DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Mamma må minke seg :P

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag så langt :) Her i huset er vi litt småsyke. Begge ungene er snørrete og halsen min er som piggtråd! Har stappet innpå med vitaminer for syk har jeg strengt talt ikke mulighet til å være nå. Ellers så er alt bra og nå er sminkebordet mitt ferdig :)

Jeg er superfornøyd og det er så godt å få sminket seg i skikkelig dagslys. Vi har ingen speil på badet oppe så det har skjedd at sminken har sett bra ut der inne, men så har jeg sett meg selv i dagslys ute og sett at det ikke var så fresht allikevel :P

Bordet er egentlig et skrivebord fra IKEA. Stolen er også kjøpt der, mens speil, fat og figur er fra Bohus :)

Victoria er stadig bortpå for å kikke litt og tar opp litt fra skuffen:) Hun sier "mamma sin minke" og "mamma må minke seg" når hun er der (ja, mamma må minke seg for å ikke skremme folk:P)

Kim begynner på selve byggingen av rommet (sette opp vegger) om ikke så lenge så da kan det nye walk in closetet mitt snart bli ferdig innredet. Gleder meg :)

Ha en strålende dag :)

Én kommentar

cuskima

03.05.2016 kl.13:42

deilig med sin egen minkeplass :)))

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no). Ble mamma til Victoria i august 2013 og William i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits