hits
DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Lille Maya <3

<3

Sol <3

Hei på dere :)

Håper dere har det bra :) Livet er hektisk som vanlig og småbarnslivet er ikke noe walk in the park akkurat:P William har noen plagsomme tenner på vei og er MYE våken på natta. Victoria sover godt, men etter at klokken ble stilt forrige uke så sovner hun himla sent... Victoria gikk liksom to timer frem selv og har ikke justert seg heller :/

I dag har vi gjort det beste ut av det og i det minste fått luftet ungene litt i det fine været. Begge to elsker husker og sklier så det må vi bare få i hagen i løpet av sommeren :)

Nå kryper jeg til sengs og krysser fingrene for en rolig natt..zzz...

Nyt resten av helgen :)

True

Paris :)

Hei på dere :)

Håper dere har det bra :) Jeg befinner meg for tiden i Paris, og her er det veldig fint :) Grunnen til at jeg er her er fordi jeg deltar på en kongress innen estetisk medisin. Veldig gøy og veldig lærerikt :)

Jeg har fått sett litt av byen også, og i morgen står Versailles på programmet! Jeg elsker historie, og er det noe Paris har nok av så er det nettopp det. Utrolig mange vakre bygninger og god mat. Liker byen bedre enn jeg hadde forventet <3

Nydelig hotell i latinerkvartalet :)

I følge en denne hudscanneren er jeg bare 21 år. Takk for den ;)

Ha en flott kveld :)

Fakta

;D

True story :D

:P

:P

Hihi :)

Ta en sjanse <3

Ha en strålende helg <3

Tristeste dagen på lenge...

Hei på dere :)

Håper dere har det bra :) Jeg har ikke blogget på evigheter nå, og det er fordi jeg har jobbet hver eneste kveld etter at barna har lagt seg. Har ikke vært mye energi igjen når jeg har gjort meg ferdig for kvelden :/

I dag reiste Sheena videre til en ny familie i Spania så jeg er mildt sagt utafor. Har vel tatt til tårene rundt 48 ganger det siste døgnet for jeg syns det er så trist :( I Norge er det sånn at man kun ha en au pair i 2 år før man må ha en ny, og det føles veldig kjipt akkurat nå. Hun vil gjerne være her et par år til hun også, så det er så trist at det ikke er mulig :( Barna kommer til å savne henne masse. Hun har tross alt vært en del av familien vår i 2 år og vi et veldig glade i henne. Jeg kommer til å reise på besøk til henne så snart jeg får muligheten <3

Han lille fyren her ble 6 måneder i går. Hvor ble den tiden av egentlig?! Han er over 70 cm og 10 kilo :)

Nå skal jeg gå ut i klinikken og vaske over gulvene, ta en peeling og gjøre augustregnskapet. Skikkelig spennende planer med andre ord ;)

Håper dere ha en bedre lørdagskveld enn meg :)

:D

Med barna :)

Første bildet jeg har fått tatt med begge barna :P Ser at etterveksten er milelang og at jeg må komme meg til frisøren asap når jeg kommer hjem ;D

Ha en fin søndag videre :)

Fineste dagen i mitt liv <3

I går hadde vi 4 års bryllupsdag :) Burde absolutt ha laget dette innlegget i går, men dagen bare fløy avsted :) Vi bare slappet av hjemme i huset til farmor hele dagen, men på kvelden når barna hadde lagt seg så dro jeg og Kim til stedets eneste restaurant for å spise en bedre middag og bare være litt alene. Det var veldig fint og maten var nydelig:) Vel hjemme delte hele familien en flaske god champagne:) Kjenner i hodet at jeg fikk i meg litt bobler i går :P Jeg tåler seriøst ingenting :O

Bryllupsdagen min er absolutt den fineste dagen i hele mitt liv. Mange mener sikkert at jeg burde mene at dagen jeg fikk barna mine burde være den fineste dagen, men jeg holder en knapp på bryllupsdagen :) Det var absolutt fantastisk å få barn også, men jeg vil ikke kalle det å føde en fin dag/dager :P Det er liksom ikke sånn "åh, jeg skulle ønske jeg kunne føde en gang til jeg" :P Haha, men jeg vil gjerne fornye løftene en gang til når vi har vært gift i 10 år <3

Nå skal vi straks ut å kjøre en tur med hele gjengen her så dere får ha en strålende dag videre :)

Ferie <3

I går ankom vi vakre Skjervøy og skal nyte 10 dager med ro og kos med familien :)

:D

<3

:D

Meg :D

Helgen fløy avgårde..

Frihelg har en helt annen mening når man har små barn som er hjemme :) Får hentet meg mer inn i hverdagene faktisk :P Begge barna er forkjølet og William har bittelitt feber også :/ Han sover derfor mer enn vanlig, mens Victoria er like vill som hun pleier :) Heldigvis elsker hun lillebror og vil gjerne kose og være med han hele tiden <3

Vi spiste middag hos mine foreldre i går, og de har spart på en gammel leke fra min lillebror var baby. Det de ligger på er min gamle sovepose :) Victoria viser William hvordan man gjør det :)

William har begynt så smått med litt grøt og elsker det :)

Lykke er å få holde lillebror :)

Ha en fin dag :)

Et bittelite mirakel :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra uke så langt :) Dagene flyr utrolig fort, men vi koser oss <3

Lillemann vokser så fort at jeg blir helt skremt og han skravler i vei hele tiden :) Nå har vi fått til en god leggerutine så han legger seg i 19 tiden og sover egentlig ganske greit selv om han ofte våkner for litt pupp og kos:) De siste 4 dagene så har han faktisk også tatt smokken!! Halleluja så glad som jeg er for det! Nå koser han seg faktisk med den og han sovner fint med den på kvelden. Elsker det! Noen lurer sikkert på hvorfor det er så viktig at barnet tar smokk, og det er enkelt og greit fordi det er slitsomt å være en levende smokk! Jeg var det i 9 mnd for frøken fryd og hjelpe meg så slitsomt det var :O

