DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Kava Kava hårkur - omtale

Hei på dere :)

Håper dere har det bra:) Dagene går så fort at jeg rekker ikke mye blogging, men det blir vel bedre etter hvert :) Vi har det bare bra, og de siste nettene har William faktisk sovet fra 19.00--06-30 så det er helt vinduderlig <3 Victoria ble 3 år på tirsdag, og det var veldig hyggelig. Feiringen blir nå på søndag, men hun koste seg med både kake og pakker nå på tirsdag også. Kan ikke fatte og begripe at hun allerede har blitt 3 år!! William har blitt 5 måneder og han har blitt så stor :)

Dere skal få en omtale av en hårkur i dag :)

"Vidunder kur på et minutt!

En fantastisk maske for tørt og skadet hår. Beriket med keratin og økologisk ekstrakt fra gingko biloba og kava kava. Forsterker den indre strukturen i håret samtidig som den gir næring. Kuren glatter ut håret og etterlater et mykt og glansfullt resultat.Fordel i håndkle tørt hår og massèr den godt inn. La virke i 60 sekunder før du skyller godt ut."

Ting som går fort i en hektisk hverdag er jeg tilhenger av, så en hårkur som kun skal sitte i 1 minutt er helt perfekt for meg. Den lukter godt og man trenger ikke mye produkt om gangen, i hvert fall ikke om man begynner å bli skallet sånn som meg :P Har seriøst mistet hår i 8 uker nå så håper det gir seg!! Kommer til å se bra ut når det vokser ut :P Denne kuren kan absolutt anbefales, og håret føles ikke tungt eller fett etterpå :)

Jeg bestilte min fra blivakker og den koster rundt 450 kroner. Dyr, men den holder lenge i og med at den er på hele 500ml.

Nå på jeg jobbe videre så får dere kose dere og ha en god helg:)

 

Én kommentar

Henriette Celin

26.08.2016 kl.14:27

Hørtes veldig bra ut da :-D

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Design av

hits