hits
DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

....

Fnis :P 

Hjertet blør :(

Parajumpers forteller historier under hashtaggen ‪#‎ParajumpersStories‬. En av historiene de vil fortelle er at "alle hundekjørere betyr hele verden for hunden ...deres". Her er en av historiene Parajumpers har glemt å fortelle: Kragene på damejakkene deres er av pels fra mårhunder som har levd på finske pelsfarmer. Her sitter de innesperret hele livet i lange burrekker, før de blir til Parajumpers-krager.

Del posten slik at flere får vite historien bak pelskragene! Bruk gjerne hashtaggen #ParajumpersStories når du deler, slik at alle kan se virkeligheten bak fasaden Parajumpers forsøker å bygge opp.

Vegansk julemat :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Victoria hadde show for oss i natt i hele 3 timer så vi har begge følelsen av å være fyllesyke i dag :/ Hun sov litt utover på morgenen, men det hjelper lite når totalmengen med søvn på oss voksne blir veldig lav :(

Vi har vært på besøk hos min svigerinne (konen til Kim sin storebror) og hennes barn. Vi har spist masse god mat og barna har lekt og kost seg masse. Vi dro derfra først klokken 19 så det var ingen enkel sak å underholde frøken fryd i bilen sånn at hun ikke skulle sovne.. Når vi kom hjem var det bare å få i ungen litt grøt også var det rett i seng. Ut i fra trøtthetsnivået på ungen så tror jeg ikke det blir noe tull i kveld, men man vet jo aldri om det blir et nytt show i natt så jeg skal legge meg tidlig for å være på den sikre siden :) Først skal bena i vann også skal tærne få et nytt strøk neglelakk. Mulig mannen må hjelpe til med det for jeg blir småkvalm når jeg må bøye meg fremover:P

Først skal jeg dele noen veganske julematoppskrifter med dere :)

Nøttestek (4-5 personer)

1 løk

3 hvitløksfedd

1,5 dl tørre røde linser (kokes opp i ca. 3 dl vann) eller 3 dl ferdigkokte linser

200 gram nøtter (valnøtter, hasselnøtter, mandler eller cashewnøtter)

1 ts røkt maldonsalt

1 ss BBQ-saus

Ca 25 gram fersk bladpersille eller kruspersille (ca. 3 ss)

10 biter med tørket aprikos (hakkes i små biter)

1 ts muskatt

1 ts løkpulver

Litt chillikrydder

1 ts koriander

1 ts ingefær pulver

1/2 ts nellikpulver

1 ts karri

0,8 dl grønnsaksbuljong

En halv pakke vegansk butterdeig

25 gram brødsmuler eller havregryn

Salt og pepper

 

Ta ut butterdeigen fra fryseren så den kan begynne å tine. Skyll de tørre linsene i en sil, og kok i 15-20 min. Eventuelt kan man bruke ferdigkokte linser. Hakk opp løk og hvitløk. Stekes i noen minutter. Sett det så til siden. Hakk opp nøtter i foodprosessor (jeg liker å ha litt biter, ikke helt melete) og bland i en bolle med løken, krydder, linsene og buljongen. Du kan bruke akkurat de nøttene du liker selv. Bland inn brødsmuler eller havregryn til ønsket konsistens og smak til med salt og pepper. Ta gjerne mer krydder om du ønsker det, eller legg til andre krydder eller urter du liker. Kjevle ut butterdeigen og putt blandingen i midten, pakk deigen rundt.

Stekes på 200 grader i 40-45 min. Ta den ut når den har blitt god og gylden i fargen.

Serveres med akkurat det tilbehøret du liker selv. Jeg er glad i kålrabistappe, brun saus, poteter, surkål og tyttebærsyltetøy. Vegisterkaker serveres også sammen med denne:)

Oppskriften er lånt fra https://veganmannen.wordpress.com

SAMSUNG CSC

Vegisterkaker  (30-35 stykker)

2 dl ris (gjerne basmatiris) + 4 dl vann og 1 ts salt.

1 stor blomkål (ca 700gram, kuttet)

2 dl små havregryn

1-2 ts vegansk buljongpulver

1 ts malt ingefærpulver

1 ts revet muskatnøtt

Litt salt og pepper


-Kok risen i dobbel mengde vann pluss 1 ts salt.
-Kok blomkålen såvidt mør, sil av vannet. 
-Ha den ferdigkokte risen, de kokte blomkålbitene, havregryn, buljongpulver og krydder i en stor bakebolle og mos det med stavmikser til det er passe jevnt.
-Form vegisterkaker og stek i olje til de er gyllenbrune på begge sider.

