DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Hår fra Studio Africa :)

Hei på dere og god lørdag :)

Her i huset har dagen vært i full gang lenge. Blir liksom ikke så lange sovemorgener med små barn i hus..zzz..

I dag skal vi ut og kjøpe julegave til meg (ja, jeg velger min egen julegave), og det er så klart litt stas :) I kveld er det julebord med den fine gjengen på Glød hår og velvære, og det gleder jeg meg til. Blir ikke hæla i taket for min del, men blir koselig med middag og litt voksentid :)

For en måneds tid siden satte jeg på meg teiphår på Studio Africa etter tips fra flere av kundene mine. Med det navnet er ikke det et sted jeg i utgangspunktet ville ha oppsøkt da jeg trodde de kun jobbet med afrikansk hår. Der tok jeg skikkelig feil for de fleste kundene der er folk med nordisk hår. Jeg har aldri opplevd så bra hår den en så god pris! Jeg betalte 5500 for 150 gram og 50cm. Vanligvis må man ut med 12-15000 kr for det samme. Kvaliteten er helt suveren og jentene som jobber der er superhyggelige :) Kan virkelig anbefales om du vil ha tykkere og lengre hår. Mitt føltes rimelig ødelagt etter å ha mistet masse nå etter fødsel så nå føler jeg meg endelig fin på håret igjen :)

Ha en super lørdag :)

Kava Kava hårkur - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har det bra:) Dagene går så fort at jeg rekker ikke mye blogging, men det blir vel bedre etter hvert :) Vi har det bare bra, og de siste nettene har William faktisk sovet fra 19.00--06-30 så det er helt vinduderlig <3 Victoria ble 3 år på tirsdag, og det var veldig hyggelig. Feiringen blir nå på søndag, men hun koste seg med både kake og pakker nå på tirsdag også. Kan ikke fatte og begripe at hun allerede har blitt 3 år!! William har blitt 5 måneder og han har blitt så stor :)

Dere skal få en omtale av en hårkur i dag :)

"Vidunder kur på et minutt!

En fantastisk maske for tørt og skadet hår. Beriket med keratin og økologisk ekstrakt fra gingko biloba og kava kava. Forsterker den indre strukturen i håret samtidig som den gir næring. Kuren glatter ut håret og etterlater et mykt og glansfullt resultat.Fordel i håndkle tørt hår og massèr den godt inn. La virke i 60 sekunder før du skyller godt ut."

Ting som går fort i en hektisk hverdag er jeg tilhenger av, så en hårkur som kun skal sitte i 1 minutt er helt perfekt for meg. Den lukter godt og man trenger ikke mye produkt om gangen, i hvert fall ikke om man begynner å bli skallet sånn som meg :P Har seriøst mistet hår i 8 uker nå så håper det gir seg!! Kommer til å se bra ut når det vokser ut :P Denne kuren kan absolutt anbefales, og håret føles ikke tungt eller fett etterpå :)

Jeg bestilte min fra blivakker og den koster rundt 450 kroner. Dyr, men den holder lenge i og med at den er på hele 500ml.

Nå på jeg jobbe videre så får dere kose dere og ha en god helg:)

 

Alterna bamboo UV+rehab deep hydration hårkur - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har en god uke så langt :) Her er det full fart med jobbing hver dag, 2 unger som krever alt jeg har når jeg er hjemme + at au pairen min er på tredje uka ferie så nå føler jeg at jeg stryker med snart :P Huset ser sånn passe bombet ut hver eneste kveld også:O Kjenner jeg gleder meg til ferie neste uke. 2 uker i Nord skal bli veldig ålreit:)

Kjører en omtale jeg har hatt liggende lenge nå så på tide å få den ut. Har en hel haug med produktomtaler jeg skal få krevet snart:)

Hva sier produsenten?

"Bamboo UV+ Rehab Deep Hydration Masque er en kur som er meget pleiende og den bevarer farge og glans i håret. Den gir også meget god UVA & UVB beskyttelse.Påføres i fuktig nyvasket hår, la virke i 3 minutter, og skyll godt". Prisen er 339 kr på blivakker.


Denne har jeg nå brukt en god stund nå, og jeg er veldig fornøyd. Liker at den bare skal sitte i 3 minutter og ikke i et 15 min som mange andre. Det er begrenset med tid jeg har til rådighet når jeg dusjer for tiden. Som regel blir jeg beglodd av 1-2 unger mens jeg holder på, og da forter man seg gjerne:) Denne lukter godt, er drøy i bruk og håret blir silkemykt! Stort pluss for at den også beskytter mot solen.

Håret mitt er helt forferdelig om dagen da jeg sikkert har mistet halvparten av alt håret den siste måneden. Det renner bokstavelig talt av meg når jeg dusjer eller grer meg så jeg har faktisk fått viker!! Kan ikke huske at hårtapet var så ille da Victoria var på denne alderen :O Håper det gir seg snart ellers så blir jeg skallet! Nå sporet jeg helt av, men jeg kan anbefale denne kuren altså :) Alterna tester selvfølgelig ikke på dyr og inneholder heller ikke parabener eller sulfater:)

Ha en super dag videre:)
 

Alterna repair sjampo + balsam - omtale

Hei på dere og god søndag :)

Håper dere har hatt en bra uke og at den uken som kommer blir bra:) Her går dagene så fort at bloggen havner langt nede på prioriteringslisten :) Kjenner jeg er glad for at ikke blogg er levebrødet mitt for det hadde gjort meg rimelig stressa :P

Jeg har fått kommet i gang med treningen og denne uken har jeg fått til 3 økter + den fjerde som jeg skal i gang med straks. Det kjennes deilig ut og jeg merker at kroppen responderer ganske kjapt :) Det er med andre ord håp for sommerkroppen 2017 :D

En liten omtale i kveld av sjampo og balsam fra mitt favorittmerke Alterna :)

  

Hva sier produsenten?

"Gjenoppbyggende sjampo og balsam som er fri for sulfater og parabener. Perfekt for alvorlig skadet hår. Tilfører mye fuktighet og går inn å reparerer hvert enkelt hårstrå. Håret etterlates skinnende, mykt og glatt". Prisen er rundt 400kr per stykk, ergo ikke veldig billig.

