DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Anastasia glow kit - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har det fint:) Ferien er definitivt over og dagene går i ett! Det har vært mye jobbing siden jeg kom hjem og i kveld skal jeg jobbe helt til 22! Har en liten pause nå så da passet det bra med en liten omtale:)

Sminke fra merket Anastasia har tatt helt av, og selv om jeg ikke likte cream contour kitet derfra så gav jeg denne en sjanse. Denne har jeg brukt som highlight på neserygg, mellom bryn og på hake (Sunburst), highlight på kinnben (bubbly) og som solpudder for å konturere i kinn, øverst i pannen, siden av nesen og litt på kjevelinjen (golden bronze). Fargene er nydelige og veldig godt pigmenterte. Selv om de har mye skimmer i seg så ser man heldigvis ikke ut som en diskokule.
Jeg syns også produktet legger seg fint på, bortsett fra at jeg måtte jobbe ganske mye med å få solpudderet helt jevnt i kinnpartiet. Mulig det er fordi jeg har litt fet hud der :)

Det eneste negative med dette pudderet er at jeg syns det forsvinner litt fort i forhold til hva for eksempel conturkitet til glominerals gjør. Denne inneholder bare skimrende farger, så for min del passer den best til sommerbruk når jeg ikke har fargen kritthvit :P Conturkitet til glominerals inneholder matte farger + en skimrende highlight, så for meg blir det et litt mer anvendelig produkt :) Prisen er rundt 600kr. Jeg kjøpte mitt på Kicks :)

Ha en fin kveld videre:)
 

3 kommentarer

lisarorvik

17.08.2016 kl.19:46

Så utrolig fine farger :)

RebeccaHasselgard

17.08.2016 kl.23:39

veldig glad for at du skrev meningen din om dette produktet, skal notere meg! :)

Elisabeth

21.08.2016 kl.13:21

Så fine farger!

Kanskje jeg må på kicks og teste de ut. Takk for tips :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Design av

hits