Oppskriften og bildet er lånt fra www.veganmisjonen.com


Dette blir nyttårsmiddagen her i huset i hvert fall, og jeg gleder meg allerede:)

Ha en fin kveld:)

<3

Enig <3

My kind of guy

Nemi <3<3

!

Deilig varm vinterjakke helt uten pels og dun :)

Tenkte bare vise dere den fine Fjellraven paraksen jeg fikk av mannen min i går :) Dette er en jakke laget uten ekte pels og dun, men den er minst like varm og mye finere :) Mange jeg diskuterer pels og dun med kommer med det tragiske argumentet "men jeg må jo være varm". Vel, denne jakka er veldig varm og helt uten innhold fra torturerte dyr!! Prisen på disse jakkene er 3700-4600. Billigere enn de fæle Canada Goose, Svea og parajumpers jakkene er den også :)

Nye løpesko fikk jeg og. Snille mannen min <3

Velkjent!

!!

!<3

<3Dagens sannhet <3Viksemarkas venner

Hei på dere :)

Håper dere har sovet godt og at lørdagen så langt er bra:) Victoria var plaget av tannkløe i natt også stakkars, og da blir det også litt stakkars meg. Ser ut til at det har blitt sånn at det er annenhver natt som er greia. Smører med dentinox hver kveld, men virker ikke som om det gir noe særlig lindring. Har fått trent litt i dag og nå er det lunsj med Lene på programmet. Kaffe gjør at jeg holder ut :)

Jeg får mange henvendelser om jeg kan skrive om ulike sider og gjøre reklame for diverse firmaer, men stort sett sier jeg nei, men når det kommer til noen som jobber for dyr, ja da sier jeg selvfølgelig ja! (uten å ta betalt for det selvsagt). Folk som brenner for det samme som meg får gjerne litt gratisreklame på bloggen min, og da jeg ble kontaktet av Viksemarkas venner i dag så var det ingen tvil om at de skulle få et lite innlegg her på bloggen:)Hva er så Viksemarkas venner?

Viksemarka Hestegård blir drevet av Ellen og Aage Schaanning og sønnen Aron. Viksemarka Hestegård er et privat drevet omsorgssenter for hester og andre dyr, og ligger 5 min nord for Haugesund sentrum.

Gården tar imot:

- hester med adferdsproblemer

- dyr som har opplevd omsorgsvikt

- hester som trenger rehabilitering

- pensjonerte hester

 - andre som trenger en ny start

På gården er det ca 30 hester som lever i flokk og mange andre dyr som hunder, katter, esel, griser, sauer, påfugler og høner. Alle dyrene går fritt og de lever et så naturlig liv som mulig. De rir hestene bittløst, bruker kun klikkertrening, hestene går barfot , og alle går på utegang og har uteområder på 250 mål.Foreningen Viksemarkas Venner har sitt utspring fra Viksemarka Hestegård, og ble opprettet 2 desember 2009. Foreningen jobber for å støtte gården, slik at de kan fortsette sitt arbeid og hjelpe flere hester. Viksemarkas Venner har ansvar for omsorgshestene på gården. Viksemarka har reddet over 200 hester fra unødvendig slakt. 
Ønsker du å være med å hjelpe hester kan du bli medlem i foreningen, ved å gå inn på hjemmesiden, her:  http://www.viksemarkasvenner.no/forside.htmlHvis du har noen spørsmål kan du ta kontakt med foreningen, post@viksemarkasvenner.no
Foto: Martin Risvold
Ha en flott dag videre:)

Fakta...Noe å tenke på?
 

<3Inspirerende mann :)

Hvorfor vegetarianer?

Kort oppsummert her:

Dagens visdomsord :)Hvorfor vegetarianer?

Hvert år forer, slakter og spiser vi over 60 millioner dyr i Norge, mer enn et dyr hvert annet sekund. Bak hvert kjøttstykke ligger et liv i fangenskap, et uverdig liv i forhold til dyrenes egenverd og potensial for glede. Dyrene lever størsteparten, eller også hele livet sperret inne i trange bur og båser, fratatt mulighet til naturlig utfoldelse. Grunnet tvilsomme transportforhold dør titusener av fjærkre og andre husdyr hvert år på vei til slakteren. Alt fordi vi kjøper og spiser kroppene deres, og fordi matbransjen krever profitt og effektivitet.