Håret mitt er ikke alvorlig skadet, men det har jo fått kjørt seg litt med både farging og striping. I det siste har jeg fått litt viker også, og det fikk jeg også sist rundt denne tiden etter fødsel. Superlekkert :P

Jeg personlig syns disse produktene blir alt for tunge for mitt hår. Håret mitt blir ganske fort fett, men så fort fett som det ser ut som etter å ha brukt disse er ikke normalt for meg. Ergo vil ikke disse bli kjøpt inn igjen. Har du derimot knusktørt hår kan disse absolutt være noe for deg :)

Ha en super kveld <3

Alterna hårspray og bamboo kendi oil - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har det bra:) Her går dagene i ett, og jeg blir overrasket over at jeg faktisk orker det høye tempoet hele tiden :P Begge barna er flinke til å legge seg tidlig, men William har en periode på morgenen han er våken en stund (typ i 05-06 tiden) og da sliter jeg litt med å finne tilbake til en god søvn igjen.. Sove godt kan jeg vel gjøre når barna blir store..zzz.. Jeg jobber på som bare det, men i morgen skal jeg tatovere bryn og eyeliner så da skal jeg kun jobbe litt på ettermiddag og kveld :)

I dag skal dere få to omtaler av meg, og begge er om produkter fra mitt favoritthårpleiemerke Alterna :)

Først ut er oljesprayen som skal roe ned frizzy hår. Denne passer for alle hårtyper og fungerer som en vanlig hårolje. (Pris 339kr). Jeg bruker alltid litt olje i tuppene og stryker lett over håret etter føhning, men når jeg skal spraye oljen på blir det fort litt overdose. Nå har ikke jeg spesielt fett eller tungt hår, men med denne sprayet over syns jeg det ser fett ut. Sprayer jeg derimot litt i hånden og påfører som jeg pleier blir det veldig bra:) Den er drøy i bruk og lukter godt, men som alt annet fra Alterna så har denne er høy pris, og siden den ikke er bedre en joico sin som koster halvparten så vil ikke denne blir kjøpt inn igjen :) Absolutt et veldig godt produkt, men for meg så fungerer det ikke å spraye oljen på. Om man har supertørt hår kan derimot det være en veldig fin løsning :)


Denne hårsprayen kjøpte jeg for lenge siden på blivakker. Eneste grunnen til at jeg gadd å kjøpe en såpass dyr hårspray er fordi den var på salg. Jeg har alltid tenkt at det er grenser for hvor bra en hårspray får blitt, og tenkte at denne neppe var noe bedre enn billigere varianter.

Der tok jeg feil, for denne er faktisk den beste jeg har prøvd! Håret holder seg kjempegodt uten at det ser stivt eller stylet ut. Fungerer fint om man skal bruke krølltang, men er aller best til hverdagsbruk da den ikke er har veldig sterkt hold. Lukter godt, men diskret. Lett å gre ut og den er veldig drøy i bruk,

Min nye favoritt som definitivt vil bli kjøpt inn igjen :)

Pris 359 for 500 ml. Mye for pengene :)


Ha en super kveld videre:)

Alterna ten balsam - omtale

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en bra dag så langt og at dere har en fin helg i vente. Her er det ingen tegn til William, og jeg blir gal snart!! Jeg får heldigvis tiden til å gå med å jobbe, men blir så utrolig frustrert over at det ikke skjer noe :( Akkurat nå venter jeg på en kunde så da benytter jeg sjansen til å skrive en omtale av balsamen fra Alterna Ten serien som jeg har testet en stund nå.

Hva sier produsenten?

"En kremete balsam som øyeblikkelig tilfører velvære og næringsrike ingredienser til håret ditt. Balsamen tilfører øyeblikkelig fuktighet og næring til dehydrert hår for å gi deg det mest optimale resultatet. Balsamen inneholder ''Color Hold'' og UVA & UVB beskyttelse, som gir håret ditt den ultimate beskyttelse, og bidrar til å bevare hårfargen din. Balsamen passer perfekt til alle hårtyper. Produktserien ''Ten''er til deg som forventer det beste innen hårpleie. Serien inneholder en perfekt kombinasjon av 10 viktige ingredienser fra hele verden, som bidrar til å gjøre håret ditt vakkert og ekstraordinært!"

Prisen er drøye 680kroner (De har den til 599kr på blivakker) så dette er ikke direkte billige saker!


Min mening

Dette er absolutt en veldig god balsam som både lukter godt og gjør håret mykt,  men jeg syns ikke den er bedre enn caviar serien fra samme merket, og siden caviar serien ikke er like dyr så holder jeg meg heller til den. Selv om denne balsamen er drøy i bruk og fungerer godt så er den ikke verdt den skrekkelig høye prisen. For at jeg skal betale så mye for en balsam så må den virkelig gjøre underverker, og det gjør den dessverre ikke. Dette var absolutt ikke et bomkjøp, og om du har lyst til å bruke litt ekstra penger på håret ditt så kan den absolutt anbefales:)

Ha en fin dag videre og kryss fingrene for fødsel <3

 

 

Brunette :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra dag:) Her har det vært full fart fra tidlig morgen som vanlig, men jeg sov ikke så aller verst i natt så klager ikke:) Vi har vært på 2-års kontroll med frøken fryd, og alt var helt normalt :) Hun var faktisk litt sjenert ovenfor helsesøsteren, men det gikk over. Mulig hun husker at hun har opplevd noe som ikke har vært så gøy der før i form av sprøyter :P Jeg er nettopp ferdig med dagens siste kunde og selv om jeg har jobbet veldig mye i dag så føler jeg meg ikke så sliten :)

Jeg var ikke hjemme før klokken 23 i går etter å ha jobbet hele dagen på Glød Hår og Velvære på Nordstrand. Etter at jeg var ferdig med mine kunder var det min tur til å få litt behandling:) Den flinke frisøren Guro farget håret mitt brunt så nå føler jeg meg som en ny person :P  

Jeg er kjempefornøyd selv om det er veldig uvant! Nå føler jeg meg blek så må ta meg en dusj og smøre på litt selvbruning:)Ha en super kveld:)

Alterna blonde balsam - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg har jobbet helt frem til nå så jeg begynner å bli sånn passe sliten. Sa til Kim i går kveld at jeg var så glad for nå kjentes ryggen og bekkenet faktisk ganske bra ut. Det skulle jeg aldri ha sagt for i dag så har jeg nærmest haltet så vondt har det vært :P

Jeg har hatt veldig mye å gjøre i dag så fikk bare klemt inn to timer til familietid nå i ettermiddag, men jeg var jo så heldig at Victoria kom løpende i 06 tiden i dag så da fikk vi jo noen timer sammen før hun dro i barnehagen :P

Kjører en omtale jeg har hatt liggende en stund i dag. Alterna er et av mine favorittmerker når det gjelder hårpleie, og jeg bruker vanligvis anti aging serien, men siden den var utsolgt da jeg bestilte sist så ble det en variant som skal ivareta blondt hår i stedet.

Hva sier produsenten?

"Caviar Anti-Aging Brightening Blonde Balsam er en balsam som ivaretar din blonde farge, reduserer gule nøyanser og tilfører næring til håret.Den innholder Color Hold, Age-Control Complex og UV A/B beskyttelse, for å tilføre fuktighet og fargebeskyttelse.

Fri for sulfater og parabener."Pris: 329 kroner på blivakker.no. Så vidt jeg vet er det ingen av de andre norske nettbutikkene som fører Alterna. Mente at coverbrands gjorde det tidligere, men ser ut som om de har kuttet det ut.

Min mening

Lukter godt uten at det er for sterkt og veldig drøy i bruk (den er ganske tynn i konsistensen). Enkel å fordele i håret og grei å skylle ut. Du trenger veldig lite produkt av gangen og det kan forsvare den høye prisen Alterna har på mange av produktene sine.

Denne skal redusere gule nyanser, men der har ikke jeg så mye å komme med siden håret mitt ikke er veldig gulaktig. Faktisk så er håret mitt ikke stripet/behandlet på over 6 måneder, og etterveksten min er jo kommunefarget:P

Siden jeg går med planer om å farge håret litt mørkere snart vil ikke denne bli kjøpt inn igjen, men om jeg hadde skulle forbli lys så er absolutt dette et produkt jeg kunne ha fortsatt med:)

Anbefales til blondiner:)

Ha en fin kveld:)

Farge håret?

