DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Alterna bamboo UV+rehab deep hydration hårkur - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har en god uke så langt :) Her er det full fart med jobbing hver dag, 2 unger som krever alt jeg har når jeg er hjemme + at au pairen min er på tredje uka ferie så nå føler jeg at jeg stryker med snart :P Huset ser sånn passe bombet ut hver eneste kveld også:O Kjenner jeg gleder meg til ferie neste uke. 2 uker i Nord skal bli veldig ålreit:)

Kjører en omtale jeg har hatt liggende lenge nå så på tide å få den ut. Har en hel haug med produktomtaler jeg skal få krevet snart:)

Hva sier produsenten?

"Bamboo UV+ Rehab Deep Hydration Masque er en kur som er meget pleiende og den bevarer farge og glans i håret. Den gir også meget god UVA & UVB beskyttelse.Påføres i fuktig nyvasket hår, la virke i 3 minutter, og skyll godt". Prisen er 339 kr på blivakker.


Denne har jeg nå brukt en god stund nå, og jeg er veldig fornøyd. Liker at den bare skal sitte i 3 minutter og ikke i et 15 min som mange andre. Det er begrenset med tid jeg har til rådighet når jeg dusjer for tiden. Som regel blir jeg beglodd av 1-2 unger mens jeg holder på, og da forter man seg gjerne:) Denne lukter godt, er drøy i bruk og håret blir silkemykt! Stort pluss for at den også beskytter mot solen.

Håret mitt er helt forferdelig om dagen da jeg sikkert har mistet halvparten av alt håret den siste måneden. Det renner bokstavelig talt av meg når jeg dusjer eller grer meg så jeg har faktisk fått viker!! Kan ikke huske at hårtapet var så ille da Victoria var på denne alderen :O Håper det gir seg snart ellers så blir jeg skallet! Nå sporet jeg helt av, men jeg kan anbefale denne kuren altså :) Alterna tester selvfølgelig ikke på dyr og inneholder heller ikke parabener eller sulfater:)

Ha en super dag videre:)
 

Én kommentar

eveliin

26.07.2016 kl.15:19

den må jeg teste ut takk for tips:D

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Design av

hits