 
Det er forbrukernes etterspørsel som fører til at dyr blir innesperret og drept. Hadde ingen kjøpt kjøttvarer, ville ikke dyr blitt avlet opp for slakt. Som vegetarianer sparer du i løpet av noen år livet til flere titalls dyr okser, griser, høns og sau som ellers hadde blitt slaktet.
Også miljøet tar skade av husdyrholdet. Fra siloer og gjødselbinger siver skadelige stoffer ut i omgivelsene. En stor andel av norskprodusert korn brukes som fôr i stedet for som menneskemat. Det gjør at vi blir avhengige av en altfor høy import fra utlandet- noe som igjen kan bety miljøskadelig frakt og uttæring av matfattige områder andre steder i verden.

Matvarekrisen er menneskeskapt. Selv om det er mat nok til alle velger vi å fôre opp husdyr, i stedet for å fordele ressurssene jevnt blant trengende mennesker. Tidligere ble kjøtt sett på som en luksusvare, i dag er det nærmest blitt en selvfølge å spise kjøttmat til frokost, lunsj, middags og kvelds. Dette medfører en enorm sløsing med jordaeraler (til beiting og fôrproduksjon), vann, sprøytemidler og andre kjemikalier. 
Kjøttindustrien legger beslag på en betydelig andel av all olje- og energibruk på verdensbasis. Halvparten av alt nedhugd regnskogsområde brukes som beitemark. Etter noen få år er jorda fullstendig utarmet for mange hundre år fremover. Kjøtt herfra selges i vestlige land. En gjennomsnittlig costaricaner spiser i dag mindre kjøtt en en huskatt i USA.

Om ikke hensynet til dyr og miljø alene er grunn nok til å bli vegetarianer, er det også en rekke helsemessige argumenter som taler for å utelate animalsk mat fra kostholdet vårt. Det er en myte at vi "trenger kjøtt for å bli sterke". Heller tvert imot - animalske produkter inneholder for mye fett og proteiner, samtidig som de er blottet for fiber. Kjøttmat inneholder dessuten ofte skadelige stoffer og bakterier som kan forårsake sykdommer, og egg inneholder store mengder kolestrol. Hjertesykdommer, kreft og fedme er noen av de sykdommene som forekommer sjeldnere hos vegetarianere enn andre.

Alle nødvendige vitaminer, fettstoffer, aminosyrer, mineraler, sporstoffer vi trenger forekommer i rikt utvalg i vegetabliske matvarer. Folk tror gjerne at vegetarianere bare "spiser gress", mens de i virkeligheten kan ta for seg blant hundretalls forskjellige slags grønnsaker, frukt, nøtter, korn, rotfrukter, frø og bær fra hele verden - enten man velger å spise dem i tørket, fersk, kokt, stekt eller bakt tilstand. Bare fantasien setter grenser for hva du kan lage. Vegetarmat er både godt og billig - og det er enkelt å tilberede.Rundt om i verden er det mange hundre millioner vegetarianere som er med på å vise at det går an å leve sunt og godt samtidig som man tar hensyn til dyr, mennesker og miljø uten store personlige forsakelser. Enten man velger å spise vegetarisk av helsemessige, religiøse, moralske, politiske, solidariske, estetiske eller miljømessige grunner, bidrar man til å skape en bedre jord for oss alle.

Prøv å leve vegetarisk noen dager, eller forsøk deg på noen kjøttfrie måltider innimellom. Du vil antakelig oppdage at det er mye lettere enn du kanskje trodde! Forsøk deg på en vegetarrett neste gang du er ute og spiser, og du vil bli overrasket over hvor godt det smaker. Eller stikk innom en helsekostforhandler og prøv noen av deres mange ferdiglagede vegetarretter. Du vil garantert bli en smaksopplevelse rikere!

 

(Info hentet fra norsk vegetarforbund)

 

Hvorfor ikke kjøpe sko laget av skinn?

Norge tillater fortsatt import av skinn fra hund og katt, mens EU har innført forbud. Mesteparten av skinnsko kommer fra Asia, med litt annerledes dyreverntradisjoner enn i vesten.

Moderne syntetiske lettpustende materialer er helt på høyde med ekte skinn. Ekte skinn er verken dyrevennlig eller bærekraftig. Materialer som GORE-TEX, Sympatex o.a. har flere fordeler. 