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her har det vært full fart som vanlig fra morgen til kveld.

Frøkna sov heldigvis til 08 så jeg fikk i det minste nok timer under dyna selv om søvnen ikke er av den beste. Tror jeg spiste noe i går kveld som ikke var helt bra for da vi skulle legge oss så kjente jeg at jeg måtte kaste opp. Siden jeg misliker sterkt å kaste opp så hang jeg heller over vasken med ansiktet i kaldt vann i håp om at det skulle gå over. Det gjorde det ikke, men en vei ut måtte "skiten" så da satt jeg meg heller på do i 30 minutter:P Følte meg skikkelig digg der jeg satt. Uggenheten gav seg litt så jeg våget jeg tilbake til sengen og satt mer eller mindre oppreist i tilfelle det skulle bli bråhast med å kaste opp. Jeg smetter ikke direkte galant ut av sengen for tiden så at jeg satt opp gjorde at jeg følte meg litt tryggere. Til slutt så sovnet jeg sittende, men våknet liggende en gang midt på natten for å tisse. Da var heldigvis kvalmen over så takk og pris for at jeg ikke plutselig skulle få omgangssyken for første gang i mitt liv :P Det hadde jo virkelig passet bra nå.. Not! :P

Jeg jobbet i klinikken frem til klokken 16, og da tok vi en tur bort til min venninne Annie. Der drakk vi damene te og barna våre lekte sammen :) Selv om hennes sønn er 2,5 år eldre enn Victoria så leker de veldig fint sammen. Vel hjemme igjen var det kveldsmat og et bad som stod for tur og nå er frøken fryd i seng. Hun virket supertrøtt så regner ikke med at vi hører mer fra henne på noen timer:)

Neste uke planlegger jeg og ta ut mitt lyse extensionhår rett og slett fordi jeg har hatt det i over 4 måneder nå og jeg vil ha det ut før William kommer. Mistet mye hår etter sist fødsel så vil ikke legge unødig mye tyngde på det i den "bli skalla perioden" som kommer en stund etter fødsel. Noen kaller det ammehår, mens andre sier at man mister hår uansett.

Jeg går også og kjenner på lysten til å endre hårfargen min og lurer på om jeg skal prøve meg på en litt mørkere variant denne gangen. Jeg har vært brunette før, men har alltid endt opp med at det enten blir for rødlig eller for mørkt.

Dette er noen av de fargetonene jeg liker godt.

Jenny Skavlan syns jeg er veldig fin på håret, og jeg ser for meg at jeg ønsker meg en lignende klipp :)

Tone Damli er også veldig fin :)
Nå skal sofaen inntas :)

Ha en fin kveld videre:)

Joico body luxe hårskum og smooth cure varmebeskyttende spray- omtaler

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg sov veldig godt i natt og da frøkna kom tuslende klokken 07.30 kjente jeg meg overraskende uthvilt. Ryggen er dessverre ikke så mye bedre, men jeg overlever. Har heldigvis time hos manuellterapeuten i morgen så håper hun kan løsne det:) Jeg skulle egentlig fikse negler i dag tidlig, men hun som skulle gjøre det hadde glemt det så da var det bare å kjøre tilbake. Frisøren skulle komme hit etter det for å fikse håret mitt, men hun hadde glemt å skrive meg opp hun også :( Litt oppgitt var jeg her en liten stund, men siden jeg bare skulle bare ta litt striper og ta brazilian blowout på overhåret ble det til at jeg bare får ha ettervekst en stund til også gjorde jeg en blowout på håret selv, og det ble faktisk veldig bra:)

Nå har jeg også fått unnagjort regnskapet for november, vasket 2 maskiner klær og snart skal jeg ut i klinikken og jobbe litt så helt bortkastet ble ikke formiddagen allikevel:)

Blir litt tidlig blogging på meg i dag siden jeg har kunder ganske sent i dag. I dag blir det omtale av hårproduktene jeg begynte med da jeg satt på meg extensions:)


Hva sier produsenten om skummet?

"Hårskum som gir fantastisk volum og rotløft. Medium hold. Beskytter mot varmebehandling. Gir en fleksibel frisyre som varer hele dagen med god løft og hold fra røttene. Skummet er uten alkohol.

Bruk

-Påføres i håndkle-tørket hår helt inntil hodebunnen.
-Gre gjennom håret ved behov.
-Føn så håret med rundbørste eller annet ønsket stylingverktøy."

Min mening

Endelig et skum som ikke gjør håret mitt stivt og rart! Lukten er nydelig og det er lett å fordele i håret. Gjør ikke håret mitt fett heller. Nå som jeg har sveiset på hår så unngår jeg hårvask hver dag så det ikke blir så slitt. Problemet tidligere med diverse stylingprodukter er at håret mitt fort har sett fett og ikke så fint ut etter 1 dag uten hårvask. Det slipper jeg med denne. Jeg kjøpte min på blivakker for rundt 200kr så absolutt ikke en dårlig pris for et veldig godt produkt.

 

Og om den varmebeskyttende sprayen?

"Thermal Styling fra Joico er ideel å bruke før bruk av varmeapparater som rettetang og føner. Sprayen beskytter håret mot skade fra varme, og samtidig også fra luftfuktighet. Den gjør også håret glattere og mykere.
Påfør i tørt eller vått hår."

Min mening

Jeg sprayer over håret før jeg føhner eller krøller med krølltang (og etter at jeg har tatt i hårskum).

Jeg elsker ikke lukten av den, men den lukter ikke direkte ubehagelig heller. Håret mitt blir ikke tungt eller stivt av denne, faktisk så merker jeg den ikke i det hele tatt. Håret ser heller ikke fett ut når det har gått en dag. Prisen husker jeg ikke, men jeg kjøpte den i hvert fall på blivakker :) Løshåret mitt er enda ikke i nærheten av å være slitt så kan trygt anbefale denne om håret ditt jevnlig utsettes for varmeapparater:)

Ha en fin dag:)

Nytt hår :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg jobbet dagen i klinikken og nå er jeg på kveldsvakt. Ferdig med matpause så da benytter jeg sjansen til et lite blogginnlegg:)

Jeg lovte dere å vise frem det nye håret i dag, og her er det. Extensionene er fra greath lenghts, et merke jeg har brukt for lenge siden og som jeg var veldig fornøyd med :)

Håret er enda ikke vasket så har ikke lagt seg helt fint enda, men ser at det blir bra :)

Ha en fin kveld :)

Behandling med Cadiveu :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Jeg fikk sove helt til 09, og føler meg ikke så verst. Dessverre har forkjølelsen kommet tilbake så jeg propper innpå med vitaminer og urtete :)

Jeg har fått fikset håret mitt i dag (endelig!) :) Har stripet ettetveksten og gjort en ny cadiveubehandling. Sist jeg gjorde det var i mai så jeg er imponert over hvor lenge det holder :) Elsker at jeg har slått opp med rettetanga :)

Håret har aldri vært sunnere enn etter at jeg sluttet med rettetang. Nå kan det lufttørke og fortsatt se bra ut :) Pleier kun å ha i en liten dråpe olje i tuppene siden jeg ikke har klippet meg siden i Januar :)