Nå er det kveldsmat på agendaen også er det natta :)

Ha en fin kveld :)

Ha det bra 20-årene og hei 30-årene:P

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet dagen med en tur til Trysil for et møte med utbyggere av hytta vår (den skal være ferdig 1 desember) for å få på plass de siste detaljene. Gleder meg masse til den er ferdig :) Ellers i dag så har jeg jobbet litt, men har vært hjemme etter 18 for å være sammen med familien :)

Jeg blir tross alt 30 år i dag så da syns jeg ikke at jeg kunne jobbe hele kvelden heller :)

Når det gjelder dette med å bli 30 år så føles ikke det stressende i det hele tatt. Selv om det føles litt rart at "nå er jeg 30"så er det helt greit :) 20-årene var fantastiske og veldig lærerike. De var til tider veldig hektiske, men alt slitet har definitivt vært verdt det :)

I løpet av 20-årene fikk jeg min første samboer (og eneste før jeg møtte mannen min), fullførte bachelorgraden i sykepleie + videreutdanningen, jeg fikk reist masse, jeg møtte drømmemannen og giftet meg med han, ble huseier, jeg fikk 2 nydelige barn og jeg startet et eget firma som går veldig bra :)

Da rakk jeg det jeg skulle få til før jeg ble 30 da :)

Jeg vet det høres litt kvalmende klisjeaktig ut, men jeg har det helt fantastisk på alle mulige måter. Det eneste jeg ikke er fornøyd med er min egen form for tiden, men det kan fikses etter hvert. Jeg er i hvert fall frisk og rask, og det er resten av familien også heldigvis <3

Jeg ønsket meg en diamantring som denne til bursdagen , og heldige meg fikk denne nydelige ringen av mannen min <3

Barna sover så nå skal jeg få i meg litt mat før sengen kaller :) Blir ikke noe party her med andre ord:P Utsetter det til 40-års dagen jeg :)

Ha en fin kveld :)

Hahahaha !!

Med litt plastisk kirurgi blir d*** fin...

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra dag :) Her har det som vanlig vært full fart og jeg har først plantet rumpa i sofaen nå :)Jeg startet dagen med et aldri så lite gynekologbesøk i dag. Ikke noe jeg har gledet meg til, men det er greit å få sjekket sakene etter fødsel. Jeg tok en vanlig celleprøve (noe alle kvinner bør gjøre regelmessig!) også fikk jeg faktisk gjort et bittelite inngrep.

Da jeg fødte Victoria endte det med at hun ble dratt ut med vakuum og da fikk jeg noen smårifter. Ingen store greier, men noen dager etter fødsel sprakk jeg litt opp og har siden da hatt en liten hudfold stående i skjedeåpningen. Dette har ikke vært vondt på noen måte, og da jeg var på kontroll etter at jeg fikk frøkna sa de at dette kun var kosmetisk og at de ikke ville ordne på det før jeg var ferdig å få barn.

Nå er jeg ferdig å få barn, så selv om jeg ikke måtte sy et eneste sting etter William sin fødsel så ville jeg få fikset på dette nå.

Det har vært mye diskusjon i media angående kvinner som opererer seg til designerundeliv slik at de nærmest ser ut som barn nedentil. Dette syns jeg er helt latterlig å utsette seg for med mindre man faktisk har noen plager eller at legen faktisk anbefaler det.

Det jeg gjorde i dag var bare en bitteliten korreksjon, men nå føler jeg at underlivet mitt ser ut som før fødsel. Føler meg også normalt trang igjen og musklene fungerer fint. Gynekologen kunne også bekrefte at jeg var helt stram, og selv om det sikkert høres teit ut så ble jeg overlykkelig for å høre det.

Jeg går til Dr.Martin Lundring på Jessheim, og han er virkelig superdyktig! Om du bor i nærheten så kan jeg anbefale han på det sterkeste. Han driver spesialistsenteret for kvinner. Han er så proff at man faktisk klarer å slappe av når man sitter å skræver:) Han demper også lyset i rommet (har bare en lampe der han jobber) også får du et håndkle å dekke deg med. Selv om man er veldig blottlagt så føles det i det minste litt bedre i dempet belysning:)

Selv om han både satte bedøvelse, skjærte og sydde 6 sting så kjentes det veldig greit ut og jeg har studert jobben allerede (nysgjerrig sykepleier vet du) og det er utrolig fint gjort!

Jeg vet at mange sitter med sånne småskader etter fødsel som plager dem, og mange vet ikke at dette er (som regel) enkelt å fikse :)

Nå skal jeg få i meg litt kveldsmat så er det natta for min del :)

Ha en fin kveld :)

Story of my life :D

Dagens visdomsord :)

:P

<3

Sorry

Det er bare å beklage for at jeg er så dårlig på å oppdatere bloggen for tiden:(

Jeg har rett og slett litt mangel på tid :)

Ha en god natt <3

Lille ugle :)

I går fikk jeg denne supersøte luen av min venninne Ine :) Den er så fin at jeg bare må vise dere et bilde av den <3

Ine jobber forresten som kosmetisk dermatologisk sykepleier på TM klinikken i Fredrikstad så for de av leserne mine som bor i Østfold området så anbefaler jeg dere å sjekke ut www.tmklinikken.no eller TM klinikken Fredrikstad på Facebook :)

Les mer i arkivet » Februar 2018 » August 2017 » Juni 2017
FruTaraldsen

FruTaraldsen

31, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design av

Lenker