DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Iglow vippeserum - omtale

Hei på dere :)

Håper alt er bra :) Vi koser oss masse på ferie, og nyter flott natur og ro :) Ro var kanskje litt å ta i med tanke på at barna holder det gående hele dagen (og junior litt på natta), men når de sover da slapper vi bare helt av eller går en tur i fjellet :) Det har blitt et glass vin eller to også :)

En ting jeg har vært flink å bruke i det siste er vippeserumet fra Iglow, og når ser jeg virkelig resultatene! Er kjempeimponert over hvor lange de har blitt.

Det var ikke veldig enkelt å ta bilde av vippene, og ikke hadde jeg noe godt før-bilde heller, men de har uten tvil blitt MYE lengre! Er så fornøyd :) Har brukt serumet nå nesten hver kveld i omtrent 3 uker og øynene mine har ikke blitt irriterte (jeg har veldig sensitive øyne så var redd jeg ikke skulle tåle det) :) Serumet er heller ikke blant de dyreste (tror jeg betalte rundt 600kr på Iglow.no). Det er naturligvis ikke testet på dyr!

Nå skal jeg drikke opp vinen, hive meg i dusjen og legge meg :)

Ha en fin lørdagskveld videre :)

3 kommentarer

Anett

06.08.2016 kl.22:49

Har tidligere lurt på om jeg skulle teste dette selv :) Men vet at det er noen som reagerer på det, så har ikke turt enda. Bare lurer, er dette inlegget sponset e.l.?

FruTaraldsen

06.08.2016 kl.22:55

Anett: jeg har reagert på et annet før (husker ikke hva det het, men kjøpte det på vita). Innlegget/produktet er ikke sponset :)

Anett

07.08.2016 kl.00:12

Greit å vite. Kanskje jeg skal gi det ett forsøk :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Design av

hits