Min trøtte lille gutt :)

Jeg har også rukket en time hos kiropraktor for å knekke opp ryggen i dag også har jeg jobbet litt i klinikken :) Nå skal resten av dagen brukes på kos med frøkna :) Vi har spist middag og nå ser hun på Frost (umulig å oppnå kontakt når den ungen ser på favorittfilmen sin) :)

Ha en fin dag videre :)

Alterna caviar anti aging mask - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg våknet i 04 tiden og fikk f*** ikke sove igjen. Skjønner ikke hva det er med meg og sovingen om dagen, men det er som om kroppen bare våknet opp etter 4-5 timers søvn og jeg finner ikke roen igjen. Helt merkelig. Frøkna kom inn i 06 tiden, og heldigvis så stod den snille mannen min opp med henne. Jeg ble liggende enda noen timer for å prøve å sove litt igjen, men fikk det ikke til. Jobbet litt på klinikken i formiddag, også tok jeg og min venninne Lene en tur til Norwegian outlet på Vestby. Der kjøpte jeg et par cherrox til Victoria og 2 cardigan fra Gant ti meg selv. Ingen vits å kjøpe gensere nå, her er det ting som kan åpnes foran som gjelder en god stund fremover. Magen min buler jo ut allerede så det skal jo bli interessant å se om et par måneder hvordan jeg ser ut. Magen er ikke det eneste som buler for puppene er snart på vei ut av bhen de også, så snart er det tilbake til sømløse spilefrie ammevarianter:) Jeg stresser ikke med hvordan kroppen blir seende ut i svangerskapet selv om jeg ikke syns det er gøy å legge på meg. Trene det av meg senere klarer jeg uansett :)

Kjører omtale av Alterna sin caviar anti aging mask i dag mens jeg sitter vakt utenfor rommet til frøken fryd :) Blir "spennende" å se hvor langt tid det tar før hun sovner i kveld :P

Dette er en maske som passer fint for tørt og kjemisk behandlet hår. Den er fri for parabener:)Jeg kjøpte denne fordi jeg er veldig imponert over sjampo og balsam i samme serie, og selv om jeg syns det er litt i overkant dyr så gav jeg den en sjanse :) Jeg kurer håret 1 gang i uken og lar den alltid sitte i 5-10 min. Om du ikke lar den virke litt så blir det bortkastede penger. Jeg setter håret i en strikk og bruker ventetiden til barbering eller en god kroppsskrubb :) Kuren fordeles i hele håret og ikke bare i tuppene som man gjør med balsam.

Enkelte kurer kan gjøre håret mitt veldig tungt, men denne gjør håret mykt og deilig. Ikke antydning til tungt eller fett :) Elsker lukten og følelsen den gir, og kan absolutt anbefale denne videre:)

Denne er drøy i bruk så prisen kan forsvares (160 ml for 450 kr) Jeg kjøpte min på blivakker.

Ha en fin kveld :)

Alterna Caviar sjampo og balsam - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet dagen klokken 07, og siden har det gått slag i slag:) Jeg er ferdig for dagen med kunder, men nå skal jeg gå i gang med jobbe videre med bloggen til skinclinic (http://skinclinic.blogg.no). Det er så typisk meg og ville få gjort alt på en gang så jeg klarer ikke å legge det fra meg. Alt skal helst bli gjort i går, og jeg gir meg ikke før jeg er ferdig :)

Da jeg la ut at jeg hadde kjøpt denne serien fra Alterna fikk jeg masse kommentarer på at jeg aldri kom til å ville bytte til noe annet igjen! Jeg hadde dermed høye forventninger:)

Ble jeg like imponert som alle andre virker å være?

Oh yes!! Dette er produkter i en helt egen liga, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har aldri vært i nærheten av så gode produkter! De lukter godt og håret virker både friskere og sunnere selv om jeg bare har brukt de i 1 måned. De er drøye i bruk så du trenger heldigvis ikke mye produkt av gangen. Jeg tror faktisk aldri jeg kommer til å prøve noe annet :)

Pris

Sjampo: 228kr (vanlig pris 319,men den er på tilbud i dag), balsam 319 kr hos blivakker.no. Ikke veldig billig, men fy søren så verdt det!

Ha en fin kveld:)

Joico hårolje - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt. Snuppa var vanskelig å legge i går, men sov helt til 09.30 i dag så jeg føler meg uthvilt. Vi har vært på Elixia en tur og mens frøkna sov en dupp så ordnet jeg meg litt. Skal på middag med avdelingen på sykehuset i kveld, og det blir koselig :) Ellers så har vi bare lekt og holdt på i hagen, og nå er jammen meg Kim og Victoria ute igjen. Den ungen elsker å leke ute, og sånn håper jeg det fortsetter. Jeg har ikke noe i mot at barn ser på tv, men noen har jeg inntrykk av drar den litt vel langt og bruker tv'n som en slags barnevakt :P

Kjører en omtale av håroljen fra Joico som jeg har brukt en stund nå. Det var en venninne som anbefalte meg denne, så da måtte jeg jo prøve:)

Hva skriver blivakker om produktet?

"En olje som er like så effektiv fuktbehandling som et stylingprodukt. Det har aldri vært enklere å style håret. Du får vitalitet og et flott, glansfult hår.K-Pak Color Therapy kontrollerer det ytterste skjellaget og dermed forsegles hårfargen lengre.
Inneholder Bio-Advanced Peptide Complex som er den nye ingrediensen i Joico produktene. Ved å etterligne den nøyaktige peptidkjeden for å optimalt reparere og beskytte håret, går Bio-Advanced Peptide Complex ? utover alle grenser Ikke bare reparere den eksakte områder av skadet hår, men forebygger også fremtidige skader ved å lage et molekylært beskyttende skjold rundt hårets strukturer."Pris:

www.feelunique.com : 174 kr

www.blivakker.no 239 kr

Er jeg imponert?

Ja, det er jeg faktisk! Den tynger ikke håret, er superdrøy i bruk og håret ser virkelig flott ut med bare noen dråper av denne :) Lukter godt uten at det blir for mye gjør den også:) Anbefales på det sterkeste:)

Ha en bra kveld :)

Agadir argan oil sjampo og balsam - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Vi hadde et 2 timers show av lillemor i natt, og det har vi ikke hatt på lenge nå så det var uvant (og irriterende). I og med at hun gned seg mye i munn tror jeg det var tenner. Hun roet seg etter hvert, og jeg smurte henne et par ganger med krem som lindrer tannkløe. Øynene mine er fortsatt hovne og irriterte etter den allergiske reaksjonen, men er heldigvis på bedringens vei. Ser fortsatt ut som jeg grått en hel uke, så noen av kundene har rukket og spurt om jeg er lei meg eller syk før jeg har sagt at det bare er allergi mot lim :)

Jeg har ikke fått gjort så mye annet enn jobbing i klinikken i dag. Må ta unna nå som jeg skal være borte en uke. Det er litt rart å ta ferie når man driver eget, men jeg må jo slappe av litt innimellom jeg også :)

Så dere forresten det innlegget på vgtv der journalisten ringer opp folk som hetser båtflyktninger i kommentarfeltene? Hvis ikke burde dere se den her: http://www.vgtv.no/#!/video/111331/mads-4/1

Snakk om lavpanna idioter som bare tenker på seg selv!! Stakkars mennesker! Jeg er selv ikke for en liberal innvandringspolitikk, men å kalle disse menneskene for kakerlakker og skrive at de forurenser Middelhavet det er virkelig helt usmakelig :/ Det koker inni meg, og jeg elsker at de henger ut nettroll på den måten der. Folk som er så ufine burde skamme seg!