Sjekk etiketten inne i skoene

 

Hvordan vet man at skoene er skinnfri, uten lær? Alle sko har en liten lapp, en etikett, der det står hvilke materialer skoene er laget av: Ekte skinn (lær), syntetiske materialer (fuskeskinn) og tekstiler. Lappen er enten sydd fast ved glidelåsen eller limet på inner- eller yttersålen. Det er bare å finne etiketten og lese symbolene.

 

JA! Slik merkes dyrevennlige materialer, tekstil og syntetisk skinn og lær. Moderne syntetiske ventilerende materialer puster lett og slipper ut svette, de holder regn og fuktighet ute, slik at du holder deg tørr og varm på føttene. Du kan vaske dem i maskin slik du unngår den sjenerende svettelukten. 

 Hold deg unna skoene med dette symbolet hvis du vil unngå å finansiere etisk tvilsom behandling av dyr eller til og med dyremishandling.

 

NEI! Slik merkes ekte skinn og lær 

Hvor finne dyrevennlige sko?

 

 I en vanlig butikk som selger sko, bare sjekk etiketten.

1.Du kan kjøpe skinnfrie sko via nettbutikk. Det er flere nettbutikker som leverer skinnfrie sko til Norge. Jeg kan tipse om H&M og www.nelly.com, masse fine skinfrie alternativer :)

 

2.  På reise til en av storbyene i Europa, f.eks. London. 

Hvis du vil ha sko av ekte skinn eller lær alikevel

 

Velg sko som er laget innenfor EU og USA. Aldri kjøp sko som er laget i Asia eller Canada.

Økologisk skinn og lær innebærer en viss kontroll på opprinnelsen.

Noen sko er merket med opprinnelsesland og dyreart, da finner du det på etiketten.

 

Husk også andre produkter av skinn og lær!

De samme prinsippene gjelder belter, vesker, jakker, skinnsofaer og andre produkter av ekte skinn. Alternativer finnes, av god, moderne kvalitet og ofte rimeligere enn varer av ekte skinn.

 

Skinn og lær er verken dyrevennlig eller bærekraftig!

Selv om skinn og lær er biprodukt av kjøttindustri, er ingen av delene dyrevennlig eller bærekraftig.

 

Dyrene som bidrar med skinnet oppdrettes som hovedregel i store, overfylte industrialiserte oppdrettsanlegg med lave standarder for dyrevelferd. Dyrene utsettes for slitsomme transporter. Det er avdekket alvorlige tilfeller av vanskjøtsel i flere produksjonsland, også i Europa.

Kjøttproduksjon og skinnproduksjon bidrar til fattigdom, matmangel, vannmangel, arbeidsledighet på bygda, forurensning og klimaendringer.

Det er ingen grunn til å tro at de som selger sko kan garantere etisk opprinnelse (med noen svært få unntak, når skinnet er merket med opprinnelsart og land). En god del sko kommer fra Kina og Vietnam. Import av skinn fra hund og katt er fortsatt lovlig i Norge og Canada. Flere tilfeller av dyremishandling, både av hunder og andre dyr, samt dokumentforfalskning og juks ved merking av skinn er dokumentert av flere uavhengige journalister og organisasjoner.

 

Tenk på dette neste gang du skal handle sko!

 

Dyrevennlige og gode vaskemidler :)

Hei fine :)

 

Her er vaskemidler som jeg bruker som ikke er testet på dyr! Disse produktene er også veldig milde, økologiske og de inneholder ingen skumle ingredienser.

Kan kjøpes på de fleste helsekoster, men om du ikke bor i nærheten av en helsekost kan du bestille dette på nett også:) Sjekk ut http://www.etgronnerehjem.no/kategori.php?kategori=53, dette er en nettside jeg har bestilt fra tidligere og som jeg kan gå god for.

