DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Balsam for sjela - Son spa <3

Hei på dere og god søndag :)

Håper dere har hatt en fin helg :) Jeg har nettopp lagt barna og håper på en god natts søvn :)

Søvn er ikke noe jeg har vært bortskjemt med på en god stund, men i går tok jeg turen til Son Spa med min venninne Lene :) Vi hadde booket søsterspa, og det var en helt fantastisk opplevelse :) Vi startet med å dele en flaske vin på rommet (som forøvrig var mer som en leilighet enn et rom), vi gikk på spa og etter vi var badet og smurt så stod en 3-retters på programmet.

Vi hadde bestilt vegetarmeny, og jeg er veldig imponert! Hovedretten var seriøst den beste vegetarlasagnen jeg har spist i hele mitt liv!:) En drink i baren tok vi også før vi gikk på rommet og sovnet. Jeg fikk 8 timers sammenhengende søvn og det var magisk. Puppene var som betong når jeg våknet så de måtte tømmes rimelig kjapt, men bortsett fra det så var det ikke en eneste ubehagelig ting med hele turen :) Vi var på spa i dag også + at vi også hadde en time aromamassasje. Himmelsk!Vi sjekket ut klokken 15.00, og selv om jeg gjerne hadde blitt en dag til så var det veldig fint å få se barna igjen <3 William hadde vært snill mot Kim så han hadde ikke hatt det så verst han heller :)

Jeg kan virkelig anbefale Son spa og jeg skal snart tilbake :) Denne slitne dama har definitivt fått en boost jeg kan leve lenge på :)

Ha en fin kveld :)

Én kommentar

Marlene Nilsen

25.07.2016 kl.22:10

Så deilig :D

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Design av

hits