Over til noe helt annet, nemlig sjampo og balsam fra Argan oil som kjøpte for en stund siden. Har brukt disse sammen noen ganger nå, og dommen er klar.

De skal passe alle hårtyper og gi rikelig med fukt. Prisen var rundt en 200 lapp på feelunique per stykk. Dessverre så er disse alt for tunge for mitt hår, og det ser rimelig fort fett ut. Lukten er god og de er drøye i bruk, men det hjelper ikke når håret blir flatt og ser fett ut så fort håret har tørket :P

Kan godt tenke meg at de passer fint for et grovere hår, så derfor har aupairen min fått dem så får vi se hva hun syns:)

Ha en fin kveld :)

Blowout :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Full fart hele dagen her som vanlig. Frøkna våknet kl 06 i dag, men sov heldigvis hele natten. Jeg har "bare" hatt kunder fra 11-16 så litt tid til å slappe av i dag har jeg hatt. Jeg er fortsatt ikke blitt helt frisk, og det er nok min egen feil da jeg virkelig har problemer med å slappe av. Burde begynne å meditere eller noe i den duren for å lære meg å koble ut.

Nå har frøkna sovnet og jeg skal straks reise for å fikse på sveisen (det er heldigvis noe som er avslappende for meg). Etter at jeg stripet håret for noen uker siden mistet jeg blowout effekten, og siden jeg har elsket å slippe glattejernet så går jeg for en ny runde. Passer bra nå like før vi drar på ferie igjen også :) Veldig veldig deilig å tenke på at det kun er litt over 2 uker til vi drar.

Mange er nysgjerrig på brazilian blowout, og de produktene jeg bruker når jeg gjør dette er fra merket cadiveu.

Hva sies om behandlingen?

Cadiveu Frizz out er en ekstrem Keratinkur behandling. Plastica dos Fios som produktet heter, styrker, glatter og jevner ut håret, og gir en intens glans.

Hair Plastic Surgery er en del av BR Beauty gruppen . Denne gruppen er også eier av CADIVEU Profesjonelle og Brasil Cacau, de er representert i over 50 land. Hair Plastic Surgery ble etablert i 2007. Den ble utviklet som løsningen på behovet av et langvarig naturlig, kjemikaliefritt produkt som glatter og styrker håret.

Produktene tilbyr, itillegg til sin mykgjørende glansfulle effekt, utskifting av aminosyrer til hårstråene. Produktserien har aktive ingredienser fra acai, som er en kraftig antioksidant, og aminosyrer som fremmer den generelle helsen til håret.

Hair Plastic Surgery styrker og jevner ut håret, gir intens glans og en maksimal disiplin.
Det anbefales for bølgete, brusete og krøllete hår, for å rette ut, styrke håret, få sunnere og blankere hår med eller uten andre kjemiske hårbehandlinger.
En annen avgjørende faktor er at behandlingen ikke vil påvirkes av tidligere eller framtidige behandlinger og produkter.
hår. 

Man slipper å bruke rettetang og behandlingen varer opptil 3 mnd.Behandlingen passer alle slags hårtyper.
Du trenger ikke å ha krøller for å ta den.
Det unike med behandlingen er at håret uten bruk av hverken rettetang eller mye hårprodukter oppnår et silkemykt resultat.
Hvordan fungerer behandlingen?
Med hjelp av de naturlige ingrediensene Açai ? en kraftig antioksidant ? og aminosyren Arginin ? en bestanddel i keratin ? repareres hårstrået og oljen som brukes legger seg som en hinne for å beskytte håret. Oljen legger seg som en type protein hinne rundt skjellaget og håret blir glatt og mykt. Fordi behandlingen ikke er permanent, vil hinnen gradvis forsvinne og du kan fylle på med ny behandling om du ønsker å beholde det silkemyke, glatte resultatet.
Dette er en behandling som gjør håret sunnere for hver gang man utfører den.
Dette er på ingen måte en anti- permanent!
Cadiveu frizz out keratin behandlingen legger seg som en hinne rundt hårstrået, og slites gradvis bort.
En anti permanent trenger inn i hårstrået og endrer hårets naturlige bindinger med kjemikalier og ødelegger håret. Det blir matt og livløst.

 

Jeg elsker det, og det sliter faktisk ikke på håret :)

Ha en fin kveld :)

Alterna caviar anti aging sjampo og balsam :)

Hei fininger og vel overstått påske :)

Mange av dere er sikkert på vei hjem fra påskeferie nå, og i morgen venter hverdagen for de fleste :) Jeg har nettopp satt meg i sofaen etter å ha lagt frøken fryd, og nå er jeg trøtt :/ Startet dagen 05.30 og var ikke hjemme fra jobb før nærmere 16.15. Vakten var ikke spesielt slitsom, men trøtt er jeg allikevel :(

Kvelden skal ikke brukes på annet enn avslapning (krysser fingrene for at Victoria ikke hopper ut av sengen nå hvert øyeblikk) og kanskje jeg drar for å ta en soltime. Har ikke solet meg mer enn 3 ganger (a 15 min) siden september så nå er jeg skrekkelig blek. Vurderer faktisk en runde spraytan før vi drar til Tyrkia så jeg ikke ser ut som en spøkelse :P

Jeg har nettshoppet litt igjen, og selv om jeg har masser med sjampo og balsam igjen måtte jeg bare bestille disse fra alterna etter å ha lest så utrolig mye bra omtaler.

Disse skal visstnok være helt fantastiske, og nysgjerrig som jeg er på jeg teste. Håret trenger ekstra pleie på sommeren for sol og saltvann tørker det ut så vi får se om dette er så mirakelprodukter som det loves :)

Ha en flott kveld :)

Davines OI balsam - omtale

Hei på dere:)

Håper dagen har vært fin og at dere nå koser dere hva enn dere gjør:) Jeg har nettopp landet i sofaen etter en fin dag. Frøken fryd våknet 06.15 og var helt klar for dagen så da var det jo bare å komme seg opp :/ Klokken 09 dro vi en tur på Elixia også dro vi hjem for en powernap begge to. Jeg fikk selvfølgelig ikke sove da systemet mitt er en smule ødelagt ett 2 nattevakter. Satser på at det går seg til igjen i natt for i morgen er det min tur til å dra meg på morgenen :)

Etter en mislykket powernap for min del dro Victoria til mamma og pappa en tur mens jeg dro en tur på senteret for å lunsje med Lene og for å shoppe litt. Kjøpte litt nye lys og pyntegjenstander til rommet til Victoria. Smågodtet jeg kjøpte til i kveld har jeg allerede spist opp, og jeg er fortsatt mett etter pizzaen jeg trykte i meg på Egon. Blir alltid uggen på lørdager, men jeg må ha en dag i uka jeg kan fråtse litt hvis ikke så blir dietten for kjip. Har nå gått ned 6 kilo siden januar og det er bare 4 kilo igjen til jeg har nådd målet mitt:) Jeg skal klare det, og selv om jeg syns det går tregt så går det i det minste riktig vei :)

Siden det var shampoo omtale i går så kjører vi på med en balsamomtale i dag:)

Hva sier produsenten?

