DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Hår fra Studio Africa :)

Hei på dere og god lørdag :)

Her i huset har dagen vært i full gang lenge. Blir liksom ikke så lange sovemorgener med små barn i hus..zzz..

I dag skal vi ut og kjøpe julegave til meg (ja, jeg velger min egen julegave), og det er så klart litt stas :) I kveld er det julebord med den fine gjengen på Glød hår og velvære, og det gleder jeg meg til. Blir ikke hæla i taket for min del, men blir koselig med middag og litt voksentid :)

For en måneds tid siden satte jeg på meg teiphår på Studio Africa etter tips fra flere av kundene mine. Med det navnet er ikke det et sted jeg i utgangspunktet ville ha oppsøkt da jeg trodde de kun jobbet med afrikansk hår. Der tok jeg skikkelig feil for de fleste kundene der er folk med nordisk hår. Jeg har aldri opplevd så bra hår den en så god pris! Jeg betalte 5500 for 150 gram og 50cm. Vanligvis må man ut med 12-15000 kr for det samme. Kvaliteten er helt suveren og jentene som jobber der er superhyggelige :) Kan virkelig anbefales om du vil ha tykkere og lengre hår. Mitt føltes rimelig ødelagt etter å ha mistet masse nå etter fødsel så nå føler jeg meg endelig fin på håret igjen :)

Ha en super lørdag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Design av

hits