 

Min favoritt helsekost er definitivt kinsarvik på Sandvika storsenter, her kjøper jeg ofte inn masse vegetarmat og vaskemidler (Liker best ecoleaf sine vaskemidler) :)

 

Vaske og skyllemiddel fra Ecover

 

Gulvvask fra Lillys Eco clean. Denne har jeg nettopp kjøpt og jeg må innrømme at den ikke lukter veldig godt, så kommer til å kjøpe ecover eller ecoleaf neste gang.Ecover vindusvask
Ha en super dag :)

Trygge merker :) DEL 2

Her er del 2 av dyrevernalliansen liste over produkter som ikke er testet på dyr :)Landlord (vil erstattes med serien Soft Style)

Lano

Lee Stafford

Lily Lolo

Linda Johansen Skincare

Liz Claiborne Cosmetics

Logona Naturkosmetik

Lucky Duck

Lush

Lykkelig som liten

L´ANZA Healing Haircare

Magrete

Makeup Mekka

Mamanjoki

Maria Åkerberg

MD Formulations

Method

Mexx

Mill Creek Botanicals

Milo

Mineral Organics (Spirify)

Montagne Jeunesse

Moods of Norway

Murad

Natracare (bind & tamponger)

Natur&Sun

Naturelle

Nectar

Ole Henriksen

Organic Moisturizing Hand Sanitizer

Original Sprout

Pai Skincare

Paul Mitchell Systems

Pilot Corporation

Pinex

Prada

Preserve

Pureology

Rema 1000 (rengjøringsmidler)

REN

Rudolph Care

Salmi

Sante

Sapien Men

Sebamed

ShadowTans

Simple

Soft Style (tidligere Landlord)

Solidox

Spenol

St. Tropez

Staedtler Ltd.

Sterilan

Suki

SunSpa

Surya Brasil

Svanelaboratoriet

Terence Renati

Terre d´Oc

The Body Shop

The Quantum Beauty Company

The Sanctuary

Tints of Nature

Tomtombaby

Tomtommama

Tone Lise Akademiet (egne produkter)

Too Faced Cosmetics

Unander

Unik (Unil AS)

Urban Decay

Urte-haven AS

Urtekram

Victoria´s Secret

Youngblood

Zalo

Zara

Trygge merker:) Del 1

 

Her kommer dyrevernalliansen liste over trygge merker (Alle verdens merker er så klart ikke med her, men det er lett å finne ut om et merke er dyretestet eller ikke). Alle disse merkene listet opp under her er selvfølgelig ikke gode merker med tanke på hva slags ingredienser som er gode/kvalitet etc. Har du spørsmål om merker som er gode kan du gjerne sende meg en mail da jeg har testet maaaange ulike merker opp gjennom årene og studert inneholdet i dem :)

 

 Actavis

Alphanova

Amazonia Preciosa

American International

Andrea

Aubrey Organics

Aveda

Babor

BadaBoom

Badger Balm

Bare Escentuals

Barry M Cosmetics

Baylis & Harding

Beauty Babes

BEMA Cosmetici

Bioelements

Blenda

Bulldog Natural Skincare

Burt's Bees

Carmex

Catzy

Charles Worthington

Charlottes Urtekosmetikk

Cosmo Beauty

Cosmopharma

Decubal

Define

Dermalogica

Dermica/Dermica Sans/Dermica INTIM

Devita

Dr Greve

Dr Greve Pharma

Dr. Bronner´s Magic Soaps

Dr. Hauschka Skin Care

Dr. Kadir Exclusive Organic Care

Dr. Lipp

Dreamy

Druide

Durance

E.L.F. Cosmetics

Earth Friendly Baby

Earthbound Organics

Eco Cosmetics

Ecoleaf

Ecover (vaske- og rengjøringsmidler)

Enjo

Eos

Eqology

Erth Minerals

Essenza AS

Estelle & Thild

Everyday Minerals

FACE Stockholm

Faith in Nature

First Price (Unil AS)

Flux

Forever Living Products

Frutto Natural

Fudge

Funky Farm

GHD

Giovanni Cosmetics

Glominerals

Goldwell

GOSH

Green People

H&M (Hennes & Mauritz)

Hello Kitty

Honeybee Gardens

Hårklinikken

i+m Naturkosmetik

I.d. bareMinerals

Iredale Mineral Cosmetics

Isadora

Jason Natural Cosmetics

Jif

John Masters Organics

Joico

Jordan

Jurlique

Kevin Murphy

Kiss My Face

Klorin

Kløver Vaseline

KMS

Kremfresh

Krystal

 

 

 

 

Disse merkene styrer du unna om du er glad i dyr - Del 2

 Iams

 Ica Norges egenproduserte produkter

 iGlow

 IKEA

 Jabu´she 

John Frieda

 Johnson & Johnson

 Kanebo

 Kao Brands

 Keune

 Kloster Laboratoriet

 Kérastase

 La Mer

 La Prairie

 Lacoste

 Lactacyd

 Lagerfeld

 Lancôme

 LaRoche Posay

 Laura Mercier

 Lavera

 Libresse (SCA Hygiene Products)