"Absolute Beautifying Balsam er en balsam som gir håret en fantastisk glans, og tilfører fylde og mykhet. Den passer for alle hårtyper".Hva syns jeg?

I utgangspunktet er jeg skeptisk til oljeprodukter da jeg tidligere testet oljeserien til Pureology (veldig bra merke, men håret mitt likte ikke oljeserien fir håret mitt så kronisk fett ut), men da denne var på supersalg rett over jul bestemte jeg meg for å gi den en sjanse.

Den lukter litt manneparfyme, men det er helt greit for det liker jeg:) Det er heldigvis ikke en lukt som blir hengende i håret  etter vask :) Denne er veldig drøy i bruk så man trenger bare en liten mengde for å dekke det du trenger. Selv påfører jeg ikke balsam i hodebunnen da jeg fort får fett hår.

Denne gir ikke fett hår selv om den inneholder olje, og håret ser mykt og fint ut hele dagen, Håret mitt er stripebehandlet mange ganger så litt ekstra fukt i balsamen er bare positivt for min del:) Jeg er avhengig av å vaske håret hver dag, og da er det viktig at det er mye pleie i balsamen, og det føler jeg absolutt at det er i denne:)

Jeg liker den veldig godt, men nå tror jeg at jeg skal teste ut andre merker enn Davines for nå har jeg nesten prøvd alle variantene derfra:)

Ingen store planer for kvelden, skal bare slappe av og kose oss<3

Ha en fin kveld :)

Davines Glorifying shampoo shimmering - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg er småsvimmel etter 2 nattevakter med påfølgende lite søvn. Har hatt veldig mye i klinikken også denne uka så nå skal det bli godt med en frihelg :) Har ingen store planer for helgen annet enn at kvalitetstid med mann og barn skal prioriteres :) Vi planlegger en tur til Rælingen for å besøke kusiner og fetter, men bortsett fra det tar vi alt på sparket:)

Jeg har nettopp kommet inn fra klinikken så før jeg slenger meg på sofaen så kommer en omtale av Davines glorifying shimmering shampoo :)

Hva sier produsenten?

"Dette er en shampoo for farget hår. Den fremhever glansen i håret og er beriket med ingredienser som beskytter håret mot falming."

Pris 319 kr for 900 ml på blivakker.no (de er utsolgt for denne nå)Hva syns jeg?

Den lukter godt, men jeg syns den er litt i overkant tynn i konsistensen. Jeg føler jeg må ha på mye shampoo for at håret skal bli rent, og det er ikke noe pluss. Flasken burde ideelt sett hatt en pumpe for skrukort og en så stor flaske kan fort bli litt søl :) Jeg syns ikke håret mitt blir mer glansfullt, og hvorvidt fargen bevares bedre kan jeg heller ikke si noe om da jeg ikke ser noe forskjell. Det er absolutt en bra shampoo, men jeg har prøvd bedre så kommer nok ikke til å kjøpe inn denne igjen. Håret blir rent, men den gjør ikke noe mer enn det. Håret mitt blir litt fortere fett med denne også innbiller jeg meg, men det kan komme av andre ting også :)

Ha en fin kveld :)

Davines nourishing hair building pak - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag så langt:) Jeg er ferdig med formiddagskundene og skal straks hente frøkna i barnehagen. Jeg skal jobbe i hele kveld så deilig å få mange timer med henne før hun skal legge seg:)

Hun tøyset mye i natt så jeg føler meg litt sjøsyk av manglende søvn, men sånn er nå livet innimellom. Ikke noe en sterk kaffe ikke kan løse:)

Deler en omtale med dere før jeg henter frøkna, og i dag er det hårkur fra Davines som står for tur. Har brukt denne et par måneder nå, og jeg kurer håret cirka 2 ganger per uke. Tidligere brukte jeg morrocan oil, men kom over denne på blivakker sitt romjulssalg, og da ble denne med hjem:)

Denne kuren skal gjøre behandlet og tørkt hår mykt og glansfullt, og det gjør den. Jeg har jo fortsatt brazilian blowout effekten i håret, og det i seg selv gjør håret mitt veldig mykt, men jeg merker forskjell på håret når jeg har brukt denne, og jeg liker den veldig godt.

Deilig lukt, og veldig drøy i bruk. Håret føles ikke tungt og fett etter behandling. Har jeg god tid tar jeg i kuren og setter håret i en strikk og har kuren i håret hele kvelden. Prisen er rundt 200kr på blivakker.no, og har sett at de har hatt den på coverbrands.no også.

Anbefales:)

Ha en fin dag :)

Hårhelvete :/

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har jobbet i klinikken fra i dag tidlig og er ikke ferdig før klokken 21, derfor blir det litt blogging nå før neste kunde kommer:) Jeg hentet frøkna i barnehagen kl 15 så vi har vært sammen og kost oss litt i hvert fall :) Jeg vet at hun koser seg masse sammen med Sheena, men litt dårlig samvittighet får jeg allikevel når jeg har sånne lange dager. Sheena hadde for øvrig bursdag og i går, og for å vise hvor mye vi setter pris på henne så kjøpte vi en tur til Paris til henne. Hun har en venninne som er aupair der, og nå får hun muligheten til å reise dit en uke på besøk. Det ble hun veldig glad for siden hun alltid har drømt å få reise dit:)

Dårlig samvittighet er generelt noe jeg har fått mer av etter at jeg ble mor for det er så mye jeg vil gjøre, men døgnet har så få timer :/ Jeg vil være en god mor, en god kone, en god venninne, en god sykepleier og på toppen av det ønsker jeg meg litt egentid. Døgnet skulle ha hatt 35 timer så hadde den saken vært løst! Jeg gjør uansett så godt jeg kan og prøver å ha pause fra klinikken mellom 15-19 hver dag og heller jobbe før og etter det, men det lar seg jo ikke alltid gjøre når det er så mye pågang med kunder, så noen dager blir det bare jobbing og lite tid til annet.

Som dere kanskje har fått med dere så satte jeg på Extensions for snart 2 uker siden. Jeg kjøpte 50 cm teiphår fra luxushair, og gledet meg veldig til å få langt hår igjen.

Sånn ser det ut nå (sånn helt seriøst så både ser og føles det sånn ut)Håret kruser seg som et sant helvete og har jeg håret løst må jeg gre det 5 ganger i timen for at det ikke skal floke seg til en dreadball som nesten ikke lar seg gre ut igjen! Håret føles som krusete plastikkhår, og det er faktisk det verste jeg har vært borti! Rett etter at jeg har vasket og tørket det og tatt litt olje i tuppene så ser det akseptabelt ut.. I sånn cirka 5 minutter vel og merke....

