyper må ha fuktighet)

Temperaturforandringer og tørr luft krever sitt av huden og den har lett for å bli tørr, irritert og/eller fuktfattig. For å finne riktige produkter så må du vite hva slags hudtype du har og hva slags tilstand den er i. For å finne ut av det anbefaler jeg en tur til en kosmetisk sykepleier.

2. Bruk serum

Et serum virker dypere og mer effektivt på huden enn vanlig fuktighetskrem. De aktive ingrediensene i et serum kan få bukt med problemhud, aldringstegn, pigmentflekker og gusten hud. Velg et som passer din hud:) Jeg personlig elsker serumene til neostrata.


3. Ta en peeling

Kroppen kan du gjerne skrubbe med litt grove korn (salt/sukker) og olje (gjerne kokos), mens ansiktet fortjener litt ekstra. Unn deg en time til en enzympeel, en fruktsyre peeling eller en litt sterkere kjemisk peel for ekstra fint resultat. Jeg peeler huden en gang per måned med glycolsyrepeeling fra Neostrata, og huden min har aldri vært finere.

5. Smør leppene

Det finnes en million leppepomader, og jeg har testet mange. Går allikevel alltid tilbake til carmex.

7. Bruk solfaktor

Selv om sola ikke er så sterk enda så bør du bruke solfaktor året rundt uansett. Alle dagkremene til Neostrata inneholder faktor 23 så bruker du de slipper du tenke på det:) Sjansen for at du får hudkreft og tidligere rynker reduseres betraktelig!

8. Kosthold

Ja, det er kanskje kjedelig, men utsiden speiler ofte innsiden. Drikk masse vann, spis nøtter, avokado og frukt. Ta gjerne en multivitamintablett og ekstra tilskudd av E-vitamin. En spiseskjee kokosolje kan du også ta:)

 9. Mineralsminke

Ting som ligger på huden hele dagen bør være av god kvalitet. Øyenskygge, kajal, lipgloss og mascara kan du gjerne kjøpe billig, men invester i en god Foundation, concealer og blush/solpudder fra et godt mineralsminkemerke. Selv elsker jeg glominerals, og disse produktene irriterer ikke huden på noen måte. Jeg brukes pressed base Foundation, Natural concealer, papaya blush og sunkiss solpudder.

10. Unngå solarium

Mange med fet hud syns at solarium hjelper mot kviser, og det er riktig at det tørker ut kvisene en liten stund, men det er en ond sirkel. Uttørket solskadet hud med kviser ender bare opp med å produsere mer kviser da hud som tørkes ut vil forsøke å kompensere ved å produsere mer talg. Om vil bli brun så anbefaler jeg selvbruning fra St.Tropez.

11. Skift på senga

Det ligger mange basselusker og koser seg i sengetøyet ditt, og dette gnir du fjeset i hver natt. Jeg skiftet på senga minst en gang per uke.

12. Frisk luft

Innestengt kontorluft er drepen for huden. Ha en oppfriskende vitaminspray i vesken og luft når du kan :)

13. Stress ned

Lettere sagt enn gjort, men stress syns på huden.

Ha en fin dag videre:)

 

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017
FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits