DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

3 måneders kontroll:)

Hei på dere :)

Håper alt står bra til, at dere sover bedre enn meg og at dagene deres er litt mindre hektiske :P

William er forkjølet og våkner cirka hundre ganger per natt. Sprayer han med saltvann og suger bokstavelig talt snørra ut av han med snørrsugeren (til dere som ikke har barn så finnes det faktisk en snørrsuger. Ikke så ekkelt som det høres ut:P). Victoria hoster som bare det, men har heldigvis (bank i bordet) sovet greit om natta og er i godt humør.

I går stod 3 måneders kontroll på agendaen + vaksine og status er at lillemann nå veier hele 7,2 kilo og er 65 cm lang! Ikke rart at str 68(4-6mnd) er for lite:| Jeg blir helt redd av hvor fort den ungen vokser :) Kommer til å bli en høy fyr om han følger kurven sin :)

Dagen i dag har gått med til jobbing, men i kveld har jeg hatt fri og etter at barna var i seng stod trening på programmet. Er faktisk andre økten denne uken så nå føler jeg at jeg har kommet i gang! Planen og målet er 3-4 økter i uken :) Nå skal jeg hive innpå litt mat før jeg stuper i seng ;)

Sov godt <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Design av

hits