Jeg vil si jeg har erfaring på området i og med at jeg brukte hairextensions kontinuerlig fra jeg var 17 til jeg var 25 år. Brukte da keratinextensions fra great lengths og fra SoCap. Disse hadde jeg på i 6 mnd uten problemer før jeg byttet de ut igjen så her er det ikke jeg som har gjort noe rart, men håret som er helt tragisk dårlig.

Satt hos frisøren i går kveld lenge for å se om vi kunne redde det med en blowout, men det nytter ikke, og hun sa også at det var noe av det verste håret hun har sett :/ Skal få fjernet det i løpet av uka for jeg fikk ikke satt på hår for å ha det i en stram flette hele tiden :/

Nå må jeg jobbe igjen, så dere få kose dere videre i dag, og styr unna dårlige extensions :)

 

Hår !:)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin uke :) Jeg har følt at jeg har vært på jobb i flere døgn nå, men nå har jeg endelig fått tatt meg et bad og landet i sofaen :) Har ingenting annet på programmet nå enn et fotbad og en runde neglelakk på tærne :) Skal også få i meg litt mat også tror jeg det blir senga selv om jeg sov godt etter nattevakten i dag :) Har hatt et par kunder nå på kvelden, og i morgen er det kurs med den dyktige legen Stephan Truedsson :) Det gleder jeg meg veldig til :)

 

Jeg fikk satt på hairextensions hos flinke Irina fra Hair it i går før jeg dro på jobb, og jeg elsker det <3 Må klippes og justeres litt, men det får vi ta om noe dager:) Jeg føler alltid at det tar noen dager før håret "setter seg" :)

Hjk

Hj

Jjl

Hva syns dere?

Ha en fin kveld :)

Ombre og Cadiveu :)

Hei på dere fininger:)

 

Håper dere har hatt en fin dag :) Victoria våknet 05.30 i dag så jeg er nå så trøtt at jeg er i "svime av" modus snart. Er nettopp ferdig med kveldens jobbing i klinikken, og først nå setter jeg meg ned i dag! Vi var i møte i banken, så satt jeg på negler hos flinke Mari på Din Beauty på Jessheim. Ikke at de to tingene er så slitsomt, men det er ikke hjemme i sofaen heller:) Etter vi hadde hentet frøkna i barnehagen dro vi på middag hos mine foreldre og spiste, rett hjem derfra og rett i klinikken for jobbing :)

Jeg lovte dere noen bilder av min nye hårfarge og håret etter cadiveu behandling (Brazilian  blowout), så her kommer de:) Jobben er gjort av flinke Irina som driver Hair it på Jessheim.

Håret mitt er ikke vasket siden i går, men det ser fortsatt glatt ut og er veldig mykt. Skal sette på extension til uka:)

I dag hadde de hjertefest i barnehagen, og da måtte min lille prinsesse pynte seg, og det syns hun er veldig stas:)

Disse to er gode venner:)

Ha en fin kveld :)

 

Hårinspirasjon <3

Hei og god søndag :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Lille frøken fryd var våken fra 01.00-03.30 i natt så her har det vært to stykk slitne foreldre i dag. Hadde store planer om trening, men prioriterte å sove når hun tok seg en lur i stedet. Aner ikke hvorfor hun var så lenge våken, men det skjer jo innimellom at hun holder på sånn. Ikke lei seg, men tok seg en del til munnen, så det er en mulighet at det klør i tennene. Victoria har hatt en playdate med Oda (min venninne sin datter) i noen timer i dag, og nå i ettermiddag var vi på middag hos mine foreldre. Victoria sovnet med en gang jeg la henne i stad så tipper hun er nesten like sliten som mamman sin :P

Ingen store planer for kvelden naturlig nok. Skal spise og slappe av litt før jeg skal finne senga. Tidlig på i morgen, og jeg har kunder fra morgen til kveld, så jeg må være så opplagt jeg bare kan :)

Jeg er i en "jeg hater håret mitt" fase for tiden, og vil ha langt bølgete hår så fort som mulig. Det lar seg selvfølgelig ikke gjøres uten extension, så jeg vurderer det sterkt. Har ikke hatt det på flere år, og da hadde jeg kreatinfester, og nå vil jeg prøve teipextensions. Noen som har noe erfaring med det?

Her er mine hårinspirasjonsbilder :)

 

Jeg vil ikke bli så mørk, bare deler et bilde av Miranda Kerr fordi jeg syns hun så er så fin!! Hadde jeg kjørt i en annen fil hadde jeg prøvd meg på henne:) Haha :PHa en fin kveld :)

 

Nye striper :)

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg kom meg ikke i seng før midnatt i går, og klokken 05.15 i dag tidlig var det ei lita frøken som var klar for dagen :/ Grøss! Jeg rakk en powernap etter levering i barnehagen før kundene kom, men etter det har det gått i ett.

Jeg har vært hos frisøren i dag (Jeanette på Din Beauty på Jessheim) for striping av håret. Det trengte definitivt en oppfriskning da det var ettervekst fra h**** og underhåret var mørkt! Nå er det mye freshere :)

Jeg måtte løpe innom apoteket etter frisøren for å kjøpe mer natriumklorid og insulinsprøyter. Jeg trodde januar skulle bli rolig, men jeg har botoxkunder hver dag!

Kjøpte med en gloss fra Smashbox også. Nydelig korallfarge:)

Jeg er ferdig med kunder for dagen og jeg skal kose med med blader som har kommet i posten de siste dagene :) Før fikk jeg lest med en gang jeg fikk de, men etter at jeg fikk barn og egen klinikk har det blitt mindre tid til lesing :)

Ha en fin kveld :)

Davines nounou shampoo + balsam - omtale :)

Hei og god søndag til dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har hatt sovemorgen så jeg er uthvilt og glad. Vi har vært en tur på Skøyen i dag og hatt overtagelse på en leilighetene, også har jeg jobbet litt i klinikken nå i ettermiddag. Frøkna er nettopp i seng så nå skal vi kose oss med god mat og en film :) Det er absolutt ikke feil på en søndag. I morgen skal jeg jobbe litt på formiddagen, tilbringe tid med Victoria og etter at hun har lagt seg tenkte jeg sjekke ut romjulssalget :) Mistenker at min favorittbutikk har et bra salg. Det var i hvert fall et helt utrolig bra salg der i fjor :)

Kjører en omtale av shampoo og balsam fra Davines i dag:)

Jeg har brukt 2 ulike serier fra Davines det siste året,  melu og vegetarian miracle. Har vært superfornøyd med begge disse, men det var utsolgt for begge seriene da jeg skulle bestille sist så da ble det til at jeg kjøpte nounou i stedet:)

Hva sier produsenten?

Nounou er spesielt utviklet for fargebehandlet hår. Den gir håret dyp tilførsel av næring, og gjenoppretter på den måten hårets volum, glans og styrke. Produktene inneholder blant annet hydrokreatin og risprotein som øker hårets elastisitet og beskytter håret fra miljøskader.Jeg hadde ikke veldig store forhåpninger til disse, og hadde ingen tro på at de kunne overgå de 2 andre seriene.  Jeg tok feil, for dette er faktisk den beste serien hittil for mitt hår:) Håret mitt skinner uten å virke fett, og det blir heller ikke fort fett. Håret føles heller ikke tungt selv om disse nok inneholder litt olje. Lukter godt uten at det blir for mye, og de er veldig drøye i bruk. Det eneste jeg er litt "misfornøyd" med er at jeg må skylle utrolig lenge for å få ut balsamen.

