DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Slapp søndag..

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg er trøtt, men det er jo normaltilstand med en nyfødt baby <3 William sover egentlig veldig godt, men jeg merker jo godt at jeg ammer minst 3 ganger per natt :) Satser på at han holder lengre og lengre om ikke alt for lenge. Jeg er heldig som har Kim som alltid står opp med Victoria sånn at jeg og William kan ligge lenge<3 I dag kjørte jeg Victoria til mine foreldre sånn at hun kunne få være der litt alene også dro jeg selv hjem og slappet av med William mens Kim tok seg en god lur. Vi er flinke til å bytte på sånn at vi begge får hvilt oss godt, men det blir så klart ikke så mye voksentid på oss nå for tiden. Det er en del av greia, og vi tar det igjen når vi er litt mindre slitne :)

William har et veldig godt sovehjerte <3

Jeg skal ta med meg William til en venninne når frøken fryd har sovnet også er det rett hjem i seng etter det :) I morgen skal jeg begynne å jobbe igjen, og det kjennes helt greit ut. Skal bare ha 4-5 kunder om dagen, og det tilsvarer rundt 3-4 timer jobbing. Fordeler det på 2 økter så blir jeg ikke så mye borte :)

Kroppen føles restituert etter fødsel og jeg har ingen plager :) Brystvortene er ikke såre lengre, renselsen er snart over og jeg er ikke støl nedentil lengre så da er jeg good to go :) Eneste som mangler nå er alle de kiloene jeg har i pluss, men det er ikke noe jeg stresser med helt enda :)

Ha en fin søndagskveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

29, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 29 år, gift, sykepleier og eier/driver SkinClinic på Jessheim (www.skinclinic.no/). Ble mamma til Victoria i august 2013 og har en liten baby i magen som er ventet i mars 2016. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits