DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Ha det bra 20-årene og hei 30-årene:P

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her startet dagen med en tur til Trysil for et møte med utbyggere av hytta vår (den skal være ferdig 1 desember) for å få på plass de siste detaljene. Gleder meg masse til den er ferdig :) Ellers i dag så har jeg jobbet litt, men har vært hjemme etter 18 for å være sammen med familien :)

Jeg blir tross alt 30 år i dag så da syns jeg ikke at jeg kunne jobbe hele kvelden heller :)

Når det gjelder dette med å bli 30 år så føles ikke det stressende i det hele tatt. Selv om det føles litt rart at "nå er jeg 30"så er det helt greit :) 20-årene var fantastiske og veldig lærerike. De var til tider veldig hektiske, men alt slitet har definitivt vært verdt det :)

I løpet av 20-årene fikk jeg min første samboer (og eneste før jeg møtte mannen min), fullførte bachelorgraden i sykepleie + videreutdanningen, jeg fikk reist masse, jeg møtte drømmemannen og giftet meg med han, ble huseier, jeg fikk 2 nydelige barn og jeg startet et eget firma som går veldig bra :)

Da rakk jeg det jeg skulle få til før jeg ble 30 da :)

Jeg vet det høres litt kvalmende klisjeaktig ut, men jeg har det helt fantastisk på alle mulige måter. Det eneste jeg ikke er fornøyd med er min egen form for tiden, men det kan fikses etter hvert. Jeg er i hvert fall frisk og rask, og det er resten av familien også heldigvis <3

Jeg ønsket meg en diamantring som denne til bursdagen , og heldige meg fikk denne nydelige ringen av mannen min <3

Barna sover så nå skal jeg få i meg litt mat før sengen kaller :) Blir ikke noe party her med andre ord:P Utsetter det til 40-års dagen jeg :)

Ha en fin kveld :)

5 kommentarer

Sara

06.06.2016 kl.22:43

Gratulerer så mye med dagen, flotte du! Selv har jeg noen år igjen til 30 årene, men kjenner at jeg ikke er redd for å bli eldre. Alternativet er tross alt mye verre. PS! Fantastisk ring. FOR en snill mann du har :) Lurer på om ikke mannen min burde lært litt av din. Min glemte bursdagen min, irriterte seg over at telefonen min pep i et kjør, før det gikk opp for han kl. 22.00 at det var gratulasjoner. Prøvde riktignok å redde seg inn ved å steke en Grandiosa til meg MED plasten på og fylte hele huset med røyk..

FruTaraldsen

07.06.2016 kl.11:29

Sara: Tusen takk :)
Huff da, håper du fikk en rimelig fin gave etterpå etter den flausen det??

Sara

07.06.2016 kl.13:48

Haha, jeg fikk iallefall en solid unnskyldning. Vi ler godt av det nå i ettertid. Året etter fikk jeg en ring og et frieri på bursdagen min, så det var mye bedre :)

FruTaraldsen

07.06.2016 kl.21:44

Sara: Haha, det var da enda godt :) Regner ikke med at han har glemt det flere ganger :)

cuskima

08.06.2016 kl.15:46

Åh supermasse gratulerer med dagen nydeligste du.....vet du bursdager er et tall vi er den vi er inni oss eldre yngre bare slik vi føler oss.....formen kan vi gjøre noe med....de andre tingene må noen ganger aksepterer at er slik...vi er eldre.....ting må fixes på inside out....vi har oppnådd mye -kanskje ikkje alt vi vil,men planen er å bli minst 150 ikkje sant. så vi har god tid <3

Vær som vin bedre med årene eller som Whiskey impossble to handle <3

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

30, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 30 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen og skinclinic_jessheim

Kategorier

Arkiv

Design av

hits