Jeg kjøpte gavekit fra blivakker.no og betalte 299 kr for Shampoo, balsam og en liten hårolje. Supre produkter til en god pris! :) Jeg har striper i håret, så håret mitt er både kjemisk behandlet og litt tørt til vanlig :)

Ha en fin kveld:)

Ny og kortere sveis :)

Hei på dere og god lørdag :)

Dagen startet som vanlig tidlig her i huset (06.30), men det var helt greit i og med at frøkna kun var våken i 5 min i natt. Føler meg derfor ganske uthvilt.

Jeg har nettopp kommet tilbake fra Oslo etter å ha deltatt på en faglunsj med NeoStrata (vår leverandør av kjemiske peelinger og hudpleie) :) Både hyggelig og lærerrikt! Gøy å møte andre som driver med det samme, ikke bare for det sosiale, men også for å utveksle erfaringer :)

Jeg klipte meg i går, og bilde er etterspurt så her kommer det :)

I tillegg til litt faglig oppdatering fikk vi også en goodiebag. Hvem elsker ikke goodiebags? Her fulgte det med en ny og litt mer lettlest instruksjonsbok. Greit nok at vi kan lese kjemi, men denne boken gjør det lettere for kundene å forstå hva som er aktive ingredienser etc + en del før og etter bilder som mange liker å se.

I tilegg til boken så fikk vi selvfølgelig også noen produkter med:) Kremen til høyre er en nyhet som først blir lansert til våren, og det er en spesialkrem tilpasset hud på hals og brystpartiet. Brukes på de områdene i stedet for dag/nattkrem. Vi fikk også med 2 produkter fra den beste antiaging serien vår nemlig skin active. Det er en serie som er ment for de som ønsker det lille ekstra, og disse produktene er laget for å minimere fine linjer (i panne, nasolabiale folder etc). Det er 2 steg; først smører du på serum nr 1 (rollerspplikator), smør på serum 2 (disse skal kun smøres på problemområdet) og deretter bruker du dine vanlige kremer. Før og etter bildene vi fikk se (ved 3 mnd bruk) var fantastiske, så gjenstår det å se om jeg kan få de samme resultatene :)

Victoria er hos mamma og pappa, og det skal hun være til jeg er ferdig med dagens kunde som kommer om ikke alt for lenge :)
Ønsker dere en fin lørdag videre :)

Davines Melu shampoo & balsam - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag og at dere har en god helg i vente:) Her starten dagen mildt sagt tidlig i dag (05.15), men det får gå når hun i det minste sov hele natta ellers. Hun har nettopp sovnet. Var rimelig sliten hun også etter å ha vært oppe så tidlig og vært 6 timer i barnehagen. Jeg hadde kunder på morgenen, og når jeg var ferdig med de tok jeg en tur på Ikea hvor jeg møtte Ine. Vi handlet litt til klinikken i Fredrikstad og spiste en liten middag:) Hyggelig som alltid, og jeg slapp unna den verste køen på vei tilbake:)

En omtale som har ligget å ventet lenge er denne:)

Melu serien fra Davines er spesielt tilpasset langt og skadet hår, og jeg kjøpte et kit med denne før vi dro til Spania i sommer for å ha noe mindre enn de litersflaskene jeg har med vegetarian miracle produktene jeg bruker. Hadde ikke veldig høye forventninger til denne da jeg tidligere har prøvd en del av seriene til Davines uten å bli fornøyd (bortsett fra vegetarian miracle da som jeg elsker).

Hva sier produsenten?

Den inneholder blant annet aktive ingredienser som aprikossmør, kirsebærolje og rosmarinekstrakt. Disse ingrediensene beskytter håret fra skader forårsaket av feks. føner, rettetang, børsting ol. Håret etterlates silkemykt, glansfullt og med mer volum.

Jeg er ikke kjempefan av og måtte grave ut balsamen da det ofte kommer masse vann i når jeg står i dusjen, men bortsett fra det er det ikke noe å klage på :) Den lukter ikke så mye, men det er helt greit for min del så lenge den ikke lukter vondt:) Drøy i bruk og etterlater håret mitt veldig fint og mykt. Ikke blir det fort fett heller:) Ikke så mye mer å si om disse egentlig enn at de passer perfekt for mitt ganske lange og litt slitte hår:)

Pris:

www.coverbrands.no 199 for balsam og 159 for shampoo.

Vet at blivakker også har denne (der jeg kjøpte den), og der var den en del billigere, men ser ut som om den er utsolgt nå.

 

Terningkast 6

Ha en fin kveld:)

Davines hårolje - omtale:)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her i huset har frøkna nettopp sovnet og jeg skal straks gå løs på gulvvasken. Natt til i dag var litt bedre enn de foregående nettene med "bare" våketid på en time og 15 min og kun 1 oppvåkning. Føles greit og jeg er ikke så ødelagt i dag :) I dag har jeg vært i møte med regnskapsfører og blitt satt inn i hvordan vi skal levere regnskapene våre + lært litt regler. Skjønner godt at man må ha hjelp til regnskap for hjelpe meg så j**** tungvint det er når man skal drive eget i Norge. Kunne lett ha forenklet reglene og systemet litt spør du meg :P Kunder har jeg også hatt i dag og jeg har også fått flere varer fra NeoStrata. De kremene går virkelig unna om dagen og jeg får så gode tilbakemeldinger på dem:) Gøy med kunder som sier at de for første gang i sitt litt endelig får resultater av kun en kremserie:)

Håret mitt har også fått testet litt nye produkter denne sommeren, og en av de er denne håroljen fra Davines. Den fulgte med i et sett jeg kjøpte (shampoo, balsam og denne oljen til 299 kr). Bestilte den på blivakker.no, men nå er de utsolgt for det settet jeg kjøpte, ,men selger den sammen med andre sett så den er mulig å få tak i. Sjekket siden der nå, og de hadde ikke denne slik at man kunne bestille den for seg. Sjekket også strawberrynet, men de var også utsolgt. Coverbrands har den derimot inn for 279kr for 135 ml. Det er god pris:)Hva sier produsenten?

"Denne oljen etterlater håret mykt, skinnende og glansfullt. Den temmer alle småhårene og passer for alle hårtyper. Den gjør håret lett og fuktig uten at det blir fett. Den kan benyttes før føning eller som et styling produkt til håret."

Jeg har vært blodfan av pureology sin olje veldig lenge nå og hadde ikke trodd jeg skulle finne en bedre olje enn den. Tanken på å bestille en annen har ikke slått meg, men i og med at denne fulgte med i et sett så gav jeg den et forsøk. Det har jeg ikke angret på for dette er jammen meg den beste håroljen jeg har prøvd noensinne!!

Den lukter digg, er utrolig drøy i bruk, rimelig og ikke minst så er ikke håret antydning til fettete etter en lang dag. Det er en veldig lett olje og den roer fint ned uten å tynge:) Har ingenting å utsette på denne, og jeg vil tro den passer alle hårtyper:)

Terningkast 6

Ha en flott kveld :)

Les mer i arkivet » Juni 2017 » April 2017 » Mars 2017
FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker

hits