 Listerine

 LR

 Lumene

 Lux

 L´Occitane

 L´Oréal

 M.A.C. Cosmetics

Makeupstore

 Mary Kay

 Matis

 Matrix Essentials

 Max Factor

 Maybelline

 Michael Kors

 Missoni

 Nair 

Naomi Campbell

 Natusan

 Neutral

 Neutrogena

 NISIM

 Nivea

 Nu Skin International

 Nuxe

 O.B

 Olay

 Old Spice

 Oral-B

 OSiS+

 Oust

 Pampers

 Pantene

 Phytokosma

 Piz Buin

 Pledge

 Ponds

 Procter & Gamble

 Puma

 PUR Babies

 Pur Natural Skincare

 Purepact (Pact Systems)

 Purple Shades

 Ralph Lauren Fragrances

 Reckitt & Benckiser

 Redken

 Rembrandt

 Revlon

 RFSU

 ROC

 Romella

 S.C. Johnson

 Sano

 Savett

 Scandinavian Formula

 Schwarzkopf

 Sebastian Professional

 Sensodyne

 Sephora

 Sergio Tacchini

 Sexy Hair Concepts

 Shiseido

 Shu Uemura

 Snoopy

 Sonett (vaske- og rengjøringsmidler)

 Speick

 St. Ives

 Stargazer

 Sunsilk

 Swiffer

 Tampax

 Terrence Renau

 Tigi

 Tommy Hilfiger

 Toni & Guy

 TRESemmé

 Unilever

Valentino

 Vanish

 Vaseline

 Veet

 Vichy

 VO5

 Wala

 Wella

Wilkinson Sword

 Yves Rocher

 Zendium

 Zenz Therapy

 Zoya

 

Disse merkene styrer du unna om du bryr deg om dyr :) Del 1

 Her kommer en oversikt hentet fra dyrevernalliansen som viser dere hvilke merker som tester produktene sine på dyr..

 Anbefaler alle å laste ned appen "Dyretestet" også til smarttelefon. Da har du alltid med deg "malen" og kan enkelt sjekke merker når du står i butikken:) Er ikke lett å huske alt i hodet, så dette er en nyttig app for alle dyrevenner:)

 

 

 

A-Derma

 

A. Vogel

 

ACO Hud

 

Air Wick

 

Alberto Culver

 

Alldays

 

Allison

 

Almay

 

Always

 

Andrew Collinge

 

Annemarie Börlind

 

Aquafresh

 

Aramis

 

Asan

 

Aussie

 

Australian Body Care

 

Avon products Inc.

 

Avène

 

Axe

 

Babyline

 

Benefit Cosmetics

 

Bic

 

BioGuard Miljøprodukter

 

Bioliv

 

Biosilk

 

Biotherm

 

Björn Axén

 

Björn Borg

 

Blistex

 

Bliw

 

Bobbi Brown

 

Boots

 

Braun

 

Bumble and Bumble

 

Cacharel

 

Cederroth

 

Celine Dion

 

Christina Aguilera Perfumes

 

Cillit Bang

 

Clairol

 

Clean & Clear

 

Clearasil

 

Cliniderm

 

Clinique Laboratories

 

Clynol

 

Compeed

 

Cool Grey

 

Coop Norges egenproduserte produkter

 

Cosmica

 

Date

 

Declare

 

Denivit

 

Depend Cosmetic

 

Derma Pharm

 

Dior

 

Dolce & Gabbana

 

Dove

 

Duracell

 

Elizabeth Arden

 

Escada

 

Estée Lauder

 

Eukanuba

 

Euro Shopper

 

Exuviance

 

Fa

 

Fake Bake

 

Family Fresh

 

Febreze

 

Ferrari

 

Fingr´s

 

Finish

 

Finish (oppvaskmiddel)

 

Fiorucci

 

Fleur de Santé

 

Franck Provost

 

Garnier

 

Gillette

 

Giorgio Armani

 

Glade

 

Got2b

 

Gucci

 

Guerlain

 

Happy Heart

 

Head & Shoulders

 

Helena Rubinstein

 

Helene Curtis Industries

 

Henkel

 

Herbal Essences

 

HTH

 

Hugo Boss

 

Hårologi

 Les mer i arkivet » August 2017 » Juni 2017 » April 2017
FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker