DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Alterna hårspray og bamboo kendi oil - omtale

Hei på dere:)

Håper dere har det bra:) Her går dagene i ett, og jeg blir overrasket over at jeg faktisk orker det høye tempoet hele tiden :P Begge barna er flinke til å legge seg tidlig, men William har en periode på morgenen han er våken en stund (typ i 05-06 tiden) og da sliter jeg litt med å finne tilbake til en god søvn igjen.. Sove godt kan jeg vel gjøre når barna blir store..zzz.. Jeg jobber på som bare det, men i morgen skal jeg tatovere bryn og eyeliner så da skal jeg kun jobbe litt på ettermiddag og kveld :)

I dag skal dere få to omtaler av meg, og begge er om produkter fra mitt favoritthårpleiemerke Alterna :)

Først ut er oljesprayen som skal roe ned frizzy hår. Denne passer for alle hårtyper og fungerer som en vanlig hårolje. (Pris 339kr). Jeg bruker alltid litt olje i tuppene og stryker lett over håret etter føhning, men når jeg skal spraye oljen på blir det fort litt overdose. Nå har ikke jeg spesielt fett eller tungt hår, men med denne sprayet over syns jeg det ser fett ut. Sprayer jeg derimot litt i hånden og påfører som jeg pleier blir det veldig bra:) Den er drøy i bruk og lukter godt, men som alt annet fra Alterna så har denne er høy pris, og siden den ikke er bedre en joico sin som koster halvparten så vil ikke denne blir kjøpt inn igjen :) Absolutt et veldig godt produkt, men for meg så fungerer det ikke å spraye oljen på. Om man har supertørt hår kan derimot det være en veldig fin løsning :)


Denne hårsprayen kjøpte jeg for lenge siden på blivakker. Eneste grunnen til at jeg gadd å kjøpe en såpass dyr hårspray er fordi den var på salg. Jeg har alltid tenkt at det er grenser for hvor bra en hårspray får blitt, og tenkte at denne neppe var noe bedre enn billigere varianter.

Der tok jeg feil, for denne er faktisk den beste jeg har prøvd! Håret holder seg kjempegodt uten at det ser stivt eller stylet ut. Fungerer fint om man skal bruke krølltang, men er aller best til hverdagsbruk da den ikke er har veldig sterkt hold. Lukter godt, men diskret. Lett å gre ut og den er veldig drøy i bruk,

Min nye favoritt som definitivt vil bli kjøpt inn igjen :)

Pris 359 for 500 ml. Mye for pengene :)


Ha en super kveld videre:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Design av

hits